Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

02-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaans dorp ziet Paola weer afzeggen

Italiaans dorp ziet Paola weer afzeggen

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpswjrvkejh.jpg

Koningin Paola heeft niet alleen de samenstellers van de Biënnale in Venetië moeten teleurstellen, maar ook de kleine grensgemeente Grosio ten noorden van Milaan. Daar zou Paola een museum heropenen in de voormalige villa van de familie Visconti Venosta. Haar peettante, de in 1982 overleden markiezin Margherita Mossi Pallavicini, maakte daar deel van uit.

De koningin heeft echter vorige week van dokters te horen gekregen dat ze een tijd lang volledige rust moet houden. Dat betekende dat het voor deze week geplande bezoek aan Venetië geannuleerd moest worden en dat ook in Grosio, een stadje met 4.800 inwoners aan de grens met Zwitserland, een brief binnenkwam met de onwelkome boodschap dat ze niet kon komen.

"Omwille van gezondheidsredenen sta ik onder medisch toezicht in Brussel en moet ik rust in acht nemen", schreef Paola. Ze herstelt in kasteel Belvédère. Een lokale kunstenaar heeft ook pech. Hij had ter ere en ter herinnering aan het bezoek al een borstbeeld gemaakt van de in Italië geboren Paola. Dat kan ze nu niet zelf bewonderen, zo meldt Het Nieuwsblad vandaag.

Paola was in 1982 al eens in Grosio voor de uitvaart van de markiezin, die in haar nalatenschap de villa en het bijbehorende park overmaakte aan de gemeente. Sinds die tijd wacht Grosio op een nieuw bezoek van Paola, maar er kwam steeds iets tussen.

02-09-2015 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Vermassen in 'K3 zoekt K3': "Wij zijn niet mediageil"

Dochter Vermassen in 'K3 zoekt K3': "Wij zijn niet mediageil"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zpshonpbtpu.jpg

Alsof die eerste schooldag niet genoeg kopzorgen met zich meebrengt, werden de vijzen bij Jasmine Vermassen (24) gisteren nog wat strakker aangespannen. Nadat de kleuterjuf en dochter van 's lands bekendste strafpleiter onze voorpagina sierde als potentiële K3-ster, circuleerde er op sociale media negatieve commentaar. "Mensen die zeggen dat wij een mediageile familie zijn, dat is niet fijn."

"Mijn zus belde me op om te melden dat er op bepaalde Facebook-pagina's negatief over mij werd geschreven. Ik heb geen Facebook, dus ik ben er ook niet naar op zoek gegaan, maar blijkbaar kwam er commentaar op mijn zangkunsten (er circuleert sinds gisteren een teaser-filmpje online, red.) en werd er ook geopperd dat ik even mediageil ben als mijn vader", zucht Jasmine. "Ik probeer het niet aan mijn hart te laten komen, maar het stelt me wel teleur. Mijn zussen en ik zijn het al heel ons leven gewoon dat ze ons vader voortdurend afbreken en dat kwetst mij elke keer opnieuw. Sommige reacties kunnen zo gemeen zijn, ik snap het niet. Het is niet omdat ik de 'dochter van' ben dat ik niet mag meedoen aan een tv-programma. Ik doe dit voor mezelf én op eigen houtje."

Jasmine toetste wel één en ander af bij haar pa, alvorens haar kandidaat te stellen. "Ik vind mezelf oud en wijs genoeg om zelf de keuze te maken, maar wilde wel zijn mening weten voor ik auditie zou doen. Hij was meteen heel enthousiast en legt me geen strobreed in de weg, maar mijn vader heeft wel van in het begin duidelijk gezegd dat hij niet in beeld wil komen. Hij steunt mij van achter de schermen. Om commentaar te vermijden. En uiteraard heeft hij de kleine lettertjes van het contract doorgenomen. Beroepsmisvorming zeker?"

02-09-2015 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blink-182 drummer Travis Barker komt met autobiografie

Blink-182 drummer Travis Barker komt met autobiografie

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zpsuubjbell.jpg

Blink-182 drummer Travis Barker komt met een autobiografie. Het boek over zijn leven in de schijnwerpers heet 'Can I Say: Living Large, Cheating Death & Drums Drums Drums' en verschijnt op 19 november, meldt NME.

Het boek gaat over Barkers kijk op zijn leven als rocker, de opkomst van Blink-182 en het vliegtuigongeluk waarbij hij in 2008 zwaargewond raakte.

Blink-182 werkt momenteel naar verluidt aan nieuw materiaal met Matt Skiba van de band Alkaline Trio, dat later dit jaar uit moet komen. Skiba kwam eerder dit jaar bij de band, toen leadzanger en gitarist Tom DeLonge in januari zijn vertrek aankondigde. Hij zou geweigerd hebben om nieuwe muziek op te nemen met zijn collega's Mark Hoppus en Travis Barker.

01-09-2015 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erik Van Looy: "Het pijnlijkste is achter de rug"

Erik Van Looy: "Het pijnlijkste is achter de rug"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_7_zpslhrjreoj.jpg

Mooie dingen in het verschiet voor Erik Van Looy (53). Binnen een tweetal maanden geeft hij weer het startschot van een ongetwijfeld drukbekeken seizoen van De Slimste Mens. Het afgelopen jaar heeft hij het echter niet gemakkelijk gehad. "Een scheiding suckt", klinkt het in Story.

Toen Erik en zijn vrouw Nadine na 21 jaar een punt zetten achter hun huwelijk, sloeg dat nieuws in als een bom. De maanden erna waren allesbehalve gemakkelijk voor de regisseur en presentator. "Een scheiding is echt vreselijk hard. Ik vond het verschrikkelijk", vertelt hij.

Intussen heeft hij naar eigen zeggen echter het ergste achter de rug. "Alle clichés blijken te kloppen: na regen komt zonneschijn." Mensen vertellen hem dat hij nog steeds wat mager oogt, maar dat lacht hij weg. "Als ik op de weegschaal sta, blijkt dat toch niet het geval. Ik heb gewoon een sportieve zomer achter de rug." Of er ook iemand nieuw in zijn leven is, wil hij niet kwijt. "Ik vind het te vroeg om daar uitspraken over te doen."

01-09-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani Kazaltzis is nog lang niet klaar met Zo Man Zo Vrouw

Jani Kazaltzis is nog lang niet klaar met Zo Man Zo Vrouw

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_6_zpsinx9wwkr.jpg

Vanaf deze week kruipt half vrouwelijk Vlaanderen op woensdag weer voor de buis. Zo Man Zo Vrouw begint immers aan zijn achtste seizoen. Gelukkig wordt dat niet het laatste, want volgens Story is Jani het nog lang niet beu. "Er zijn nog genoeg kandidaten."

"Ik zou wel honderd seizoenen kunnen draaien", vertelt Jani enthousiast in Story. "De vraag is: wanneer wordt de kijker het beu? Wanneer is het het juiste moment om te stoppen? Maar nu nog niet, want het wordt weer een topseizoen."

Is het dan echt zo erg gesteld met het Vlaamse stijlgevoel? "Dat niet, maar kandidaten zijn er toch genoeg. Dit keer hebben we ook niet alleen maar koppels, er zit bijvoorbeeld ook een tweeling tussen."

Dat Jani de kandidaten hard aanpakt, vindt hij onzin. "Zij pakken mij hard aan, ja! Ze zijn me intussen gewoon, dus ze durven ook tegen me in te gaan. Ze laten zich dit seizoen niet doen hoor. Maar we hebben ook veel gelachen, en al lachend kan je bijna alles zeggen tegen elkaar."

Jani doet ook meteen een oproep om elke dag je best te doen om er goed bij te lopen. "Voor goede dingen moet je moeite doen. Je moet niet elke dag in kostuum naar het werk, maar als je je laat gaan, kom je in een vicieuze cirkel terecht. Ik geloof niet dat je je dan goed voelt. Kleed je eens op, dan voel je je al veel beter."

01-09-2015 om 21:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ruth Beeckmans aan de beterhand: "Ik begon te panikeren"

Ruth Beeckmans aan de beterhand: "Ik begon te panikeren"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_5_zpsbpaynkk8.jpg

Het was serieus verschieten toen de opnames van de Safety First-film plots werden onderbroken omdat Ruth Beeckmans was ingestort. Hersenvliesontsteking, klonk het verdict. Intussen is ze aan de beterhand. "Maar ik was er absoluut niet gerust in", vertelt ze in Dag Allemaal.

De opnames van 'Safety First - The Movie' liepen al even toen Ruth Beeckmans - Ingrid Porrez in de reeks - plots hoofdpijn kreeg. "In het begin was het wel vervelend, maar het leek me niets ernstigs", vertelt ze. "Ik dacht aan een griepje, en ook de dokter maakte zich niet meteen zorgen." Maar de volgende dag werden de symptomen meteen een stuk erger. "Braakneigingen, nek- en rugpijn... Ik kon bijna niets meer doen, dat had ik nog nooit voorgehad."

Ruth dacht eerst aan migraine, maar begon toch wat te panikeren. "Ik dacht: 'het zal toch geen hersenbloeding zijn'? Ik was er echt niet gerust in." Ook haar vriend werd nogal nerveus, dus besloten ze om naar spoed te trekken. "Een ruggenmergpunctie bevestigde dat het een hersenvliesontsteking was: dat was serieus schrikken. En eerst dachten ze nog dat het de besmettelijke versie was, dus moest ik meteen in quarantaine."

Gelukkig bleek het later om een virale ontsteking te gaan, die zelden levensbedreigend is en relatief makkelijk te genezen. "Maar het bleef erg pijnlijk. Ik voel nog elke dag pijnscheuten in mijn hoofd, al verloopt mijn herstel sneller dan verwacht."

Toch zal Ruth haar schema nog eens moeten herbekijken. "Ik heb pech gehad dat ik net dat virus oppikte, maar ik was fysiek wel niet op mijn best door het harde werken. Ik zal toch meer rustpauzes moeten inlassen, ook al voelt acteren nooit echt als wérken."

01-09-2015 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schattig: ook deze kinderen van BV's moeten terug naar school

Schattig: ook deze kinderen van BV's moeten terug naar school

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_4_zpssiil5ukc.jpg

1 september dat betekent kriebels in de buik, nieuwe outfits, (soms) traantjes, nieuwe boekentassen en brooddozen. Ook voor de kinderen van onze bekende Vlamingen is het vandaag een grote dag, met heel wat schattige foto's tot gevolg.

Karen Damen

Met een verlegen blik kijkt Sky in de lens voor zijn eerste dag in de derde kleuterklas. Karen Damen is duidelijk trots op haar oogappel.

Valentina en Tanja Dexters

Mama Tanja brengt haar dochter in uiterst hippe outfit naar de derde kleuterklas, we hadden ook niet anders van haar verwacht. Dochter Valentina moet het stellen met een erg klassiek uniform.

Sergio Herman

Ellemieke, de vrouw van chefkok Sergio Herman, stapt met hun twee jongens in stijl naar de schoolpoort. Met hun stoere boekentassen lijken Zenna Jeremy Michel en Noah er helemaal klaar voor te zijn.

Ann Van Elsen

Ex-Miss België Ann Van Elsen trekt haar dochtertje June een schattige outfit aan voor de eerste schooldag: bloemenkrans in de haren, fleurig rokje, roze shirt en hippe sneakers.

Erika Van Tielen

Presentatrice Erika Van Tielen ging voor een nieuwe schooloutfit voor haar zoontjes naar JBC. Rowen en Finn pronken vandaag fier met dezelfde trui uit de Zulupapuwa-collectie.

Kürt Rogiers

De schattige dochters van Q-musicpresentator Kürt Rogiers gaan ook voor outfits die op elkaar afgestemd zijn. Puppy Waf is de bodyguard van dienst voor Lola en Merlijn.

Tiany Kiriloff

Dat de dochter van stijlgoeroe Tiany Kiriloff in een fashionable outfit aan de schoolpoort staat, zal niemand verbazen. Met bloemenjurk, zilveren laarsjes en een oversized boekentas zit Yelena vandaag in het eerste leerjaar.

Heidi Lenaerts

Lily Rose en Bonnie Lotta, de meisjes van Heidi Lenaerts zullen vandaag hun mannetje wel staan op de speelplaats in hun stoere tuinbroeken.

Gert de Mangeleer

De drie kinderen van driesterrenkok Gert de Mangeleer zien er erg onschuldig uit op hun eerste schooldag. De papa ging qua opstelling voor een klassieker: het nageslacht in hippe outfits voor de deur.

Katja Retsin

De meisjes in schattige jurkjes en de jongen in stoere bretellen, zo gaat de kroost van Katja Retsin naar school.

01-09-2015 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwanger ex-lief van Tom Coninx: "Niets meer van hem gehoord"

Zwanger ex-lief van Tom Coninx: "Niets meer van hem gehoord"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_3_zps8q7hygwc.jpg

De 31-jarige Djoeke Van Houcke dropte vorige week in Dag Allemaal een bom toen ze opbiechtte dat ze een kindje verwacht van sportjournalist Tom Coninx. Vandaag vertelt ze in het blad over de vele reacties die ze kreeg na haar onthulling, alleen de toekomstige papa houdt zich erg koest.

Cafébazin Djoeke moest vorige haar zaak in Waregem zelfs een dag sluiten omdat zoveel mensen plots belangstelling toonden voor haar en haar verhaal. Op het nieuws van de zwangerschap en de onthulling dat ze van Tom Coninx abortus moest plegen, heeft de journalist nog niet gereageerd, niet in de pers en ook niet bij haar persoonlijk.

Daarnaast heeft Djoeke sinds vorige week dinsdag al vaak te horen gekregen dat ze uit is op het geld. Maar de aanstaande mama reageert op deze beschuldigingen dat Tom helemaal niet rijk is en dat ze zelf meer dan hem verdient. Sinds vorige week heeft Djoeke niets meer gehoord van de vermeende vader. Dat hij die avond van de publicatie van haar verhaal de Champions League presenteerde alsof er niets aan de hand was, toont volgens de cafébazin aan dat de hele kwestie hem onberoerd laat.

01-09-2015 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roos van 'de Lau': "We praten over een kindje"

Roos van 'de Lau': "We praten over een kindje"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_2_zpspddz93h8.jpg

Laurens 'de Lau' Nuyens (34) en zijn vriendin Roos (31) vierden onlangs hun eerste verjaardag als koppel. De twee kochten al een hondje samen en misschien komt daar ook wel een kindje bij.

De slaagkansen van de relatie van Roos en Laurens werd door sommigen in het begin erg laag ingeschat. "'Allez zeg, jullie zijn dan tóch nog samen', hoor ik soms. Ja, hallo! Oké, we zijn nog maar een jaar een koppel, maar het voelt alsof we elkaar veel langer kennen. Voilà, wij zijn dus écht wel een serieus koppel", vertelt Roos in Dag Allemaal.

Trouwen en kinderen krijgen
 De twee denken ook al volop over een huwelijk en kinderen krijgen. "Daar hebben we 't dikwijls over, Laurens en ik, zo 's avonds in de zetel. Als ik zie hoe hij met de kindjes van m'n vriendinnen omgaat... Hij wordt een heel lieve papa. Maar goed, da's nog niet voor direct. Voorlopig houden we het bij ons hondje, wat toch ook al een hele stap is."

Werkvisum
Roos houdt zich ondertussen bezig met het huishouden, want werken mag ze nog niet in Los Angeles. "Eerst moet ik mijn werkvisum krijgen: een hele administratieve rompslomp. Maar tegen het einde van het jaar zouden mijn papieren in orde moeten zijn."

01-09-2015 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lookalike van Angelina Jolie: "Ook ik zie foutjes in de spiegel"

Lookalike van Angelina Jolie: "Ook ik zie foutjes in de spiegel"

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_1_zpscehdljdx.jpg

Op de schoonheid van wereldster Angelina Jolie is menig vrouw stikjaloers. Chelsea Marr uit het Schotse Aberdeen heeft daar geen last van, want zij is gezegend met hetzelfde bruine haar, volle lippen en hoge jukbeenderen. Daarmee lijkt ze verbluffend veel op Jolie en wordt ze gezien als 's werelds beste lookalike ooit. Opvallend: zelf ziet Chelsea de gelijkenis niet zo.

Zelfs echtgenoot Brad Pitt zal een paar keer met zijn ogen moeten knipperen als hij foto's van Chelsea Marr ziet. De Schotse toont griezelig veel gelijkenissen met zijn prachtige echtgenote. De uitstraling, de groene kleur van de ogen, de vorm van het gezicht: alles klopt. Het enige verschil is de leeftijd. Chelsea is 16 jaar jonger dan Angelina.

Imperfecties
De Schotse schone verovert het web sinds een vriend van haar foto's opstuurde naar de entertainmentsite The Lad Bible, inclusief verwijzing naar haar Instagram. Inmiddels telt het account van de brunette ruim 28.000 volgers.

Bij een collage van websites die al melding van de Angelina-lookalike schrijft de nuchtere Chelsea dat ze zich gevleid voelt en bedankt ze voor de wereldwijde aandacht. Opmerkelijk genoeg ziet ze de gelijkenis niet zo. "Als ik in de spiegel kijk, zie ik imperfecties, zoals veel vrouwen dat zien. Ik zou mezelf nooit willen vergelijken met zo'n geweldige vrouw als Angelina Jolie, maar ik ben jullie erkentelijk voor alle positieve berichten. Het is verfrissend en bewonderenswaardig voor de mensen die mij niet kennen. Liefde aan jullie allemaal.''

Op Instagram regent het reacties. "De enige imperfectie is dat je blind lijkt'', schrijft iemand. "Je bent adembenemend knap.'' En: "Bereid jezelf voor. Wanneer Angelina overlijdt en er wordt een biografie gemaakt, dan moet jij dat spelen.''

01-09-2015 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Wes Craven (76) overleden

Regisseur Wes Craven (76) overleden

http://oi58.tinypic.com/2h6vlew.jpg

Wes Craven, bekend van horrorklassiekers als 'A Nightmare on Elm Street' en 'Scream', is op 76-jarige leeftijd in Los Angeles overleden aan de gevolgen van hersenkanker. Dat meldt The Hollywood Reporter.

Craven begon zijn carrière in het horrorgenre in 1972 met 'The Last House on the Left'. Hij schreef, regisseerde en nam de montage voor zijn rekening.

Zijn grootste klassieker verscheen in 1984, toen 'A Nightmare on Elm Street', met het legendarische personage Freddy Krueger, werd uitgebracht. Later schreef Craven nog verschillende sequels op die film, die hij wel telkens door iemand anders liet regisseren. Ook zijn succesfilm 'Scream' (1996), die doorspekt is met verwijzingen naar andere horror-klassiekers, kreeg later nog verschillende sequels.  

In 2011 regisseerde hij zijn laatste film, 'Scream 4', maar was nog altijd actief als producent. Binnenkort verschijnt de door hem geproduceerde televisieserie van 'Scream' en de film 'The Girl in the Photographs'.

De regisseur regisseerde ook in andere genres: 'Music of the Heart' uit 1999 leverde Meryl Streep een Oscarnominatie op voor beste actrice. Ook publiceerde uitgeverij Simon & Shuster in hetzelfde jaar een roman van Craven's hand. In 2006 waagde hij zich zelfs een een romantische komedie met 'Paris Je T'aime'.

"Met groot verdriet delen we mede dat Wes Craven zondag om 13:00 uur is overleden na zijn strijd tegen kanker", zo wordt gemeld in een persbericht. "Hij was omringd door familie en vrienden in zijn huis in Los Angeles." Craven laat zijn vrouw, twee kinderen en drie kleinkinderen achter.

01-09-2015 om 08:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
31-08-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift en Nicki Minaj begraven de strijdbijl

Taylor Swift en Nicki Minaj begraven de strijdbijl

http://oi57.tinypic.com/2u8x9uv.jpg

Na een uitgebreide woordenwisseling op Twitter over de MTV Video Music Awards (VMA), hebben Taylor Swift en Nicki Minaj het bijgelegd. De twee sterren stonden tijdens de VMA's in Los Angeles samen op het podium.

Minaj was boos dat de videoclip voor haar hit Anaconda geen nominatie voor Beste Videoclip van het Jaar kreeg en dat Taylor Swift in die categorie wel kans maakte op een prijs met het nummer Bad Blood. Anaconda was trouwens wel genomineerd voor Beste Clip van een Vrouwelijke Artiest en Beste Hiphopvideo. Die laatste award won ze ook.

"Als je in je video vrouwen met erg slanke lichamen viert, word je wel genomineerd'', schreef een gefrustreerde Minaj na de bekendmaking van de nominaties op Twitter. "Ik ben niet altijd zelfverzekerd, alleen moe. Zwarte vrouwen hebben veel invloed op de popcultuur, maar daar worden ze zelden voor beloond."

Taylor Swift haalde in eerste instantie uit naar Minaj, maar bood later haar excuses aan. Met een gezamenlijk optreden van het nummer The Night is Still Young tijdens het prijzengala lijkt de strijdbijl nu definitief begraven.

31-08-2015 om 22:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De meest onwaarschijnlijke manier om achter de ontrouw van je vriend te komen

De meest onwaarschijnlijke manier om achter de ontrouw van je vriend te komen

http://oi60.tinypic.com/259lssy.jpg

Ayanna Dookie heeft op een erg onwaarschijnlijke manier ontdekt dat haar vriend haar bedroog. De nu 33-jarige stand-upcomedian uit Brooklyn googelde jaren geleden de naam van haar partner en kwam er zo niet alleen achter dat hij vreemdging maar ook nog eens dat hij een kille moordenaar was. Ze doet haar verhaal pas nu aan de New York Post.

Drie jaar waren ze samen en het leek wel snor te zitten tussen Dookie en haar vriend Spike. Ze had in het verleden wel eens haar kop in het zand gestoken toen iemand haar kwam vertellen dat Spike een schuinsmarcheerder was, maar in april 2008 gingen haar ogen plots wagenwijd open. "Ik vind het zo erg voor je", stond in een berichtje van haar vriend Ryan. "Waar heb je het over", antwoordde Dookie. "Google eens de echte naam van Spike", zei Ryan. En dat deed ze.

Acht kogels
"Aangehouden voor de moord op de ex van zijn vriendin", las Dookie op het internet. Dat kan niet, dacht ze. "IK ben zijn vriendin en ik heb niet eens een ex." Maar het verhaal klopte wel degelijk. Spike hield er nog een andere relatie op na en werd inderdaad beschuldigd van de moord op de ex van die tweede partner.

Dookie ontmoette Spike in 2004, toen ze 24 was. Ze had toen vooral onenightstands achter de rug en nauwelijks een serieuze relatie. Spike, die wel een vaste relatie met haar zag zitten, kwam dus als geroepen. Eindelijk de ware gevonden! Na een jaar werd ze echter al ingelicht dat Spike ook een andere vrouw zag. Dookie wilde het gewoon niet weten en ging verder met haar leven. Mét Spike. Tot dat fameuze sms'je...

Laag zelfbeeld
Een van de vrouwen met wie Spike haar bedroog, bleek een mafketel als ex-vriendje te hebben. Die brak in in het huis van de vrouw terwijl Spike bij haar was. Er kwam een gevecht van en Spike vuurde acht kogels op de kerel af. Die overleefde het niet.

Zelfs toen steunde Dookie nog even haar gearresteerde vriendje, tot ze een paar weken later definitief wakkergeschud werd. "Had ik zo weinig zelfvertrouwen dat ik het trouwe vriendinnetje ging spelen na al wat hij mij had aangedaan?" Niet meer dus. Ze brak volledig met Spike.

Intussen heeft Ayanna Dookie een nieuwe vaste relatie en kan ze nog nauwelijks geloven hoe naïef ze was en wat voor een extreem laag zelfbeeld ze had. "Eigenlijk dankzij Spike", zegt ze.

31-08-2015 om 22:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nathalie en Geoffrey huwen onder grote belangstelling

Nathalie en Geoffrey huwen onder grote belangstelling

http://oi59.tinypic.com/wtah47.jpg

Nathalie Hellinckx (24) en Geoffrey De Raedt (21) beloofden elkaar het voorbije weekend eeuwige trouw. Het koppel uit het VTM-programma 'Boer zkt. Vrouw' werd toegejuicht door honderden mensen. Ook presentatrice Dina Tersago was uitgenodigd voor de plechtigheid, maar zij kon zich niet vrij maken.

Nathalie en Geoffrey kwamen zaterdag om 12 uur in een paardenkoets aan het August De Boeckhuis in Merchtem aan. Na de burgerlijke plechtigheid trok de familie richting Peizegem voor het kerkelijk huwelijk. Honderden mensen waren naar het kerkplein gekomen om een glimp op te vangen van het populaire koppel. Wie wilde, kon een drankje krijgen en een zak friet, want het bekende paar had enkele kraamhouders opgetrommeld om het gezellig te maken.

Tractoren

Ook de collega-landbouwers van Nathalie en Geoffrey lieten zich niet kennen. Meer dan twintig tractoren hadden postgevat op het pleintje voor de kerk. Een van de mastodonten was zelfs uitgerust met een zware geluidinstallatie zodat het feestje meteen van start kon gaan. Enkele vrienden hadden twee bouwkraantjes naast het kerkportaal geplaatst waartussen een houten hart met de tekst 'Gefeliciteerd Nathalie en Geoffrey' in de lucht werd gehesen.

Nathalie en Geoffrey straalden van geluk. Het koppel verhuist deze week naar Deinze, waar Geoffrey aan de slag is als tuinaanlegger in het familiebedrijf. "We verhuizen naar Oost-Vlaanderen om nadien in alle rust een huis te zoeken", verklapt Nathalie. Ook over de kledijkeuze had iedereen een eigen mening. Nathalie schitterde in een wit satijnen jurk van Couture Ann uit Aalst. Geoffrey koos voor een sober, maar knap blauw pak van bij kledingzaak Octaaf in Lebbeke.

Pas bevallen

Na de kerkelijke plechtigheid verplaatste de stoet zich naar Groot-Bijgaarden, waar het koppel een zaal van Salons De Waerboom had afgehuurd. Honderdtachtig genodigden maakten er hun opwachting voor een avondfeest, dat tot in de vroege uurtjes duurde. Een opmerkelijke afwezige was Dina Tersago, presentatrice van Boer zkt. Vrouw. "We hadden haar uitgenodigd, maar ze heeft pas een kindje gekregen en kon er niet bij zijn", vertelt Nathalie. "Het zou fijn geweest zijn mocht ze er bij kunnen zijn, maar je kan niemand verplichten om te komen." Nathalie Hellinckx en Geoffrey De Raedt leerden elkaar pas vorig jaar kennen tijdens de opnames van Boer zkt. Vrouw. Nathalie, dochter van De Vershoeve in de Galgestraat, was meteen verkocht toen ze kennismaakte met Geoffrey. En ook Geoffrey liet er geen gras over groeien. In september 2014 al vroeg hij Nathalie ten huwelijk. Zij antwoordde meteen ja.

31-08-2015 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koning Mswati III kiest vijftiende vrouw

Koning Mswati III kiest vijftiende vrouw

http://oi59.tinypic.com/2m77qyx.jpg

In een kleurenrijke ceremonie hebben tienduizenden meisjes en jonge vrouwen maandag voor de koning van Swaziland gedanst en gezongen. Koning Mswati III koos daarna uit de danseressen zijn vijftiende vrouw.

De Umhlangadans geldt als het culturele hoogtepunt van het jaar in het landje in zuidelijk Afrika. Critici zien in de dans echter vooral een bevestiging van de absolute macht van de polygame koning.

De vrouwen dansten in een grote arena urenlang voor de koning, waarop een rode loper werd uitgerold en hij met vijftig andere mannen de rijen vrouwen inspecteerde. Volgens de autoriteiten deden 40.000 meisjes en vrouwen aan het ritueel mee.

Voorvechters voor vrouwenrechten vinden de dans een seksistisch ritueel dat de deelneemsters tot objecten terugbrengt. In Swaziland wordt het echter vooral gezien als een manier om maagdelijkheid en onthouding te promoten. Of de deelneemsters echt maagd zijn wordt overigens niet getest.

De 47-jarige Mswati regeert sinds 1986 en staat bekend om zijn overdadige levensstijl.

Volgens de Wereldbank leeft twee derde van zijn 1,4 miljoen onderdanen in armoede. Swasiland heeft bovendien het hoogste percentage hiv-geïnfecteerden ter wereld. Meer dan een kwart van de bevolking is besmet. Ook wat betreft tuberculosebesmettingen is Swaziland wereldrecordhouder. De levensverwachting ligt net boven de vijftig jaar, dertig jaar minder dan in Westerse landen.

31-08-2015 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Afrojack moet noodlanding maken met zijn Afrojet

Afrojack moet noodlanding maken met zijn Afrojet

http://oi57.tinypic.com/mtxjdy.jpg

De Nederlander Nick van de Wall, beter bekend als dj Afrojack, heeft vanavond een noodlanding moeten maken. Het vliegtuig zou onderweg kapot zijn gegaan

De 27-jarige dj was onderweg naar Ibiza toen het vliegtuig in de problemen kwam. "We hebben geen idee wat er aan de hand is", zegt Nick in een video die hij plaatste op zijn sociale media. In een shot is te zien dat hij toch erg ongerust kijkt. Inmiddels is het vliegtuig geland en gaat alles goed met hem.

De dj was onderweg van Rotterdam naar Ibiza voor een show. Waar hij geland is, maakt hij niet duidelijk. De piloot zou een foutmelding hebben gekregen waaruit bleek dat er iets mis was met het landingsgestel. 

Het is niet de eerste keer dat hij een noodlanding heeft moeten maken met zijn 'Afrojet', zoals hij liefkozend zijn privéjet heeft genoemd. "Het was misschien wel mijn tiende noodlanding", zo laat hij weten.

31-08-2015 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Crabbé is compleet sprakeloos in Blokken

Ben Crabbé is compleet sprakeloos in Blokken

http://oi62.tinypic.com/169mhs6.jpg

Vanavond start het nieuwe seizoen van Blokken, en het belooft een straffe reeks te worden. Er is meteen plaats voor een unicum: in een van de uitzendingen is presentator Ben Crabbé volledig sprakeloos na een verrassend einde van de show.

De 22-jarige Leroy Van Goethem uit Dendermonde maakt een verpletterende indruk tijdens zijn deelname aan Blokken, die uitgezonden wordt op 25 september. Hij maakt nauwelijks fouten en scoort lijn na lijn op het blokkenbord. Resultaat: Leroy behaalt in de voorronde maar liefst 1.140 punten. Een bijzonder straffe prestatie en een verdiende finaleplaats.

Maar in die finale gaat het mis. Leroy quizt goed en sprokkelt bijna alle letters. Toch slaagt hij er niet in om met de tip 'inloggen' het achtletterwoord 'paswoord' te achterhalen. Ben Crabbé is zo verbouwereerd dat hij niks meer kan zeggen. Volledig sprakeloos sluit hij het programma in stilte af. Een unicum in de geschiedenis van Blokken.

31-08-2015 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk, daar is het nieuwe tv-seizoen: hier kijken wij naar uit

Eindelijk, daar is het nieuwe tv-seizoen: hier kijken wij naar uit

http://oi58.tinypic.com/2v8jzwn.jpg

Voor de eerste schooldag moeten we nog een dagje slapen, maar het nieuwe tv-seizoen gaat vanavond al van start. Hoera, gedaan met heruitzendingen en er-is-niets-op-tv-avonden! De komende weken komt er een heleboel nieuw materiaal op de buis. Wij gingen al eens door het aanbod en haalden de meest veelbelovende programma's eruit.

Eén
Naast een nieuw logo verandert er voorlopig weinig bij de openbare omroep. Met vertrouwen in kijkcijferkanonnen als Dagelijkse Kost en Thuis bewaart de  VRT zijn nieuwste programma's voor later dit najaar. Vanavond kan je echter wel al genieten van het Het Sterkste Netwerk, met het debuut van 'Thuis'-actrice Joy Anna Thielemans als gastvrouw. Twee BV's moeten daar 72 uur in een container met een computer spelen en uitsluitend via hun sociale netwerken opdrachten tot een goed einde brengen. In de eerste aflevering krijgen worden we onder meer getrakteerd op Astrid Bryan.

Op de nieuwe fictiereeks Voor wat hoort wat is het nog wachten tot 10 september, maar het klinkt alvast veelbelovend: vier jonge criminelen moeten hun werkstraf uitvoeren in een luxe bejaardentehuis dat zich op de rand van het faillissement bevindt. Met onder meer Chris Lomme, Tuur De Weert, Jaak Van Assche en Lize Feryn.

Op 13 september gaat dan T. van start, een misdaadreeks met Koen De Bouw en Ella Leyers in de hoofdrollen. Deze laatste speelt een rechercheur die tijdens haar onderzoek vast komt te zitten en bij haar vroegere professor criminologie - een excentrieke De Bouw - om hulp gaat vragen.

VTM
Bij Medialaan zetten ze er vanavond meteen de beuk in met Project K. Koen Wauters en zotte uitdagingen, we weten dat het werkt. Dit keer probeert hij - zonder Tom Waes weliswaar - zijn jongensdromen waar te maken. Daarvoor krijgt hij een aantal uitdagingen opgelegd van onder meer Eddy Merckx, Maggy De Block, Jacky Ickx en van de Belangrijke Hollander Sergio Herman.

Op het vlak van fictie moet De Bunker heel wat kijkers overtuigen, een reeks waarin alles draait rond het voorkomen van misdaad. Met sterke, en volgens het hoofd van de Staatsveiligheid Jaak Raes zeer realistische onderwerpen, "gebaseerd op de wettelijke opdrachten van de Veiligheid van de Staat". In de eerste aflevering moet de ploeg van de 'Bunker' op zoek naar een aantal kilo verdwenen Semtex, voldoende springstof voor een verwoestende ontploffing. Onder meer Filip Peeters en Sven De Ridder zijn in de serie te zien.

Hoe je het ook draait of keert, de meiden van K3 beroeren heel wat Vlaamse harten. Wij zijn alvast razend benieuwd wie de opvolgers van Karen, Kristel en Josje worden, maar zelfs al kan je de nummers niet horen, belooft het programma K3 zoekt K3 entertainend te worden. Wij hopen alvast op een aantal geweldig foute audities vanaf 4 september.

VIER
Het is nog een tweetal maanden wachten op het nieuwe seizoen van de Slimste Mens ter Wereld, maar intussen zijn andere 'ouwe gouwe' programma's te zien bij VIER: Komen Eten, De Ideale Wereld, De Rechtbank... Maar er zijn ook nieuwigheden, zoals Karen & De Coster. Karen Damen en Gilles De Coster zorgen voor een leuk evenwicht tussen prettig gestoord en bloedserieus: ze laten Vlamingen aan het woord over zowel grote als kleine kwesties. VIER belooft dat vanaf 2 september alleen aan bod komt wat Vlaanderen boeit.

Daarnaast kijken wij ook erg uit naar het eigen programma van Luc Haekens, tot nu toe de guitige onderzoeksreporter van De Ideale Wereld. In De Blauwe Gids probeert hij het deksel van de Belgische aristocratie te lichten. Een precieze startdatum is nog niet bekend, maar de eerste trailer belooft alvast een steengoed programma.

VIJF
Vrouwenzender VIJF mikt niet op een heleboel nieuwe programma's, maar blijft zijn programmatie - met op woensdag eigen materie - trouw. Zo zijn er nieuwe afleveringen te zien van Zo Man Zo Vrouw met ons aller geliefde Jani Kazaltzis op woensdag. Toch is er één nieuwigheid: Be You(tiful), waarin bekende vrouwen nodigen hun zussen uit om samen een ode te brengen aan het vrouwelijk lichaam in al haar glorie.

31-08-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Thuis' opnieuw van start, 'bitch' Hélène kop van Jut op Twitter

'Thuis' opnieuw van start, 'bitch' Hélène kop van Jut op Twitter

http://oi62.tinypic.com/jtwkfb.jpg

Vanavond is het nieuwe seizoen van 'Thuis' begonnen, een moment waar duizenden fans een hele zomer naar hebben uitgekeken.

De aflevering begon met een slowmotion: iedereen staat verweesd te kijken naar de dode dokter Geert, Marianne zit met bebloede handen bij zijn lichaam. Heeft zij het gedaan? Marianne zegt dat ze de moord niet heeft gepleegd, maar Helène getuigt op dramatische wijze van wel. En ook Mariannes echtgenoot William vertelt aan de politie hetzelfde verhaal: "Marianne stak Geert neer." Maar zij houdt haat onschuld vol.

Honderdduizenden kijkers zagen verder hoe Luc Bomans zijn zelfmoordpoging overleefd heeft. Zijn zoon Lowie en Lucs broer Frank vinden hem net op het moment dat hij zichzelf van het leven wil beroven. Ook Tim komt dan aanlopen en hij begint Luc te reanimeren.

Ondertussen ontploffen Twitter en Facebook zowat: vele fans willen duidelijk hun mening kwijt met de hashtag #thuisopéén. Kop van Jut is Hélène, gespeeld door Camilia Blereau.  

31-08-2015 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele loopt miljoenen mis door zoontje

Adele loopt miljoenen mis door zoontje

http://i893.photobucket.com/albums/ac132/dimieken1000/media_xll_8_zps07wosfrh.jpg

Adele loopt een bedrag van 80 miljoen pond (omgerekend zo'n 110 miljoen euro) mis omdat zij niet wil touren met haar jonge zoontje. Dat schrijft Sunday People.

Billboard kondigde afgelopen week aan dat Adele's nieuwe album in november uitkomt. De 27-jarige zangeres kreeg daarom veel aanbiedingen van concertorganisatoren die fors willen betalen voor haar optredens. Maar Adele zou dat helemaal niet zien zitten, omdat ze geen duizenden kilometers wil reizen met haar zoontje op sleeptouw. Haar rustige leven als mama en buiten de spotlights zouden de zangeres prima bevallen.

Een insider vertelt: "Het album mag dan uitkomen, maar op dit moment zijn er absoluut geen concrete plannen voor een tour." Ook zijn dokters bezorgd of een tour niet te veel is voor Adele's stem na haar stembandoperatie in 2012. Tour of geen tour, promotors staan in ieder geval te trappelen om de Britse ster te boeken.

In Las Vegas zouden de casino's Caesars Palace en MGM Grand haar 500.000 pond (zo'n 688.000 euro) per avond bieden, terwijl het Venetian er meer dan een miljoen euro voor overheeft. Sinds haar keeloperatie heeft Adele slechts twee keer op het podium gestaan: bij de Grammys bracht ze Skyfall ten gehore en ook zong ze bij de Oscar-uitreiking in 2013.

31-08-2015 om 07:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!