Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miguel Wiels: "Ik stoor me aan het Antwerps dialect van Karen op televisie"

Miguel Wiels: "Ik stoor me aan het Antwerps dialect van Karen op televisie"

http://oi57.tinypic.com/33f95zd.jpg

"Drie Nederlandse meisjes... Dan zal een groot deel van het Vlaamse publiek afhaken", stelt Miguel Wiels (43). De man die K3 mee groot maakte, praat over de mogelijke afloop van 'K3 Zoekt K3'. En over Kristels uitval op tv en het 'Antwaarps' van Karen.

"Ik heb geen enkele van de auditieafleveringen van 'K3 Zoekt K3' gezien", begint Miguel verrassend. "Geen tijd gehad. Pas vanaf het bootcamp ben ik ook op het scherm zeer nauw bij onze zoektocht betrokken."

Het spanningsgehalte is sinds het bootcamp helemaal op het gewenste niveau. Onder meer dankzij Kristels veelbesproken tirade tegen Jindra, Adriënne en Laura.
"Ik kwam pas in de villa toe ná Kristels uitval. Maar 't was wel het eerste wat mij werd verteld. 's Avonds was Kristel er trouwens nog niet over uitgepraat. 'Kan je dat nu gelóven', kwam ze stoom aflaten bij mij, 'dat die meisjes nog nooit een dvd van onze shows hebben gezien. Ik was echt boos!' Ik kon Kristel alleen maar overschot van gelijk geven."

Over Kristel vraagt men zich nog steeds af: 'Wat gaat zij straks doen?'
"Dat snap ik niet. Soms hebben stille waters echt wel diepe gronden. Misschien is Kristel wel de slimste door niet in haar kaarten te laten kijken. Kijk, ik vind dat Kristel met voorsprong - ik wik en weeg m'n woorden - het verstandigst is omgegaan met het hele K3-gegeven. Ik denk dat Kristel sowieso het slimst met haar centjes is omgesprongen. Zij heeft zich ook 't meest van alle vier - want ik reken Kathleen erbij - bekommerd om het format K3. Ze was echt wel de leidster van de groep. Vergelijk het met de kapitein van een voetbalploeg.

Karen en Josje verkiezen de tegenovergestelde strategie.
"Karen is eerder stoemelings in haar leven naast K3 gerold. Per ongeluk in een tv-panel beland, en dat sloeg zó aan... Een sneeuwbaleffect. Zo grappig als ze op 't scherm overkomt, zo is Karen ook in het echt. 't Enige waar ik haar steeds weer attent op maak: dat Antwerps."

Jij struikelt over Karens dialect.
"Toch wel, ja. 't Verbaast mij ook, want Karen is de grootste taalpurist die ik ken. De liedjesteksten van K3... Karen zat erbovenop! In de studio zei ze soms: 'Deze zin is geen correct Nederlands, hoor.' Waarop ik naar de taaladviseur van de VRT belde, die Karen dan gelijk gaf. (lachje) Spijtig dat uitgerekend zíj niet bezig is met nette taal op televisie."

13-10-2015 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat er gebeurde toen Richard Gere als dakloze door NY zwierf

Wat er gebeurde toen Richard Gere als dakloze door NY zwierf

http://oi58.tinypic.com/jpv97c.jpg

In 1999 werd hij nog uitgeroepen tot de meest sexy man ter wereld door het magazine People. Hij speelde mee in ontelbare kaskrakers maar wanneer Richard Gere zich voordoet als dakloze en bedelt in de straten van New York, gebeurt er iets dat zijn leven voorgoed zal veranderen.

Toen de acteur toezegde om een dakloze man te spelen in de film 'Time Out Of Man', besloot hij om zelf eens de proef op de som te nemen. Een ongeschoren Gere, wiens vermogen wordt geschat op 100 miljoen dollar, zwierf door New York en begon te bedelen. Begin deze maand schreef hij in een Facebookpost voor het eerst over zijn ervaring.

"Toen ik undercover ging als dakloze in New York, herkende niemand me. De mensen liepen me voorbij en bekeken me met minachtende blik. Eén vrouw was zo lief om me wat eten toe te stoppen. Het was een ervaring die ik nooit zal vergeten", schreef de acteur.

"We vergeten vaak hoe gezegend we zijn. Indien we iemand in nood kunnen helpen, moeten we dat doen. Dat is wat ik heb gedaan. Ik wandelde wat rond en gaf eten en 100 dollar aan elke dakloze die ik zag. Ze huilden en waren zo dankbaar. Wees zelf de aanzet tot de verandering die je in de wereld wil zien."

De Facebookpost van Gere werd al anderhalf miljoen keer geliked op vijf dagen tijd en meer dan 600.000 maal geshared.

13-10-2015 om 20:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johan Verstreken: "In mijn jeugd aangerand door Vlaamse zanger"

Johan Verstreken: "In mijn jeugd aangerand door Vlaamse zanger"

http://oi59.tinypic.com/315okfo.jpg

Dat Johan Verstreken (51) op mannen valt, is niet meteen een wereldschokkende onthulling. Dat de CD&V-politicus op zijn zeventiende is aangerand door een Vlaamse zanger, doet wél monden openvallen. Of dat hij pas op zijn 45ste z'n maagdelijkheid is verloren. "Ik heb nooit intimiteit gemist, omdat ik niet beter wist."

Bambi. Zo luidde de bijnaam van Johan Verstreken in zijn mediaperiode, toen hij als omroeper en presentator werkte bij de toenmalige BRT. Half mens, half hertenjong. Door die grote, verwonderde ogen. Die onschuldige, haast kinderlijke uitstraling. Weinigen konden vermoeden dat er achter die ogen een wereld van pijn en twijfel schuilging. Tot Verstreken gisteren zijn ware gevoelens onthulde op de persconferentie van het boek over zijn leven, 'Met Gesloten Vuisten'. Daarin beschrijft hij zijn moeilijke jeugd door de vechtscheiding van z'n ouders, zijn jaren in de showbizz en de politiek. En zijn geaardheid. Zo onthult Verstreken dat hij al een hele tijd twijfels had, maar nog niet zo heel lang geleden tot de vaststelling kwam dat hij op mannen valt. "Ik ben pas op mijn 45ste zelf tot die ontdekking gekomen. Ik kreeg er wel vaker vragen over, omdat ik altijd single ben gebleven. Ik heb altijd geantwoord dat ik geen homo was. Het is niet omdat je nog alleen bent, dat je ook homo bent, en dat was ook de waarheid."

Een passage uit het boek 'Met Gesloten Vuisten'

Een tweede traumatische ervaring overkwam me op mijn zeventiende. Een bekende zanger, een vader met kinderen, beloofde me de hoofdrol in een film. Hij nodigde me uit om kennis te maken met de buitenlandse producer. Om alles in een ontspannen sfeer te laten verlopen gingen we eerst samen lekker eten. De wijn - ik had nooit eerder een glas alcohol gedronken - vloeide overvloedig. Toen ik na het etentje naar mijn kamer informeerde, zei hij dat in het hotel geen single kamer meer beschikbaar was. Ik kon maar beter een suite hem delen. Daar aangekomen nodigde hij me in bad uit. Hij raakte me overal aan. Ik werd net niet door die man verkracht. Maar hij kwam seksueel wel aan zijn trekken. Zodra hij sliep, verliet ik zo stil mogelijk het bed om in een hoek van de kamer bang de rest van de nacht door te brengen.

13-10-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Game of Thrones-babe Emilia Clarke is meest sexy vrouw ter wereld

Game of Thrones-babe Emilia Clarke is meest sexy vrouw ter wereld

http://oi58.tinypic.com/hriz4y.jpg

De Britse Game of Thrones-actrice Emilia Clarke (28) is door mannenblad Esquire verkozen tot de meest sexy vrouw ter wereld. De ranke brunette is zo onweerstaanbaar omdat ze verschillende tegenpolen in één is, aldus het blad. "Lief, maar stoer en emotioneel, maar koelbloeding vastbesloten. En dat alles op een natuurlijke manier."

Traditiegetrouw viert Esquire de benoeming met een sexy fotoshoot. Op de eerste kiekjes ligt Emilia, die Daenerys Targaryen (oftewel Khaleesi) speelt in de hitserie, poedelnaakt op bed.

Het is niet de eerste keer dat de sensuele Emilia zonder kleren voor de lens ligt. In Game of Thrones is ze vaak bloot en in seksscènes te zien en zelfs een keer in een verkrachtingsscène. Daar had de actrice in het begin, toen ze 23 jaar was, moeite mee. Tussen twee scènes door moest ze pauze nemen. "Een kop thee drinken en even huilen", zei ze. "Toen kon ik weer door."

Illuster rijtje
De actrice met de zwoele lippen en volle wenkbrauwen is volgens het magazine altijd even overtuigend en sexy; of ze nu het kleine zusje, de moordenares of het buurmeisje speelt. De Britse babe was dan ook de absolute favoriet voor de titel van dit jaar.

Emilia neemt het stokje over van de Spaanse actrice Penélope Cruz (41) en komt in een rijtje met illustere voorgangers als meest sexy vrouw ter wereld:

13-10-2015 om 20:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VRT-journalisten boos op hoofdredactie: "Een eigen man zet je niet voor het vuurpeloton"

VRT-journalisten boos op hoofdredactie: "Een eigen man zet je niet voor het vuurpeloton"

http://oi62.tinypic.com/34rgjeh.jpg

De publieke veroordeling van Bart Schols na zijn interview met een ex-Syriëstrijder keert als een boemerang terug in het gezicht van de VRT-hoofdredactie. Op de redactievloer is de onvrede over hun bazen groot.

Het publiek afvallen van De afspraak-presentator Bart Schols en het bewuste fragment offline halen valt bij de VRT-redactie in slechte aarde. "Een eigen man zet je niet voor het vuurpeloton." Met een korte maar krachtige mail aan de hoofdredactie zette Kobe Ilsen vanmiddag de zaken op de scherp.

Dat de vijfkoppige hoofdredactie gisteren een persbericht had verstuurd omdat het interview met de radicale Syriëstrijder Younes Delefortrie, "niet aan de journalistieke normen van het VRT beantwoordt," vindt in de ogen van Ilsen geen genade. "Ik heb zelf ook al in het oog van een mediahetze gestaan en dan is de houvast en steun van je hoofdredactie broodnodig."

Infomoment

Verschillende mails werden vandaag over en weer gestuurd tussen redactieleden en hoofdredactie. Om 15 uur vond een infomoment plaats. Op de heftige vergadering was de kritiek op de hoofdredactie vrij unaniem. Ook vele schermgezichten namen het daarbij op voor Schols.

Vooral algemeen hoofdredacteur Luc Rademakers, die vroeger al geen goede beurt maakte met het boek van twee VRT-journalisten over Johan Vande Lanotte, wordt intern op de korrel genomen.

Dat ook Björn Soenens, die als hoofdredacteur van Het Journaal geen verantwoordelijkheid draagt over De Afspraak, op Twitter meteen het interview veroordeelde valt allerminst in goede aarde. "Een absolute schande," luidt het.

13-10-2015 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
12-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams heeft een kleintje: "Anders was ik naturist"

Robbie Williams heeft een kleintje: "Anders was ik naturist"

http://oi59.tinypic.com/2co6893.jpg

Robbie Williams vindt zelf dat hij klein geschapen is. "Tegen mijn ex-liefjes zei ik altijd: 'Hij is niet klein, ik heb gewoon enorme dijen. Het is optisch bedrog'. Maar dat klopt niet: hij is écht klein", gaf de 41-jarige zanger toe aan The Sun on Sunday. "Als ik 4 centimeter méér had, zou ik naturist zijn."

Over het serieuzere nieuws dat hij de sprong naar televisie zal wagen, was Williams minder loslippig. Alhoewel: "Ik heb nog wel wat plannen die niet direct in de muzikale sfeer zitten. Niets definitiefs, maar het heeft wel met tv te maken. Acteren eigenlijk, maar ik zou dat niet mogen zeggen, want dat mag ik nog niet."

Vermoedelijk krijgt Robbie Williams dus zijn eigen show op televisie. "Ik heb daar duidelijke ideeën over. Misschien komt het ervan, misschien niet. Op dit moment ziet het er alvast goed uit en ben ik in de wolken."

12-10-2015 om 22:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen Wauters: "Ik vroeg Marco Borsato om raad"

Koen Wauters: "Ik vroeg Marco Borsato om raad"

http://oi57.tinypic.com/9090u0.jpg

Koen Wauters 'huwelijkte' vorige week dochter Zita uit tijdens een campagne voor Plan België. Hij bedacht het idee zelf, maar vroeg eerst raad aan Marco Borsato.

Het leek vorige week wel de grote kennismaking met Zita Wauters (11). Naast haar auditie voor de Ketnetmusical 'Kadanza together' dook ze ook op in een reclamefilmpje van Plan België. Daarin werd de guitige dochter van Koen Wauters en Valerie De Booser symbolisch uitgehuwelijkt aan een veel oudere man.

Koen, die zich al tien jaar inzet voor de kinderrechtenorganisatie, kwam zelf met het idee op de proppen om zijn dochter als boegbeeld van de campagne naar voren te schuiven. Al ging hij, zo zei hij gisteren tijdens de lancering, wel eerst te rade bij enkele collega 'grote sterren'.

"Als je zoiets doet, geef je voor een stuk de privacy van je kinderen en je gezin op, dus ben ik met Marco Borsato en Bart Peeters gaan babbelen om te weten hoe zij dat aanpakken en wat de gevolgen zijn. Conclusie: je kan je kind niet verbieden het pad te volgen waar het hart naartoe gaat. Zita vindt de combinatie van zingen, acteren en dansen keitof. Wie ben ik om te zeggen: 'Ja maar dat gaat niet?"

Wie de campagne van Plan België wil steunen, kan dat door een 'bedfie' - een foto waarop je op bed staat te springen - met de hashtag #WakeUp4Girls op sociale media te delen. Of door Plan Ouder te worden via www.planbelgië.be

12-10-2015 om 22:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Alleen Elvis blijft bestaan' verhuist naar zaterdag, maar begint wel met deze klepper

'Alleen Elvis blijft bestaan' verhuist naar zaterdag, maar begint wel met deze klepper

http://oi59.tinypic.com/2uy4tqh.jpg

In het nieuwe seizoen van het gesmaakte praatprogramma 'Alleen Elvis blijft bestaan' ontvangt Thomas Vanderveken zijn gasten niet meer op vrijdag, maar op zaterdag. Fotograaf Stephan Vanfleteren mag de spits afbijten.

Al drie seizoenen lang was het praatprogramma op Canvas vrijdagavond een gesmaakte afsluiter van de werkweek, maar nu moet het de zaterdagavond van de vernieuwde zender opfleuren in een nieuw decor. Aan de formule verandert weinig: twaalf beeldfragmenten zorgen ervoor dat de gasten telkens meer dan een uur aan de praat blijven.

De eerste gast van het nieuwe seizoen is De Morgen-fotograaf Stephan Vanfleteren. De fragmenten die hij uitkoos voor 'Alleen Elvis blijft bestaan' zijn stuk voor stuk visuele pareltjes met een boodschap.

Hij selecteert onder meer de 'Sleeping Soldiers' van zijn gestorven collega-fotograaf Tim Hetherington, het 'schaduwboksen' van Muhammad Ali in 'When We Were Kings' en de 'Funeral Train' van Robert Kennedy door de ogen van Paul Fusco.

Dit zijn de andere gasten van Thomas Vanderveken

Na Stephan Vanfleteren volgen nog:
- Viviane De Muynck, actrice
- Ingrid Daubechies, wis- en natuurkundige
- Rik Torfs, kerkjurist en rector van KU Leuven
- Hendrik Willemyns, muzikant en producer van Arsenal
- Kobe Desramaults, kok
- Naema Tahir, Nederlands-Pakistaanse schrijfster
- Walter Van Beirendonck, modeontwerper
- Christine Mussche, advocaat
- Herman Koch, schrijver

Alleen Elvis blijft bestaan, vanaf zaterdag 17 oktober om 22.20 uur op Canvas

12-10-2015 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VIER onderwerpt jongeren aan dictatuur in nieuw programma

VIER onderwerpt jongeren aan dictatuur in nieuw programma

http://oi61.tinypic.com/wkr8k1.jpg

VIER heeft de voorbije maanden in het geheim gewerkt aan een bijzonder sociaal experiment, zo meldt de zender. Het resultaat zal vanaf 27 oktober acht weken lang te zien zijn in het programma "Dictator". Acht Vlaamse jongeren werden vrijwillig, maar intensief, getest op hun weerstand aan de macht van een dictatoriaal regime en de druk van repressie.

"In totaal isolement en op een volledig artificieel ingerichte en onbekende locatie, worden de individuele uitingen, meningen, handelingen en levenswijzen van deze acht jongeren in strakke banen geleid", legt de zender uit.

"De vier jongens en vier meisjes, onbekenden voor elkaar en allemaal tussen de 18 en de 24 jaar oud, doen afstand van al hun persoonlijke bezittingen en krijgen gedurende de volledige proefperiode zeer weinig informatie over de situatie waarin ze zich bevinden. Wat ze wel weten is dat er 20.000 euro prijzengeld te verdienen is. Alleen weten ze niet hoe."

Politieke interesse
De programmamakers stellen vast dat vooral jongeren hun interesse in de politiek verloren zijn. Met het experiment wil VIER naar eigen zeggen weer meer politieke interesse opwekken bij de kijkers en "hen bewust maken van de essentie van een democratie". Dictator zal volgens de zender aantonen hoe, in tijden van nieuwe dictatoriale regimes en terreurgroepen, gevaarlijk snel de ideologie van een groep wordt overgenomen als er geen perspectieven worden geboden

Het programma heeft zijn wortels in Zweden, waar "Diktatorn" eind vorig jaar op de publieke omroep SVT2 werd uitgezonden. Er ontstond daar wat ophef rond het programma toen bleek dat er een jongeman met een extreem en racistisch gedachtegoed aan deelnam. Zo'n vaart zal het bij ons niet lopen, klinkt het bij VIER. "Het programma heeft bij ons een andere invulling gekregen dan in Zweden."

"Dictator" wordt wekelijks uitgezonden vanaf dinsdag 27 oktober, telkens net voor De Slimste Mens ter Wereld. Het is gemaakt door het productiehuis Zodiac.

12-10-2015 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie wil nooit meer touren

David Bowie wil nooit meer touren

http://oi58.tinypic.com/23jikhu.jpg

Fans van David Bowie die hopen The Thin White Duke op een dag nog eens in levenden lijve op een concertpodium te mogen aanschouwen, kunnen die droom finaal opbergen. John Giddings, één van de grootste Britse concertpromotoren die ook één van Bowie's laatste shows organiseerde, laat weten dat de rockster niet van plan is ooit nog te touren.

"Hij heeft besloten om met pensioen te gaan en, net zoals Phil Collins, kan je deze mensen niet vragen om steeds opnieuw en opnieuw op te treden," zo vertelde John Giddings op het International Festival Forum: een evenement voor professionals uit de festivalwereld dat eerder deze maand plaatsvond.  

"David is één van de beste artiesten met wie ik ooit heb samengewerkt. Maar elke keer als ik hem zie, nog voor ik nog maar iets tegen hem zeg, zegt hij 'ik tour niet' en ik antwoord 'ik vraag het niet'," aldus Giddings, die onder andere het jaarlijkse Isle of Wightfestival organiseert.  

Bowie's laatste tournee vond plaats in 2004. Sinds hij in datzelfde jaar met spoed een hartoperatie moest ondergaan voor een geblokkeerde slagader, heeft hij niet meer op een podium gestaan.

Hoewel Bowie touren vaarwel heeft gezegd, betekent dat gelukkig niet dat hij stopt met muziek maken. Recent schreef hij muziek voor de musical Lazarus, die geregisseerd wordt door de Belgische Ivo Van Hove. Van Hove omschreef Bowie's muzikale bijdragen enthousiast als "klassiekers". Bowie zal ook muziek schrijven voor de nieuwe musical van Spongebob en hij schreef het openingsnummer voor de nieuwe televisiereeks The Last Panthers. Zijn laatste album The Next Day dat in 2013 gereleased werd, werd zowel door het publiek als de critici goed ontvangen.

12-10-2015 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Door deze ravissante verschijning liep Justin Bieber naakt rond

Door deze ravissante verschijning liep Justin Bieber naakt rond

http://oi62.tinypic.com/9llttz.jpg

Justin Bieber werd onlangs naakt gefotografeerd. Dat gebeurde in Bora Bora. De zanger was er niet alleen. Hij was er in zeer mooi gezelschap. De 20-jarige Jayde Pierce zorgde voor het nodige plezier.

Justin en Jayde hadden blijkbaar een zeer leuke tijd in Bora Bora. Zij heeft blijkbaar de nodige troeven die Justin van zijn melk brengen.

12-10-2015 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae pakt Kinshasa in met 4 uur vertraging

Stromae pakt Kinshasa in met 4 uur vertraging

http://oi62.tinypic.com/123xl47.jpg

Een lesje geduld uitoefenen, dat kregen de Congolese fans van Stromae toen ze - 6.000 man sterk - zaterdag verzamelen bliezen. Op de affiche stond 18 uur aangeduid als het moment waarop de Brusselse maestro zijn muzikale duivels zou ontbinden, maar twee uur later - tevens de duur van zijn show - was Paul Van Haver nog steeds nergens te bespeuren. Meteen werd gevreesd dat hij weer zou annuleren. Iets na tien uur werd de schrik volledig van tafel geveegd toen Stromae eindelijk zijn publiek toesprak. Euforie alom en enthousiasme van de eerste tot de laatste noot.

Dat de zanger er schik in had, vertelde hij eerder die dag al op de persconferentie in het hotel. Die ving hij aan door zich eerst uitvoerig te excuseren voor zijn afwezigheid in juni toen hij zijn show moest annuleren. Hij doorbrak ook de stilte omtrent zijn ongelukje in Minneapolis. "Ik ben gevallen en sneed mijn lip toen ik over een hek wilde springen", vertelde Paul terwijl hij naar zijn litteken tussen neus en bovenlip wees. Op 17 oktober rondt Stromae zijn tournee af in Kigali, de hoofdstad van Rwanda, het geboorteland van zijn vader.

12-10-2015 om 21:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit wordt de nieuwe K3 (volgens Facebook)

Dit wordt de nieuwe K3 (volgens Facebook)

http://oi61.tinypic.com/2v146dy.jpg

Mocht het aantal 'likes' op de officiële Facebook-pagina's beslissend zijn voor de samenstelling van de nieuwe K3, dan volgen straks Lauren, Nora en Hanne de huidige K3 op. Opmerkelijke verschuivingen: sinds vrijdagmiddag verdrievoudigde Hanne ruim haar aantal stemmen en springt ze resoluut naar de eerste plaats. Nora stond op plaats 2 en behoudt die stand. Lisa stond op 1, maar krijgt amper 1.000 extra likes, terwijl Klaasje haar aantal 'likes' meer dan verdubbelt en Lauren met meer dan 5.000 nieuwe 'likes' de top 3 haalt. Jindra, Suzan en Demi blijven onderaan bengelen.

Vlamingen boven:

1.Hanne Verbruggen 14.591

2.Nora Gharib 10.789

3.Lauren De Ruyck 8.306

4.Klaasje Meijer 7.817

5.Lisa Michels 6.763

6.Marthe De Pillecyn 5.752

7.Laura Aussems 4.751

8.Jindra Vanschaijk 3.242

9.Suzan De Reus 1.431

10.Demi Matenahoru 1.114

Aantal 'likes' per kandidate, stand vanmorgen om 9 uur.

12-10-2015 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kanye West doet auditie voor American Idol

Kanye West doet auditie voor American Idol

http://oi61.tinypic.com/2znzqt1.jpg

Kanye West dook gisteren opeens op bij de audities voor American Idol. Juryleden Jennifer Lopez, Harry Connick Jr. en Keith Urban konden hun ogen niet geloven.

''Verrassing'', schreef Kim Kardashian op Instagram bij een foto van haar man bij de audities van de talentenjacht. Vooral Jennifer Lopez is stomverbaasd en moet erg lachen, zo is te zien op de kiekjes. En voor de verandering heeft ook Kanye een grote glimlach op zijn gezicht.

De Yeezy-ster wist de juryleden behoorlijk te imponeren want de rapper ging naar huis met een gouden ticket, wat betekent dat hij gelijk door is naar de finale. Backstage werd West dan ook als een held onthaald door American Idol-presentator Ryan Seacrest, die ook een fotootje hiervan op Instagram plaatste.

Kim en Kanye waren zaterdag in San Francisco voor een benefietgala voor president Barack Obama. Op het evenement sprak Obama ook over de presidentiële ambities van West en had nog wat advies voor hem. In ruil daarvoor kreeg Obama twee paar speciale Yeezy-sneakers cadeau.

11-10-2015 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben Affleck en Jennifer Garner wonen nog samen

Ben Affleck en Jennifer Garner wonen nog samen

http://oi60.tinypic.com/33paip3.jpg

Ben Affleck en Jennifer Garner zijn nog altijd vaak samen te vinden in hun gezamenlijke woning in Los Angeles. Affleck zou zijn tijd verdelen tussen deze woning en een huurhuis verderop in de straat.

Ben zou al sinds de breuk heen en weer pendelen tussen de twee huizen. "Ze werken samen en ze blijven vriendelijk tegen elkaar", vertelt een ingewijde aan People. "Ze werken hier al een jaar aan. Ze zullen altijd een sterk koppel vormen."

Het acteurskoppel werd onlangs ook al samen gezien tijdens een gezellig etentje. Daarnaast gaan Ben en Jennifer ook nog samen op pad met de kinderen. Zo werd het gezin gespot bij een kerkdienst en bij een markt. "Het is niet alleen voor de kinderen. Ze doen het ook voor zichzelf. Ze geven nog steeds veel om elkaar", legt een andere insider uit.

11-10-2015 om 19:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bill Cosby zeven uur verhoord

Bill Cosby zeven uur verhoord

http://oi60.tinypic.com/2n22uyf.jpg

Bill Cosby is zeven uur lang verhoord in verband met een beschuldiging van seksueel misbruik. De 78-jarige acteur en komiek wordt ervan beschuldigd in 1974 de destijds 15-jarige Judy Huth in het Playboylandhuis in Los Angeles seksuele handelingen bij zichzelf en hem te hebben laten uitvoeren.

Over de inhoud van het verhoor zijn na afloop geen mededelingen gedaan. Pas op 22 december beslist een rechtbank in Los Angeles wat openbaar mag worden gemaakt.

Cosby werd in Boston gehoord door de advocaat van Huth, zo meldt de Los Angeles Times. Het vermeende slachtoffer zelf wordt 15 oktober gehoord.

Judy Huth behoort tot de vijftig vrouwen die Cosby onder meer hebben beschuldigd van verkrachting en seksueel misbruik gedurende de jaren dat hij actief is in de showbusiness. De advocaat van Cosby heeft alle beschuldigingen ontkend.

11-10-2015 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Katy Perry schaart zich achter Clinton

Ook Katy Perry schaart zich achter Clinton

http://oi61.tinypic.com/1z5neat.jpg

Ook Katy Perry hoopt dat Hillary Clinton de volgende president van de Verenigde Staten wordt. De zangeres treedt 24 oktober op in Des Moines, Iowa bij een bijeenkomst van de politica. Dat maakte Clintons campagneteam bekend.

Perry treedt op voor aanvang van het Jefferson-Jackson diner, een belangrijke fundraiser van de Democraten. Zaterdag werd duidelijk dat Christina Aguilera en haar verloofde Matthew Rutler in november een fondsenwervingsevenement organiseren voor Clinton.

Dat Perry Clinton steunt is niet verrassend. De zangeres zei vorig jaar na een ontmoeting met Clinton al dat ze een nieuw campagnelied voor haar wilde schrijven. De Democratische kandidaat voor het Amerikaanse presidentschap liet daarop weten dat dat niet nodig is. "Dat heb je al gedaan! Laat ons je horen brullen", verwees Clinton vorig jaar juni in een tweet naar Perry's hit Roar.

Perry schaarde zich in 2012 achter Barack Obama. Ze trad meermaals op tijdens fondsenwervingsevenementen en riep haar fans op te gaan stemmen bij de presidentsverkiezingen.

11-10-2015 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber en Kourtney samen gespot

Justin Bieber en Kourtney samen gespot

http://oi58.tinypic.com/3ug5e.jpg

De 21-jarige Justin Bieber en niemand minder dan Kourtney Kardashian (36) zijn vrijdagavond samen gespot. TMZ heeft gezien dat de zanger en de realityster samen een club verlieten.

Op de website van TMZ staat een kort filmpje waarin te zien is dat Justin en Kourtney samen vertrekken bij de club The Nice Guy in West Hollywood. De twee stapten in de auto van Justin en gingen ervandoor.
In het filmpje is te zien dat er heel wat fotografen en cameramensen staan te wachten bij de uitgang van de nachtclub. Een van hen vraagt de twee of ze een relatie hebben, maar daar reageren Justin en Kourtney niet op.

11-10-2015 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rapper Wiz Khalifa betrapt op wildplassen

Rapper Wiz Khalifa betrapt op wildplassen

http://oi60.tinypic.com/2d7suia.jpg

Wiz Khalifa is dit weekend betrapt met zijn broek op zijn enkels. De 28-jarige rapper is door de politie van Pittsburgh beboet omdat hij aan het wildplassen was, weet TMZ.

Wiz leegde zijn blaas diep in de nacht voor een bar in een populair uitgaansgebied. Gelukkig voor de 'See You Again'-ster vond de politie de overtreding niet zwaar genoeg om hem mee te nemen naar het bureau. Khalifa mocht vertrekken nadat hij op de bon was geslingerd.

11-10-2015 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De laatste woorden van ex van Jim Carrey voor hem

De laatste woorden van ex van Jim Carrey voor hem

http://oi61.tinypic.com/2wgy5xx.jpg

Acteur en komiek Jim Carrey heeft zijn ex, Cathriona White, gisteren in Ierland ten grave gedragen. Samen met vijf andere mannen torste hij de doodskist van zijn voormalige liefdespartner op zijn schouder. Whites laatste woorden in haar afscheidsbrief waren voor Carrey: "Jim, ik hou van jou. Vergeef me, ik ben niet geschikt voor deze wereld."

Carrey en White zouden vijf dagen voor haar zelfdoding uit elkaar gegaan zijn. Op 28 september nam de 30-jarige make-upspecialiste een overdosis pillen in Los Angeles. De twee hadden sinds 2012 een knipperlichtrelatie.

White werd begraven naast haar vader, Pat, die in 2012 na een lang gevecht tegen kanker, overleed. Jim Carrey sloeg op de begrafenis troostend zijn arm rond Lisa White, de zus van Cathriona in het Ierse dorpje Cappawhite. Stiefzus Sarah bracht een emotionele lofrede op Cathriona, waarin ze zei dat het woord liefde voldoende was voor haar om Cathriona te gedenken.

Voor het eerst in een maand tijd postte de 53-jarige Carrey weer iets op Twitter. "Liefde gaat niet verloren", schreef hij, bij een schaduwsilhouette van zichzelf met White. Hij voegde er een emoji van een rode roos aan toe. Volgens Radar Online betaalde de Hollywoodacteur de begrafenis. Hij zei dat Cathriona's dood hem "trof als een blikseminslag".

11-10-2015 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!