Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

24-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ze doet het weer: het nieuwe gezicht van Renée Zellweger

Ze doet het weer: het nieuwe gezicht van Renée Zellweger

http://oi63.tinypic.com/dh4zs4.jpg

47 is ze intussen, Renée Zellweger, de Amerikaanse actrice die voor eeuwig vereenzelvigd zal worden met de Britse vrijgezel Bridget Jones uit de columns van Helen Fielding. 47 dus, maar toen ze gisteren wat bekertjes koffie ging halen in LA, viel er geen rimpeltje in haar hals of gezicht te bekennen. Wél een bijna exploderende bovenlip, die zo'n drie keer de omvang van haar onderlip had. Het maakte Zellweger bijna onherkenbaar. Nog maar eens.

Het is niet de eerste keer dat la Zellweger zich een verrassende look aanmeet. Door de jaren heen liet ze wel vaker aan haar gezicht sleutelen. Zodanig zelfs dat ze nog nauwelijks fysieke gelijkenissen vertoonde met het meest bekende personage dat ze vertolkte: de wat sullige Bridget Jones. Vooral eind 2014 was er heel wat te doen over haar uiterlijk na een grondige facelift.

Zellweger droeg gisteren in LA een sportieve outfit met een baseballpet, toen ze om de meeneemkoffie ging. Haar lichaam is duidelijk helemaal fit. Vorig jaar gingen de opnames van start voor de inmiddels al derde Bridget Jones-film, die in het najaar in de bioscoop wordt verwacht.

24-05-2016 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Handen omhoog! 'Robin' uit De Buurtpolitie wint buitenlandse fitnessprijs

Handen omhoog! 'Robin' uit De Buurtpolitie wint buitenlandse fitnessprijs

http://oi66.tinypic.com/2q3om1f.jpg

Henny Seroeyen, de acteur die Robin Verhaegen speelt in De Buurtpolitie op VTM, sleepte in Birmingham meerdere fitnessprijzen in de wacht. Bij de wedstrijd Bodypower Fit Factor kreeg hij onder meer de prijs voor fitste lichaam, beste model en meest natuurlijke fitnessfiguur.

De Belgische Henny Seroeyen liet duidelijk een diepe indruk achter bij de Britse Bodypower Fit Factor wedstrijd, waar hij als enige Belg aan deelnam. Tegen alle verwachtingen in ging hij met alle prijzen lopen. Zo ging Seroeyen onder andere naar huis met de prijs voor fitste lichaam, meest natuurlijke fitnessfiguur en beste model.

Dankzij die prijzen prijkt Seroeyen binnenkort op de cover van Men's Fitness Magazine, één van de grootste magazines wereldwijd rond sport en gezondheid. Ook werd de Belg meteen geboekt voor een aantal shoots in Marbella met Britse topfotografen.

24-05-2016 om 21:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De ex van Grace Jones werkt bij Volvo Gent: "Ik ben al hertrouwd"

De ex van Grace Jones werkt bij Volvo Gent: "Ik ben al hertrouwd"

http://oi63.tinypic.com/20t1p3k.jpg

Grace Jones kan stoppen met zoeken, want wij hebben haar man gevonden. De Jamaicaanse popdiva verklapte gisteren in 'Het Laatste Nieuws' dat ze ooit één keer in haar leven is getrouwd met een Belg en dat dat een probleem is. "Ik wil van hem scheiden, maar ik vind hem niet." Wij wel, aan de band bij Volvo Gent. "Was dat huwelijk geldig? Ik ben al hertrouwd."

Het was een doordeweekse avond in 1996. Pas na lang aandringen besluit de 21-jarige Antwerpenaar Atila Altunbay toch met z'n vrienden naar de Carré te gaan. Is daar ook: ene Grace Jones, die Atila rond een uur of drie een indringende blik toewerpt. "Een knappe vrouw. Om een beetje indruk te maken, draaide ik me brutaal weg van haar. Blijkbaar de juiste tactiek, want vijf minuten later kwam er iemand in m'n oor fluisteren: 'Miss Jones wants to speak with you.' In de vipruimte trof ik haar zo goed als alleen aan, even verderop zaten de mannen van Clouseau. Nogal absurd ja. Toen heb ik al eens in mijn wang moeten knijpen: 'Atila, wat is dat hier jong?' Het klikte meteen tussen ons, maar ik kende haar van haar noch pluim. Wist ik veel dat zij een vedette was."

La Jones vertrok weer naar de States, maar hield telefonisch contact met haar nieuwe liefde en stond al snel weer in ons land. "'Kom bij mij in New York wonen', stelde ze voor. Maar dat ging allemaal zomaar niet. Ik studeerde marketing en wilde mijn toekomst niet op het spel zetten als zij me over een maand of twee beu zou zijn. 'Trouw dan met mij', klonk het. Zij was 48, ik 21. Ik twijfelde. Maar deed ik het niet, dan was ik een grote zot volgens mijn vrienden. En dus ben ik er thuis vanonder gemuisd en met haar naar Brazilië gevlogen, waar we zijn getrouwd."

24-05-2016 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'K3 zoekt K3'-wildebras Demi krijgt toch contract bij Studio 100

'K3 zoekt K3'-wildebras Demi krijgt toch contract bij Studio 100

http://oi65.tinypic.com/21es1mu.jpg

Ze is terug, en dat tot groot jolijt van haar vele fans. Demi Matenahoru, de wildebras die volop harten veroverde in 'K3 zoekt K3', heeft dan toch een contract te pakken bij Studio 100. Demi - "geen katje om zonder handschoenen aan te pakken", aldus Gert Verhulst - kreeg een rol aangeboden bij 'Ghost Rockers' en zal meteen ook in de eerste film over de populaire tienermuzikanten te zien zijn. De opnames voor de film, die 'Voor Altijd?' zal heten, gaan deze week van start. Op 21 december is het resultaat te zien in de bioscoop.

24-05-2016 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
23-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Philippe Geubels heeft geen tijd meer voor tv-werk

Philippe Geubels heeft geen tijd meer voor tv-werk

http://oi65.tinypic.com/28tchg7.jpg

Er komt dit najaar géén nieuw tv-programma met Philippe Geubels. De stand-upcomedian wil zich volop concentreren op zijn nieuwe zaalshow. De voorbije maanden werkte hij al zo'n 50 try-outs af in Vlaanderen, op 17 september gaat 'Bedankt voor alles' officieel in première. Daarna volgt een tournee door Vlaanderen én Nederland. Geubels is 'hot' bij onze noorderburen: de helft van de 46 geplande shows is er nu al uitverkocht.

Jubileum
Met 'Bedankt voor alles' staat Geubels tien jaar op de planken. Maar jubileumviering of niet, Nederland en Vlaanderen krijgen in elk geval een fonkelnieuwe show. "Het wordt inderdaad geen compilatie of 'best of' van de laatste tien jaar. Ik moet wél veel mensen bedanken, en daarom is de titel van de nieuwe show heel toepasselijk. Het is echt oprecht, en niet cynisch. Ik ben een dankbaar mens maar ik uit het niet altijd. Daarmee is dat opgelost. Ik wil mijn publiek bedanken voor de jarenlange steun en ga ook iemand persoonlijk bedanken in de show", aldus de komiek.

23-05-2016 om 21:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michel Van den Brande helpt laatste wens Gaston Berghmans vervullen

Michel Van den Brande helpt laatste wens Gaston Berghmans vervullen

http://oi65.tinypic.com/2eyaxs2.jpg

De asse van de zaterdag overleden komiek Gaston Berghmans zal uitgestrooid worden in zee, ter hoogte van Blankenberge. Dat meldt een goede vriend van Berghmans. De humorist wordt komende vrijdag om 11.30 uur begraven in de Sint-Andrieskerk in Antwerpen. Will Tura, Koen Wauters en Sofie zullen optreden tijdens de uitvaart. De urne van Berghmans zal, in intieme kring, op een later tijdstip worden toevertrouwd aan de zee.

De keuze voor Blankenberge is niet toevallig. De badstad was voor Berghmans en zijn vrouw Jenny hun tweede thuis tijdens de zomermaanden. De komiek werkte jaren in Blankenberge en trad op in verschillende zalen op de dijk.

Goede vriend Michel Van den Brande -bekend van 'The Sky is the Limit- heeft gezorgd voor een helikopter die de urne van Berghmans zal overbrengen naar de helihaven van Knokke. Vandaar gaat het richting Blankenberge en van daaruit per schip naar zee.

De komiek overleed zaterdagochtend op 90-jarige leeftijd in het rust- en verzorgingstehuis in Schoten, waar hij nog maar enkele maanden woonde. De laatste jaren sukkelde hij met zijn gezondheid.

23-05-2016 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Romantiek op de rode loper? Mel Gibson (60) pronkt met 35 jaar jonger liefje

Romantiek op de rode loper? Mel Gibson (60) pronkt met 35 jaar jonger liefje

http://oi68.tinypic.com/2qvgi03.jpg

Nee, hij kon zijn handen niet van haar afhouden: Mel Gibson (60) prónkte met zijn 35 jaar jongere verovering op de rode loper van Cannes. Het verliefde stel ging samen de première bekijken van zijn nieuwste actiefilm 'Blood Father' en tekende ook present op de sluitingsceremonie. De indrukwekkende baard is overigens nog een restant van de rol die hij speelt als ex-gevangene.

Rosalind Ross is een beginnend scenarioschrijfster die vroeger uitblonk in voltige (acrobatiek op een bewegend paard; nvdr). Hieronder ziet u haar aan het werk tijdens een wedstrijd in Le Mans.

In 2010 schopte de donkerharige schoonheid het tot wereldkampioene in die discipline, een jaar later poseerde ze naakt op een paard voor sporttijdschrift ESPN.

De tortelduifjes leerden elkaar vorig jaar kennen toen Rosalind kwam solliciteren bij zijn productiebedrijf Icon. Het klikte zo goed dat de acteur haar meteen meenam naar zijn villa in Costa Rica, daarna volgde nog een reisje naar Panama. Ze verschenen voor het eerst in het openbaar als koppel tijdens de Golden Globes in januari.

Het grote leeftijdsverschil bracht toen al een discussie teweeg, iets waar Rosalind niet zo opgezet mee was. "Er zijn lelijke dingen over haar geschreven. Het is niet haar bedoeling om op te vallen met haar relaties", aldus haar goede vriend en voltige-partner Devon Maitozo.

En toch ontsnapt Rosalind ook nu weer niet aan de nodige commentaar. Terwijl de ene beklemtoont dat het hun zaak is, vindt de andere dat er in dit geval van romantiek weinig sprake kan zijn. Vooral haar motieven worden in vraag gesteld. "Ik zie niet dat ze hopeloos verliefd is op hem, wel dat hij zwemt in het geld", klinkt het onder meer. Of nog: "Waarom bestaan er geen 60-jarige loodgieters die een groen blaadje van 25 hebben?" En: "Ze is jonger dan vijf van zijn kinderen. Dat is echt verkeerd."

De Mad Max-acteur heeft in totaal acht kinderen. Met tandartsassistente Robyn Denise Moore kreeg Gibson zes zonen en één dochter. Hun huwelijk zou 26 jaar duren. Later kwam daar met de Russische pianiste Oksana Grigorieva nog een dochter bij.

23-05-2016 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Belgen zijn fantastische minnaars"

"Belgen zijn fantastische minnaars"

http://oi66.tinypic.com/6ftq1t.jpg

Ze zou nooit een biografie schrijven, maar heeft het nu toch gedaan. En dus vertoefde Grace Jones dit weekend voor de promotie van haar memoires in een land waar het barst van de pittige herinneringen. "Mijn eerste echte orgasme was met een Belg, en bovendien ben ik nog steeds met een Belg getrouwd. Belgen zijn fantastische minnaars", onthult de zangeres.

Vrijdag een signeersessie, zaterdag interviews en vooral veel rode wijn in een Brussels hotel. Grace Jones, überdiva tot in haar roodgelakte tenen, beleefde een heerlijk 'tipsy' weekend in België om er te praten over 'Mijn onvertelde leven'. In de biografie wemelt het van passages over drugs en seks, maar als de Grote Liefde ter sprake komt, belandt ze meteen in ons land. "Mijn eerste grote liefde was een Belg", klinkt het in een ruime suite van The Hotel. "Hij was een kapper en heette André. Hij zag er uit als die Belgische tennisspeler David Goffin. Ken je die? Wel, André was net Goffin, maar dan met lang haar. Prachtig lang haar. Hij was het ook die me mijn eerste échte orgasme bezorgde. Wat die allemaal kon... (slaat beide armen open) Wauw. Nochtans moet je weten dat ik op dat vlak niet de makkelijkste ben. (kijkt ondeugend) Ik heb veel seks nodig. Ik eet mannen levend op. Ik heb nooit genoeg."

23-05-2016 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
22-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stad Antwerpen opent rouwregister voor Gaston Berghmans

Stad Antwerpen opent rouwregister voor Gaston Berghmans

http://oi65.tinypic.com/2dkwz81.jpg

Uit respect voor de "belangrijke Antwerpse komiek" Gaston Berghmans opent de Stad Antwerpen een rouwregister. Het rouwregister kan vandaag ondertekend worden van 12 tot 17 uur aan de balie van de expo '450 jaar stadhuis', via de ingang aan de Grote Markt. Op weekdagen kan dat elke werkdag van 8 tot 17.30 uur, maar dan aan de inkombalie van het stadhuis aan de Suikerrui. Het rouwregister blijft er liggen tot aan de begrafenis.

22-05-2016 om 18:24 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Prince lag al zes uur dood in lift"

"Prince lag al zes uur dood in lift"

http://oi63.tinypic.com/15frrbn.jpg

Prince was mogelijk al zo'n zes uur dood, toen vorige maand zijn lichaam gevonden werd in de lift van zijn Paisley Park in Minnesota. Dat zei een van de hulpverleners die ter plaatse kwamen aan de politie en aan het personeel van de 57-jarige muziekster, zo vernam de Star Tribune.

Eerder raakte al bekend dat Prince de dag na zijn dood een afspraak had met de beroemde verslavingsarts uit Californië, Howard Kornfeld. Die werd twaalf uur voor het fatale moment gecontacteerd door Phaedra Ellis-Lamkins, een vriendin van Prince die er mee voor had gezorgd dat de muzikant de rechten op zijn songs bij Warner Bros. terugkreeg. Kornfeld kon zelf niet meteen overvliegen naar Paisley Park en stuurde zijn zoon Andrew - die in het ziekenhuis van zijn vader werkt - voorop om zich te vergewissen van de gezondheidstoestand van Prince en zo een gepaste behandeling te kunnen opstellen met zijn vader. Daags nadien zou Howard Kornfeld dan zelf ter plaatse komen. Maar dat was dus te laat.

Toen Andrew op 21 april aankwam in Paisley Park, wist niemand waar Prince was. Samen met twee personeelsleden ging Andrew Kornfeld op zoek naar de zanger. Ze vonden hem in de lift, dood. Het personeel schreeuwde het uit en was volgens Kornfeld "té gechoqueerd om de hulpdiensten te bellen". Dat deed Andrew Kornfeld zelf.

Prince zou onder meer jarenlang verslaafd geweest zijn aan de pijnstiller Percocet. Een week voor zijn dood moest hij nog een zogenaamd 'save shot' krijgen na een overdosis. Hij nam de verslavende medicatie voor pijn aan de heupen. Prince had zijn beide heupen al lang moeten laten vervangen, maar weigerde die operatie telkens weer omdat hij bang was voor een eventuele bloedtransfusie. Dat mocht niet van zijn geloof: Prince was getuige van Jehova.

22-05-2016 om 18:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uma Thurman voelt zich aangerand na kus: "Het lijkt of ze blij was maar zij wou dit niet"

Uma Thurman voelt zich aangerand na kus: "Het lijkt of ze blij was maar zij wou dit niet"

http://oi63.tinypic.com/23jogfo.jpg

De foto's van wat een erg passionele kus lijkt tussen de gevierde Amerikaanse actrice Uma Thurman en de Italiaanse ondernemer Lapo Elkann gaan dit weekend de wereld rond. De 38-jarige erfgenaam van het Fiat-imperium deed la Thurman (46) binnen op het jaarlijkse amfAR-gala, een benefiet om geld in te zamelen voor AIDS-onderzoek. Maar achteraf blijkt het allemaal niet zo naar de zin van Thurman te zijn geweest: zij voelt zich "aangerand".

De bevallige Uma Thurman - 46? Ga weg! - was gastvrouw van de veiling voor het goede doel, als nevenevenement van het filmfestival van Cannes. Lapo Elkann, die zelf zijn speciale Ferrari 458 Camouflage schonk voor de veiling in het Franse Antibes, ging voor zo'n 175.000 euro aan de haal met een VIP-avondje voor de Victoria's Secret-modeshow 2016. En daar was de extravagante zakenman duidelijk dolblij mee. Hij vierde het prompt met de inmiddels beruchte kus.

Thurman lijkt er op het moment zelf intens van te genieten, met haar handen liefdevol rond Elkanns hals. 'Lijkt', want nadien liet haar agent, Leslie Sloane, een heel ander geluid horen. "Dit is van het platst mogelijke opportunisme", zegt Sloane. "Zij wist van niks. Ergens in zijn hoofd moet hij gedacht hebben dat dit aanvaardbaar gedrag zou zijn, maar dat was het duidelijk niet. Het lijkt of zij er gelukkig mee was, maar zij wou dit niet. Ze voelt zich aangerand." Sloane eist ook de video-opname van het incident op.

Naast Uma Thurman waren er nog heel wat andere A-listers aanwezig op het gala, zoals Katy Perry, Kirsten Dunst, Orlando Bloom, Heidi Klum, Adriana Lima, Helen Mirren en Leonardo DiCaprio.

22-05-2016 om 18:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook Eén brengt hulde aan Gaston Berghmans

Ook Eén brengt hulde aan Gaston Berghmans

http://oi64.tinypic.com/4qh8o0.jpg

Ook Eén brengt hulde aan de gisteren overleden komiek Gaston Berghmans, met vanavond om 22.15u Spraakmakers, waarin Ben Crabbé Gaston Berghmans interviewde. Het programma wordt uitgezonden tussen Flikken Maastricht en Het journaal laat.

Morgen/maandag om 22.00u brengt Eén een speciale editie van Van Gils & gasten. Daarin blikt Lieven samen met Peter Van den Begin terug op de rijke carrière van icoon Gaston Berghmans.

22-05-2016 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown heeft mot met fotograaf

Chris Brown heeft mot met fotograaf

http://oi68.tinypic.com/24c9ljq.jpg

Chris Brown heeft het weer eens aan de stok met een paparazzo. De zanger zou een van zijn bodyguards opdracht hebben gegeven af te rekenen met de fotograaf, meldt TMZ.

Chris en zijn vrienden vierden vorige week in Fort Lauderdale een feestje op een luxe jacht. De zanger spotte de fotograaf en was not amused. Chris begon de paparazzo uit te schelden en riep 'dit is geen persconferentie!', blijkt uit een politierapport dat TMZ inzag.

In opdracht van Chris zou een van de bodyguards de fotograaf een harde duw hebben gegeven. Als gevolg daarvan knalde de paparazzo met zijn camera tegen een muur en sneuvelde zijn lens van 1.200 dollar (1.070 euro). Om verdere aanvaringen te voorkomen, droop de fotograaf af.

Volgens Chris is van het hele verhaal niets waar. De zanger ontkent het duw- en trekwerk.

22-05-2016 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debuutschrijver op zoek naar wie 'dwarsligger' onder Antwerpse kathedraal is

Debuutschrijver op zoek naar wie 'dwarsligger' onder Antwerpse kathedraal is

http://oi67.tinypic.com/i5vptf.jpg

Archeologen groeven in 1989 in het midden van de kathedraal van Antwerpen een loden sarcofaag op. De doodskist lag dwars ten opzichte van de andere graven. Yves Saerens raakte als tiener gefascineerd door deze 'Dwarsligger' en deed er vervolgens zestien jaar over om er een historische roman over te schrijven.

Uit onderzoek van de resten van de pruik blijkt dat de begraven man in de 17de eeuw heeft geleefd. De analyse van de beenderen leert dan weer dat hij zo'n 35 jaar oud was toen hij overleed. Wie het skelet precies was, is tot vandaag een mysterie, maar Saerens geeft er in zijn roman een eigen invulling aan: "Hij smeekte bijna om een gezicht, een achtergrond".

Het boek van de 32-jarige schrijversdebutant - criminoloog van opleiding - is gebaseerd op waargebeurde feiten, die als decor voor zijn boek dienen. Zoals de pest die lelijk huishield in Antwerpen eind jaren 1600. Of zoals het feit dat hoertjes in 1968 samen met buurtbewoners kunstwerken hebben gered uit de brandende Sint-Pauluskerk.

Saerens vervlecht de verhalen van twee jonge hoofdpersonages, Jan en Ivan, tussen wie drie eeuwen liggen, maar wier levens veel gelijkenissen vertonen. Jan is een chirurgijn uit Antwerpen die leefde in de 17de eeuw. In de periode van de pest komt zijn verstandhouding met de religieuze gezagsdragers in de stad danig onder druk. Ivan is een hedendaagse stadsgids, die toeristen rondleidt in de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Buiten de kerkmuren manifesteert hij zich als notoire rokkenjager, vanbinnen worstelt hij met zijn afkomst en de vraag waarom hij zijn ouders nooit heeft gekend.

De historische roman is uitgegeven bij Houtekiet en is ook als e-book verkrijgbaar.

21-05-2016 om 02:31 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dré Hazes (22) en Monique (38) verwachten een zoon

Dré Hazes (22) en Monique (38) verwachten een zoon

http://oi63.tinypic.com/s2s0sj.jpg

Dré Hazes (22) en zijn vriendin Monique (38) krijgen een zoontje. Dat onthulde de zoon van de in 2004 overleden Nederlandse volkszanger André Hazes vrijdag op Instagram bij een foto van een echo.

"Ik kan jullie met veel trots vertellen dat er een nieuwe André Hazes jr. in Monique haar buik zit", schreef Dré bij de foto. "Een droom die uitkomt." Met de kleine gaat alles goed. "Gister hebben wij een echo gehad en daar hebben wij gezien dat onze zoon in alle opzichten helemaal gezond is."

21-05-2016 om 02:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tienjarig meisje verrast Paul McCartney op het podium

Tienjarig meisje verrast Paul McCartney op het podium

http://oi67.tinypic.com/34nr3b8.jpg

Het moet de avond van haar leven geweest zijn voor de kleine Leila Lacase daar in Buenos Aires. Ze stond dinsdag in het La Plata-stadion te zwaaien met haar teddybeer naar de zingende en gitaarspelende Paul McCartney. Of hij die niet even kon signeren voor haar? Macca riep het tienjarige meisje het podium op en kreeg toen plots een heel andere vraag van de kordate Argentijnse.

"Ik wil bas spelen met jou", antwoordde het meisje verrassend toen de Beatle haar vroeg wat ze van hem wou. "Moet ik je pop handtekenen?" had McCartney haar voorgesteld, want hij had het bordje gelezen waarop stond: "Signeer mijn teddybeer". Maar de 73-jarige legende was dus duidelijk op het verkeerde been gezet.

"Die had ik niet zien komen", grapte Sir Paul. Hij vroeg het meisje of ze haar basgitaar bij zich had. Neen, dus. McCartneys entourage reikte haar dan maar een - gigantische - basgitaar aan en de band zette prompt de wereldhit 'Get Back' in. Een unieke versie, mét Leila op de bas én als co-zangeres. Je zal het maar meemaken als tienjarige. Macca zelf vond het alvast de moeite om erover te tweeten nadien.

Donderdag 30 juni sluit Paul McCartney de eerste dag van Rock Werchter af. Bijna drie jaar geleden was hij top of the bill van een festival in San Francisco en wij zagen toen dat het super was. Dat belooft!

21-05-2016 om 02:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen en Bent Van Looy lenen hun stem aan opvolger 'Finding Nemo'

Karen Damen en Bent Van Looy lenen hun stem aan opvolger 'Finding Nemo'

http://oi65.tinypic.com/2d0yik9.jpg

Finding Dory, zo heet de opvolger van de bekende animatiefilm van Disney/Pixar, Finding Nemo. Voor de Vlaamse versie van de nieuwste prent lenen heel wat bv's hun stem. Onder hen Karen Damen en Bent Van Looy, die beiden de walvistoer op gaan in de oceaan.

Clownvis Marlin was destijds - in 2003 alweer - op zoek naar zijn zoon Nemo en kreeg daarbij hulp van Dory. Het is aan deze blauwe vergeetachtige doktersvis met een groot hart dat de nieuwe animatiefilm wordt opgehangen. Dory zoekt daarin zelf haar eigen familie in de wilde oceaan.

Actrice Sien Eggers spreekt opnieuw de stem in van Dory, en Stany Crets neemt die van Marlin weer voor zijn rekening. Karen Damen doet die van walvishaai Destiny, Geert Van Rampelberg die van Hank de octopus, Bent Van Looy die van Bailey de beluga en An Lemmens mag in het Vlaams de stem van de Amerikaanse actrice Sigourney Weaver vertegenwoordigen.

21-05-2016 om 02:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter van prins Amedeo heet Anna Astrid

Dochter van prins Amedeo heet Anna Astrid

http://oi66.tinypic.com/303acdt.jpg

Het dochtertje van prins Amedeo en zijn echtgenote Elisabetta (Lili) heeft de voornaam Anna Astrid gekregen. Dat meldde de prins vrijdag aan de pers bij het verlaten van de materniteit, zo bevestigde het paleis.

Het koppel verliet de materniteit van het Brusselse Sint-Pietersziekenhuis vrijdag rond 16 uur. "Het is totaal nieuw voor ons, we zijn een beetje zenuwachtig. Het is fantastisch", verklaarde de prins (30). "Een nieuw leven begint."

Anna Astrid werd dinsdag geboren rond 03.30 uur. Het gaat om het eerste kind van het prinsenpaar. Het is ook het eerste achterkleinkind van koning Albert en koningin Paola.

21-05-2016 om 01:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-05-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nog twee mensen eisen erfdeel Prince op

Nog twee mensen eisen erfdeel Prince op

http://oi63.tinypic.com/spu42x.jpg

De lijst mensen die een deel van de erfenis van Prince opeisen blijft groeien. Gisteren hebben de advocaten van een nicht van Prince en haar 11-jarige nichtje papieren ingediend bij de rechtbank om te bewijzen dat ook zij bij de erfgenamen van de vorige maand overleden zanger horen.

De 31-jarige Brianna Nelson is de dochter van Duane Nelson Sr. een in 2011 overleden halfbroer van Prince, meldt Reuters. Duane was uitgesloten van de lijst halfbroers- en zussen van Prince die na zijn overlijden bij de rechtbank werd ingeleverd door zijn zus Tyka Nelson.

Maar volgens Brianna hebben zij en haar nichtje als nabestaanden van Duane ook recht op een erfdeel. Het 11-jarige meisje is de dochter van Duane's in 2005 overleden zoon Duane Nelson Jr.

Ondertussen claimt een 39-jarige man dat hij de biologische zoon is van Prince. Het lijkt erop dat de zanger geen testament heeft achtergelaten om te bepalen wie zijn fortuin van naar schatting 500 miljoen dollar krijgt.

19-05-2016 om 22:23 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans van Prince huiveren bij gedachte aan ode door Madonna

Fans van Prince huiveren bij gedachte aan ode door Madonna

http://oi63.tinypic.com/wjv4n.jpg

Madonna brengt komende maandag een muzikale ode aan Prince. Maar daar zijn de fans van de overleden artiest het niet mee eens. Het zit hen zelfs zo hoog dat duizenden een petitie tegen het optreden hebben ondertekend.

De Billboard Music Awards is de eerste grote awardshow sinds het overlijden van de zanger. Een ode aan het 57-jarige popicoon moet één van de sleutelmomenten van de show worden. De keuze voor Madonna is niet onlogisch, ze is één van de laatste overlevenden van de grote iconen uit de jaren 80 na het overlijden van Prince, Michael Jackson en Whitney Houston.

Madonna had ook een persoonlijke band met Prince. De twee hebben ooit een duet opgenomen dat op haar album Like A Prayer verscheen. En hij nodigde Madonna en haar entourage uit niet lang geleden voor een privéoptreden. Ook waren de twee vrienden en er gingen zelfs roddels de ronde dat de twee een kortstondige relatie hebben gehad in de jaren 80.

Maar niet alle fans zijn het met de organisatie van de Billboard Music Awards eens dat Madonna de uitgelezen artiest is om een ode te brengen. Dat bewijst een petitie waar intussen al duizenden fans hun handtekening onder hebben gezet. "Prince is meer waard dan een optreden door Madonna", aldus de iniatiefneemster van de petitie Stacey Flygirrl Wilson. Fans vinden Lenny Kravitz en Sheila E. betere opties voor een muzikale ode.

Het is nog niet duidelijk wat Madonna gaat doen op het podium van de Billboard Awards, maar het zou om een muzikaal optreden en geen toespraak gaan. Mark Bracca, de producer van de ceremonie, verdedigt zijn keuze voor Madonna: "Iedereen heeft recht op een eigen mening, maar we zijn vereerd dat Madonna iets wil doen om haar overleden vriend te eren. Ik denk dat het geweldig gaat zijn."

19-05-2016 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!