Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lawrence gaat voor platinablond

Jennifer Lawrence gaat voor platinablond

http://oi60.tinypic.com/2cs8gb7.jpg

Alles wat Jennifer Lawrence aanraakt, verandert in goud. Iedere film waar ze in meespeelt, iedere jurk die ze draagt en ieder merk waar ze mee samenwerkt. Alles. Behalve haar haar, zo blijkt. Dat kreeg namelijk een platinablond kleurtje.

Een verrassende keuze van de actrice. Niet dat de haarkleur haar niet zou staan (serieus, is er iets waar deze American sweetheart niét mee staat?), wel omdat de herfst traditioneel gezien de periode is waarin we net wat donkerder gaan.

Aangezien Lawrence voor het eerst gespot werd met haar lichte haardos op de set van haar nieuwe film 'Passengers', is de kans echter groot dat de nieuwe haarkleur te maken heeft met haar rol. Maar filmrol of geen filmrol, wij zijn alvast helemaal fan!

Platina fan? Zo doe je het

Je haar bleken is geen sinecure. Zelf een doosje ontkleuring in huis halen is dus géén goed idee (geloof me, ik spreek uit ervaring). Bovendien is het bleken van haar erg schadelijk, waardoor het haar erg droog en breekbaar wordt. Als je besluit om de platinastap te zetten, dan plan je dus best een kappersbezoek in.

Verwacht ook niet dat je in één keer van bruin haar naar witblond kan gaan. Om je lokken zo min mogelijk schade te berokkenen, vergt dat tijd. Door met verschillende kleurbeurten te werken, heeft je kapsel tijd om tussenin te herstellen. Laat je haar ook meteen knippen. Door het bleken verliest je haar veel vocht en vermindert de elasticiteit. De dode puntjes er meteen laten afknippen zorgt ervoor dat het minder snel zal afbreken.

26-09-2015 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodsoorzaak Bobbi Kristina blijft nog geheim

Doodsoorzaak Bobbi Kristina blijft nog geheim

http://oi61.tinypic.com/1rbvv4.jpg

De doodsoorzaak van Bobbi Kristina Brown is bekend, maar mag niet openbaar gemaakt worden. Dat schrijft entertainmentwebsite TMZ. Op last van de rechter blijft het autopsierapport verzegeld.

Volgens TMZ is dat omdat er nog volop onderzoek wordt gedaan naar de dood van de dochter van Whitney Houston en Bobby Brown. Bobbi Kristina werd in januari bewusteloos aangetroffen in haar bad, in juli stierf de 22-jarige nadat ze maanden in coma had gelegen. Haar vriend Nick Gordon is volgens de nabestaanden verantwoordelijk voor Bobbi Kristina's dood, hij zou haar drugs hebben gegeven.

De politie, die volgens TMZ wel weet wat Bobbi Kristina fataal is geworden, onderzoekt de zaak. Om te voorkomen dat details over Bobbi Kristina's dood het onderzoek beïnvloeden, krijgen de betrokkenen en het publiek nog niet te horen wat de bevindingen van de patholoog-anatoom zijn.

26-09-2015 om 21:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schattig: zo zegt dochtertje van Wendy van Dijk sorry

Schattig: zo zegt dochtertje van Wendy van Dijk sorry

http://oi58.tinypic.com/b6udr4.jpg

De kleine Lizzy van Dijk weet inmiddels hoe ze het hart van haar bekende moeder doet smelten. RTL-presentatrice Wendy van Dijk (44) ontving vanochtend een schattige spijtbetuiging aan haar adres. Dat vond ze zo lief, dat ze er een foto van maakte en het op Instagram zette.

"Kreeg ik van Lizzy omdat ze een beetje boos deed vanmorgen...", legt Wendy uit. Op de bijbehorende foto is te zien hoe Lizzy op haar manier een klein spijtbriefje schreef. "Sori mam pap'', krabbelde ze op een bloemvormig kladblokje, met daarbij drie hartjes en een sticker van een lachende smiley.

Lizzy Vedra werd vijf jaar geleden geboren. Haar vader is RTL-programmadirecteur Erland Galjaard, met wie Wendy een jaar geleden trouwde op Ibiza. Lizzy mocht op de droombruiloft een liefdesversje lezen, dat ze nu nog uit haar hoofd kent.

Uit een eerdere relatie met zanger Xander de Buisonjé kreeg Wendy zoon Sem. Hij is 12 jaar.

26-09-2015 om 21:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus: "Luzine maakte mij ongelukkig. Saucissen zijn meer mijn ding"

Jeroen Meus: "Luzine maakte mij ongelukkig. Saucissen zijn meer mijn ding"

http://oi62.tinypic.com/24v5jqa.jpg

Jeroen Meus is niet te stoppen. Dagelijkse Kost is weer gestart. Een tweede seizoen Goed volk is in de maak. Zijn hotdogrestaurant Würst draait op volle toeren. En vandaag lanceert hij in NINA zomaar even zijn eigen kledingcollectie bij JBC. De immer sympathieke tv-kok is meer dan een tevreden man. "Ik kan eindelijk helemaal mezelf zijn."

"Stoppen met mijn restaurant Luzine was de beste beslissing in mijn leven. Ik was daar ongelukkig. Als mens en als chef ben ik enorm geëvolueerd. Ik durf vandaag luidop te zeggen: ik ben geen chef meer. Gert De Mangeleer is een chef. Sergio Herman is een chef. Ik niet. Ik ben een tv-kok. Ik was die gastronomie en het bijhorende snobisme zo beu. Opeens wist iederéén alles over tonic. Ik werd daar gék van. 'Is het met Fever-Tree? Anders moet ik het niet hebben'. Wablieft? Doe eens normaal, zeg. Nu kan ik eindelijk gewoon mezelf zijn. Saucissen? Dat past bij mij."

De tv-kok gaat verder: "Ik ben opgelucht. Op de hotelschool was de boodschap: ofwel ga je voor drie sterren ofwel ben je niet goed bezig. Ik heb nooit iets geleerd over andere voedselconcepten, fastfoodideeën of bistro. Ik wist niets over de gelaagdheid van dat beroep. Daardoor ben ik een beetje gemanipuleerd in die Michelinsterren-wereld gerold. Dat moest ik bereiken, anders was ik niet succesvol. Twintig jaar later zie ik in dat dat totaal niet bij me past. Ik open nooit van mijn leven nog een gastronomisch restaurant."

26-09-2015 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liesbet wil nieuw K3'tje worden

Liesbet wil nieuw K3'tje worden

http://oi61.tinypic.com/a9uuz7.jpg

Liesbet Hermans (24) uit Lebbeke waagt deze avond haar kans tijdens de allerlaatste auditieshow van 'K3 Zoekt K3' op vtm. De onthaalmoeder heeft er veel voor over om Karen, Kristel of Josje te vervangen. Zo viel ze al veertien kilogram af. "Ik voel me goed in mijn vel en net daarom heb ik het aangedurfd om mee te doen."

De kijkers zijn vanavond al toe aan de allerlaatste auditieshow van K3 Zoekt K3. De kandidaten trotseren nog één keer de kritische publieksjury in de hoop hun droom waar te maken. Vanaf volgende week worden de geselecteerde meiden in een bootcamp klaargestoomd voor de liveshows én voor een eventuele plek in de nieuwe K3. Naast enkele opvallende Nederlandse kandidaten gooien vanavond ook zeven Vlaamse kandidaten alles in de strijd. Ook onthaalmoeder Liesbet Hermans (24) uit Lebbeke is daarbij. "Toen ik hoorde dat K3 er zou mee ophouden, vond ik dat heel jammer", zegt ze. "Maar toen ik vernam dat ze opvolging zochten, dacht ik wel dat dit iets voor mij zou zijn. Ik ben enorm veel bezig met muziek, zit in twee musicalverenigingen en volg lessen drama, zang en dans. De liedjes van K3 spreken me ook aan, ik word er vrolijk van. Bovendien werk ik in een kinderopvang in Dendermonde, dus bezig zijn met kindjes ligt me ook al."

Struikelblok

Liesbet twijfelde even, maar vrienden konden haar overtuigen om deel te nemen aan het programma. De jongedame viel op korte tijd veertien kilogram af. "Door in twee jaar tijd zoveel gewicht te verliezen, ben ik heel erg opengebloeid", vertelt Liesbet. "Ik ben nog niet helemaal op gewicht en ik had schrik dat dit een struikelblok kon zijn voor mijn deelname. Maar ik heb het er toch op gewaagd en ben daar nu heel erg blij om. Alleen nog maar omdat ik kan laten zien dat als je iets echt wil, je dit ook kan bereiken. Ik voel me goed in mijn vel nu en net daarom heb ik het aangedurfd om mee te doen."

Musicalnummers

Liesbet houdt ervan om kinderen te entertainen en doet dat graag met musical- of Disneynummers, die ze op haar eigen YouTube-kanaal dubt. Ze hoopt de jury weg te blazen met haar versie van Hallo K3. "Speciaal gekozen, omdat ik dat een toepasselijk nummer vind", zegt ze. "Daarmee toon ik het publiek dat ik er ben. Al was dit toch niet evident. Door thuis te oefenen, ben je niet voorbereid op die camera's die plots op je gericht staan. Gelukkig deed ik eerder al mee aan X-Factor en schopte het daar tot de zesde liveshow. De ervaring die ik daar opdeed, was voor dit programma mooi meegenomen."

Liesbet kijkt alvast heel erg uit naar vanavond. "De opnames dateren van deze zomer, dus het was lang wachten op de uitzending", zegt ze. "Hoe het afloopt, kan ik nog niet verklappen. Daarvoor moet iedereen maar kijken." 'K3 Zoekt K3' wordt vanavond uitgezonden om 20.35 uur op vtm.

26-09-2015 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gaat soms ook wel eens mis bij Joy Anna Thielemans & co in 'Thuis'

Het gaat soms ook wel eens mis bij Joy Anna Thielemans & co in 'Thuis'

http://oi57.tinypic.com/2vwva4n.jpg

'Thuis' is enorm populair in Vlaanderen. De acteurs hebben zich ook van hun grappige zijde laten zien. In een blooperfilmpje ziet u enkele scènes op hilarische wijze de mist in gaan.

Zo valt de iPhone van Joy Anna Thielemans, zeer actief op sociale media, plots in het water. Een hond die even de opnames op grappige wijze komt verstoren. Het hoort er allemaal bij.

"Bloopers for president! tip: pas op voor @billbarberis wanneer je je gsm vast hebt en er water in de buurt is. #Thuisopéén", aldus Joy Anna via Instagram.

26-09-2015 om 01:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Argentinië verslikt zich in Kim K's tweet over de paus

Argentinië verslikt zich in Kim K's tweet over de paus

http://oi61.tinypic.com/ma8k1f.jpg

Paus Franciscus werd als een echte ster ontvangen in de VS. Ook op Twitter paseerde zijn bezoek niet ongemerkt met populaire hashtags als #rockstarpope en #catholicswag. Kim Kardashian tweette ook over de paus, maar de uitspraak schoot in het verkeerde keelgat.

Na de toespraak van paus Franciscus in het Capitool in Washington, tweette Kim K: "The pope is dope" (De paus is cool). Waarmee de vrouw van Kanye West wellicht doelt op de stijl waarmee Franciscus de States doorruist met zijn schattige Fiat 500 tussen de gepantserde wagens. In New York werd hij als een ware rockster onthaald en de paus kon zichtbaar genieten van al die belangstelling. 

Pornoster
Maar in Argentinië reageert de pers met bakken kritiek op de tweet. "Heeft Kim K de paus aangevallen?", kopt Primicias Ya. In het stuk zet de journalist de aanval in op de realityster en zet daarbij het verleden van Kim K als pornoactrice in de verf. 

"El papa es droga"
Wellicht zit een verkeerde vertaling van de tweet er ook voor iets tussen. "De paus is cool" werd vertaald naar "De paus is drugs". De auteur besluit dat het twitterbericht "zonder enige twijfel niets positief bedoelt".

26-09-2015 om 01:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo proberen de nieuwe 'Singl3s' hun droomvrouw te veroveren

Zo proberen de nieuwe 'Singl3s' hun droomvrouw te veroveren

http://oi61.tinypic.com/r7qc9g.jpg

Voor het nieuwe seizoen van het VIJF-programma Singl3s zijn de rollen omgedraaid. Annelien Coorevits laat drie vrijgezelle mannen op zoek gaan naar de vrouw van hun leven. En daar komt heel wat testosteron bij kijken...

De drie begeerlijke vrijgezellen, Roel, Jan en Stephane, ontmoeten 100 dames waaruit ze er elk 5 mogen kiezen om verder mee te daten en al tijdens de eerste ontmoetingen wordt duidelijk dat de mannen wel onder de indruk zijn van al dat vrouwelijk schoon.

26-09-2015 om 01:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jeroen Despauw' toont in 'de ideale studentendoop' hoe je schacht optimaal vernedert

'Jeroen Despauw' toont in 'de ideale studentendoop' hoe je schacht optimaal vernedert

http://oi58.tinypic.com/5nujhy.jpg

In 'De Ideale Wereld' kruipt Jelle De Beule in de huid van een tv-kok die uitlegt hoe je een ideale studentendoop aanpakt. Als 'Jeroen Despauw', een parodie op Jeroen De Pauw, geeft hij niet alleen raad, maar laat hij ook zien hoe je een schacht optimaal tot in het diepst van zijn ziel vernedert.

26-09-2015 om 01:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kürt Rogiers geeft de fakkel door aan Matteo Simoni: "Harde waarheid"

Kürt Rogiers geeft de fakkel door aan Matteo Simoni: "Harde waarheid"

http://oi57.tinypic.com/302cd94.jpg

Matteo Simoni (28) brak de afgelopen jaren door als acteur. In bepaalde media wordt hij al aanzien als het nieuwe sekssymbool. Als opvolger van Kürt Rogiers (44), die dat volgens diezelfde media 'ooit' was.

Rogiers reageerde via Instagram op het artikel. "Ooit was'.... Harde waarheid in de boekskes, maar tegelijk gevleid@simonimatteo." Matteo reageerde.

"Heb zelfs laatst een handtekening van jou terug gevonden ". Rogiers antwoordde: "Echt? Hoe lang geleden? En zeg nu niet twee jaar he ." Ook Thuis-actrice Moora Van der Veken reageerde. Zij postte een hartje.

26-09-2015 om 01:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 30 dagen: Eline De Munck ruikt weer okselfris

Na 30 dagen: Eline De Munck ruikt weer okselfris

http://oi59.tinypic.com/311rqeq.jpg

Na dertig dagen zonder wassen, scheren en enig ander hygiënisch comfort was voor Eline De Munck gisteren eindelijk de grote dag aangebroken: ze mocht weer douchen!

Eline ging de uitdaging aan van vrouwenzender TLC om zich dertig dagen lang niet te wassen. Ze mocht zich daarbovenop ook niet scheren, haar tanden niet poetsen en zelfs haar handen nog maar even nat maken waren uit den boze. De presentatrice hield dapper vol en trakteerde haar fans via Instagram zelfs op foto's van haar okselhaar en make-uploze gezicht.

De dertig dagen waren gisteren eindelijk voorbij en daar was Eline niet meteen rouwig om. "Ik ben in het paradijs aangekomen. Douchetijd", schreef de blondine bij een foto van een hotelkamer. Hoe Eline de dertig dagen beleefd heeft, vertelt ze binnenkort in de documentaire Eline gets dirty op TLC. Maar wij gokken er alvast op dat de douche erg deugd moet gedaan hebben...

26-09-2015 om 01:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dries excuseert zich voor uitbarsting (en geeft media veeg uit de pan)

Dries excuseert zich voor uitbarsting (en geeft media veeg uit de pan)http://oi57.tinypic.com/r6xsv5.jpg

Dries Nuitten, de maître van het Hasseltse restaurant Asparaguus, reageert met een bericht op Facebook voor het eerst op het incident van dinsdagavond. Hij ging toen door het lint en sloeg zijn restaurant, waarvan de voorloper bekend werd in het VTM-programma 'Mijn Pop-uprestaurant', kort en klein.

Nuitten richt zich in de eerste plaats tot de media, die hij oproept zijn familie, vriendin, vrienden en kennissen met rust te laten. "Die mensen hebben het al moeilijk genoeg." Hij klaagt dat perslui "urenlang kamperen" voor zijn voordeur, herhaaldelijk aanbellen en hem zelfs "fotograferen met megalenzen wanneer ik voor mijn raam een koffie sta te drinken in mijn eigen huis".

De flamboyante maître geeft voorlopig geen commentaar over zijn uitbarsting: "De redenen voor het begaan van die daden heeft niemand zaken mee, enkel de betrokken partijen", luidt het. Nuitten geeft aan pas te zullen reageren wanneer "de tijd daar rijp voor is", maar zegt wel volop bezig te zijn met "zijn verantwoordelijkheid op te nemen" voor zijn daden. "Ik hoop weer snel de oude te zijn en daar ben ik volop mee bezig."

Vriendschap
En dan is er nog de relatie met zijn kompaan en kok Guus Coppens, die gisteren in Het Laatste Nieuws aangaf flink geschrokken te zijn. "Na het geschreeuw begon hij plots te gooien met alles wat hij kon vastgrijpen", aldus Coppens. "Ik heb ook wat borden aan de 'passe' over me heen gekregen. Daardoor heb ik enkele brandwonden, maar niets ernstigs. Dries bleef maar als een razende tekeergaan. Ik kon het niet langer aanzien en ben weggelopen."

Nuitten heeft er vertrouwen in dat de brokken kunnen worden gelijmd. "Ook kan ik zeggen dat de vriendschap met Guus veel sterker is dan dat sommige mensen insinueren", schrijft hij nog. "Ik zal er alles aan doen om het vertrouwen met Guus en mijn leven weer op punt te krijgen. Maar nu moet ik efkes naar lucht kunnen happen.... "

Verontschuldigingen
De maître sluit het bericht af met verontschuldigingen: "Mijn oprechte excuses aan gans mijn team en de rest die ik ontgoocheld heb. Dank voor uw begrip."

Beste, Mag ik vragen aan alle journalisten en cameramensen om mijn familie, mijn vriendin, mijn vrienden en kennissen...

26-09-2015 om 01:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
25-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minister:

Minister: "Chris Brown niet welkom in Australië"

http://oi61.tinypic.com/33a89rq.jpg

Het is zeer de vraag of de Amerikaanse R&B-zanger Chris Brown in december zal optreden in Australië. Minister Michaelia Cash zei tijdens een bijeenkomst over huiselijk geweld dat de zanger wat haar betreft de toegang tot het land wordt geweigerd.

Brown, die eerder al een visum werd geweigerd in Groot-Brittannië, Canada en Nieuw-Zeeland, werd in 2009 veroordeeld wegens mishandeling van zijn toenmalige vriendin Rihanna. "Mensen moeten begrijpen dat als je iemand mishandelt en vervolgens over de wereld wilt gaan reizen, dat er dan landen zijn die zeggen: Je bent hier niet welkom'', aldus Cash, de huidige minister voor Vrouwen. "Dit is een overheid die niet bang is om nee te zeggen.''

Brown heeft in december van dit jaar een tournee gepland langs de Australische steden Sydney, Melbourne en Perth. Cash zei dat ze de minster van Immigratie Peter Dutton zal adviseren een visum aan Brown te weigeren op basis van diens karakter.

25-09-2015 om 08:21 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
24-09-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaams koppel haakt af: opnames 'Temptation Island' afgeblazen

Vlaams koppel haakt af: opnames 'Temptation Island' afgeblazen

http://oi58.tinypic.com/161dedg.jpg

Drama voor de koppels en vrijgezellen die afgelopen weekend klaar stonden om naar een tropische bestemming te vertrekken voor 'Temptation Island'.

Net voor het vertrek kregen ze te horen dat de opnames zeker een maand zijn uitgesteld. Zo moest één van de twee Vlaamse koppels, die de ultieme relatietest wilden ondergaan, afhaken wegens dwingende privéredenen.

Het zeer laattijdig uitstellen van de opnames van 'Temptation Island' is een ferme streep door de rekening van productiehuis Warner Bros, het voormalige Eyeworks, dat plots met bijzonder veel logistieke en materiële problemen werd geconfronteerd.

24-09-2015 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas & Like Mike op zwier met Leonardo DiCaprio

Dimitri Vegas & Like Mike op zwier met Leonardo DiCaprio

http://oi60.tinypic.com/119737n.jpg

Dimitri Vegas & Like Mike zijn zeer bekend in de Verenigde Staten. In hun clip van 'The Hum' kwamen onder meer Charlie Sheen en Jean-Claude Van Damme voor. Leonardo DiCaprio kent de Belgische dj's ook.

De twee broers zijn momenteel in New York en liepen daar DiCaprio tegen het lijf. "We gingen wat 'chillen' in een nachtclub en daar kwamen we hem tegen. We hebben daar toen even 'The Hum' gedraaid, een interessante avond", aldus Dimitri Vegas.

"Het is een zeer sympathieke kerel. We hebben even kort gebabbeld. Hij kende 'The Hum' zelfs. Hij vond het leuk dat we het op zijn film hebben geïnspireerd." In 'The Wolf of Wall Street' pakte Matthew McConaughey uit met 'The Hum'. Onder meer op Tomorrowland was 'The Hum' een ware rage.

24-09-2015 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daarom moest Stromae concert annuleren

Daarom moest Stromae concert annuleren

http://oi58.tinypic.com/2h30xsx.jpg

Sinds bekend raakte dat Stromae zijn concert in Minneapolis begin deze week op het laatste nippertje had afgelast omdat hij afgevoerd werd naar het ziekenhuis, had iedereen raden naar wat er met de zanger aan de hand was. Nu blijkt dat Stromae op zijn gezicht gevallen was.

Medewerkers in de zaal vertellen aan De Standaard dat Stromae bij het uitstappen van de toerbus op zijn gezicht gevallen was. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gebracht, maar omdat er niet tijdig een oplossing gevonden werd, werd het optreden afgelast. Omdat de show pas op het laatste nippertje geannuleerd werd, wordt aangenomen dat er nog gehoopt werd dat Stromae toch in staat zou zijn om op te treden.

Eerder moest Stromae ook al een deel van zijn Afrikaanse tournee schrappen nadat hij gezondheidsproblemen kreeg na een slechte reactie op een malariamedicijn.

24-09-2015 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eline De Munck reageert op stevige kritiek van Stijn Meuris: "Dat beloof ik"

Eline De Munck reageert op stevige kritiek van Stijn Meuris: "Dat beloof ik"

http://oi58.tinypic.com/103cq6d.jpg

De verhalen rondom Eline De Munck en haar project (Eline Get's Dirty) voor zender TLC hebben voor wat irritatie gezorgd bij zanger Stijn Meuris. Hij haalde uit op Facebook. Eline diende hem van antwoord.

"Als dat heel gedoe rond bimbo Eline De Munck (die zich dus een maand niet wast en daar dagelijks kond van doet op de sociale - en erger - in de 'gewone' media) straks een stunt van een deodorant blijkt te zijn, dan word ik boos", deelde hij mee via Facebook.

Eline zag de reactie en zette het volgende op Instagram. "Bij deze beloof ik plechtig dat het geen marketing stunt is. Maar wel degelijk een zeer puur, integer experiment waarbij ik op queeste ben gegaan naar mijn diepste en vuilste ikke!#StijnMeurtIes #WannaSmell?!#StraksDouchen!!"

24-09-2015 om 20:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EXCLUSIEVE BEELDEN: Lusten haaien Mathias en Staf?

EXCLUSIEVE BEELDEN: Lusten haaien Mathias en Staf?

http://oi61.tinypic.com/2zdvub9.jpg

Hij is nog steeds aan het revalideren van zijn val met de zevenmijlslaarzen, maar vanavond schuwt Mathias Coppens, en zijn onafscheidelijke maat en broer Staf, de gevaren niet. Zonder kooi en met een zakje mensenbloed duiken ze tussen de haaien.

De twee broers willen wat graag de haaienfobie van televisiemaker Tim Van Aelst, vooral bekend van 'Safety First', oplossen. Tim, die op veel te jonge leeftijd naar 'Jaws' keek, durfde nadien de zee niet meer in. Zijn angst is nooit weggegaan. En dus vraagt de tv-maker of de broers hoogstpersoonlijk kunnen onderzoeken of haaien op mensenbloed afkomen. Een baanbrekende test, zo ontdekken Mathias en Staf al snel.  Geen enkele expert kan hen vertellen hoe haaien zullen reageren op mensenbloed.

Het experiment zelf zie je vanavond in 'Het Lichaam van Coppens', vanaf 20.35 uur op VTM.

24-09-2015 om 20:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guus na de ravage van Dries: "Eerst mijn zaak redden, dan pas vriendschap"

Guus na de ravage van Dries: "Eerst mijn zaak redden, dan pas vriendschap"

http://oi62.tinypic.com/35l6kh3.jpg

"Wat heeft Dries bezield?" Die vraag flitste gisteren de hele dag door het hoofd van chef-kok Guus Coppens. Zijn goede vriend Dries Nuitten sloopte dinsdagavond hun restaurant. "Mijn droom om topchef te worden neemt niemand me af, zelfs hij niet."

"De afgelopen nacht was zwaar, ik ben nog altijd in shock van wat ik heb gehoord en gezien", zucht Guus aan de telefoon. "Het is een raadsel wat hem bezield heeft. Hij neemt zijn telefoon niet op en belt niet terug. Misschien schaamt hij zich."

Maître Dries stond dinsdag plots te roepen en te tieren in restaurant Asparaguus, de zaak die het duo opende nadat ze 'Mijn Pop-uprestaurant' hadden gewonnen. "Na het geschreeuw begon hij plots te gooien met alles wat hij kon vastgrijpen", vertelt Guus. "Ik heb ook wat borden aan de 'passe' over me heen gekregen. Daardoor heb ik enkele brandwonden, maar niets ernstigs. Dries bleef maar als een razende tekeergaan. Ik kon het niet langer aanzien en ben weggelopen."

Nuitten werd ingerekend door de politie, maar omstreeks 4 uur 's ochtends weer vrijgelaten. Er werd een proces-verbaal opgesteld.

24-09-2015 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adil El Arbi en Bilall Fallah hebben ticket naar Hollywood beet

Adil El Arbi en Bilall Fallah hebben ticket naar Hollywood beet

http://oi59.tinypic.com/2wq79mt.jpg

Regisseurs Adil El Arbi (27) en Bilall Fallah (29) gaan in zee met het Amerikaanse agentschap CAA. Dat heeft hun manager Ken Lambrechts bevestigd aan De Morgen. Het gaat om Creative Artists Agency (CAA), een van de grootste agentschappen van Hollywood met namen als George Clooney, Tom Hanks, Will Smith en Steven Spielberg op hun klantenlijst.

"Dit is fucking crazy", zegt Bilall Fallah in een eerste reactie. "In Toronto zijn we door verschillende agencies benaderd en bij Creative Artists Agency voelden we de beste vibe. Ze waren mega enthousiast om met ons samen te werken."

"Hollywood! Dat is sowieso cool hé", klinkt het bij Adil El Arbi. "We kunnen nu bijvoorbeeld gaan spreken met de producenten van 'Bad Boys III', iets wat hiervoor alleen een droom was. Het is cool dat het zo snel is gegaan. Normaal gebeurt dat alleen als je een Oscarnominatie hebt gehad."

Het papierwerk is nog niet rond, maar er is wel een mondelinge afspraak. "Amerikanen houden niet van bullshit", zegt Fallah. "Het is ja of nee, en tegen CAA hebben we snel 'ja' gezegd. Een papieren contract hebben we niet getekend. Seal the deal with a handshake, zeggen ze daar. En dat hebben we gedaan."

Maandag zei Adil El Arbi al in De Morgen dat het regisseursduo in oktober al in Hollywood wordt verwacht. Daar zullen ze vooral gaan spreken met verschillende producenten over mogelijke samenwerkingen, want een agency hebben ze dus al.

Hun nieuwe film 'Black' viel bij diverse screenings in de Verenigde Staten enorm in de smaak bij de filmprofessionals, en ook op het filmfestival van Toronto werd de film enthousiast onthaald.

24-09-2015 om 20:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!