Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Obesitaschirurg uit 'Topdokters' geeft toe zélf ongezond te leven

Obesitaschirurg uit 'Topdokters' geeft toe zélf ongezond te leven

http://oi68.tinypic.com/2dhvipl.jpg

Sigaretten, alcohol, caloriebommen... Niemand weet beter dan onze dokters wat een ongezonde levensstijl kan aanrichten, maar niets menselijks is hen vreemd. Obesitaschirurg Matthias Lannoo uit 'Topdokters' is lang niet de enige die de verleiding niet kan weerstaan. Maar of het érg is dat meneer doktoor het goede voorbeeld niet geeft?

Een krokant broodje met een gehaktbal, ketchup en ajuin onder een warm deken van gesmolten kaas. Wie in het AZ van Diest geplaagd wordt door een flinke honger, bestelt er gewoon een 'broodje Lannoo plus'. Wie zin heeft in spek, kiest voor het 'boerenbroodje Lannoo'. Telkens een vette hap die de naam draagt van hun grootste fan: dokter Mathias Lannoo (41). Eén van de topdokters uit de gelijknamige VIER-reeks en... obesitaschirurg.

Toch een beetje alsof paus Franciscus geregeld knetterend zou vloeken. "Ik laat de mayonaise al weg, hoor. Maar ik geef toe: ik ben geen sikkepit beter dan de meeste van mijn patiënten. Alleen heb ik het geluk dat het niet zo aan mijn lijf plakt", zegt dokter Lannoo. "Ik probeer wel op mijn eten te letten, maar het lukt me vaak niet. Ik heb drie kinderen en als 's morgens het brood op is nadat ik hun boterhammen heb gesmeerd, dan sta ik hier 's middags aan de broodjesbar. En dan prent ik me 's anderendaags in een dag alléén fruit te eten, maar dan kom ik 's middags een bevriende collega tegen die me meteen overhaalt om mee in de kantine lekkere pensen te gaan eten."

13-05-2016 om 10:19 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
12-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney: "Nieuws als entertainment is gevaarlijk"

George Clooney: "Nieuws als entertainment is gevaarlijk"

http://oi63.tinypic.com/2meyioj.jpg

George Clooney denkt dat het een slechte ontwikkeling is dat zenders nieuws steeds vaker als entertainment brengen. Dat stelde hij vandaag voorafgaand aan de wereldpremière van zijn nieuwe film Money Monster op het festival van Cannes. Clooney speelt een presentator die tijdens een uitzending wordt gegijzeld door een man die bij een belegging veel geld is verloren.

"Het kruisen van nieuws en entertainment is een groot probleem", stelt de ster. "Nieuws moet mensen informeren, het moet niet primair worden gezien als een manier om geld te verdienen." Op de vraag of Money Monster een beeld schetst van een wereld onder president Donald Trump, heeft Clooney een resoluut antwoord. "Er komt geen president Donald Trump. Want angst is niet iets wat ons land leidt. Wij zijn niet bang voor immigranten of voor moslims of voor vrouwen."

"Trump garandeert hoge kijkcijfers"

De acteur vindt wel dat Trump het resultaat is van het feit dat veel nieuwsprogramma's meer waarde hechten aan de kijkcijfers dan aan feiten. "Nieuwsprogramma's stellen geen kritische vragen aan Trump, omdat zijn aanwezigheid hoge kijkcijfers garandeert. Met een leeg podium waar Trump over een uur gaat staan trek je al hoge kijkcijfers. Terwijl je in die tijd ook een gesprek over de vluchtelingenproblematiek kan voeren. Zouden adverteerders dat nu echt zo erg vinden, als we een blokje serieuze informatie zouden krijgen?"

Clooney herkent zichzelf niet in de egocentrische anchor man die hij in Money Monster speelt. "Ik hoop toch dat ik iets meer aandacht probeer te besteden aan andere mensen dan hij", stelt de acteur. "Maar je weet natuurlijk nooit hoe je op andere mensen overkomt. Ik denk zelf in elk geval dat ik het in dat opzicht beter doe dan Lee Gates in de film."

12-05-2016 om 22:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Black Eyed Peas na 5 jaar nog eens bijna voltallig samen op podium

Black Eyed Peas na 5 jaar nog eens bijna voltallig samen op podium

http://oi65.tinypic.com/2079tat.jpg

In 2011 lasten de hiphoppers van de Black Eyed Peas een rustpauze in, die inmiddels al vijf jaar standhoudt. Maar gisteren stonden de bandleden nog eens samen op het podium van de Royal Albert Hall in Londen. Het werd een emotioneel weerzien met Will.i.am, Taboo en Apl.de.ap. Helaas ontbrak er dus ook nog eentje: zangeres Fergie.

Will.i.am gaf een gratis concert in de iconische muziektempel om zijn eigen smartwatch te promoten. Plots kwamen ook apl.de.ap en Taboo hem vergezellen op het podium. Drie van de vier leden van de Black Eyed Peas in hun meest succesvolle bezetting kwamen zo opnieuw samen. Helaas geen spoor van de flamboyante Fergie.

De Amerikaanse band speelde hits als 'I Gotta Feeling', 'Where Is The Love', en 'Let's Get It Started'. De vrouwelijke zangpartijen nam Lydia Lucy voor haar rekening. Zij is de finaliste van coach Will.i.am in The Voice 2016. Het is niet duidelijk of Fergie nog ooit terugkeert naar de hiphopband. Vorig jaar gaf ze ook al forfait voor de comeback-single van de Black Eyed Peas. "Op dit moment rijdt iedereen zijn eigen rit, maar ik werk aan een nieuw voertuig waarin de Black Eyed Peas kunnen vorm krijgen", zei Will.i.am daar mysterieus over.

De 41-jarige rapper werd gisteravond erg emotioneel als hij het publiek toesprak over zijn jeugdjaren met Taboo (40) en Apl.de.ap (41). "Drie jaar geleden trad ik solo op in The O2. Dat was oké, maar klote omdat deze kerels er niet bij waren. Ik hou van deze motherfuckers."

12-05-2016 om 22:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prince slikte pijnstillers zodat de show kon doorgaan"

"Prince slikte pijnstillers zodat de show kon doorgaan"

http://oi66.tinypic.com/2415b2g.jpg

Popster Prince raakte beetje bij beetje verslaafd aan pijnstillers omdat hij chronisch pijn leed aan zijn heupen en weigerde het rustiger aan te doen. Dat onhulden twee bronnen dicht bij de onlangs overleden zanger tegen US Weekly. "De show moest doorgaan."

Sky Dangcil, een muzikant die samenwerkte met Prince aan musical 'Purple Rain', vertelt dat zijn opdrachtgever de pillen slikte zodat de "show kon doorgaan." En als de pijn echt te erg werd, trok hij zich even terug.

"Dan vloog hij naar zijn woning op de Turks- en Caicoseilanden, om zijn heupen te laten rusten. We konden zien dat hij er steeds meer last van kreeg. Maar hij klaagde nooit, en liet bijna niemand weten dat hij zoveel pijn had of wat hij er tegen deed. Hij stond altijd 'aan', wilde altijd doorgaan."

Geloof
De gezaghebbende Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ meldde eerder al dat de legendarische artiest percocet slikte, een pijnstiller die bestaat uit een combinatie van acetaminofen en oxycodon. Percocet staat bekend als erg verslavend. Prince nam het middel sinds hij rond 2005 last van zijn heupen begon te krijgen.

Hij had eigenlijk geopereerd moeten worden, maar volgens The Guardian weigerde hij dat vanwege zijn geloof. Prince was Jehovah's getuige, wat betekent dat hij geen bloedtransfusie mag krijgen.

Kim Berry, die jarenlang Prince's haarstyliste was, vertelt tegen US Weekly: "Hij had altijd veel pijn." Volgens haar kwamen die voort uit zijn legendarisch grote werklust, waarbij marathonsessies van dagen achtereen in de opnamestudio geen uizondering waren. "En dit combineerde hij 30 jaar lang met van geluidsboxen afspringen op hoge hakken."

Supercool
Die hoge hakken werden uiteindelijk ingeruild voor sneakers met heel hoge zolen, zegt ze. Om daar aan toe te voegen: ,"Dat hij vaak rondliep met een stok was niet alleen om er supercool uit te zien."

Prince overleed op 21 april op 57-jarige leeftijd, in een lift op zijn woon- en studiocomplex Paisley Park. De resultaten van de autopsie laten voorlopig nog op zich wachten.

12-05-2016 om 21:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laura Tesoro (19) staat op scherp voor halve finale Eurovisiesongfestival

Laura Tesoro (19) staat op scherp voor halve finale Eurovisiesongfestival

http://oi64.tinypic.com/2ivhjn.jpg

Vanavond is het alles of niks voor Laura Tesoro in de laatste halve finale van het Eurovisiesongfestival. Amper 19 jaar jong is onze grote hoop om na Loïc Nottet vorig jaar opnieuw stevig te scoren, maar aan zelfvertrouwen geen gebrek. "Dit is een 'once in a lifetime' kans", vertelt Laura na haar laatste repetitie. "En daar wil ik vooral van genieten."

Na haar overwinning in 'Eurosong' droeg ze een T-shirt met de boodschap 'Petit Belge'. Hier in Stockholm ontmoeten we haar alweer in strak T-shirt, dit keer met de opdruk 'Ambition'. Dat kan tellen als boodschap aan de wereld. Laura lacht de tanden bloot. "Ja, ambitie, dat is wat we hier toch willen uitstralen", klinkt het. "Ik doe niks liever dan op een podium staan en alles geven. Dat kunnen we hier maximaal, hé. Ik heb nog nooit mogen optreden in zulke geweldige omstandigheden, op zo'n enorm podium, voor zo'n grote massa. Ik wil België gewoon trots maken, met de allerbeste performance die ik ooit heb gegeven. Ik moet straks perfect zijn."

"Dat ik hier als aller-allerlaatste kandidaat de halve finales mag afsluiten, zie ik vooral als een grote eer", vervolgt Laura. "En als een voordeel ook. Als laatste val je altijd op. Daar ben ik best blij mee."

12-05-2016 om 21:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
11-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buit van spectaculaire Italiaanse kunstroof duikt op in Oekraïne

Buit van spectaculaire Italiaanse kunstroof duikt op in Oekraïne

http://oi68.tinypic.com/m7t0mc.jpg

In Oekraïne zijn verschillende schilderijen opgedoken die enkele maanden geleden uit een Italiaans museum werden gestolen en samen meer dan 16 miljoen euro waard zijn. De ontdekking werd gedaan door de grensautoriteiten, meldt de Oekraïense regering vandaag.

Gemaskerde schutters gingen in november in het stedelijk museum Castelvecchio, in de Noord-Italiaanse stad Verona, aan de haal met 17 renaissance- en barokschilderijen van wereldberoemde meesters als Tintoretto, Mantegna en Pisanello. De belangrijkste gestolen werken waren "Portret van een Dame" van Peter Paul Rubens en "Boetende Hieronymus in de Woestijn" van Jacopo Bellini. Na de spectaculaire kunstroof werden in Italië en Moldavië een dertiental verdachten opgepakt, onder wie een bewaker die die nacht aan het werk was.

De gerecupereerde schilderijen betreffen die van Rubens, Tintoretto, Pisanello, Caroto en Mantegna, luidt het in de regeringsverklaring. Meer details over hoe de werken zijn opgespoord, werden er niet gegeven.

11-05-2016 om 21:09 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Al een haar in de boter? Kristel ontvolgt Josje op Instagram

Al een haar in de boter? Kristel ontvolgt Josje op Instagram

http://oi63.tinypic.com/2dufhc1.jpg

Kristel volgt Josje niet langer op Instagram, dat suggereren K3-fans duchtig op Twitter. Maar anderen schrijven dat Kristel Josje nooit gevolgd heeft. Feit is wel dat de nieuwe manager van K3 wel via Instagram op de hoogte blijft van Karen en de drie nieuwe groepsleden.

Het einde van Karen, Kristel en Josje als meidengroepje zou volgens veel fans ook meteen het einde van de vriendschap tussen de zwarte en de blondine betekenen. De gewaagde selfie van Josje zou één van de redenen zijn waarom er een haar in de boter zit tussen de twee. Het gonst al langer van de geruchten dat het niet klikte tussen Karen, Kristel en Josje. Fans schrijven online dat de Nederlandse vaak alleen in de backstage zat of niet meereed met de twee anderen naar een optreden.

Karen gaat voor tv werken en Kristel gaat de jonge Marthe, Hanne en Klaasje de kneepjes van het vak leren. Maar Josje weet nog niet welke wending haar carrière zal nemen nu ze niet meer in K3 zit. Voorlopig laat ze het allemaal even bezinken tijdens een rondreis in Zuid-Amerika.

11-05-2016 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De hotste vrijgezel van Vlaanderen? Jonas uit 'Blind Getrouwd'

De hotste vrijgezel van Vlaanderen? Jonas uit 'Blind Getrouwd'

http://oi66.tinypic.com/259d4ds.jpg

'Blind Getrouwd'-deelnemer Jonas moet de vrouwen van zich afschudden, dat meldt TV Familie vandaag. Nadat bekendraakte dat zijn huwelijk met Inge is afgesprongen, regent het liefdesverklaringen op social media. Wat is de aantrekkingskracht van deze 30-jarige vrijgezel?

Jonas heeft meteen na de bekendmaking van de scheiding laten weten dat hij even een 'liefdespauze' inlast. De haveninspecteur was vijf maanden lang getrouwd met Inge, die voor hem een onbekende was op hun huwelijksdag. De experts van het VTM-programma hadden de twee op basis van de wetenschap aan elkaar gekoppeld, maar na vijf maanden vroegen de twee toch de scheiding aan.

Maar als Jonas weer klaar zou zijn voor een nieuwe relatie, staan er heel wat kandidates voor hem paraat. Wat de dertiger zo aantrekkelijk maakt? Zijn teddybeergehalte en schattige looks, zijn gevoel voor humor en hij bewees op tv meermaals dat hij rad van tong is.

Nicki, de zus van Inge, zegt vandaag in TV Familie dat ook zij heel wat aanbidders heeft. Maar ook Inge wil eerst even bekomen van het 'Blind Getrouwd'-avontuur voor ze zich in een nieuwe relatie stort.

11-05-2016 om 21:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De Lau' en Roos stellen huwelijk uit

'De Lau' en Roos stellen huwelijk uit

http://oi63.tinypic.com/4lk0p5.jpg

Laurens Nuyens (35), aka 'De Lau', broer van Astrid Bryan, en Roos Vandekerckhove (32) stellen hun huwelijk een jaar uit. Niet omdat er een haar in de boter zit, wel omdat de tortelduifjes eerst hun verhuis tot in de puntjes willen regelen. Dat zeggen ze in een interview met TV Familie.

Het huwelijk zou normaal dit jaar plaatsvinden, maar de dertigers hebben de grote dag naar de zomer van 2017 verplaatst. De geliefden verhuizen deze maand naar een appartement in hartje Hollywood en volgens Roos moet er nog heel wat voorbereid worden. "Dit is onze eerste echte thuis die we samen gekozen hebben. Het is ons liefdesnestje. Wij en ons hondje Olaf kijken er enorm naar uit", zegt ze.

Bovendien is 'De Lau' begin dit jaar van job veranderd en heeft hij het erg druk.

Maar uitstel is geen afstel. En dus droomt Roos in het interview al luidop van de trouwpartij. Waarschijnlijk kiest ze voor een eenvoudige, lange jurk met een opvallend accent. Voor het avondfeest denkt ze aan een kortere creatie om comfortabel te kunnen dansen.

11-05-2016 om 20:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zware veiligheidsmaatregelen bij opening Filmfestival Cannes

Zware veiligheidsmaatregelen bij opening Filmfestival Cannes

http://oi67.tinypic.com/281brls.jpg

'Café Society', de nieuwste film van de Amerikaanse regisseur Woody Allen, opant vanavond het 69ste Filmfestival van Cannes. Na de aanslagen in Parijs en Brussel zijn de veiligheidsmaatregelen op en rond de Croisette draconisch te noemen.

De Franse minister van Binnenlandse Zaken Bernard Cazeneuve is nauw betrokken bij de maatregelen die genomen werden rond één van 's werelds meest prestigieuze en glamoureuze evenementen. "De autoriteiten hebben uitzonderlijke veiligheidsmaatregelen getroffen voor het festival", aldus Cazeneuve, die zich maandag persoonlijk in Cannes kwam vergewissen van de situatie.

Ongeveer 45.000 mensen worden verwacht op het tiendaagse festival. Onder hen bekende wereldburgers als George Clooney, Ryan Gosling, Steve Carell, Julia Roberts, Marion Cotillard, Sean Penn en Javier Bardem.

'Café Society', volgestouwd met bekende namen, speelt zich af in de jaren dertig en loopt buiten competitie. De slotfilm, de horrorprent "The Neon Demon" van de Deense cultregisseur Nicolas Winding Refn, gemaakt voor Amazon, is dan weer wel een van de 21 films in de officiële competitie.

In die competitie vinden we vaste Cannes-klanten Jean-Pierre en Luc Dardenne terug, tweevoudige Palmwinnaars. Zij stellen er hun jongste film "La fille inconnue" voor. De film gaat over Jenny, een jonge dokteres die verteerd wordt door schuldgevoelens nadat zij had verzuimd een jong meisje te onderzoeken, dat korte tijd later dood wordt aangetroffen. De politie zegt de identiteit van de dode niet te kunnen achterhalen, een sein voor Jenny om zelf op onderzoek te gaan. De hoofdrol van 'La Fille Inconnue' wordt vertolkt door de opkomende Franse ster Adele Haenel. Daarnaast zijn ook Olivier Gourmet en Jeremy Renier te zien.

Het Filmfestival van Cannes duurt tot 22 mei. De voorzitter van de jury is George Miller, de regisseur van de film 'Mad Max'. Actrice Kirsten Dunst, zangeres en actrice Vanessa Paradis, acteur Donald Sutherland en regisseur Arnaud Desplechin zetelen dit jaar mee in de jury.

11-05-2016 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw bewijs kindermisbruik Cliff Richard

Nieuw bewijs kindermisbruik Cliff Richard

http://oi68.tinypic.com/34jaz45.jpg

Cliff Richard is opnieuw in verband gebracht met vermeend kindermisbruik. De openbaar aanklager in Groot-Brittannië heeft vandaag een compleet dossier met bewijs ontvangen, meldt de BBC. Die moet nu beslissen of dat genoeg is om de zanger in staat van beschuldiging te stellen.

De 75-jarige Cliff werd in 2014 en 2015 al eens verhoord nadat hij werd beschuldigd van seksueel misbruik van een jongen in de jaren tachtig. De zanger is nooit gearresteerd en heeft de beweringen altijd ontkend. Eerdere aanklachten werden bovendien geseponeerd.

Een woordvoerder zegt tegenover de BBC dat het dossier nu zorgvuldig onderzocht wordt om te kijken of er genoeg bewijs is om tot veroordeling over te gaan.

11-05-2016 om 09:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
10-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bedriegt Orlando Bloom Katy Perry met Selena Gomez?

Bedriegt Orlando Bloom Katy Perry met Selena Gomez?

http://oi68.tinypic.com/bjinad.jpg

Orlando Bloom en Selena Gomez zijn samen gespot in een club in Las Vegas. De twee konden volgens TMZ hun handen duidelijk niet thuis houden. De site is benieuwd wat Katy Perry daarvan vindt.

Op foto's die de Amerikaanse site heeft gepubliceerd zitten de 39-jarige Orlando en 23-jarige Selena innig knuffelend op een bank, terwijl de acteur volgens de laatste berichten nog steeds samen is met Katy Perry.

De ontmoeting zou afgelopen zaterdag hebben plaatsgevonden nadat Selena in Vegas had opgetreden.

Het is niet de eerste keer dat Orlando en Selena intiem zijn met elkaar. In 2014 werd meermaals gefluisterd dat de twee iets met elkaar hadden, nadat Orlando's relatie met Miranda Kerr was gestrand en Selena het uit had gemaakt met Justin Bieber.

10-05-2016 om 19:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man claimt zoon van Prince te zijn

Man claimt zoon van Prince te zijn

http://oi66.tinypic.com/9uc1gg.jpg

Een man die beweert de biologische zoon te zijn van Prince, heeft papierwerk ingevuld om aanspraak te maken op de erfenis. De 39-jarige Carlin Q. Williams eist een dna-test om te bewijzen dat hij inderdaad een kind is van de vorige maand overleden popzanger.

Volgens de Amerikaanse zender CBS heeft de moeder van de man in dezelfde claim verklaard dat zij in 1976 onveilige seks heeft gehad met Prince en zwanger is geraakt. Het is niet duidelijk of de zanger volgens de moeder en zoon wist van Carlins bestaan.

Vorige week gaf een rechter in de staat Minnesota toestemming voor een dna-analyse van het bloed van Prince. Dat was aangevraagd door vertegenwoordigers van de zanger, voor het geval er claims als deze zouden opduiken na zijn crematie. De zanger had geen testament, waardoor zijn vermogen naar de directe familie gaat. Een biologisch kind zou aanspraak kunnen maken op zijn hele fortuin.

De politie in de woonplaats van Prince gaf eerder gegevens van een aantal telefoontjes over de muzikant vrij die op het bureau waren binnengekomen. Twee daarvan zouden zijn gemaakt door vrouwen die beweerden een kind met Prince te hebben. Het laatste van die gesprekken vond plaats op de dag waarop de Purple Rain-zanger dood werd aangetroffen in zijn huis. Die claim ging om een 17-jarige zoon.

10-05-2016 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen Aerts: "Contact met Karen en Kristel is wat verwaterd"

Kathleen Aerts: "Contact met Karen en Kristel is wat verwaterd"

http://oi68.tinypic.com/4syanr.jpg

Afgelopen zondag namen Karen, Kristel en Josje definitief afscheid van het K3-publiek. Grote afwezige op het podium was Kathleen Aerts, de originele blondine van Vlaanderens populairste meidengroep. De zangeres wilde zich met veel plezier nog één keer in een K3-jurkje hullen, maar dat zag Studio 100 niet zitten.

"Dat ik niet welkom was, is heel cru gezegd, maar daar komt het wel op neer", vertelt Kathleen in Story. "Bij Studio 100 willen ze de nadruk leggen op de nieuwe K3 én focussen op het feit dat Karen, Kristel en Josje de fakkel definitief doorgeven aan Hanne, Marthe en Klaasje. Ik begrijp hun standpunt wel." Kathleen kreeg wel een uitnodiging om de show vanuit de zaal, tussen het publiek, te volgen, maar dat zag ze niet zitten. "Mocht ik in de zaal zitten, dan zou ik me niet kunnen bedwingen om mee op het podium te zingen en te dansen. Ze zouden me dan moeten vastbinden op mijn stoel", lacht ze.

Met hart en ziel
Toch heeft Kathleen geen spijt dat ze zeven jaar geleden stopte met K3. "Ik heb het altijd met hart en ziel gedaan. Alles wat we hebben meegemaakt, was uniek, en ik ben daar heel dankbaar voor. Maar door het overlijden van mijn papa en de alzheimer van mijn mama besefte ik dat ik mijn eigen dromen niet langer mocht uitstellen." Zelf hoort ze niet zo veel meer van Karen en Kristel. "Dat contact is in de loop der jaren wel wat verwaterd. Het is niet dat we ruzie hebben, maar je kunt dat het beste vergelijken met oude schoolvriendinnen. Die sturen elkaar ook nog weleens een sms. Maar nu ze met 'pensioen' zijn en meer tijd hebben, wil ik graag nog eens met hen een koffietje gaan drinken. Of ze kunnen natuurlijk ook op vakantie komen in Zuid-Afrika! Mijn deur staat altijd open voor Karen en Kristel."

10-05-2016 om 19:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Janine Bischops: "Gebrek aan respect voor oude garde in Thuis"

Janine Bischops: "Gebrek aan respect voor oude garde in Thuis"

http://oi64.tinypic.com/e2gw0.jpg

Ze sprak de eerste woorden in Thuis - 'Bianca, opstaan!' - en meer dan twintig jaar later speelt ze nog altijd mee in de soap. Al is Janine Bischops de laatste tijd steeds minder te zien in de reeks. "Jenny wacht al twee jaar op een goede verhaallijn", aldus Janine in Dag Allemaal.

"Vroeger stond ik haast elke dag op de set, maar deze maand moet ik maar drie dagen gaan voor opnames." Het is een feit: de rol van Jenny is de laatste jaren een stuk minder groot geworden. "Op tafel kloppen doe ik niet, dat ligt niet in mijn karakter. Ik heb wel al een aantal keer gevraagd wanneer er voor Jenny nog eens een fatsoenlijke verhaallijn komt. Afwachten, zeker? Ik wacht nu toch al een jaar of twee."

Janine heeft al een paar keer overwogen om te stoppen. "Soms krijg ik het gevoel - en dat zeg ik heel eerlijk - dat ik er voor spek en bonen bij loop. En dat vind ik echt, écht jammer. Het klinkt misschien pretentieus, maar ik voel mezelf méér waard. Ik heb zoveel ervaring, ook in het theater. Ik kén mijn vak. Ik doe die job nog altijd enorm graag. Niet echt voor de centen, maar ze zijn welkom. Want ik ga graag op reis en dat kost wel wat."

Je zou het een gebrek aan respect voor de oude garde kunnen noemen. "Ik voel dat zo aan, ja. Na een scène waarin ik Frank erop wees dat hij Kaat als z'n dochter moet aanvaarden, kreeg ik heel wat complimenten van collega's, en zelfs van mijn producer. 'Mijn haar kwam ervan recht, Janine', klonk het. Toen was ik echt fier. En dan denk ik: 'Zeg dat 'ns tegen de schrijvers."

10-05-2016 om 19:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
09-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kobe Ilsen doet 'Showbizz Bart' binnen Bewaar artikel

Kobe Ilsen doet 'Showbizz Bart' binnen

http://oi67.tinypic.com/6px9nd.jpg

In het Antwerpse Sportpaleis vond gisteravond de liveshow van 'Tegen De Sterren Op' plaats. Chris Van Espen zorgde als Showbizz Bart voor het hoogtepunt door een ode te brengen aan Kobe Ilsen, die geheel 'toevallig' ook nog eens in het publiek bleek te zitten. Terwijl Showbizz Bart op de tonen van 'Like the way I do' van Melissa Etheridge zijn liefde voor Kobe uitbeeldde, liep Ilsen naar het podium om daar - onder luid gejoel van het publiek - Chris/Showbizz Bart een stevige kus op de mond te geven.

Drie maal Bart Peeters

Een zeer gesmaakte special guest tijdens de live show van Tegen De Sterren Op in het Antwerpse Sportpaleis was Bart Peeters. De echte.  Samen met zowel Guga Baul als Jonas Van Geel - die Bart imiteerden - nam hij plaats in de jury van The Voice. De drie Barten brachten vervolgens het nummer 'Jurylidgewijs', als parodie op Peeters' eigen nummer 'Lepeltjesgewijs'. Het publiek ging door het dak.

25 typetjes in 400 seconden

Op voorhand had de ploeg van TDSO een stunt beloofd. Tijdens de show lieten ze op 400 seconden maar liefst 25 BV-imitaties passeren, inclusief mini-sketch, kledingwissels en aangepaste pruiken. En huzarenstukje. Ware het niet dat het toch even de mist in ging. Toen Willem Vermandere (Ivan Pecnik) opkwam, liet sidekick Aldegonde even op zich wachten. Tine Embrechts geraakte niet tijdig omgekleed. Clara Cleymans zorgde als Joy Anna Thielemans geukkig snel voor de redding; En eigenlijk rende Natalia vervolgens een halve seconde te laat het podium op om het rijtje van 25 te vervolledigen maar daar maalde het dolenthousiaste publiek niet om.

De 25

Philippe Geubels (Nathalie Meskens)
Tom Waes (Guga Baul)
Pascal Braekman (Ivan Pecnik)
Marc-Marie Huijbregts (Jonas Van Geel)
The nanny (Ella Leyers)
Elio Dit Rupo (Walter Baele)
Selah Sue (Clara Cleymans)
Frank De Boosere (Chris Van Espen)
Sabine Hagedoren (Tine Embrechts)
Bartel van Riet  (Guga Baul)
Jeremy Clarkson (Ivan Pecnik)
Ian Thomas (Jonas Van Geel)
Simonneke uit Thuis (Ella Leyers)
Bieke Crucke uit De Kampioenen (Tine Embrechts)
Davy Brocatus (Walter Baele)
Sam Gooris (Chris Van Espen)
Adil El Arbi (Guga Baul)
Willem Vermandere & Aldegone (Ivan Pecnik en Tine Embrechts)
Joy Anna Thielemans (Clara Cleymans)
Miley Cyrus (Ella Leyers)
Eugene (Walter Baele)
Jani Kazaltsis (Chris Van Espen)
Erik Van Looy (Jonas Van Geel)
Natalia (Nathalie Meskens)

09-05-2016 om 09:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft Justin Bieber een gezichtstatoeage laten zetten?

Heeft Justin Bieber een gezichtstatoeage laten zetten?

http://i722.photobucket.com/albums/ww224/dimieken100/media_xll_3_zpsg4a3ucjr.jpg

Bieber is een groot liefhebber van tatoeages en heeft er nu ook eentje in zijn gezicht. Fans ontdekten het symbool op zijn jukbeen op zijn nieuwste foto op Instagram. Justin plaatste een selfie in aanloop naar de show van zijn Purpose World Tour die hij zondagavond in het Wells Fargo Center in Philadelphia geeft. ''Ben aan het uitrusten voor de show in Philly, die wordt goed, let op mijn woorden'', schreef hij erbij.

Fans zagen ondanks de slechte belichting onmiddellijk dat hij vlakbij zijn rechteroog een nieuw figuurtje heeft laten aanbrengen.

Het blijkt een tatoeage, weet E! News, die sterrentatoeëerder Jonathan 'JonBoy' Valena uit New York citeert. ''Ja, ik heb een klein kruisje getatoeëerd'', zegt JonBoy. ''Het is een voorstelling van zijn geloof in Jezus en zijn zoektocht naar Gods verwachting." JonBoy plaatste ook een foto van hemzelf met Justin op Instagram.  

De tatoeage is afgelopen week gezet in New York, afgelopen donderdag trad Justin op in het Barclays Center in Brooklyn.  

08-05-2016 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Ozzy en Sharon Osbourne voorbij?

Huwelijk Ozzy en Sharon Osbourne voorbij?

http://oi63.tinypic.com/ae5rg5.jpg

Na een huwelijk van meer dan 33 jaar gaan rocker Ozzy Osbourne en zijn vrouw Sharon vermoedelijk uit elkaar. De 63-jarige Sharon heeft haar man Ozzy uit hun huis gegooid, volgens the Sun omdat hij haar bedrogen heeft met zijn haarstyliste Michelle Pugh.

Sharon zegt dat ze bewijs heeft dat haar 67-jarige man een affaire had met de 22 jaar jongere Pugh. De hairstyliste zou inmiddels haar werkafspraken hebben geannuleerd wegens "persoonlijke omstandigheden". Ozzy verblijft momenteel in het Beverly Hills hotel in de buurt van zijn huis.

08-05-2016 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
07-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Er zit een geheim verstopt in laatste album David Bowie

Er zit een geheim verstopt in laatste album David Bowie

http://oi67.tinypic.com/2ufzmu0.jpg

In de hoes van het laatste album van David Bowie zit een geheim verborgen. Gebruikers van de fotosite Imgur ontdekten dat de ster van 'Blackstar' verandert als je het op een bepaalde manier in het licht houdt. In plaats van een donkere ster krijg je een oplichtend heelal te zien.

De gebruiker die een foto van de 'magie' deelde, spreekt van een "prachtig geheim". Een ander roemt Bowie om zijn verrassende kant.

Voor wie de sterrenhemel ook wil zien: het werkt alleen bij de vinyl exemplaren van Blackstar.

Blackstar kwam op 8 januari uit, op de verjaardag van Bowie. De zanger en stijlicoon overleed twee dagen later op 69-jarige leeftijd.

07-05-2016 om 15:59 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
06-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prince had pijnstiller Percocet in bloed

Prince had pijnstiller Percocet in bloed

http://oi63.tinypic.com/2ec1xm0.jpg

Tijdens de autopsie werd in het lichaam van Prince de sterke pijnstiller Percocet gevonden. Dat meldden de Minneapolis Star-Tribune en KSTP-TV gisteren op basis van bronnen die op de hoogte zijn van het politie-onderzoek.

Uit de autopsie zou eveneens blijken dat Prince gevaarlijk weinig rode bloedlichamen had, wat erop duidt dat hij ziek was. Een woordvoerster van de patholoog die met het onderzoek naar de doodsoorzaak van Prince belast is, wil de bevindingen niet bevestigen aan persbureau Reuters. De doodsoorzaak blijft dus nog onbepaald. De lijkschouwer zei eind april nog dat de autopsie en het toxicologisch onderzoek weken in beslag zouden nemen.

Steeds meer federale autoriteiten werken samen in het onderzoek naar de doodsoorzaak. De lokale politie krijgt hulp van de federale Drug Enforcement Administration, die moet onderzoeken waar de medicijnen vandaan kwamen en voor welke medicijnen Prince een recept had.

Hulp gezocht
Net voor zijn dood was Prince op zoek naar hulp omwille van zijn verslaving aan pijnstillers. Dat vertelde de advocaat van de gerenommeerde arts Howard Kornfeld. De dokter werd op 20 april - één dag voor Prince stierf - opgebeld door de entourage van de zanger. Volgens hen ging het om een "medisch noodgeval". Omdat Kornfeld die dag verhinderd was, stuurde hij zijn zoon naar de woning van de Prince. Zelf zou hij langsgaan op 22 april. Kornfeld is bekend voor zijn behandelingen tegen drank-, drugs- en medicatieverslavingen.

Prince werd op 21 april levenloos aangetroffen in een lift op Paisley Park.(br.hln)

06-05-2016 om 21:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!