Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Free the nipple: ook Naomi Campbell draagt haar steentje bij

Free the nipple: ook Naomi Campbell draagt haar steentje bij

http://oi61.tinypic.com/nql47.jpg

"Free the nipple": Miley Cyrus, Madonna en de dochters van Bruce Willis toonden zich al hevige voorstander van dit opmerkelijke vrouwenfront, nu vervoegt ook Naomi Campbell (45) de gelederen. Als mannen probleemloos hun naakte torso mogen tonen, waarom zouden vrouwen dat dan niet mogen?

Voor dames blijft het in sommige Amerikaanse staten verboden om topless in het openbaar te verschijnen. En ook op sociale media schiet een tepel meer dan eens in het verkeerde keelgat. Meer dan tijd om dat taboe te doorbreken, vinden de dappere voortreksters.

Het prachtige zwart-wit-plaatje zal te zien zijn in een fotoboek dat rond het topmodel gemaakt werd. Kunst- en modetijdschrift 'Garage Magazine' kreeg de primeur, maar bedekte de gevoelige delen met een enveloppe en een hartje. Op haar eigen Instagram-account laat Campbell zichzelf wel in volle glorie bewonderen.

Moederbedrijf Facebook heeft de regels de voorbije maanden een beetje versoepeld. Naakt kan als het om vrouwen gaat die hun littekens willen tonen na een borstamputatie of als ze borstvoeding geven. Zonder aanwijsbare reden met de tepels pronken blijft echter verboden. Geniet met andere woorden van het uitzicht, nu het nog kan.

16-09-2015 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een modellencarrière voor Jeroen Meus?

Een modellencarrière voor Jeroen Meus?

http://oi61.tinypic.com/34nglk9.jpg

Samen met Belgische modeketen JBC en NINA magazine ontwierp tv-kok Jeroen Meus zijn allereerste eigen mannencollectie. Hij showt in de campagne zelf de kleren. Wij tonen je graag de beelden achter de schermen, die je alvast heerlijk in herfstsfeer brengen.

16-09-2015 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Victoria Beckham krijgt kritiek om 'graatmagere modellen'

Victoria Beckham krijgt kritiek om 'graatmagere modellen'

http://oi60.tinypic.com/1sgp68.jpg

Fans van Victoria Beckham zijn woest na het zien van haar show tijdens de New York Fashion Week afgelopen weekend. De modellen zijn vel over been, vinden ze. En dat terwijl juist de voormalige Spice Girl beloofde ongezond magere vrouwen voortaan van de catwalk te weren.

Op Twitter krijgt de ontwerpster (41) volop kritiek te verduren, schrijft de Britse krant The Daily Mail. Vooral haar keuze voor het 17-jarige model Peyton Knight begrijpen Twitteraars niet. "Je moet dit meisje te eten geven,'' schrijft iemand. "Alsjeblieft, geef haar voedsel.''

Honderden mensen reageerden boos. "Waarom laat je niet gewoon een gemotoriseerd skelet de catwalk opgaan en bevrijd je deze meisjes van de marteling om zichzelf uit te hongeren voor een job.''

Beckham zelf heeft niet gereageerd op de commotie. Zij postte juist een foto op Instagram waar ze Peyton Knight bedankt voor het afsluiten van haar show. Ook zei ze na de show: "Deze collectie is voor alle vormen en maten. Ik wil dat vrouwen zich op hun best voelen.''

In 2010 stuurde Victoria naar verluidt nog 12 modellen tijdens een casting naar huis omdat zij te mager zouden zijn. "Ik wil een ongezonde manier van leven niet aanmoedigen," zei ze toen.

De New York Fashion Week, waarin de lente/zomercollecties van 2016 worden geshowd, duurt nog tot en met donderdag.

16-09-2015 om 11:35 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
15-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Derksen op staande voet ontslagen

Johan Derksen op staande voet ontslagen

http://oi58.tinypic.com/2r5qphe.jpg

Johan Derksen is op staande voet ontslagen bij WPG Uitgevers. Dat bevestigt WPG-baas Koen Clement. De werkrelatie van Derksen met de uitgeverij van 'zijn' voormalige titel Voetbal International was al lange tijd vertroebeld.

Eerder stapte 'de snor' al op als hoofdredacteur van het WPG-tijdschrift en begin dit jaar werd bekend dat de samenwerking tussen het voetbalmagazine en het tv-programma van RTL (dat inmiddels Voetbal Inside heet) stopt. Derksen had nog wel een lopend contract voor zijn boeken bij de uitgeverij.

Directe aanleiding van het ontslag is het idee van Derksen om een nieuw voetbaltijdschrift te beginnen. In de VARA Gids sprak hij recent over een samenwerking tussen Wilfred Genee, René van der Gijp, Wim Kieft, Hans Kraay jr., Jan Boskamp en Derksen zelf. Het blad moet Voetbal Inside gaan heten. "En we nemen allemaal ons netwerk mee."

Spreekwoordelijke druppel
Met deze plannen zou hij zijn nog lopende arbeidsovereenkomst met WPG schenden. Het zou ook de spreekwoordelijke druppel zijn die bij WPG de emmer deed overlopen. Derksen haalt geregeld hard uit naar het blad Voetbal International en zijn voormalig collega's.

Clement wil op dat laatste niet reageren. "Het klopt. Wij hebben vorige week per direct afscheid van elkaar genomen. Het is verder niet mijn gewoonte om over conflicten met werknemers te praten in de media."

15-09-2015 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's reageren via sociale media op verdwijnen van JIM

BV's reageren via sociale media op verdwijnen van JIM

http://oi60.tinypic.com/2w6id1w.jpg

Medialaan kondigde aan dat het vanaf 18 december de stekker uit JIM trekt. Heel wat BV's reageerden via de sociale media op het verrassende nieuws.

Er zijn onder meer reacties van Eline De Munck, Ben Roelants, Regi Penxten, Frank Molnar en Thomas Vanderveken. Zij waren in het verleden te zien bij de muziekzender. "End of THE era. Na 14 jaar stopt @jim ermee. Bedankt voor 6 van de mooiste jaren van mijn leven. Once a Jimmer, always a Jimmer!", deelde De Munck mee.

Ook Sven Ornelis, Peter Van de Veire, Wine Lauwers en Sven Ornelis postten een reactie.

15-09-2015 om 20:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kandidaat strijkt zijn eten in 'Komen Eten': "Nog nooit gezien"

Kandidaat strijkt zijn eten in 'Komen Eten': "Nog nooit gezien"

http://oi62.tinypic.com/dbhchw.jpg

In 'Komen Eten' krijgen we een wel heel opvallende scène te zien. Gastheer André zorgt voor vreemde blikken bij de drie gasten.

Heeft u het al gedaan? Uw eten strijken. De gasten hadden het alvast nog nooit gezien. "Typisch Gents", aldus André. "Dat heb ik nog nooit gezien", zegt één van de deelneemsters.

"Ik denk dat topchefs er nog iets van kunnen leren", zegt een andere kandidate al lachend. Zullen Sergio Herman, Peter Goossens & co binnenkort deze 'Gentse specialiteit' ook nabootsen? De kans is klein...

15-09-2015 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouwen dol op de baard van prins Harry

Vrouwen dol op de baard van prins Harry

http://oi62.tinypic.com/6edvrb.jpg

De Britse prins Harry kan al jaren op heel wat vrouwelijke aandacht rekenen, maar nu hij op zijn 31ste verjaardag met een baard ten tonele verscheen, regende het positieve reacties op Twitter.

Harry woonde vandaag een ceremoniële vlucht bij ter nagedachtenis van The Few, piloten van de Royal Air Force die tijdens de slag om Engeland vochten. Hij verscheen er met een volle baard in plaats van een gladgeschoren gezicht.

Toch is niet iedereen fan van de behaarde versie van de Britse prins. Toen Harry begin 2014 zijn baard liet staan, vroeg koningin Elizabeth hem om die af te scheren. De medewerkers van de koningin zouden volgens een bron ook geen baard of snor mogen laten groeien.

15-09-2015 om 20:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schoon volk in Oostende: Matthias Schoenaerts

Schoon volk in Oostende: Matthias Schoenaerts

http://oi59.tinypic.com/6pajac.jpg

Vlaanderens populairste acteur Matthias Schoenaerts is vanavond te gast op het filmfestival van Oostende. Hij vond tussen zijn bezoeken aan de filmfestivals van Venetië en Toronto toch nog een plekje in zijn agenda om in Oostende zijn nieuwe film 'Maryland' voor te stellen. Hij neemt bovendien een Ensor in ontvangst voor 'Outstanding Achievement'.

Festivaldirecteur Peter Craeymeersch kon Schoenaerts op het allerlaatste moment strikken. Hij is enorm vereerd om de ster naar de kuststad te halen: "We zijn fier om onze grootste Vlaamse ster en één van de grootste Hollywoodsterren van dit moment naar Oostende te halen", aldus Craeymeersch.  

In 'Maryland', een film van Alice Winocour, speelt Schoenaerts een ex-soldaat met post-traumatische stress-stoornis. Hij moet de vrouw (Diane Krüger) en het kind van een Libanese zakenman beschermen.

15-09-2015 om 20:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp: "Gewoon eens thuiszitten. Pure luxe"

Johnny Depp: "Gewoon eens thuiszitten. Pure luxe"

http://oi58.tinypic.com/o6fczr.jpg

Het leven lacht Johnny Depp weer toe. Terwijl zijn nieuwste film 'Black Mass' de ene lovende recensie na de andere krijgt, zit het op privévlak ook helemaal mee. Daar heeft zijn echtgenote Amber Heard, met wie hij begin dit jaar trouwde, het één en ander mee te maken: "Er zijn nu nog maar twee dingen waar ik niet aan kan weerstaan, en dat is Amber en chocolade."

"How do you do? My name is Johnny" De 52-jarige acteur heeft al lang geen introductie meer nodig, maar wat meteen opvalt is dat - hoe abnormaal zijn leven ook is - hij toch zo normaal mogelijk probeert over te komen. Met uitzondering van zijn gouden tanden, een veiligheidsspeld in zijn rechteroor en drie joekels van ringen die meteen in het oog springen. Die gouden tanden heeft hij trouwens niet zomaar: "Dat is eigenlijk nog een overblijfsel van mijn laatste 'Pirates'-film waar ik nog één scène voor moet opnemen. Het goud werd op mijn gebit vastgekleefd en het is heel moeilijk om het ervan af te krijgen, dus ik hou het liever zo tot na de opnames."

Gangster
Aanleiding van het interview is zijn nieuwste film 'Black Mass', waar hij in de huid kruipt van de notoire Iers-Amerikaanse gangster Whitey Bulger, die sinds de jaren 70 zijn positie als informant van de FBI misbruikte om zijn rivalen uit de weg te ruimen. Bulger groeide uit tot de grootste maffiabaas van Boston en omstreken, en werd pas zestien jaar na zijn arrestatiebevel in Santa Monica opgepakt. Depp had na de opnames moeite om het personage van zich af te schudden. "Ik mis het valse gevoel van veiligheid dat mijn personages mij geven. Het is en blijft iets bizars. Ik heb altijd moeite om afscheid te nemen van mijn personages." Toch wil hij benadrukken dat hij absoluut geen method actor is: "Mij maak je niet wijs dat je zo kan opgaan in een personage dat, wanneer je tijdens je pauze een zak Fritos naar binnen werkt, je nog steeds denkt dat je Hendrik de Achtste bent."

In één van de emotionelere scènes zien we hoe Bulgers zoontje in het ziekenhuis belandt. Die opnames waren voor Depp moeilijk omdat het nare herinneringen naar boven haalde: "Mijn dochter Lily Rose was amper zeven jaar toen ze drie weken lang in het ziekenhuis lag door een E. coli-infectie. Haar leven hing op een gegeven moment aan een zijden draadje. Achteraf gezien heeft die helse periode mij in zekere zin geholpen bij deze scène." Zijn dochtertje genas en is nu een knappe jongedame die langzaam in zijn voetsporen treedt. Lily Rose timmert op haar zestiende lustig aan haar carrière als zangeres, actrice en model, en dat lijkt haar zelfs zonder de hulp van haar bekende papa aardig te lukken. Naast een muziekalbum heeft ze drie films in de pijpleiding én is ze sinds kort het nieuwe gezicht van Chanel. "Ik ben doodsbang", lacht Depp. "Ik had nooit verwacht dat ze zo snel bekend zou worden, maar dingen gebeuren nu eenmaal wanneer ze moeten gebeuren."

Straatarm
"Er zijn een aantal mensen in mijn leven voor wie ik een moord voor zou begaan. Dus nu weet je het, als je ooit iets afgehandeld wil krijgen, dan weet je me te vinden!"

(lacht) Die ingesteldheid heeft hij aan zijn moeder te danken: "Mijn moeder is in een houten schuur geboren. Dat krot had niet eens een wc. Straatarm was ze, maar die moeilijke jeugd heeft van haar een bikkelharde vrouw gemaakt. Ik zal nooit vergeten wat mijn moeder op mijn eerste schooldag tegen me zei: 'Als er ook maar één iemand is die jou met een vinger probeert aan te raken, dan ram je maar een baksteen door zijn strot.' Ik merkte dat die aanpak al snel werkte. (lacht) Wat mijn mama mij wilde duidelijk maken, was dat ik nooit iets moest pikken dat ik niet verdiende. Ik kon niet beter voorbereid worden op het leven."

Zon door gordijnen
Toch is en blijft dat leven verre van eenvoudig wanneer je al meer dan dertig jaar zowat de beroemdste persoon ter wereld bent. Dat constant achternagezeten worden door de paparazzi en het gebrek aan privacy is iets waar de Hollywoodveteraan het nog steeds moeilijk mee heeft: "Daarom geniet ik van de simpele dingen in het leven, ook al zijn er maar heel weinig dingen simpel in mijn leven. Ik geniet er intens van wanneer ik wat tijd kan doorbrengen met mijn vrouw en ik eventjes thuis op mijn gemak kan zijn. Mijn favoriete moment van de dag is wanneer ik 's morgens opsta en de zon door de gordijnen zie schijnen, de New York Times overloop en hier en daar wat gedachten neerpen. Wat eenvoud voor mij betekent? Dat Hollywood heel even niet bestaat. Dát is puur genieten." Hoewel z'n leven allesbehalve als een sprookje leest - de littekens op zijn arm zijn een stille getuige van de zelfverminking als kind - voelt hij zich vandaag de dag gelukkig. Het jongetje dat op zijn veertiende aan drank en drugs verslaafd was, is al lang niet meer. Nu zijn zijn films, kinderen én vrouw Amber Heard zijn prioriteit. "Er zijn nu nog maar twee dingen waar ik niet aan kan weerstaan: Amber en donkere chocolade." (lacht)

15-09-2015 om 20:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jongerenzender JIM stopt ermee en maakt plaats voor 'jongenszender'

Jongerenzender JIM stopt ermee en maakt plaats voor 'jongenszender'

http://oi59.tinypic.com/2612cnc.jpg

Jongerenzender JIM stopt op 18 december met uitzenden. In de plaats gaat moederbedrijf Medialaan meer internettelevisie voor jongeren maken en komt er een nieuwe zender op het kanaal, gericht op jongens van 8 tot 12 jaar.

"Jongeren kijken nog steeds evenveel naar televisie, maar minder naar lineaire jongerenzenders", geeft het moederbedrijf boven de zender als belangrijkste reden aan. 

"Deze doelgroep wil op een andere manier bediend worden en wij volgen hen daarin", legt Erwin Deckers, strategisch directeur van Medialaan, uit. "Enerzijds door programma's aan te bieden op alle mogelijke platformen. Anderzijds door een nieuw soort videocontent aan te bieden."

Om die ambitie te verwezenlijken, gaat Medialaan zich focussen op internettelevisie voor jongeren. Er komt ook een nieuw productiehuis "waar creatief jong talent een plaats krijgt". Het huis moet net het omgekeerde gaan doen van TvBastards, het huidige interne productiehuis dat blijft bestaan. De focus ligt dus volledig op videocontent voor online, met slechts een optie voor succesformules om ook een plekje te veroveren op de grote lineaire zenders.

Succesvoorbeeld is 'De Zaak Bart'. De webreeks die deze zomer liep als afgeleide van het populaire vtm-programma Familie en enorm bleek aan te slaan.

Erg concreet is het allemaal nog niet. Een naam moet nog gevonden worden en ook het aantal personeelsleden waarmee het nieuwe productiehuis zal starten, ligt nog niet vast.

Jongenszender

Op het kanaal van JIM komt een nieuwe kinderzender voor jongens van 8 tot 12 jaar. Een mix van actie, avontuur, humor en vriendschap moet vanaf de kerstvakantie die iets oudere jongens bedienen. Denk aan buitenlandse toppers als "Transformers", "Pokémon" en de "Power Rangers", maar ook enkele lokale programma's rond thema's als sport, auto's en games.

VTM heeft al een andere kinderzender, VTMKzoom. Die richt zich op jongens en meisjes van 6 tot 9 jaar.

Het negentienkoppige team van JIM kreeg het slechte nieuws zelf pas dinsdagmorgen te horen. MEDIALAAN wil er alles aan doen om hen elders in het huis of binnen De Persgroep aan de slag te houden, maar concreet is dat nog niet.

De jongerenzender JIM zond in totaal 14 jaar uit, toen nog onder de naam JIMtv. Oorspronkelijk stond die lettercombinatie voor Jong, Interactief en Meer. Onder meer Sean D'Hondt, Ilse Liebens, Thomas Vanderveken, Tess Goossens, Frank Molnar, Kevin Janssens en Eline De Munck presenteerden op de zender als VJ.

Positieve balans

De financiële impact van JIM in het totale plaatje was klein, maar wel nog positief, onderstreepte Erwin Deckers op de inderhaast bijeengeroepen persconferentie. Met name de activiteiten op festivals en events waren nog interessant voor adverteerders.

15-09-2015 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
14-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KINDEREN BOBBEJAAN SCHOEPEN RICHTEN EXCLUSIEVE TENTOONSTELLING IN

KINDEREN BOBBEJAAN SCHOEPEN RICHTEN EXCLUSIEVE TENTOONSTELLING IN

http://oi59.tinypic.com/2ueqvk2.jpg

De vijf kinderen van Bobbejaan Schoepen hebben een pand in Herentals helemaal ingericht als exclusieve tentoonstellingsruimte. Onder meer de piano's, gitaren en albums van hun vader kregen er een mooie plaats. Ook de opnamestudio, salon en eetkamer uit zijn woning in Bobbejaanland staan er. "Het is alsof je het huis van onze ouders weer binnenwandelt", zegt oudste zoon Bob.

Het ingerichte pand aan Dikberd in Herentals straalt een en al Bobbejaan uit. Binnenkomen doe je door grote rode fluwelen gordijnen en als je naar boven kijkt, zie je gezellige gloeilampen branden. Aan de wanden en tegen het plafond prijken mooie tapijten. De muren zijn bijna overal afgewerkt met hout en dan hebben we het nog niet gehad over de inboedel. "Ik kan er echt geen getal op kleven hoeveel spullen we van ons vader en moeder hier verzameld hebben. Het zijn er ontelbaar veel", lacht oudste zoon Bob Schoepen. Bob ging samen met zijn broers Jacky en Tom en met zijn zussen Peggy en Myriam vorig jaar op zoek naar een onderkomen voor alle spullen van zijn ouders. "Na de dood van ons ma, twee jaar geleden op 13 september, moesten we weg uit Bobbejaanland. Onze ouders hebben er altijd gewoond en hun huis stond dan ook nog vol met bezittingen. In Herentals vonden we een pand. Vorig jaar zijn we gestart met de verhuis. Maar liefst twintig vrachtwagens hebben we nodig gehad", vertelt Bob.

Van de eetkamer, het salon met televisiekast over spiegelwanden, deuren, lusters, piano's en gitaren tot de auto's: het zijn stuk voor stuk originele spullen uit het huis van Bobbejaan en Josée. Zelfs de opnamestudio waarin Bobbejaan zijn vijfhonderd composities maakte, staat er. "Het zijn geen spullen met een geldwaarde, maar wel met een emotionele waarde. Eigenlijk is het hier nu een mengeling van allemaal grotere ruimtes uit ons ouderlijk huis in één grote ruimte. Het is zelfs nog niet helemaal af. Nog maar 80 procent van alles wat we meegenomen hebben uit het huis staat er nu", zegt de oudste zoon. "Zoals het nu geschikt is, stond het niet volledig in ons huis. Maar het is toch alsof we in ons ouderlijk huis terugkomen", legt Bob uit.

Vijfde memorial

Normaal blijft de tentoonstellingsruimte gesloten voor het publiek. De familie komt er samen om te vergaderen en wil het intiem houden. Maar soms gaat ze het pand openstellen bij uitzondering. Zoals gisteren voor de vijfde Bobbejaan Memorial. Alle fans en nieuwsgierigen konden een kijkje komen nemen. "Prachtig is het. Ik ben zelfs een beetje sprakeloos", zegt Wiza Goossens. "Elke week reed ik met mijn brommertje van Deurne naar Lichtaart voor Bobbejaan zijn show. Ik was een vaste klant. Ik kende Bobbejaan en Josée dan ook. Het is een heel unieke en speciale ervaring" "Mooi jeugdsentiment is het. Wij waren allebei fan van Bobbejaan. Al zijn shows hebben we gezien en nu kunnen we Bobbejaans platen bekijken, zien in welke auto hij reed en naar zijn kostuums kijken waarin hij optrad", zeggen Peter en Maria Van Beek uit Olen.

14-09-2015 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Grace Jones haalt uit naar Miley Cyrus, Rihanna en Nicki Minaj

Grace Jones haalt uit naar Miley Cyrus, Rihanna en Nicki Minaj

http://oi60.tinypic.com/2d6s329.jpg

Grace Jones (67) is niet te spreken over enkele popsterren. In de Britse media heeft de legendarische zangeres zwaar uitgehaald naar Miley Cyrus, Rihanna en Nicki Minaj.

Ze vindt dat veel sterren van nu haar stijl kopiëren. "Trends komen en mensen zeggen: 'volg die trend'. Wees zoals Miley Cyrus, Rihanna, Lady Gaga of Madonna. Ik kan niet zijn zoals zij, maar ze worden steeds meer zoals mij."

"Rihanna... Ze deed de bodypainting die ik eerder al deed. Er is wel één verschil, zij heeft een pak aan waar het op geschilderd was en bij mij was het echt op mijn lichaam. Ik weet niet of ze weet dat het van mij kwam, maar haar stylisten weten dat maar al te goed."

Sterren zoals Nicki Minaj en Miley Cyrus hebben volgens haar geen langetermijnvisie en kunnen snel vervangen en vergeten worden.

14-09-2015 om 22:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Lenaerts pakt uit met 'fuck you' in 'Kalmte Kan U Redden'

Tom Lenaerts pakt uit met 'fuck you' in 'Kalmte Kan U Redden'

http://oi62.tinypic.com/esksuw.jpg

Tom Lenaerts maakte indruk tijdens de eerste aflevering van 'Kalmte Kan U Redden'. Met enkele grappige opmerkingen zorgde hij voor een leuke tv-avond. Er was één opvallende passage.

De eerste aflevering van de nagelnieuwe quiz 'Kalmte Kan U Redden' van Tom Lenaerts op Eén heeft al meteen voor een hilarische noot gezorgd. Kandidaat Stavros inspireerde quizmaster Lenaerts blijkbaar om iets uit zijn schoolverleden recht te zetten.

"De Grieken hebben veel kapotgemaakt", zo begon hij grappend zijn betoog. "Mijn tweede middelbaar bijvoorbeeld. Ik was zo graag de Griekse blijven doen."

Geen Grieks
Waarna Lenaerts vol in beeld zijn middelvinger osptak, recht in de camera keek en zei: "Mijnheer Helmen, als je kijkt, 'fuck you'!" De kandidaten kwamen niet meer bij van het lachen. Het was echter een grap. Hij volgde immers nooit Grieks.

"Als ik écht door een leraar was gebuisd voor Grieks, had ik het nooit over mijn hart gekregen om mijn middelvinger te tonen. Stel je voor dat die leraar met zijn kinderen zit te kijken", zei hij in Het Nieuwsblad.

14-09-2015 om 22:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noa Neal geeft meer uitleg over nieuwe uitdaging bij FOX

Noa Neal geeft meer uitleg over nieuwe uitdaging bij FOX

http://oi58.tinypic.com/sp7sjq.jpg

Noa Neal zal vanaf oktober samen met Véronique De Kock aan de slag gaan bij televisiezender FOX. De zangeres is zeer tevreden met deze nieuwe uitdaging.

"Ik word samen met nog 2 andere collega's het schermgezicht van FOX. Klassiek omroepen is, denk ik, wel een beetje voorbij en daarom heeft FOX gekozen voor een eigentijdse manier van het dagelijks verwelkomen van de kijkers. Ik ga dus proberen ervoor te zorgen dat de kijkers zich thuis voelen bij FOX. Ik heb ontzettend veel zin in dit nieuwe avontuur, niet alleen op het scherm maar ook daarnaast gaan we de themazender mee op de kaart zetten."

Anne
Noa gaat zich, naast haar muziekcarrière, volledig focussen op FOX. Dat heeft gevolgen voor haar activiteiten bij muziekzender anne. "Ik heb ontzettend veel geleerd bij anne, mooie programma's mogen presenteren (Kids Hits, Shownieuws, Vroom Vroom, 3mates reality,... ), fantastische mensen leren kennen, met een geweldig team en collega's mogen samenwerken en ik ben ontzettend dankbaar voor de kansen die ze me gegeven hebben. Op dit moment focus ik me echter volledig op onze nieuwe zender FOX."

Véronique De Kock
Met Véronique De Kock heeft ze een ervaren tv-omroepster als collega. "Ik kijk er ontzettend naar uit om met haar te mogen samenwerken! Ik vind het een hele eer dat FOX ons gekozen heeft als TV-host en op 17 september zal er nog een nieuw schermgezicht aan het lijstje worden toegevoegd. Het voelt zo goed aan met ons drietjes. We hebben totaal verschillende persoonlijkheden, maar tegelijkertijd vullen we mekaar super goed aan. Onze eerste draaidag was geweldig en ik kijk dus ongelofelijk uit naar onze volgende opnamen."

14-09-2015 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen Cools is Facebookmeningen beu

Kathleen Cools is Facebookmeningen beu

http://oi57.tinypic.com/e19n51.jpg

Kathleen Cools begint helemaal opnieuw met Facebook. De VRT-journaliste en Terzake-anker is het beu dat mensen die ze niet kent haar pagina gebruiken om hun opinie te delen en zal daar nu korte metten mee maken.

"Ik wil even melden dat ik deze overbeladen Facebookpagina na dit weekend de-activeer. Ik heb jarenlang echt met plezier veel 'vrienden' aanvaard, maar allerlei mensen die ik niet ken, misbruiken dit medium almaar vaker om hun enge en onbeleefde geformuleerde opinies op te dringen", schrijft Cools op haar Facebookpagina. "Meningen zijn vrij, uiteraard, en maar goed ook. Maar ik hoef die onnodige stroom aan negativiteit niet te ondergaan via mijn account. Ook al vind ik het echt jammer voor wie zich correct opstelt, en jullie zijn met veel!"

Cools zal binnenkort helemaal opnieuw met Facebook beginnen met een nieuwe privé-pagina. "Daar zal ik Facebook gebruiken zoals het hoort: om bedenkingen en persoonlijke foto's te delen met mensen die ik echt ken, en die mij kennen zoals ik echt ben."

14-09-2015 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gloednieuwe Eén-reeks 'T.' heeft al een prijs beet

Gloednieuwe Eén-reeks 'T.' heeft al een prijs beet

http://oi61.tinypic.com/2zg93x0.jpg

De Vlaamse misdaadreeks 'T'., sinds zondag te zien op Eén, heeft afgelopen weekend de juryprijs in de wacht gesleept op het Festival de la Fiction TV in La Rochelle, in de categorie 'buitenlandse fictie'. Dat meldt Skyline Entertainment, dat de reeks produceert.

Ook de VTM-reeks 'Altijd Prijs', een productie van Eyeworks, was in dezelfde categorie genomineerd. Met de Prix Spécial du jury" kwam 'T.' op de tweede plaats uit.

'No offence', een Britse crimi-reeks van scenarist Paul Abbott, won de internationale competitie.

14-09-2015 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT stuurt transformatieplan voor Radio 2 bij

VRT stuurt transformatieplan voor Radio 2 bij

http://oi60.tinypic.com/2gvo5eq.jpg

Radio 2 mag 's ochtends een regionaal programma blijven uitzenden vanuit de provinciehoofdsteden. Dat voorstel heeft de VRT-directie vandaag aan de Raad van Bestuur gedaan, die het heeft goedgekeurd.

"Zoals gevraagd door de Raad, heeft de directie enkele pistes uit het oorspronkelijke Transformatieplan herwerkt", zo klinkt het in een persbericht van de openbare omroep. "Zo werd onder meer het initiële voorstel over Radio 2 bijgestuurd: in de ochtend zullen de vijf regionale redacties een ontkoppeld programma blijven uitzenden, dit telkens vanuit een aangepaste infrastructuur. De uitzendingen van de 'nationale' programma's blijven op hun beurt in het hoofdgebouw in Brussel."

In de eerste versie van het transformatieplan van vorige week klonk het nog dat drie van de vijf radiohuizen in de provincies zouden moeten sluiten en er geen plaats meer was voor regionale ochtendprogramma's. Die blijven nu dus toch bestaan.

Akkoord over plan

De Raad van Bestuur en de VRT-directie zijn het daarmee eens over de krachtlijnen van het volledige transformatieplan. Vooraleer het wordt goedgekeurd, moet eerst de Vlaamse regering nog duidelijkheid geven over de herstructureringskosten, de dotatie en de financiering van de VRT in de toekomst.

Het plan zal hoedanook "leiden tot een slankere en compactere organisatie", zo zegt de VRT nog. "Bijgevolg is een geleidelijke en over de jaren gespreide gerichte uitstroom en uitbesteding van niet-kerntaken noodzakelijk. De Raad vraagt de directie een dialoog met de vakbonden en de medewerkers op te starten om het Transformatieplan toe te lichten en te bespreken. Sociale onderhandelingen kunnen pas starten na goedkeuring van het Transformatieplan en een mandaat van de Raad eind september."

Snoeien in sportaanbod

Oppostiepartij sp.a is "blij dat de raad van bestuur het management van de VRT niet volgt in het voorstel om Radio 2 te kortwieken". Vlaams sp.a-parlementslid Katia Segers vraagt de raad en het management wel om andere elementen van het plan bij te sturen. "Minder VRT is op termijn gewoon minder Vlaanderen", zegt ze. 

 "Het is goed dat de huidige regionale programmering en de lokale inbedding van de zender dankzij het protest dat vorige week gerezen is alsnog gevrijwaard blijft, maar we zullen nauw blijven toekijken op de manier waarop de VRT deze kernopdracht concreet invult".

Volgens de sp.a-politica stapt de raad van bestuur wél mee in het voornemen om de VRT te laten snoeien in het sportaanbod. Ook de aangekondigde synergie tussen Radio 1 en Klara is voorlopig niet bijgestuurd.

Aangezien de raad van bestuur nog geen definitieve beslissing heeft genomen, roept Segers het management en de raad op om naast de toekomst van Radio 2 "ook een aantal andere cruciale elementen van het plan bij te sturen en ook op het vlak van sport, cultuur en fictie voor een sterke VRT te kiezen".

14-09-2015 om 21:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Looy en zijn bende zingen nieuw seizoen 'Slimste Mens' op gang

Van Looy en zijn bende zingen nieuw seizoen 'Slimste Mens' op gang

http://oi58.tinypic.com/sg07tg.jpg

Erik Van Looy maakt zich op voor een nieuw seizoen 'De Slimste Mens ter Wereld'. En hoe! Samen met his fabulous five lanceert Electric Erik de single 'Wie of wat? (wordt de Slimste Mens)'. Vlaanderens fenomenale pop combo bestaat uit Jeroom, Herman Brusselmans, Ruth Beeckmans, Bart Cannaerts en Philippe Geubels.

En die hoofdrolspelers hadden elk hun eigen zegje over hun prestatie. "Ik hoop dat het de mensen nu eindelijk opvalt dat ik echt een ervaren bassist ben", aldus Geubels. "Ik ben klaar voor mijn echte doorbraak. De clip opnemen was geweldig. Let zeker op het enthousiasme van Bart Cannaerts, een labrador is er niets tegen."

"Ik heb tijdens de opnames met de pruik een Tinder-profiel aangemaakt met de bedoeling 's avonds ongezien wat vreemd te kunnen gaan", vult Jeroom aan. "Er is niemand op in gegaan. Ik was om 18u15 thuis."

"Je moet al heel dom zijn om geen jurylid te kunnen zijn van 'De Slimste Mens' en je moet al een heel slechte drummer zijn om niet te kunnen meespelen in deze clip", besluit drummer Herman Brusselmans.

14-09-2015 om 21:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Drie ruimtevaarders uit ISS terug op aarde

Drie ruimtevaarders uit ISS terug op aarde

http://oi57.tinypic.com/2i7a4ba.jpg

Drie bemanningsleden van het Internationaal Ruimtestation ISS zijn naar de aarde teruggekeerd. Een Sojoez-capsule met aan boord de Deen Andreas Mogensen, de Kazak Aidyn Aimbetov en de Rus Gennadi Padalka landde in de nacht van vrijdag op zaterdag in de steppe in Kazachstan, zo maakte het Europese Ruimtevaartbureau ESA bekend.

Padalka heeft met een gecumuleerd verblijf van 878 dagen in de ruimte ook een plaatsje in de geschiedenisboeken veroverd, als mens die het langste in de ruimte verbleef. Voor deze missie zat hij sinds einde maart op 400 kilometer van de aarde. Mogensen en Aimbetov brachten slechts tien dagen in de ruimte door.

In het ISS leven momenteel zes ruimtevaarders: drie Russen, twee Amerikanen en een Japanner.

14-09-2015 om 09:45 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe lang mag eten nu eigenlijk op de grond liggen voor je het niet meer mag opeten?

Hoe lang mag eten nu eigenlijk op de grond liggen voor je het niet meer mag opeten?

http://oi58.tinypic.com/3358rxu.jpg

Je bent een heerlijke vieruurtje aan het eten en dan gebeurt het: je laat het vallen en de twijfel slaat toe. Laat je het zo en blijf je met honger zitten of eet je het toch nog op? Een professor voedingskunde laat zijn licht schijnen op deze heikele zaak en bespreekt welke risico's eraan verbonden zijn.

Is die 'vijfsecondenregel' wel betrouwbaar? Of kan je eten zelfs nog langer op de grond laten liggen voor je het opeet? In 2007 oordeelde de Clemson University al dat het niet uitmaakt hoe lang je eten op de grond laat liggen. Het aantal bacteriën op de grond speelt een veel belangrijkere rol dan de duur van het contact.

En ook het soort oppervlak waar je eten op valt, speelt een rol. Dr. Paul Dawson, professor voedingskunde bij Clemson zegt dat tapijten bijvoorbeeld beter zijn dan houten vloeren of tegels. Als de salmonellabacterie al op een tapijt aanwezig is, dan is de kans op overdracht amper 1 procent. Bij houten vloeren of tegelvloeren ligt dat percentage veel hoger: tussen 48 en 70 procent.

En nu de hamvraag: mag ik het nog opeten als ik het laat vallen? Volgens Dawson is de kans dat je besmet raakt heel klein, op welk oppervlak je eten ook valt. Maar mocht je eten toch belanden op een besmet stukje vloer, dan mag je er zeker van zijn dat die bacterie ook op je eten belandt.

Het is dus eigenlijk een loterij: de kans op besmetting is klein, maar niet onbestaande. Professor Dawson raadt toch de 'nulsecondenregel' aan en onderstreept het belang van hygiënische oppervlakken.

Het hangt dus eigenlijk een beetje af van hoe lekker jouw gevallen voedsel is en of het het risico waard is.

14-09-2015 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!