Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Los in de prijzen op filmfestival Caïro

Los in de prijzen op filmfestival Caïro

Los, de film van Jan Verheyen, is in de prijzen gevallen op het Internationaal Filmfestival van Caïro. De film, die is gebaseerd op het gelijknamige boek van Tom Naegels, won de prijs voor het Beste Scenario. Ook regisseur Verheyen zelf viel in de prijzen. Hij kreeg de Zilveren Piramide voor Beste Regisseur.

Jan Verheyen was zelf op het filmfestival aanwezig om de prijzen in ontvangst te nemen. Los werd samen met zeventien andere speelfilms voorgesteld in de Internationale Competitie. De film kreeg eerder al positieve kritieken op de filmfestivals van Montréal, waar de film in première ging, van Hamburg, Utrecht en Namen.

Onder andere Charlize Theron, Alicia Silverstone, Kurt Russel, Stuart Townsend en Los-actrice Sana Mouziane zijn te gast op het 38ste Internationale Filmfestival van Caïro. Omar Sharif is de erevoorzitter van het festival.

29-11-2008 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.A-Rod viert Thanksgiving met Madonna

A-Rod viert Thanksgiving met Madonna

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/a-rod.jpg
Madonna en 'A-Rod' stappen samen uit haar privé-jet.

Alex Rodriguez heeft tijdens de Amerikaanse feestdag Thanksgiving zijn tijd verdeeld tussen zijn ex-vrouw en zijn dochters en Madonna en haar gezin. Gisterenmiddag schoof hij aan voor een maaltijd bij zijn aanstaande ex-vrouw Cynthia en hun twee dochters Natasha (4) en Ella (zeven maanden), waarna hij zich naar Star Island haastte om de avond door te brengen met Madonna. Dat meldt de 'New York Daily News'.

Flesje water
De 50-jarige Madonna gaf eergisteren een concert in Miami. Tijdens haar show zat de New York Yankees-speler op de eerste rij, waar hij zijn vermeende vriendin van een flesje water voorzag. Na het concert zou Madonna haar verblijf in de zonnige stad in Florida hebben verlengd om de feestdag door te kunnen brengen met de 33-jarige A-Rod, zoals Rodriguez ook wel wordt genoemd.

Maandenlang gefluister
Alle ogen zijn gericht op de superster en de honkballer, over wie al maanden wordt gefluisterd dat ze een romance hebben. Madonna en Guy Ritchie kondigden vorige maand hun scheiding aan na een huwelijk van 7,5 jaar. Eerder liep het huwelijk van de honkbalspeler al op de klippen. Boze tongen beweren dat Madonna de reden zou zijn van de breuk tussen de sporter en diens vrouw Cynthia. Madonna en Rodriguez ontkennen dat er sprake is van een liefdesrelatie.

29-11-2008 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ben X wint Prijs van de Sociale Film

Ben X wint Prijs van de Sociale Film

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ben-x.jpg
Filmmaker Nic Balthazar heeft voor het eerst een Belgische prijs gewonnen voor zijn film 'Ben X'. De film over een autistische tiener werd bekroond met de Prijs van de Sociale Film 2007. Ben X versloeg nog vier andere finalisten, waaronder de evenzeer vaak bekroonde 'Auf der anderen Seite' en 'Das leben der Anderen'.

De prijs werd uitgereikt tijdens het Filmfestival Perspectief in de Roma in Borgerhout en zet de beste sociaal voelende films in de bloemetjes. 'Ben X' won eerder al prijzen werd festivals in Montreal en Abu Dhabi en werd ook voorgedragen voor de Oscars 2008.

29-11-2008 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
28-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De toekomst begint in het heden
De toekomst begint in het heden


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Audrey-Tautou-025.jpg


Ik probeer vaak mensen op te beuren, ze te helpen, met hun verdriet
maar helaas in veel gevallen, lukt me dat toch niet.
Ik zeg dan wel lachen is gezond, maar als het lachen je is vergaan
dan heb je daar als lezer, ook zo weinig aan.
Maar als je, je hoofd laat hangen en toegeeft aan je verdriet
in het leven alles zwart is, ook dan red je het niet.
Je moet blijven geloven, ook als je in verdriet verdwijnt
dat ook voor jouw achter die wolken, eens de zon weer schijnt.
Probeer dingen te laten rusten, geef een plaatsje aan het verleden
want de toekomst is niet gisteren, maar gaat verder in het heden.
Ook voor mijzelf is dit alles, op dit moment erg actueel
ook ik heb nu aan lachen, niet zo heel erg veel.
Van iemand die mij dierbaar is, moet ik waarschijnlijk afscheid nemen
en daarmee heb ook ik, best wel wat problemen.
Ik maak weer van dichtbij mee, hoe verdrietig zijn voelt
en wat men met loslaten, van het leven bedoeld.
Ik heb nu voor mijn gedichten, hoezeer het mij ook spijt
heel even geen inspiratie, geen zin en ook geen tijd.
Ik wil alle aandacht geven, aan de mensen om mij heen
want die staan in zulke dagen, ook niet graag alleen.
Maar samen met de familie, zullen wij er best in slagen
om ons er doorheen te slaan, en samen het verdriet te dragen.

28-11-2008 om 20:25 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Mariah Carey zwanger?

Is Mariah Carey zwanger?

Om Without You te bekijken druk op de foto.

.
Het lijkt niet meteen een zaak van wereldbelang, maar toch zijn de Verenigde Staten in de ban van... de buik van Mariah Carey. Zit er een kindje in of niet?

Toen de zangeres bij komedienne Ellen DeGeneres mocht langskomen, moest ze alle moeite van de wereld doen om de indruk van een zwangerschap te weerleggen.

Sinds haar huwelijk met Nick Cannon, is de vraag naar een zwangerschap bijna verplicht. Haar eerste, ontkennende antwoord op de vraag of ze bijna zwanger was, was dan ook maar een formaliteit.

Toen begon DeGeneres allerlei sluwe trucjes uit te halen, om er achter te komen of Carey misschien loog. Zo schonk ze twee glazen champagne in 'om te toosten op je niet-zwangerschap'.

Carey bracht het glas wel naar de lippen, maar weigerde een slok te nemen. Wereldwijd bekende taal voor 'ik ben zwanger', omdat algemeen bekend is dat alcohol de foetus schaadt.

Toch bleef ze ontkennen: "Ik drink gewoon niet voor drie uur 's middags". Wie heeft gelijk? Over een paar weken zal dat wel duidelijk worden...

28-11-2008 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sienna Miller ziet gescheiden miljardair terug

Sienna Miller ziet gescheiden miljardair terug

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sienna-miller-8.jpg
Sienna Miller lijkt haar ex Balthazar Getty niet te kunnen vergeten. Twee weken nadat ze bevestigde dat haar relatie op de klippen was gelopen, was de Amerikaanse acteur en olie-erfgenaam op bezoek bij de actrice in Londen.

Italiaanse lunch & hippe disco
De 26-jarige Miller en de 33-jarige Getty genoten gisterenmiddag van een lunch in een Italiaans restaurant in de Britse hoofdstad. Op de foto's is te zien hoe de lachende Sienna, gekleed in een crèmekleurige jas, zwarte legging en cowboylaarzen het restaurant verlaat met de gescheiden vader van vier.

's Avonds arriveerden de twee afzonderlijk van elkaar in de hippe Groucho Club in de wijk Soho. Miller keerde later op de avond alleen huiswaarts met een taxi, terwijl Getty voor eigen vervoer zorgde.

'The other woman'
De blonde actrice had sinds juni een relatie met de toen nog getrouwde miljardair. In juli maakte hij officieel bekend dat hij weg was bij zijn vrouw. In de Britse en Amerikaanse media werd Miller zwartgemaakt en werd gesuggereerd dat ze het gezin van Getty had stukgemaakt. De rol van 'the other woman' is in Angelsaksische landen uitgegroeid tot een waarlijke duivelsrol.

28-11-2008 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Advocaat brengt scheiding Amy dichterbij

Advocaat brengt scheiding Amy dichterbij

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/amy-winehouse-11.jpg
Het einde van het huwelijk tussen de labiele soulzangeres Amy Winehouse (25) en haar echtgenoot-ahter-de-tralies Blake Fielder-Civil (26) is nu écht in zicht. Een advocaat is bezig om de scheiding te regelen.

De drugsverslaafde ster verblijft momenteel in het ziekenhuis, waar de ontmoeting met de advocaat, geregeld door haar vader, ook zal doorgaan. Volgens de woordvoerder van Winehouse belandde Amy is de kliniek na een "negatieve reactie op een medicijnencocktail". De Britse tabloid The Sun meent echter te weten dat de zangeres een beroerte heeft gekregen na een hevige ruzie met haar man.

Als we de Britse tabloids mogen geloven, is Fielder-Civil aan de rol met een Duits topmodel. Amy en Blake zijn al anderhalf jaar getrouwd.

28-11-2008 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze neemt afscheid

Patrick Swayze neemt afscheid

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/patrick-swatze.jpg
Patrick Swayze is begonnen met afscheid te nemen van zijn vrienden en familie. Dat zegt een bron in The National Enquirer. De Dirty Dancing-acteur lijdt al een tijdje aan kanker, die nu is uitgezaaid naar zijn lever. Volgens de dokters heeft de acteur nog maar een paar dagen of weken te leven.
Niet dat de boodschap echt als een verrassing kwam voor Swayze, zegt een vriend. "Hij voelde zich al een tijdje veel zwakker dan anders, en dus vermoedde hij wel dat het einde wel eens nabij kunnen zijn." Zijn broer Donnie en zijn vrouw Lisa staan hem bij.

28-11-2008 om 16:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beckhams vieren Thanksgiving met familie Cruise

Beckhams vieren Thanksgiving met familie Cruise

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/beckhams-2.jpg
David en Victoria Beckham hebben gisteren Thanksgiving gevierd met Tom Cruise en Katie Holmes in New York. De bevriende sterrenkoppels trakteerden hun kinderen op een wandeling door Central Park en een uitje naar het circus.

Fancy
Posh was op de Amerikaanse feestdag op haar paasbest gekleed. Terwijl de overige gezinsleden comfortabele vrijtetijdskleding uit de kast hadden getrokken voor de winterse dag, pakte de 34-jarige Victoria uit met een jasje met korte mouwen, een legging en torenhoge pumps. Holmes hield het casual met suède laarzen, een warme trui en een wollen muts.

Bekoelde relatie
De Beckhams zijn dik bevriend met Cruise en zijn vrouw Katie sinds zij zich vorig jaar in Amerika vestigden vanwege Davids voetbalcarrière. Boze tongen beweren dat de vriendschap eerder dit jaar bekoeld raakte omdat de Britse voetballer en zijn vrouw zich niet wilden aansluiten bij de Scientology Kerk, waarvan Cruise een fervent aanhanger is. De vorige foto waarop het viertal samen te zien is, dateert van een halfjaar geleden.

28-11-2008 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leyers en Michiels op 6 maart in Lotto Arena

Leyers en Michiels op 6 maart in Lotto Arena

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jan-leyers-1.jpg
Jan Leyers en Paul Michiels kiezen voor hun tweede "Live"-editie voor de Lotto Arena. Het concert vindt plaats op vrijdag 6 maart 2009. Na het succes van de eerste editie van Soulsister Live@Sportpaleis kon een vervolg niet uitblijven, luidt het.

Metallica
De tweede editie was oorspronkelijk gepland op zaterdag 7 maart in het Sportpaleis, maar door het optreden van Metallica op 5 maart was er te weinig tijd om de show degelijk voor te bereiden.

Daarom werd beslist om uit te wijken naar de Lotto Arena. Om het publiek zoveel mogelijk te kunnen betrekken bij het concert, kiest Soulsister voor een concert van op een centraal podium. De verste zitplaats zal amper 22 meter van het podium verwijderd zijn.

Hits
Soulsister scoorde van 1988 tot 1995 hits met onder andere "Tell me what it takes" en "The way to your heart". Voor meer info omtrent de ticketverkoop kan u terecht op www.sportpaleis.be en

28-11-2008 om 15:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kid Rock helemaal wild van Duffy

Kid Rock helemaal wild van Duffy

Om All Summer long te beluisteren druk op de onderste foto.
http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/katy-rock.jpg



.
De Amerikaanse rocker Kid Rock heeft het helemaal voor nachtegalen Duffy en Katy Perry. Vooral de blonde Duffy kan maar beter uit zijn buurt blijven. "Ik zou me gewoon niet kunnen beheersen als ze in mijn buurt zou zijn. Ik heb haar dat zelfs gezegd toen ik haar onlangs ontmoette: blijf weg, of je eindigt zwanger."

Nostalgie
Toch is het niet alleen het uiterlijk dat Kid Rock aantrekt, maar ook haar soulvolle muziek. "Ik word nostalgisch als ik naar haar muziek luister, omdat het al die herinneringen uit de Motown-periode oproept. Tegelijk is het ook leuk om te horen dat de klassieke rhythm 'n blues toch doorleeft, ook bij de jonge generatie."

Dronken met Katy
Zangeres Katy Perry heeft minder geluk: zij is al ten prooi gevallen aan de slechte invloed van de rocker. "Ik heb haar dronken gevoerd op de MTV Europe Music Awards in Liverpool. Ze is wel tof." Ja, dat zal wel, als je een hele avond drinkt met Kid Rock.

28-11-2008 om 15:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ramsay grapt over affaire: "Ik heb nieuwe matras"

Ramsay grapt over affaire: "Ik heb nieuwe matras"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ramsay.jpg
Bij zijn eerste publieke optreden sinds zijn affaire met Sarah Symonds is tv-topkok Gordon Ramsay volledig zichzelf gebleven. Vloekend en grappend sprak hij tijdens een kookdemonstratie over zijn vermeend avontuurtje. Zijn vrouw Tana zat even verderop haar eigen kookboek te signeren. Het hypcocriete leven van een celebrity-koppel, Deel we-zijn-de-tel-kwijt.

Bedrog
Ramsay leek zelfs opgelucht dat hij na al de heisa even wat meer uitleg kon verstrekken over wat gebeurd was. "Wat een week heb ik achter de rug!", begon Ramsay zijn dubbelzinnig betoog voor 2.000 toehoorders. "Ik ben blij hier te zijn na die lastige week." Ramsay haalde dan een ironische verwijzing boven naar het boek van Deliah Smith: 'How to Cheat at Cooking' ('Hoe bedrog plegen bij het koken'). "Ze gaf me een boek over bedrog, maar ik maakte er toen niks uit." Ramsays minnares Sarah Symonds schreef een bestseller over huwelijksbedrog.

Kelder
Ramsay ratelde verder. "Het gebeurde allemaal zo snel. Toen er deze week bij ons thuis een nieuw bed geleverd werd, moeten de paparazzi gedacht hebben dat ik nu in de kelder moet slapen." 'Mattress/Mistress' (matras/minnares) was de volgende woordspeling die Ramsay uit zijn kookpotten toverde, gevolgd door de hem typerende vloeken en scheldwoorden. En zo ging dat maar door gedurende een halfuur.

Excuses
The Daily Mirror schrijft ondertussen dat Ramsay zich wel zou verontschuldigd hebben. Hij zou het volgende gezegd hebben. "Ik voel me zo schuldig voor wat ik mijn vrouw Tana heb aangedaan. Ik heb me dan ook verontschuldigd bij haar. Ze verdient dit allemaal niet en ik voel me er heel slecht bij."

Intiem litteken
Ramsay zou eraan toegevoegd hebben dat er heel wat zever over hem verspreid is. Sarah Symonds van haar kant zegt dat ze sekstelefoons had met Ramsay die soms een uur duurden. Verder beweert ze dat ze kan bewijzen dat ze seks had met de topkok omdat ze een intiem litteken van Ramsay kan herkennen.

28-11-2008 om 15:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney kopieert Madonna bij comeback in Berlijn

Britney kopieert Madonna bij comeback in Berlijn

Om Womanizer te bekijken druk op de foto.

.
Voormalige popprinses Britney Spears heeft haar eerste optreden gegeven sinds haar rampzalige comeback op de MTV Video Music Awards vorig jaar. Met een outfit gestolen van Madonna, playback en houterige danspasjes was het optreden niet meteen een succes te noemen, maar gezien de diepte van het dal waar Britney uitklimt, bereikt ze al heel wat.

Britney kwam opdagen in zwarte hotpants die (toevallig?) haar volledige buik bedekten. De bijhorende body was van doorzichtige zwart gaas, maar een beha (ook zwart) verhinderde enige 'piepende' naaktheid. Een hoge zwarte hoed (het handelsmerk van de laatste Madonna-look), netkousen en zwarte laarzen maakten het geheel 'af'.

Het is niet zo verwonderlijk dat Britney Madonna kopieert op een onstabiel, onzeker en belangrijk moment in haar leven. De twee zijn tenslotte goede vriendinnen, én de look doorstond al de genadeloze critici en bloggers. Dat Britney hard gewerkt heeft aan haar lichaam om het te kunnen dragen is alleen maar toe te juichen. Meer dan eens werd ze fel verdikt en met slappe huid gespot. Nu staat ze er weer zoals voorheen.

Naast het optreden kreeg ze ook nog een award als beste internationale popartiest uit handen van Karl Lagerfeld. Volgens de Duitse krant Die Zeit sprak Spears tijdens de uitreiking van de prijs geen woord. Ze zou het gouden beeldje, in de vorm van een hertje, glimlachend in ontvangst hebben genomen, maar zou tegen Lagerfeld noch het publiek iets hebben gezegd.

Het Duitse optreden was een begin van een Europees, promotioneel charmeoffensief. Tenslotte lanceert ze dinsdag een nieuwe cd ('Circus') én een nieuw parfum. Ze doet daarbij nog Frankrijk en Groot-Brittannië aan.

28-11-2008 om 15:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris in tranen na boegroep

Paris in tranen na boegroep

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/paris-hilton-22.jpg
Paris Hilton heeft het niet altijd gemakkelijk. Toen ze op het verjaardagsfeestje van een rijke tiener haar ding kwam doen, werd ze uitgejoeld door de massa. Als tieners Britney Spears verwachten, is la Hilton duidelijk géén goede back up.

Bovenstaand drama vond plaats op het feestje van de dochter van ontwerper Christian Audigier. Ze kondigde de blonde socialite aan met 'Willen jullie Paris Hilton zien?' Op zijn zachtst gezegd reageerden haar vriendjes en vriendinnetjes niet bepaald beleefd of respectvol.

Luid boegeroep was haar deel, Paris hield het niet en verliet het podium in tranen. En wij maar denken dat ze intussen wel wat gewend was...

28-11-2008 om 15:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-11-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna gooit alle kleren weg die haar aan ex doen denken

Madonna gooit alle kleren weg die haar aan ex doen denken

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/madonna-25.jpg
Madonna heeft een 'zuiveringsexpert' ingehuurd om haar te helpen alle kleren weg te gooien die haar aan haar ex-man Guy Ritchie kunnen doen denken. "Madonna wil een nieuwe start maken. Ze geeft duizenden euro's uit aan een specialist in New York die haar helpt om elk kledingsstuk op te snorren en weg te gooien dat bij haar een negatieve herinnering aan Ritchie zou kunnen opwekken", aldus een bron in de Britse krant Daily Mirror.

Thanksgiving met A-Rod
Madonna heeft intussen de vrouw van haar vriend Alex Rodriguez de gordijnen in gejaagd door deze laatste uit te nodigen om samen met haar manager en haar drie kinderen Thanksgiving te vieren. In een email schreef Cynthia Rodriguez: "Mijn toekomstige ex-man van een meter een meter negentig en honderd kilo laat zijn kinderen in de steek op Thanksgiving om bij Madonna te zijn. Ze belde hem op en hij rende als een slaafse hond terug naar New York. Walgelijk".

Snelle regeling
Vorige week werd de scheidingsaanvraag van Madonna en Ritchie door een rechter in Londen aanvaard. Dat betekent dat ze over zes weken en één dag officieel gescheiden zijn. Aangenomen wordt dat Ritchie 2,4 miljoen euro zal ontvangen van het fortuin van zijn ex, dat op 357 miljoen euro wordt geschat.

27-11-2008 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Minnares bedotte Gordon Ramsay voor 122.000 euro

Minnares bedotte Gordon Ramsay voor 122.000 euro

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sarah-symonds.jpg
Stoeipoes en professionele minnares Sarah Symonds.

'News of the World' zou mannenverslindster Sarah Symonds 122.000 euro betaald hebben om topkok Gordon Ramsay een pad in diens korf te zetten. Symonds (38) werd vorige week samen met Ramsay (42) gekiekt bij een Londens hotel naast Gordons beroemde restaurant 'Maze'. 'News of the world' beweert dat de chef-kok al zeven jaar een seksrelatie heeft met stoeipoes Symonds.

Geen scheiding
De Ramsays zouden, na een openhartig gesprek met elkaar in hun Londens huis van 4,6 miljoen euro, besloten hebben een koppel te blijven. Tana (33) is de moeder van de vier kinderen van Gordon, die nu overloopt van spijt.

Negen keer op zeven uur
Vermoed wordt dat Symonds zich in een hotel verschool samen met vertegenwoordigers van de krant en dat er nog meer straffe uitspraken zullen volgen. Een voormalige vrijer van Symonds beschreef haar inmiddels al als een "sekszotte tijgerin". Ex-buitenwipper Mark Mendelssohn zei dat hij ooit negen keer seks met haar had in zeven uur tijd. "Ik was bang van haar. Ik kon nog nauwelijks de kamer uitwandelen." En u?

Vliegtuig
Gordons schoonvader Chris Hutcheson zou een belangrijke rol gespeeld hebben. Hij heeft voor 31 procent aandelen in Ramsays bedrijf, waarvan hij CEO is. In normale tijden bellen de twee zo'n vijftien keer per dag met elkaar. "Wij zijn als twee vleugels van een vliegtuig", zei Ramsay ooit over hun vriendschap. Maar of díé vlieger nog opgaat?

27-11-2008 om 14:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicole Richie trouwt op eerste verjaardag dochter

Nicole Richie trouwt op eerste verjaardag dochter

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/nicole-richie.jpg
Nicole Richie en Joel Madden gaan op 11 januari trouwen, de eerste verjaardag van hun dochtertje Harlow. Volgens een vriend van het koppel willen ze het kind daarmee het goede voorbeeld geven. "Ze doen dit om hun liefde voor elkaar wettelijk te bezegelen. Ze willen dat het samenvalt met de verjaardag van Harlow om haar te tonen hoeveel papa en mama van elkaar houden".

De foto's van het huwelijk zullen verkocht worden aan een weekblad. De opbrengst gaat naar Beyond Shelter, een liefdadigheidsorganisatie in Los Angeles die zich ontfermt over de daklozen. Ook alle geschenken willen Nicole en Joel weggeven.
Onlangs raakte bekend dat Nicole een adoptie overweegt nadat ze kennismaakte met de dakloze kinderen bij Beyond Shelter. Ze is zelf het adoptiekind van zanger Lionel Richie.

27-11-2008 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex George Clooney: "Het was een stresserende relatie"

Ex George Clooney: "Het was een stresserende relatie"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/george-clooney-2.jpg
Sarah Larson, die bijna een jaar met George Clooney was, zegt dat haar relatie met de Hollywoodster bijzonder stresserend was. Anderzijds bekent ze ook dat ze zich extreem zelfverzekerd voelde telkens ze met Clooney in het openbaar verscheen. Gevraagd hoe het voelde om het liefje te zijn van 'de meest sexy man ter wereld", zei Larson: "Er was geen druk, maar het was stresserend omdat iedereen van George houdt. Soms voelde me als een konijn dat in een lichtbak kijkt, bij momenten wist ik niet wat te doen".

Samen naar de Oscars
Sarah ontmoette George toen ze als dienster in een cocktailbar in Las Vegas werkte. De twee werden al gauw een stel en Sarah kreeg de eer de eerste vrouw te zijn die George meenam naar de Oscarceremonie. Sarah wil niet onthullen wie van de twee een einde maakte aan de relatie, maar bevestigt dat het snel gebeurde en dat ze geen contact meer heeft met George. "Niet dat we elkaar kwaad toewensen, maar na een breuk ik het altijd even moeilijk om verder te gaan met je leven", verklaarde Larson in een interview met Entertainment Tonight.

27-11-2008 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney: "Het was Kevin die wilde scheiden"

Britney: "Het was Kevin die wilde scheiden"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/britney-spears-18.jpg
Britney Spears heeft onthuld dat Kevin Federline het was die een einde maakte aan hun huwelijk. Eind 2006 vroeg Britney de scheiding aan, maar het was Kevin die een einde wilde maken aan hun relatie. "Ik had nooit gedacht dat mijn man me zou verlaten", stelt Britney nu.

Spijt om kinderen
Britney gaf recent toe dat haar huwelijk met Kevin een vergissing was en dat ze de breuk betreurt omdat dit betekent dat haar zonen Sean Preston (3) en Jayden James (2) geen traditionele opvoeding kunnen krijgen.

De 26-jarige zangeres mag haar kinderen drie keer per week zien, één keer mogen ze ook blijven slapen bij mama. "Om een goede moeder te zijn, moet je kind je voltijdse job zijn. Ik wil mijn kinderen opvoeden en elk waardevol moment met hen delen. Was Kevin niet bij me weggegaan, zou ik voltijds bij mijn kinderen zijn. Maar ze zijn bijna tweelingen, dus zorgen ze goed voor elkaar. Ik vind dat ze op mij lijken, ze lijken hoegenaamd niet op hun vader", aldus Spears in Rolling Stone.

Slimme en bang van monsters
Britney is ook verbaasd door de intelligentie van haar kinderen. "Ze leren zo snel, ze zijn zo slim en onschuldig. Momenteel zijn ze geobsedeerd door monsters, elke avond moeten we buiten kijken en hen tonen dat er geen monsters in de tuin zitten. 'Schatjes, het is donker buiten, maar monsters zitten er niet'".

27-11-2008 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney Houston en Bobby Brown weer bij elkaar?

Whitney Houston en Bobby Brown weer bij elkaar?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/whitney-houston.jpg
Volgens enkele bronnen is het gewezen echtpaar Whitney Houston en Bobby Brown op een paar romantische afspraakjes gespot in Georgia. Dat meldt d-listed. Dochter Bobbi Kristina zou dolgraag willen dat haar ouders weer bij elkaar komen. Volgens een werknemer van Whitney is er van romantiek totaal geen sprake: "Ze zijn gewoon hele goede vrienden die het belang van hun dochter voorop stellen."

Na een turbulent huwelijk zijn Bobby en Whitney twee jaar geleden gescheiden. Sindsdien werkt de zangeres aan haar langverwachte comeback, maar een 'reünie' met haar ex zal wellicht roet in het eten gooien.

27-11-2008 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!