Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney: "Het was Kevin die wilde scheiden"

Britney: "Het was Kevin die wilde scheiden"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-18.jpg
Britney Spears heeft onthuld dat Kevin Federline het was die een einde maakte aan hun huwelijk. Eind 2006 vroeg Britney de scheiding aan, maar het was Kevin die een einde wilde maken aan hun relatie. "Ik had nooit gedacht dat mijn man me zou verlaten", stelt Britney nu.

Spijt om kinderen
Britney gaf recent toe dat haar huwelijk met Kevin een vergissing was en dat ze de breuk betreurt omdat dit betekent dat haar zonen Sean Preston (3) en Jayden James (2) geen traditionele opvoeding kunnen krijgen.

De 26-jarige zangeres mag haar kinderen drie keer per week zien, één keer mogen ze ook blijven slapen bij mama. "Om een goede moeder te zijn, moet je kind je voltijdse job zijn. Ik wil mijn kinderen opvoeden en elk waardevol moment met hen delen. Was Kevin niet bij me weggegaan, zou ik voltijds bij mijn kinderen zijn. Maar ze zijn bijna tweelingen, dus zorgen ze goed voor elkaar. Ik vind dat ze op mij lijken, ze lijken hoegenaamd niet op hun vader", aldus Spears in Rolling Stone.

Slimme en bang van monsters
Britney is ook verbaasd door de intelligentie van haar kinderen. "Ze leren zo snel, ze zijn zo slim en onschuldig. Momenteel zijn ze geobsedeerd door monsters, elke avond moeten we buiten kijken en hen tonen dat er geen monsters in de tuin zitten. 'Schatjes, het is donker buiten, maar monsters zitten er niet'".

27-11-2008 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston en Bobby Brown weer bij elkaar?

Whitney Houston en Bobby Brown weer bij elkaar?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/whitney-houston.jpg
Volgens enkele bronnen is het gewezen echtpaar Whitney Houston en Bobby Brown op een paar romantische afspraakjes gespot in Georgia. Dat meldt d-listed. Dochter Bobbi Kristina zou dolgraag willen dat haar ouders weer bij elkaar komen. Volgens een werknemer van Whitney is er van romantiek totaal geen sprake: "Ze zijn gewoon hele goede vrienden die het belang van hun dochter voorop stellen."

Na een turbulent huwelijk zijn Bobby en Whitney twee jaar geleden gescheiden. Sindsdien werkt de zangeres aan haar langverwachte comeback, maar een 'reünie' met haar ex zal wellicht roet in het eten gooien.

27-11-2008 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Jackman ging als tiener naar homobars

Hugh Jackman ging als tiener naar homobars

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/hugh-jackman.jpg
Hugh Jackman, die onlangs werd uitgeroepen tot meest sexy man ter wereld, ging in zijn tienerjaren naar homobars om daar nietsvermoedende meisjes te versieren.

Tot de meisjes dronken zijn
"Ik zou dit beter niet zeggen, maar ik herinner me dat een vriend en ik naar dansfuiven gingen waar 80 procent van het publiek homo was, 18 procent meisjes die het beu waren dat heteromannen hen achterna zaten en voor de rest aasgieren zoals mijn vriend en ik. We bleven zo lang tot de meisjes goed dronken waren en het zich begonnen te beklagen dat ze omringd waren door homo's", biechtte Jackman op.

Trots op titel
Jackman is overigens trots op de titel 'meest sexy man ter wereld'. "Ik wil niet één keer winnen maar twee, drie, vier keer. Brad Pitt heeft die titel twee keer gewonnen, maar niet in opeenvolgende jaren. Dat is mijn doel", zei hij tijdens een interview met MTV.

27-11-2008 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neighbours-actrice verborg zich in toilet voor terroristen

Neighbours-actrice verborg zich in toilet voor terroristen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/brand.jpg

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/brooke-satchwell.jpg
Brooke Satchwell speelde Anne Wilkinsson in Neighbours.

De Australische tv-ster Brooke Satchwell is op het nippertje ontsnapt aan de dood bij de reeks aanslagen in de Indiase stad Mumbai. De actrice - die bekend werd als Anne Wilkinsson in de soapserie Neighbours - was in het Oberoi Hotel toen terroristen dat aanvielen. Door zich een uur te verbergen in een toilet van het hotel overleefde ze de bloedige aanval. Vervolgens vluchtte ze tussen de lijken weg.

"Het was echt vreselijk", getuigt Stachwell. "Toen ik mijn schuilplaats in het hotel verliet, lag er een doodgeschoten man voor de deur. Ook de gang en de trappen waren bezaaid met lijken. Op straat waren de terroristen op buitenlanders aan het jagen. Het was een verschrikkelijke chaos."

27-11-2008 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevecht der mooiste bikinivulling in Engelse reality show

Gevecht der mooiste bikinivulling in Engelse reality show

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/itv.jpg
Over het kanaal loopt het de laatste weken weer storm voor de achtste jaargang van 'I'm A Celebrity, Get Me Out Of Here', een reality show op ITV met wat halfbekende celebs, die de alom bekende opdrachten moeten uitvoeren en zien te overleven in de Australische outback. Deelnemers zijn onder andere tennislegende Martina Navratilova, gewezen politicus Robert Kilroy-Silk, Star Trek-acteur George Takei (71) en Simon Webbe van de gewezen Britse boysband Blue. Maar de meeste aandacht gaat natuurlijk naar het vrouwelijk schoon, met vooral Carly Zucker, de WAG (Wives and Girlfriends) van Chelsea-voetballer Joe Cole, glamourmodel Nicola McLean en tv-presentatrice Dani Behr.

Te grote borsten
U merkt het aan de foto's: de vrouwen maken er meer een onderlinge bikiniwedstrijd van, met als hoogtepunt telkens de 'jungle shower'. In 2004 werd model Katie Price, alias Jordan, nog 'groot' dankzij de show. De meeste punten worden voorlopig gescoord door Nicola McLean. Een lingeriemerk wist haar vanuit de jungle al te contracteren. De tabloid 'The Sun' maakt zich echter zorgen over Nicola. Haar borsten zouden té groot zijn. "Door haar te grote borstomtrek ziet Nicola haar voeten niet meer. Zo kan ze makkelijk op schorpioenen, slangen of spinnen trappen", meldt The Sun bezorgd.

Te veel geld
Met Carly Zucker gaat het de laatste dagen wel wat minder. Het harde leven in de jungle eist haar tol en de WAG barstte in tranen uit. Ze klaagt over slaapproblemen, eet nauwelijks, heeft rugpijn en mist vooral Joe Cole. "Mijn droom is om nu thuis te zijn samen met Joe", aldus de 24-jarige Carly, die in een van de uitzendingen zei dat al het geld dat Cole verdient soms moeilijk voor haar is. "Te veel geld hebben kan lastig zijn. Daarom raakte ik vorig jaar overspannen: ik had op een te jonge leeftijd plots te veel. Ik kon kiezen wat ik wou, waardoor ik nog nauwelijks kon beslissen. Ons huis is ook veel te groot. Ik ben er bijna de hele dag in bezig."

27-11-2008 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Russell Brand draait kleindochter Che Guevara binnen

Russell Brand draait kleindochter Che Guevara binnen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/russel-brand.jpg
De Britse komiek-rokkenjager Russell Brand heeft in New York de kleindochter van Che Guevara ontmoet en slaagde erin haar mee te nemen naar zijn suite in het chique Four Seasons hotel. Brand maakte indruk op Lydia Guevara met zijn kennis van historische figuren.

Qué?
Over historische figuren gesproken: Che Guevara was een Argentijnse Marxistische revolutionair, die lid werd van Fidel Castro's Revolutionaire Beweging van de 26ste juli, die in 1959 in Cuba via een revolutie aan de macht kwam. Na verscheidene posten in de nieuwe Cubaanse regering te hebben bekleed, verliet Guevara in 1966 Cuba in om de revolutie in andere landen te verspreiden, echter zonder groot succes.

"Ken jij Alexander De Grote?"
Een bron in de Britse krant The Sun: "Russell leidt een schitterend leven in Amerika. Meiden vallen als vliegen voor hem en hij laat het zich welgevallen. Lydia Guevara ontmoette hij in een restaurant. Het klikte meteen tussen die twee en ze ging mee naar zijn hotelsuite. Hij draaide haar binnen met verhalen over Alexander De Grote en andere figuren waar hij over leest".

Vuilbekkerij op BBC
Brand kwam onlangs in het nieuws omdat hij samen met BBC-presentator Jonathan Ross gemene boodschappen achterliet op het antwoordapparaat van Andrew Sachs, de acteur die Manuel speelt in 'Fawlty Towers'. Brand beweerde toen dat hij seks had gehad met de kleindochter van Sachs. Jonathan Ross werd geschorst door de BBC, Brand stapte zelf op.

27-11-2008 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse tv-show Ramsay uitgesteld door affaire

Amerikaanse tv-show Ramsay uitgesteld door affaire

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gordon-ramsay-2.jpg
De affaire van Gordon Ramsay met Sarah Symonds dreigt de scheldende Britse tv-kok nog zuurder op te breken. Naast een stevige huwelijkscrisis met zijn vrouw Tana zal zijn tv-carrière er ook sterk onder te lijden. Zijn Amerikaanse show is alvast uitgesteld door de affaire. In januari had Ramsay normaal naar Los Angeles moeten vliegen voor de Amerikaanse versie van 'Kitchen Nightmares'. Dat gaat dus niet door.

Vakantie
Officieel zegt Channel 4 dat de Amerikaanse show enkel uitgesteld is omdat het niet in hun filmschema paste, maar een bron vertelt een ander verhaal aan 'The Sun'. "We kunnen ons niet voorstellen dat Tana haar man in deze omstandigheden graag zou zien vertrekken. Ze plannen nu een vakantie samen om de brokken te lijmen en om aan te tonen dat hun huwelijk wel degelijk nog standhoudt."

School
Ramsay zelf wordt dezer dagen achtervolgd door fotografen en journalisten. Hij doet er alles aan om zijn rol als familievader te blijven vervullen en ging samen met zijn hele gezin naar een loopwedstrijd op school kijken. "Ik voel me goed, dank u wel", was het enige dat Ramsay wist te vertellen". Wellicht put het koppel een beetje moed uit het feit dat zijn minnares Sarah Symonds wellicht zwaar betaald werd door 'News of the World' om Ramsay te strikken.

27-11-2008 om 13:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanker Patrick Swayze uitgezaaid naar lever

Kanker Patrick Swayze uitgezaaid naar lever

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/patrick-swayze-1.jpg
De pancreaskanker van Patrick Swayze (56) is naar verluidt uitgezaaid naar zijn lever. De 'Dirty Dancing'-ster kreeg van de dokters te horen dat hij niet lang meer te leven heeft en is beginnen afscheid nemen van zijn vrienden en familie.

Geen genezing meer mogelijk
Een bron in het Amerikaanse magazine National Enquirer: "De dokters hebben hem verteld dat er geen genezing meer mogelijk is. Patrick wist dat hij slecht nieuws zou krijgen, want hij voelde zich steeds zwakker worden. De voorbije weken kan hij amper nog stappen zonder buuiten adem te raken".

Vrouw en broer
Swayze zou zijn vrouw Lisa, met wie hij al 33 jaar getrouwd is, en zijn broer Donny al verteld hebben dat hij niet lang meer te leven heeft. "Lisa belde Donny in Los Angeles en zei hem dat hij naar Chicago moest komen, waar Patrick zijn tv-show 'The Beast' aan het opnemen was. Ze huilde en Donny dacht dat Patrick al op zijn sterfbed lag omdat Lisa zei dat hij afscheid wilde nemen. Ze hield maar niet op met huilen".
Swayze kreeg de voorbije maanden een revolutionaire kankerbehandeling en het leek erop dat hij de ziekte overwonnen had.

27-11-2008 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strijd om liefde
Strijd om liefde
De afbeelding “http://img227.imageshack.us/img227/3614/alilarter012ua7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Ik verlies steeds meer kracht om door te gaan.
Ik vrees dat ik niet lang meer overeind zal staan.
Het is alsof er geen uitweg meer is
En dat allemaal door een vreselijk gemis.
Ik zit in een hevige strijd
Maar het enige wat ik krijg, is de pijn die ik lijdt.
En eigenlijk, wat ik ook probeer...
Het is verliezen, keer op keer.
Ik zit voortdurend met allerlei soort vragen
En de onzekerheid zit aan mijn ziel te knagen.
Ze zit in mij, diep, diep vanbinnen
En ik kan onmogelijk dit gevecht winnen.
Het lijkt alsof de liefde met me lacht
Want ik ben volledig in haar macht.
Hoe kan het dat men hart zo doet?

26-11-2008 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams nam lsd en wilde zichzelf doodsteken

Robbie Williams nam lsd en wilde zichzelf doodsteken

Om My Way te beluisteren druk op de foto.

.
Robbie Williams (34) was zestien toen hij voor het eerst de hallucinerende drug lsd nam. Hij belandde in een waanwereld en stond op het punt zichzelf dood te steken, geeft hij toe in een recent interview.

Thuis bij mama
"Ik was in de nachtclub Shelleys in Stoke-on-Trent toen ik mijn eerste trip nam. Ik kreeg een klein stukje papier dat ik moest inslikken. Enkele uren later voelde ik me zo slecht, dat ik maar één ding wou: naar huis gaan, bij mama. Eens thuis aangekomen, herinner ik me dat er American football op de tv was. Toen besloot ik naar beneden te gaan en mezelf dood te steken. Mijn moeder kwam uit haar slaapkamer en vroeg 'wat ga je doen?'. 'Ik ga naar beneden om mezelf dood te steken', antwoordde ik, 'wil je een kopje thee?'".

Jurylid 'The X Factor'
Williams heeft een zware strijd tegen drugs geleverd nadat hij in 1995 boysband Take That verliet. Hij liet zich twee keer opnemen in een afkickkliniek, de laatste keer nog vorig jaar. Toen bleek hij verslaafd aan pijnstillers en angstremmers. Zijn zangcarrière ligt al enkele jaren stil, hij houdt zich vooral bezig met het afturen van het zwerk in de hoop een UFO te spotten. Geruchten doen de ronde dat hij jurylid zou worden in de Britse talentenjacht 'The X Factor'.

26-11-2008 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston weigert huwelijksaanzoek John Mayer

Jennifer Aniston weigert huwelijksaanzoek John Mayer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-aniston-3.jpg
Jennifer Aniston heeft een huwelijksaanzoek van John Mayer geweigerd. De 'Friends'-actrice, die recent haar relatie met de zanger weer op de sporen zetten na een korte breuk eerder dit jaar, heeft 'njet' gezegd omdat ze haar relatie met Mayer wil beschermen. U mag nu de wenkbrauwen fronsen.

Focus behouden
"Jennifer zei neen toen John haar ten huwelijk vroeg. Ze legde hem uit dat alles nu perfect is tussen hen en dat ze de focus op hun relatie niet wil verliezen. Een huwelijk zou heel veel stress met zich meebrengen en Jennifer wil nog wat genieten van de fase waarin hun relatie zich nu bevindt. Stomverliefd zijn en opgewonden raken als je een sms'je krijgt", aldus een bron dicht bij het koppel in het magazine Look.

Bereid te wachten
John verteerde de weigering van Jennifer goed en wil niet dat dit een invloed heeft op hun romance. "John vertelde Jennnifer dat hij nu zeker weet dat zij dé vrouw voor hem is. Hij is bereid alles te doen wat ze wil, als ze maar samen blijven. John was in de wolken toen Jennifer vorige maand hun relatie een nieuwe kans gaf en hij wil altijd bij haar blijven. Hij wil trouwen en kinderen met haar, en is bereid te wachten tot zij daar klaar voor is".

26-11-2008 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise blij met paparazzifoto's dochter

Tom Cruise blij met paparazzifoto's dochter

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/katie-holmes-2.jpg
Anders dan de meeste Hollywoodsterren is Tom Cruise blij met de voortdurende aanwezigheid van de paparazzi in het leventje van zijn dochter. "Ik moet zeggen dat de paparazzifoto's van mijn dochter geweldig zijn", vertelt hij in de Australische editie van het blad Grazia. "De media zijn erg goed voor ons geweest en geven ons de ruimte, dus ik ga me niet kritisch over ze uitlaten."

Vrolijk en grappig
Cruise is trots op zijn 2-jarige dochter Suri, die hij kreeg met zijn vrouw Katie Holmes. "Ze is een vrolijk en grappig meisje", vindt de 46-jarige acteur. "Suri heeft een eigen willetje, net als haar moeder. Als ik haar een broek aantrek heeft ze enkele ogenblikken later alweer een jurk aan."

Meer kinderen
Het koppel werkt nog niet aan gezinsuitbreiding. "We willen later zeker meer kinderen", zegt Cruise, die naast Suri nog een geadopteerde zoon en dochter heeft met zijn ex-vrouw Nicole Kidman. "Toen Suri was geboren hebben we alles een paar maanden stilgezet om bij haar en Connor en Bella en de rest van de familie te zijn en te genieten van die kostbare tijd samen. Nu ben ik druk met het maken van films en Kate geniet van haar tijd op Broadway."

26-11-2008 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmsequel 'Sex and the City' voor 2010

Filmsequel 'Sex and the City' voor 2010

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sex-and-the-city-1.jpg
Sarah Jessica Parker heeft onthuld dat de komende zomer begonnen wordt met opnames van de sequel op de film 'Sex and the City', naar de gelijknamige tv-reeks.

De 43-jarige actrice, die eerder dit jaar haar rol als sekscolumniste Carrie Bradshaw hernam voor de filmversie, stelt dat de sequel al volop wordt voorbereid.

"Volgende zomer beginnen opnemen lijkt me een realistische timing. Tenminste, als we de film in 2010 in de zalen willen. Dat betekent dat we de komende maanden een heleboel zaken moeten regelen. De grootste uitdaging is voor de scriptschrijver Michael Patrick King, die een plot moet verzinnen".

Parker, wiens personage in de film trouwde, denkt niet dat Carrie in de sequel moeder zal worden. "Ik denk niet dat Carrie voor een kind zou opteren, hoewel Michael en ik daar nooit over praten".

26-11-2008 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's in de bres voor geweld tegen vrouwen

BV's in de bres voor geweld tegen vrouwen

Om El mundo Bailando te bekijken druk op de foto.

.
Belle Perez

Belle Perez, An Nelissen en een tiental andere Belgische artiesten en persoonlijkheden ondersteunen dit jaar de 'Witte lintjes'-campagne rond geweld tegen vrouwen. De campagne werd vandaag voorgesteld ter gelegenheid van de Internationale Dag van Geweld tegen Vrouwen.

153 per dag
In België zijn bijna zes vrouwen op de tien al het slachtoffer geworden van een vorm van fysiek geweld. Meer dan een vierde van dat geweld werd veroorzaakt door de partner. In 2007 registreerde de politie 56.043 gevallen van geweld binnen het gezin (fysiek, seksueel of economisch). Dat waren er 153 per dag. De meerderheid van de daders zijn mannen tussen 25 en 40 jaar, uit alle lagen van de bevolking. Verschillenden van hen zijn recidivisten. Het doel van de campagne is dit taboe meer onder de aandacht te brengen, benadrukt Marie-Paule Paternottre van het Instituut voor de gelijkheid van mannen en vrouwen. Affiches, kaarten en pins in de vorm van een wit lint, het logo van de beweging, zullen worden uitgedeeld.

BV's
Op 15 december is er een interministeriële conferentie waarbij het derde nationale actieplan tegen geweld wordt gelanceerd. Een belangrijk luik van dat plan is gewijd aan geweld tegen vrouwen, zo meldde de minister van Gelijkheid van Kansen, Joëlle Milquet.
Acteur Steph Goossens (Vlaams-Brabant), zangeres Belle Perez (Limburg), acteur en regisseur Benjamin Van Tourhout (Oost-Vlaanderen), regisseur Lieven Debrauwer (West-Vlaanderen) en actrice An Nelissen en zanger Coco JR. (beiden Antwerpen) promoten de campagne in Vlaanderen. "Mijn moeder was zelf het slachtoffer van huishoudelijk geweld. Het beeld van mijn bloedende moeder en mijn vader, vol spijt om wat hij had gedaan, vergeet ik nooit", getuigde An Nelissen.

Netwerk
Het Instituut voor de gelijkheid van mannen en vrouwen, opgericht in 2002, werkt samen met provinciale coördinatrices. Zij zetten een netwerk op tussen de betrokken instanties (zoals huisdokters, politie en opvanghuizen) om zo het geweld tegen vrouwen beter te kunnen vatten.

26-11-2008 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gierige Mariah Carey koopt huis voor tante

Gierige Mariah Carey koopt huis voor tante

Om Did I Do That te beluisteren druk op de foto.

.
Toen ze vernam dat haar groottante in Venezuela haar huur niet meer kon betalen en dreigde haar huis te worden uitgezet, kocht Mariah Carey het huis en betaalde ze de achterstallige huur voor haar 67-jarige familielid.

Carey staat nochtans bekend als vrek. De hernieuwing van haar huwelijksgelofte met Nick Cannon werd teruggeschroefd omdat ze er niet in slaagde een deal te maken met een magazine voor de excusieve beeldrechten. Wat een groots feest op de Bahama's moest worden, werd een bescheiden en veel goedkopere ceremonie.

26-11-2008 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney: "Zoons leren scheldwoorden van Kevin"

Britney: "Zoons leren scheldwoorden van Kevin"

Om Toxic te bekijken druk op de foto.

.
Britney Spears is niet onder de indruk is van de opvoedkwaliteiten van haar voormalige vriend Kevin Federline. Haar ex heeft sinds begin dit jaar de voogdij over hun zoons Sean Preston (3) en Jayden James (2). "Het is vreemd: ze beginnen woordjes te leren als 'stom' en Preston gebruikt af en toe het 'f-woord'", vertelt de zangeres in het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone. "Dat heeft hij niet van mij geleerd. Hij heeft dat vast van zijn vader. Ik scheld ook weleens, maar niet als mijn kinderen er bij zijn."

Jayden is stout
De 26-jarige zangeres heeft een bezoekregeling getroffen met 'K-Fed', waarbij ze haar zoons drie keer in de week mag zien en ze eenmaal per week mogen blijven slapen. "Elke keer als ze op bezoek komen, zie ik weer dat het zulke speciale mensjes zijn", vertelt ze. "Ze gaan al naar de crèche. Ik zie ze in hun kleine klaslokaaltjes en ik zie hoe Jayden stout is en niet luistert. Het blijft een gekke gedachte dat die twee echt van mij zijn."

26-11-2008 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Take That-zanger Mark Owen krijgt dochter

Take That-zanger Mark Owen krijgt dochter

Om Patience te bekijken druk op de foto.

.
Mark Owen (R) met collega's Jason Orange en Gary Barlow.

Take That-zanger Mark Owen is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vriendin Emma Ferguson is in een Londens ziekenhuis vandaag bevallen van dochter Willow Rose.

De 36-jarige Take That-zanger en zijn vriendin hebben al een zoon, Elwood (2). "Mark, Emma en Elwood zijn door het dolle heen", vertelt een woordvoerder van de band aan BBC News. Moeder en dochter maken het prima.

26-11-2008 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's broer maakt regiedebuut

Madonna's broer maakt regiedebuut

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna-24.jpg
Christopher Ciccone, de broer van Madonna, zal voor het eerst een speelfilm regisseren. Hij neemt plaats in de regiestoel van de tienerthriller 'Twist', zo meldt het Amerikaanse filmvakblad The Hollywood Reporter. Eerder regisseerde Ciccone enkele muziekvideo's voor zijn beroemde zus.
Ciccone raakte echter gebrouilleerd met zijn zus en schreef onlangs een veelbesproken boek over haar leven.

26-11-2008 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson voor de rechter in 'Passion'-aanklacht

Mel Gibson voor de rechter in 'Passion'-aanklacht

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mel-gibson.jpg
Hollywoodster Mel Gibson (52) moet in de juridische strijd met de co-auteur van zijn blockbuster 'Passion of the Christ' (2004) voor het gerecht in Los Angeles verschijnen. Een rechter vorderde hem gisteren onder ede een verklaring af te leggen. Scenarioschrijver Benedict Fitzgerald legde een klacht neer tegen Oscarwinnaar Gibson voor contractbreuk en eist een schadevergoeding van tien miljoen dollar (ongeveer 7,6 miljoen euro).

Te druk
Volgens internetdienst E! Online heeft Gibson geweigerd voor het gerecht te verschijnen, omdat hij het te druk heeft met de opnames van de thriller 'Edge of Darkness'. Zijn afwezigheid op de set zou de productie "ernstige schade kunnen berokkenen", argumenteert de acteur en regisseur.

Grotere vergoeding
Fitzgerald en Gibson hebben het script voor 'Passion of the Christ' samen geschreven. Benedict Fitzgerald eist van hem een groter aandeel van de filmopbrengsten. Volgens de scenarist zou Gibson altijd hebben beweerd dat het om een kleinschalig project ging dat weinig winst zou opbrengen. Fitzgerald had daarom ingestemd met een kleinere vergoeding, maar de film scoorde aan de kassa's en bracht wereldwijd zo'n 600 miljoen dollar op. Fitzgerald beweert dat hij met een luttele 75.000 dollar werd afgescheept. Gibson moet die discrepantie nu voor de rechter verklaren.

26-11-2008 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George gaf escort orale seks, wetend dat hij HIV had

Boy George gaf escort orale seks, wetend dat hij HIV had

Om the crying game te beluisteren druk op de foto

.
Boy George (47) gaf de Noorse escort Auden Carlsen (29) onbeschermde orale seks, hoewel de zanger wist dat de man drager is van het HIV-virus. Boy George wordt ervan beschuldigd de Noorse escort te hebben vastgeboeid en geslagen met een ketting tijdens een naakte fotosessie in zijn Londens appartement.

Niet aantrekkelijk
De rechter vroeg gisteren aan Carlsen dat te bevestigen. "Je had George gezegd dat je HIV-positief was en toch gaf hij je orale seks?". Carlsen antwoordde: "Zeer kort. Na vijf seconden zei ik 'neen'. Ik was niet gekomen voor de seks. Ik vind hem overigens niet aantrekkelijk genoeg om seks met hem te hebben. Dat zei ik, en dat was wellicht de reden waarom hij zo boos werd". Boy George bekent dat hij Carlsen met handboeien aan zijn slaapkamermuur vastmaakte, maar ontkent de beschuldiging dat hij de man zo ook gijzelde.

26-11-2008 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!