Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Strijd om liefde
Strijd om liefde
De afbeelding “http://img227.imageshack.us/img227/3614/alilarter012ua7.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Ik verlies steeds meer kracht om door te gaan.
Ik vrees dat ik niet lang meer overeind zal staan.
Het is alsof er geen uitweg meer is
En dat allemaal door een vreselijk gemis.
Ik zit in een hevige strijd
Maar het enige wat ik krijg, is de pijn die ik lijdt.
En eigenlijk, wat ik ook probeer...
Het is verliezen, keer op keer.
Ik zit voortdurend met allerlei soort vragen
En de onzekerheid zit aan mijn ziel te knagen.
Ze zit in mij, diep, diep vanbinnen
En ik kan onmogelijk dit gevecht winnen.
Het lijkt alsof de liefde met me lacht
Want ik ben volledig in haar macht.
Hoe kan het dat men hart zo doet?

26-11-2008 om 23:39 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams nam lsd en wilde zichzelf doodsteken

Robbie Williams nam lsd en wilde zichzelf doodsteken

Om My Way te beluisteren druk op de foto.

.
Robbie Williams (34) was zestien toen hij voor het eerst de hallucinerende drug lsd nam. Hij belandde in een waanwereld en stond op het punt zichzelf dood te steken, geeft hij toe in een recent interview.

Thuis bij mama
"Ik was in de nachtclub Shelleys in Stoke-on-Trent toen ik mijn eerste trip nam. Ik kreeg een klein stukje papier dat ik moest inslikken. Enkele uren later voelde ik me zo slecht, dat ik maar één ding wou: naar huis gaan, bij mama. Eens thuis aangekomen, herinner ik me dat er American football op de tv was. Toen besloot ik naar beneden te gaan en mezelf dood te steken. Mijn moeder kwam uit haar slaapkamer en vroeg 'wat ga je doen?'. 'Ik ga naar beneden om mezelf dood te steken', antwoordde ik, 'wil je een kopje thee?'".

Jurylid 'The X Factor'
Williams heeft een zware strijd tegen drugs geleverd nadat hij in 1995 boysband Take That verliet. Hij liet zich twee keer opnemen in een afkickkliniek, de laatste keer nog vorig jaar. Toen bleek hij verslaafd aan pijnstillers en angstremmers. Zijn zangcarrière ligt al enkele jaren stil, hij houdt zich vooral bezig met het afturen van het zwerk in de hoop een UFO te spotten. Geruchten doen de ronde dat hij jurylid zou worden in de Britse talentenjacht 'The X Factor'.

26-11-2008 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston weigert huwelijksaanzoek John Mayer

Jennifer Aniston weigert huwelijksaanzoek John Mayer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-aniston-3.jpg
Jennifer Aniston heeft een huwelijksaanzoek van John Mayer geweigerd. De 'Friends'-actrice, die recent haar relatie met de zanger weer op de sporen zetten na een korte breuk eerder dit jaar, heeft 'njet' gezegd omdat ze haar relatie met Mayer wil beschermen. U mag nu de wenkbrauwen fronsen.

Focus behouden
"Jennifer zei neen toen John haar ten huwelijk vroeg. Ze legde hem uit dat alles nu perfect is tussen hen en dat ze de focus op hun relatie niet wil verliezen. Een huwelijk zou heel veel stress met zich meebrengen en Jennifer wil nog wat genieten van de fase waarin hun relatie zich nu bevindt. Stomverliefd zijn en opgewonden raken als je een sms'je krijgt", aldus een bron dicht bij het koppel in het magazine Look.

Bereid te wachten
John verteerde de weigering van Jennifer goed en wil niet dat dit een invloed heeft op hun romance. "John vertelde Jennnifer dat hij nu zeker weet dat zij dé vrouw voor hem is. Hij is bereid alles te doen wat ze wil, als ze maar samen blijven. John was in de wolken toen Jennifer vorige maand hun relatie een nieuwe kans gaf en hij wil altijd bij haar blijven. Hij wil trouwen en kinderen met haar, en is bereid te wachten tot zij daar klaar voor is".

26-11-2008 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise blij met paparazzifoto's dochter

Tom Cruise blij met paparazzifoto's dochter

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/katie-holmes-2.jpg
Anders dan de meeste Hollywoodsterren is Tom Cruise blij met de voortdurende aanwezigheid van de paparazzi in het leventje van zijn dochter. "Ik moet zeggen dat de paparazzifoto's van mijn dochter geweldig zijn", vertelt hij in de Australische editie van het blad Grazia. "De media zijn erg goed voor ons geweest en geven ons de ruimte, dus ik ga me niet kritisch over ze uitlaten."

Vrolijk en grappig
Cruise is trots op zijn 2-jarige dochter Suri, die hij kreeg met zijn vrouw Katie Holmes. "Ze is een vrolijk en grappig meisje", vindt de 46-jarige acteur. "Suri heeft een eigen willetje, net als haar moeder. Als ik haar een broek aantrek heeft ze enkele ogenblikken later alweer een jurk aan."

Meer kinderen
Het koppel werkt nog niet aan gezinsuitbreiding. "We willen later zeker meer kinderen", zegt Cruise, die naast Suri nog een geadopteerde zoon en dochter heeft met zijn ex-vrouw Nicole Kidman. "Toen Suri was geboren hebben we alles een paar maanden stilgezet om bij haar en Connor en Bella en de rest van de familie te zijn en te genieten van die kostbare tijd samen. Nu ben ik druk met het maken van films en Kate geniet van haar tijd op Broadway."

26-11-2008 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmsequel 'Sex and the City' voor 2010

Filmsequel 'Sex and the City' voor 2010

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sex-and-the-city-1.jpg
Sarah Jessica Parker heeft onthuld dat de komende zomer begonnen wordt met opnames van de sequel op de film 'Sex and the City', naar de gelijknamige tv-reeks.

De 43-jarige actrice, die eerder dit jaar haar rol als sekscolumniste Carrie Bradshaw hernam voor de filmversie, stelt dat de sequel al volop wordt voorbereid.

"Volgende zomer beginnen opnemen lijkt me een realistische timing. Tenminste, als we de film in 2010 in de zalen willen. Dat betekent dat we de komende maanden een heleboel zaken moeten regelen. De grootste uitdaging is voor de scriptschrijver Michael Patrick King, die een plot moet verzinnen".

Parker, wiens personage in de film trouwde, denkt niet dat Carrie in de sequel moeder zal worden. "Ik denk niet dat Carrie voor een kind zou opteren, hoewel Michael en ik daar nooit over praten".

26-11-2008 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's in de bres voor geweld tegen vrouwen

BV's in de bres voor geweld tegen vrouwen

Om El mundo Bailando te bekijken druk op de foto.

.
Belle Perez

Belle Perez, An Nelissen en een tiental andere Belgische artiesten en persoonlijkheden ondersteunen dit jaar de 'Witte lintjes'-campagne rond geweld tegen vrouwen. De campagne werd vandaag voorgesteld ter gelegenheid van de Internationale Dag van Geweld tegen Vrouwen.

153 per dag
In België zijn bijna zes vrouwen op de tien al het slachtoffer geworden van een vorm van fysiek geweld. Meer dan een vierde van dat geweld werd veroorzaakt door de partner. In 2007 registreerde de politie 56.043 gevallen van geweld binnen het gezin (fysiek, seksueel of economisch). Dat waren er 153 per dag. De meerderheid van de daders zijn mannen tussen 25 en 40 jaar, uit alle lagen van de bevolking. Verschillenden van hen zijn recidivisten. Het doel van de campagne is dit taboe meer onder de aandacht te brengen, benadrukt Marie-Paule Paternottre van het Instituut voor de gelijkheid van mannen en vrouwen. Affiches, kaarten en pins in de vorm van een wit lint, het logo van de beweging, zullen worden uitgedeeld.

BV's
Op 15 december is er een interministeriële conferentie waarbij het derde nationale actieplan tegen geweld wordt gelanceerd. Een belangrijk luik van dat plan is gewijd aan geweld tegen vrouwen, zo meldde de minister van Gelijkheid van Kansen, Joëlle Milquet.
Acteur Steph Goossens (Vlaams-Brabant), zangeres Belle Perez (Limburg), acteur en regisseur Benjamin Van Tourhout (Oost-Vlaanderen), regisseur Lieven Debrauwer (West-Vlaanderen) en actrice An Nelissen en zanger Coco JR. (beiden Antwerpen) promoten de campagne in Vlaanderen. "Mijn moeder was zelf het slachtoffer van huishoudelijk geweld. Het beeld van mijn bloedende moeder en mijn vader, vol spijt om wat hij had gedaan, vergeet ik nooit", getuigde An Nelissen.

Netwerk
Het Instituut voor de gelijkheid van mannen en vrouwen, opgericht in 2002, werkt samen met provinciale coördinatrices. Zij zetten een netwerk op tussen de betrokken instanties (zoals huisdokters, politie en opvanghuizen) om zo het geweld tegen vrouwen beter te kunnen vatten.

26-11-2008 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gierige Mariah Carey koopt huis voor tante

Gierige Mariah Carey koopt huis voor tante

Om Did I Do That te beluisteren druk op de foto.

.
Toen ze vernam dat haar groottante in Venezuela haar huur niet meer kon betalen en dreigde haar huis te worden uitgezet, kocht Mariah Carey het huis en betaalde ze de achterstallige huur voor haar 67-jarige familielid.

Carey staat nochtans bekend als vrek. De hernieuwing van haar huwelijksgelofte met Nick Cannon werd teruggeschroefd omdat ze er niet in slaagde een deal te maken met een magazine voor de excusieve beeldrechten. Wat een groots feest op de Bahama's moest worden, werd een bescheiden en veel goedkopere ceremonie.

26-11-2008 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney: "Zoons leren scheldwoorden van Kevin"

Britney: "Zoons leren scheldwoorden van Kevin"

Om Toxic te bekijken druk op de foto.

.
Britney Spears is niet onder de indruk is van de opvoedkwaliteiten van haar voormalige vriend Kevin Federline. Haar ex heeft sinds begin dit jaar de voogdij over hun zoons Sean Preston (3) en Jayden James (2). "Het is vreemd: ze beginnen woordjes te leren als 'stom' en Preston gebruikt af en toe het 'f-woord'", vertelt de zangeres in het Amerikaanse muziektijdschrift Rolling Stone. "Dat heeft hij niet van mij geleerd. Hij heeft dat vast van zijn vader. Ik scheld ook weleens, maar niet als mijn kinderen er bij zijn."

Jayden is stout
De 26-jarige zangeres heeft een bezoekregeling getroffen met 'K-Fed', waarbij ze haar zoons drie keer in de week mag zien en ze eenmaal per week mogen blijven slapen. "Elke keer als ze op bezoek komen, zie ik weer dat het zulke speciale mensjes zijn", vertelt ze. "Ze gaan al naar de crèche. Ik zie ze in hun kleine klaslokaaltjes en ik zie hoe Jayden stout is en niet luistert. Het blijft een gekke gedachte dat die twee echt van mij zijn."

26-11-2008 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Take That-zanger Mark Owen krijgt dochter

Take That-zanger Mark Owen krijgt dochter

Om Patience te bekijken druk op de foto.

.
Mark Owen (R) met collega's Jason Orange en Gary Barlow.

Take That-zanger Mark Owen is voor de tweede keer vader geworden. Zijn vriendin Emma Ferguson is in een Londens ziekenhuis vandaag bevallen van dochter Willow Rose.

De 36-jarige Take That-zanger en zijn vriendin hebben al een zoon, Elwood (2). "Mark, Emma en Elwood zijn door het dolle heen", vertelt een woordvoerder van de band aan BBC News. Moeder en dochter maken het prima.

26-11-2008 om 13:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna's broer maakt regiedebuut

Madonna's broer maakt regiedebuut

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna-24.jpg
Christopher Ciccone, de broer van Madonna, zal voor het eerst een speelfilm regisseren. Hij neemt plaats in de regiestoel van de tienerthriller 'Twist', zo meldt het Amerikaanse filmvakblad The Hollywood Reporter. Eerder regisseerde Ciccone enkele muziekvideo's voor zijn beroemde zus.
Ciccone raakte echter gebrouilleerd met zijn zus en schreef onlangs een veelbesproken boek over haar leven.

26-11-2008 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson voor de rechter in 'Passion'-aanklacht

Mel Gibson voor de rechter in 'Passion'-aanklacht

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/mel-gibson.jpg
Hollywoodster Mel Gibson (52) moet in de juridische strijd met de co-auteur van zijn blockbuster 'Passion of the Christ' (2004) voor het gerecht in Los Angeles verschijnen. Een rechter vorderde hem gisteren onder ede een verklaring af te leggen. Scenarioschrijver Benedict Fitzgerald legde een klacht neer tegen Oscarwinnaar Gibson voor contractbreuk en eist een schadevergoeding van tien miljoen dollar (ongeveer 7,6 miljoen euro).

Te druk
Volgens internetdienst E! Online heeft Gibson geweigerd voor het gerecht te verschijnen, omdat hij het te druk heeft met de opnames van de thriller 'Edge of Darkness'. Zijn afwezigheid op de set zou de productie "ernstige schade kunnen berokkenen", argumenteert de acteur en regisseur.

Grotere vergoeding
Fitzgerald en Gibson hebben het script voor 'Passion of the Christ' samen geschreven. Benedict Fitzgerald eist van hem een groter aandeel van de filmopbrengsten. Volgens de scenarist zou Gibson altijd hebben beweerd dat het om een kleinschalig project ging dat weinig winst zou opbrengen. Fitzgerald had daarom ingestemd met een kleinere vergoeding, maar de film scoorde aan de kassa's en bracht wereldwijd zo'n 600 miljoen dollar op. Fitzgerald beweert dat hij met een luttele 75.000 dollar werd afgescheept. Gibson moet die discrepantie nu voor de rechter verklaren.

26-11-2008 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George gaf escort orale seks, wetend dat hij HIV had

Boy George gaf escort orale seks, wetend dat hij HIV had

Om the crying game te beluisteren druk op de foto

.
Boy George (47) gaf de Noorse escort Auden Carlsen (29) onbeschermde orale seks, hoewel de zanger wist dat de man drager is van het HIV-virus. Boy George wordt ervan beschuldigd de Noorse escort te hebben vastgeboeid en geslagen met een ketting tijdens een naakte fotosessie in zijn Londens appartement.

Niet aantrekkelijk
De rechter vroeg gisteren aan Carlsen dat te bevestigen. "Je had George gezegd dat je HIV-positief was en toch gaf hij je orale seks?". Carlsen antwoordde: "Zeer kort. Na vijf seconden zei ik 'neen'. Ik was niet gekomen voor de seks. Ik vind hem overigens niet aantrekkelijk genoeg om seks met hem te hebben. Dat zei ik, en dat was wellicht de reden waarom hij zo boos werd". Boy George bekent dat hij Carlsen met handboeien aan zijn slaapkamermuur vastmaakte, maar ontkent de beschuldiging dat hij de man zo ook gijzelde.

26-11-2008 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kom eens dichterbij
Kom eens dichterbij


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Adriana-Lima-024-1.jpg


kom eens dichterbij
ik wil je iets toefluisteren
dat niemand horen mag
het is dat ik je graag mag
 
anders zou ik
het niet vragen
ik denk aan jou
alle dagen
 
kom eens dichterbij
wees niet bang van mij
stop één keertje
meer zal ik niet vragen
 
ik wil je iets toefluisteren
dat niemand horen mag
alleen aan jou
omdat ik je zo vertrouw

25-11-2008 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Mendes niet tuk op uitgesneden topjes

Eva Mendes niet tuk op uitgesneden topjes

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/eva-mendes-2.jpg
Eva Mendes (34) draagt niet graag diep uitgesneden topjes, en reserveert het etaleren van haar decolleté voor bijzondere gelegenheden.

"Ik laat 'de meisjes' niet zo vaak uit. Korte spullen draag ik niet graag, en ik paradeer enkel bij speciale gelegenheden met mijn borsten", aldus Mendes. De actrice is ook dol op hoge hakken, hoewel ze toegeeft dat ze er niet galant mee kan stappen. "Ik kan nooit te veel schoenen hebben. Ik ben vooral dol op schoenen met stilettohielen, maar het is telkens een circusact om erop te lopen. Ik strompel alle kanten op".

Mendes speelt naast Scarlett Johansson en Samuel L. Jackson in de revolutionaire animatiefilm 'The Spirit'.

25-11-2008 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wannes-soundtrack op Antwerpse telefoonlijnen

Wannes-soundtrack op Antwerpse telefoonlijnen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/wannes-van-de-velde-2.jpg
Meer dan 40 Antwerpse cultuurhuizen laten tot eind december nummers van de onlangs overleden zanger Wannes Van de Velde afspelen als wachtmuziek op hun telefoonlijnen. De stad Antwerpen doet hetzelfde bij oproepen naar het stadhuis. Het initiatief gaat uit van het Antwerps Kunsten Overleg (AKO).

AKO wil op een originele manier de bellers aan Van de Velde doen herinneren. Wie nu telefoneert naar theaters als Het Paleis of De Bourlaschouwburg, zal sappige Antwerpse folklore horen wanneer hij wordt doorgeschakeld.

Bij de stad Antwerpen komen er per dag maar een 60-tal oproepen binnen op het stadhuis. Het gros van de bellers komt op de stedelijke infolijn terecht, maar het bleek technisch onmogelijk om onder meer "Ik wil deze nacht in de starten verdwalen" daar te laten weerklinken. De wachtende beller krijgt een selectie uit Wannes's oeuvre te horen, met alles grote hits.

1.000-tal tekstjes in rouwregister
Het rouwregister voor de volkszanger dat op het Antwerpse stadhuis lag, werd vorige week vrijdag officieel gesloten. Uiteindelijk werden er meer dan 2 volle boeken volgeschreven, goed voor een 1.000-tal tekstjes. De stad spreekt van een ongelofelijk succes.

De zanger overleed op 10 november op 71-jarige leeftijd na een slepende ziekte. Afgelopen zondag werd hij herdacht in cultuurhuis "De Roma" in Borgerhout.

25-11-2008 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bryan Ferry (63) neemt vriendin (27) van zoon over

Bryan Ferry (63) neemt vriendin (27) van zoon over

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/bryan-ferry.jpg
Bryan Ferry, de 63-jarige ex-frontman van Roxy Music, is een sluwe vos en die verleert zijn streken niet zo snel. Vijf jaar nadat zijn zoon Isaac (22) een relatie had met Amanda Sheppard (27), neemt de zanger de vriendin van zijn zoon gewoon over. Dat Amanda zijn (schoon)dochter had kunnen zijn, stoort Bryan Ferry duidelijk niet.

Vonk
De twee werden gespot tijdens een feestje en daarna in een nachtclub. Amanda had zo'n vijf jaar geleden een kortstondige relatie met Isaac, en inmiddels duurt haar relatie met Bryan al twee maanden. Een bron vertelt: "Ik zag de twee op een feestje waar verder alleen jongere mensen aanwezig waren, maar hij leek zich uitstekend te vermaken met Amanda en haar vriendinnen. Zij en Bryan kennen elkaar natuurlijk al jaren, maar pas onlangs sprong de vonk over." Hoe zoon Isaac over de verrassende wending denkt, is niet bekend.

Niet aan proefstuk
Bryan Ferry valt duidelijk op jonge dames, want hij is niet aan zijn proefstuk toe met een vrouw die zijn (klein)dochter had kunnen zijn. Zes jaar terug had de zanger een relatie met zijn achtergrondzangeres van 21.

25-11-2008 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan: "Penis Peter gebruind van naakt zonnen"

Jordan: "Penis Peter gebruind van naakt zonnen"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jordan-2.jpg
Jordan neemt weer geen blad voor de mond over haar man Peter André.

Katie Price aka Jordan heeft weer voor een ophefmakend interview gezorgd. De glamour girl met de weelderige boezem stoefte al uitgebreid over de grote penis van haar man, zanger Peter André. Nu onthult ze ook dat zijn lid tevens perfect gebruind is omdat het tweetal niets liever doet dan naakt rondhuppelen op het strand.

Nooit bikini
In een interview met New! Magazine neemt Jordan allesbehalve een blad voor de mond. "Als ik op vakantie ga, dan zal je nooit een bikinifoto van mij zien, want ik hou van naakt zonnebaden. Daardoor heb ik geen vervelende wittere delen op mijn huid. Peter doet mee en heeft dus ook een mooi gebruinde penis. Samen kiezen we voor erg intieme plekjes om naakt te zonnen."

25-11-2008 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winehouse in kliniek na ruzie met echtgenoot

Amy Winehouse in kliniek na ruzie met echtgenoot

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-10.jpg
Amy Winehouse werd gisteravond naar het ziekenhuis gebracht nadat ze het op een zuipen en snuiven van je welste had gezet. Aanleiding daarvoor was een hevige ruzie aan de telefoon met haar echtgenoot Blake Fielder-Civil. Volgens The Sun kreeg de 25-jarige zangeres een beroerte en werd ze in allerijl naar een Londense kliniek gebracht, waar artsen haar aan een reeks tests onderwierpen.

"Ze hadden een vlammende ruzie aan de telefoon. Na het telefoontje met Blake was Amy buiten zichzelf. Ze verloor alle controle", aldus een anonieme bron in The Sun.

Terwijl Amy in het ziekenhuis bijkwam, aanhoorde Fielder-Civil dat zijn hoger beroep werd afgewezen. Dat betekent dat de man, die vervroegd vrij is na een celstraf wegens slagen en verwondingen en het belemmeren van de rechtsgang, de rest van zijn straftijd in een ontwenningskliniek moet doorbrengen. Toen hij de rechtbank verliet en hem naar Amy gevraagd werd, zei hij: "Ik ben verliefd op haar".

Amy betaalt voor zijn behandeling in de afkickkliniek, maar heeft Blake sinds zijn vervroegde vrijlating nog niet ontmoet. Naar verluidt is hij met een andere vrouw aan de rol en wil Amy haar huwelijk opblazen.

Het is niet de eerste keer dat Winehouse laveloos van drank en drugs in de kliniek belandt. "Als ze zo doorgaat, wordt het haar einde", oordeelt een vriend.

25-11-2008 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Pauw drie jaar exclusief bij VRT

Bart De Pauw drie jaar exclusief bij VRT

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/bart-de-pauw.jpg
Televisiemaker Bart De Pauw heeft een exclusiviteitscontract voor drie jaar getekend bij de VRT. De 40-jarige De Pauw gaat opnieuw een spelprogramma en een fictieserie maken voor de openbare omroep. Dat meldt de VRT.

Televisiecontract
Volgens VRT-woordvoerster Diane Waumans gaat het om een televisiecontract. "Daarbuiten mag Bart De Pauw in principe nog doen wat hij wil", luidt het. "Bart zal bij ons een spelprogramma maken en een fictiereeks." De fictiereeks wordt naar verluidt een reeks in het genre van 'Het geslacht De Pauw'.

Weg bij Woestijnvis
In september kondigde De Pauw zijn vertrek aan bij het succesvolle productiehuis Woestijnvis. Hij voegde er meteen aan toe dat hij voor de VRT zou blijven werken. De exclusieve samenwerking komt dus niet als een verrassing.

Carrière
De Pauw begon zijn carrière in de jaren '80 als 17-jarige in de serie 'Meester hij begint weer'. Later maakte hij de cultserie 'Buiten de Zone' voor de VRT. De grote doorbraak kwam er in 1996 met 'Schalkse Ruiters', dat hij maakte met Tom Lenaerts. Daarna volgde onder meer 'De Mol', dat bekroond werd met de Gouden Roos.

'Loft'
De voorbije jaren maakte De Pauw onder meer het komische programma 'Willy's en Marjetten', dat geen onverdeeld succes was en vroegtijdig werd afgevoerd. Hij schreef ook het scenario van 'Loft', de film die momenteel zeer goed scoort in de Vlaamse bioscopen.

25-11-2008 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson leeft op saus, pijnstillers en koekjes

Michael Jackson leeft op saus, pijnstillers en koekjes

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/michael-jackson-3.jpg
Michael Jackson (50) overleeft naar verluidt op een dieet van pijnstillers, koekjes en vleesjus. Niet omdat hij dat zo lekker vindt, maar omdat hij financieel volledig aan de grond zit. Jackson hoestte het voorbije weekend 5,5 miljoen euro op in een rechtszaak tegen sjeik Abdullah Al Khalifa, die hem beschuldigde van contractbreuk.

Miljonair die leeft als miljardair
Zijn financiële zorgen zijn het resultaat van overdreven uitgaven. Zo gaf Wacko Jacko anderhalf miljard euro uit aan luxegoederen zoals een Ferrari en kocht hij heelder antiek- en stripwinkels en leeg. Volgens ingewijden is Jackson "een miljonair die leeft als een miljardair".

"Geen geldzorgen"
Toch houdt zijn advocaat vol dat Jackson in blakende gezondheid verkeert en niet in het minst geldzorgen kent. "Michaels financiële toestand is prima, we zouden allemaal blij zijn met zijn zogenaamde problemen. Hij leeft heel sober de jongste tijd, de buitensporigheden zijn achter de rug. Hij is gelukkig en stelt het goed", aldus Brian Oxman.

Geld geleend van sjeik
Vorige week werd Jackson voor de rechter gedaagd omdat hij van sjeik Abdullah Al Khalifa een fortuin had geleend. Hij zou dat terugbetalen door twee albums op te nemen voor het platenlabel van de sjeik en een autobiografie te schrijven. Daar kwam allemaal niets van in huis.

Even rekenen
De 5,5 miljoen euro die hij moest ophoesten omvatte 27.600 euro onderhoudskosten voor zijn inmiddels verkochte landgoed Neverland, een hotelrekening in Parijs van 123.000 euro, bankfondsen ten bedrage van 770.000 euro, 1,7 miljoen euro gerechtskosten voor zijn pedofiliezaak uit 2005, 390.000 euro voor zes maanden verblijf in het Midden-Oosten en 275.000 euro voor reisjes naar Italië en Engeland.

Vorige maand moest Jackson zijn ranch Neverland verkopen. Zijn staf kost hem 3 miljoen euro per jaar en Debbie Rowe, de moeder van zijn kinderen Prince (11) en Paris (10) eist jaarlijks 880.000 euro onderhoudsgeld.

25-11-2008 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!