Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Blutte' 50 Cent bouwt huis in Afrika

'Blutte' 50 Cent bouwt huis in Afrika

http://oi61.tinypic.com/qqyf5d.jpg

Rapper 50 Cent werd onlangs failliet verklaard. Toch heeft hij blijkbaar nog genoeg geld. Via Instagram deelde hij een filmpje waarop hij trots aankondigt dat zijn huis in Afrika bijna af is.

"Mijn huis in Afrika is bijna klaar! Ik ga de meest 'geschifte' house warming party ooit houden! Ik leg het later nog uit. Ik heb een te gek leven, man!", is hij zeer enthousiast.

50 Cent, zijn echte naam is Curtis Jackson, vroeg onlangs het faillissement aan. Hij stond tientallen miljoenen in het rood. Toch maakte hij zich geen zorgen. Hij moest ook enkele miljoenen betalen omdat hij een sekstape online had gezet.

07-09-2015 om 22:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Erika Van Tielen kreeg te maken met opdringerige mannen

Erika Van Tielen kreeg te maken met opdringerige mannen

http://oi57.tinypic.com/2mrtkxh.jpg

Erika Van Tielen kreeg jaren geleden met 'Erika Van Tielen kan mij krijgen' een eigen Facebook-pagina. Dat bracht enkele mannen helaas op verkeerde ideeën.

"Lang geleden kreeg ik maanden aan een stuk brieven en pakketjes opgestuurd. Die man zond dat allemaal naar het adres van mijn ouders, niet ver van waar ik woonde. Toen besloop mij wel de angst dat hij me begluurde als ik bij hen op bezoek ging", vertelde ze in P-magazine.

Heftig
"Talloze keren vroeg hij of ik met hem wilde afspreken. Pas toen ik hem afwees, begonnen de verwensingen. Een poosje geleden was er ook een man die mij maar Facebook-berichtjes bleef sturen. Op een dag zei hij: 'Het zal je vast plezieren dat ik besloten heb om er een eind aan te maken. Dan ben je eindelijk van mij af.' Heftig. Ook beweerde hij door Google Maps te weten met welke auto ik reed. Het merk klopte niet, maar bon."

Ze probeert er niet te veel aandacht aan te geven. "Zolang het binnen de perken blijft, hou ik mij sterk. Dat is supergriezelig, maar gelukkig gaan die mannen nooit over het punt waardoor ik naar de politie moet stappen."

07-09-2015 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Sam Smith zingt James Bond-theme"

"Sam Smith zingt James Bond-theme"

http://oi60.tinypic.com/x27713.jpg

Het zou zomaar eens kunnen dat Sam Smith de soundtrack van de nieuwe James Bond-film Spectre op zijn naam schrijft. De Britse zanger heeft maandag gehint op zijn betrokkenheid.

Sam deelde via Instagram een foto van een hand met een ring. In de ring staat een bijzonder logo gegraveerd, namelijk het logo van misdaadorganisatie SPECTRE uit de gelijknamige Bondfilm. Volgens verschillende media maakt Smith hiermee bekend dat hij de titelsong van de film mag zingen.

Er is niet veel bekend over het nummer. Regisseur Sam Mendes verklapte onlangs wel tijdens een interview dat het nummer klaar is en al was opgenomen.

Er gingen al tijden geruchten dat Sam de soundtrack voor zijn rekening zou nemen. Hoewel ook de namen van Ellie Goulding, Ed Sheeran en Adele, die voor de vorige Bondfilm Skyfall de single verzorgde, rondzongen. Veel fans van de filmreeks vonden overigens dat de eer Shirley Bassey ten deel moest vallen. Zij is de enige zangeres ter wereld die drie keer het lied voor een 007-film mocht verzorgen.

Spectre is vanaf 4 november te zien in de bioscoop.

07-09-2015 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Daeleman is opnieuw een blondine

Eva Daeleman is opnieuw een blondine

http://oi62.tinypic.com/2vtd2eb.jpg

Net geen zeven weken nadat Eva Daeleman (25) haar blonde lokken zwart liet kleuren en daarmee de sociale media op stelten zette, heeft de MNM-dj opnieuw een blonde coupe.

Het was goede vriendin Tatyana Beloy die de eerste foto van de nieuwe blonde Eva met de wereld deelde toen ze bij haar op bezoek was in de MNM-studio. Later deelde ook Eva een selfie vanuit de sportzaal.

Banaal
De voormalige Eén-omroepster liet de afgelopen weken een aantal keer weten dat ze de heisa om haar haar niet begreep. Toen een dame haar op haar kapsel aansprak en zei dat ze Eva beter vond met blond haar, liet Eva zich dan ook even gaan op Facebook. "Mijn haar staat op mijn hoofd. Het jouwe op het jouwe. Ik wilde gewoon even bruin haar. Ik wilde geen extra aandacht en geen krantenartikels. Ik wilde gewoon eens mijn eigen zin doen. En wil me vooral niet moeten verantwoorden voor zoiets banaals als een kapsel. Voilà. Dat moest er even uit. Het is máár haar", schreef ze midden augustus nog.

07-09-2015 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 20 jaar vervolg op 'Trainspotting'-film

Na 20 jaar vervolg op 'Trainspotting'-film

http://oi60.tinypic.com/2gtaecn.jpg

Regisseur Danny Boyle heeft aangekondigd dat hij volgend jaar een vervolg wil maken op cultfilm 'Trainspotting', een verfilming van het gelijknamige boek van Irvine Welsh.

De vier hoofdspelers uit de eerste film - Ewan McGregor, Ewen Brmner, Johnny Lee Miller en Robert Carlyle - zullen meespelen in 'Trainspotting 2'. "Nu moeten we alleen nog de agenda's op elkaar afstemmen", aldus Boyle. "Dit is nog wel een uitdaging aangezien twee van hen werken aan Amerikaanse tv-series."

Na de film 'Steve Jobs' gaat Boyle wellicht beginnen met de opnames van 'Trainspotting 2'. De prent zou dan volgend jaar, in 2016 wanneer het twintig jaar geleden is dat het eerste deel gemaakt werd, in de filmzalen moeten komen.

De film wordt gebaseerd op 'Porno', een ander boek van Irvine Welsh, en speelt zich negen jaar na het verhaal van Trainspotting af.

07-09-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Gordon over twee maanden weer in orde"

"Gordon over twee maanden weer in orde"

http://oi57.tinypic.com/ighger.jpg

De Nederlandse zanger-presentator Gordon Heuckeroth ligt nog in een ziekenhuis in Athene. Volgens een van zijn artsen duurt het wel even voordat de zanger hersteld is van het ongeluk waar hij vorige week bij betrokken was. Hij verklaarde aan het tv-programma RTL Boulevard dat Gordon over ongeveer twee maanden weer in orde is.

Gordon heeft flink wat botbreuken. "Hij heeft vijf à zes gebroken ribben en een gebroken sleutelbeen en een gebroken schouderblad", aldus de arts. "Een gebroken sleutelbeen is in de eerste week heel pijnlijk en dan heeft hij ook nog de andere breuken. Natuurlijk is dat heel pijnlijk."

De arts legt uit dat Gordon niet wordt geopereerd. "Hij wordt met medicijnen behandeld. Als we hem een mitella geven zal zijn sleutelbeen in zes tot acht weken genezen. Over ongeveer twee maanden is hij weer in orde."

Gordon liet dit weekend via Facebook weten dat hij erg geschrokken is en veel pijn heeft. "Maar ik leef! Het had veel slechter kunnen aflopen." De 47-jarige presentator schreef ook dat hij zich niets kan herinneren van het ongeluk. "Het enige wat ik nog weet, is dat ik wakker werd op een traumakamer en voor ik het wist, lag ik in een ambulancevliegtuig naar Athene. Ik ben het hele stuk kwijt van na de klap." Gordon werd te voet van achter aangereden door een auto die achteraf doorreed.

07-09-2015 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Stoute' Heidi Klum deelt spannend billenkiekje

'Stoute' Heidi Klum deelt spannend billenkiekje

http://oi59.tinypic.com/353axyq.jpg

De 42-jarige Heidi Klum staat er om bekend dat ze intieme kiekjes op haar sociale media niet schuwt. Nu staan haar billen in de spotlights voor haar volgers.

Het model en tevens de moeder van vier kinderen deelde afgelopen zondag een foto op Instagram waarop ze voorover gebogen staat. Op de foto is te zien dat een man -haar vriendje Vito Schnabel?- haar rokje omhoog tilt, waardoor haar billen onder het rokje uit prijken. Met een lepel met de tekst 'de stoute lepel' slaat hij haar billen rood.

Heidi is niet vies van het plaatsen van gedurfde foto's "Ik voel me op m'n sexiest wanneer ik zo min mogelijk aan heb", vertelde Heidi aan Us Weekly in november. "Veel mensen zijn het tegenovergestelde en vinden het fijner om meer kleding aan te hebben. Voor mij is het precies andersom; hoe minder kleding ik aan heb, hoe fijner ik me voel."

In een ander interview vertelt het 42-jarige model dat ze 'naakt rondrende toen ze jong was' en 'dat nog steeds doet.' "Mijn ouders zijn nog steeds naakt", grapt Heidi. "Het is niet alsof we hippies zijn en dat we alleen maar naakt rondrennen, maar als je je aan het omkleden bent, schrikt niemand daarvan."

07-09-2015 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herken jij ze? Eline De Munck stunt met Instagramfoto's

Herken jij ze? Eline De Munck stunt met Instagramfoto's

http://oi59.tinypic.com/24grbzd.jpg

Breekt Eline De Munck (27) de lans voor een nieuw soort Instagramfoto's? Het lijkt er alvast op. De blonde presentatrice en zangeres deelt tegenwoordig enkel nog foto's waarop ze bezweet, met "vettig haar" of doodmoe en zonder make-up op te zien is.

In tegenstelling tot heel wat andere bekende - en onbekende - Vlamingen die hun foto's drie keer nakijken op imperfecties en nadien nog de juiste filter uitproberen om er zo goed mogelijk uit te zien op hun Instagramfoto's, gooit Eline De Munck het over een heel andere boeg.

Foto's waarop ze helemaal bezweet te zien is na een looptochtje, waarop ze net uit bed komt of gewoon geen make-up draagt en er op die manier al iets minder herkenbaar uitziet zijn de laatste tijd het soort foto's waarmee de presentatrice en zangeres haar Instagrampagina opleukt.

Waarom Eline dat doet, is nog niet duidelijk, maar ze krijgt alvast heel wat goede commentaar op haar foto's. Vele vrouwen feliciteren haar omdat ze zich zo naturel wil tonen aan de wereld.

07-09-2015 om 21:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber:

Justin Bieber: "Fan struikelde door eigen klunzigheid"

http://oi57.tinypic.com/sw4553.jpg

"Eigen schuld." Dat zegt Justin Bieber tegen een fan die in 2013 gewond raakte tijdens een concert van de zanger. Hij heeft een claim aan zijn broek hangen van Sandy Ricketts uit New Jersey, die tijdens Justins Believe Tour in Philly zou zijn gestruikeld over elektriciteitskabels. De vrouw liep hierdoor een gebroken schouder en een verstuikte enkel op en moest haar lip laten hechten.

Justins advocaten zeggen volgens TMZ dat er in de verste verte geen elektriciteitskabels op de grond lagen in de buurt van waar Sandy stond tijdens het optreden. Ook claimen ze dat als ze gewond is geraakt, dit te wijten is aan haar eigen klunzigheid. De zanger heeft de rechter gevraagd om de zaak te seponeren.

07-09-2015 om 10:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
06-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT-netten staan donderdag in teken van vluchtelingen

VRT-netten staan donderdag in teken van vluchtelingen

http://oi58.tinypic.com/zmxaf.jpg

Alle zenders van de VRT slaan de handen in elkaar voor de vluchtelingen. Op donderdag 10 september, en in de aanloop naar die dag, lanceren alle netten (tv, radio, online) een eigen initiatief of programma in het teken van de vluchtelingencrisis.

De VRT wil naar eigen zeggen niet afzijdig blijven en wil daarom over dit onderwerp alle Vlamingen goed informeren en bewust maken. Daarom bundelen alle netten hun krachten voor #opdevlucht. De VRT-zenders lanceren op donderdag diverse initiatieven, zoals informatie, debat, getuigenissen en menselijke verhalen. "We hebben ook oog voor alle hartverwarmende inspanningen van de vele initiatiefnemers", luidt het.

De programma's die meewerken zijn onder meer 'Van Gils en Gasten' (Eén), 'De afspraak', 'Radio Gaga' en 'Terzake' (Canvas), de Ketnet-wrap en 'Karrewiet', de verschillende nieuws- en actuaprogramma's van Radio 1, de regionale programma's en 'De Madammen' van Radio 2, 'Music for Life' (Studio Brussel), 'Planeet De Cock' en 'Generation M' (MNM), 'Espresso' (Klara), Deredactie.be en een voor de gelegenheid opgericht webplatform. De ploegen achter al deze programma's worden ondersteund door de knowhow van VRT Nieuws.

De VRT maakt later meer details bekend.

Ook extra aandacht op commerciële zenders

Ook de Vlaamse commerciële omroepen hebben zich ingezet voor en blijven aandacht besteden aan de asielcrisis. Dat doen ze onder meer in hun eigen nieuws-, actua- en duidingsprogramma's. Dat laten Medialaan (VTM, 2BE, Q-Music) en De Vijver Media (SBS, VIER, VIJF, Woestijnvis) vandaag weten.

Medialaan besteedt aandacht aan de vluchtelingencrisis in VTM Nieuws en de radionieuwsuitzendingen. "Ook in andere programma's op radio en tv kan de thematiek aan bod komen", zegt woordvoerster Sara Vercauteren.

Bij VIER stond dinsdagavond de uitzending van 'Karen en Decoster' in het teken van de asielcrisis, met meningen van zowel burgers als oorlogsvluchtelingen, truckchauffeurs uit Calais, beleidsvoerders en academici. 'De Ideale Wereld' (VIER) besteedt dagelijks aandacht aan de manier waarop in Vlaanderen met deze crisis omgegaan wordt. VIER is momenteel ook volop bezig met de voorbereidingen van de opnames van het programma 'Rot op naar je eigen land', waarbij een groep Vlamingen dit najaar de (omgekeerde) vluchtwegen van asielzoekers tot aan hun land van oorsprong afleggen.

"De komende dagen en weken blijft het vluchtelingenthema bovenaan onze agenda staan", zegt woordvoerder Kristof Demasure. "Op basis van de vragen van lokale en internationale hulporganisaties op het terrein breiden we afhankelijk van de evolutie van deze crisis de mobilisatiekracht van VIER en VIJF verder uit om onze kijkers naast bewustwording ook te activeren tot solidariteit."

06-09-2015 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Wout Bru: "Mijn ouders hebben me niet verteld dat ze uit elkaar waren"

Dochter Wout Bru: "Mijn ouders hebben me niet verteld dat ze uit elkaar waren"

http://oi59.tinypic.com/b54kra.jpg

In NINA-magazine lees je dit weekend gesprekken met de tienerdochters van enkele bekende Vlamingen. Ook de dochter van chef-kok Wout Bru, Lou (15) liet zich uitgebreid fotograferen (zie filmpje). Tegen NINA vertelde ze over haar leven in Frankrijk, het opgroeien met hardwerkende ouders en hun pijnlijke breuk.

"Mijn broer Boris en ik wonen in Frankrijk, bij onze nanny. Zij is bij ons sinds ik drie maanden oud ben en is als mijn grote zus. Ik woon hier omdat mijn ouders in Eygalières het restaurant Chez Bru en daarna hotel Maison Bru hadden. Sinds drie jaar wonen papa en mama weer in België. Ik ben het zo gewoon. Zelfs toen onze ouders nog bij ons woonden, waren ze zelden thuis. Altijd maar werken", aldus Lou.

"Mijn ouders zijn nog getrouwd, maar ze zijn niet meer samen. Ze zijn zakenpartners en vrienden. In het begin vond ik dat héél moeilijk. Vooral omdat ze niet gezegd hadden dat ze uit elkaar waren. Ik heb het zelf moeten vragen. Toen ik papa erover aansprak, lachte hij het eerst wat weg. Daarna moesten ze het wel toegeven: ze waren geen koppel meer."

"Als ik later kinderen heb, zal ik het anders aanpakken"
Lou zegt trots te zijn op haar ouders, omdat ze zoveel bereikt hebben. Maar toch wil ze later een andere ouder zijn voor haar kinderen: "Het lijkt me leuker om op te groeien met je ouders in de buurt. Ik mis ze wel, ook al weet ik dat ze zich volledig smijten voor hun job en met succes. Als ik later kinderen heb, zal ik het anders aanpakken. Ik wil mijn kinderen zien opgroeien. Ik wil hen zelf opvoeden."

06-09-2015 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Netflix: "'Top Gear'-trio was zoveel geld niet waard"

Netflix: "'Top Gear'-trio was zoveel geld niet waard"

http://oi61.tinypic.com/23w0f1i.jpg

Jeremy Clarkson, Richard Hammond en James May, de drie voormalige presentatoren van het populaire Britse autoprogramma 'Top Gear', tekenden onlangs een "heel, heel, heel dure" deal met Amazon Prime. Netflix haakte af. Het trio was zoveel geld niet waard, vond Netflix. Dat heeft een topman van de streamingdienst gezegd.

James May en Richard Hammond trokken eerder dit jaar de deur van de BBC achter zich dicht, nadat de Britse openbare omroep enfant terrible Jeremy Clarkson had ontslagen. Clarkson had een producer van de populaire autoshow in het gezicht geslagen. Onlangs tekende het drietal een "heel, heel, heel dure" deal met internetgigant Amazon, zo liet de oprichter van het bedrijf weten. Volgens Jeff Bezos is het trio het astronomische bedrag meer dan waard. Een exact bedrag werd niet bekendgemaakt, maar er wordt gefluisterd dat Amazon liefst 160 miljoen pond (218 miljoen euro) zou hebben opgehoest voor 36 afleveringen.

Netflix-topman Neil Hunt is het daar niet mee eens, zo zei hij aan Digital Spy. Volgens hen hebben de drie presentatoren zichzelf voor veel meer geld verkocht dan ze waard zijn. "We hebben oude afleveringen van 'Top Gear', dus we hebben een erg goed idee van hoe het publiek eruitziet. Onze aankoopbeslissingen zijn gebaseerd op data. We hebben veel data om te deals te krijgen die we willen. Deze deal was voor ons duidelijk zoveel geld niet waard."

06-09-2015 om 21:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aretha Franklin houdt vertoning docu tegen

Aretha Franklin houdt vertoning docu tegen

http://oi61.tinypic.com/j9yb2p.jpg

Soullegende Aretha Franklin heeft door ingrijpen van de rechtbank op de valreep weten te voorkomen dat een documentairefilm over haar dit weekeinde in première zou gaan op het Telluride Film Festival in de Amerikaanse staat Colorado. Dat meldt het dagblad The Denver Post.

De film Amazing Grace, die geregisseerd werd door Sydney Pollack, werd gemaakt rond de opnamen van Franklins gelijknamige gospelalbum in 1972 en een concert dat de zangeres datzelfde jaar gaf in de New Missionary Baptist Church in Los Angeles.

Franklin (73) zegt dat ze geen toestemming heeft gegeven voor de vertoning van de film en de rechter heeft haar daarin gelijk gegeven. Het gevolg is dat de geplande eerste vertoning van de film geen doorgang kon vinden, evenals twee latere vertoningen op het festival. Of de zangeres behalve formele ook inhoudelijke bezwaren heeft tegen de film is niet duidelijk.

Geluidsproblemen
De oorspronkelijke filmopnamen hebben tientallen jaren op de plank gelegen wegens problemen met het geluid. Toen die ruim vijf jaar geleden met behulp van de nieuwste technieken waren opgelost, heeft Franklin de vertoning van de documentaire ook al eens met succes tegengehouden.

Het album Amazing Grace staat bekend als het succesvolste gospelalbum uit de muziekgeschiedenis. De documentaire staat ook geprogrammeerd voor het Toronto Film Festival, dat komende week plaats vindt. De organisatoren van het Canadese festival zeggen de film gewoon te willen vertonen.

06-09-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Kim Kardashian houdt geen vrienden over"

"Kim Kardashian houdt geen vrienden over"

http://oi61.tinypic.com/331hbtd.jpg

Vriendinnen van Kim Kardashian zijn het helemaal zat. RadarOnline meldt dat de vrouwen via de serie van de realityster moesten horen dat Kim in verwachting is van haar tweede kindje. "Echte vrienden delen dit soort dingen. Ze zijn het zat dat Kim hun vriendschap voor lief neemt", aldus een ingewijde.

"Toen ze haar vroegen of ze in verwachting was, ontkende Kim. Ze heeft dus tegenover iedereen gelogen, even later hoorden ze het nieuws via de media", vervolgt een bron.

Volgens de insider vinden de vrienden en vriendinnen ook dat de wereldberoemde Kardashiantelg lastig bereikbaar is. "Als ze haar bellen krijgen ze eerst iemand van de beveiliging aan de lijn, vervolgens spreken ze met een assistent en pas dan komt Kim aan de telefoon."

Verschillende vrienden van Kim zouden twijfelen aan hun vriendschap. "Ze denken dat als ze niks kunnen bijdragen aan het imago van Kim ze niet lang meer deel uit zullen maken van haar leven. De vriendschappen die Kim nog heeft zijn momenteel behoorlijk oppervlakkig. Zo houdt ze geen vrienden over", klinkt het nog.

06-09-2015 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Contract Beatles met manager onder de hamer

Contract Beatles met manager onder de hamer

http://oi60.tinypic.com/2cf8nea.jpg

Het contract van The Beatles met hun manager Brian Epstein wordt binnenkort geveild. Het op 1 oktober 1962 gedateerde contract is door de vier bandleden en Epstein ondertekend. Het zal naar verwachting tegen de 700.000 euro opbrengen.

Het was overigens niet het eerste contract van The Beatles met de manager. In januari 1962 werd er ook al een contract opgesteld, maar dat is nooit door Epstein ondertekend. Drummer Ringo Starr maakte toen nog geen deel uit van de groep. In oktober had de band, inmiddels mét Starr, een platencontract op zak. Er werd een nieuw document opgesteld dat deze keer ook door Epstein werd ondertekend. Het contract gaf Epstein grote zeggenschap over onder meer het uiterlijk van The Beatles, schrijft Rolling Stone.

Tijdens de veiling bij Sotheby's op 29 september in Londen gaan ook door The Beatles gesigneerde LP's onder de hamer. Muziekliefhebbers kunnen verder onder meer bieden op een Fender Stratocaster-gitaar van Eric Clapton en de uitgetypte tekst van Bob Dylans A Hard Rain's A-Gonna Fall, met handgeschreven aantekeningen van de zanger.

06-09-2015 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gordon zwaargewond na aanrijding met vluchtmisdrijf op Mykonos

Gordon zwaargewond na aanrijding met vluchtmisdrijf op Mykonos

http://oi58.tinypic.com/2wdrhty.jpg

De Nederlandse zanger-presentator Gordon Heuckeroth (47) heeft op het Griekse eiland Mykonos een ernstig auto-ongeluk gehad. Hij is met diverse botbreuken in het ziekenhuis opgenomen, zo meldt een woordvoerster van tv-zender RTL4. Hij is aangereden door een auto die na het ongeluk doorreed.

Het ongeluk vond afgelopen vrijdag plaats toen Gordon vanaf een restaurant naar zijn hotel op het eiland wandelde. "Hij is op straat van achteren aangereden", aldus de woordvoerster. "Gordon was er alleen op vakantie. Hij ligt momenteel in het ziekenhuis voor nader onderzoek en behandelingen".

Nu al is duidelijk dat Gordon zes ribben heeft gebroken en ook nog zijn sleutelbeen en schouderblad. "Het is nog onduidelijk hoe lang hij in het ziekenhuis daar moet blijven".

De persoon die Gordon aanreed, is er na de botsing vandoor gegaan. De politie is naar de betrokken automobilist op zoek. Volgens RTL4 komen opnames van programma's waarin Gordon te zien is nog niet in gevaar. "Hij heeft momenteel geen opnames voor tv-programma's in de planning".

Niet geopereerd
"We kijken per dag wanneer hij weer terug naar Nederland mag", aldus Mirjam de Raaff, de manager van Gordon.

De Raaff heeft sinds het ongeluk meermaals per dag contact met Gordon."Hij heeft veel pijn". Volgens haar wandelde Gordon kort voor het ongeluk aan de kant van de weg. ,,Daar liepen meer mensen en het was een gangbare plek voor voetgangers".

Veel weet Gordon niet meer van het ongeval. De Raaff: "Hij is direct per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. En niet, zoals eerder werd gesuggereerd, eerst nog lopend naar zijn hotel gegaan". De zanger-presentator is niet geopereerd, zo benadrukt de manager. "Gordon heeft het behoorlijk zwaar, maar hij is in het ziekenhuis in goede handen. Wel heeft hij al een paar keer aangegeven zo snel mogelijk weer terug te willen naar Nederland. Zijn situatie laat dat echter nog niet toe".

Toppers
Gordon is in Vlaanderen vooral bekend als presentator van 'Hotter Than My Daughter' (Vitaya). Als zanger maakte hij lange tijd deel uit van de succesformatie 'De Toppers' met Gerard Joling, René Froger en Jeroen van der Boom.

In 2013 ging Gordon door het stof toen hij als toenmalig jurylid van 'Holland's Got Talent' een Chinese kandidaat voor schut zette. "Welk nummer ga je zingen? Nummer 39 met rijst?'," zei hij toen. Het YouTube-fragment ging de wereld rond en was voorpaginanieuws in China.

Lieve fans,Gordon heeft op zijn eerste vakantie-dag een ongeluk gehad. Hij is van achter aangereden door een auto. Hij...

06-09-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Video uitvaart Bobbi Kristina online gezet

Video uitvaart Bobbi Kristina online gezet

http://oi60.tinypic.com/2cz7qlw.jpg

Een video die tijdens de afscheidsceremonie van Bobbi Kristina is getoond, is door familievriend Tyler Perry op Facebook gezet. "De Houston-familie heeft mij gevraagd of ik dit eerbetoon, dat ik gemaakt heb voor de begrafenis van Bobbi, met jullie wil delen", schrijft Tyler bij het filmpje.

"Names de Brown en Houstin families wil ik jullie bedanken voor de steun en de gebeden die we hebben ontvangen. God zegen jullie", sluit Tyler af. In de video is de levensloop van Bobbi in foto's te zien, op de achtergrond is moeder Whitney te horen die het nummer You Were Loved zingt. Het filmpje eindigt met het beeld van Bobbi die een kus geeft richting de camera.

Bobbi Kristina overleed in juli op 22-jarige leeftijd. Begin januari, ruim drie jaar na het overlijden van haar moeder Whitney Houston, werd Bobbi bewusteloos in een badkuip aangetroffen. Sindsdien lag ze in coma in een ziekenhuis en later in een hospice.

06-09-2015 om 10:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
05-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Britney feest met vriend van ex-verloofde"

"Britney feest met vriend van ex-verloofde"

http://oi62.tinypic.com/2vtyupy.jpg

Britney Spears is gisteravond gespot met Cade Hudson, een goede vriend van haar ex-verloofde Jason Trawick. Dat weet TMZ.

De twee werden door de website gespot in de club XS in Las Vegas. Britney en Cade zouden het volgens TMZ erg gezellig hebben gehad op de dansvloer. Op de website staan foto's van de twee. Op een van de plaatjes is te zien dat de zangeres Hudson stevig vasthoudt.

Britney en Jason waren van december 2011 tot januari 2013 verloofd. Eerder dit jaar verbrak de wereldberoemde zangeres haar relatie met tv-producent Charlie Ebersol. De twee begonnen in oktober 2014 te daten.

05-09-2015 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul de Leeuw is al 12 kilo kwijt: "Ik zit nu net boven de 100"

Paul de Leeuw is al 12 kilo kwijt: "Ik zit nu net boven de 100"

http://oi58.tinypic.com/33za42q.jpg

Paul de Leeuw houdt zich sinds mei aan een nieuw dieet en dat werkt. De presentator is al twaalf kilo afgevallen. "Ik krijg al een paar jaar van mijn arts en de fysio het advies om af te vallen vanwege mijn jicht en maagzuurklachten", aldus Paul.

De knop ging niet om, totdat hij een Duitse arts ontmoette die op basis van bloedonderzoek bepaalde wat Paul wel of niet moest eten.

Wat de presentator niet mag hebben? Vlees (behalve gevogelte en lam), zuivel, tarwe, witte en rode druiven (dus ook geen wijn), erwten, linzen, forel, haring, avocado en ijs. "Allemaal lekkere dingen, hè?"

Toch is Paul heel toegewijd. "Want het werkt. Ik ben twaalf kilo kwijt, zit nu net boven de honderd kilo."

Een van Pauls belangrijkste drijfveren zijn zijn zoons Kas (13) en Toby (12). "Ik ben 53, ik kon vorig jaar op het strand niet eens meer tennissen met mijn kinderen. Of ik trok door mijn jicht een wandeling door New York niet. Dat kan ik nu weer gewoon."

05-09-2015 om 21:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Taylor Swift krijgt bloemen van Kanye

Taylor Swift krijgt bloemen van Kanye

http://oi59.tinypic.com/262ulgi.jpg

Taylor Swift en Kanye West zijn goede vrienden. De rapper heeft zijn collega verrast met een enorm boeket bloemen, zo laat de zangeres weten via Twitter.

"Awww Kanye heeft me de meest prachtige bloemen ooit gestuurd", schrijft Taylor bij een foto van zichzelf naast het vierkante bloemstuk. Waarom West de witte bloemen naar Swift heeft gestuurd, is niet bekend.

De twee sterren spraken elkaar vorige week tijdens de uitreiking van de MTV Video Music Awards in Los Angeles. De zangeres mocht een prijs uitreiken aan Kanye. Tijdens zijn ontvangstspeech vertelde Kanye dat hij in 2020 president van Amerika wil worden. Bij haar tweet deelt Taylor nu de hashtag #KanTay2020. Ze lijkt haar collega dus te steunen in zijn doel.

De twee sterren zijn overigens niet altijd goed bevriend geweest: jaren geleden besprong Kanye het podium tijdens een prijsuitreiking. Taylor had de prijs gewonnen, maar volgens Kanye had Beyoncé meer recht op de award. Daarvoor bood West later meerdere keren zijn excuses aan.

05-09-2015 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!