Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

20-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnames 'The Last Witch Hunter' lagen zes maanden stil door dood Paul Walker

Opnames 'The Last Witch Hunter' lagen zes maanden stil door dood Paul Walker

http://oi62.tinypic.com/2dqu2ix.jpg

Het scheelde niet veel, of de opnames van 'The Last Witch Hunter' hadden nooit plaatsgevonden. Hoofdrolspeler Vin Diesel had het namelijk zo moeilijk met het plotse overlijden van zijn beste vriend en 'Fast & Furious'-tegenspeler Paul Walker, dat hij ei zo na de handdoek in de ring gooide. Wij zetten vijf weetjes over de nieuwste actiefilm op een rijtje.

Het script heeft een tijdje op de Blacklist gestaan

'The Last Witch Hunter' werd vijf jaar geleden geschreven door Cory Goodman, een Amerikaanse scriptschrijver die momenteel aan het verhaal van de nieuwe 'Underworld: Next Generation' bezig is. Eén jaar later stond het script van 'The Last Witch Hunter' al op de Blacklist, een lijst van de 'beste Hollywoodfilms die nog gemaakt moeten worden'. Regisseur Breck Eisner legt tijdens ons interview in New York uit waarom het zo lang duurde om een studio te vinden: "Een film met een origineel script is meteen een stuk risicovoller dan een film die gebaseerd is op een boek of een stripverhaal. Iedereen kent Vin Diesel en Elijah Wood, maar in principe is er nog maar weinig over de film bekend. Dat is een hele uitdaging, want je krijgt de moeilijke taak om een publiek warm te maken voor een verhaal dat nog niet gekend is. Er worden tegenwoordig zo veel goede films gemaakt waardoor de concurrentie moordend is. We kunnen nu enkel nog hopen dat we een enthousiast publiek kunnen vinden."

De filmmakers hadden maar één acteur op hun lijstje voor de rol van Kaulder

De scriptschrijver schreef het verhaal van 'The Last Witcher Hunter' met Vin Diesel als de onsterfelijke 800 jaar oude heksenjager Kaulder in gedachten. De filmmakers hadden dan ook maar één acteur op hun lijstje staan toen ze aan hun project begonnen. Het duurde maar liefst drie jaar om Diesel te pakken te krijgen. "Het is héél moeilijk om Vin te strikken. Een grote vis sla je niet zo maar aan de haak!", lacht Eisner. "Vin neemt graag zijn tijd wanneer het op films aankomt. Hij is erg voorzichtig met de rollen die hij aanneemt. Het heeft zeer lang geduurd om hem binnen te halen: we hebben veel moeten ronddollen, praten en onderhandelen, maar het is ons na heel veel bloed, zweet en tranen dan toch gelukt!"

De opnames lagen zes maanden stil door het overlijden van Paul Walker

Vin Diesel was net gecast toen zijn beste vriend en 'Fast & Furious'-tegenspeler Paul Walker op 20 november 2013 bij een auto-ongeluk om het leven kwam. De plotse dood van Walker legde zowel de opnames van 'Fast & Furious 7' als 'The Last Witch Hunter' plat. "Vin ging door een bijzonder moeilijke periode waardoor de opnames een tijdlang werden stilgelegd. We hebben uiteindelijk zes maanden moeten wachten totdat 'Fast' was ingeblikt. Vin heeft daarna hooguit een paar dagen vrij gehad en is dan meteen naar onze set gekomen. Het is niet fijn wanneer zoiets gebeurt, maar Lionsgate heeft ons in die tussentijd een budget gegeven waardoor ik toch nog wat verder kon werken. Ik heb me op mijn eigen tempo kunnen bezighouden met het script, de uitwerking van de film en de casting van de acteurs. We hebben tijdens die pauze hier en daar wat geld uitgegeven in de hoop dat Vin zou terugkomen."

Zonder Vin Diesel was er geen 'The Last Witch Hunter'-film geweest

Diesel had het na het overlijden van Paul zo moeilijk, dat hij een tijdlang heeft overwogen om met de opnames van 'Fast & Furious' en 'The Last Witch Hunter' te kappen. Hij bedacht zich naar eigen zeggen omdat Paul niet zou gewild hebben dat er op deze manier een einde zou komen aan de populaire franchise. "Deze film was met Vin, of met niemand", legt Eisner uit. "Er was geen plan B. Zonder Vin was er geen film geweest. Het licht ging pas op groen vanaf het moment dat Vin er weer bij was."

Er zijn nu al plannen voor een sequel

De filmmakers kozen voor een open einde met uitzicht op een franchise. Of een sequel er al dan niet zal komen, hangt natuurlijk volledig af van hoe goed 'The Last Witch Hunter' het in de bioscoopzalen zal doen. "De sequel komt wanneer het publiek de eerste film heeft goedgekeurd", aldus de regisseur. "Ik ben niet naïef genoeg om er nu al van uit te gaan dat het vervolg er ook effectief zal komen, maar de plannen liggen in elk geval al wel op tafel. We kunnen met het personage van Kaulder zo veel kanten op omdat hij in zo veel verschillende tijdsperiodes heeft geleefd. Aan verhalen zullen we geen gebrek hebben!"

'The Last Witch Hunter' draait vanaf 21 oktober in de Belgische bioscoopzalen.

20-10-2015 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pascale Naessens is miljonair"

"Pascale Naessens is miljonair"

http://oi61.tinypic.com/eppro4.jpg

Het gaat Pascale Naessens financieel voor de wind. Haar kookboeken verkopen zo goed dat ze volgens de website DeRijksteBelgen.be haar eerste miljoen binnenrijfde en ze officieel miljonair is.

De kookboeken van Pascale zijn intussen de best verkopende van België. Haar fortuin zal dus waarschijnlijk nog fors toenemen door alle auteursrechten die ze zal claimen, aldus DeRijksteBelgen. Ze zal echter nog een inspanning moeten doen om haar man Paul Jambers in te halen, die zo'n 10 miljoen bij elkaar wist te krijgen in zijn carrière.

20-10-2015 om 18:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Luc Appermont geeft zich (letterlijk) bloot

Luc Appermont geeft zich (letterlijk) bloot

http://oi61.tinypic.com/20t1cfm.jpg

Een etmaal 'leven en werken' van Luc Appermont (en een beetje Bart Kaëll), samengevat in één uur. Dat is de eerste aflevering van 'Het Huis', dat vanavond start op Eén. Het 66-jarige icoon is de eerste van acht Belgen die 24 uur van de buitenwereld worden afgesloten, samen met interviewer Eric Goens.

De kijker ontdekt vanavond een gewone mens, genaamd Luc Appermont. Een man die tegen de tranen vecht als hij over zijn moeder en over de dood praat. Een BV die tot rust is gekomen. Die zijn partner Bart Kaëll, als die plots opduikt, wel een duwtje tegen de schouder, maar geen kus geeft. Die toekijkt, terwijl Bart kookt en toegeeft dat hij 'een oen' is in de keuken. Die wat ongemakkelijk heen en weer schuifelt als Bart op het eind van de zomeravond het mooie 'Chez Laurette' van Michel Delpech, hun beider lievelingslied, aan de piano zingt.

Maar ook een man die zo op zijn gemak is, dat hij zijn brede torso toont aan de kijker. "Het eerste uur was ik echt niet op mijn gemak", geeft Luc toe. "Ik zag overal camera's. Maar al snel verdween dat. Ik probeer altijd zo professioneel mogelijk over te komen op televisie, maar hier betrapte ik er me vrij snel op dat ik die controle losliet. Ik heb het niet zo begrepen op televisie waar je je emoties de vrije loop laat. Maar hier moest ik én mijn emoties toch onder controle houden én over mijn familie praten."

20-10-2015 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moora Vander Veken heeft het verkorven in Herzele

Moora Vander Veken heeft het verkorven in Herzele

http://oi62.tinypic.com/dgmhpw.jpg

Herzele staat in rep en roer na het zien van enkele lugubere en erotische scènes die werden opgenomen in de dekenale kerk. De beelden waren vorige week te zien in een kortfilm die getoond werd tijdens het tv-programma 'Het Sterkste Netwerk' op Eén. "Dit is meer dan een brug te ver. Meteen na de uitzending kreeg ik al boze parochianen aan de lijn", aldus deken Jean-Paul Dreelinck.

De Herzeelse deken Jean-Paul Dreelinck zegt in shock te verkeren na de uitzending van 'Het Sterkste Netwerk', vorige week op Eén. De opnames daarvoor vonden vorige week plaats in en rond de Burchtweide. Foute vriend Begijn Le Bleu en Thuis-actrice Moora vander Veken kregen de opdracht om een kortfilm op te nemen, waarin ze een moordscène naspeelden. Moora vander Veken vond er niet beter op dan naar de dekenale kerk te trekken en daar enkele kinderen te laten figureren. Ze moesten vermoord tussen de kerkstoelen liggen. Zelf speelde ze mee in enkele losbandige scènes, waarbij ze eerst een vrouw kuste en daarna ook nog twee mannen. Ook de preekstoel werd door de acteurs onteerd. Moora vander Veken voelde na het zien van de kortfilm meteen nattigheid. "Ik vrees dat ik nooit nog een kerk binnenmag", liet de actrice zich ontvallen.

Toestemming?
Deken Dreelinck had toestemming gegeven om enkele beelden te schieten in en buiten de kerk, maar zegt niet op de hoogte te zijn geweest van het scenario. Hij voelt zich dan ook 'misbruikt'.

"Ik kreeg heel wat telefoontjes van misnoegde parochianen. Allemaal willen ze weten of ik op de hoogte was van deze opnames. De programmamakers zijn bij mij komen aanbellen met de vraag of ze wat beelden mochten schieten in en buiten de kerk. Wat ze gingen doen, vertelden ze er niet bij. Omdat we steeds te horen krijgen dat we onze kerken moeten openstellen voor andere initiatieven, stemde ik toe", vertelt deken Dreelinck.

De adem van de man stokte techter toen hij de uitzending zag. "Die dode kinderen tussen de kerkstoelen, dat was er echt over. En dan zwijg ik nog over de kusscènes, dat doe je toch niet in een kerk. Ik ben sterk ontgoocheld in de programmamakers, want zij hebben misbruik gemaakt van mijn goedheid. Ik ga met de gemeente bekijken hoe we kunnen reageren, want dit wil ik niet zomaar laten passeren. Ik ben mijn parochianen immers ook verantwoording verschuldigd", zucht de deken.

Volgens de programmamakers was het nooit hun bedoeling om de geloofsgemeenschap van Herzele te shockeren. "Beide kandidaten kregen carte blanche om hun kortfilm op te nemen. Moora koos ervoor om enkele lugubure en licht erotische scènes op te nemen in de kerk. Na het zien van de kortfilm begrijp ik dat dit bij de deken in het verkeerde keelgat geschoten is. Wij zullen dan ook contact opnemen met de kerkfabriek om onze excuses aan te bieden", reageert Hans Otten.

20-10-2015 om 17:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freek Braeckman vervangt Martine Tanghe als co-presentator 'Groot Dictee'

Freek Braeckman vervangt Martine Tanghe als co-presentator 'Groot Dictee'

http://oi57.tinypic.com/28wi0yg.jpg

Voor het eerst in tien jaar wordt het 'Groot Dictee der Nederlandse Taal' níet door VRT-nieuwsanker Martine Tanghe gepresenteerd. Zij wordt vervangen door haar collega bij de nieuwsdienst Freek Braeckman (36). Hij zal op 19 december samen met ouwe getrouwe Philip Freriks (71) gastheer zijn van het 'Groot Dictee'.

De spellingwedstrijd, die zowel door bekende Vlamingen en Nederlanders als door 'gewone' deelnemers wordt betwist, wordt dit jaar geschreven door de Vlaamse auteur Lieve Joris. Opmerkelijk: Freek Braeckman is de enige bekende deelnemer die ooit het dictee won. Hij deed dat in 2011, het jaar dat er geen Vlaamse copresentator was. Martine Tanghe moest toen wegens haar revalidatie van borstkanker verstek laten gaan. Als winnaar van het Dictee droeg Freek toen zijn overwinning op aan Tanghe.

Vakantie
Martine Tanghe, die na een erg drukke zomer op de VRT-redactie op dit ogenblik van vakantie geniet, laat weten dat ze al die jaren het dictee met veel plezier heeft gepresenteerd en dat ze precies daarom Freek die rol nu van harte gunt. Ze neemt na haast een kwart eeuw dus afscheid van haar Groot Dictee. Het nieuwsanker volgde al in 1997 schrijfster Kristien Hemmerechts op als vast jurylid. In 2005 werd ze de vaste gastvrouw naast Nederlander Philip Freriks.

'Café Corsari'
Voor Freek Braeckman wordt het 'Groot Dictee' zijn eerste publieke opdracht sinds 'Café Corsari', het praatprogramma op één dat tot midden dit jaar dagelijks werd uitgezonden. De licentiaat Germaanse Talen won begin 2009 al 'De Slimste Mens ter Wereld'. Braeckman keerde inmiddels terug naar de nieuwsdienst, waar hij momenteel werkt aan een programma over menselijk gedrag.

Het Groot Dictee wordt op zaterdag 19 december uitgezonden op Canvas en NPO2.

20-10-2015 om 17:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gert Verhulst: "We gaan naar de finale met zes meisjes"

Gert Verhulst: "We gaan naar de finale met zes meisjes"

http://oi61.tinypic.com/2s80kjt.jpg

Gert Verhulst zal de komende weken de opvolgsters van Karen, Josje en Kristel kennen. De Studio 100-baas vertelde aan Qmusic dat hij nu nog geen idee heeft wie 'K3 zoekt K3' zal winnen.

"Het is echt spannend. Ik had gedacht dat we onder elkaar wel snel zouden weten wie het zou worden, maar we weten het dus nog echt niet", aldus Verhulst.

Nog drie afvallers
"Dat Suzan mocht blijven en Laura niet? Je begrijpt dat ik daarover niets mag zeggen. Het wordt elke week wel echt moeilijker en moeilijker. Het is een cliché, maar het is echt waar. We gaan naar de finale met zes meisjes. Er moeten er dus nog drie afvallen."

20-10-2015 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV's getuigen: van verslaafd aan xtc tot angstaanvallen

BV's getuigen: van verslaafd aan xtc tot angstaanvallen

http://oi57.tinypic.com/2hrmx52.jpg

De zielen bloot en de geheimen op tafel. In het gisteren voorgestelde boek 'Verborgen Kopzorgen' praten tien BV's openlijk over hun problemen en verslavingen. Van drank en drugs tot eetstoornissen en depressies. 'De boekskes' werden gisteren in één psychologisch onderbouwd boek gegoten.

Het kostte auteur Leslie Hodge bijzonder veel moeite. Maar omdat haar boek jongeren moet helpen om psychische problemen bespreekbaar te maken, lieten de 10 bekende koppen in hun hart kijken. Sommigen met een bekend probleem, zoals de eetstoornis van Kate Ryan, anderen met ongekende ontboezemingen. Zo vertelt acteur Jeroen Perceval, momenteel alomtegenwoordig na zijn vertolking in de Vlaamse filmparel 'D'Ardennen', honderduit over zijn jarenlange middelenmisbruik. "Ik begon uit mijn vaders voorraadkast wiet te stelen, en verkocht dat op school. Een jaar later ben ik met speed begonnen. Vanaf het eerste moment dat ik die drug aanraakte, was ik verliefd."

Zijn gebruik liep al snel uit de hand. "Op mijn vijftien ontdekte ik ecstasy, cocaïne en lsd. En toen kwam ook de periode dat ik in discotheken binnen mocht. Dan was het hek helemaal van de dam. Heroïne, coke, noem maar op."

20-10-2015 om 17:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire onthult: "Zoveel miljoen kreeg ik bij VTM"

Jacques Vermeire onthult: "Zoveel miljoen kreeg ik bij VTM"

http://oi59.tinypic.com/5ehbh1.jpg

Jacques Vermeire heeft zijn eerste boek uit. In De man met de pet vertelt de acteur en komiek niet alleen over zijn vele verzamelingen, maar hij klapt voor het eerst ook uit de biecht over het loon dat hij van VTM kreeg na zijn overstap van de VRT.

"Tweeëntwintig miljoen Belgische frank per jaar, en daar kwam nog het fameuze contract van één miljard frank bij, wat nooit helemaal is uitbetaald omdat het vasthing aan een aantal programma's die ik moest maken. En die zijn er niet gekomen", vertelt Jacques aan Dag Allemaal. Hij vertelt ook dat hij helemaal niet wil uitpakken met dat bedrag. "Bwa nee, de mensen zien dat toch graag? En voor alle duidelijkheid: ik verdien dat nu niet meer, hé. Verre van zelfs. Dat waren mijn gouden jaren, en daar kwamen dan nog m'n zaalshows bij, reclame-opdrachten, optredens in discotheken... Maar daar is niets schandalig aan, toch?"

Keihard werken
Uit De man met de pet blijkt dat Vermeire altijd goed is omgegaan met zijn geld. "Ik heb economie gestudeerd en ik ben commercieel aangelegd. Dus ik geef mijn lezers de raad om te investeren in verstandige zaken, die niet in waarde zullen dalen, maar waar je tegelijk veel plezier aan beleeft. Ik begon er zelf zo'n twintig jaar geleden mee. Ik had zeven jaar lang alleen maar geld verdiend, bijna niets uitgegeven. Tweehonderd optredens per jaar en mijn kleren werden gesponsord. Ik werkte keihard en dan bouw je wel een zeker vermogen op, natuurlijk. En wat doe je ermee? Een huis kopen, ja. Maar verder?", gaat Jacques verder.

De presentator en komiek heeft dan ook tal van verzamelingen. Van insecten, Romeinse munten en postzegels over stripverhalen, handtekeningen van filmsterren tot verzamelingen gerenommeerde flessen wijn en oude aandelen.

20-10-2015 om 17:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Janssens: "Ze hadden mij gevraagd voor Spitsbroers"

Kevin Janssens: "Ze hadden mij gevraagd voor Spitsbroers"

http://oi59.tinypic.com/28jllck.jpg

De VTM-serie 'Spitsbroers' was een absolute voltreffer. Louis Talpe kreeg veel lof voor zijn rol als 'Roel Thevenage'. Kevin Janssens werd ook gepolst voor die rol.

"Ze hebben mij ervoor gevraagd, maar ik heb daarvoor bedankt. Omdat ik dat niet de rol vond voor mij. Dat personage moest ik niet doen, vond ik. In die periode was ik ook bezig met theater en ik had iets van 'Neen'. Ik wilde minder doen op tv."

"Dat was toen een bewuste keuze. Ik wil niet elke week met mijn kop op tv komen, dat worden de mensen thuis ook beu", lacht de acteur in Het Belang van Limburg.

19-10-2015 om 19:30 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wesley Sneijder en Yolanthe delen eerste foto van Xess Xava

Wesley Sneijder en Yolanthe delen eerste foto van Xess Xava

http://oi62.tinypic.com/2a9bcz9.jpg

Vier dagen na zijn geboorte delen de Nederlandse topvoetballer Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe Sneijder-Cabau een eerste foto van hun eerste kindje Xess Xava. Het jongetje kwam donderdag ter wereld in Istanbul.

Het management van Yolanthe laat vandaag weten dat Xess als volgt wordt uitgesproken: 'Tjess Tjava'. Het knulletje werd om 21.23 uur geboren, is 52 centimeter groot en weegt 3.590 gram. Uit de foto blijkt dat het knulletje zwart haar heeft.

Volgens manager Xenia Kasper zijn Wesley en Yolanthe erg trots op Xess. "Een foto met de trotse ouders komt op een andere tijdstip.''

19-10-2015 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2-bassist voor miljoenen opgelicht

U2-bassist voor miljoenen opgelicht

http://oi62.tinypic.com/2hye83m.jpg

Adam Clayton verdiende de afgelopen jaren heel wat geld als bassist van U2. Dat geld liet hij tot voor kort beheren door de Ierse gerespecteerde accountant Gaby Smith, maar dat blijkt nu toch niet zo'n verstandige beslissing geweest te zijn.

Clayton heeft Smith voor de rechter gedaagd omdat hij hem voor zo'n 10 miljoen euro opgelicht zou hebben. Smith zou het geld van de bassist in risicobeleggingen in Ierland, Roemenië en België geïnvesteerd hebben zonder garantie op winst. Clayton eist de 10 miljoen euro nu terug van Smith. Smith is niet akkoord met de eis van Clayton. Hij stelt dat Clayton zelf in de fout ging door hem de vrije hand te laten en zegt dat Clayton zelf ook niet vies was van een risicovolle belegging.

Niet eerste keer
In het verleden trok Clayton ook al eens naar de rechtbank toen bleek dat zijn vroegere assistente vier jaar tijd dure kledij, een huis en 17 raspaarden voor zichzelf had gekocht met zijn geld. De vrouw werd daarom veroordeeld tot zeven jaar cel.

De zaak van Smith en Clayton wordt in november voortgezet.

19-10-2015 om 19:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Hoe ik de carrière van actrice ruïneerde"

"Hoe ik de carrière van actrice ruïneerde"

http://oi59.tinypic.com/2ep5zdl.jpg

In 1995 stond actrice Elizabeth Berkley na haar rol in de succesvolle serie 'Saved By The Bell' aan de top. Dan deed ze mee aan de erotische prent 'Showgirls' van Paul Verhoeven en werd ze uitgespuwd door Hollywood.

De film was al voor de première controversieel vanwege een aantal erg expliciete seksscènes. Zelden werd de weg van hype naar flop sneller afgelegd dan door Showgirls. De prent werd gebombardeerd tot een van de slechtste films ooit. Vooral Berkley kreeg het hard te verduren van filmcritici die haar in het vizier namen. Ze speelde de rol van Nomi Malone die in het in een stripclub van Las Vegas probeert te maken.

Verstoten
"Showgirls ruïneerde in belangrijke mate de carrière van Elizabeth Berkley", stak de Nederlandse regisseur de hand in eigen boezem tijdens een interview met New York Daily News. "Het maakte mijn eigen leven moeilijker maar vooral Berkley moest het ontgelden." Volgens Verhoeven dacht Berkley, die in de jaren negentig faam vergaarde als Jessie Spano in Saved by the Bell, dat ze dankzij Showgirls 'de volgende Meryl Streep' zou worden. Het omgekeerde bleek waar. De actrice werd door Hollywood verstoten.

Vergissing
"Indien er iemand schuld aan heeft, dan ben ik het wel", aldus Verhoeven. "Ik dacht dat het interessant zou zijn om iemand op die manier te portretteren. Ik hoopte dat het einde van de film zou duidelijk maken waarom het hoofdpersonage zich zo gedroeg maar dat bleek een vergissing."

Geschokt
"Ik vroeg aan Berkley om die rol op die manier te spelen maar sindsdien wordt ze door mensen daarop aangevallen", meende de regisseur. Hollywood keerde haar de rug toe. "Men was zo geschokt door de film dat men ook de hoofdrolspeelster begon te haten", zei de regisseur van kaskrakers als Robocop (1987), Total Recall (1990), Basic Instinct (1992) en Starship Troopers (1997).

Comeback
"Elizabeth kon haar carrière alleen maar redden indien haar een totaal andere rol werd aangeboden maar dat gebeurde gewoonweg niet", verklapte Verhoeven. "Nieuwe kansen kwamen er niet, dus was het voor haar niet mogelijk om een comeback te maken."

Charlize Theron
Verhoeven onthulde ook dat Charlize Theron wanhopig op de hoofdrol in Showgirls aasde maar ernaast had gegrepen. Achteraf bleek dat geen slechte zaak voor de Zuid-Afrikaanse die wel zou uitgroeien tot een echte Hollywoodster. "Ik wil haar daarmee feliciteren, want anders had ze twintig ellendige jaren gehad", besloot Verhoeven.

19-10-2015 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaëlle Garcia Diaz: "De manager van Fellaini verbood me dat"

Gaëlle Garcia Diaz: "De manager van Fellaini verbood me dat"

http://oi58.tinypic.com/23jfoed.jpg

Gaëlle Garcia Diaz (26) kwam de afgelopen maanden veelvuldig in de media. Het model werd eerst aan Marouane Fellaini gelinkt, maar heeft nu een relatie met de 19-jarige Mathias Bossaerts.

Die speelt voor Manchester City. Gaëlle had de hele heisa niet verwacht.  "Het is de eerste keer in mijn leven dat zoiets ineens zo belangrijk werd, omdat het een voetballer is. De negatieve commentaren die ik gelezen heb, omdat ik met hem op de foto sta, durf ik hier zelfs niet luidop te zeggen. Dat is vooral jaloezie van no lifers die een uitlaatklep zoeken op internet."

Geen koppel
Ze geeft meer uitleg over de situatie met Fellaini, voetballend voor... Manchester United. "Marouane had ik al veel eerder leren kennen via zijn broer. Hij had mij een paar keer een bericht gestuurd en zo raakten we bevriend en waren we constant aan het chatten. Toen hij hoorde dat ik naar Los Angeles ging voor een pokertoernooi, besloot hij ook te gaan. We waren daar met een heleboel vrienden en het was een hele leuke vakantie. Meer niet. Die bloemen van op de foto heeft hij ook maar gekocht, omdat die verkoopster ons bleef volgen. Hij had ze aan mij gegeven om in de koffer te gooien."

Vriendschap
Ze kon niks over hun 'band' zeggen. "Dat kon ik niet. De manager van Fellaini verbood me om ook maar één woord te zeggen. Ik wou best aan iedereen uitleggen dat Marouane en ik geen koppel waren, maar hield me aan de afspraak, omdat ik dat beloofd had en ik de vriendschap met Marouane niet op het spel wou zetten. Op dat moment was ik trouwens ook nog niet samen met Mathias. Het was wel al aan het groeien, maar we hebben pas daarna echt besloten om ervoor te gaan."

19-10-2015 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woeps: Robbie Williams flirt met fan... die maar 15 is

Woeps: Robbie Williams flirt met fan... die maar 15 is

http://oi59.tinypic.com/9atj6t.jpg

Dat Robbie Williams een grote mond heeft die hem vaak in de problemen brengt, is geen geheim. Dit weekend werd het echter extra gênant: de zanger kreeg het schaamrood op de wangen toen hij schaamteloos flirtte met een fan... die 15 jaar oud bleek te zijn.

Toen Robbie dit weekend in Brisbane het nummer 'She's The One' wilde brengen, zocht hij in het publiek naar iemand om het nummer aan op te dragen. Hij pikte er Morgan uit. "Ik hou wel van je look, Morgan, een beetje de secretaresselook. Wat me eraan doet denken dat ik mijn browsergeschiedenis moet wissen voor mijn vrouw het ziet", grapte hij.

De grap werd echter in een klap gênant toen Morgan haar vijftiende verjaardag bleek te vieren. "Oh nee, die grap werd plots...", mompelde hij. "Hij probeerde het nog goed te maken door de moeder van het meisje aan te spreken - "Dag mama Morgan, nonkel Rob hier" - maar helaas. "Zet dit niet op YouTube", kreunde hij tegen het publiek. "Het zal op YouTube staan, daarna in de kranten en dan zal ik gearresteerd worden." De jonge dame kreeg echter wel de avond van haar leven, want het nummer werd nog steeds aan haar opgedragen, met wat extra goede raad: "blijf weg van jongens als ik, Morgan."

19-10-2015 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elijah Wood: "Vin Diesel is een softie"

Elijah Wood: "Vin Diesel is een softie"

http://oi62.tinypic.com/s1ho1u.jpg

Vin Diesel ziet er door zijn imposant figuur en met zijn indringende blik uit als een bruut die zowat al je botten in je lijf kan breken, maar volgens zijn 'The Witch Hunter'-tegenspeler Elijah Wood is hij stiekem een grote softie. "Ik wist voor onze ontmoeting niet goed wat ik van hem moest verwachten, maar ik kan je vertellen dat hij in het echt allesbehalve intimiderend is."

Wanneer je Elijah Wood voor je hebt zitten, dan zou je haast vergeten dat hij 'al' 34 jaar is. Leg twee foto's van nu en tien jaar geleden naast elkaar, en je ziet dat zijn uiterlijk amper veranderd is. Ook zijn outfit - een blauw bolletjeshemd dat helemaal tot boven is opgeknoopt en een groen regenjasje dat onder de verfvlekken zit - doet hem er veel jonger uitzien dan hij is. En laat zijn nieuwste film 'The Last Witch Hunter' nu net een personage hebben dat er al 800 jaar identiek hetzelfde uitziet...

Geen twijfels
Wood was meteen erg onder de indruk toen de filmmakers hem het script lieten lezen. In 'The Last Witch Hunter' zien we hoe er nog steeds een heleboel heksen onder ons leven, de ene al wat boosaardiger dan de andere. Kaulder (gespeeld door Vin Diesel), een onsterfelijke heksenjager, moet de wereld beschermen van de kwade zielen die hem maar geen rust lijken te gunnen. Het was een project dat Wood - als fan van het populaire fantasy-genre - meteen lag: "De meeste films zijn anno 2015 gebaseerd op een boek of een stripverhaal, maar dit was iets helemaal anders. Het verhaal van 'The Last Witch Hunter' is compleet nieuw en zo gedetailleerd, dat ik niet lang heb moeten nadenken om de rol aan te nemen."

Toch was het - juist om die reden - geen sinecure om de film gemaakt te krijgen. Het script van 'The Witch Hunter' belandde in 2010 zelfs op de fameuze 'Blacklist', een lijst van de beste scripts die nog niet verfilmd werden. Wood: "Filmmakers durven tegenwoordig minder en minder risico's te nemen. Zij maken liever films die al op voorhand een grote fanbase hebben, zoals stripverhalen, reboots en sequels. Het was daarom niet gemakkelijk om dit script te verkopen: enerzijds omdat het om een volledig nieuwe mythologie ging, en anderzijds omdat er veel geld nodig was voor de opnames. Als studio kan je dan ook alleen maar hopen dat er een publiek voor is." Wood vindt het maar een bizarre trend: "In de jaren tachtig was elke film origineel, en nu moet je echt zoeken naar iets wat nog niet bestaat. Dat is toch frappant?"

Bijzonder karakter
Eén van de voornaamste redenen waarom de film dan toch gemaakt werd, is de aanwezigheid van Vin Diesel, als acteur én als producent. Wood zegt dat hij niet zo goed wist wat hij op voorhand van de 'Fast & Furious'-acteur moest verwachten: "Ik kende zijn personages uit zijn films, maar ik had geen flauw idee hoe hij in het echt zou zijn. Vin is allesbehalve intimiderend. Hij is heel vriendelijk, warm en hij heeft een bijzonder karakter. Zijn familie zal altijd op de eerste plaats komen. Ik zou zelfs durven zeggen dat Vin een beetje een softie is! (lacht)" Toch moet Wood een beetje gegeneerd toegeven dat hij nog nooit een 'Fast & Furious'-film gezien heeft: "Maar volgens mijn vrienden zijn ze wel de moeite", zegt hij met een rood aangelopen gezicht.

Wood - die vooral gekend is als Frodo Baggins uit 'Lord Of The Rings' - zegt dat het eerder toeval is dat hij opnieuw in een fantasy-film te zien is: "Ik kies niet bewust voor dit genre, maar ik heb er wel meer affiniteit mee. Ik kies op basis van wat me het meeste aanspreekt en wat me wordt aangeboden, maar niet op basis van genre. Ik ga in de eerste plaats op mijn gevoel af. Ik ben niet specifiek naar iets op zoek, maar ik ben wel op zoek naar iets dat 'anders' is. Nieuwe ervaringen en nieuwe uitdagingen, dàt is wat telt voor mij."

19-10-2015 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas & Like Mike: "Titel gekocht? Niks van, verdiend gewonnen"

Dimitri Vegas & Like Mike: "Titel gekocht? Niks van, verdiend gewonnen"

http://oi62.tinypic.com/2i9mb68.jpg

Zijn Dimitri Vegas & Like Mike echt 's werelds beste DJ's of hebben de Belgisch-Griekse broers hun winst 'gekocht?' Collega's spreken er in het Algemeen Dagblad schande van. Het management van de dj-broers nuanceert: "Wij hebben inderdaad promo gevoerd, net als alle andere dj's, maar Dimitri Vegas & Like Mike hebben wel degelijk verdiend gewonnen."

Op sociale media wordt zelfs gesproken van een 'gekochte winst'. Zogenaamde 'promogirls' bezochten festivals, scholen en gingen de straat op met een iPad. Hun verzoek? "Wilt u stemmen voor de DJ Top 100?" Dat kon online, onder meer via Facebook. Op de digitale formulieren die stemmers kregen, stond op nummer 1 vast ingevuld: Dimitri Vegas & Like Mike.

Een van de promogirls legt uit: "We waren soms wel met 60 meisjes werden het hele land doorgereden. Het effectiefst waren de schoolbezoeken. In de pauzes vroegen we leerlingen te stemmen. Ik verdiende er 10 euro per uur mee.''

Schande
Dj's spreken schande van de acties. "Dj's met iPad promoteams die om stemmen smeken op straat. Echt? Laat de muziek voor je spreken", zei Hardwell eerder op Twitter.

Maar ook andere dj's, producers en danceliefhebbers spreken zich uit. "Team iPad heeft gewonnen'', zegt de Vlaamse producer Bert Monteyne. De Haarlemse house-act Chocolate Puma vraagt zich af: "Hoe werkte de DJ Mag Top 100 vóór de komst van de iPad?" Dj Afrojack werpt zich op als vredestichter: "Ook al is niemand het eens met de resultaten, de DJ Mag Top 100 creëert een piek aan communicatie binnen de dancemuziek. Als je het er niet mee eens bent, promoot dan je favoriete dj meer.''

Geen ontkenning
Het management van Dimitri Vegas & Like Mike ontkent de marketingactie niet. "Maar die was ludiek. We hadden ook een nieuwsbrief uit kunnen sturen. Er zat geen enkele verplichting of dwang achter. Ze konden ook op een andere dj stemmen", zegt Debby Wilmsen. Ze weet niet hoe veel acties er precies geweest zijn. In elk geval bezochten de promotie-meisjes Tomorrowland", aldus Wilmsen. Maar boze tongen beweren dat veel meer grote festivals over heel de wereld werden aangedaan.

De DJ Mag Top 100 is volgens insiders van enorme invloed. Bij de eerste plaats gaat het aantal boekingen gegarandeerd omhoog, evenals de gages. Wilmsen: "Dimitri Vegas & Like Mike reizen nu al de hele wereld over. Waar zij staan, verkopen ze in een mum van tijd de show uit. Dáárom hebben zij gewonnen, niet vanwege de iPad-actie. De andere dj's hebben trouwens ook promo gevoerd op sociale media en met nieuwsbrieven.'' Op de commotie reageert ze nuchter. Het is leuk om te winnen. Niet om te verliezen.'' Gelukkig zijn er ook veel mensen die de broers steunen. Zo heeft Afrojack gebeld, net als Armin van Buuren.''

19-10-2015 om 19:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Lesh van The Grateful Dead heeft blaaskanker

Phil Lesh van The Grateful Dead heeft blaaskanker

http://oi60.tinypic.com/4lpvlz.jpg

Bij Phil Lesh, één van de oprichters van rockband The Grateful Dead, is blaaskanker geconstateerd. Dat heeft de 75-jarige rockmuzikant laten weten in een verklaring.

Volgens Lesh is de kanker niet agressief. Sinds hij de diagnose begin oktober kreeg, ondergaat de gitarist behandelingen in de Amerikaanse staat Arizona. De kanker is niet uitgezaaid, zo meldt Lesh. Hij bedankt zijn dokter en het ziekenhuis en schrijft dat hij twee weken na de operatie weer op de been zal zijn.

Lesh speelt momenteel in de band Phil Lesh & Friends. Een aantal optredens werden vanwege de ziekte afgelast. In juli trad The Grateful Dead op in Chicago, zonder de inmiddels overleden zanger Jerry Garcia. De bandleden zeiden dat dat hun laatste concert als band zou zijn.

19-10-2015 om 10:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
18-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander overstelpt met felicitaties na verwarring met Dimitri Vegas

Nederlander overstelpt met felicitaties na verwarring met Dimitri Vegas

http://oi57.tinypic.com/35012lw.jpg

Het was voor de Nederlander Dimitri Reining een gewone zaterdag waarop niets bijzonders te vieren viel, maar toch werd de IT'er uit Groningen door honderden twitteraars uit de hele wereld gefeliciteerd. Door een foutje van DJ Mag werd hij in de tweet genoemd in plaats van Dimitri Vegas, die door het gezaghebbende blad werd uitgeroepen tot beste dj van de wereld, meldt de regionale zender RTV Noord.

DJ Mag maakte gisteren de top 100 van beste dj's bekend. Dimitri Vegas deelt de eerste plaats met zijn broer Like Mike. Het tweetal scoorde onder meer een hit met het nummer Higher Place, een samenwerking met de Amerikaanse zanger Ne-Yo. 

Tien keer kwam de beste dj uit Nederland. Tiësto stond in 2002, 2003 en 2004 bovenaan de ranglijst. Armin van Buuren was de beste in 2007, 2008, 2009, 2010 en 2012. Hardwell leidde de ranglijst in 2013 en 2014. Hardwell staat dit jaar op de tweede plaats, gevolgd door Martin Garrix op 3 en Armin van Buuren op 4.

18-10-2015 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespot: de nieuwe Audrey Hepburn is hier

Gespot: de nieuwe Audrey Hepburn is hier

http://oi58.tinypic.com/10og1ed.jpg

Begin januari gaat de film Carol in première in ons land, waarin de Amerikaanse actrice Rooney Mara een van de hoofdrollen speelt naast Cate Blanchett. Een film waar wij erg naar uitkijken, al viel ons nu alvast de sprekende gelijkenis op tussen Rooney en wijlen Audrey Hepburn.

In Carol krijgt 'The Girl with the Dragon Tattoo'-actrice Rooney Mara een lesbische affaire met Cate Blanchett, wat in de jaren vijftig (de tijd waarin de film zich afspeelt) niet bepaald geaccepteerd werd. De film ging in mei in première op het Filmfestival van Cannes, en gaat ongetwijfeld nog een Oscar (of vijf) winnen.

Iets om naar uit te kijken dus, al viel ons bij het bekijken van de eerste beelden alvast op hoe treffend de jonge Rooney lijkt op actrice Audrey Hepburn. De gelijkenis is echt opvallend. Volgens ons zal het dan ook niet lang duren voor Rooney ook door de internationale media gekroond zal worden als dé nieuwe Audrey Hepburn. Terecht?

18-10-2015 om 23:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scenarist 'Moonraker' en 'The Spy Who Love Me' overleden

Scenarist 'Moonraker' en 'The Spy Who Love Me' overleden

http://oi58.tinypic.com/euorhy.jpg

De Britse scenarist Christopher Wood, die verantwoordelijk was voor twee van de bekendste James Bond-films, is op 79-jarige leeftijd overleden. Acteur Roger Moore, die 007 speelde in de twee films, maakte zijn verscheiden op Twitter bekend.

"Ik ben zeer bedroefd om te horen over de dood van Christopher", laat Moore weten. "Hij schreef twee van mijn beste." Wood was verantwoordelijk voor de scenario's van The Spy Who Loved Me uit 1977 en Moonraker uit 1979.

Jaws

De films werden mede wereldberoemd vanwege de legendarische schurk Jaws (gespeeld door acteur Richard Kiel) met zijn stalen gebit, die in beide titels een belangrijke rol had.

Behalve films schreef Wood ook romans. De schrijver studeerde economie en rechten aan Cambridge en vervulde zijn dienstplicht op Cyprus. Over deze tijd schreef Wood het boek Terrible Hard, Says Alice. Voor dit werk kreeg hij veel lof; critici stelden hem op één lijn met Ernest Hemingway en zijn A Farewell to Arms.

Later raakte zijn literaire carrière wat in het slop en ging Wood erotische boeken schrijven onder de noemer Confessions. De eerste in de reeks, Confessions of a Window Cleaner, werd een groot succes en er volgden er nog tientallen, zoals Confessions of a Driving Instructor en Confessions from an Ice Cream Man en Confessions of a Baby Sitter.  Hij schreef deze serie overigens onder het pseudoniem Timothy Lea.

Op filmgebied vormden de twee Bond-films wel het hoogtepunt in de carrière van Wood; daarnaast schreef hij nog een handvol andere titels. Het geheim van een goede 007-film noemde hij ooit in een interview 'alles hetzelfde doen als de vorige keer, maar dan anders'.

18-10-2015 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!