Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Rolling Stones op 2 december

Nieuw album Rolling Stones op 2 december

http://oi63.tinypic.com/264nocx.jpg

Blue & Lonesome, zo heet het nieuwe album van de Rolling Stones dat op 2 december verschijnt.

Mick Jagger en de zijnen namen het op amper drie dagen op, laat de groep op zijn website weten.

Blue & Lonesome is het eerste studioalbum in tien jaar. Het werd opgenomen in de British Grove Studios in Londen en reikt volgens de band terug naar zijn wortels en passie: de bluesmuziek. De blues zijn altijd het hart en de ziel van de Rolling Stones geweest, staat op de website.

Het album is geproduceerd door Don Was en The Glimmer Twins (Mick Jagger en Keith Richards). De nummers moesten spontaan klinken en zijn in de studio live opgenomen. De Stones kregen muzikale hulp van Darryl Jones (bas), Chuck Leavell (keyboards), Matt Clifford (keyboards) en Eric Clapton, die toevallig in dezelfde studio een album opnam.

06-10-2016 om 16:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
05-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Bieber doet boodschappen bij Albert Heijn

Justin Bieber doet boodschappen bij Albert Heijn

http://oi65.tinypic.com/r2kuc4.jpg

Sta je in de rij bij de Albert Heijn, en dan staat Justin Bieber voor je met een mandje. Het overkwam bezoekers van een Amsterdams filiaal van de bekende grootgrutter. Justin Bieber en zijn goede vriend Martin Garrix deden vanavond - zonder beveiliging - boodschappen. Het bezoek van het tieneridool aan de supermarkt zorgde voor veel opgewonden reacties op Twitter.

De winkelmanager bevestigt tegenover Metro dat de twee in de supermarkt waren. "Ze hadden geen beveiliging bij zich", zegt hij. ,,De hele winkel was in rep en roer. Hij wilde alleen liever niet op de foto. Dat vroeg ik wel aan hem, maar hij heeft redelijk snel de winkel weer verlaten."

Eten en bier
Voor de fans die benieuwd waren wat er in Justins mandje zat: de zanger kocht eten en bier. Justin is in Nederland voor zijn optredens komende week in de GelreDome in Arnhem.

05-10-2016 om 21:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse fotograaf plaatst dieren in verlaten gebouwen, met fascinerend resultaat

Vlaamse fotograaf plaatst dieren in verlaten gebouwen, met fascinerend resultaat

http://oi68.tinypic.com/e7f8u1.jpg

De nieuwe Snoecks, de editie voor 2017, ligt nu in de winkels. Daarin komt onder meer een fotoreeks van Vlaming Henk Van Rensbergen aan bod, die een eigen, fascinerende wereld schiep in zijn beelden.

In 2015 begon Van Rensbergen met een nieuw project waar hij de kijker meeneemt naar een wereld waarin de mens is uitgestorven. Wat overblijft zijn de dieren en een verlaten, vervallen wereld waarin het moderne afbrokkeld en de natuur weer overneemt. De fotograaf bracht deze twee aspecten samen, wat voor een zeer intrigerend resultaat zorgt.

05-10-2016 om 21:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na 24 jaar maakt deze 'boyband' een comeback

Na 24 jaar maakt deze 'boyband' een comeback

http://oi63.tinypic.com/10yq3a0.jpg

De Britse boyband Bros komt weer bij elkaar. Na 24 jaar gaan tweelingbroer Matt en Luke Goss weer met elkaar optreden. Bros werd gevormd in 1987 en was al snel succesvol in de Britse charts.

Hier scoorde de groep eind jaren tachtig twee top 10-hits met When Will I Be Famous? en I Owe You Nothing.

Het nieuws volgt op een uitgebreide campagne op social media. Er werd gerept van 'de grootste reünie in de pophistorie' waardoor de geruchtenmolen op volle toeren begon te draaien. Zo werd gespeculeerd over een mogelijke comeback van Oasis, Wham! en zelfs Abba is genoemd.

Bros geeft op 19 augustus volgend jaar een show in The O2 in Londen, op dezelfde datum van hun laatste optreden voor meer dan 77.000 mensen. Dat was in 1989 in het Wembley Stadion.

05-10-2016 om 21:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sprookjeshuwelijk Nathalie Meskens staat op springen

Sprookjeshuwelijk Nathalie Meskens staat op springen

http://oi66.tinypic.com/msch39.jpg

Het huwelijk van Nathalie Meskens staat op springen. "Ja, we maken een erg moeilijke periode door." Dat zeggen Nathalie Meskens en ­Jeroen Van Dyck, nu hun huwelijk na bijna tien jaar op springen staat.

Onthutsend nieuws in showbizzland: het huwelijk van de absolute vrouwelijke nummer één van VTM en haar echtgenoot zit in erg zwaar weer. In een korte en eenmalige reactie liet het koppel ons weten dat "hun huwelijk inderdaad een moeilijke periode doormaakt", dat ze "daar verder niet willen op ingaan" en dat ze "hopen dat de media hun privacy zullen respecteren". Op zakelijk vlak geven ze aan dat er alvast niks aan hun samenwerking zal veranderen. In 2012 openden ze samen hun eerste Thaise restaurant in Antwerpen, Yam Thai. Drie jaar later kwam daar nog een tweede zaak bij, Nimman.

In 2007 huwde het koppel. Maar de voorbije dagen doken plots geruchten op dat het niet meer boterde tussen hen. Opvallend ook dat ze in recente interviews, onder meer in deze krant, verwees naar haar "goeie en waardevolle vriendschap met onder anderen Jonas Van Geel en Natalia", als antwoord op de vraag wat haar bijzonder dierbaar was in het leven. De voorbije maanden werden wel vragen gesteld bij de waanzinnig drukke agenda van Meskens en hoe lang een relatie die druk zou kunnen verdragen. Maar of dat effectief de reden is van de huidige moeilijkheden, is niet bekend.

Stralend

Meskens dook de voorbije maanden op professioneel vlak overal nochtans stralend gelukkig op. In haar eigen alweer gesmaakte nieuwe VTM-reeks 'Little Big Shots' bijvoorbeeld, waar ze zich ontpopte tot tv-mama van supergetalenteerde kinderen. Zo ook tijdens en na de opnames van de nieuwe Vlaamse film 'Pippa', waarin ze al het stuntwerk, inclusief boksen en paardrijden, voor haar eigen rekening neemt. Intussen startte ze haar eigen muziekshow 'Meskens in Motown' op. En straks is ze ook weer te zien in een nieuw seizoen van 'Tegen de Sterren Op'. Haar echtgenoot vertoefde na zijn rol in de telenovelle 'David' in 2009, waarin hij samen met Meskens speelde, meer achter de schermen en ontfermde zich vooral over het runnen van hun twee restaurants.

05-10-2016 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Pakt gij nog xtc?" Jani neemt 'thunderdome-chick' onder handen (en haar man is nog erger)

"Pakt gij nog xtc?" Jani neemt 'thunderdome-chick' onder handen (en haar man is nog erger)

http://oi66.tinypic.com/ivbqxs.jpg

Waarom doet hij het zichzelf toch aan? Die arme Jani sleept zich van nachtmerrie naar nachtmerrie in Zo Man Zo Vrouw, waarin hij deze week nipt ontsnapt aan een beroerte tijdens een bezoekje aan David en Annelies.

David loopt er al achttien jaar hetzelfde bij, namelijk met flashy Quicksilver-shirts. "Annelies hoopt dat Jani haar echtgenoot omtovert in een mooie, stoere en vooral sexy vent", meldt VIJF. "Maar David heeft ook wat aan te merken op zijn vrouw. Annelies' kleurrijke T-shirts bedrukt met sprookjesbosdieren zijn volgens hem eerder geschikt voor kleutertjes dan voor een volwassen vrouw."

"En ook haar lievelingsschoeisel straalt niet veel sexyness uit. Annelies investeert alles in haar kinderen en zo goed als niets in haar kledij. Jani gelooft zijn ogen dan ook niet wanneer de brave huismoeder hardstyle-outfits bovenhaalt en in de jaren 90 een 'thunderdome-chick' bleek te zijn."

04-10-2016 om 20:43 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans van Justin Bieber nu al in de rij voor Sportpaleisconcert morgenavond

Fans van Justin Bieber nu al in de rij voor Sportpaleisconcert morgenavond

http://oi64.tinypic.com/2hnqasl.jpg

Popster Justin Bieber treedt pas morgenavond op in Antwerpen, maar nu al kunnen voorbijgangers aan het Sportpaleis struikelen over superfans op luchtmatrassen en slaapzakken. Deze ultieme 'Beliebers' trotseren de koude zodat ze morgen zeker als eerste naar binnen kunnen en de beste plaatsjes vooraan veroveren.

Justin Bieber trekt rond om zijn album 'Purpose' te promoten en doet tot groot jolijt van zijn Belgische fans ook ons land aan. Zowel woensdag als donderdag is het gillende meisjes verzekerd aan het Antwerpse Sportpaleis. Beide concerten zijn volledig uitverkocht.

Nog even op de tanden bijten voor deze enthousiastelingen, want pas om 17 uur morgenavond gaan de deuren open en pas rond 20 uur zullen ze hun kelen kunnen schor schreeuwen bij de eerste glimp van hun idool.

04-10-2016 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Jenny' verdwijnt deze maand uit Thuis: "Een mooi vertrek? Dat hoeft voor mij niet meer"

'Jenny' verdwijnt deze maand uit Thuis: "Een mooi vertrek? Dat hoeft voor mij niet meer"

http://oi63.tinypic.com/2rhwjn6.jpg

Na meer dan 21 jaar verdwijnt 'Jenny' wellicht deze maand uit Thuis. Het exacte moment kent Janine Bischops (73) zelf niet. Haar vertrek was abrupt en ingegeven door bittere teleurstelling.

"Eigenlijk had ik al twee jaar het gevoel dat er veel te weinig vlees zat aan de rol van Jenny", vertelt Janine in Story. "Ik heb dat ook gezegd, maar er veranderde niet echt iets, en daar ging ik aan kapot. Maar ik ben nog een tijdje gebleven voor mijn collega's en de toffe crew. De verhaallijn waarin Bianca, mijn tv-dochter, terugkeert uit Marokko, was de druppel. Ik had geen enkele scène met haar. Dat was zo ongeloofwaardig, en dat kon voor mij niet. Bij Thuis wilden ze nog een mooi vertrekscenario uitwerken, maar voor mij hoefde het niet meer."

Huilen in de auto
Janine zegt zelf niet te weten hoe Jenny uit thuis verdwijnt. "Ik ga ervan uit dat ik deze maand voor het laatst te zien zal zijn, maar zelfs dat weet ik niet zeker. Van de ene dag op de andere kon ik het echt niet meer opbrengen om nog op de set te staan. Na mijn laatste opnames heb ik wel heel hard gehuild in de auto. Tot ik thuis was. Iedereen op de set is geschrokken van mijn beslissing."

Geen terugkeer
Een terugkeer zit er niet meteen in, als het van Janine afhangt. "Ik ben echt kwaad geweest op de schrijvers. Nochtans draag ik Thuis nog altijd een warm hart toe. Het pikt soms een beetje als ik de serie op tv zie. Maar ik heb ondertussen andere bezigheden. Ik ga vaak uit eten, en ik spreek nog regelmatig af met enkele Thuis-collega's. Daarnaast ben ik ook een thriller aan het schrijven: De Hangmatman. En dan is er ook nog mijn theatervoorstelling, Het Laatste Woord. Ik verveel me dus niet!"

04-10-2016 om 20:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bontinck toch weer samen met Elke: "Hij belooft dat hij me niet meer zal slaan"

Bontinck toch weer samen met Elke: "Hij belooft dat hij me niet meer zal slaan"

http://oi66.tinypic.com/2h572wp.jpg

Van een soap gesproken: ze beschuldigden elkaar de laatste weken nog in alle media van mishandeling, maar Dimitri Bontinck en zijn Elke zijn dan toch weer samen. "Maar hij zal me nooit meer slaan, belooft hij", klinkt het in Dag Allemaal.

"Ze is een monster", aldus Dimitri enkele weken geleden. "Hij sloeg me zo hard dat het bloed uit mijn oog gutste", pareerde Elke. Ze beschuldigden elkaar van mishandeling en verslaving aan medicijnen, en de liefde leek voorgoed voorbij. Tot deze week, want in Dag Allemaal maken ze duidelijk dat ze weer samen zijn.

De 'pauze' heeft hen deugd gedaan, aldus Elke. Dat ze elkaar in het openbaar uitmaakten, deert haar niets. "Dimitri en ik hebben al onze negatieve gevoelens kunnen ventileren. En dat helpt dus echt. Dimitri en ik zijn allebei vurige persoonlijkheden. Als we overstuur zijn, zeggen en doen we soms dingen die niet door de beugel kunnen."

Strubbelingen
Er was geen woord van gelogen, benadrukt ze wel. " Dat was de waarheid, ieder detail is echt gebeurd. En toch kwamen de tranen, omdat ik Dimitri miste. Ik besefte dat, ondanks de strubbelingen die we hebben gehad, ik nog zielsveel van hem hou. Het leven is zo kort. Ik vond dat ik Dimitri moest contacteren, om hem te zeggen dat ik hem nog graag zie." En de liefde was wederzijds. " Hij vertelde me dat ik ook nog in zijn hart woon. Waarop ik hem heb uitgenodigd om langs te komen. Zodra ik in z'n ogen keek, wist ik heel zeker: wij horen echt bij elkaar."

Dat er opnieuw klappen zullen volgen, gelooft ze niet. "Ik ben er zeker van dat we die fase voorbij zijn. Dimitri zal me nooit meer slaan. Hij heeft het beloofd. We hebben afgesproken: als er onenigheid ontstaat, gaat één van ons tweeën naar buiten om een pakje sigaretten te halen of zo. Lief voor elkaar, dát willen we nu zijn. Ik ben een positief persoon. Dimitri heeft zo iemand nodig."

04-10-2016 om 20:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Help! DiCaprio vertelt Obama dat hij zich kandidaat stelde voor trip naar Mars

Help! DiCaprio vertelt Obama dat hij zich kandidaat stelde voor trip naar Mars

http://oi63.tinypic.com/ay14ir.jpg

Fans aller landen, verenigt u! Leonardo DiCaprio wil onze planeet verruilen voor Mars! Dat vertelde de 41-jarige steracteur even langs zijn neus weg aan de Amerikaanse president Barack Obama.

Van een fatale reis met de Titanic tot een stevig robbertje vechten met een grizzlybeer: Leonardo DiCaprio heeft al wat avontuur op zijn actief staan. Maar dat is film natuurlijk. Dat hij naar Mars wil reizen met het ruimtevaartproject van Elon Musk klinkt écht. Of zette de gokliefhebber gisteren zijn pokerface op toen hij in gesprek trad met de president van de VS en met klimatologe Katharine Hayhoe op het festival South By South Lawn?

Feit is dat in het gesprek Mars en het Space X-project van Elon Musk ter sprake kwamen. Hayhoe legde uit hoe belangrijk het is om iets aan de klimaatverandering te doen, tenzij, zo graptje ze, je mee zou gaan met Elon Musk naar Mars, wat Hayhoe zelf duidelijk niet meteen een optie vond: "Als je een mens bent die op deze planeet leeft - en dat zijn we toch allemaal, niet? Zolang we ons maar niet kandidaat stellen om naar Mars te reizen - ik wil niet eens weten of iemand dat heeft gedaan - daar moet je knetter voor zijn." Waarop DiCaprio doodleuk zei: "Ik heb mij kandidaat gesteld." Hayhoe wou de acteur meteen geruststellen dat hij niet écht gek is, maar Obama zei: "Ik denk dat hij wel zal toegeven dat hij knetter is".

Elon Musk deed recent nog zijn plannen uit de doeken om naar de rode planeet te reizen. Hij waarschuwde dat alle kandidaten voorbereid moesten zijn op de dood en zich er bewust van moeten zijn dat ze nooit naar de aarde zullen terugkeren. Misschien ziet DiCaprio, die pas dit jaar eindelijk een Oscar in de wacht sleepte, het wel als dé ultieme filmervaring.

04-10-2016 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie neemt nog meer advocaten onder de arm

Angelina Jolie neemt nog meer advocaten onder de arm

http://oi66.tinypic.com/2qatvfk.jpg

Angelina Jolie heeft nog eens twee advocaten ingehuurd om haar scheiding van Brad Pitt te regelen. Volgens TMZ houden ook Pierce O'Donnell en Bert Fields zich sinds kort bezig met de scheiding.

Fields, die eerder sterren als Michael Jackson en Tom Cruise bijstond, en O'Donnell hebben volgens de entertainmentsite veel ervaring met grote rechtszaken. Angelina en Brad proberen hun scheiding vooralsnog buiten de rechtszaal te regelen, vrijdag gingen beiden akkoord met een eerste tijdelijke regeling.

Angelina's advocatenteam staat onder leiding van Laura Wasser. Zij was ook de raadsvrouw van onder anderen Johnny Depp, Ashton Kutcher en de zusjes Kardashian. Wasser, die gespecialiseerd is in grote scheidingen, stond Angelina bovendien bij toen ze in 2003 scheidde van Billy Bob Thornton.

04-10-2016 om 08:50 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
02-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher: "Bands van vandaag zijn veel te braaf"

Liam Gallagher: "Bands van vandaag zijn veel te braaf"

http://oi67.tinypic.com/or4fvm.jpg

Als bandlid van Oasis werkte Liam Gallagher zich meer dan eens in de nesten. De rocker vindt de bands van nu dan ook veel te braaf, zegt hij in een interview met The Sunday Times.

"Bij elke band die de moeite waard is, draait het niet alleen om de muziek", zegt Liam. Als hij voor de muziek kiest, gaat de rocker voor Coldplay. "Maar het meest rock-'n-roll dat Chris Martin heeft gedaan, is een leren jasje aantrekken. Toen ik dat zag, dacht ik: goed zo kerel, ga door, dit is een beginnetje."

Liam vindt dat de bands van nu best wat ondeugender mogen zijn. "Er is geen enkel excuus voor jonge bands om zich voor te doen als volwassen mannen. Als je ouder bent en kinderen hebt, dan kun je een beetje gas terug nemen. Ik haal meer kattenkwaad uit bij mijn slager dan dat zij doen tijdens hun tournees."

02-10-2016 om 21:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe beelden tonen hoe gevallen BBC-icoon Jimmy Savile meisje bepotelt

Nieuwe beelden tonen hoe gevallen BBC-icoon Jimmy Savile meisje bepotelt

http://oi66.tinypic.com/sdgqc0.jpg

Miljoenen Britten stemmen vanavond af op BBC2 voor een spraakmakende documentaire van Louis Theroux. In 'Savile' onderzoekt Theroux hoe de Britse tv-legende en een van de beruchtste pedofielen Jimmy Savile jarenlang kinderen en vrouwen kon misbruiken. De documentaire bevat nieuwe beelden uit 2001 toen Savile een jong meisje bepotelt in het bijzijn van haar moeder en Theroux.

In 2000 had Louis Theroux al een documentaire over Savile gemaakt. Toen was de donkere waarheid over Savile nog niet aan het licht gekomen en ging de man nog door het leven als tv-icoon. Toch voelde Theroux toen al aan dat er iets niet pluis was. Vage geruchten over kindermisbruik staken de kop op, maar Savile wimpelde die af. "Ik zeg altijd dat ik niet van kinderen houd", vertelde hij aan Theroux. "Zo schud ik journalisten wel af. Hoe kunnen zij nu weten of ik een pedofiel ben. Ik weet dat ik het niet ben."

Vreselijke waarheid

Pas in 2011, na de dood van Savile, kwam de vreselijke waarheid achter de tv-legende aan het licht. De man had in vijftig jaar tijd honderden vrouwen en kinderen misbruikt bij de BBC. Hij had ook talloze jonge kinderen verkracht in ziekenhuizen waar hij ongestoord binnen en buiten kon wandelen. Savile zou ook een necrofiel geweest zijn, die seks had met lijken. Velen vroegen zich af of Louis Theroux, die Savile dankzij de documentaire beter had leren kennen, niet meer had kunnen doen. Kon Theroux het geheim van Savile sneller aan het licht gebracht hebben?

Nieuwe beelden

In 2001 bezochten Theroux en Savile een taverne in Leeds. Daar bepotelde Savile een jong meisje in het bijzijn van haar moeder. In zijn nieuwe documentaire vertelt Theroux dat hij spijt heeft dat hij niet meer heeft gedaan om het geheim van Savile te achterhalen. "Ik was een van de mensen die gefaald heeft om hem te zien zoals hij was", aldus Theroux, die na de documentaire in 2001 wel een klacht indiende tegen Savile bij de BBC. Savile zou hem verteld hebben dat hij seks had gehad met een 15-jarige, maar de BBC klasseerde de klacht.

"Met de nieuwe documentaire wil ik zien hoe ik gefaald heb om te zien wie Savile eigenlijk was", vertelt Theroux. "Ik wil weten welke aanwijzingen er waren die ik toen niet heb gezien."

02-10-2016 om 21:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan verliest bijna haar vinger

Lindsay Lohan verliest bijna haar vinger

http://oi63.tinypic.com/1215r7p.jpg

Lindsay Lohan heeft bijna een halve vinger verloren bij een ongeluk op een boot. De actrice is inmiddels geopereerd.

Lohan (30) plaatste een foto op Snapchat van haar hand met een wijsvinger flink in het verband. "Ik verloor bijna mijn vinger door een anker. Eigenlijk verloor ik mijn halve vinger, gelukkig vonden we het stukje weer...ben net geopereerd...het doet zo'n pijn", schrijft ze erbij.

Het bloederige voorval vond dit weekend plaats toen de Mean Girls-actrice bij een boottochtje probeerde het anker op te halen.

02-10-2016 om 21:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deze jongen spijbelde om Bruce Spingsteen te zien. The Boss tekende een geweldig afwezigheidsbriefje

Deze jongen spijbelde om Bruce Spingsteen te zien. The Boss tekende een geweldig afwezigheidsbriefje

http://oi65.tinypic.com/2qav9md.jpg

"Beste directeur Brown, verontschuldigt u alstublieft Michael Fenetry omdat hij te laat of zelfs niet op school is vandaag. Hij kwam naar de bibliotheek van Philadelphia om me te ontmoeten en een exemplaar van mijn boek te halen. Bedankt, Bruce Springsteen."

Michael Fenetry (10) uit de Amerikaanse staat Philadelphia beleefde deze week de dag van zijn leven. Ondanks school was hij donderdag met zijn papa Mike naar de bib van de stad getrokken om zijn idool te ontmoeten: Bruce Spingsteen. Die was daar om zijn autobiografie te promoten.

Procedure
Omdat hij zijn zoon niet in de problemen wilde brengen op zijn nieuwe school, vroeg Mike - een voormalig leraar en nu advocaat -wat de procedure was om een dag afwezig te zijn. Het antwoord was eenvoudig: "Laat Bruce een afwezigheidsbriefje tekenen."

Vriendelijk
Dus tikten vader en zoon een briefje uit en namen ze een pen mee naar de bib. Toen Michael voor zijn idool stond tijdens de 'meet en greet', duwde hij The Boss de pen in de handen en vroeg hij zijn briefje te tekenen. "Springsteen klaarde helemaal op", lacht papa Mike. "Hij was heel vriendelijk. 'Ik moet het eerst wel lezen, want zo ben ik in de problemen geraakt met mijn eerste contract', gniffelde hij. 'Ik hoop dat jij níét in de problemen komt.'"

02-10-2016 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
01-10-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Te mager", fans maken zich zorgen om Kim Kardashian

"Te mager", fans maken zich zorgen om Kim Kardashian

http://oi67.tinypic.com/334m1sk.jpg

Kim Kardashian speelde in sneltempo haar zwangerschapskilo's kwijt a de geboorte van haar zoontje in december. Maar steeds meer fans vinden dat ze nu overdrijft met diëten. Ze maken zich zich zorgen over de gezondheid van mevrouw Kanye West.

Momenteel reist de mama van twee de wereld rond voor de modeweken. Eerder deze week showde ze haar strakke buik op de modeweek in Parijs. Op een sexy Instagramfoto viel er ter hoogte van haar taille geen grammetje vet te bespeuren, waardoor velen denken dat ze niet gezond meer bezig is.

In december vorig jaar beviel Kim Kardashian van zoontje Saint. Meteen na de geboorte zei de realityster dat ze vastbesloten was om 25 kg kwijt te spelen door gezonder te eten en veel te sporten. En daar is Kim Kardashian duidelijk in geslaagd. Nu smeken Twitteraars haar dat ze ermee moet stoppen, terwijl anderen dan weer vinden dat ze er geweldig uitziet.

De mama van North en Saint heeft niet zo lang geleden onthuld dat ze zich aan een strikt dieet van 1.800 calorieën per dag houdt. Dat lijkt op het eerste zicht niet ongezond weinig, maar Kim volgt daarnaast wel een intensief sportprogramma. Al jarenlang volgt ze fervent het Atkinsdieet. Ongezonde tussendoortjes zijn verboden, Kim overleeft tussen de maaltijden door op een halve appel, kaasblokjes of een stukje meloen.

Haar diëtiste Colette Heimowitz gaf toe dat ze Kim moest intomen na haar zwangerschap. "Snel afvallen is niet gezond voor een vrouw die borstvoeding geeft. Kim moet een goed evenwicht vinden om gezond af te vallen."

01-10-2016 om 22:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Mijn vader had een zware alcoholverslaving. Zijn lever was zo groot als een rugbybal. Op een dag is die 'ontploft'"

"Mijn vader had een zware alcoholverslaving. Zijn lever was zo groot als een rugbybal. Op een dag is die 'ontploft'"

http://oi65.tinypic.com/2rg0q3r.jpg

Nu Jay Vleugels, de gigolo met de paardenstaart, meer en meer de absolute ster van 'Callboys' lijkt te worden, komt ook de man onder de blonde pruik aan de oppervlakte. Rik Verheye (29) slorpt met volle teugen de aandacht op die hem en de reeks te beurt valt. "Mijn vader, een alcoholicus, is gestorven toen ik 7 was", zegt hij. "Ik heb daar een geweldige drang tot genieten aan overgehouden."

Rik Verheye palmt Vlaanderen helemaal in met zijn nieuwe, prettig gestoorde alter ego Jay Vleugels. Maar hij heeft het niet altijd gemakkelijk gehad. Hij was amper 7 toen zijn vader overleed. Vandaag, 22 jaar later, is die klap verwerkt en kan Rik er open over praten.

"Toen ik zes was, zijn mijn ouders gescheiden", vertelt hij. "Mijn vader had een zware alcoholverslaving, samenleven met hem was onmogelijk geworden. Een jaar later is hij overleden. Zijn lever was zo groot als een rugbybal. Op een dag is die 'ontploft'."

"Als je 7 bent, is je vader je held. Je papa verliezen, is het ergste wat je als kind kan overkomen. Vandaag weet ik dat hij ongelooflijk veel van me hield en dat familie en vrienden alles geprobeerd hebben om hem nuchter te krijgen. Hij heeft verschillende keren in de ontwenningskliniek in Pittem gezeten. Maar alcoholisme is een smerige ziekte en hij was ongeneeslijk."

Glimlach

"Het vroege overlijden van mijn vader heeft me gemaakt tot wie ik ben. Ik heb er een geweldige drang tot genieten aan overgehouden. Matteo (Simoni, Verheyes collega-acteur in 'Callboys' en één van zijn beste vrienden, red.) heeft dat ook. Hij heeft als tiener zijn broer verloren en toch stapt hij met een glimlach door het leven. Die persoonlijke drama's hebben ons leren relativeren. En wie relativeert, heeft zelden last van zwaarmoedigheid."

Hoe heeft Rik het verlies van zijn papa verwerkt? Was hij bang toen hij als tiener voor het eerst zijn lippen aan een pintje zette? En veel luchtiger: hoe ging Rik ermee om dat hij 12 kilo moest aankomen voor zijn rol als Jay Vleugels? Heeft hij echt een duplicaat van zijn jongeheer besteld? En waarom in godsnaam is Jan Eelen tijdens de opnames van 'Callboys' overgegaan tot het scheren van de ballen van Rik?

01-10-2016 om 21:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Scheiding Brangelina: drugtest Brad was negatief

Scheiding Brangelina: drugtest Brad was negatief

http://oi66.tinypic.com/2jfirso.jpg

Terwijl Angelina Jolie met de kinderen op het strand in Malibu van wat rust geniet, doet Brad Pitt er alles aan om de geruchten over mishandeling en druggebruik uit de wereld te helpen. In de strijd over het voogdij over de kinderen heeft de acteur vrijwillig een test afgelegd en nu werd bekendgemaakt dat de resultaten negatief waren.

Brad Pitt zal moeten wennen aan dit soort tests. Want gisteren raakte bekend dat de twee een tijdelijke regeling voor het voogdij hebben uitgewerkt. Eén van de voorwaarden daari is dat Brad Pitt regelmatig alcohol- en drugtesten moet afleggen. Angelina vermoedt namelijk dat Brad Pitt te veel marihuana gebruikt en alcohol drinkt. In de regeling staat dat de zes kinderen  voornamelijk bij Angelina zullen blijven en dat Brad bezoekrecht krijgt, als hij nuchter blijft tenminste. De negatieve drugtest is alvast goed nieuws voor hem.

Beide acteurs krijgen nu individuele psychologische begeleiding en het hele gezin gaat in therapie. Brads eerste bezoek aan de zes kinderen zal onder toezicht plaatsvinden, later zal een therapeut over toekomstige ontmoetingen beslissen.

De overeenkomst is geldig tot 20 oktober, de rechter zal dan beslissen hoe het verder moet. Bronnen dichtbij het koppel zeggen dat het een volledig vrijwillige overeenkomst is en dat dit niks zegt over de definitieve voogdijregeling. Diezelfde bronnen menen dat Brad Pitt alles zal doen wat van hem gevraagd wordt en dat de acteur de strijd over het voogdij van de kinderen zeer ernstig nemen.

Incident op vliegtuig

Angelina Jolie wil niet meewerken aan het onderzoek naar Brad Pitt. De acteur ligt onder een vergrootglas bij de kinderbescherming na een incident aan boord van een privévliegtuig. Volgens TMZ wil Angelina echter niet dat haar ex wordt vervolgd.

Ingewijden vertelden de entertainmentsite dat de actrice, die anderhalve week geleden een scheiding aanvroeg, haar mond houdt als haar naar het voorval wordt gevraagd. Wat er precies is gebeurd, is nog steeds onduidelijk. Bronnen beweren dat Brad zijn oudste zoon Maddox (15) in zijn gezicht heeft geslagen, maar anderen ontkennen dat weer. Zij zeggen dat de acteur de puber aanvloog en Angelina tussenbeide kwam.

Voor de actrice staat het belang van haar kinderen voorop. Brad laten straffen is volgens TMZ niet haar prioriteit.

01-10-2016 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het gevecht tegen de terrorist in zijn hoofd: dit is de échte reden waarom Robin Williams zelfmoord pleegde

Het gevecht tegen de terrorist in zijn hoofd: dit is de échte reden waarom Robin Williams zelfmoord pleegde

http://oi68.tinypic.com/2na0l8m.jpg

"Alles is anders sinds hij gestorven is. Mijn hele leven staat in het teken van het begrijpen van de terrorist die in zijn hoofd zat." Pas maanden nadat de Amerikaanse acteur Robin Williams uit het leven stapte, kwam zijn vrouw te weten wat het écht was waartegen hij de laatste jaren van zijn leven had gestreden. Het bleek Lewy Body Dementie (LBD), een zeldzame aandoening. En volgens de lijkschouwer en de dokters die zijn dood onderzochten, het ergste geval dat ze ooit hadden gezien.

"Ik verloor op 11 augustus 2014 niet alleen mijn man, maar ook mijn beste vriend." In een hartverscheurende brief heeft Susan Schneider Williams een oproep gedaan naar wetenschappers van over de hele wereld om verder te blijven zoeken naar een behandeling van de vreselijke ziekte die haar man, de bekende acteur Robin Williams, het leven kostte.

Beproeving
Hun beproeving begon in oktober 2013, rond hun tweede huwelijksverjaardag. Robin was in behandeling bij zijn dokter voor een waaier aan symptomen, die niets met elkaar te maken leken te hebben: constipatie, plasproblemen, maagzuur, slapeloosheid, een zwakke smaakzin en stress. Zijn linkerhand beefde wat, maar dat werd toegeschreven aan een eerdere schouderblessure.

Opeens kreeg hij ook last van buikpijn en angsten. Geen van zijn symptomen hield aan, maar ze kwamen en gingen op onregelmatige tijdstippen. In de loop van de tien maanden die daarop volgden, werden ze wel alsmaar heviger. Tijdens de winter kwamen daar nog paranoia, waanbeelden en geheugenproblemen bij. Psychotherapie moest verlichting brengen.

Night at the Museum 3
Begin april 2014 kreeg hij een zware angstaanval, terwijl hij in Vancouver 'Night at the Museum 3' aan het filmen was. Hij had ook moeite om zijn teksten te onthouden. De dokter raadde hem antipsychotica aan en dat leek eerst aan te slaan, maar andere symptomen werden dan weer erger. En waar ze tot nu toe altijd hadden kunnen praten en Susan hem altijd had kunnen kalmeren, slaagde ze er niet meer in om hem het licht aan het einde van de tunnel te laten zien. "Hij geloofde mij niet meer. Mijn hart en mijn hoop werden de grond ingeslagen. Hij zat vast en ik kon niets meer doen."

Robin was zijn verstand aan het verliezen en hij was er zich van bewust. "Hij was briljant en hij was een briljant acteur. God weet hoe lang en hoe veel hij voor iedereen probeerde te verbergen. En hoe groot zijn lijden en zijn verdriet waren. Vechtend tegen iets waarvan hij de naam niet eens kende."

Parkinson
Na een eindeloze reeks bezoeken aan dokters en psychiaters en een batterij aan tests, kwam er op 28 mei een diagnose: de ziekte van Parkinson. "We hadden een antwoord. Ik werd overspoeld door hoop. Maar iets in mij wist dat Robin het niet geloofde", aldus Susan. "Hij deed wel alles wat hij kon om er iets aan te doen: therapie, sporten, meditatie en yoga. Hij volgde zelfs een cursus zelfhypnose. Niets hielp voor lang."

Langzaamaan kreeg de acteur het lastiger. "Zijn stem werd zwakker, zijn linkerhand beefde als nooit tevoren en hij stapte moeilijk. In een gesprekken moest hij vaak naar zijn woorden zoeken en dat haatte hij. Redeneren werd lastiger en hij kreeg problemen met zijn zicht en zijn dieptezicht. Het was alsof hij langzaam verdronk in zijn symptomen. En ik verdronk mee."

"Slaapwel, mijn liefste"
Tegen het einde van juli werd beslist dat Robin opgenomen zou worden om extra tests te doen. Maar eerst moest hij wat uitgerust raken en aansterken. Daarom kreeg het koppel de raad om apart te gaan slapen en kreeg Robin weer andere medicatie. En dat leek effect te hebben. Tegen het tweede weekend van augustus waren zijn symptomen weer wat beter en genoten ze samen van een heerlijk weekend zoals vroeger. "Het was eigenlijk als één langgerekte date", aldus Susan. "Die zondagavond toen we gingen slapen zei hij: 'Slaapwel, mijn liefste' en hij wachtte voor mijn gebruikelijke antwoord: 'Slaapwel, mijn liefste'. De volgende morgen was hij dood."

Drie maanden duurde het voor het autopsierapport klaar was. En daarin stond opeens een compleet ándere diagnose. Die een heel verschillend licht wierp op de ziekte van Robin. En opeens vielen alle puzzelstukjes in elkaar: Lewy Body Dementie. "Ik was niet verbaasd", aldus Susan. "Hij had echt álle symptomen gehad. Maar omdat ze zo uiteenlopend zijn, had niemand de puzzel opgelost. Er moet echt een chemische oorlog in zijn hoofd gewoed hebben, die er alles verwoestte."

Juiste spoor
In het daaropvolgende jaar verzamelde zijn echtgenote alle mogelijke info over de ziekte. Om beter te begrijpen wat haar man had doorgemaakt. "We waren eigenlijk op het juiste spoor geweest om de correcte diagnose te stellen. Zou het een verschil hebben gemaakt mocht hij geweten hebben waartegen hij vocht? Welke terrorist er in zijn hoofd zat? Ondanks de wetenschap dat die hem zeker zou vermoorden? Dat zullen we nooit weten. Maar hij zou wel alles hebben gedaan om het onderzoek vooruit te helpen en zichzelf zelfs als proefkonijn hebben aangeboden."

Strijd
En die strijd voert Susan nu voor hem. Ze trad toe tot de raad van bestuur van de American Brain Foundation, die zich inzet voor onderzoek naar hersenziekten. En riep nu ook in een open brief op om te blijven zoeken naar manieren om juiste diagnoses te stellen en remedies voor LBD te vinden.

01-10-2016 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
30-09-2016
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britse prinsesje Charlotte (1) brabbelt eerste woordjes

Britse prinsesje Charlotte (1) brabbelt eerste woordjes

http://oi64.tinypic.com/13zo29g.jpg

De Britse prins William, zijn vrouw Catherine en hun kinderen George (3) en Charlotte (1) brengen voor de eerste keer als gezin een staatsbezoek aan Canada. De vier royals vermaakten zich opperbest tijdens een kinderfeestje met een koninklijk tintje in Victoria.

Speciaal voor het driejarige prinsje en zijn eenjarige zusje was een kinderactiviteit opgenomen in het programma van het bezoek. George en Charlotte vermaakten zich met ballonnen, bellen te blazen en een hoop dieren. Charlotte veroverde vele harten door een konijn te knuffelen en op een flinke hond te gaan zitten, George genoot van een ponyritje.

'Pop'

Toen de twee met hun ouders arriveerden in de tuin van Government House, waar het gezin verblijft tijdens het bezoek aan Canada, viel Charlottes oog meteen op een boog ballonnen. Het zestien maanden oude prinsesje riep 'pop', haar eerste woordje dat ze in het openbaar sprak, en rende op de felgekleurde versiersels af. George volgde niet veel later.

De peuter vermaakte zich ook kostelijk met bellen blazen. William wist hoe hij zijn zoon moest vermaken en blies enorme bellen voor George en de andere aanwezige kinderen. Volgens Britse media waren dat er 24, allemaal kinderen met ouders in het leger.

Ook ballonkunstenaar Paul Kilshaw was een succes. "George vroeg me een vulkaan voor hem te maken en vertelde me er van alles over", zei Kilshaw tegen de krant Express. "Toen ik begon oranje vlammen te maken, zei hij: dat is lava." William vertelde dat hij thuis ook probeerde ballonfiguren te maken, maar dat het nog niet echt wilde lukken.

Pony
Bij de minikinderboerderij die speciaal voor het partijtje was opgetuigd, hadden de prins en het prinsesje veel aandacht voor de pony's. "Charlotte knuffelde Honey volop, het was echt lief om te zien", zei een van de meisjes die voor de pony's zorgde. "Ik vroeg William of ze al een pony voor haar hadden gekocht en hij zei: nog niet."

Het was voor George en Charlotte niet de eerste keer deze week dat ze een kinderboerderij bezochten. Dinsdag nam hun nanny ze mee op stap terwijl William en Kate in Whitehorse, Yukon verbleven. Het privébezoek lekte donderdag uit via een tweet van een toerismebureau.


30-09-2016 om 21:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!