Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Femke Herygers: "Ik heb spijt dat ik me te snel verloofd heb"

Femke Herygers: "Ik heb spijt dat ik me te snel verloofd heb"

http://oi61.tinypic.com/f4hbep.jpg

Femke Herygers (23) brak onlangs met Klaas Lodewyck (27). De twee waren verloofd. Het model spreekt open over haar breuk met de wielrenner.

Het koppel was al sinds de zomer van 2013 verloofd, maar de hartproblemen van de 27-jarige ploegmaat van Philippe Gilbert en Greg Van Avermaet gooiden roet in het eten. "Het ging écht niet meer", aldus Femke. "Klaas en ik hebben nochtans gevochten voor onze relatie."

"Ik vind 23 te jong om echt te moeten vechten voor een relatie. Ik heb spijt dat ik me te snel verloofd heb, want dat had ik graag bewaard voor iemand met wie ik echt ging trouwen, maar dat weet je niet vooraf en op dat moment voelde het goed aan", vertelt ze in NINA.

"Ik kijk ernaar uit om echt verliefd te zijn op iemand die mij steunt en waarbij niet alles negatief is. Een relatie die open en eerlijk is. Waarbij je niet over alles moet nadenken. Zonder spelletjes. Het mooiste wat me kan overkomen, is iemand die me op een uur kan doen lachen, huilen en mijn diepste geheimen doet vertellen."

26-10-2015 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tanja Dexters, Lesley-Ann Poppe en Jesse verrasten op Story Awards

Tanja Dexters, Lesley-Ann Poppe en Jesse verrasten op Story Awards

http://oi59.tinypic.com/rwuyvt.jpg

Tijdens de Story Awards was het ook uitkijken naar de rode loper. De BV's toonden er hun prachtige outfit, maar ook de kapsels van enkele dames trok de aandacht. Tanja Dexters, Lesley-Ann Poppe en zangeres Jesse kozen voor een nieuwe look.

Tanja kwam met paarse lokken naar Hasselt. "In het buitenland doen ze dit al langer. Ik wilde graag de eerste zijn in België", vertelde ze tijdens de uitreiking. Lesley-Ann koos dan weer voor een 'perzik-blonde' coupe.

Jesse koos ook voor een opvallend kleurtje. Zij ging voor een kapsel met roze lokken. Voor hun nieuw kapsel trokken ze allen naar Clientology.

26-10-2015 om 19:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Bowie brengt nieuw album 'Blackstar' uit op zijn 69ste verjaardag

David Bowie brengt nieuw album 'Blackstar' uit op zijn 69ste verjaardag

http://oi59.tinypic.com/2dm8tvo.jpg

In januari brengt David Bowie een nieuw album uit: 'Blackstar' klinkt naar verluidt 'volslagen geschift'. Het nieuwe album bevat 7 songs en duurt 45 minuten.

Op het vorige album van Bowie, 'The Next Day', hadden fans tien jaar moeten wachten toen het in 2013 tot ieders verbazing uitkwam. Het album werd onder superlatieven bedolven. De wachttijd is nu aanzienlijk korter. Volgens The Times zal Bowie zijn 26ste album, getiteld 'Blackstar', op zijn 69ste verjaardag, 8 januari, uitbrengen. Ook 'The Next Day' bracht hij op zijn verjaardag uit.

Gregoriaans, jazz, krautrock
Op 19 november wordt het 10 minuten durende titelnummer uit. Een deel daarvan zal dienstdoen als themanummer voor de nieuwe tv-show 'The Last Panthers'. Dat kan je hieronder beluisteren.

Volgens een insider bevat het nieuwe album "Gregoriaanse gezangen, een soulorkest, elektronische beats en Bowie's opmerkelijke stem" en klinkt het "volslagen geschift". Volgens een andere bron wordt het een album "vol lange, jazzy jams afgewisseld met het soort beats die we kennen van krautrockbands als Can en Kraftwerk".

Sponge Bob
'Blackstar' werd opgenomen in de studio Magic Shop in New York, met een keur aan lokale jazzmuzikanten. Het nieuws werd inmiddels door Bowie bevestigd op zijn website. Eerder deze maand raakte bekend dat Bowie nooit meer op tournee zou gaan. Bowie zou ook werken aan de muziek voor de Sponge Bob Square Pants-musical.

26-10-2015 om 19:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bakt Sylvie Meis zoete broodjes met deze stervoetballer?

Bakt Sylvie Meis zoete broodjes met deze stervoetballer?

http://oi60.tinypic.com/2psmxkl.jpg

Is er wat aan de gang tussen Sylvie Meis (37) en Sami Khedira (28)? Als we het Nederlandse 'Shownieuws' mogen geloven alvast wél. De twee zouden samen zijn gesignaleerd in 'Vier Jahreszeiten', een luxehotel in het Duitse Hamburg. Ze zouden er een heel erg gezellige avond hebben doorgebracht, waarbij ook prijzige champagne niet mocht ontbreken. Wat drink je anders als je iets te vieren hebt?

Sylvie Meis is de ex van Rafael Van der Vaart, maar ook haar nieuwste verovering is dus een topvoetballer. De Duitse Khedira, die begin dit jaar zijn verloving verbrak met de ravissante Lena Gercke, komt momenteel uit voor het Italiaanse Juventus.

26-10-2015 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Het goddelijke monster' krijgt Amerikaanse remake

'Het goddelijke monster' krijgt Amerikaanse remake

http://oi60.tinypic.com/23i8phw.jpg

De tiendelige dramareeks 'Het goddelijke monster', gebaseerd op de trilogie van Tom Lanoye, krijgt een Amerikaanse remake. Dat meldde het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF) vandaag.

'Het goddelijke monster' was bij ons eind 2011 te zien op één. De reeks won in 2013 onder andere een Gouden Panda voor Beste Regie en een nominatie voor Beste Televisiereeks op het Sichuan Televisiefestival in China.

In de remake maakt de Vlaamse familie De Schrijver plaats voor de welstellende Vega-clan die in Miami een vastgoedimperium heeft uitgebouwd. De familiegeschiedenis van de Vega's is getekend door hebzucht, corruptie en exuberant gedrag en vertoont daarnaast een verontrustend aantal mysterieuze sterfgevallen.

Eyeworks Film & TV Drama, dat de Vlaamse reeks voor één produceerde, bevestigt het nieuws. Voor de Amerikaanse remake slaan producent-scenarist Silvio Horta ('Ugly Betty') en regisseur en 'Prison Break'-producent Brett Ratner de handen ineen.

De Amerikaanse remake is een productie van Warner Bros TV voor de zender Fox, in coproductie met Horta's productiehuis Silent H Productions en Ratners RatPac Television.

26-10-2015 om 19:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins George mag van Kate niet op motor

Prins George mag van Kate niet op motor

http://oi58.tinypic.com/2affllw.jpg

Als het aan Catherine (Kate) ligt stapt haar zoon prins George niet op een motor als hij later groot is. Georges vader prins William rijdt geregeld een rondje op een van zijn motoren, tot ongenoegen van zijn echtgenote. Catherine is doodsbang als William op pad gaat met zijn Ducati, vertelde ze het publiek in het Schotse Dundee.

"Hij rijdt er nog steeds op", antwoordde Kate volgens The Telegraph op de vraag van een van de toeschouwers of William zijn Ducati nog steeds heeft. "Ik ben altijd bang als hij eropuit gaat. Ik hoop dat het me lukt George eraf te houden."

William en Catherine brachten vrijdag een bezoek aan Dundee, waar veel mensen op de been waren voor het koppel. De hertog en hertogin van Cambridge, die in Schotland bekendstaan als graaf en gravin van Strathearn, woonden de hele dag verschillende activiteiten bij die zijn toegespitst op het welzijn van jongeren.

Dundee is William en Kate niet onbekend, toen de twee aan St Andrews studeerden, bezochten ze de stad geregeld. "Ik heb heel goede herinneringen aan de bezoeken die ik als student aan Dundee bracht", vertelde Kate aan de toeschouwers. Tijdens hun bezoek aan Schotland gingen de hertog en hertogin van Cambridge ook langs bij St Andrews.

26-10-2015 om 09:00 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
23-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jonas Van Geel heeft het vlaggen: hij moet uit de kleren

Jonas Van Geel heeft het vlaggen: hij moet uit de kleren

http://oi59.tinypic.com/2cp2684.jpg

Voor 50.000 likes ging hij eerder al (weliswaar 's nachts) in een roze tutu over de Antwerpse Meir. Nu hij de 100.000 likes heeft overschreden moet hij - belofte maakt schuld - volgende woensdag uit de kleren. Sir Tom Jones, gast die avond, zal kunnen lachen.

Maar eerst ontvangt Van Geel vier fijne gasten in 'Jonas & Van Geel' vanavond. In zijn studio alweer vier mooie namen. Sean Dhondt mag tegen drummer Tim van de huisband Lewis & The Lives in een heuse 'drum-off' bewijzen dat hij er zelf ook wat van kan, spektakel gegarandeerd. Sean vormt ook samen met Natalia een deel van de jury van 'The Voice Kids'. Zij komen vanavond vertellen welke voldoening ze daar uithalen.

Koen en Kris Wauters vormen met Clouseau nog steeds de grootste Vlaamse band ooit. Zij brengen in primeur hun single 'Zin om te bewegen'. Daar hoort een dansje bij, wat de broers meteen ook hebben aangeleerd aan het hele publiek. Flashmob time!

23-10-2015 om 23:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-topman van VIER en VIJF wil Belgische Netflix voor tv-zenders

Ex-topman van VIER en VIJF wil Belgische Netflix voor tv-zenders

http://oi62.tinypic.com/2pybzvn.jpg

Netflix, YouTube Red en Vudu verwakken steeds meer het achterhaalde lineare televisiemodel. Maar de Vlaamse zenders blijven er aan vasthouden. Daarom pleit de voormalige baas van VIER en VIJF, Thierry Tacheny, voor een Belgische Netflix voor tv-zenders.

"Onze tv-zenders denken nog altijd dat ze concurrenten van elkaar zijn, terwijl de echte concurrenten grote Amerikaanse bedrijven als Apple en Netflix zijn", zegt hij in een interview met De Tijd.  Daarom pleit Tacheny om de krachten te bundelen en om samen één app te maken waarin alle spelers hun content aanbieden. 

Terwijl grote spelers als Netflix het lineare televisiemodel doorbreken, blijven de Vlaamse zenders vasthouden aan het model. Enkele jaren geleden maakte online-tv-platform Stievie een aanzet om ons kijkgedrag aan te passen, maar dat bleef zeer beperkt. Ondertussen heeft Medialaan de touwtjes in handen genomen en focust de app op hun content.

Neutraal platform
De ex-CEO van de omroep SBS Belgium wil dat de mediabedrijven veel verder gaan: een neutraal platform waar alle lokale zenders hun programma's apart aanbieden - gratis met reclame of betalend zonder reclame.

23-10-2015 om 23:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vin Diesel: "Ik heb jaren het beste lichaam van New York gehad"

Vin Diesel: "Ik heb jaren het beste lichaam van New York gehad"

http://oi59.tinypic.com/2ekiqua.jpg

Er was veel te doen om de foto's van Vin Diesel waarop te zien was dat de acteur niet meer de gespierde man van weleer was. Hij reageerde nadien met een foto waarop zijn buikspieren wél te zien waren.

"Wat ik van al de commotie vond? Ik vind het niet erg omdat ik jaren het beste lichaam in New York heb gehad."

In de Verenigde Staten had men het volop over een 'dad (vader)' lichaam. "Dat was wel vreemd omdat ik maanden niet meer voor de camera's moest verschijnen en omdat ik ook echt een vader ben", lacht Diesel.

23-10-2015 om 23:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo ziet bombastisch huwelijk van 28 miljoen euro eruit

Zo ziet bombastisch huwelijk van 28 miljoen euro eruit

http://oi59.tinypic.com/erweax.jpg

Wie de huwelijksfestiviteiten van Kim Kardashian en Kanye West al geldverspilling vond, zal zeker de wenkbrauwen fronsen bij de 28 miljoen euro die de Chinese Angela Yeung aan haar trouwceremonie in Shanghai spendeerde.

De ongemeen populaire zangeres en actrice, beter bekend onder de artiestennaam 'Angelababy' en ook wel eens de Chinese Kim Kardashian genoemd, keek volgens Forbes naar geen cent om er een sprookjeshuwelijk van te maken. En dat is dan nog een understatement.

Terwijl Kim K. en Kanye alles rondkregen voor 11 miljoen euro, gooide Angelababy er op 8 oktober bijna drie keer zoveel geld tegenaan. Ter referentie: een Amerikaans huwelijksfeest kost gemiddeld 24.000 euro.

De Chinese celebrity en haar man, acteur Huang Xiaoming, nodigden maar liefst 2.000 gasten uit. Angelababy verscheen in galakledij van Elie Saab en Dior. De trouwring van de bruid kostte naar verluidt 1,4 miljoen euro. Niet moeilijk dat de eindafrekening dan duizelingwekkende proporties aanneemt.

23-10-2015 om 23:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams roeren zich op Instagram: Harper showt pony, papa zijn nieuwe tattoo

Beckhams roeren zich op Instagram: Harper showt pony, papa zijn nieuwe tattoo

http://oi60.tinypic.com/2rzcqjl.jpg

Victoria Beckham (41) heeft een schattige foto van haar dochter Harper op Instagram gezet. Harper (4) rijdt er op een pony in Los Angeles. En Posh laat vandaag ook het blote bovenlijf van papa David aan ons, 7,4 miljoen volgers, zien. Mét zijn nieuwe tattoo: een roos in de halsstreek.

Een beetje familytime op Instagram kan geen kwaad, moet Victoria Beckham gedacht hebben. Donderdag had ze het over een "leuke dag ponyrijden in de zon met Harper". Vandaag mocht manlief David Beckham (40) opdraven op Victoria's Instagram. Zonnebadend (of slapend?) met een coole bril en dito baard, maar toch vooral met een nieuwe tatoeage in de nek. Een roos met de tekst: 'Pretty Lady'. In het kunstig zwart-wit. Happy Friday indeed!
 
Zondag pochte de ex-voetballer al met zijn 'overwinning' op Brooklyn in een vader-zoon-gevechtje. Maar Brooklyn reageerde met een andere post. Wie is hier de winnaar. Of de Beckhams verzorgen gewoon hun PR goed, of happy family indeed!

23-10-2015 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huidarts die Michael Jackson aan fataal medicijn hielp, overleden

Huidarts die Michael Jackson aan fataal medicijn hielp, overleden

http://oi58.tinypic.com/riyya1.jpg

Arnold Klein is donderdag overleden. De dermatoloog en goede vriend van Michael Jackson stierf volgens TMZ een natuurlijke dood.

Klein werd vier dagen geleden opgenomen in het ziekenhuis vanwege hevige buikpijn. Hij stierf in het ziekenhuis.

De dermatoloog is zeventig jaar geworden. Hij stond niet alleen de King of Pop bij, ook sterren als Elizabeth Taylor, Dolly Parton en Cher werden door hem behandeld. Klein was volgens TMZ een botoxpionier en stond bekend als 'The father of botox'.

Klein was een van de artsen die Jackson hielp aan levensgevaarlijke medicijnen. In de drie maanden voor de dood van de zanger in juni 2009 gaf Klein hem 51 keer de sterke pijnstiller Demerol. Ook zou Klein de King of Pop geholpen hebben aan het narcosemiddel Propofol, dat hem uiteindelijk fataal werd.

23-10-2015 om 23:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Televoters sturen Marthe naar derde liveshow, Suzan valt af

Televoters sturen Marthe naar derde liveshow, Suzan valt af

http://oi58.tinypic.com/mauqfb.jpg

De helemaal opengebloeide Marthe wint het hart van het publiek. De televoters hebben haar rechtstreeks naar de derde liveshow gestemd. Ook jurylid Karen Damen was helemaal in de wolken over de prestatie van de Kontichse. Karen was - voor het eerst in deze talentenjacht - tot tranen toe bewogen. Voor de Nederlandse Suzan is 'K3 zoekt K3' voorbij.

Hanne, Lauren en Jindra meteen door naar derde liveshow

Eerder op de avond zagen we hoe Lauren, Hanne en Jindra meteen doormochten naar de volgende ronde. Als laatste trio stapten zij het podium op en scoorden met hun versie van 'Verliefd'. Net als de twee trio's voor hen, moesten de meisjes K3-nummers in een nieuw jasje steken.

Nora, Klaasje en Lisa  beten de spits af met  een aparte versie van 'Drums gaan Boem'.  Juryleden Karen, Kristel, Josje en Gert waren niet overtuigd.

Daarna brachten Demi, Marthe en Suzan 'I Love You Baby', één van de moeilijkste nummers uit het K3-repertoire. De jury kon het best smaken, zij selecteerden de drie in retro miltaire uniformpjes als eerste voor de tweede ronde. 

Als tweede werden Lauren, Hanne en Jindra geselecteerd. Televoters volgden dat advies niet en stemden uiteindelijk Lauren, Hanne en Jindra naar de volgende liveshow.

Op 6 november wordt de finale uitgezonden en dan weten we welke drie nieuwe zangeressen zich het nieuwe K3 mogen noemen.

23-10-2015 om 23:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart De Wever werkt nu ook al in de zoo

Bart De Wever werkt nu ook al in de zoo

http://oi59.tinypic.com/nyshfs.jpg

Normaal is hij strak in het pak in het stadhuis van Antwerpen te vinden, maar het programma 'Lookalikes' op 2BE wist hem even te strikken voor iets helemaal anders: Bart De Wever kluste een dagje bij in de zoo.

De burgemeester van Antwerpen die in de zoo dieren verzorgt? Dat krijgen we maar een keer in ons leven te zien. Voor het programma 'Lookalikes' van Piet De Praitere kroop Bart De Wever in de huid van zijn eigen dubbelganger Edwin Deschutter, die steen en been klaagt dat hij voortdurend moet poseren voor selfies. Wij kunnen alvast niet wachten om te zien of hij die pijlgifkikker ook effectief voedert.

Bart De Wever en Edwin zijn dezelfde persoon, maar het zou kunnen dat het programma een mengelmoes wordt van echte dubbelgangers en BV's die een dagje doen alsof. Zo zou er een stewardess zijn die als twee druppels water op Slongs Dievanongs lijkt, en heeft Koen Crucke een dubbelganger die pornoproducent is. Rara, wie heeft een echte 'lookalike'?

23-10-2015 om 00:24 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Louis Talpe krijgt rol in Amerikaanse serie

Louis Talpe krijgt rol in Amerikaanse serie

http://oi61.tinypic.com/zu5aw0.jpg

Louis Talpe heeft een rol te pakken in de Amerikaanse serie 'Of Kings and Prophets'. Dat meldt Deadline. Hij zal er de rol van Eliab vertolken.

Talpe tekende voor één seizoen. De Amerikaanse serie zal uitgezonden worden op ABC. De Bijbelse saga gaat over over vertrouwen, verraad en ambitie. De koning, de profeet en de herder staan centraal in het verhaal.

Talpe zal er de rol van Eliab, de broer van de toekomstige koning van Israël, vertolken. De acteur schitterde eerder al in 'Spitsbroers' en 'De Ridder'.

23-10-2015 om 00:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff krijgt gastrol in 'Sturm der Liebe'

Jean-Marie Pfaff krijgt gastrol in 'Sturm der Liebe'

http://oi62.tinypic.com/210y60x.jpg

Fans van Sturm der Liebe zullen binnenkort een bekend gezicht te zien krijgen in de populaire Duitse soap. Niemand minder dan Jean-Marie Pfaff krijgt een gastrol in de reeks over het amoureuze verhaal van de gasten en het personeel van hotel Fürstenhof.

"Ik heb er altijd van gedroomd om eens een draaidag van Sturm der Liebe mee te maken want Carmen en ik zijn trouwe kijkers. We volgen de reeks al jaren op de Belgische zender Vitaya", vertelt Jean-Marie aan Het Nieuwsblad. Een Duitse vriend van Pfaff kreeg het voor elkaar dat de ex-keeper niet enkel een opname mocht bijwonen, maar zelfs een gastrolletje kreeg.

Pfaff-Duits
Jean-Marie is net terug van de opnames, maar mag niets vertellen over de aflevering. Wel kan hij vertellen dat hij zichzelf speelt en enkele dialogen heeft. Wie de blonde krullenbol aan het werk wil zien, zal nog even moeten wachten. In Duitsland wordt de aflevering op 21 december uitgezonden, maar in Vlaanderen lopen de uitzendingen anderhalf jaar achter. Wij stellen ons vooral de vraag of Jean-Marie zijn legendarische Duits opnieuw uit de kast mocht halen of hij hulp kreeg van een coach.

23-10-2015 om 00:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schauvliege haalt zwaar uit naar 'De Afspraak' voor 'kritiekloos' interview met Wouter Deprez

Schauvliege haalt zwaar uit naar 'De Afspraak' voor 'kritiekloos' interview met Wouter Deprez

http://oi60.tinypic.com/219t0uu.jpg

Het kabinet van Vlaams minister van Milieu Joke Schauvliege (CD&V) uit felle kritiek op het interview met stand-upcomedian Wouter Deprez gisterenavond in 'De Afspraak' op Canvas.

Minister van Milieu Joke Schauvliege is niet te spreken over het interview van presentator Bart Schols met comedian Wouter Deprez in 'De Afspraak' gisterenavond. In een persbericht hekelt Schauvliege het feit dat Deprez "gedurende tien minuten een heftige persoonlijke aanval inzet op een minister van de Vlaamse regering".

"De VRT-journalist heeft de minister niet om een weerwoord gevraagd en stelt geen enkele kritische vraag", klinkt het verder. "Een eerste beschuldiging: minister Schauvliege schuift de zwarte piet voor het onderbenutten van het boscompensatiefonds door naar minister Turtelboom (Open Vld). Nochtans bespreekt Joke Schauvliege dezelfde woensdag 21 oktober op p. 5 van De Morgen, en enkel daar, de Europese begrotingsregels die het gebruik van het fonds bemoeilijken. Nergens valt de naam Turtelboom, uiteraard niet, het gaat om Europese regels en een aanslepend probleem. Alleen Wouter Deprez schrijft en beweert het omgekeerde, en Bart Schols herhaalt dat klakkeloos. En de bron? Die is glashelder, maar niet gecontroleerd."

"Publiek proces"

"Tweede beschuldiging: de minister heeft gelogen in het parlement. Zij heeft gezegd dat zij het geld van het fonds begrotingstechnisch niet volledig kan gebruiken. Maar ziedaar de ontmaskering door een quote van minister Turtelboom: 'Ik heb nog geen dossier gezien'. Conclusie: Schauvliege liegt, en dan nog tegenover het parlement, zo zegt Wouter Deprez. Bart Schols knikt, maar stelt niet de evidente vraag: vreemd dat die parlementsleden dat zomaar geloven? Zouden zij echt al die leugens slikken?"

"Natuurlijk niet, zij kennen de instructies van de minister van begroting van 8 november 2011, 19 juli 2012 en 16 juli 2013 om geen meeruitgaven op het fonds te doen, en de uitdrukkelijke weigering van de meerderheidspartijen bij de begrotingsopmaak van 2013 op de vraag om extra geld uit het fonds. Zij weten van de weigering van de inspecteur-generaal van financiën van 23 oktober 2014", aldus Schauvliege in het persbericht.

"Geen van de parlementairen vindt dat Schauvliege heeft gelogen tegen het parlement. Want Ingrid Lieten (sp.a) antwoordt: 'Ik weet, minister, dat de minister van Begroting u altijd naar huis stuurt met de mededeling dat het Boscompensatiefonds niet verder kan worden gebruikt omdat het een ESR-impact heeft. De middelen die de voorbije jaren zijn binnengekomen, mogen niet worden uitgegeven omdat ze dan als uitgave worden aangegeven'. En Wilfried Vandaele (N-VA) antwoordt: 'Wat betreft het Boscompensatiefonds. U hebt dat gezegd, we weten dat, er zit iets fout. We kunnen het niet aanboren wanneer we dat willen'. Het verslag staat gewoon op de website van het parlement, Bart Schols had dat met twee of drie muisklikken kunnen controleren."

"Tot finaal slot: de minister betreurt dat de openbare omroep een publiek proces laat maken zonder enige tegenspraak door de journalist of door haarzelf. Dat is in strijd met alle democratische spelregels en met de opdracht van de openbare omroep. Zij betreurt ook dat Wouter Deprez haar gratuit beticht van leugens, terwijl zij zwart op wit het tegendeel documenteert. Blijkbaar eindigt de kritische zin waar de Facebook-hype begint, ook bij 'De Afspraak'", besluit Schauvliege.

23-10-2015 om 00:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé snauwt assistente met de glimlach af

Beyoncé snauwt assistente met de glimlach af

http://oi59.tinypic.com/2m2jmhg.jpg

Beyoncé Knowles krijgt serieus wat kritiek in de Verenigde Staten. De zangeres verscheen op de rode loper van het TIDAL X: 1020 evenement. Voor de ogen van de aanwezigen snauwde ze haar assistente af.

De styliste legde de jurk van Beyoncé goed, maar die kon dat maar matig appreciëren. Met de glimlach, voor de camera's en fotografen, snauwde ze 'Stop it' naar haar assistente.

Die maakte zich meteen uit de voeten. Beyoncé krijgt vanwege haar 'arrogante' houding heel wat kritiek in de Verenigde Staten.

23-10-2015 om 00:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arubanen zien realitydiva Barbie aan voor Natalee Holloway

Arubanen zien realitydiva Barbie aan voor Natalee Holloway

http://oi62.tinypic.com/2jdhz54.jpg

Een Arubaanse organisatie die vermissingen probeert op te lossen heeft de Nederlandse realitydiva Samantha 'Barbie' de Jong (24) aangezien voor de verdwenen Natalee Holloway. Op de Facebookpagina van Alerta pa Aruba ('waakzaam op Aruba') staat een foto van Samantha en haar man Michael, maar volgens de organisatie gaat het om Natalee na een neuscorrectie.

Samantha zelf reageert verbijsterd op de pijnlijke fout."Samantha Holloway... in Aruba kan dat", schrijft ze op Facebook."Op een pagina die gaat over Aruba wordt gezegd dat ik Nathalee Holloway ben, maar dan na een neusoperatie. Niets van waar, natuurlijk vreselijke situatie voor die ouders dat het nog niet is opgelost. RIP Nathalee."

De Amerikaanse studente Natalee verdween in de nacht van 30 mei 2005 na een uitgaansavond tijdens een vakantie op Aruba. De laatste persoon die haar heeft gezien is de Nederlander Joran van der Sloot. Maar sinds haar verdwijning komt hij met tegenstrijdige verhalen en leugens over de bewuste avond. In 2012 verklaarde de rechter in Amerika de blondine officieel dood, maar haar lichaam is nooit gevonden.

23-10-2015 om 00:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broers Coppens stunten met zelfgebouwd vliegtuig, doe-het-zelfglijbaan, zwevende tafel en nat 'fatsuit'

Broers Coppens stunten met zelfgebouwd vliegtuig, doe-het-zelfglijbaan, zwevende tafel en nat 'fatsuit'

http://oi62.tinypic.com/2z66l49.jpg

In VTM-programma 'Het Lichaam van Coppens' pakken Mathias en Staf weer uit met een reeks straffe stunts. Om te beginnen testen ze of je echt sneller valt als je zwaarder bent.

22-10-2015 om 23:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!