Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

25-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent moet extra 2 miljoen dollar betalen om sekstape

50 Cent moet extra 2 miljoen dollar betalen om sekstape

http://oi57.tinypic.com/2w4b2ph.jpg

50 Cent moet nog eens twee miljoen dollar (ruim 1,8 miljoen euro) betalen aan de vrouw wier sekstape hij online zette. Een rechtbank in New York bepaalde gisteren dat de rapper een nog hogere schadevergoeding op moet hoesten, schrijft TMZ. Eerder deze maand bepaalde de rechter al dat 50 Cent het slachtoffer vijf miljoen dollar (4,5 miljoen euro) moet betalen.

Daarop vroeg de rapper, die werd geboren als Curtis Jackson, een persoonlijk faillissement aan. 50 Cent, die graag pronkt met sportwagens en dure sieraden, is naar eigen zeggen nog geen vijf miljoen waard. De bolides en juwelen waarmee hij op social media paradeert, zijn volgens de rapper bijna allemaal geleend. "Het is slechts entertainment", verklaarde hij eerder deze week.

Lastonia Leviston, die in de sekstape te zien is, eiste een schadevergoeding van vijftien miljoen dollar (13,6 miljoen euro). Leviston, die een kind heeft met 50 Cents rivaal Rick Ross, zei eerder dat ze zich vernederd voelt door de actie van 50 Cent. Die zou de sekstape in 2009 online hebben gezet om Rick Ross belachelijk te maken.

25-07-2015 om 21:29 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Froome niet aan tafel bij Karl Vannieuwkerke

Chris Froome niet aan tafel bij Karl Vannieuwkerke

http://oi57.tinypic.com/2mzxyr6.jpg

Anders dan de voorgaande jaren zal het Eén-programma 'Vive le Vélo' dit jaar geen tourwinnaar kunnen verwelkomen. Chris Froome schuift niet aan tafel bij Karl Vannieuwkerke, iets waar de presentator niet blij mee is.

"Lieven (Van Gils, red.) vanavond bij Nairo Quintana. Bij @TeamSky wil de perswoordvoerder blijkbaar niet meewerken voor @KOTKanker. Jammer", tweette Vannieuwkerke vanmiddag.

De voorbije jaren verleenden de Tourwinnaars wél telkens hun medewerking aan het sportprogramma. Dit jaar werden onder andere al Mark Cavendish, Vincenzo Nibali en Peter Sagan uitgenodigd. Allen zetten ze hun handtekening op de tafel van 'Vive le Vélo', die na de Tour geveild wordt voor Kom op tegen Kanker.

"Drie minuten aan een tafel die duizenden euro's genereren voor Kom op tegen Kanker. Als je die kans om te helpen laat liggen, weet je niet wat kanker is en betekent", aldus nog Vannieuwkerke, die Chris Froome overigens niets kwalijk neemt. "Ik vermoed dat de perswoordvoerder van Team Sky de vraag nooit heeft voorgelegd aan Froome."

25-07-2015 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trailer Steve Jobs-documentaire nu online

Trailer Steve Jobs-documentaire nu online

http://oi62.tinypic.com/2z3nkb9.jpg

Naast de speelfilm over Steve Jobs die binnenkort in de bioscoop te zien is, is er ook een nieuwe documentaire gemaakt over de oprichter van Apple. De trailer voor deze documentaire, Steve Jobs: The Man In The Machine, is nu te zien op YouTube.

Regisseur Alex Gibney, die eerder een documentaire over Scientology maakte, heeft zich naar eigen zeggen niet ingehouden bij het maken van de film. Hij zet Jobs neer als een man die niet alleen briljant was, maar ook genadeloos. "Zijn producten waren geliefd, maar hijzelf niet", zegt iemand in de trailer. Jobs was creatief, maar kon ook intimiderend zijn tegenover zijn werknemers, zo wordt duidelijk.

De documentaire is al op het SXSW-festival vertoond. Eddy Cue, een van de topmensen bij Apple, liet op Twitter weten 'erg teleurgesteld' te zijn in de film. "Een onjuiste en kleingeestige blik op mijn vriend", schreef hij. "Het lijkt niet op de Steve die ik kende."

Steve Jobs: The Man In The Machine is vanaf 4 september in een aantal Amerikaanse bioscopen te zien en online - ook op iTunes.

25-07-2015 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naked dress 2.0: Paolo Sebastian geeft sexy trend een dromerige invulling

Naked dress 2.0: Paolo Sebastian geeft sexy trend een dromerige invulling

http://oi59.tinypic.com/33axt7o.jpg

Mocht het je nog niet zijn opgevallen: de naked dress - a.k.a doorkijkjurk - is hot onder celebrities. Waar het doorgaans draait om pronken met zoveel mogelijk naakt, geeft de Australische ontwerper Paolo Sebastian een geheel eigen invulling aan deze trend. Zijn ontwerpen zijn eerder sprookjesachtig dan uitdagend, en het internet smult nu al van zijn beelschone ontwerpen.

De weinig verhullende naked dress is niet meer weg te denken van de rode loper. Dat bleek enkele dagen geleden nog maar eens op het benefietgala dat Leonardo DiCaprio voor de tweede keer op rij organiseerde in Saint Tropez. Onder meer Kate Hudson, Michelle Rodriguez, Jessica Stam en DiCaprio's vriendin Kelly Rohrbach verschenen woensdagavond op het feestje met uitdagende doorkijkjurken.

25-07-2015 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga voegt iconische Armadillo-boots toe aan haar schoenenkast

Lady Gaga voegt iconische Armadillo-boots toe aan haar schoenenkast

http://oi59.tinypic.com/rri0ds.jpg

De iconische Armadillo-schoenen van de overleden ontwerper Alexander McQueen gingen de afgelopen weken voor het goede doel onder de hamer via veilingssite Christie's. Niemand minder dan Lady Gaga - die de schoenen droeg in haar clip van Bad Romance - mag als hoogste bieder met de schoenen naar huis. De opbrengst van de aankoop gaat naar UNICEF.

Lady Gaga is een grote fan van de overleden ontwerper Alexander McQueen, en toen ze hoorde dat zijn Armadillo-boots onder de hamer gingen voor het goede doel, kon ze niet anders dan er voor gaan. Ze had al een persoonlijke band met de schoenen doordat ze deze droeg in de clip van de hit Bad Romance, dus Gaga had er wel een flinke som voor over om deze boots aan haar collectie toe te voegen. Bieden kon tot 23 juli, en nu blijkt dat de zangeres met het hoogste bod op de proppen kwam. Naar het juiste bedrag hebben wij het raden, maar dat het om veel geld gaat, staat buiten kijf. De opbrengst van de verkoop gaat naar UNICEF.

Lady Gaga vertelde aan V Magazine waarom ze zo graag de schoenen wilde: "Er is geen diamant of award die ik liever zou willen dan een herinnering aan mijn vriendschap met McQueen. Elke dag, wanneer ik mijn kleerkast open, ben ik verdrietig omdat hij er niet meer is, om de wereld te overdonderen met zijn mooie, donkere, eindeloos dappere geest. Deze schoenen zijn de enige tastbare herinnering aan onze samenwerking."

25-07-2015 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespot op de parking van Tomorrowland: de onbetaalbare Rolls Royce van Afrojack

Gespot op de parking van Tomorrowland: de onbetaalbare Rolls Royce van Afrojack

http://oi58.tinypic.com/5beoma.jpg

Op vijf stond Afrojack vorig jaar in het lijstje der bestverdienende dj's ter wereld. Bij zo'n status hoort op zijn minst een opvallende bolide, moet ook de Nederlandse topdj gedacht hebben. En dus parkeerde Nick van de Wall gisteren zijn Rolls Royce Phantom Drophead Coupé netjes tussen de andere Porsches en patserige BMW's op de artiestenparking van Tomorrowland. Waar hij echt wel opviel - let ook op de gepersonaliseerde nummerplaat. Basisprijs: 466.000 euro. Maar in de fel gepimpte versie van de multimiljonair: onbetaalbaar.

Het is maar te hopen dat Afrojack dit speeltje niet snel in de berm parkeert zoals hem overkwam met zijn Ferrari begin 2013. Amper een uurtje nadat hij die had aangeschaft, reed de ex van Paris Hilton die al in de prak. Het was voor Afrojack trouwens een drukke dag gisteren. Hij opende de Mainstage met een set van maar liefst 2,5 uur lang en viel 's avonds ook binnen op de set van zijn goeie vriend David Guetta om er hun nieuwe collaboration voor te stellen. Zondag staat Afrojack nog eens solo op de Mainstage.

25-07-2015 om 21:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss krijgt hulp van ex

Kate Moss krijgt hulp van ex

http://oi62.tinypic.com/2v0myye.jpg

Het gaat niet goed tussen Kate Moss en haar man Jamie Hince. Volgens Mirror krijgt het topmodel tijdens haar huwelijkscrisis veel steun van haar ex Jefferson Hack.

Moss, die momenteel zelfs met haar ex en hun dochtertje op vakantie in Canada zou zijn, zou met haar verhalen goed terechtkunnen bij Jefferson. "Hij is haar steun en toeverlaat", weet een ingewijde.

Aanvankelijk was het de bedoeling dat Kate samen met Jamie naar Canada zou gaan, maar hij zou op het laatste moment hebben besloten niet mee te gaan. "In plaats van met Jamie vertrok ze met Jefferson. Hij kan het altijd goed vinden met Jamie." Op de website van Mirror staat een foto van Kate die deze week een bezoekje bracht aan de Niagara-watervallen, op het plaatje heeft Moss haar trouwring nog gewoon om.

Jamie, zanger en gitarist bij het rockduo The Kills, en Kate trouwden in 2011. Ze werden in mei voor het laatst samen gezien in Rome. Vrienden van het stel hebben verschillende media laten weten dat het absoluut niet goed gaat tussen de twee. Een van hen laat weten dat het niet de eerste keer is dat de twee uit elkaar zijn. "Jamie is inmiddels naar een andere woning vertrokken."

25-07-2015 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Caroline van Monaco getrouwd

Zoon Caroline van Monaco getrouwd

http://oi62.tinypic.com/4gkhhu.jpg

Pierre Casiraghi is getrouwd. De zoon van prinses Caroline stapte zaterdag in Monaco in het huwelijksbootje met Beatrice Borromeo.

Hello! Magazine meldt dat de twee, die al zo'n zeven jaar samen zijn, in een intieme ceremonie met zo'n zeventig familieleden en vrienden elkaar het jawoord hebben gegeven. De huwelijksvoltrekking zou zaterdagochtend plaats hebben gevonden in de tuinen van het paleis in Monaco.

Na de ceremonie is er een feest waar Pierre (27) en Beatrice (29) wel veel gasten voor hebben uitgenodigd. Volgens Hello! komen er zo'n zevenhonderd gasten naar het tuinfeest dat is georganiseerd door prins Albert van Monaco, de oom van Pierre. Tijdens het feest kunnen de gasten genieten van hapjes en drankjes in de paleistuin. Ook wordt er muziek gespeeld en zal er gedanst worden, weet het blad.

Kinderen
Er waren heel wat kinderen bij de ceremonie aanwezig. Broer Andrea Casiraghi was erbij samen met zijn vrouw en de twee hadden hun zoontje Sasha meegenomen. Hun drie maanden oude dochtertje India was er niet bij, zij zou thuis zijn gebleven bij haar nanny. Zus Charlotte Casiraghi was er ook met haar negentien maanden oude zoontje Raphaël. Ook prins Albert en zijn vrouw Charlène hadden hun kinderen, tweeling Jacques en Gabriella, meegenomen.

Pierre en Beatrice zullen elkaar volgende week in Italië nogmaals het jawoord geven tijdens een religieuze ceremonie.

25-07-2015 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Schumer: "Hart gebroken na schietpartij"

Amy Schumer: "Hart gebroken na schietpartij"

http://oi59.tinypic.com/2ch1ftu.jpg

Actrice Amy Schumer heeft via Twitter laten weten dat haar 'hart gebroken' is na de schietpartij in Louisiana. Een schutter doodde tijdens de vertoning van haar film Trainwreck twee bezoekers en zichzelf. Zeven anderen raakten gewond.

"Al mijn gedachten en gebeden zijn bij iedereen in Louisiana", twitterde Amy, die het script schreef van de romantische comedy en de hoofdrol speelt. Ook andere sterren lieten hun verdriet blijken via Twitter.

Sam Smith schreef: "WEER een schietpartij. Wat gebeurt er toch. Zo triest." En blogger Perez Hilton twitterde dat hij 'heel hard aan het bidden' was.

25-07-2015 om 00:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminem haalt uit naar Caitlyn Jenner en scheldt haar uit voor "b*tch"

Eminem haalt uit naar Caitlyn Jenner en scheldt haar uit voor "b*tch"

http://oi57.tinypic.com/o7617a.jpg

De controversiële rapper heeft Caitlyn Jenner nogal hard aangepakt in een rapsessie voor een Amerikaanse radiozender. Hij zei dat het van 'ballen' getuigt om zo openlijk over haar geslachtsoperatie te praten. Daarnaast gingen ook andere sterren als Angelina Jolie en Bill Cosby over de tong.

Eminem noemde Caitlyn Jenner 'ziek' en een bitch, maar de rapper zei wel dat hij Caitlyn respecteerde: "Heat seeking missile duck, demented sick see who gives a f***. I invented p**** and this a true statement, I see the b**ch in you, Caitlyn. I keep the pistol tucked like Bruce Jenner's d***. No disrespect though not at all, no pun intended that took a lot of balls."

Daarna was Eminem ook hard voor Bill Cosby, een acteur die verschillende vrouwen drogeerde en vervolgens seksueel misbruikte. Vervolgens passeerden ook Angelina Jolie, Rita Ora, Hillary Clinton, Scarlett Johansson en rapper Azealia Banks de revue.

25-07-2015 om 00:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto van Sylvie Meis zorgt voor controverse: "Waanzin"

Foto van Sylvie Meis zorgt voor controverse: "Waanzin"

http://oi59.tinypic.com/n851u.jpg

"Onnatuurlijk". "Waanzin". "Is dit echt?". Het zijn maar enkele van de commentaren die Sylvie Meis te verwerken krijgt nadat ze een foto op Instagram postte.

De blonde schone vertoeft momenteel op Ibiza en daar houdt ze een bruin kleurtje aan over. "Te bruin" volgens sommigen.

"Hoe kan Sylvie toch zo bruin zijn en is dit wel verantwoord?", klinkt het. Het noopte de Nederlandse presentatrice om in de verdediging te gaan. "Wij smeren factor 50! Dat is toch het beste en zou ik ook altijd aanraden. Indisch bloed zorgt ervoor dat ik altijd zo snel bruin ben overigens." De vader van Sylvie is immers van Indiase afkomst.

Nochtans kan de blondine ook op goedkeuring rekenen. "Lekker kleurtje" en "Perfect" luidt het onder meer bij de foto van Sylvie op Instagram.

25-07-2015 om 00:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doutzen Kroes voor het eerst met zoon in modecampagne

Doutzen Kroes voor het eerst met zoon in modecampagne

http://oi58.tinypic.com/sxd3yd.jpg

Het Nederlandse topmodel Doutzen Kroes is het nieuwe gezicht van de juweliersketen Tiffany & Co, samen met haar zoon Phyllon. Een primeur voor de ex-Victoria's Secret Angel.

Het Amerikaanse juwelenmerk liet zich voor hun herfstcollectie inspireren door de 'liefdevolle band tussen vrienden en geliefden'. Daarom vroegen ze Doutzen niet alleen als gezicht, maar samen met haar vierjarige zoon Phyllon.

Het is de allereerste keer dat het Nederlandse topmodel in een campagne te zien is met haar zoon. Modellen Imaan Hammam en Crista Cober zijn eveneens te zien in bepaalde beelden van de campagne.

25-07-2015 om 00:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ella Leyers heeft nieuw kapsel

Ella Leyers heeft nieuw kapsel

http://oi61.tinypic.com/986fip.jpg

Actrice Ella Leyers heeft de schaar in haar lange lokken laten zetten. Liefst 20 centimeter ging eraf. Het resultaat is een sexy carré. Kapper Jochen Vanhoudt van kapsalon Clientology in Antwerpen deelde een foto van de blondine op Instagram. Wij zijn fan! Wat vind jij van de nieuwe coupe?

25-07-2015 om 00:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.J.Lo wordt 46: zo behoudt ze haar strakke figuur

J.Lo wordt 46: zo behoudt ze haar strakke figuur

http://oi58.tinypic.com/wqrllh.jpg

Jennifer Lopez wordt vandaag 46, en toch heeft ze nog steeds een moordlijf waar menig vrouw een moord voor zou plegen. En dan hebben we het natuurlijk vooral over haar billen, die volgens de geruchten zelfs apart verzekerd zouden zijn. Haar personal trainer Thea Murphy legt uit hoe ze haar figuur behoudt.

J.Lo heeft overduidelijk een zandloperfiguur en daar ben je nu eenmaal mee geboren of niet. Toch zijn er enkele oefeningen die ervoor zorgen dat je taille versmalt en je heupen en bips verbreden. De volgende drie oefeningen past J.Lo zelf toe.

1. Push-up plank
Bij deze oefening vorm je met je lichaam een plank. Zorg dat enkel je handen en je voeten de grond raken, en vorm met de rest van je lichaam een rechte lijn. Deze oefening spant alle spieren op, niet enkel je buikspieren. Laat dan eerst je linker elleboog zakken, vervolgens je rechter, om daarna weer op gestrekte armen terug naar boven te komen.

2. Goblet squat
De Goblet squat is hetzelfde als een normale squat, maar dan met een gewicht in je handen. Ga met je voeten uit elkaar staan, buig door je knieën en zak ver genoeg door zodat je ellebogen je knieën raken. Het gewicht hou je vast op borsthoogte. Ga dan weer terug naar boven en herhaal. Deze oefening is ideaal om je bilspieren te trainen.

3. Stationary lunge
Hou in beide handen een gewicht vast en maak dan een grote stap vooruit met je eerste been. Laat je lichaam zakken door je knie en heup van het voorste been te buigen, zodat de knie van je achterbeen de grond (bijna) raakt.  Keer dan terug naar de originele staande positie en herhaal door met je andere been een stap naar voren te zetten.

25-07-2015 om 00:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw in The Sky Is The Limit: Philip Cracco, "de Vlaamse Wolf Of Wall Street"

Nieuw in The Sky Is The Limit: Philip Cracco, "de Vlaamse Wolf Of Wall Street"

http://oi59.tinypic.com/1409ikx.jpg

Een nieuw personage staat te popelen achter de schermen van 'The Sky Is The Limit'. Self-made man Philip Cracco werd, zegt hij zelf, "kansloos" geboren in Roeselare maar flirt nu met een vermogen van 80 miljoen euro. Flamboyant én stijlvol. Le nouveau Willy Naessens est arrivé.

Er staat een nieuwe smaakmaker klaar voor het volgende seizoen van 'The Sky Is The Limit'. Geen schertsfiguur, maar een opvallende zakenman met een nog opvallender verleden. "Philip omschrijft zichzelf als iemand die geboren is in de 'sloppenwijken' van Roeselare", aldus reportagemaker Peter Boeckx. "Een kansloos kind, zeg maar." Aanvankelijk was de glamour in Cracco's bestaan dan ook ver te zoeken. De West-Vlaming ging aan de slag als arbeider en schilderde bussen. Daarna vervoegde hij voor enkele jaren de para's, maar niet veel later stond hij alweer bussen te schilderen.

Vandaag is de man nog steeds gefascineerd door voertuigen, zij het dan blitse racewagens waar hij zelf mee rijdt. Samen met verre en exotische reizen en een bloedmooie vriendin, vormen ze de kaviaar op zijn glitterbestaan. Gefinancierd door enkele lumineuze zakendeals én een briljant idee. "Op een gegeven moment richtte Cracco 'Accent Interim' op", aldus Peter Boeckx. "Twee jaar geleden heeft hij dat voor veel geld verkocht."

25-07-2015 om 00:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé leert haar oogappel zwemmen

Beyoncé leert haar oogappel zwemmen

http://oi58.tinypic.com/2cy5qnq.jpg

Kleine meisjes worden groot. Zo ook Blue Ivy, het dochtertje van wereldsterren Beyoncé en Jay-Z. Het kind is ondertussen al 3 jaar. Een goede leeftijd om aan water te wennen en dus doken moeder en dochter het zwembad in voor een zwemles. Uiteraard met bandje om. Blue Ivy houdt het hoofd boven water, mama Beyoncé kijkt apetrots toe. De Amerikaanse zangeres deelde de foto op haar Tumblraccount.

25-07-2015 om 00:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
23-07-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Douglas krijgt nog genoeg rollen

Michael Douglas krijgt nog genoeg rollen

http://oi60.tinypic.com/2mgmgjt.jpg

Michael Douglas heeft niet te klagen over de filmrollen die hij krijgt aangeboden. Aan de Telegraaf vertelt de 70-jarige acteur dat hij nog aanvragen genoeg krijgt en zelfs af en toe rollen afslaat.

"Ik krijg nog veel rollen aangeboden, maar ik heb er een paar geweigerd omdat ik dan teveel naar het buitenland zou moeten", aldus Douglas, die momenteel is te zien in de Marvel-stripboekverfilming Ant-Man. Wat Michael naast acteren doet? "Verder bouw ik een hotel, werk ik voor de Verenigde Naties en dan heb ik ook nog een gezin."

De krant vraagt Douglas ook of hij nog wensen heeft. "Wat ik nog wel een keer zou willen doen is een historische film. Bijna al mijn films waren hedendaagse verhalen", vertelt Michael. Maar zijn focus ligt nu meer bij het produceren, benadrukt Douglas. "Als producent heb ik wel tien goede films kunnen maken waar ik trots op ben." Maar zijn goede rollen zijn volgens de acteur op één hand te tellen. "Mijn rollen in Falling Down, Wall Street, Wonderboys, Behind The Candelabra, dat zijn de eerste die in mij opkomen."

23-07-2015 om 22:54 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mariah Carey krijgt half miljoen voor optreden"

"Mariah Carey krijgt half miljoen voor optreden"

http://oi58.tinypic.com/30x8vhl.jpg

Mariah Carey heeft een flinke deal getekend. Voor een eenmalig optreden in Tel Aviv in augustus krijgt ze een bedrag van 500.000 dollar (ruim 455.000 euro), weet TMZ.

Volgens de website zou Mariah dit bedrag vragen en daar is een concertorganisator in Israël akkoord mee gegaan. Kaartjes voor het concert kosten volgens TMZ zo'n 65 dollar per stuk.

Carey maakte in juni haar eerste tripje naar Israël. Volgens de website was de zangeres onmiddellijk weg van het land en zou ze dan ook uitkijken naar haar tripje in augustus.

23-07-2015 om 22:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby wil het zwijggeld dat hij betaalde terug

Bill Cosby wil het zwijggeld dat hij betaalde terug

http://oi60.tinypic.com/sfyss5.jpg

Bill Cosby wil geld terug van Andrea Constand voor het schenden van de voorwaarden rond de schikking die ze in het verleden overeenkwamen. Volgens TMZ is Bill Cosby een juridische procedure begonnen om het zwijggeld dat hij haar betaalde terug te vorderen.

The New York Times onthulde onlangs dat Cosby geld had betaald aan Andrea Constand, die hem in een rechtszaak beschuldigde van aanranding. In de zaak werd indertijd een schikking getroffen. Die was vertrouwelijk.

Nu delen van zijn getuigenis op straat liggen, wil Constand dat de volledige getuigenis van Cosby openbaar wordt. Cosby zegt volgens TMZ in nieuwe rechtbankstukken dat het erg oneerlijk is dat zij de vertrouwelijkheid heeft geschonden en tegelijkertijd haar zwijggeld behoudt.

Cosby's advocaat vindt dat als ze doorgaat met haar pogingen om alle vertrouwelijke documenten openbaar te krijgen, ze een deel of het totale bedrag dat ze van Cosby ontving moet terugbetalen.

23-07-2015 om 22:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman is niet langer blond

Eva Daeleman is niet langer blond

http://oi58.tinypic.com/zlb2pu.jpg

Nu ze niet meer op het scherm te zien zal zijn bij Eén, achtte Eva Daeleman de tijd duidelijk rijp voor een nieuwe coupe. Ze gaf op Instagram al een voorproefje, en het ziet er ravenzwart uit.

"Blonde is the new black", schreef ze bij het kiekje op Instagram. Eerder op de dag kondigde ze al aan dat ze bij de kapper zat en een nieuw kleurtje overwoog. Het volledige plaatje hebben we nog niet te zien gekregen, maar dat het zwart is, laat geen twijfel. En je weet wat ze zeggen, Eva: once you go black...

Nu ze niet meer op het scherm te zien zal zijn bij Eén, achtte Eva Daeleman de tijd duidelijk rijp voor een nieuwe coupe. Ze gaf op Instagram al een voorproefje, en het ziet er ravenzwart uit.

"Blonde is the new black", schreef ze bij het kiekje op Instagram. Eerder op de dag kondigde ze al aan dat ze bij de kapper zat en een nieuw kleurtje overwoog. Het volledige plaatje hebben we nog niet te zien gekregen, maar dat het zwart is, laat geen twijfel. En je weet wat ze zeggen, Eva: once you go black...

Niet iedereen blijkt echter fan te zijn van haar nieuwe look, want Eva kreeg heel wat negatieve reacties. Zo veel negativiteit zelfs dat ze besloot om te reageren. Bij een ludieke foto van Obama die 'Can I Live?' zegt, schreef ze: "Blijkbaar is een foto posten een vrijgeleide om heel wat bagger over je kop te krijgen. Laat sociale media iets positiefs zijn en stop met kappen op anderen. Zo, dat moest er even uit."

23-07-2015 om 22:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!