Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Maggie De Block: "Emoticons hebben mijn relatie verbeterd"

Maggie De Block: "Emoticons hebben mijn relatie verbeterd"

http://oi68.tinypic.com/rti004.jpg

Minister Maggie De Block is de populairste politicus, dat blijkt uit de Story Awards van vorige week. Dat brengt echter ook nadelen met zich mee: veel tijd voor het gezin blijft er niet over. "Ik zie mijn man niet zo veel, misschien is dat wel het geheim van een goede relatie", knipoogt ze in Story.

Kwaliteit is voor Maggie belangrijker dan kwantiteit. "Volgens mij draait het niet om het aantal uren dat je met je gezin doorbrengt, maar wel om het feit dat ze op je kunnen rekenen wanneer dat nodig is. En als we bij elkaar zijn, kunnen we goede gesprekken voeren. Op zondag bijvoorbeeld, als ik soms met mijn dochter ga zwemmen, tateren we alle baantjes die we trekken."

De Minister van Volksgezondheid trouwde al in haar tweede jaar op de universiteit met haar man Luc. Of ze in liefde op het eerste gezicht gelooft? "Ik geloof in zeer weinig. (lachje) Toeval speelt een rol, denk ik. Luc ben ik gewoon op straat tegen het lijf gelopen. Maar liefde is een werkwoord, je moet aan je relatie blijven werken. Ik ben niet meer het meisje van 18 en hij is niet meer de man van 25 met wapperende manen. Integendeel zelfs. (schatert) Na 34 jaar ben je niet alleen uiterlijk veranderd, maar ook vanbinnen."

Wat is dan het geheim van hun lange relatie? "Misschien dat we elkaar niet al te vaak zien. (grinnikt) Onlangs kwam ik hem tegen op een vergadering waarvan ik niet eens wist dat hij er ook zou zijn. We geven elkaar vrijheid, zitten niet op elkaars lip en hebben iets te vertellen wanneer we samen zijn. We zijn graag samen, maar dat hoeft niet elke avond vanaf zes uur te zijn. Maar we houden wel contact. We sturen af en toe een sms om te vragen of alles oké is of een kusje. Ik moet zeggen: de emoticons hebben onze relatie enorm verbeterd."

27-10-2015 om 23:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen: "Ik kan niet te lang meer wachten voor een tweede kindje"

Karen: "Ik kan niet te lang meer wachten voor een tweede kindje"

http://oi68.tinypic.com/21b39kl.jpg

In april valt het doek definitief over de 'oude' K3, waarna Karen Damen uitkijkt op een nieuwe toekomst. "Ik ga eerst wat rusten", vertelt ze in Story. "Maar daarna... Ik besef dat ik niet meer al te lang kan wachten voor een tweede kindje."

Spannend, zo omschrijft Karen de zoektocht naar de nieuwe K3. "Of het niet vreemd aanvoelt? Op dit moment niet, maar misschien moet je me dat over een jaar nog eens vragen. Ik geniet van elk moment en ben blij dat het programma zo leeft bij de mensen, iedereen heeft een mening over de kandidaten." Met de toekomst is Karen nog niet zo bezig. " Ik heb nog wel even tijd voordat ik daar een beslissing over moet nemen, maar ik denk dat ik eerst een paar maanden ga rusten."

Ze kijkt er wel naar uit dat ze meer tijd zal hebben voor zoontje Sky. "Ook hij kijkt er enorm naar uit. Sky zegt nu soms: 'Mama, jij bent toch niet meer K3? Waarom moet je dan nog gaan werken?' Of hij fan is van K3? Sky vindt dat allemaal wel tof, maar niet om te zeggen dat hij daar heel hard mee bezig is. Hij is vooral fan van Paw Patrol." Ze begint ook na te denken over een tweede kindje. "Soms wil ik wel, soms niet. Ik besef wel dat ik niet meer te lang kan wachten, want ik word binnenkort 41. En trouwen? Dat zit er wel aan te komen, ooit zullen Antony en ik in het huwelijksbootje stappen. We zijn immers al zeven jaar verloofd."

27-10-2015 om 23:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst durft eindelijk zichzelf te zijn

Gert Verhulst durft eindelijk zichzelf te zijn

http://oi64.tinypic.com/1zyui44.jpg

Aangebrande moppen, hier en daar een Antwerps woord, wat traantjes... Gert Verhulst lijkt in niets op de keurige presentator-in-het-pak die hij vroeger was. "Ik durf eindelijk mezelf zijn op tv", klinkt het in Dag Allemaal.

Vroeger was er van de losse Gert die we nu zien geen sprake. "Als je voor kinderen werkt, heb je een voorbeeldfunctie. Vloeken of luidop mijn mening verkondigen: het kon moeilijk. Bovendien is tv enorm geëvolueerd de voorbije jaren. Toen ik omroeper werd, móest dat nog in kostuum en das. De huidige generatie kan veel meer zichzelf zijn. Ik kan dat alleen maar toejuichen."

"Ik hoor het vaker: dat mensen eindelijk de échte Gert zien. En 't is waar, ik bén meer op mijn gemak. Ik zeg vlotter wat ik denk, hoe ik me voel, en ik heb de indruk dat de kijker dat apprecieert."

Wie uiteindelijk de nieuwe K3-leden worden, blijft een raadsel. "We veranderen nog constant van gedacht. We kijken immers ook naar de populariteitspolls. Jindra bijvoorbeeld is daar serieus in gestegen." Een volledig Vlaamse of Nederlandse K3 ziet hij niet echt zitten. "Dat zou niet leuk zijn, nee. Noch voor Vlaanderen, noch voor Nederland. Maar als de drie allerbeste meisjes Vlaams zijn - of allemaal Nederlands - dan is 't maar zo. Onze zoektocht moet geloofwaardig blijven. Al lijken mensen op het internet en zo niet bezig te zijn met de nationaliteit van de toekomstige K3'tjes."

27-10-2015 om 23:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sexy en stijlvol: Léa Seydoux, de Bond-girl met Gouden Palm

Sexy en stijlvol: Léa Seydoux, de Bond-girl met Gouden Palm

http://oi66.tinypic.com/vdepsl.jpg

De 30-jarige Franse actrice Léa Seydoux schitterde gisteren op de rode loper van de première van de nieuwe Bond-film 'Spectre' in Londen. Seydoux is de 24ste Bondgirl en heeft er al een mooie carrière opzitten. Met een Gouden Palm voor haar prestatie in 'La Vie d'Adèle' (2013) als voorlopig hoogtepunt. Ze werd al vergeleken met supermodel Kate Moss en vooral met Frankrijks eeuwige nationale trots, Brigitte Bardot.

27-10-2015 om 23:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liegen en bedriegen, strenge regels en een vieze strafkamer: hier is 'Dictator'

Liegen en bedriegen, strenge regels en een vieze strafkamer: hier is 'Dictator'

http://oi64.tinypic.com/2rh769i.jpg

In VIER-programma 'Dictator' leven acht jongvolwassenen een week als inwoners van een dictatuur. De vier jongens en vier meisjes krijgen al die tijd geen zonlicht te zien terwijl ze worden onderworpen aan een reeks scherpe psychologische experimenten.

27-10-2015 om 22:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate zonder beha op Bond-première

Kate zonder beha op Bond-première

http://oi63.tinypic.com/242wos5.jpg

Hertogin Kate viel meer op dan de Bond-meisjes op de premiere van 'Spectre', de nieuwe 007-film met Daniel Craig, gisteravond in Londen. De echtgenote van prins William verbaasde door duidelijk zonder beha onder haar lange jurk van de Britse ontwerpster Jenny Packham op de rode loper te verschijnen.

De fotografen zoemden in op Kates blote rug, terwijl haar man William een zwarte smoking droeg. Hoofdrolspeler Daniel Craig en de actrices Monica Belucci en Léa Seydoux waren gisteren natuurlijk ook van de partij.

27-10-2015 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echte Pussycat uit FC De Kampioenen sluit deuren na 22 jaar

Echte Pussycat uit FC De Kampioenen sluit deuren na 22 jaar

http://oi60.tinypic.com/1zczpqx.jpg

De uitbater van de échte 'Pussycat' - u weet wel: de favoriete bar van Boma uit FC De Kampioenen - sluit na 22 jaar de deuren. "Het nachtleven op het Vlaamse platteland is voorbij", zegt Charles Hollevoet (44) van de 'Princesse' in Koekelare, zoals de bloteborstenclub in realiteit heet. "Vooral internet heeft ons overbodig gemaakt. Voor stijlvol naakt komt niemand meer buiten."

Torhoutenaar Charles Hollevoet kreeg als barman van Balthazar Boma's ­bordeel 'Pussycat' nog een figurantenrol in de Kampioenen-film 'Jubilee ­General', maar zelf doet de uitbater van 'Club-­Salon De Princesse' op 10 november voorgoed de rode lichtjes uit. Over en uit, er komen doodgewone flats in de plaats.

27-10-2015 om 08:33 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
26-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roger Waters: "Hillary Clinton is in staat atoombom op iemand te gooien"

Roger Waters: "Hillary Clinton is in staat atoombom op iemand te gooien"

http://oi60.tinypic.com/v6pwtc.jpg

De Britse rockster Roger Waters, medeoprichter van de legendarische band Pink Floyd, maakt zich zorgen om de oorlogszucht van Hillary Clinton, gedoodverfde topkandidate van de Democraten voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen volgend jaar. 

Waters hoopt dat 'socialist' Bernie Sanders, tegenstander van Clinton voor de Democratische nominatie, het pleit wint.

In een interview met het tijdschrift Rolling Stone zegt de basgitarist van wijlen Pink Floyd dat hij zich zorgen maakt om Hillary als eerste VS-presidente. Want Clinton, zo luidt het, is in staat "een atoombom op iemand te gooien".

Water heeft overigens geen hoge pet op hoge pet van het ruime dozijn kandidaten dat om de opvolging van Barack Obama strijd. Zelfs Clinton is "met afstand een veel betere kandidate" dan alle Republikeinse 'hopefuls'.

26-10-2015 om 19:49 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie New York wil boycot Tarantino-films

Politie New York wil boycot Tarantino-films

http://oi57.tinypic.com/qo7uoj.jpg

De politie in New York heeft opgeroepen tot een boycot van de films van regisseur Quentin Tarantino. Voorzitter van de vakbond PBA Patrick Lynch deed deze oproep gisteren in reactie op Tarantino's toespraak tijdens een demonstratie tegen politiegeweld op zaterdag.

De cineast in wiens films er op geen hectoliter bloed wordt gekeken, heeft in het recente verleden twee bijeenkomsten bijgewoond waarin tegen het politiegeweld en voor een hervorming van het gerechtssysteem werd geageerd. De cultregisseur las donderdag een lijst voor van recente (dodelijke) slachtoffers van 'al te gespierd politieoptreden' en zou de politie in zijn toespraak van zaterdag moordenaars hebben genoemd.

"Het is geen verrassing dat iemand die geld verdient met het verheerlijken van criminaliteit en geweld de politie haat", zei Lynch in een reactie volgens New York Daily News. "De politieagenten die Quentin Tarantino bestempelt als 'moordenaars', bestaan niet in het universum dat hij op het grote scherm creëert. Agenten riskeren en geven soms hun leven om de gemeenschap te beschermen tegen echte criminaliteit en onrust."

Lynch vroeg zijn stadsgenoten vervolgens om Tarantino de 'boodschap te sturen' dat hij niet welkom is met zijn 'lasterlijke Cop Fiction'.

Tarantino blikte in zijn ruim twintigjarige carrière geweldklassiekers in als 'Reservoir Dogs', 'Pulp Fiction', 'Kill Bill' en 'Inglorious Basterds'. In januari komt zijn nieuwste in de bioscoop:"The Hateful Eight", een western die naar verluidt erg gewelddadig is.

26-10-2015 om 19:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke Herygers: "Ik heb spijt dat ik me te snel verloofd heb"

Femke Herygers: "Ik heb spijt dat ik me te snel verloofd heb"

http://oi61.tinypic.com/f4hbep.jpg

Femke Herygers (23) brak onlangs met Klaas Lodewyck (27). De twee waren verloofd. Het model spreekt open over haar breuk met de wielrenner.

Het koppel was al sinds de zomer van 2013 verloofd, maar de hartproblemen van de 27-jarige ploegmaat van Philippe Gilbert en Greg Van Avermaet gooiden roet in het eten. "Het ging écht niet meer", aldus Femke. "Klaas en ik hebben nochtans gevochten voor onze relatie."

"Ik vind 23 te jong om echt te moeten vechten voor een relatie. Ik heb spijt dat ik me te snel verloofd heb, want dat had ik graag bewaard voor iemand met wie ik echt ging trouwen, maar dat weet je niet vooraf en op dat moment voelde het goed aan", vertelt ze in NINA.

"Ik kijk ernaar uit om echt verliefd te zijn op iemand die mij steunt en waarbij niet alles negatief is. Een relatie die open en eerlijk is. Waarbij je niet over alles moet nadenken. Zonder spelletjes. Het mooiste wat me kan overkomen, is iemand die me op een uur kan doen lachen, huilen en mijn diepste geheimen doet vertellen."

26-10-2015 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters, Lesley-Ann Poppe en Jesse verrasten op Story Awards

Tanja Dexters, Lesley-Ann Poppe en Jesse verrasten op Story Awards

http://oi59.tinypic.com/rwuyvt.jpg

Tijdens de Story Awards was het ook uitkijken naar de rode loper. De BV's toonden er hun prachtige outfit, maar ook de kapsels van enkele dames trok de aandacht. Tanja Dexters, Lesley-Ann Poppe en zangeres Jesse kozen voor een nieuwe look.

Tanja kwam met paarse lokken naar Hasselt. "In het buitenland doen ze dit al langer. Ik wilde graag de eerste zijn in België", vertelde ze tijdens de uitreiking. Lesley-Ann koos dan weer voor een 'perzik-blonde' coupe.

Jesse koos ook voor een opvallend kleurtje. Zij ging voor een kapsel met roze lokken. Voor hun nieuw kapsel trokken ze allen naar Clientology.

26-10-2015 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie brengt nieuw album 'Blackstar' uit op zijn 69ste verjaardag

David Bowie brengt nieuw album 'Blackstar' uit op zijn 69ste verjaardag

http://oi59.tinypic.com/2dm8tvo.jpg

In januari brengt David Bowie een nieuw album uit: 'Blackstar' klinkt naar verluidt 'volslagen geschift'. Het nieuwe album bevat 7 songs en duurt 45 minuten.

Op het vorige album van Bowie, 'The Next Day', hadden fans tien jaar moeten wachten toen het in 2013 tot ieders verbazing uitkwam. Het album werd onder superlatieven bedolven. De wachttijd is nu aanzienlijk korter. Volgens The Times zal Bowie zijn 26ste album, getiteld 'Blackstar', op zijn 69ste verjaardag, 8 januari, uitbrengen. Ook 'The Next Day' bracht hij op zijn verjaardag uit.

Gregoriaans, jazz, krautrock
Op 19 november wordt het 10 minuten durende titelnummer uit. Een deel daarvan zal dienstdoen als themanummer voor de nieuwe tv-show 'The Last Panthers'. Dat kan je hieronder beluisteren.

Volgens een insider bevat het nieuwe album "Gregoriaanse gezangen, een soulorkest, elektronische beats en Bowie's opmerkelijke stem" en klinkt het "volslagen geschift". Volgens een andere bron wordt het een album "vol lange, jazzy jams afgewisseld met het soort beats die we kennen van krautrockbands als Can en Kraftwerk".

Sponge Bob
'Blackstar' werd opgenomen in de studio Magic Shop in New York, met een keur aan lokale jazzmuzikanten. Het nieuws werd inmiddels door Bowie bevestigd op zijn website. Eerder deze maand raakte bekend dat Bowie nooit meer op tournee zou gaan. Bowie zou ook werken aan de muziek voor de Sponge Bob Square Pants-musical.

26-10-2015 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bakt Sylvie Meis zoete broodjes met deze stervoetballer?

Bakt Sylvie Meis zoete broodjes met deze stervoetballer?

http://oi60.tinypic.com/2psmxkl.jpg

Is er wat aan de gang tussen Sylvie Meis (37) en Sami Khedira (28)? Als we het Nederlandse 'Shownieuws' mogen geloven alvast wél. De twee zouden samen zijn gesignaleerd in 'Vier Jahreszeiten', een luxehotel in het Duitse Hamburg. Ze zouden er een heel erg gezellige avond hebben doorgebracht, waarbij ook prijzige champagne niet mocht ontbreken. Wat drink je anders als je iets te vieren hebt?

Sylvie Meis is de ex van Rafael Van der Vaart, maar ook haar nieuwste verovering is dus een topvoetballer. De Duitse Khedira, die begin dit jaar zijn verloving verbrak met de ravissante Lena Gercke, komt momenteel uit voor het Italiaanse Juventus.

26-10-2015 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het goddelijke monster' krijgt Amerikaanse remake

'Het goddelijke monster' krijgt Amerikaanse remake

http://oi60.tinypic.com/23i8phw.jpg

De tiendelige dramareeks 'Het goddelijke monster', gebaseerd op de trilogie van Tom Lanoye, krijgt een Amerikaanse remake. Dat meldde het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) vandaag.

'Het goddelijke monster' was bij ons eind 2011 te zien op één. De reeks won in 2013 onder andere een Gouden Panda voor Beste Regie en een nominatie voor Beste Televisiereeks op het Sichuan Televisiefestival in China.

In de remake maakt de Vlaamse familie De Schrijver plaats voor de welstellende Vega-clan die in Miami een vastgoedimperium heeft uitgebouwd. De familiegeschiedenis van de Vega's is getekend door hebzucht, corruptie en exuberant gedrag en vertoont daarnaast een verontrustend aantal mysterieuze sterfgevallen.

Eyeworks Film & TV Drama, dat de Vlaamse reeks voor één produceerde, bevestigt het nieuws. Voor de Amerikaanse remake slaan producent-scenarist Silvio Horta ('Ugly Betty') en regisseur en 'Prison Break'-producent Brett Ratner de handen ineen.

De Amerikaanse remake is een productie van Warner Bros TV voor de zender Fox, in coproductie met Horta's productiehuis Silent H Productions en Ratners RatPac Television.

26-10-2015 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins George mag van Kate niet op motor

Prins George mag van Kate niet op motor

http://oi58.tinypic.com/2affllw.jpg

Als het aan Catherine (Kate) ligt stapt haar zoon prins George niet op een motor als hij later groot is. Georges vader prins William rijdt geregeld een rondje op een van zijn motoren, tot ongenoegen van zijn echtgenote. Catherine is doodsbang als William op pad gaat met zijn Ducati, vertelde ze het publiek in het Schotse Dundee.

"Hij rijdt er nog steeds op", antwoordde Kate volgens The Telegraph op de vraag van een van de toeschouwers of William zijn Ducati nog steeds heeft. "Ik ben altijd bang als hij eropuit gaat. Ik hoop dat het me lukt George eraf te houden."

William en Catherine brachten vrijdag een bezoek aan Dundee, waar veel mensen op de been waren voor het koppel. De hertog en hertogin van Cambridge, die in Schotland bekendstaan als graaf en gravin van Strathearn, woonden de hele dag verschillende activiteiten bij die zijn toegespitst op het welzijn van jongeren.

Dundee is William en Kate niet onbekend, toen de twee aan St Andrews studeerden, bezochten ze de stad geregeld. "Ik heb heel goede herinneringen aan de bezoeken die ik als student aan Dundee bracht", vertelde Kate aan de toeschouwers. Tijdens hun bezoek aan Schotland gingen de hertog en hertogin van Cambridge ook langs bij St Andrews.

26-10-2015 om 09:00 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
23-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonas Van Geel heeft het vlaggen: hij moet uit de kleren

Jonas Van Geel heeft het vlaggen: hij moet uit de kleren

http://oi59.tinypic.com/2cp2684.jpg

Voor 50.000 likes ging hij eerder al (weliswaar 's nachts) in een roze tutu over de Antwerpse Meir. Nu hij de 100.000 likes heeft overschreden moet hij - belofte maakt schuld - volgende woensdag uit de kleren. Sir Tom Jones, gast die avond, zal kunnen lachen.

Maar eerst ontvangt Van Geel vier fijne gasten in 'Jonas & Van Geel' vanavond. In zijn studio alweer vier mooie namen. Sean Dhondt mag tegen drummer Tim van de huisband Lewis & The Lives in een heuse 'drum-off' bewijzen dat hij er zelf ook wat van kan, spektakel gegarandeerd. Sean vormt ook samen met Natalia een deel van de jury van 'The Voice Kids'. Zij komen vanavond vertellen welke voldoening ze daar uithalen.

Koen en Kris Wauters vormen met Clouseau nog steeds de grootste Vlaamse band ooit. Zij brengen in primeur hun single 'Zin om te bewegen'. Daar hoort een dansje bij, wat de broers meteen ook hebben aangeleerd aan het hele publiek. Flashmob time!

23-10-2015 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-topman van VIER en VIJF wil Belgische Netflix voor tv-zenders

Ex-topman van VIER en VIJF wil Belgische Netflix voor tv-zenders

http://oi62.tinypic.com/2pybzvn.jpg

Netflix, YouTube Red en Vudu verwakken steeds meer het achterhaalde lineare televisiemodel. Maar de Vlaamse zenders blijven er aan vasthouden. Daarom pleit de voormalige baas van VIER en VIJF, Thierry Tacheny, voor een Belgische Netflix voor tv-zenders.

"Onze tv-zenders denken nog altijd dat ze concurrenten van elkaar zijn, terwijl de echte concurrenten grote Amerikaanse bedrijven als Apple en Netflix zijn", zegt hij in een interview met De Tijd.  Daarom pleit Tacheny om de krachten te bundelen en om samen één app te maken waarin alle spelers hun content aanbieden. 

Terwijl grote spelers als Netflix het lineare televisiemodel doorbreken, blijven de Vlaamse zenders vasthouden aan het model. Enkele jaren geleden maakte online-tv-platform Stievie een aanzet om ons kijkgedrag aan te passen, maar dat bleef zeer beperkt. Ondertussen heeft Medialaan de touwtjes in handen genomen en focust de app op hun content.

Neutraal platform
De ex-CEO van de omroep SBS Belgium wil dat de mediabedrijven veel verder gaan: een neutraal platform waar alle lokale zenders hun programma's apart aanbieden - gratis met reclame of betalend zonder reclame.

23-10-2015 om 23:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vin Diesel: "Ik heb jaren het beste lichaam van New York gehad"

Vin Diesel: "Ik heb jaren het beste lichaam van New York gehad"

http://oi59.tinypic.com/2ekiqua.jpg

Er was veel te doen om de foto's van Vin Diesel waarop te zien was dat de acteur niet meer de gespierde man van weleer was. Hij reageerde nadien met een foto waarop zijn buikspieren wél te zien waren.

"Wat ik van al de commotie vond? Ik vind het niet erg omdat ik jaren het beste lichaam in New York heb gehad."

In de Verenigde Staten had men het volop over een 'dad (vader)' lichaam. "Dat was wel vreemd omdat ik maanden niet meer voor de camera's moest verschijnen en omdat ik ook echt een vader ben", lacht Diesel.

23-10-2015 om 23:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet bombastisch huwelijk van 28 miljoen euro eruit

Zo ziet bombastisch huwelijk van 28 miljoen euro eruit

http://oi59.tinypic.com/erweax.jpg

Wie de huwelijksfestiviteiten van Kim Kardashian en Kanye West al geldverspilling vond, zal zeker de wenkbrauwen fronsen bij de 28 miljoen euro die de Chinese Angela Yeung aan haar trouwceremonie in Shanghai spendeerde.

De ongemeen populaire zangeres en actrice, beter bekend onder de artiestennaam 'Angelababy' en ook wel eens de Chinese Kim Kardashian genoemd, keek volgens Forbes naar geen cent om er een sprookjeshuwelijk van te maken. En dat is dan nog een understatement.

Terwijl Kim K. en Kanye alles rondkregen voor 11 miljoen euro, gooide Angelababy er op 8 oktober bijna drie keer zoveel geld tegenaan. Ter referentie: een Amerikaans huwelijksfeest kost gemiddeld 24.000 euro.

De Chinese celebrity en haar man, acteur Huang Xiaoming, nodigden maar liefst 2.000 gasten uit. Angelababy verscheen in galakledij van Elie Saab en Dior. De trouwring van de bruid kostte naar verluidt 1,4 miljoen euro. Niet moeilijk dat de eindafrekening dan duizelingwekkende proporties aanneemt.

23-10-2015 om 23:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams roeren zich op Instagram: Harper showt pony, papa zijn nieuwe tattoo

Beckhams roeren zich op Instagram: Harper showt pony, papa zijn nieuwe tattoo

http://oi60.tinypic.com/2rzcqjl.jpg

Victoria Beckham (41) heeft een schattige foto van haar dochter Harper op Instagram gezet. Harper (4) rijdt er op een pony in Los Angeles. En Posh laat vandaag ook het blote bovenlijf van papa David aan ons, 7,4 miljoen volgers, zien. Mét zijn nieuwe tattoo: een roos in de halsstreek.

Een beetje familytime op Instagram kan geen kwaad, moet Victoria Beckham gedacht hebben. Donderdag had ze het over een "leuke dag ponyrijden in de zon met Harper". Vandaag mocht manlief David Beckham (40) opdraven op Victoria's Instagram. Zonnebadend (of slapend?) met een coole bril en dito baard, maar toch vooral met een nieuwe tatoeage in de nek. Een roos met de tekst: 'Pretty Lady'. In het kunstig zwart-wit. Happy Friday indeed!
 
Zondag pochte de ex-voetballer al met zijn 'overwinning' op Brooklyn in een vader-zoon-gevechtje. Maar Brooklyn reageerde met een andere post. Wie is hier de winnaar. Of de Beckhams verzorgen gewoon hun PR goed, of happy family indeed!

23-10-2015 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!