Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaëlle Garcia Diaz: "De manager van Fellaini verbood me dat"

Gaëlle Garcia Diaz: "De manager van Fellaini verbood me dat"

http://oi58.tinypic.com/23jfoed.jpg

Gaëlle Garcia Diaz (26) kwam de afgelopen maanden veelvuldig in de media. Het model werd eerst aan Marouane Fellaini gelinkt, maar heeft nu een relatie met de 19-jarige Mathias Bossaerts.

Die speelt voor Manchester City. Gaëlle had de hele heisa niet verwacht.  "Het is de eerste keer in mijn leven dat zoiets ineens zo belangrijk werd, omdat het een voetballer is. De negatieve commentaren die ik gelezen heb, omdat ik met hem op de foto sta, durf ik hier zelfs niet luidop te zeggen. Dat is vooral jaloezie van no lifers die een uitlaatklep zoeken op internet."

Geen koppel
Ze geeft meer uitleg over de situatie met Fellaini, voetballend voor... Manchester United. "Marouane had ik al veel eerder leren kennen via zijn broer. Hij had mij een paar keer een bericht gestuurd en zo raakten we bevriend en waren we constant aan het chatten. Toen hij hoorde dat ik naar Los Angeles ging voor een pokertoernooi, besloot hij ook te gaan. We waren daar met een heleboel vrienden en het was een hele leuke vakantie. Meer niet. Die bloemen van op de foto heeft hij ook maar gekocht, omdat die verkoopster ons bleef volgen. Hij had ze aan mij gegeven om in de koffer te gooien."

Vriendschap
Ze kon niks over hun 'band' zeggen. "Dat kon ik niet. De manager van Fellaini verbood me om ook maar één woord te zeggen. Ik wou best aan iedereen uitleggen dat Marouane en ik geen koppel waren, maar hield me aan de afspraak, omdat ik dat beloofd had en ik de vriendschap met Marouane niet op het spel wou zetten. Op dat moment was ik trouwens ook nog niet samen met Mathias. Het was wel al aan het groeien, maar we hebben pas daarna echt besloten om ervoor te gaan."

19-10-2015 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woeps: Robbie Williams flirt met fan... die maar 15 is

Woeps: Robbie Williams flirt met fan... die maar 15 is

http://oi59.tinypic.com/9atj6t.jpg

Dat Robbie Williams een grote mond heeft die hem vaak in de problemen brengt, is geen geheim. Dit weekend werd het echter extra gênant: de zanger kreeg het schaamrood op de wangen toen hij schaamteloos flirtte met een fan... die 15 jaar oud bleek te zijn.

Toen Robbie dit weekend in Brisbane het nummer 'She's The One' wilde brengen, zocht hij in het publiek naar iemand om het nummer aan op te dragen. Hij pikte er Morgan uit. "Ik hou wel van je look, Morgan, een beetje de secretaresselook. Wat me eraan doet denken dat ik mijn browsergeschiedenis moet wissen voor mijn vrouw het ziet", grapte hij.

De grap werd echter in een klap gênant toen Morgan haar vijftiende verjaardag bleek te vieren. "Oh nee, die grap werd plots...", mompelde hij. "Hij probeerde het nog goed te maken door de moeder van het meisje aan te spreken - "Dag mama Morgan, nonkel Rob hier" - maar helaas. "Zet dit niet op YouTube", kreunde hij tegen het publiek. "Het zal op YouTube staan, daarna in de kranten en dan zal ik gearresteerd worden." De jonge dame kreeg echter wel de avond van haar leven, want het nummer werd nog steeds aan haar opgedragen, met wat extra goede raad: "blijf weg van jongens als ik, Morgan."

19-10-2015 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Elijah Wood: "Vin Diesel is een softie"

Elijah Wood: "Vin Diesel is een softie"

http://oi62.tinypic.com/s1ho1u.jpg

Vin Diesel ziet er door zijn imposant figuur en met zijn indringende blik uit als een bruut die zowat al je botten in je lijf kan breken, maar volgens zijn 'The Witch Hunter'-tegenspeler Elijah Wood is hij stiekem een grote softie. "Ik wist voor onze ontmoeting niet goed wat ik van hem moest verwachten, maar ik kan je vertellen dat hij in het echt allesbehalve intimiderend is."

Wanneer je Elijah Wood voor je hebt zitten, dan zou je haast vergeten dat hij 'al' 34 jaar is. Leg twee foto's van nu en tien jaar geleden naast elkaar, en je ziet dat zijn uiterlijk amper veranderd is. Ook zijn outfit - een blauw bolletjeshemd dat helemaal tot boven is opgeknoopt en een groen regenjasje dat onder de verfvlekken zit - doet hem er veel jonger uitzien dan hij is. En laat zijn nieuwste film 'The Last Witch Hunter' nu net een personage hebben dat er al 800 jaar identiek hetzelfde uitziet...

Geen twijfels
Wood was meteen erg onder de indruk toen de filmmakers hem het script lieten lezen. In 'The Last Witch Hunter' zien we hoe er nog steeds een heleboel heksen onder ons leven, de ene al wat boosaardiger dan de andere. Kaulder (gespeeld door Vin Diesel), een onsterfelijke heksenjager, moet de wereld beschermen van de kwade zielen die hem maar geen rust lijken te gunnen. Het was een project dat Wood - als fan van het populaire fantasy-genre - meteen lag: "De meeste films zijn anno 2015 gebaseerd op een boek of een stripverhaal, maar dit was iets helemaal anders. Het verhaal van 'The Last Witch Hunter' is compleet nieuw en zo gedetailleerd, dat ik niet lang heb moeten nadenken om de rol aan te nemen."

Toch was het - juist om die reden - geen sinecure om de film gemaakt te krijgen. Het script van 'The Witch Hunter' belandde in 2010 zelfs op de fameuze 'Blacklist', een lijst van de beste scripts die nog niet verfilmd werden. Wood: "Filmmakers durven tegenwoordig minder en minder risico's te nemen. Zij maken liever films die al op voorhand een grote fanbase hebben, zoals stripverhalen, reboots en sequels. Het was daarom niet gemakkelijk om dit script te verkopen: enerzijds omdat het om een volledig nieuwe mythologie ging, en anderzijds omdat er veel geld nodig was voor de opnames. Als studio kan je dan ook alleen maar hopen dat er een publiek voor is." Wood vindt het maar een bizarre trend: "In de jaren tachtig was elke film origineel, en nu moet je echt zoeken naar iets wat nog niet bestaat. Dat is toch frappant?"

Bijzonder karakter
Eén van de voornaamste redenen waarom de film dan toch gemaakt werd, is de aanwezigheid van Vin Diesel, als acteur én als producent. Wood zegt dat hij niet zo goed wist wat hij op voorhand van de 'Fast & Furious'-acteur moest verwachten: "Ik kende zijn personages uit zijn films, maar ik had geen flauw idee hoe hij in het echt zou zijn. Vin is allesbehalve intimiderend. Hij is heel vriendelijk, warm en hij heeft een bijzonder karakter. Zijn familie zal altijd op de eerste plaats komen. Ik zou zelfs durven zeggen dat Vin een beetje een softie is! (lacht)" Toch moet Wood een beetje gegeneerd toegeven dat hij nog nooit een 'Fast & Furious'-film gezien heeft: "Maar volgens mijn vrienden zijn ze wel de moeite", zegt hij met een rood aangelopen gezicht.

Wood - die vooral gekend is als Frodo Baggins uit 'Lord Of The Rings' - zegt dat het eerder toeval is dat hij opnieuw in een fantasy-film te zien is: "Ik kies niet bewust voor dit genre, maar ik heb er wel meer affiniteit mee. Ik kies op basis van wat me het meeste aanspreekt en wat me wordt aangeboden, maar niet op basis van genre. Ik ga in de eerste plaats op mijn gevoel af. Ik ben niet specifiek naar iets op zoek, maar ik ben wel op zoek naar iets dat 'anders' is. Nieuwe ervaringen en nieuwe uitdagingen, dàt is wat telt voor mij."

19-10-2015 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas & Like Mike: "Titel gekocht? Niks van, verdiend gewonnen"

Dimitri Vegas & Like Mike: "Titel gekocht? Niks van, verdiend gewonnen"

http://oi62.tinypic.com/2i9mb68.jpg

Zijn Dimitri Vegas & Like Mike echt 's werelds beste DJ's of hebben de Belgisch-Griekse broers hun winst 'gekocht?' Collega's spreken er in het Algemeen Dagblad schande van. Het management van de dj-broers nuanceert: "Wij hebben inderdaad promo gevoerd, net als alle andere dj's, maar Dimitri Vegas & Like Mike hebben wel degelijk verdiend gewonnen."

Op sociale media wordt zelfs gesproken van een 'gekochte winst'. Zogenaamde 'promogirls' bezochten festivals, scholen en gingen de straat op met een iPad. Hun verzoek? "Wilt u stemmen voor de DJ Top 100?" Dat kon online, onder meer via Facebook. Op de digitale formulieren die stemmers kregen, stond op nummer 1 vast ingevuld: Dimitri Vegas & Like Mike.

Een van de promogirls legt uit: "We waren soms wel met 60 meisjes werden het hele land doorgereden. Het effectiefst waren de schoolbezoeken. In de pauzes vroegen we leerlingen te stemmen. Ik verdiende er 10 euro per uur mee.''

Schande
Dj's spreken schande van de acties. "Dj's met iPad promoteams die om stemmen smeken op straat. Echt? Laat de muziek voor je spreken", zei Hardwell eerder op Twitter.

Maar ook andere dj's, producers en danceliefhebbers spreken zich uit. "Team iPad heeft gewonnen'', zegt de Vlaamse producer Bert Monteyne. De Haarlemse house-act Chocolate Puma vraagt zich af: "Hoe werkte de DJ Mag Top 100 vóór de komst van de iPad?" Dj Afrojack werpt zich op als vredestichter: "Ook al is niemand het eens met de resultaten, de DJ Mag Top 100 creëert een piek aan communicatie binnen de dancemuziek. Als je het er niet mee eens bent, promoot dan je favoriete dj meer.''

Geen ontkenning
Het management van Dimitri Vegas & Like Mike ontkent de marketingactie niet. "Maar die was ludiek. We hadden ook een nieuwsbrief uit kunnen sturen. Er zat geen enkele verplichting of dwang achter. Ze konden ook op een andere dj stemmen", zegt Debby Wilmsen. Ze weet niet hoe veel acties er precies geweest zijn. In elk geval bezochten de promotie-meisjes Tomorrowland", aldus Wilmsen. Maar boze tongen beweren dat veel meer grote festivals over heel de wereld werden aangedaan.

De DJ Mag Top 100 is volgens insiders van enorme invloed. Bij de eerste plaats gaat het aantal boekingen gegarandeerd omhoog, evenals de gages. Wilmsen: "Dimitri Vegas & Like Mike reizen nu al de hele wereld over. Waar zij staan, verkopen ze in een mum van tijd de show uit. Dáárom hebben zij gewonnen, niet vanwege de iPad-actie. De andere dj's hebben trouwens ook promo gevoerd op sociale media en met nieuwsbrieven.'' Op de commotie reageert ze nuchter. Het is leuk om te winnen. Niet om te verliezen.'' Gelukkig zijn er ook veel mensen die de broers steunen. Zo heeft Afrojack gebeld, net als Armin van Buuren.''

19-10-2015 om 19:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Phil Lesh van The Grateful Dead heeft blaaskanker

Phil Lesh van The Grateful Dead heeft blaaskanker

http://oi60.tinypic.com/4lpvlz.jpg

Bij Phil Lesh, één van de oprichters van rockband The Grateful Dead, is blaaskanker geconstateerd. Dat heeft de 75-jarige rockmuzikant laten weten in een verklaring.

Volgens Lesh is de kanker niet agressief. Sinds hij de diagnose begin oktober kreeg, ondergaat de gitarist behandelingen in de Amerikaanse staat Arizona. De kanker is niet uitgezaaid, zo meldt Lesh. Hij bedankt zijn dokter en het ziekenhuis en schrijft dat hij twee weken na de operatie weer op de been zal zijn.

Lesh speelt momenteel in de band Phil Lesh & Friends. Een aantal optredens werden vanwege de ziekte afgelast. In juli trad The Grateful Dead op in Chicago, zonder de inmiddels overleden zanger Jerry Garcia. De bandleden zeiden dat dat hun laatste concert als band zou zijn.

19-10-2015 om 10:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
18-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlander overstelpt met felicitaties na verwarring met Dimitri Vegas

Nederlander overstelpt met felicitaties na verwarring met Dimitri Vegas

http://oi57.tinypic.com/35012lw.jpg

Het was voor de Nederlander Dimitri Reining een gewone zaterdag waarop niets bijzonders te vieren viel, maar toch werd de IT'er uit Groningen door honderden twitteraars uit de hele wereld gefeliciteerd. Door een foutje van DJ Mag werd hij in de tweet genoemd in plaats van Dimitri Vegas, die door het gezaghebbende blad werd uitgeroepen tot beste dj van de wereld, meldt de regionale zender RTV Noord.

DJ Mag maakte gisteren de top 100 van beste dj's bekend. Dimitri Vegas deelt de eerste plaats met zijn broer Like Mike. Het tweetal scoorde onder meer een hit met het nummer Higher Place, een samenwerking met de Amerikaanse zanger Ne-Yo. 

Tien keer kwam de beste dj uit Nederland. Tiësto stond in 2002, 2003 en 2004 bovenaan de ranglijst. Armin van Buuren was de beste in 2007, 2008, 2009, 2010 en 2012. Hardwell leidde de ranglijst in 2013 en 2014. Hardwell staat dit jaar op de tweede plaats, gevolgd door Martin Garrix op 3 en Armin van Buuren op 4.

18-10-2015 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gespot: de nieuwe Audrey Hepburn is hier

Gespot: de nieuwe Audrey Hepburn is hier

http://oi58.tinypic.com/10og1ed.jpg

Begin januari gaat de film Carol in première in ons land, waarin de Amerikaanse actrice Rooney Mara een van de hoofdrollen speelt naast Cate Blanchett. Een film waar wij erg naar uitkijken, al viel ons nu alvast de sprekende gelijkenis op tussen Rooney en wijlen Audrey Hepburn.

In Carol krijgt 'The Girl with the Dragon Tattoo'-actrice Rooney Mara een lesbische affaire met Cate Blanchett, wat in de jaren vijftig (de tijd waarin de film zich afspeelt) niet bepaald geaccepteerd werd. De film ging in mei in première op het Filmfestival van Cannes, en gaat ongetwijfeld nog een Oscar (of vijf) winnen.

Iets om naar uit te kijken dus, al viel ons bij het bekijken van de eerste beelden alvast op hoe treffend de jonge Rooney lijkt op actrice Audrey Hepburn. De gelijkenis is echt opvallend. Volgens ons zal het dan ook niet lang duren voor Rooney ook door de internationale media gekroond zal worden als dé nieuwe Audrey Hepburn. Terecht?

18-10-2015 om 23:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scenarist 'Moonraker' en 'The Spy Who Love Me' overleden

Scenarist 'Moonraker' en 'The Spy Who Love Me' overleden

http://oi58.tinypic.com/euorhy.jpg

De Britse scenarist Christopher Wood, die verantwoordelijk was voor twee van de bekendste James Bond-films, is op 79-jarige leeftijd overleden. Acteur Roger Moore, die 007 speelde in de twee films, maakte zijn verscheiden op Twitter bekend.

"Ik ben zeer bedroefd om te horen over de dood van Christopher", laat Moore weten. "Hij schreef twee van mijn beste." Wood was verantwoordelijk voor de scenario's van The Spy Who Loved Me uit 1977 en Moonraker uit 1979.

Jaws

De films werden mede wereldberoemd vanwege de legendarische schurk Jaws (gespeeld door acteur Richard Kiel) met zijn stalen gebit, die in beide titels een belangrijke rol had.

Behalve films schreef Wood ook romans. De schrijver studeerde economie en rechten aan Cambridge en vervulde zijn dienstplicht op Cyprus. Over deze tijd schreef Wood het boek Terrible Hard, Says Alice. Voor dit werk kreeg hij veel lof; critici stelden hem op één lijn met Ernest Hemingway en zijn A Farewell to Arms.

Later raakte zijn literaire carrière wat in het slop en ging Wood erotische boeken schrijven onder de noemer Confessions. De eerste in de reeks, Confessions of a Window Cleaner, werd een groot succes en er volgden er nog tientallen, zoals Confessions of a Driving Instructor en Confessions from an Ice Cream Man en Confessions of a Baby Sitter.  Hij schreef deze serie overigens onder het pseudoniem Timothy Lea.

Op filmgebied vormden de twee Bond-films wel het hoogtepunt in de carrière van Wood; daarnaast schreef hij nog een handvol andere titels. Het geheim van een goede 007-film noemde hij ooit in een interview 'alles hetzelfde doen als de vorige keer, maar dan anders'.

18-10-2015 om 23:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Martin zoent nieuwe vriendin op straat

Chris Martin zoent nieuwe vriendin op straat

http://oi62.tinypic.com/2jecpb8.jpg

Chris Martin (38) is met zijn nieuwe vriendin Annabelle Wallis (31) in Parijs. Daily Mail fotografeerde de Coldplay-zanger en de Britse actrice dansend en zoenend op straat.

Chris en Annabelle werden vorige maand al samen gespot tijdens een etentje in New York. Even later vloog Chris naar Vancouver om Annabelle, die samen met zijn ex Jennifer Lawrence te zien is in X-Men: First Class, te bezoeken tijdens filmopnames.

Eerder dit jaar werd bekend dat Chris Martin en Jennifer Lawrence voor een tweede keer een punt hadden gezet achter hun relatie. Jennifer zou zich vooral hebben gestoord aan het gebrek aan tijd van Chris die is gescheiden van Gwyneth Paltrow en samen met haar twee kinderen heeft.

18-10-2015 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lamar Odom nog steeds op intensive care

Lamar Odom nog steeds op intensive care

http://oi62.tinypic.com/6opdlk.jpg

Het gaat naar verluidt iets beter met Lamar Odom, maar volgens People ligt de voormalige basketballer nog wel op de intensive care in het ziekenhuis in Las Vegas. Lamar is inmiddels wel uit zijn coma ontwaakt. Verder weet een bron te melden dat zijn ex Khloé Kardashian geen seconde van zijn zijde is geweken.

"Zodra Lamar zijn ogen open doet, pakt Khloé zijn hand vast. Zelf slaapt ze op een strecher die naast het bed van Lamar is gezet", laat de anonieme bron aan de website weten.

Lamar werd afgelopen week bewusteloos aangetroffen in een bordeel in Nevada. Een combinatie van cocaïne en viagra-achtige middelen zouden hem in de problemen hebben gebracht. Aanvankelijk leek de 35-jarige Amerikaan het niet te gaan redden, maar inmiddels zijn de vooruitzichten een stuk beter.

18-10-2015 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stromae sluit wereldtournee af met langverwacht concert in Rwanda

Stromae sluit wereldtournee af met langverwacht concert in Rwanda

http://oi57.tinypic.com/nyaiaf.jpg

Stromae heeft gisteravond zijn wereldtournee afgesloten in de Rwandese hoofdstad Kigali, met een concert waar al erg lang naar uitgekeken werd. Rwanda is immers het land waar zijn vader van afkomstig is: de man werd bij de genocide in 1994 vermoord. De show was compleet uitverkocht. De reacties op sociale media waren unaniem lovend.

Het was de bedoeling dat de Belgo-Rwandese zanger al in juni in Kigali zou optreden, maar dat werd afgeblazen omwille van gezondheidsredenen.

Nu was het dan eindelijk zover. In het stadion van de vrije universiteit (ULK) waren zaterdagavond zo'n 20.000 fans opgedaagd: Rwandezen en expats, ouders met kinderen,... zelfs de 'first lady' van Rwanda, Jeanette Kagame, tekende present.

Kaartjes waren te koop vanaf omgerekend 2,4 euro. Het publiek danste erop los, blijkt uit de commentaren op Twitter. Anderen onthouden vooral de emotionele sfeer. Enthousiaste fans hebben het over "het beste concert ooit in Kigali".

18-10-2015 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bart Schols na turbulente week: "Ik geef niet gauw op"

Bart Schols na turbulente week: "Ik geef niet gauw op"

http://oi58.tinypic.com/wbcl5w.jpg

Deze week werd presentator Bart Schols (41) na een interview met ex-Syriëstrijder Younes Delefortrie afgemaakt: eerst op Twitter, dan door de VRT-hoofdredactie. In De Tijd maakt hij zijn persoonlijke balans op: "Ik heb een sportmentaliteit en geef niet gauw op."

"Soms denk ik: ik kan ook een andere job kiezen, zodat ik ernaast meer levenskwaliteit heb. Maar ik geef niet gauw op. Wat deze week betreft: ik maak de balans liever achteraf, weloverwogen. In normale omstandigheden krijg ik veel terug voor wat ik erin steek: de beleving van de actua, het plezier van het interviewen, de enorme respons op dat item over jongdementie. Dit werk blijft een voorrecht. Als ik daarover zou klagen, was ik de trappers kwijt", zegt Schols.

De presentator prijst ook de onvoorwaardelijke steun van zijn collega's. Schols: "Dinsdag zag ik 200 collega's hun nek uitsteken, al hadden sommigen ook bedenkingen bij het interview op maandag."

Het beste advies dat De Afspraak-presentator na de heisa gekregen heeft, is van Chris Dusauchoit. Schols leest voor: "Bart, ik weet hoe existentieel eenzaam dit stomme beroep is. Ik vergeet al het gefladder vandaag, meng me niet in de discussie. Ik wil je enkel dit zeggen: pak je liefste vast, huil in die armen en doe voort, doe voort."

18-10-2015 om 23:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeldzaam: prins William speecht over verdriet na dood van zijn moeder Diana

Zeldzaam: prins William speecht over verdriet na dood van zijn moeder Diana

http://oi58.tinypic.com/aer4p5.jpg

Prins William heeft zich in het openbaar zelden of nooit uitgedrukt over de dood van zijn moeder, prinses Diana, die in 1997 omkwam bij een zwaar auto-ongeval in Parijs. Tijdens een benefietdiner voor kinderen die met het verlies van een dierbare te maken krijgen, speechte William gisteren toch in een zeldaam moment publiekelijk vanuit het hart.

"Wat mijn moeder toen al doorhad - en wat ik nu begrijp - is dat verdriet de pijnlijkste ervaring is die een kind of een ouder kan doorstaan", zei de prins in zijn speech. Een duidelijke verwijzing naar zijn eigen droeve lot. "Maar mijn moeder was vastberaden om mensen in nood te helpen en ze zou oneindig trots zijn, net als ik dat ben, over alles wat Child Bereavement UK de laatste 21 jaar verwezenlijkt heeft. Als vader van twee jonge kindjes waardeer ik dit nu des te meer."

In haar voetsporen
Prins William hield zijn speech voor 270 gasten tijdens het galadiner ter gelegenheid van de 21ste verjaardag van Child Bereavement UK. Zijn moeder, Lady Di, woonde de lancering van de liefdadigheidsorganisatie bij in 1994. Vijftien jaar later aanvaardde prins William het peterschap om het engagement van zijn moeder verder te zetten.

Child Bereavement UK traint jaarlijks meer dan 6.000 professionele werkers die families bijstaan bij het verlies van een kind, wanneer kindjes stervende zijn of wanneer een kind zelf een dierbare heeft verloren.

Eerbetoon
Prins William was amper 15 toen prinses Diana het leven liet. Als eerbetoon aan haar kreeg zijn eerste dochter in mei dit jaar de naam Prinses Charlotte Elizabeth Diana mee.

18-10-2015 om 10:40 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
17-10-2015
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lesley-Ann gaat voor derde keer naakt in haar challenge

Lesley-Ann gaat voor derde keer naakt in haar challenge

http://oi58.tinypic.com/1z6t4zq.jpg

Lesley-Ann Poppe is nog volop bezig met haar uitdaging om 100 dagen lang in ondergoed of bikini te poseren terwijl ze dagdagelijkse dingen doet. Alleen lijkt de blondine soms die 'kledij' te vergeten.

Op de zestigste dag van haar uitdaging poseert Lesley-Ann naakt op de badrand terwijl ze haar handen op een strategische plaats heeft gelegd. "Checken of het water warm genoeg is", schrijft ze erbij. Het is meteen al de derde foto waarop Lesley-Ann zonder ondergoed of een bikini te zien is. Lagen deze allemaal in de was of vond ze geen nieuw setje meer?

17-10-2015 om 10:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacques Vermeire en Carry Goossens werden per toeval 'DDT' en 'Oscar': "Ik wilde de rol niet"

Jacques Vermeire en Carry Goossens werden per toeval 'DDT' en 'Oscar': "Ik wilde de rol niet"

http://oi61.tinypic.com/14m6elt.jpg

Carry Goossens en Jacques Vermeire zijn de grote blikvangers in de tweede film van 'F.C. De Kampioenen'. Bij Van Gils & Gasten leggen ze beiden uit hoe ze de rol van 'Oscar' en 'DDT' konden vastkrijgen.

Carry Goossens deed vier seizoenen mee in 'F.C. De Kampioenen' en is nog steeds populair. "Ik moet zeggen dat ik nu, na 20 jaar, het als een eer zie als kinderen mij nog 'Oscar' noemen", aldus Carry, die uitlegt dat de chemie met Pascale (zijn vrouw in de serie) er al bij de audities was.

"Hoe het begon? Ik vroeg om auditie te mogen doen. Danni Heylen (Pascale) kende ik al zeven jaar van bij het theater. Ik was toen wanhopig op zoek naar werk. En toen kwam ik haar op de auditie tegen. Ik vroeg toen om de scène van Oscar te spelen en toen vroegen ze: 'Kennen jullie elkaar?' Zo is het eigenlijk begonnen."

"Tegen mijn zin"
Jacques Vermeire deed acht seizoenen mee als 'DDT'. "Goh, toen ik begon ging het zeer goed. Ik had 'Drie Wijzen', mijn zaalshows die goed gingen, ik deed schoenenimport, kortom ik had werk genoeg. Ze vroegen mij toen eens of ik auditie wou doen voor 'F.C. De Kampioenen'. 'Oké, ik zal dat eens doen', zei ik. Tegen mijn zin."

"Ik had toen echt veel werk. Ik hoopte dat ik de rol niet kreeg. De auditie deed ik vooral om de regisseurs toen een plezier te doen. Kreeg ik die rol toch niet zeker", lacht Vermeire.

17-10-2015 om 10:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jani: "Wie goed gekleed is, heeft betere seks"

Jani: "Wie goed gekleed is, heeft betere seks"

http://oi58.tinypic.com/25kh011.jpg

Het gaat Jani Kazaltzis voor de wind. Al acht reeksen leert Vlaanderens favoriete stylist ons hoe we er op ons best kunnen uitzien. In zijn nieuwe boek 'De Tien Geboden' zet de hoofdpunten nog eens op een rijtje, en geeft meteen wat goede raad mee. "Kleding is niet 'zomaar' kleding. Het kan ervoor zorgen dat je je beter voelt, en het geeft je betere seks."

Kleding oppervlakkig? Onzin, vindt Jani in Het Laatste Nieuws. " Als je je niet goed voelt, kan kleding ervoor zorgen dat je je beter voelt. Kleding kan je helpen bij een jobinterview. Je hoéft geen pil te nemen als je depressief bent. Je uiterlijk ís belangrijk: het zet zoveel in gang. Kleding staat voor je lifestyle, je persoonlijkheid. Het is je visitekaartje. Het is binnenkant, gereflecteerd naar je buitenkant."

De stylist windt er geen doekjes om: "Wie er stijlvol uitziet, presteert beter. Wie er hip uitziet heeft meer plezier. Wie er sexy uitziet, heeft betere seks. Dus wie er sjofel uitziet, presteert niet, heeft geen plezier en slechte seks. Logisch." Jani Kazaltzis windt er geen foute fleecetruien of driekwartbroeken rond. "Je leven beïnvloedt hoe je eruitziet. Maar het werkt evengoed andersom."

En dus blijft hij voorlopig lustig mensen stijladvies geven op televisie. "In die paar jaar zijn er kandidaten gepasseerd voor wie we echt een verschil hebben gemaakt. Mannen en vrouwen die inzagen dat er méér is dan met een zak chips in de zetel hangen. Die inzien hoe anders je je kan voelen als je wat tijd besteedt aan je verzorging." Wij zijn alvast benieuwd naar zijn tien geboden.

'De 10 Geboden van Jani' verschijnt bij uitgeverij Borgerhoff & Lamberigts en ligt vanaf woensdag 21 oktober in de rekken en kost € 22, 95.

17-10-2015 om 10:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.P-Magazine komt terug als maandblad

P-Magazine komt terug als maandblad

http://oi58.tinypic.com/29bh5au.jpg

Het tijdschrift P-Magazine komt terug als maandblad, uitgegeven door de nieuwe uitgeverij Mediageuzen. Dat staat op de website van P en wordt bevestigd door de nieuwe hoofdredacteur Gunther Van Hassel. Hij is ex-hoofdredacteur van P-Magazine en Ché.

De titel P-Magazine werd eind september overgekocht door Maurice De Velder. Hij was al eigenaar van de bladen, maar zijn uitgeverij Think Media Magazines was in moeilijkheden geraakt. Ché en Menzo werden overgenomen door uitgeverij Cascade.

"Dezelfde eigenzinnige stem"
"Een aantal (ex-)medewerkers van de bladen Ché, Menzo en P-Magazine hebben de handen in elkaar geslagen om te vermijden dat P-magazine zou verdwijnen. Vanaf eind november zal P opnieuw verschijnen in de vorm van een maandblad, maar met dezelfde eigenzinnige stem en zoals steeds: recht voor de raap", klinkt het op de website.

Gunther Van Hassel bevestigt het nieuws. "Het eerste plan was om P-Magazine digitaal te maken, maar we kregen reacties dat het tijdschrift, een eigenzinnig en onafhankelijk blad, toch moest blijven bestaan", zegt hij. "Als weekblad zou dat heel moeilijk worden, daarom hebben we besloten om er een maandblad van te maken."

Abonnees
Momenteel stapten 12 mensen mee in Mediageuzen, onder wie de ex-redactiechefs van Ché en Menzo. "Dat aantal kan echter nog worden uitgebreid", aldus Van Hassel. Hij bevestigt dat Maurice De Velder mee achter de nieuwe uitgeverij zit.

Van Hassel voegt er nog toe dat de abonnementsverplichtingen voor P-Magazine bij Think Media zitten, maar dat de huidige abonnees een gratis abonnement ontvangen op de nieuwe P.

17-10-2015 om 10:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veilingrecord voor Borremans: schilderij onder de hamer voor 2,7 miljoen euro

Veilingrecord voor Borremans: schilderij onder de hamer voor 2,7 miljoen euro

http://oi59.tinypic.com/1z1edkk.jpg

Het olieschilderij 'Girl with duck' van Michaël Borremans is donderdagavond bij Sotheby's geveild voor 2,04 miljoen pond, omgerekend 2,7 miljoen euro. Nooit heeft een schilderij van de Gentse schilder meer gekost, dat schrijft De Tijd.

Borremans onttroont daarmee ook Luc Tuymans als de 'duurste' Belgische levende kunstenaar. Tuymans' schilderij 'The Rumour' werd in 2013 in New York geveild voor 2,1 miljoen euro. Borremans schilderde 'Girl with duck' in 2011. Een jaar later werd het via zijn New Yorkse galeriehouder David Zwirner voor de eerste keer verkocht aan de Chinees-Indonesische verzamelaar Budi Tek. Die verkocht het donderdag op de veiling hedendaagse kunst bij Sotheby's. Met veel winst, want het schilderij was maar geschat tussen 600.000 en 1 miljoen pond, de helft van het uiteindelijke resultaat.

Borremans zelf wordt van de verkoop amper iets rijker. Hij profiteert wel van het Europese volgrecht, maar dat is geplafonneerd op 12.500 euro.

De schilder maakte de veiling in Londen niet mee, maar houdt er een dubbel gevoel aan over. "Ik ben geschrokken, ja. Nooit heeft iemand zoveel geld voor een werk van mij neergeteld. Dat streelt mijn ego, maar de echte winnaar is de verkoper. Hij verdient via mij veel geld. Allicht, maar dat weet ik niet zeker, betaalt hij niet eens belasting op zijn verkoopprijs", zegt Borremans in de krant. De schilder vreest ook dat de speculatie met zijn werken zal toenemen.

17-10-2015 om 10:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Siska Schoeters zegt wat veel mama's denken: "Yes! Ik ben voor minstens zeven uur van die kleine fuckers verlost!"

Siska Schoeters zegt wat veel mama's denken: "Yes! Ik ben voor minstens zeven uur van die kleine fuckers verlost!"

http://oi57.tinypic.com/15nxcg2.jpg

"Kinderen kunnen verschrikkelijk zijn." In een interview in 'De Morgen' vertelt StuBru-stem Siska Schoeters (33) onverbloemd eerlijk over de nadelen van het moederschap. Herkenbaar voor velen, dus waarom hebben we het daar anno 2015 dan nog zo moeilijk mee?

'Kinderen hinderen' luidt één van de levenswijsheden van Siska Schoeters in de Zeno-rubriek 'De 10 waarheden' van 'De Morgen'. De Studio Brussel-presentatrice is mama van Lucien (4) en stiefmama van Leon (11) en Martha (9), die ze - voor alle duidelijkheid - ongelofelijk graag ziet. Maar dat neemt niet weg dat ze soms denkt 'Lucien moet nu echt even weg. Niet eventjes, maar lang'. Of: 'had ik maar geen kinderen'. "Dan kon ik met mijn vrienden een terrasje gaan doen, ladderzat worden en daarna Chinees gaan eten." Of: "Het mooiste moment van de dag is toch vaak het moment waarop je je kinderen in bed legt en denkt: Yes! Ik ben voor minstens zeven uur van die kleine fuckers verlost!"

Onverbloemd eerlijk dus. Zelfs vriend Tomas De Soete zei voor publicatie dat ze het wel hard had verwoord. Maar dat vindt Schoeters net goed. "Dit is mijn ervaring, goed en minder goed." Het is net problematisch, zegt ze, dat je sommige dingen niet mag zeggen omdat het niet goed staat.

17-10-2015 om 09:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas en Like Mike verkozen tot populairste dj's ter wereld: "En nu dromen van Hollywood"

Dimitri Vegas en Like Mike verkozen tot populairste dj's ter wereld: "En nu dromen van Hollywood"

http://oi59.tinypic.com/2diq8f9.jpg

De Belgische topweek is compleet. Nadat de Rode Duivels zich dinsdag naar de nummer één van de FIFA-ranking katapulteerden, zijn Dimitri Vegas & Like Mike vanavond in de Amsterdam Arena gelauwerd als de nummer één dj's ter wereld. Voor het eerst in de geschiedenis van het organiserende DJ Mag Top 100 kleurt die topspot op de officieuze wereldranking der dj's Belgisch. Voor de broers uit Willebroek een natte droom die uitkomt. The Sky is niet langer de limit - in die hemel vertoeven ze nu ook.

Oranje, maak plaats voor België. Het geldt momenteel niet alleen op het voetbalveld, waar de broers dinsdag nog het duivels feestje luister gaven, maar ook achter de dj-tafel. Waar de laatste jaren telkens dj Tiesto, Armin Van Buuren of Hardwell telkens verkozen werden tot beste dj's ter wereld is die eer nu weggelegd voor Dimitri en Mike, alias de 'Kings of Tomorrowland'. Een campagne waarin niet alleen de Rode Duivels, Jonas Van Geel en het team van Safety First, maar ook Charlie Sheen en Jean-Claude Van Damme opriepen om Belgisch te stemmen, heeft zijn vruchten afgeworpen. Het zegt iets over de populariteit van DV&LM in het buitenland. Want dat is de DJ Mag Top 100, de lijst die iedereen 'loves to hate' maar waar iedereen wel over praat, in de eerste plaats: een populariteitspoll. Als ze op vrijdagavond op Facebook -waar ze meer dan 7 miloen volgers hebben- alleen nog maar het woord 'Weekend' posten, wordt dat 70.000 keer geliked.

"Verschil tussen nummer één en twee is heel groot"
"Geweldig dat het hele land ons zo gesteund heeft", aldus Dimitri Vegas in Amsterdam. "Zeker als je weet dat het toch wel vijf minuten duurt om je stem uit te brengen. Ik denk niet dat het al helemaal doorgedrongen is. Zelfs die nummer twee van vorig jaar niet. Want pas op, het verschil tussen twee en één is heel groot. Dit is zoiets waarop je hoopt, maar waarvan je denkt dat het nooit zal gebeuren. Een van de absolute summums die je als dj kan bereiken in je carrière. Neen, ik denk dat dit nog even tijd nodig heeft om te bezinken."  

The Hum
Niet helemaal verwonderlijk valt de nummer één-stek van DV&LM samen met het succes van 'The Hum' en vooral 'Higher Place', de cross-over hit -internationale plaat die het ook op de radio doet zeg maar- waar ze naar snakten. "Zeker in Amerika heeft 'The Hum' (met Sheen en JCVD in de videoclip, nvdr) heel wat gedaan, terwijl we met 'Higher Place' voor een heel andere aanpak zijn gegaan. Waar we onze tracks telkens teaserden in de aftermovie van Tomorrowland hebben we die nu 'boenk' uitgebracht. De plaat is vorige zomer op Ibiza aan het zwembad geschreven door Mike. Ne-Yo heeft er dan een vocal opgezet, maar we hebben ook de originele sample gebruikt en vandaar dat unieke stemgeluid van Mike. De plaat is heel spontaan tot stand gekomen en dat hoor je er ook aan."

Waar kan je als dj nu nog over dromen?
"Hollywood! Straks gaan we ons daar opnieuw drie maanden settelen en wil ik de filmindustrie aftasten. Eens kijken of ik talent heb om het als acteur te maken... Dromen doe ik natuurlijk ook over geweldige 'Bringing Home The Madness'-shows (waarvoor er in amper veertig minuten 40.000 tickets zijn verkocht, nvdr). We hebben beslist om daar een uniek event van te maken, mini-Tomorrowlands als het ware, en met die show niet door de wereld te trekken. Zo kunnen we echt de focus op het Sportpaleis leggen en er 'los over gaan'. Less Is More. Als mensen de 'madness' willen ervaren, moeten ze maar naar België komen. En dat doen ze blijkbaar. Dat was echt een van de hoogtepunten van het jaar. Op het uur van de start van de ticketverkoop 's morgens op Ibiza je laptop openklappen en na twee keer refresh vastellen dat alle tickets wegzijn. We zien dat er nu ook heel veel mensen uit Spanje of Scandinavië komen. Buitenlanders die het vliegtuig pakken om jouw show te zien - een mooier compliment kan je je toch moeilijk voorstellen?"  

Hoe reageerde je toen je het nieuws over de nummer één vernam?
"Het was 7 uur 's morgens in Italië -we waren aan het toeren- en ik hoor vanuit mijn bed plots marginaal luid gebonk op de hoteldeur. Ik hoorde vervolgens Mike hard brullen en dacht meteen dat er iets ergs aan de hand was. Maar toen ik snel opendeed en zag dat ook onze manager Nick erbij was en ze me in mijn armen vlogen, had ik het wel door. Een euforisch moment."  

Zelfs in DV&LM-termen is dit een week die kan tellen.
"Het is al stevig geweest. Dinsdag zijn we met een groepje Duivels nog naar de Roxy (Antwerpse nachtclub, nvdr) getrokken en de dag erna konden we alweer vieren op de EMA Awards van MTV in Antwerpen en gisteren zijn we hier na enkele verplichtingen gaan kijken naar de shows van Lost Frequencies en Martin Garrix. Backstage is het daar natuurlijk wat uitgelopen. En zaterdag worden we als winnaar van deze award verwacht op de Brixton Academy in de Londense O2 Arena. Ik denk dat ik nu de kater heb voor de kater die ik straks ga hebben (lacht)."

17-10-2015 om 09:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!