Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schauvliege haalt zwaar uit naar 'De Afspraak' voor 'kritiekloos' interview met Wouter Deprez

Schauvliege haalt zwaar uit naar 'De Afspraak' voor 'kritiekloos' interview met Wouter Deprez

http://oi60.tinypic.com/219t0uu.jpg

Het kabinet van Vlaams minister van Milieu Joke Schauvliege (CD&V) uit felle kritiek op het interview met stand-upcomedian Wouter Deprez gisterenavond in 'De Afspraak' op Canvas.

Minister van Milieu Joke Schauvliege is niet te spreken over het interview van presentator Bart Schols met comedian Wouter Deprez in 'De Afspraak' gisterenavond. In een persbericht hekelt Schauvliege het feit dat Deprez "gedurende tien minuten een heftige persoonlijke aanval inzet op een minister van de Vlaamse regering".

"De VRT-journalist heeft de minister niet om een weerwoord gevraagd en stelt geen enkele kritische vraag", klinkt het verder. "Een eerste beschuldiging: minister Schauvliege schuift de zwarte piet voor het onderbenutten van het boscompensatiefonds door naar minister Turtelboom (Open Vld). Nochtans bespreekt Joke Schauvliege dezelfde woensdag 21 oktober op p. 5 van De Morgen, en enkel daar, de Europese begrotingsregels die het gebruik van het fonds bemoeilijken. Nergens valt de naam Turtelboom, uiteraard niet, het gaat om Europese regels en een aanslepend probleem. Alleen Wouter Deprez schrijft en beweert het omgekeerde, en Bart Schols herhaalt dat klakkeloos. En de bron? Die is glashelder, maar niet gecontroleerd."

"Publiek proces"

"Tweede beschuldiging: de minister heeft gelogen in het parlement. Zij heeft gezegd dat zij het geld van het fonds begrotingstechnisch niet volledig kan gebruiken. Maar ziedaar de ontmaskering door een quote van minister Turtelboom: 'Ik heb nog geen dossier gezien'. Conclusie: Schauvliege liegt, en dan nog tegenover het parlement, zo zegt Wouter Deprez. Bart Schols knikt, maar stelt niet de evidente vraag: vreemd dat die parlementsleden dat zomaar geloven? Zouden zij echt al die leugens slikken?"

"Natuurlijk niet, zij kennen de instructies van de minister van begroting van 8 november 2011, 19 juli 2012 en 16 juli 2013 om geen meeruitgaven op het fonds te doen, en de uitdrukkelijke weigering van de meerderheidspartijen bij de begrotingsopmaak van 2013 op de vraag om extra geld uit het fonds. Zij weten van de weigering van de inspecteur-generaal van financiën van 23 oktober 2014", aldus Schauvliege in het persbericht.

"Geen van de parlementairen vindt dat Schauvliege heeft gelogen tegen het parlement. Want Ingrid Lieten (sp.a) antwoordt: 'Ik weet, minister, dat de minister van Begroting u altijd naar huis stuurt met de mededeling dat het Boscompensatiefonds niet verder kan worden gebruikt omdat het een ESR-impact heeft. De middelen die de voorbije jaren zijn binnengekomen, mogen niet worden uitgegeven omdat ze dan als uitgave worden aangegeven'. En Wilfried Vandaele (N-VA) antwoordt: 'Wat betreft het Boscompensatiefonds. U hebt dat gezegd, we weten dat, er zit iets fout. We kunnen het niet aanboren wanneer we dat willen'. Het verslag staat gewoon op de website van het parlement, Bart Schols had dat met twee of drie muisklikken kunnen controleren."

"Tot finaal slot: de minister betreurt dat de openbare omroep een publiek proces laat maken zonder enige tegenspraak door de journalist of door haarzelf. Dat is in strijd met alle democratische spelregels en met de opdracht van de openbare omroep. Zij betreurt ook dat Wouter Deprez haar gratuit beticht van leugens, terwijl zij zwart op wit het tegendeel documenteert. Blijkbaar eindigt de kritische zin waar de Facebook-hype begint, ook bij 'De Afspraak'", besluit Schauvliege.

23-10-2015 om 00:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé snauwt assistente met de glimlach af

Beyoncé snauwt assistente met de glimlach af

http://oi59.tinypic.com/2m2jmhg.jpg

Beyoncé Knowles krijgt serieus wat kritiek in de Verenigde Staten. De zangeres verscheen op de rode loper van het TIDAL X: 1020 evenement. Voor de ogen van de aanwezigen snauwde ze haar assistente af.

De styliste legde de jurk van Beyoncé goed, maar die kon dat maar matig appreciëren. Met de glimlach, voor de camera's en fotografen, snauwde ze 'Stop it' naar haar assistente.

Die maakte zich meteen uit de voeten. Beyoncé krijgt vanwege haar 'arrogante' houding heel wat kritiek in de Verenigde Staten.

23-10-2015 om 00:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arubanen zien realitydiva Barbie aan voor Natalee Holloway

Arubanen zien realitydiva Barbie aan voor Natalee Holloway

http://oi62.tinypic.com/2jdhz54.jpg

Een Arubaanse organisatie die vermissingen probeert op te lossen heeft de Nederlandse realitydiva Samantha 'Barbie' de Jong (24) aangezien voor de verdwenen Natalee Holloway. Op de Facebookpagina van Alerta pa Aruba ('waakzaam op Aruba') staat een foto van Samantha en haar man Michael, maar volgens de organisatie gaat het om Natalee na een neuscorrectie.

Samantha zelf reageert verbijsterd op de pijnlijke fout."Samantha Holloway... in Aruba kan dat", schrijft ze op Facebook."Op een pagina die gaat over Aruba wordt gezegd dat ik Nathalee Holloway ben, maar dan na een neusoperatie. Niets van waar, natuurlijk vreselijke situatie voor die ouders dat het nog niet is opgelost. RIP Nathalee."

De Amerikaanse studente Natalee verdween in de nacht van 30 mei 2005 na een uitgaansavond tijdens een vakantie op Aruba. De laatste persoon die haar heeft gezien is de Nederlander Joran van der Sloot. Maar sinds haar verdwijning komt hij met tegenstrijdige verhalen en leugens over de bewuste avond. In 2012 verklaarde de rechter in Amerika de blondine officieel dood, maar haar lichaam is nooit gevonden.

23-10-2015 om 00:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broers Coppens stunten met zelfgebouwd vliegtuig, doe-het-zelfglijbaan, zwevende tafel en nat 'fatsuit'

Broers Coppens stunten met zelfgebouwd vliegtuig, doe-het-zelfglijbaan, zwevende tafel en nat 'fatsuit'

http://oi62.tinypic.com/2z66l49.jpg

In VTM-programma 'Het Lichaam van Coppens' pakken Mathias en Staf weer uit met een reeks straffe stunts. Om te beginnen testen ze of je echt sneller valt als je zwaarder bent.

22-10-2015 om 23:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Van Dyck vervoegt de cast van 'Safety First - The Movie'

Tom Van Dyck vervoegt de cast van 'Safety First - The Movie'

http://oi62.tinypic.com/2irofwp.jpg

Regisseur Tim Van Aelst heeft Tom Van Dyck kunnen overhalen om mee te spelen in 'Safety First - The Movie'. Hij zal er mee de hoofdrol spelen naast Dirk Porrez, Simon 'Smos' Vos, Luc Turlinckx en Ingrid Porrez.

"Tom heeft een cruciale rol in de film. Ik kan niet meer onthullen over zijn personage, maar dat hij voor een verrassende wending in het leven van het Safety First team zal zorgen, is zeker", aldus Van Aelst.

"We zijn dan ook heel fier dat we deze grote klepper konden strikken om onze fantastische hoofdcast te vervolledigen."

De opnames van de film kenden eerder dit jaar wat vertraging nadat er bij Ruth Beeckmans (Ingrid Porrez) hersenvliesontsteking werd ontdekt. De film zal op 16 december in de filmzalen verschijnen.

22-10-2015 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cultreeks 'Bevergem' vooral fenomeen in eigen regio

Cultreeks 'Bevergem' vooral fenomeen in eigen regio

http://oi60.tinypic.com/eiuw76.jpg

De superkijkcijfers voor Bevergem, dé topreeks van  Canvas 2.0, zijn vooral te danken aan...West-Vlaanderen. Bijna  de hélft van de West-Vlaamse  kijkers stemt op woensdagavond af op de cultreeks. In Limburg kijkt men nauwelijks naar de in plat West-Vlaams gesproken avonturen van comedian Freddy De Vadder, blijkt uit de kijkcijfers.

De cultreeks 'Bevergem', na drie afleveringen 'hot' met gemiddeld bijna 640.000 kijkers, is bovenal een fenomeen in eigen regio. Iedereen kijkt. In Zuid-­West-Vlaanderen tenminste, de Provence van België. En eigenlijk in heel de provincie West-Vlaanderen: de reeks lokt er zowat één kijker op twee. Een veelvoud vergeleken met de andere Vlaamse provincies.

De absurde avonturen van stand-up-­comedian Freddy De Vadder die in een West-Vlaams dorp - Bevergem - kennis maakt met een resem ontspoorde inwoners, leverden Canvas vorige week een sterk marktaandeel van gemiddeld  24% op. Straf cijfer voor een zender die amper 100.000 kijkers weet te trekken voor ankerprogramma's zoals 'De ­Afspraak' met Bart Schols. Maar die 24% toont niet hoe verdeeld de Vlaming kijkt.

21-10-2015 om 20:37 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ophef om laatste aflevering 'Geubels en de Idioten'

Ophef om laatste aflevering 'Geubels en de Idioten'

http://oi61.tinypic.com/116nxhl.jpg

'Geubels en de Idioten' testen vanavond of Afrikanen minder goed tegen de kou bestand zijn dan Russen, door er een stuk of twintig van in een koelcel bij -24°C te stoppen. Er is wat heibel rond dit 'experiment', maar VIER zendt het toch uit.

VIER schreef voor dit item van een minuut of drie een reeks kandidaten aan. "In ons programma willen we testen of mensen van Afrika genetisch beter tegen de koude kunnen dan mensen die gewoon zijn aan koude temperaturen zoals mensen van Rusland (of Oost-Europese landen). We willen het testen door te checken hoe lang mensen van Afrika en Rusland in een koude ruimte kunnen blijven. De temperatuur zal er -24 graden zijn. Je beslist zelf wanneer je de ruimte verlaat."

 "Identieke experimenten werden in WO II door de nazi's uitgevoerd", klinkt de kritiek. Volgens de tv-makers gaat het echter om een grap en absoluut niet om de remake van een nazi-experiment.

21-10-2015 om 20:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vin Diesel: "2014 was het moeilijkste jaar uit heel mijn leven"

Vin Diesel: "2014 was het moeilijkste jaar uit heel mijn leven"

http://oi59.tinypic.com/2utmamq.jpg

Vin Diesel weet met zijn glimlach geen blijf wanneer we hem in New York ontmoeten voor zijn nieuwste film 'The Last Witch Hunter'. Toch heeft de acteur er dood de dood van zijn beste vriend en 'Fast & Furious'-tegenspeler Paul Walker een helse periode opzitten. Diesel zegt dat hij uit een diep dal is geklommen: "2014 was het donkerste jaar uit heel mijn leven. Ik deed alles, maar dan ook alles om mijn verdriet te verbergen."

"Het is leuk om in 'The Witch Hunter' eens een heel andere Vin Diesel te zien!"

Diesel: "Daar ben ik het helemaal mee eens. Dat is trouwens ook één van de voornaamste redenen waarom ik deze film wilde doen. Het was iets anders en ik vond het erg uniek. Ik vond het een hele uitdaging om een onsterfelijk personage van 800 jaar oud te spelen, want hoe begin je daar in godsnaam aan? Hoe ga je zoiets op film zetten? De scriptschrijver, Cory Goodman, belde me na de eerste filmvoorstelling op en zei: 'Weet je, ik heb het script met jou in mijn achterhoofd geschreven.' Ik kan je verzekeren dat het maar heel weinig voorkomt dat een schrijver ook effectief de acteur strikt voor wie hij het script geschreven heeft, maar hier was dat dus wel het geval. Het stond als het ware in de sterren geschreven."

"Ben ik de enige persoon die onsterfelijkheid géén vloek vindt?"

Diesel: "Ik dacht daar in het begin ook zo over, maar ik ben sinds de opnames van de film helemaal van gedacht veranderd. Dat komt omdat ik heel veel tijd heb gespendeerd aan de uitwerking van mijn personage. Ik besef nu maar al te goed dat het allesbehalve een voordeel is om voor altijd te leven. Denk maar eens aan alle geliefden die je moet afgeven, aan alle mensen die je ziet sterven. Hoe veel dierbaren moet je verliezen vooraleer je moederziel alleen op de wereld achterblijft? Ik vind dat behoorlijk deprimerend als je het mij vraagt."

"Je hebt het ook in je echte leven de voorbije twee jaar niet gemakkelijk gehad."

Diesel: "2014 was het donkerste jaar uit heel mijn leven. Ik probeerde mijn verdriet voortdurend te verbergen. Ik probeerde tijdens elk interview mijn tranen te bedwingen. Ik wilde niet dat mijn kinderen zagen hoe veel verdriet ik had. Het is geen toeval dat mijn personage Kaulder hetzelfde meemaakt. Hij doet in het begin alsof er geen vuiltje aan de lucht is, maar naarmate de film vordert zie je dat hij wel degelijk met heel wat problemen worstelt. Dat is meteen ook waarom mijn personage mij zo lag."

"Je bent dan wel de meest bekende actiester van het moment, jouw kinderen zullen altijd op de eerste plaats komen."

Diesel: "Heb je mijn kinderen al eens gezien? Mijn God, zij betekenen werkelijk alles voor mij! Mijn kinderen zijn mijn wereld, zij zijn mijn toekomst, mijn alles. Er is niets waar ik zo trots op ben als mijn kinderen. Ik ben als vader met mijn gat in de boter gevallen en voel me vereerd dat ik hen mijn kinderen mag noemen. Er bestaat geen beter cadeau dan de rol van vader. Hier kan geen enkele andere rol aan tippen."

"Je hebt grote verwachtingen voor deze film."

Diesel: "Nou en of! Ik herinner me nog hoe ik net een scène met Michael Cane had opgenomen, en de studio van achter de monitor aan het meevolgen was. Op het einde van de dag kwamen ze naar mijn trailer en zeiden ze dat ze het verhaal van de sequel zo snel mogelijk wilden uitwerken. Ik vroeg me nog voor de opnames van 'The Last Witch Hunter' af wat er in de volgende films te zien zou zijn. Het is geen toeval dat de filmmakers voor een open einde hebben gekozen. Deze film is eigenlijk een mooie introductie van een wereld die nog volop verder ontdekt moet worden. Ik kan nu al niet meer wachten op het vervolg!"

'The Last Witch Hunter' draait vanaf vandaag in de Belgische bioscoopzalen.

21-10-2015 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cilou Annys schrijft openhartige boodschap: "Dat blijft mijn droom"

Cilou Annys schrijft openhartige boodschap: "Dat blijft mijn droom"

http://oi58.tinypic.com/29gk4t3.jpg

Cilou Annys is het als veelgevraagd model gewend om te poseren voor een groot publiek. Via een openhartige boodschap op Facebook vertelt ze over haar angsten.

Het liefst van al zeg je gewoon niets, soms is het gewoon gemakkelijker om te zwijgen en je mening voor jezelf te houden hoewel je maar al te graag jezelf in een gesprek smijt en zegt waar het op staat. 

Achteraf beklaag je het dat je niets zei. Je wist het antwoord, je weet dat wat je wilde uitdrukken en een bepaalde indruk zou kunnen maken, maar... het komt er gewoon niet uit. 

Sociaal gezien ben je gewoon raar, zwijgzaam, in jezelf gekeerd. Terwijl je het alleen maar wil uitroepen. 

Liefste mede-stotteraars,

Te snel, te lang en rare blikken, I know all about it. Kijk de angst in de ogen en ontwijk het niet.

Als ex-Miss België werd ik voor de leeuwen geworpen. Ik sta nu al verder dan 5 jaar geleden, maar toch blijft het mijn droom om te kunnen spreken voor een publiek zonder te sterven op het podium. 

Momenteel sterf ik eerlijk gezegd nog liever dan dat ik met een micro in de hand een ganse zaal toespreek. Maar ik blijf er voor gaan, en geloof me, niemand is perfect, maar je kan er wel naartoe streven. Morgen is het "Wereld Stotterdag", laat jezelf horen! "If you know the enemy and know yourself you need not fear the results of a hundred battles."

Liefs, 
Cilou Annys

21-10-2015 om 20:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim K. is jarig: haar gigantische transformatie in beeld

Kim K. is jarig: haar gigantische transformatie in beeld

http://oi62.tinypic.com/15f11eu.jpg

Realityster Kim Kardashian wordt vandaag 35 jaar, en dat moet natuurlijk gevierd worden. Waar Kim nu met gemak op de eerste rij van modeshows kan zitten, was dat ooit helemaal anders. We blikken even terug op haar evolutie van foute starlet naar fashionista. Met dank aan Kanye West.

Stijl

Toen Kim nog als personal assistent voor die andere starlet Paris Hilton werkte, was dat ook duidelijk zichtbaar aan haar eigen stijl. Denk veel dierenprint, korte jurkjes en rokken, grote oorbellen en brede tailleriemen. Kortom alles dat fout is, maar dan nóg erger.

Dezer dagen is haar stijl veel klassieker geworden, met voornamelijk effen stuks en stoere jasjes. Al vinden we nog steeds dat Kim te vaak voor nét te strakke items opteert, maar dat nu even terzijde.

Haar

Een kleine tien jaar terug droeg Kim liefst haarextensions, die er ook nog eens erg goedkoop uitzagen. Op een kort blond intermezzo na, draagt ze haar haren nu een stuk natuurlijker. Met een losse golf in of in een simpele knot. Een hele vooruitgang.

Make-up

Dat Kim haar make-up de laatste tijd natuurlijk houdt, is veel gezegd. Maar in vergelijking met een paar jaar geleden, is ze toch tenminste afgekickt van de fake tan, bronzer, te lichte highlighter en veel te veel foundation.

21-10-2015 om 20:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze belt haar vriend om zijn hart te breken voor 250 euro

Ze belt haar vriend om zijn hart te breken voor 250 euro

http://oi57.tinypic.com/r77g2s.jpg

In het humoristische programma 'Wie is de Sjaak' op de Nederlandse zender RTL wordt aan mensen gevraagd om bizarre, grappige en gênante opdrachten uit te voeren. Indien succesvol, verdienen ze 250 euro. Dit keer krijgt een meisje een wel heel erg zware opdracht.

De presentator wil gerust 250 euro uitdelen maar dan moet de jongedame naar haar vriend bellen om te zeggen dat ze verliefd is op iemand anders.

Na lang aarzelen doet ze het toch. Haar vriend is verbijsterd. Dan volgen de tranen.

21-10-2015 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor 10 seconden bonus verleidt Kobe Ilsen zelfs Alexander De Croo

Voor 10 seconden bonus verleidt Kobe Ilsen zelfs Alexander De Croo

http://oi61.tinypic.com/dwor48.jpg

Kobe Ilsen blijft door 'De Slimste Mens ter Wereld' stormen.  Ook in de zesde aflevering eindigde hij alweer als primus, met net geen 500 seconden als eindstand. Hij verpulverde vice-premier Alexander De Croo en de ooit goed in het vet zittende Margriet Hermans, nu 50 kilo later en iets minder strak in het vel.

Kobe speelt als een geslepen strateeg. Voor welgeteld 10 seconden bonus in de doorgaans zeer onbelangrijke '3-6-9'-ronde, verleidde hij zelfs Alexander De Croo, daarbij goed geholpen door de zwoele muziek van Barry White. Eerder had De Croo op dezelfde klanken -naar eigen zeggen- de moeilijkste halve minuut uit zijn leven beleefd.

Opvallend overigens hoe ontspannen en open De Croo, die doorgaans toch eerder van het stijve hark-legioen is, zich door de quiz bewoog. Open vizier, lachen, grollen, zich bloot gevend en bij wijlen ook duidelijk competitief. De aard van het beestje. Zijn finale, tegen Margriet, was spannend en gelijkopgaand. Zij wist 16 goede antwoorden te geven, hij kwam net aan de helft en verloor uiteindelijk na een gemakkelijke vraag over wijn exporterende landen.

21-10-2015 om 20:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe goed voorspelde 'Back to the Future' ons leven?

Hoe goed voorspelde 'Back to the Future' ons leven?

http://oi59.tinypic.com/wm1hcl.jpg

Woensdag 21 oktober 2015. Filmfans kennen die dag als was het hun eigen geboortedatum. In het in 1989 gedraaide deel twee van de klassieke trilogie 'Back to the Future' zoefden wetenschapper Doc Brown en zijn vriend Marty McFly - gespeeld door Christopher Lloyd en Michael J. Fox - in hun oude DeLorean door tijd en ruimte en kwamen terecht 'middenin' die beruchte woensdag. Tussen vliegende auto's en mensen in zelfdrogende kleren.

2015 lag toen nog heel ver in de toekomst. Toch zaten de filmmakers er niet altijd naast met hun voorspellingen. Integendeel zelfs. Nochtans was het volgens regisseur Robert Zemeckis niet echt de bedoeling om accurate toekomstvoorspellingen te doen.

Biobrandstof

In de film kiepert Doc af en toe wat etensresten en een kliekje bier in de Mr. Fusion Home Energy Reactor van zijn tot tijdmachine omgebouwde DeLorean-sportwagen. Er rijden weliswaar nog steeds geen auto's rond die het daarmee kunnen doen, maar sinds de millenniumwende zijn er wel al auto's met motoren die werken op biobrandstoffen als E85 (een alcoholbrandstofmix van 85% gedenatureerde ethanol met 15% benzine) of biodiesel.

Weersvoorspelling tot op de minuut

Bij aankomst in 2015 regent het pijpenstelen. Doc raadpleegt op zijn horloge de weersvoorspelling. 'Over vier seconden zal het stoppen met regenen.' En zo geschiedt. Dat hij dit zo precies weet, komt omdat de Amerikaanse weerdienst in 2015 het weer op voorhand plant. Het weer beïnvloeden, gebeurt inderdaad al - de Chinezen deden het tijdens de Olympische Spelen van 2008 -, maar niet in die mate als in de film. Wie een iWatch met weerapp heeft, kan vandaag net als Doc vrij accuraat zien wanneer het zal regenen of niet. Buienverwachtingen zijn (soms) bijna tot op de minuut correct.

Drastische verjongingskuur

Nog bij aankomst in 2015 trekt Doc zijn oude huid af. Eigenlijk een scène die in de film zit om te vermijden dat acteur Christopher Lloyd iedere keer moest 'omgeschminkt' worden tot een oude grijsaard. Michael J. Fox ontsnapte niet aan deze lijdensweg, die telkens vier uur in beslag nam. Plastische chirurgie en botox-kuren om er jonger uit te zien, zijn dezer dagen redelijk goed ingeburgerd.

Flinterdun fototoestel

Wie in 1989 een foto nam, deed dat met een vrij logge camera. Daarin zat een filmpje. Als het vol was, bracht je dat filmpje naar een ontwikkelcentrale. Wat later haalde je je foto's daar op en kon je zien wat je dagen, weken, maanden eerder gefotografeerd had. Doc werkt in de film met een flinterdunne camera die veel weg heeft van onze smartphone annex camera van vandaag.

Overal drones en camera's

Wanneer Griff en zijn bende aangehouden worden, zakt een soort drone uit de lucht - van de krant 'USA Today' - met camera's die foto's maken. Drones zijn vandaag aan een opmars bezig en camera's zijn al overal. Begin dit jaar hielden 287.386 camera's in ons land een oogje in het zeil. Het gaat om bewakingscamera's in gesloten plaatsen als winkels en gebouwen, en in openbare ruimtes zoals straten en lanen. Overigens, de foto's die de drone van 'USA Today' neemt, verschijnen pas de volgende dag op de frontpagina. Dat gaat vandaag wél heel anders.

3D-films

Marty wordt op het centrale plein van Hill Valley opgeslokt door een immense haai, een zeer levensechte reclame voor 'Jaws 19', een film die te bekijken is in 'Holomax-technologie'. Laten we dus zeggen dat de makers van 'Back to the Future' de doorbraak van 3D-films - voorlopers bestonden al veel langer dan 1989 - voorspeld hebben.

Vingerafdrukherkenning

De agenten die de slapende Jennifer naar huis brengen, openen de deur met haar vingerafdruk. Biff betaalt zo ook een taxichauffeur uitgerust met een betaalterminal. De recentste smartphones zijn al geschikt voor vingerafdrukherkenning. ING introduceerde onlangs als eerste bank de mogelijkheid om te betalen met vingerafdrukherkenning in haar Mobiel Bankieren App. Nadat klanten eerder al gebruik konden maken van stembediening en konden inloggen met hun vingerafdruk, is het nu ook mogelijk om betalingen te bevestigen in de app met je vinger.

Flatscreen met meerdere kanalen

In 1989 keken we nog tv op heel dikke toestellen waarin enorme beeldbuizen verwerkt zaten. Behalve de gelukkigen die over een satellietontvanger beschikten, moesten we ons ook tevreden stellen met een tiental of hoogstens enkele tientallen kanalen. Je bekeek er ook slechts één tegelijk. De McFly's kijken in 2015 televisie op een grote flatscreen, hebben keuze uit honderden zenders en kunnen er verschillende tegelijk bekijken. Allemaal werkelijkheid vandaag.

Google Glass

Aan de eettafel dragen Marty jr. en zijn zus merkwaardige brillen. Vermoedelijk kijken ze tv op hun persoonlijke tv-bril. 'Smart glasses' als deze bestaan ondertussen - Vuzix brillen -, maar een echt succes zijn ze niet. Ook de bekendere versie - Google Glass, eigenlijk een computer op je neus - lijkt maar moeilijk door te breken.

Skype en FaceTime

In de scène waarin Douglas Needles zijn collega Marty McFly overhaalt om zijn CusCo-kredietkaart te gebruiken voor een illegale deal, praten de twee met elkaar via een soort videochat. Zeg maar Skype of FaceTime. Blijkbaar toch geen waterdicht systeem, want hun baas, Ito T. Fujitsu, kijkt mee.

Vliegende auto

Er vlogen al auto's lang voor 'Back to the Future', zoals de Waterman Arrowbile (1937) en de Taylor Aerocar (1949). Maar ze werden geen commercieel succes. Het Slowaakse bedrijf AeroMobil beweerde de afgelopen jaren dat het werkte aan een tweezits-auto met een versterkte koolstofcarrosserie en inklapbare vleugels. Goed voor 160 km/u op de weg en 200 per uur in de lucht. De derde versie, de AeroMobil 3.0, werd in 2014 gepresenteerd. Helaas, begin dit jaar stortte de vliegende auto neer tijdens een 'testrit'. Of de Aeromobil nog in 2017 op de markt komt, zoals eerst gepland, is zeer de vraag.

Een toestel om in te slapen

Bij aankomst in 2015 doet Doc Marty's vriendin Jennifer in slaap met een 'sleep-inducing alpha-rythm generator'. Daar bestaat een wetenschappelijke achtergrond voor: bij de overgang van waaktoestand naar non-REM-slaap vertoont het elektro-encefalogram (EEG) een vermindering van het alfa-ritme (golven van 8 tot 12 Hertz, kenmerkend tracé van waaktoestand) om plaats te maken voor een trager ritme, gekenmerkt door theta-golven (3 tot 7 Hertz). In Amerika zijn al patenten genomen op 'alpha-rhythm generators', maar dat zijn niet meteen dingen die lijken op het apparaatje van Doc. Voorlopig dus een Stillnoct om in te slapen.

Zelfknopende veters

Marty McFly draagt Nikes met automatisch knopende veters. Fans wilden die MAG's ook. In 2008 bracht Nike een gelijkaardige schoen op de markt, weliswaar zonder zelfknopende veters. In 2011 ontwierp Nikes designer Tinker Hatfield de Nike MAG. eBay en Nike verkochten er 1.510 voor het goede doel: de Michael J. Fox Foundation voor onderzoek naar Parkinson. Die schoenen waren uitgerust met een herlaadbare batterij. Maar nog steeds geen zelfknopende veters. Begin 2014 liet Hatfield weten dat Nike MAG's mét zelfknopende veters er in 2015 zouden komen. Eerst werd mei 2015 vooropgesteld. Nu gonst internet over 21 oktober als releasedatum. Maar voorlopig zijn er (nog) niet.

Vliegend skateboard

De Hoverboard - een vliegend skateboard waarmee je door de stad 'hovert' - doet de fans al 26 jaar watertanden. Regisseur Zemeckis liet in de 'making of' uitschijnen dat het Hoverboard echt bestond. Het was een grapje. Sindsdien kondigden al verschillende uitvinders en bedrijven aan dat ze een Hoverboard klaar hadden. Het bleek telkens een ontgoocheling. Het Californische Arx Pax lanceerde in 2014 de Hendo Hover. Dat maakt gebruik van een magnetisch veld dat het bord een paar centimeter boven een oppervlak laat zweven. Wie door de stad wil 'hoveren', heeft er dus niks aan. De makers presenteren een nieuw model op 21 oktober 2015, zo schrijft 'Wired'.

Intelligent jasje

Marty draagt een jasje waarvan de maat zich automatisch aanpast aan wie het aantrekt en dat snel en vanzelf droogt na een regenbui. Zogezegd intelligente kledij of 'smart clothing'. Het aantal projecten en toekomstideeën op dit vlak is niet te tellen. Van schoenen die nooit meer vuil worden, over babypakjes met ingebouwde hartslagmeter tot brandweerjassen met sensoren voor giftige rook. Het ATAP-lab van Google en Levi's werken samen aan Project Jacquard: kort samengevat wordt interactieve technologie in de stof van je kleren geweven. Zo hoef je niet constant meer naar je smartphone te staren, maar volstaat het over je mouw te wrijven om je telefoon op te nemen. Hoeft het gezegd: voorlopig nog niet in het rek.

Tankstation met robots

Een tankstation zonder personeel? Dat bestaat. Er zijn er zelfs steeds meer. Maar eentje waar je niet uit je auto moet, omdat robots je tank vullen? Nooit gezien. Nochtans, ook zij bestaan. Het Amerikaanse bedrijf Husky heeft ze ontwikkeld (tik maar eens 'Husky and Fuelmatics' in op YouTube) en eind 2013 voorgesteld op een beurs in Atlanta. Bedienen en betalen kan vanuit je auto via een app. Eén pomp kost 43.700 euro. Wat de prijs per liter in zo'n tankstation lichtjes zou opdrijven, geeft ook Husky toe. Voorlopig is geen enkel benzinemerk er al aan begonnen.

Eten terwijl we sporten

We doen heel veel aan multitasken in 2015. Te veel zelfs. Alleen dit niet.

Gedroogde pizza hydrateren

Voeding drogen is al eeuwenlang een bekende bewaarmethode. In 'Back to the Future 2' gebruikt oma Lorraine een hydrator van Black & Decker om een piepkleine gedroogde pizza van Pizza Hut in 12 seconden te hydrateren tot een normale pizza. Opvallend is bovendien dat de pizza dampt, terwijl Lorraine de onderliggende plaat die ook uit de Hydrator komt, met de blote hand kan vastnemen. Goed geprobeerd allemaal. Maar vandaag de dag bestaat er geen apparaat om gedroogde voeding in enkele seconden te hydrateren. Enige methode is nog altijd de oude: onderdompelen in (kokend) water.

Robot die de hond uitlaat

Zonder commentaar. Tenzij je hier een laagvliegende drone in ziet, die de hond uitlaat.

Internet

Merkwaardig. Hoewel internet in 1989 in volle ontwikkeling was - er waren toen al 100.000 hosts en twee jaar later zag het WorldWideWeb het licht - is er geen spoor van te vinden in de film.

De gsm/smartphone

Even merkwaardig als het missen van internet. Mobiele telefonie bestond al lang voor 1989. In die periode werden de toestellen lichter en kleiner. France Telecom lanceerde de Bi-Bop voor stedelijk gebruik in 1991. De echte doorbraak kwam er ongeveer tegelijk met de gsm-technologie. De filmmakers hebben de explosie die daarop volgde niet voorzien. Marty McFly stapt in 2015 doodleuk naar een telefooncel. In ons land zou hij er vandaag geen meer vinden.

Teloorgang van fax

De befaamde scène waarin McFly ontslagen wordt wegens gesjoemel, toont dat zijn hele huis vol faxapparaten staat. Heeft u nog een fax in huis?

De dood van Diana

De frontpagina van 'USA Today' van donderdag 22 oktober 2015 gaat in de film vooral over de bende van Griff Tannen. Maar er staat nog interessant nieuws op. Dat Washington zich voorbereidt op de komst van Queen Diana bijvoorbeeld. Diana is ondertussen dood. En moest ze nog geleefd hebben, ze zou nooit Queen geworden zijn, want gescheiden van Charles. En mocht ze nog leven en bij de vader van haar kinderen zijn, Elisabeth II zit nog altijd stevig op de troon.

21-10-2015 om 20:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
20-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnames 'The Last Witch Hunter' lagen zes maanden stil door dood Paul Walker

Opnames 'The Last Witch Hunter' lagen zes maanden stil door dood Paul Walker

http://oi62.tinypic.com/2dqu2ix.jpg

Het scheelde niet veel, of de opnames van 'The Last Witch Hunter' hadden nooit plaatsgevonden. Hoofdrolspeler Vin Diesel had het namelijk zo moeilijk met het plotse overlijden van zijn beste vriend en 'Fast & Furious'-tegenspeler Paul Walker, dat hij ei zo na de handdoek in de ring gooide. Wij zetten vijf weetjes over de nieuwste actiefilm op een rijtje.

Het script heeft een tijdje op de Blacklist gestaan

'The Last Witch Hunter' werd vijf jaar geleden geschreven door Cory Goodman, een Amerikaanse scriptschrijver die momenteel aan het verhaal van de nieuwe 'Underworld: Next Generation' bezig is. Eén jaar later stond het script van 'The Last Witch Hunter' al op de Blacklist, een lijst van de 'beste Hollywoodfilms die nog gemaakt moeten worden'. Regisseur Breck Eisner legt tijdens ons interview in New York uit waarom het zo lang duurde om een studio te vinden: "Een film met een origineel script is meteen een stuk risicovoller dan een film die gebaseerd is op een boek of een stripverhaal. Iedereen kent Vin Diesel en Elijah Wood, maar in principe is er nog maar weinig over de film bekend. Dat is een hele uitdaging, want je krijgt de moeilijke taak om een publiek warm te maken voor een verhaal dat nog niet gekend is. Er worden tegenwoordig zo veel goede films gemaakt waardoor de concurrentie moordend is. We kunnen nu enkel nog hopen dat we een enthousiast publiek kunnen vinden."

De filmmakers hadden maar één acteur op hun lijstje voor de rol van Kaulder

De scriptschrijver schreef het verhaal van 'The Last Witcher Hunter' met Vin Diesel als de onsterfelijke 800 jaar oude heksenjager Kaulder in gedachten. De filmmakers hadden dan ook maar één acteur op hun lijstje staan toen ze aan hun project begonnen. Het duurde maar liefst drie jaar om Diesel te pakken te krijgen. "Het is héél moeilijk om Vin te strikken. Een grote vis sla je niet zo maar aan de haak!", lacht Eisner. "Vin neemt graag zijn tijd wanneer het op films aankomt. Hij is erg voorzichtig met de rollen die hij aanneemt. Het heeft zeer lang geduurd om hem binnen te halen: we hebben veel moeten ronddollen, praten en onderhandelen, maar het is ons na heel veel bloed, zweet en tranen dan toch gelukt!"

De opnames lagen zes maanden stil door het overlijden van Paul Walker

Vin Diesel was net gecast toen zijn beste vriend en 'Fast & Furious'-tegenspeler Paul Walker op 20 november 2013 bij een auto-ongeluk om het leven kwam. De plotse dood van Walker legde zowel de opnames van 'Fast & Furious 7' als 'The Last Witch Hunter' plat. "Vin ging door een bijzonder moeilijke periode waardoor de opnames een tijdlang werden stilgelegd. We hebben uiteindelijk zes maanden moeten wachten totdat 'Fast' was ingeblikt. Vin heeft daarna hooguit een paar dagen vrij gehad en is dan meteen naar onze set gekomen. Het is niet fijn wanneer zoiets gebeurt, maar Lionsgate heeft ons in die tussentijd een budget gegeven waardoor ik toch nog wat verder kon werken. Ik heb me op mijn eigen tempo kunnen bezighouden met het script, de uitwerking van de film en de casting van de acteurs. We hebben tijdens die pauze hier en daar wat geld uitgegeven in de hoop dat Vin zou terugkomen."

Zonder Vin Diesel was er geen 'The Last Witch Hunter'-film geweest

Diesel had het na het overlijden van Paul zo moeilijk, dat hij een tijdlang heeft overwogen om met de opnames van 'Fast & Furious' en 'The Last Witch Hunter' te kappen. Hij bedacht zich naar eigen zeggen omdat Paul niet zou gewild hebben dat er op deze manier een einde zou komen aan de populaire franchise. "Deze film was met Vin, of met niemand", legt Eisner uit. "Er was geen plan B. Zonder Vin was er geen film geweest. Het licht ging pas op groen vanaf het moment dat Vin er weer bij was."

Er zijn nu al plannen voor een sequel

De filmmakers kozen voor een open einde met uitzicht op een franchise. Of een sequel er al dan niet zal komen, hangt natuurlijk volledig af van hoe goed 'The Last Witch Hunter' het in de bioscoopzalen zal doen. "De sequel komt wanneer het publiek de eerste film heeft goedgekeurd", aldus de regisseur. "Ik ben niet naïef genoeg om er nu al van uit te gaan dat het vervolg er ook effectief zal komen, maar de plannen liggen in elk geval al wel op tafel. We kunnen met het personage van Kaulder zo veel kanten op omdat hij in zo veel verschillende tijdsperiodes heeft geleefd. Aan verhalen zullen we geen gebrek hebben!"

'The Last Witch Hunter' draait vanaf 21 oktober in de Belgische bioscoopzalen.

20-10-2015 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pascale Naessens is miljonair"

"Pascale Naessens is miljonair"

http://oi61.tinypic.com/eppro4.jpg

Het gaat Pascale Naessens financieel voor de wind. Haar kookboeken verkopen zo goed dat ze volgens de website DeRijksteBelgen.be haar eerste miljoen binnenrijfde en ze officieel miljonair is.

De kookboeken van Pascale zijn intussen de best verkopende van België. Haar fortuin zal dus waarschijnlijk nog fors toenemen door alle auteursrechten die ze zal claimen, aldus DeRijksteBelgen. Ze zal echter nog een inspanning moeten doen om haar man Paul Jambers in te halen, die zo'n 10 miljoen bij elkaar wist te krijgen in zijn carrière.

20-10-2015 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc Appermont geeft zich (letterlijk) bloot

Luc Appermont geeft zich (letterlijk) bloot

http://oi61.tinypic.com/20t1cfm.jpg

Een etmaal 'leven en werken' van Luc Appermont (en een beetje Bart Kaëll), samengevat in één uur. Dat is de eerste aflevering van 'Het Huis', dat vanavond start op Eén. Het 66-jarige icoon is de eerste van acht Belgen die 24 uur van de buitenwereld worden afgesloten, samen met interviewer Eric Goens.

De kijker ontdekt vanavond een gewone mens, genaamd Luc Appermont. Een man die tegen de tranen vecht als hij over zijn moeder en over de dood praat. Een BV die tot rust is gekomen. Die zijn partner Bart Kaëll, als die plots opduikt, wel een duwtje tegen de schouder, maar geen kus geeft. Die toekijkt, terwijl Bart kookt en toegeeft dat hij 'een oen' is in de keuken. Die wat ongemakkelijk heen en weer schuifelt als Bart op het eind van de zomeravond het mooie 'Chez Laurette' van Michel Delpech, hun beider lievelingslied, aan de piano zingt.

Maar ook een man die zo op zijn gemak is, dat hij zijn brede torso toont aan de kijker. "Het eerste uur was ik echt niet op mijn gemak", geeft Luc toe. "Ik zag overal camera's. Maar al snel verdween dat. Ik probeer altijd zo professioneel mogelijk over te komen op televisie, maar hier betrapte ik er me vrij snel op dat ik die controle losliet. Ik heb het niet zo begrepen op televisie waar je je emoties de vrije loop laat. Maar hier moest ik én mijn emoties toch onder controle houden én over mijn familie praten."

20-10-2015 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moora Vander Veken heeft het verkorven in Herzele

Moora Vander Veken heeft het verkorven in Herzele

http://oi62.tinypic.com/dgmhpw.jpg

Herzele staat in rep en roer na het zien van enkele lugubere en erotische scènes die werden opgenomen in de dekenale kerk. De beelden waren vorige week te zien in een kortfilm die getoond werd tijdens het tv-programma 'Het Sterkste Netwerk' op Eén. "Dit is meer dan een brug te ver. Meteen na de uitzending kreeg ik al boze parochianen aan de lijn", aldus deken Jean-Paul Dreelinck.

De Herzeelse deken Jean-Paul Dreelinck zegt in shock te verkeren na de uitzending van 'Het Sterkste Netwerk', vorige week op Eén. De opnames daarvoor vonden vorige week plaats in en rond de Burchtweide. Foute vriend Begijn Le Bleu en Thuis-actrice Moora vander Veken kregen de opdracht om een kortfilm op te nemen, waarin ze een moordscène naspeelden. Moora vander Veken vond er niet beter op dan naar de dekenale kerk te trekken en daar enkele kinderen te laten figureren. Ze moesten vermoord tussen de kerkstoelen liggen. Zelf speelde ze mee in enkele losbandige scènes, waarbij ze eerst een vrouw kuste en daarna ook nog twee mannen. Ook de preekstoel werd door de acteurs onteerd. Moora vander Veken voelde na het zien van de kortfilm meteen nattigheid. "Ik vrees dat ik nooit nog een kerk binnenmag", liet de actrice zich ontvallen.

Toestemming?
Deken Dreelinck had toestemming gegeven om enkele beelden te schieten in en buiten de kerk, maar zegt niet op de hoogte te zijn geweest van het scenario. Hij voelt zich dan ook 'misbruikt'.

"Ik kreeg heel wat telefoontjes van misnoegde parochianen. Allemaal willen ze weten of ik op de hoogte was van deze opnames. De programmamakers zijn bij mij komen aanbellen met de vraag of ze wat beelden mochten schieten in en buiten de kerk. Wat ze gingen doen, vertelden ze er niet bij. Omdat we steeds te horen krijgen dat we onze kerken moeten openstellen voor andere initiatieven, stemde ik toe", vertelt deken Dreelinck.

De adem van de man stokte techter toen hij de uitzending zag. "Die dode kinderen tussen de kerkstoelen, dat was er echt over. En dan zwijg ik nog over de kusscènes, dat doe je toch niet in een kerk. Ik ben sterk ontgoocheld in de programmamakers, want zij hebben misbruik gemaakt van mijn goedheid. Ik ga met de gemeente bekijken hoe we kunnen reageren, want dit wil ik niet zomaar laten passeren. Ik ben mijn parochianen immers ook verantwoording verschuldigd", zucht de deken.

Volgens de programmamakers was het nooit hun bedoeling om de geloofsgemeenschap van Herzele te shockeren. "Beide kandidaten kregen carte blanche om hun kortfilm op te nemen. Moora koos ervoor om enkele lugubure en licht erotische scènes op te nemen in de kerk. Na het zien van de kortfilm begrijp ik dat dit bij de deken in het verkeerde keelgat geschoten is. Wij zullen dan ook contact opnemen met de kerkfabriek om onze excuses aan te bieden", reageert Hans Otten.

20-10-2015 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freek Braeckman vervangt Martine Tanghe als co-presentator 'Groot Dictee'

Freek Braeckman vervangt Martine Tanghe als co-presentator 'Groot Dictee'

http://oi57.tinypic.com/28wi0yg.jpg

Voor het eerst in tien jaar wordt het 'Groot Dictee der Nederlandse Taal' níet door VRT-nieuwsanker Martine Tanghe gepresenteerd. Zij wordt vervangen door haar collega bij de nieuwsdienst Freek Braeckman (36). Hij zal op 19 december samen met ouwe getrouwe Philip Freriks (71) gastheer zijn van het 'Groot Dictee'.

De spellingwedstrijd, die zowel door bekende Vlamingen en Nederlanders als door 'gewone' deelnemers wordt betwist, wordt dit jaar geschreven door de Vlaamse auteur Lieve Joris. Opmerkelijk: Freek Braeckman is de enige bekende deelnemer die ooit het dictee won. Hij deed dat in 2011, het jaar dat er geen Vlaamse copresentator was. Martine Tanghe moest toen wegens haar revalidatie van borstkanker verstek laten gaan. Als winnaar van het Dictee droeg Freek toen zijn overwinning op aan Tanghe.

Vakantie
Martine Tanghe, die na een erg drukke zomer op de VRT-redactie op dit ogenblik van vakantie geniet, laat weten dat ze al die jaren het dictee met veel plezier heeft gepresenteerd en dat ze precies daarom Freek die rol nu van harte gunt. Ze neemt na haast een kwart eeuw dus afscheid van haar Groot Dictee. Het nieuwsanker volgde al in 1997 schrijfster Kristien Hemmerechts op als vast jurylid. In 2005 werd ze de vaste gastvrouw naast Nederlander Philip Freriks.

'Café Corsari'
Voor Freek Braeckman wordt het 'Groot Dictee' zijn eerste publieke opdracht sinds 'Café Corsari', het praatprogramma op één dat tot midden dit jaar dagelijks werd uitgezonden. De licentiaat Germaanse Talen won begin 2009 al 'De Slimste Mens ter Wereld'. Braeckman keerde inmiddels terug naar de nieuwsdienst, waar hij momenteel werkt aan een programma over menselijk gedrag.

Het Groot Dictee wordt op zaterdag 19 december uitgezonden op Canvas en NPO2.

20-10-2015 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst: "We gaan naar de finale met zes meisjes"

Gert Verhulst: "We gaan naar de finale met zes meisjes"

http://oi61.tinypic.com/2s80kjt.jpg

Gert Verhulst zal de komende weken de opvolgsters van Karen, Josje en Kristel kennen. De Studio 100-baas vertelde aan Qmusic dat hij nu nog geen idee heeft wie 'K3 zoekt K3' zal winnen.

"Het is echt spannend. Ik had gedacht dat we onder elkaar wel snel zouden weten wie het zou worden, maar we weten het dus nog echt niet", aldus Verhulst.

Nog drie afvallers
"Dat Suzan mocht blijven en Laura niet? Je begrijpt dat ik daarover niets mag zeggen. Het wordt elke week wel echt moeilijker en moeilijker. Het is een cliché, maar het is echt waar. We gaan naar de finale met zes meisjes. Er moeten er dus nog drie afvallen."

20-10-2015 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's getuigen: van verslaafd aan xtc tot angstaanvallen

BV's getuigen: van verslaafd aan xtc tot angstaanvallen

http://oi57.tinypic.com/2hrmx52.jpg

De zielen bloot en de geheimen op tafel. In het gisteren voorgestelde boek 'Verborgen Kopzorgen' praten tien BV's openlijk over hun problemen en verslavingen. Van drank en drugs tot eetstoornissen en depressies. 'De boekskes' werden gisteren in één psychologisch onderbouwd boek gegoten.

Het kostte auteur Leslie Hodge bijzonder veel moeite. Maar omdat haar boek jongeren moet helpen om psychische problemen bespreekbaar te maken, lieten de 10 bekende koppen in hun hart kijken. Sommigen met een bekend probleem, zoals de eetstoornis van Kate Ryan, anderen met ongekende ontboezemingen. Zo vertelt acteur Jeroen Perceval, momenteel alomtegenwoordig na zijn vertolking in de Vlaamse filmparel 'D'Ardennen', honderduit over zijn jarenlange middelenmisbruik. "Ik begon uit mijn vaders voorraadkast wiet te stelen, en verkocht dat op school. Een jaar later ben ik met speed begonnen. Vanaf het eerste moment dat ik die drug aanraakte, was ik verliefd."

Zijn gebruik liep al snel uit de hand. "Op mijn vijftien ontdekte ik ecstasy, cocaïne en lsd. En toen kwam ook de periode dat ik in discotheken binnen mocht. Dan was het hek helemaal van de dam. Heroïne, coke, noem maar op."

20-10-2015 om 17:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!