Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Droomwereld

Mijn Droomwereld



http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alexis-Bledel-025.jpg


Verborgen in een wereld,
Van alleen maar dromen.
Niemand mag erbij,
Ik laat niemand eraan komen.

Laat mij even dromen,
Van iets wat komen gaat.
Misschien komt het wel niet.
Maar ik hoop dat je er even stil bij staat.

Ik leef in die wereld,
Was het hier ook maar zo’n feest.
Daar kan ik wegrennen van alles.
Daar ben ik nooit anders geweest.

Dus ik blijf rustig dromen,
Over de toekomst of niets.
Maar een ding is zeker,
Voorlopig blijft het toch nog iets.



14-08-2009 om 12:07 geschreven door artist lover


» Reageer (13)
13-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Operadiva Kiri Te Kanawa stopt na 40 jaar

Operadiva Kiri Te Kanawa stopt na 40 jaar

Om het mooie I Dreamed a Dream uit Les Misérable te beluisteren druk op de foto







De wereldvermaarde Nieuw-Zeelandse soprano Kiri Te Kanawa neemt afscheid van de opera na een 40 jaar lange carrière. Dat vertelde de 65-jarige diva in de Britse krant Daily Telegraph van woensdag. Ze verklaarde in de Daily Telegraph dat de reeks veeleisende operavertolkingen "te uitputtend" was " en haar te veel werd".

Haar vertolking van vorstin in Der Rosenkavalier van Richard Strauss in Keulen zal haar laatste zijn, kondigde ze aan. "Dat wordt mijn laatste. Ik ben ervan overtuigd dat onze stemmen veranderen; opera is vooral voor jonge mensen".

"De pers stuurde me op pensioen"
Te Kanawa heeft niet meer in een opera gezongen sinds 2004 toen ze in Samuel Barber's "Vanessa" (1958) in de Los Angeles Opera speelde. Op dat ogenblik dacht iedereen dat dat haar zwanezang zou zijn, maar deze week had de operazangeres er op gewezen dat ze nooit met pensioen was gegaan.

"De pers stuurde me op pensioen", zei ze. "Ik heb geen opera meer gezongen, maar zing nog steeds heel wat concerten". De zangeres, van gemengde Maori-Ierse ouders, behaalde roem in het begin van de jaren zeventig en is in het Brits collectief geheugen gegrift door haar optreden tijdens het huwelijk van prins Charles en wijlen prinses Diana in 1981.




13-08-2009 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kasabian geveld door Mexicaanse griep

Kasabian geveld door Mexicaanse griep

Om Fire te bekijken druk op de foto.


.

Frontman Tom Meighan van Kasabian moest eerder deze week in Sydney naar het ziekenhuis gebracht worden, waar werd vastgesteld dat hij besmet is met de Mexicaanse griep.

Een dag later kregen gitarist Serge Pizzorno, bassist Chris Edwards en drummer Ian Matthews dezelfde symptomen. Artsen hebben de band opgedragen in hun hotelkamers te blijven tot ze zich beter voelen. Daardoor moet Kasabian hun geplande concerten in Australië afgelasten, maar de band hoopt volgend weekend wel te kunnen aantreden in Maleisië.

Aangenomen wordt dat de vier het virus opliepen in Japan, waar ze vorige week speelden in het kader van hun wereldtournee ter promotie van hun nieuw album 'West Ryder Pauper Lunatic Asylum'.

13-08-2009 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FBI bespioneerde jarenlang dirigent Leonard Bernstein

FBI bespioneerde jarenlang dirigent Leonard Bernstein

Om West Side Story te bekijken druk op de foto.


.

De FBI heeft de legendarische Amerikaanse dirigent Leonard Bernstein (1918-1990) decennialang bespioneerd omdat ze dachten dat hij een verdoken communist was. De meldt The New Yorker, dat het dossier heeft kunnen inkijken. Uit de 800 bladzijden blijkt dat zelfs lang na het tijdperk van communistenjager Joseph McCarthy de musicus in de gaten werd gehouden.

McCarthy
Het bespioneren van Bernstein begon in het midden van de jaren veertig en was bijzonder intensief tijdens de periode 1947-1956, het tijdperk van het McCarthy-isme en de Red Scare, toen Amerika grootscheeps jacht maakte op (crypto)communisten. In die tijd was Bernstein al dirigent van het beroemde New York Philharmonic Orchestra. In 1953 weigerde het State Department de reispas van Bernstein te verlengen als hij niet eerst onder ede verklaarde dat hij de VS loyaal bleef en het Sovjetcommunisme afwees. Daarna bleven de beschuldigingen komen.

Waarschuwing
In 1971 waarschuwde de FBI voor de première van Bernsteins muziektheater 'Mass'. In een memo van 16 augustus 1971 luidde het dat de componist samen met linksgezinde elementen een plan beraamde "om de president en andere regeringsfunctionarissen door een anti-oorlogscompositie (...) te blameren". Ofschoon het stuk door Jacqueline Kennedy Onassis, de weduwe van de vermoorde president John F. Kennedy, was 'besteld' voor de opening van het Kennedy Center for The Performing Arts in Washington, stuurde president Richard Nixon als gevolg van de waarschuwingen zijn kat.

13-08-2009 om 18:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Quentin Tarantino wil filmreeks maken rond Britse spion

Quentin Tarantino wil filmreeks maken rond Britse spion

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/quentintarantino.jpg?t=1250166811

Tarantino lonkt naar het succes van James Bond en wil een filmreeks maken op basis van drie thrillers van de Britse auteur Len Deighton.

Koude Oorlog
"De trilogie van Len Deighton, 'Berlin Game', 'Mexico Set' en 'London Match', daar droom ik van. Het verhaal speelt zich af tijdens de Koude Oorlog en volgt de spion Bernard Sampson. Wat me vooral aanspreekt, zijn de fantastische personages en de casting".

Winslet, Pegg, Hopkins, Caine
Tarantino onthult in een interview in The Sun ook met welke Britse acteurs en actrices hij graag zou werken. "Ik ben een grote fan van Simon Pegg (bekend van de film 'How To Lose Friends and Alienate People', nvdr). Ik vind Kate Winslet de beste actrice ooit, met haar werken zou een hele eer zijn. Ik bewonder ook Anthony Hopkins, en ik zou ook dolgraag met Michael Caine werken. Die mensen zie ik allemaal wel in een van mijn films".

13-08-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gordon Ramsay vraagt faillissement aan

Gordon Ramsay vraagt faillissement aan

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/gordon-ramsay.jpg?t=1250166581

De omstreden tv-kok Gordon Ramsay, bekend van 'Hell's Kitchen', heeft het advies gekregen faillissement aan te vragen. Dat heeft Ramsay zelf laten weten aan de Amerikaanse zender Fox News.

Lening van 13 miljoen
De winst van Ramsays keten restaurants is teruggelopen van 3,5 miljoen naar 0,5 miljoen euro, terwijl Ramsay nog een lening van 13 miljoen moet afbetalen. "Ik zit in een zware neerwaartse spiraal", zo laat hij weten. "Ik heb mijn Ferrari verkocht en denk dat ik mijn huis in Londen ook te koop ga aanbieden".

In opspraak
Enkele maanden geleden kwamen de Londense restaurants van Ramsay nog in opspraak omdat de gerechten, die op de menukaart nochtans als vers worden aangeprezen, niet ter plekke worden klaargemaakt. Privé ging het Ramsay recent ook niet voor de wind nadat een vrouw het uitbazuinde dat ze jarenlang zijn geheime minnares was.

13-08-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marie-Rose Morel verlost van baarmoederkanker

Marie-Rose Morel verlost van baarmoederkanker

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/dimieken%203/marie-rose.jpg?t=1250165596

Vlaams Belang-politica Marie-Rose Morel (36) heeft verlossend nieuws gekregen van haar van het Leuvense UZ Gasthuisberg. "De tumor is weg. De liesklieren zijn kankervrij", zo laat Morel weten. "Vandaag is dag één van de 1.825 dagen die me scheiden van de zekerheid volledig kankervrij te zijn."

Morel maakte eind januari 2009 bekend dat ze baarmoederkanker had. De dokters hadden haar toen een overlevingskans van nog geen 10 procent gegeven. Na een maandenlange zware chemotherapie werd Morel vorige week geopereerd aan opgezwollen liesklieren. De klieren werden verwijderd en onderzocht op aanwezige kankercellen. Uit de analyses blijkt nu dat de klieren kankervrij zijn.

"Mirakel"
Morel reageert dolblij op het bericht van het UZ Gasthuisberg. "Het UZ Gasthuisberg heeft voor een mirakel gezorgd", zegt ze vanuit Duitsland. De Vlaams Belang-politica bedankt de Leuvense dokters uitgebreid. "Bedankt professor Van Limbergen, bedankt professor Amant, bedankt professor Vergote. De zware chemo- en radiotherapie waren niet van de poes, maar jullie hebben eens te meer bewezen dat Leuven verdiend tot de wereldtop behoort."

Het duurt normaal vijf jaar - of zoals Morel uitrekende 1.825 dagen - voor men volledig genezen wordt verklaard. "Maar ik voel dat deze veldslag beslissend was voor de oorlog. Leve het leven", schreeuwt Morel uit.

13-08-2009 om 14:15 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Jackson wil samen begraven worden

Familie Jackson wil samen begraven worden

Om de The Way You Make Me Feel te beluisteren druk op de foto




Michael Jackson is nog niet ter aarde besteld, daarvoor wacht de familie tot ze een perceel op de Forest Lawn begraafplaats hebben gekocht.



Michael Jacksons familieleden willen een privétuin kopen op de begraafplaats Forest Lawn Memorial Park in Los Angeles zodat ze allemaal samen kunnen begraven worden.

Michael nog niet begraven
Op die plek zou ook Michael begraven worden. Zijn pa Joe heeft ontkend dat Michael al begraven is. De familie wil wacten met de teraardebestelling tot ze een lap grond hebben gekocht waar iedereen van de familie zijn laatste rustplaats kan krijgen.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Forest-Lawn.jpg?t=1250161898




Wie wel, wie niet?

De ommuurde privétuin kost ongeveer 175.000 euro en biedt plaats aan acht ontzielde Jacksons. Dat doet meteen de vraag rijzen wie daar dan begraven zal worden. Michaels ouders hebben immers negen kinderen.
Intussen kwam aan het licht dat Michaels lijfarts Conrad Murray wel degelijk een verdovingsmiddel kocht in een apotheek in Las Vegas. Aangenomen wordt dat Murray zijn atiënt een dosis van het zware verdovingsmiddel Propofol toediende, waarna Michael een hartstilstand kreeg. Murray heeft inmiddels bekend dat hij Jackson dat middel gaf.



13-08-2009 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marktrock ook dit jaar in Leuvense hulpgevangenis


Marktrock ook dit jaar in Leuvense hulpgevangenis


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/marktrock.jpg



Het Leuvense stadsfestival Marktrock krijgt ook dit jaar een verlengstuk in de hulpgevangenis. Terwijl het eigenlijke Marktrock op 14 en 15 augustus in de binnenstad doorgaat, treden op zondag 16 augustus op het binnenplein van de hulpgevangenis groepen op zoals Taiko, F, Los Playeros en Stilleto. Taiko wordt aangevuld met enkele gedetineerden. Er staan ook een volksspelenwedstrijd, initiatie circustechnieken en barbecue op het programma.

Het is al de 12e keer dat "Marktrock binnen de muren" georganiseerd wordt. Het is inmiddels uitgegroeid tot "de jaarlijkse feestdag" in de hulpgevangenis. Het is volgens de organisatoren een dag dat gedetineerden niet gefixeerd worden op hun fouten, maar van muziek kunnen genieten en hierbij deel uitmaken van een gebeuren dat de gevangenis overstijgt. Dit laatste is cruciaal voor hun reïntegratie in de samenleving.



13-08-2009 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe verfilming dagboek Anne Frank door Disney


Nieuwe verfilming dagboek Anne Frank door Disney


http://s1.gva.be/imgpath/assets_img_gvl/2009/07/19/545362/barak-anne-frank-gaat-in-vlammen-op_5_460x0.jpg



De Disney-studio's hebben de filmrechten verworven voor een nieuwe verfilming van 'Het dagboek van Anne Frank'. Dat meldt de vakkrant Variety. De film zal geschreven en geregisseerd worden door film- en toneelauteur David Mamet. Die zal zijn scenario baseren op het dagboek van het beroemde Joods-Nederlandse meisje en op het oorspronkelijke toneelstuk van Albert Hackett en Frances Goodrich.
Hackett en Goodrich schreven ook het script voor de eerste Anne Frank-film, in 1959 geregisseerd door George Stevens en met Millie Perkins in de hoofd- en titelrol.

Volgens Variety wil Mamet, regisseur van filmparels als "Things Change" (1987), "The Winslow Boy" (1999) en "State and Main" (2000) de bekende Anne Frank-materie benaderen vanuit een nieuw perspectief, met name de "overgangsrite" van een 13-jarig meisje. Anne Frank overleed in maart 1945 in het kamp Bergen-Belsen, amper 15 jaar oud.




13-08-2009 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Hamilton heeft ster op Walk of Fame


George Hamilton heeft ster op Walk of Fame


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/George-Hamilton.jpg?t=1250157671



De Amerikaanse acteur George Hamilton heeft op zijn 70e verjaardag een ster gekregen op de Walk of Fame in Hollywood. Een honderdtal mensen woonde de inhuldiging van ster 2.388 bij.

Hamilton heeft een filmcarrière van meer dan vijftig jaar achter de rug. Hij speelde in vele films een rol vanop de tweede rij. Vooral zijn rol als advocaat van Michael Corleone (vertolkt door Al Pacino) in 'The Godfather III' uit 1990 zal het grote publiek herinneren.

Hamilton verschijnt op 19 augustus opnieuw op de Amerikaanse schermen als producer van de film 'My One and Only' met Renée Zellweger



13-08-2009 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het schilderij

Het schilderij



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/brookeshields.jpg?t=1250107066



het schilderij
een moment opname
hangt aan de muur
roerloos en stil
om mij te herinneren
aan de hand die het heeft gemaakt

eens zal het hangen
in een museum
met alleen jouw naam
en ik zal genieten
van de ontelbare ogen
die het bewonderen




13-08-2009 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
12-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BV-kapper Glenn bezwijkt aan vleesetende bacterie


BV-kapper Glenn bezwijkt aan vleesetende bacterie


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/glenn-gemeiner.jpg
Glenn Gemeiner hier samen met Tanja Dexters.



De bekende Antwerpse kapper Glenn Gemeiner (41) van kappersgroep de Cliént is vanochtend overleden aan de gevolgen van een besmetting met een vleesetende bacterie.

Gemeiner raakte in april besmet met de 'vleesetende' Staphylococcus Pyogenes-bacterie. De bacterie dringt binnen via een open wonde en tast zo het weefsel aan. Gemeiner raakte besmet nadat hij een liposuctie liet uitvoeren.

Vrouw en zoontje
Na zijn besmetting werd Gemeiner meteen opgenomen in het UZ Leuven en in een kunstmatige coma gehouden om de pijn te minimaliseren en de behandeling te vergemakkelijken. Gemeiner onderging verschillende operaties en huidtransplantaties en kreeg tal van medicatiekuren om de bacterie te doden. Vanochtend bezweek hij echter aan de bacterie. Gemeiner laat een vrouw en een zoontje na.

"Zijn lichaam wordt overgebracht naar het mortuarium van het Middelheimziekenhuis in Antwerpen, waar vrienden en familie hem morgen vanaf 11 uur een laatste keer kunnen groeten", aldus persverantwoordelijke Nathalie Ponten. De kappersgroep de Cliént telt acht filialen over heel Vlaanderen. Heel wat Bekende Vlamingen zijn er vaste klant.

Vreselijke lokale pijn
Patiënten die de Staphylococcus Pyogenes-bacterie oplopen, klagen over een vreselijke, lokale pijn die moeilijk te verklaren is. Na enkele uren ontwikkelen zich al zwarte vlekken onder de huid. Het is een soort explosieve overreactie van het immuunsysteem op de infectie. Het weefsel sterft razendsnel af en de infectie verspreidt zich verder. Ledematen kunnen afsterven op een of twee dagen, vandaar de naam vleesetende bacterie.




12-08-2009 om 21:19 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.FBI bespioneerde jarenlang dirigent Leonard Bernstein


FBI bespioneerde jarenlang dirigent Leonard Bernstein





De FBI heeft de legendarische Amerikaanse dirigent Leonard Bernstein (1918-1990) decennialang bespioneerd omdat ze dachten dat hij een verdoken communist was. De meldt The New Yorker, dat het dossier heeft kunnen inkijken. Uit de 800 bladzijden blijkt dat zelfs lang na het tijdperk van communistenjager Joseph McCarthy de musicus in de gaten werd gehouden.

McCarthy
Het bespioneren van Bernstein begon in het midden van de jaren veertig en was bijzonder intensief tijdens de periode 1947-1956, het tijdperk van het McCarthy-isme en de Red Scare, toen Amerika grootscheeps jacht maakte op (crypto)communisten. In die tijd was Bernstein al dirigent van het beroemde New York Philharmonic Orchestra. In 1953 weigerde het State Department de reispas van Bernstein te verlengen als hij niet eerst onder ede verklaarde dat hij de VS loyaal bleef en het Sovjetcommunisme afwees. Daarna bleven de beschuldigingen komen.

Waarschuwing
In 1971 waarschuwde de FBI voor de première van Bernsteins muziektheater 'Mass'. In een memo van 16 augustus 1971 luidde het dat de componist samen met linksgezinde elementen een plan beraamde "om de president en andere regeringsfunctionarissen door een anti-oorlogscompositie (...) te blameren". Ofschoon het stuk door Jacqueline Kennedy Onassis, de weduwe van de vermoorde president John F. Kennedy, was 'besteld' voor de opening van het Kennedy Center for The Performing Arts in Washington, stuurde president Richard Nixon als gevolg van de waarschuwingen zijn kat.




12-08-2009 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon 'cash' Cowell nog zeker drie jaar jurylid American Idol


Simon 'cash' Cowell nog zeker drie jaar jurylid American Idol


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/simon-cowell.jpg?t=1250091412



Simon Cowell, het beruchte en gevreesde jurylid van onder meer American Idol, zal die job nog minstens drie seizoenen uitvoeren. Dat moet betaald uiteraard, en niet weinig: 32 miljoen euro, naar schatting.

Cowell, wiens huidige overeenkomst dit jaar afliep, had te verstaan gegeven dat hij uitgekeken was op het jureren. Een slimme zet waarschijnlijk, want na het vertrek van collega Paula Abdul wou American Idol de flamboyante Brit absoluut in de show houden. En blijkbaar heeft Fox daar dus ook wel wat centjes voor over.



12-08-2009 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen breekt rib na lelijke val van trap


Ann Van Elsen breekt rib na lelijke val van trap


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Ann-Van-Elsen.jpg?t=1250083889



Voormalig Miss België Ann Van Elsen is gisteren lelijk van de trap gedonderd. In het ziekenhuis stelde men vast dat de VT4-presentatrice een rib had gebroken. Daardoor moest ze forfait geven voor de nieuwjaarsspecial van 'Hole in the wall'. Ook moet er nu geschoven worden met haar shiften bij radiozender MNM en als omroepster bij VT4. Wanneer Van Elsen weer aan de slag kan, is niet bekend.



12-08-2009 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brahim zit zonder platencontract


Brahim zit zonder platencontract


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Brahim3.jpg?t=1250090635



Brahim, bekend van het eerste seizoen van 'Idool', zit zonder platencontract. Hij werd recent aan de deur gezet door zijn platenmaatschappij, Sony.

In 2003 was Brahim een van de grootste ontdekkingen van het jaar. Samen met Natalia en Hadise zou hij potten breken. Spijtig genoeg kon hij de hoge verwachtingen niet inlossen. Met zijn meest recente cd, 'Evolution', brak hij opnieuw geen potten en Sony heeft hem bedankt voor bewezen diensten. Zij zetten eerder ook Dean, de winnaar van 'Idool 2007', aan de deur.

Brahim is niet van plan bij de pakken te blijven zitten. Hij beseft dat het niet makkelijk zal zijn om in eigen beheer verder te gaan, maar dat zal hem niet tegenhouden een nieuwe cd uit te brengen. Ook naast het podium zal hij nog te zien zijn. Vanaf september zetelt de zanger namelijk in de jury van het programma 'So You Think You Can Dance'.




12-08-2009 om 17:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Laurent heeft ziekenhuis verlaten


Prins Laurent heeft ziekenhuis verlaten


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/prins-laurent.jpg?t=1250089809
 


Prins Laurent, die vorige zondag werd opgenomen in het universitair ziekenhuis Saint-Luc in Sint-Lambrechts-Woluwe met een pneumonie, heeft vandaag het ziekenhuis verlaten. De prins kreeg de ziekte van zijn dochter Louise over, die een bronchopneumonie had en ondertussen genezen is.



12-08-2009 om 17:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Filmfestival van Venetië eert Sylvester Stallone


Filmfestival van Venetië eert Sylvester Stallone


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Sylvester-Stallone.jpg?t=1250085452




Acteur Sylvester Stallone wordt dit jaar op het Filmfestival van Venetië geëerd met een filmmakersprijs. Dat hebben de organisatoren vandaag meegedeeld.

Teder, tot bloedens toe
Stallone, bekend voor zijn rollen in de Rocky- en Rambofilms, krijgt de prijs tijdens de slotceremonie van het festival op 12 september. De organisatoren stellen dat Stallone alle scripts voor de Rocky- en Rambofilms, waarin hij de titelrollen speelde, zelf heeft geschreven en daarom de prijs krijgt. "Hij is in staat tot tederheid, zelfs als het bloed er af druipt", luidt het. Het festival gaat op 2 september van start.



12-08-2009 om 16:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jude Law vreest dat hij altijd single zal blijven


Jude Law vreest dat hij altijd single zal blijven


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/jude-law.jpg?t=1250084708




Jude Law, die zijn vierde kind verwacht met een Amerikaans model met wie hij een korte romance beleefde, houdt wel van zijn single status maar hoopt toch dat zijn liefdesleven er binnenkort op vooruit gaat.

"Ik ben zeer gelukkig, ik heb niet meer de behoefte mezelf te bewijzen. Als twintiger was ik een strever. Nu geniet ik ervan me te kunnen concentreren op mijn kinderen en op mezelf. Maar dat betekent niet dat ik de rest van mijn leven single zal zijn. Hoop ik toch".



12-08-2009 om 15:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!