Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met jou aan mijn zij
Met jou aan mijn zij.
De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alicia-Keys-047.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

lucht bestaat uit jou en mij
uit onze adem die water wordt
kijk maar naar de groenten op het bord
want ik eet graag met jou aan mijn zij

en elke steen is een kei
met wat hulp van wat de dieren doen
elke kleur wordt in de natuur groen
want ik slaap graag met jou aan mijn zij

het doet er niet toe of de maan geel is of wit
bruin rood blauw groen grijs zwart of paars misschien
ik voel me bij jou als een kip die draait aan het spit
ik wordt duizelig van jou zoals je kunt zien

laat geschreven staan op een stenen lei
een kleur verschilt zoals die wordt belicht
maar zoals ik schrijf in dit gedicht
is de kleur die van jou aan mijn zij

29-05-2008 om 00:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
28-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mary J.Blige
Mary J.Blige
Om One te bekijken druk op de foto.

.

Mary Jane Blige (New York, 11 januari 1971) is een Amerikaanse soulzangeres. In 1992 brak zij door met het nummer You Remind Me van haar debuutalbum What's the 411?. Grote hits waren As, met George Michael (1999), Family Affair (2001) en No More Drama (2001). In 2003 is Mary getrouwd met Kendu Isaacs.

Ze wordt ook wel de "Queen of Hip-Hop Soul" genoemd.


28-05-2008 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sam Brown
Sam Brown
Om Stop te bekijken druk op de foto.

.

Sam Brown (Londen, 7 oktober 1964) is een Britse zangeres. Ze is de dochter van zangeres Vicki Brown en zanger Joe Brown.

In 1988 scoorde ze in Nederland een hit met het nummer Stop.


28-05-2008 om 16:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pa Lohan niet enthousiast over lesbische relatie Lindsay

Pa Lohan niet enthousiast over lesbische relatie Lindsay

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_400045.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Michael Lohan is ervan overtuigd dat zijn dochter Lindsay een relatie heeft met dj Samantha Ronson. Het is volgens hem 'overduidelijk voor iedereen die zelfs maar één hersenhelft heeft' dat er iets moois is opengebloeid tussen de twee dames. Dat schrijft hij in een e-mail aan het Amerikaanse tijdschrift 'Us Weekly'.

Geknuffel
De 21-jarige Lohan en de 30-jarige zus van hitproducer Mark Ronson zijn al langere tijd onafscheidelijk. Tijdens het filmfestival van Cannes vorige week werd het duo knuffelend op de gevoelige plaat vastgelegd. De vader van Lindsay, die tegenwoordig als devoot christen door het leven gaat, lijkt niet erg enthousiast over de lesbische relatie van zijn oudste dochter. "Linds is mijn dochter en er zijn dingen die een vader niet wil zien of horen, of ze nu waar of niet waar zijn", stelt Michael. "Maar mijn dochter is een grote meid en ze kan haar eigen keuzes maken. Daarna is het alleen tussen haar en God."

Dochter Ali
De 48-jarige Michael mag zich dan niet zo druk maken over het liefdesleven van zijn oudste dochter, zijn 14-jarige dochter Ali baart hem meer zorgen. Het meisje, dat een carrière als die van haar zus ambieert, staat centraal in een reallifesoap die sinds eergisteren te zien is op de Amerikaanse zender E!. In 'Living Lohan' is te volgen hoe moeder Dina haar dochter begeleidt in haar loopbaan.

"Goed voorbeeld"
Michael is niet enthousiast over het programma van zijn ex-vrouw, dat door critici werd neergesabeld. "Ik wil een goed voorbeeld zijn voor mijn kinderen en hen niet verraden en uitbuiten", vindt de voormalige alcoholist, die een celstraf uitzat wegens mishandeling en rijden onder invloed. "Toen we nog een gezin waren, werd er nooit negatief over ons geschreven. Moet je zien wat er sinds de scheiding allemaal is gebeurd."

28-05-2008 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerst trouwen en dan pas samenwonen voor Witherspoon

Eerst trouwen en dan pas samenwonen voor Witherspoon

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/reese-witherspoon-38.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Reese Witherspoon weigert onder een dak te leven met haar verloofde Jake Gyllenhaal vooraleer de tortelduifjes elkaar effectief het ja-woord gegeven hebben. De Oscar-winnares en de Brokeback Mountain-ster gaven recent in Californië nog vier miljoen uit voor een ranch, maar kiezen in aanloop naar hun nakende huwelijk nu duidelijk voor een soberdere levensstijl. "Reese wil niet niet samenwonen met Jake tot ze getrouwd zijn. Daar is ze heel traditioneel in", weet een bron. "Ze kiest vooral voor Jake omdat hij wonderwel in het gezin past. Hij heeft een goede invloed op haar twee kinderen (die ze overhield aan haar huwelijk met Ryan Philippe) en ze hebben gewoon een heel stevige relatie."

"Het is allemaal heel snel gegaan tussen hen", vertelt een andere vriend dan weer in het Britse 'Now Magazine'. "Een beetje onverwacht eigenlijk na het liefdesverdriet die ze overhield aan de breuk met Philippe, maar we zijn dolgelukkig voor haar. Jake is iemand die evenveel om haar kinderen als om haar zelf geeft en zo iemand zocht ze echt. Hij is heel volwassen voor zijn leeftijd en zit niet zoals de rest van de jonge Hollywood-acteurs de hele tijd in nachtclubs. De perfecte partner voor haar, kortom."

28-05-2008 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrick Swayze probeert kanker zoveel mogelijk te vergeten

Patrick Swayze probeert kanker zoveel mogelijk te vergeten

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_399976.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Patrick Swayze en zijn vrouw Lisa Niemi leiden een druk bestaan, ondanks dat in maart alvleesklierkanker bij de acteur werd geconstateerd. "Lisa en ik reizen op en neer naar New Mexico om te genieten van de lente en van de pasgeboren kalfjes", vertelt de 55-jarige acteur in het Amerikaanse tijdschrift 'People'.

Swayze, die wereldberoemd werd door zijn rol in de film 'Dirty dancing', reageert goed op de behandeling die hij ondergaat. Hierdoor voelt hij zich fit genoeg om zich met andere zaken dan zijn gezondheid bezig te houden. "Afgelopen weekeinde hebben we in Reno doorgebracht, waar we de verjaardag van Lisa hebben gevierd met een stel vrienden", aldus de filmster. "Daar heb ik haar meegenomen naar een juwelier waar we iets heel moois voor haar hebben gevonden. Ze heeft het verdiend."

28-05-2008 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sheryl Crow
Sheryl Crow
Om The Deepest te bekijken druk op de foto.


Sheryl Suzanne Crow (Kennett (Missouri), 11 februari 1962) is een Amerikaans blues- en rockzangeres, gitariste en liedjesschrijfster. Haar vroege werk wordt gekarakteriseerd door haar focus op de slidegitaar. Na een uitstap in 2002 naar de popmuziek keert ze in haar latere werk terug naar haar roots als singer/songwriter.
Haar bekendste liedjes in Nederland zijn All I Wanna Do, A Change Would Do You Good, If It Makes You Happy, Everyday Is a Winding Road, My Favorite Mistake, en Soak Up The Sun..

Ze begon haar muzikale carrière als achtergrondzangeres van Michael Jackson tijdens zijn Bad-Tour in 1988. Gezien haar muzikale talenten kwam ze al snel met andere artiesten in contact wat uiteindelijk resulteerde in haar eerste album Tuesday Night Music Club en de hit All I Wanna Do. Ze kreeg in 1994 een Grammy voor Record Of The Year en Best New Artist. Ook haar tweede en derde albums (Sheryl Crow en The Globe Sessions) leverden haar lovende kritieken en enkele awards op. In 1999 verschijnt een live-album (Live from Central Park) waarop ze speelt en zingt met grootheden als Eric Clapton, Keith Richards en Stevie Nicks.

In 1997 was Crow medeauteur en zangeres van het lied Tomorrow Never Dies, de titelsong van de gelijknamige James Bondfilm (1997).

Na drie succesvolle albums kampt Sheryl in 2000 en 2001 met een writers' block. Na veel bloed, zweet en tranen (en hulp van collega's als Lenny Kravitz en Stevie Nicks) verschijnt in 2002 het 'poppy' album C'mon C'mon. Na het verschijnen van een succesvol Greatest Hits-album in 2003, keert Sheryl in 2005 terug naar haar roots als singer/songwriter met het grotendeels akoestische album Wildflower. Op dit laatste album staat ook het duet "Always on your Side" met Sting, dat in V.S. de hitparade haalde.

Nog steeds heeft Sheryl Crow veel aanzien bij andere artiesten. Lenny Kravitz zei ooit over haar: "Je hoeft maar een instrument in haar handen te duwen en ze weet het te bespelen."

Sheryls nieuwe album, Detours, verschijnt in februari 2008. De eerste singles Shine Over Babylon (alleen digitaal verkrijgbaar) en Love Is Free worden hits in de Verenigd Staten. De tour ter promotie van het album brengt Sheryl sinds lange tijd weer naar Nederland: op 29 juni 2008 staat ze op het gratis festival Parkpop in Den Haag.

Crow heeft onder andere relaties gehad met gitarist Eric Clapton en met Amerikaans wielrenner Lance Armstrong.

In 2005 werd in een vroeg stadium borstkanker bij Sheryl geconstateerd. In juni 2006 startte ze alsnog haar uitgestelde tour door de Verenigde Staten en Canada, samen met zanger John Mayer.

In 2007 komt Sheryl in het nieuws door andere zaken dan haar muziek, namelijk door haar oproep om ten bate van het milieu zuiniger te zijn met toiletpapier, en de adoptie van een jongetje dat ze Wyatt Steve noemt.



28-05-2008 om 01:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neil Diamond
Neil Diamond
Om Beautiful noise te bekijken druk op de foto.

.

Neil Leslie Diamond (New York, 24 januari 1941) is een Amerikaanse zanger. Neil begon in 1958, maar werd vooral populair in de jaren '60 en '70. Hij treedt nog steeds met veel succes op en heeft in 2005 de album 12 songs uitgebracht. Op 24 en 25 mei 2008 treedt Neil op in Ahoy Rotterdam en op 29 mei 2008 komt hij voor de 1ste keer naar België: Neil Diamond treedt dan op in het Sportpaleis in Antwerpen. Op 9 mei verscheen zijn nieuwe album Home Before Dark. Op 1 oktober verschijnt een boek over Neil Diamond: He is...I say, geschreven door David Wild. Hij heeft meer dan 130 miljoen albums verkocht als singer/songwriter en daarnaast miljoenen als uitsluitend songwriter.

Op 14 mei 2008 komt zijn album Home Before Dark op #1 binnen in de The Billboard Top 200, het is pas zijn eerste Amerikaanse nummer 1 album.


28-05-2008 om 00:11 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Christopher Cross
Christopher Cross
Om Ride Like The Wind te bekijken druk op de foto.

.
Christopher Cross (San Antonio (Texas), 3 mei 1951) is een Amerikaanse zanger. Voor zijn werk ontving hij onder andere een Oscar en een Golden Globe, vanwege zijn werk voor films.

Christopher Cross is het best bekend vanwege zijn nummers "Sailing" en "Arthur's Theme (Best That You Can Do)", een nummer uit de film Arthur, met in de hoofdrollen Dudley Moore en Liza Minnelli. Voor "Sailing" ontving Croos drie Grammy Awards in 1981. "Arthur's Theme" won een Academy Award voor beste originele nummer.

Eerst speelde Cross met een coverband uit San Antonio met de naam Flash, voordat hij een solocontract kreeg van Warner Bros. Records. Hij bracht zijn debuutalbum uit, waarmee hij vijf Grammy's won. Hij is de eerste en enige artiest die alle "Grote Vier" Grammy's (Beste opname, nummer, album en nieuwe artiest) won in hetzelfde jaar. Het debuutalbum van Norah Jones, Come Away With Me won ook deze awards, maar de award van "Nummer van het Jaar" ging naar de schrijver van het nummer, die zij zelf niet was.

Zijn tweede album, Another Page, kwam uit in 1983. Hierop stonden nummers als Think of Laura en All Right. Het album verkocht redelijk, al maakte het de hoge verwachtingen na het debuutalbum niet echt waar.

Het derde album, Every Turn of the World werd uitgebracht in 1985. Het album bracht geen top 40 hits voort, en werd niet goed verkocht. Hij maakte nog drie albums in de jaren '90, maar ook daarmee werd de massa niet bereikt. Ook bracht hij in 2002 een Greatest Hits album uit.

In 2007 werd een compleet kerstalbum uitgebracht door iTunes. Momenteel werkt hij aan een nieuw album, dat in 2008 uit zou moeten komen. Tegenwoordig treed hij zo'n 100 keer per jaar op.

Recentelijk is ook zijn dochter Madison zangeres geworden.


28-05-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
27-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zij
Zij

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alicia-Keys-026.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Gehuld in gevoelens van eenzaamheid,
Ging zij door het leven.
Hoe kon ze door die stille strijd,
Naar een gelukkig leven streven?!

Levend met gevoelens als verdriet,
Ging zij door het leven.
Niemand die het ziet,
Niemand wie ze het kon vergeven.

Niemand die naar haar omkeek,
Niemand die haar een blik waardig schonk.
En na al die tijd, wat bleek,
Dat zij in haar eigen tranen verdronk.

Waarom moest het voor haar zo eindigen..
Waarom moest het voor haar zo gaan…
Om in stilte zo erg te beschadigen,
Om in haar eigen stilte, te vergaan.



27-05-2008 om 21:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Allanah Myles
Allanah Myles
Om Black Velvet te bekijken druk op de foto.

.

27-05-2008 om 15:17 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ali Campbell
Ali Campbell
Om That Look In Your Eyes te bekijken druk op de foto.

.

27-05-2008 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alanis Morissette overweegt adoptie

Alanis Morissette overweegt adoptie

Om Ironic te bekijken druk op de foto.

.
De 34-jarige zangeres Alanis Morissette wil voor haar veertigste een gezin oprichten en sluit adoptie niet uit. "Ik overweeg dat. Niet meteen vandaag, maar over enkele jaren. In mijn ideale wereld zou ik voor mijn veertigste getrouwd zijn en aan kinderen beginnen, hoewel ik niet in een conventioneel huwelijk geloof. Maar er is veel voor te zeggen om je aan iemand te binden en daar in door te gaan". Morissette onthult ook dat ze een nieuwe vriend heeft, een advocaat. In februari splitte ze van acteur Ryan Reynolds, die nu de lakens deelt met Scarlett Johansson. Alanis en Ryan waren twee en een half jaar samen. "Mijn nieuwe vriend is advocaat. Na mijn relatie met Ryan ben ik wat verlegen geworden. Ik wil de naam van mijn nieuwe vriend niet verklappen, voor zijn welzijn. We willen de zaak buiten de media houden".

27-05-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

"Tom Cruise is gevaarlijke gast"

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tom-cruise.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Media en journalisten moeten Hollywood-ster Tom Cruise veel kritischer volgen. De vindt de Britse schrijver Andrew Morton, die onlangs een 'ongeautoriseerde' biografie over de acteur schreef. Het boek gaat vooral in op de rol die Cruise speelt in de spraakmakende Scientology Kerk. "Hij vertegenwoordigt een zeer controversiële religie", aldus Morton. "Maar in tegenstelling tot bij die van politici, worden er niet genoeg vraagtekens bij zijn opstelling gezet. Omdat hij een succesvolle filmster is."

Carrière
In zijn boek beschrijft Morton de glansrijke carrière van Tom Cruise, die met zijn rollen in films als Top Gun, Rain Man en Jerry Maguire een grenzeloze sterrenstatus verwierf. Maar ook gaat de schrijver kritisch in op de groeiende toewijding aan de Scientology Kerk en hoe Cruise daarom in opspraak raakte. Hoe de actieheld de moderne psychiatrie veroordeelde als een nazimethode, hoe hij actrice Brooke Shields aanviel over het gebruik van antidepressiva tijdens haar postnatale depressie en hoe hij springend op de bank bij Oprah Winfrey zijn liefde aan Katie Holmes verklaarde.

Gevaarlijk
De leer van Scientology heeft de acteur volgens Morton gevormd tot "een welkome, maar gevaarlijke gast, omdat hij de normen en waarden van een geloof uitdraagt dat zowel bespot als gevreesd wordt". Cruise is een complex persoon, zegt de schrijver. "Hij ziet alles alleen zwart of wit. Er is geen ruimte voor twijfel." Morton waarschuwt dat Cruise met zijn sterrenstatus zelfs presidenten en politieke leiders, zoals de Franse leider Nicolas Sarkozy, beïnvloedt om de leer van Scientology te verspreiden.

Morton
Andrew Morton kreeg in de jaren negentig wereldwijde faam met zijn biografieën over prinses Diana en Monica Lewinksy. Een paar jaar geleden besloot hij filmster Tom Cruise onder de loep te nemen, vooral omdat die een fanatieke aanhanger is van de Scientology Kerk. Hoe kon een geslaagde man als Cruise veranderen in een fanatiek sektelid, vroeg Morton zich af.

Ongeautoriseerd
Het moest een 'ongeautoriseerde' biografie worden. "Elk boek over Tom Cruise of Scientology dat wel geautoriseerd is, ontbeert alle geloofwaardigheid." Direct vanaf dag één stuurden advocaten van Cruise dreigbrieven naar Morton over gerechtelijke stappen, maar de schrijver kreeg evengoed vele oud-vrienden, collega's, bekende sterren en Scientology-leden te spreken over de acteur.

Zeer accuraat
"Het was verfrissend om te zien hoeveel mensen me wilden spreken", zegt Morton. "Sterker nog, veel mensen uit Hollywood en van Scientology vertelden me dat het een zeer accurate biografie is geworden. Ze kwamen zelfs met nieuwe verhalen over Cruise op de proppen nadat ze het boek hadden gelezen."

Dreigementen
Ondanks de dreigbrieven is een rechtszaak tegen Morton zelf achterwege gebleven, maar de angst voor schadeclaims is wel zo groot dat de biografie niet in het Verenigd Koninkrijk, Australië, Nieuw-Zeeland en Zuid-Afrika is verschenen. De uitgevers in deze landen vrezen dat ze worden aangeklaagd voor laster als ze het boek toch uitgeven. "Ik heb verhalen gehoord dat Tom Cruise en Scientology ze willen aanklagen voor 100 miljoen dollar als het toch gebeurt", zegt Morton. Van vrijheid van meningsuiting, zelfs in zijn thuisland, is volgens hem dan ook geen sprake. "Terwijl mijn biografie wel in landen als China en Vietnam wordt uitgegeven."

Intellectuele arrogantie
Scientology stuurt volgens de schrijver wel "agressieve en vijandige" brieven naar uitgevers in landen waar zijn boek wel verschijnt.
Het zal Mortons mening over Cruise niet veranderen. Zijn invloed zal alleen maar groter worden in de toekomst, waarschuwt de Brit. "Als baas van een filmstudio zal hij het populaire entertainment mede vormgeven." De boodschap van Scientology zal daarin doorklinken, zegt Morton, die het geloof verafschuwt. "Ze denken de oplossing te hebben voor elk probleem in de wereld. Het is een vorm van intellectuele arrogantie."

27-05-2008 om 13:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Regisseur Sydney Pollack overleden

Regisseur Sydney Pollack overleden

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sydney-pollack.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Amerikaanse regisseur en Oscar-winnaar Sydney Pollack is gisteren op 73-jarige leeftijd overleden. Hij leed al een tijdje aan kanker en overleed thuis in Los Angeles.

Zijn bekendste film was 'Out of Africa', die in 1985 maar liefst zeven Oscars kreeg waaronder die voor beste film en beste regie. Andere bekende films van zijn hand waren 'Tootsie' en 'The Way We Were'. Als acteur speelde hij onder meer mee in 'The Player' en 'Eyes Wide Shut'.

27-05-2008 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.T Pau
T Pau
Om China In Your Hand te bekijken druk op de foto.

.

T'Pau is een Britse popgroep rondom zangeres Carol Decker. De oorspronkelijke bezetting (van 1987 tot 1991) bestond ook uit Ron Rogers. De band scoorde eind 1987 een wereldwijde nummer 1-hit (waaronder in Nederland) met het nummer China in Your Hand.

De naam is afgeleid van de naam van een Vulcaanse priesteres uit de oorspronkelijke serie van Star Trek, zie T'Pau.

In 1991 ging de groep uit elkaar. Wel kwam in 1993 nog een Greatest Hits album uit. In 1997 besloot Carol Decker zelf T'Pau weer nieuw leven in te blazen als solo-project. Carol Decker nam een nieuw album op en trad op op het tribute-concert voor prinses Diana.


27-05-2008 om 10:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
26-05-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soms...
Soms...

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Gemma-Ward-013.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Soms kronkelen gedachten waar ze niet mogen gaan,
Soms gaan tranen waar ze niet moeten zijn
Op dagen waar ze niet welkom zijn,
Als het zomer moet zijn.

Soms schrijf ik kromme zinnen waar ze niet passen,
Soms gaan dromen waar ze niet moeten zijn,
In nachten waar ze niet welkom zijn,
Als het met jou moet zijn.

Soms doe ik dingen waar ze niet horen,
Soms gaan verlangens waar ze niet moeten zijn,
In tijden waar ze niet welkom zijn,
Als het heilig moet zijn.

Soms vallen woorden waar ze niet mogen vallen,
Soms gaan schokken waar ze niet schrikken,
In kringen waar ze niet welkom zijn,
Als het een ander moet zijn.

26-05-2008 om 23:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk
Anouk
Om Lost te bekijken druk op de foto.

.
Anouk Teeuwe (Den Haag, 8 april 1975) is een Nederlandse zangeres. Haar artiestennaam is Anouk.

Anouk kreeg het muzikale van huis uit mee: haar moeder is zangeres in een bluesband. Anouk kwam na haar veertiende in tehuizen terecht, leerde zingen, en werd in 1994, zonder theoretische kennis, aangenomen op het conservatorium met als vooropleiding Mavo 3. Ze kon niet aarden op het conservatorium en stopte na twee jaar met de opleiding.

Anouk zong op bruiloften, feesten en festivals met de soul en R&B band Shotgun Wedding. Via haar toenmalige echtgenoot leerde ze Barry Hay van de Golden Earring kennen. Deze was enthousiast over haar zangkwaliteiten en bood aan materiaal voor haar te schrijven. Dit leidde tot de song Mood Indigo die samen met Earringlid George Kooymans was geschreven en geproduceerd.

Toen Anouk Bart van Veen leerde kennen, schreven ze samen wat nummers, waarna op 5 september 1997 haar tweede single werd uitgebracht. Nobody's wife werd Anouks grote doorbraak. Het nummer stond wekenlang hoog in de hitlijsten. Internationaal is het tot nu toe haar grootste hit. Na de single kwam ook haar debuut-cd Together Alone uit en door het succes van de single verkocht dit album ook goed. Barry Hay en George Kooymans produceerden het album, en zo stonden deze twee voormannen van de Golden Earring aan de wieg van haar carrière. Later dat jaar kwam de single It's so hard uit, welke een minder groot succes werd.

In de zomer van 1998 speelde Anouk op veel festivals, waaronder Pinkpop (waar ze met eieren werd bekogeld) en Parkpop.

In november 1999 kwam het tweede album uit, getiteld Urban Solitude. De eerste single R U kiddin' me zorgde ervoor dat het album op nummer één kwam in de album top 100.

Anouk ging vervolgens naar Amerika voor nieuwe opnames. Dit liep niet goed af. De eerste onderhandelingen met Anouks Amerikaanse label eindigden in slaande ruzie. Ze keerde terug naar Nederland en ging samenwonen met haar vriend The Anonymous Mis van de band Postmen. Haar nieuwe single Don't kwam uit en ze begon aan de 'AA Tour-Semi Acoustic tour' die vanaf februari 2001 door Nederland trok.

Eind maart 2001 verscheen Lost Tracks, een album met niet eerder uitgebrachte nummers, waaronder duetten met zangeres Sarah Bettens van K's Choice en The Anonymous Mis, alternatieve en akoestische versies van oude nummers en alle tot dan toe gemaakte videoclips inclusief een niet eerder getoonde 'forbidden version' van Sacrifice.

De gitarist van haar begeleidingsband schnabbelde bij bij de band Kane, tot onvrede bij Anouk. Omdat de rest van de band partij koos voor de gitarist ontsloeg Anouk in 2001 al haar toenmalige bandleden.

Op 6 november 2002 verscheen het nieuwe album Graduated fool. De eerste single van het album was Everything, en als tweede single werd I Live For You uitgebracht. De bijzondere clip erbij werd gemaakt door Rosto, die ook al de clip voor de single The Dark maakte. In de clip is Anouk weinig verhullend naakt onder water te zien. Deze clip won een prijs op het filmfestival van Utrecht. Toch werd de clip alleen op The Box gedraaid en flopte de single. MTV en TMF boycotten de clip vanwege onenigheid met het management.

In 2004 verscheen de cd Update, waarop Anouk bestaande nummers akoestisch zingt. Tegelijkertijd kwam ook Close up uit, een dvd met o.a. live-optredens van festivals en een bonus-cd. Eind 2004 verscheen haar album Hotel New York, dat op #1 binnenkwam in de albumhitlijst. Vooral de single Girl was een doorslaand succes, de groostste hit voor een solo-zangeres ooit. Het nummer behaalde hoge airplay. Van het album kwam een jaar later een 2cd-versie uit.

Eind 2005 gaf Anouk met haar vaste begeleidingsband (Leendert Haaksma (gitaar), Martijn van Agt (gitaar), Michel van Schie (bass) en Hans Eijkenaar (drums) vier concerten in Rotterdam en twee in Antwerpen, die opmerkelijk snel waren uitverkocht. Daarna vertrok ze, met haar gezin, naar haar tweede huis in Ohio, VS.

Eind april 2006 bracht Anouk de live-dvd Anouk is Alive uit en kondigde ze een festivaltour aan. Op 16 april stond ze als eerste op Paaspop in Schijndel. Ook speelde Anouk met Koninginnedag voor 280.000 mensen op het Museumplein te Amsterdam. Een optreden op Pinkpop viel echter in het water door onderhandelingsproblemen. Jan Smeets meldde op 5 juni 2006 in een interview met 3voor12 vernomen te hebben 'dat ze daar dikke spijt van had'. Wel stond ze o.a. op Bospop, Rock Werchter en Lowlands.


Ook zong ze op enkele tracks van het album Green van haar man (Postman), dat in mei uitkwam.

Ook het buitenland scoorde Anouk in 2006. Na de Benelux is ze populair in Israël en Turkije. In de hitlijst van Albanië bereikt ze zelfs begin februari de nummer 1 positie met One Word. Eind 2006 probeerde Anouk in Canada voet aan de grond te krijgen door HNY daar ook te lanceren met een extra nummer geschreven met Dan Hill genaamd "With You", dit werd tevens de single maar succes bleef uit.

In de zomer van 2007 nam Anouk haar vijfde studioalbum op met Amerikaanse muzikanten en de producer Glen Ballard. Begin oktober verbrak ze echter de samenwerking met haar begeleidingsband (Hans Eijkenaar, Martijn van Agt, Michel van Schie, Ronald Kool en Leendert Haaksma). De bandleden, die overigens niet het nieuwe album hadden ingespeeld, zouden kritiek hebben geuit op het nieuwe werk van Anouk toen ze het hun liet horen. Voor Anouk, die zich al eerder aan hun kritiek had geërgerd, was dit de druppel die de emmer deed overlopen. Zonder band zag ze zich wel genoodzaakt om de optredens rondom de albumrelease uit te stellen.

Eind oktober kwam het daarnaast tot een kort geding tussen Anouk en haar manager Cees van Leeuwen, die ze in augustus ook al aan de kant geschoven bleek te hebben.

Op 2 november 2007 kwam de eerste single genaamd Good God van Anouks nieuwe album uit, en later een spraakmakende clip van de hand van Jonas Åkerlund. De single ging op 15 oktober in première op 3FM en werd 3FM Megahit en TMF Superclip in Nederland en België. De single en videoclip kenden een wat moeizame start op radio en tv, Wat ook z'n effecten had op de singleverkoop. Het album zelf, Who's your Momma, volgde op 23 november. Het album werd zeer goed ontvangen, overal gingen er geluiden op over Anouks mogelijke doorbraak met het internationaal georiënteerde album mede dankzij de beroemde showbizzblogger Perez Hilton die Good God op zijn site plaatste en Anouk bestempelde als de nieuwe Amy Winehouse.

De dag dat Who's your Momma op nummer 1 binnenkwam in de Album Top 100, 3 december, gaf ze voor het eerst een optreden op de radio (tijdens "Evers Staat Op", Radio 538) met haar nieuwe jonge begeleidingsband. Deze bestaat uit Angelo de Rijke (gitaar), Memru Renjaan (gitaar), Boaz Kroon (bas), Oscar Kraal (drums) en Thijs Boontjes (toetsen).

Op 28 januari 2008 kwam de tweede single van haar nieuwe album uit genaamd I Don't Wanna Hurt]]. Bij de single verschijnt geen videoclip omdat Anouk het te druk had met optredens en voorbereidingen op haar (stadion)concerten, die ze in maart gaf onder de naam Who's Your Momma Tour in het Sportpaleis in Antwerpen (19 en 21 maart) en het Gelredome in Arnhem (28 en 29 maart). Alle kaartjes waren al binnen enkele dagen uitverkocht. Aan deze concerten gingen try-outs vooraf in De Oosterpoort in Groningen, het Paard van Troje in Den Haag en de Melkweg in Amsterdam.

In maart heeft ze in Los Angeles haar videoclip voor de derde single "Modern World" opgenomen met regisseur Melina Matsoukas. De videoclip kwam uit in april en dezelfde dag stond de video op de site van Perez Hilton. Het is de grootste clip van Anouk ooit, Anouk zingend en dansend als een Amish vrouw in verschillende settings. De single komt begin mei uit in drie verschillende versies met allerlei extra's.

Begin mei duikt op internet het nummer With You op. Dit nummer schreef ze samen met de bekende songwriter Dan Hill (die ook meeschreef aan I Don't Wanna Hurt), speciaal ter promotie van Hotel New York in Canada. Giel Beelen draait het nummer een aantal keer in zijn radioprogramma op 3FM, maar na ingrijpen van Anouk's platenmaatschappij EMI Music, wordt geprobeerd verdere verspreiding van het nummer te voorkomen.

Nadat Anouk tot 1998 een relatie heeft gehad met Edwin Rutgers (op dat moment haar songwriter) krijgt ze een relatie met Remon Stotijn (The Anonymous Mis), zanger van de rapformatie Postmen. Hij werd later ook de vader van haar twee kinderen, Benjahmin Kingsley (18 april 2002) en Elijah Jeremiah (5 december 2003). Op 16 maart 2004 trouwen de twee met elkaar, waarna ze op 3 juni 2005 nog een derde kind, een dochter krijgen met de naam Phoenix Ray.

In 2004 kwam Anouk negatief in het nieuws doordat ze haar moeder uit haar huis wilde laten zetten, omdat ze voor een verhuizing naar de Verenigde Staten veel geld nodig had. Ze had het huis in het begin van haar carrière gekocht toen haar moeder in scheiding lag met haar tweede man. Ze liet haar moeder er jaren (gratis) wonen. Toen Anouk haar moeder vroeg te verhuizen en zelfs een behoorlijk geldbedrag bood voor de verhuizing, weigerde haar moeder dit.

Anouk verhuisde in december 2005 naar de Amerikaanse staat Ohio, en deed het huis dat ze met haar man eerder kocht in Los Angeles weer van de hand. Als belangrijkste reden voor de verhuizing geeft Anouk aan dat ze in Nederland niet meer met haar drie kinderen de straat op kon zonder te worden lastiggevallen. Ze houden hun Nederlandse huis in Zwijndrecht wel aan. Ondanks de uitspraak definitief weg te gaan, keerde het stel al in de herfst van 2006 weer terug naar Nederland.

Op 5 mei 2008 werd bekendgemaakt dat het stel gaat scheiden.


26-05-2008 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney heeft een nieuw lief

Britney heeft een nieuw lief

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_398427.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Britney Spears heeft naar verluidt een nieuw vriendje. De 'gelukkige', publiciteitsagent Jason Trawick, vergezelde haar zaterdag op het vijftigste verjardagsfeest van Christian Audigier, de eigenaar van modemerk Ed Hardy. Dat was de eerste formele openbare verschijning van de zangeres sinds maanden.

Brave vent
Jason kent Britney volgens bronnen al jaren en de nieuwe romance heeft de zegen gekregen van Britneys papa Jamie, die in Jason een "stabiliserende invloed" voor zijn dochter ziet. Een bron in de Daily Mirror: "Jamie denkt dat Jason een goede partij is voor Britney. Ze heeft altijd een boon gehad voor ruige kerels, maar nu beseft ze dat een brave vent ook aantrekkelijk kan zijn".

Michael Jackson
Wie papa Jamie niet in de buurt van Britney wil, is Michael Jackson. Uit schrik dat de zanger een slechte invloed zou hebben op Britney, verbood hij Jackson tegen haar te praten op het verjaardagsfeest.

26-05-2008 om 15:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna en Guy Ritchie: ferm haar in de boter

Madonna en Guy Ritchie: ferm haar in de boter

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_398326.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Het glamoureuze koppel Madonna en Guy Ritchie lijkt steeds verder uit elkaar te drijven. Dat meldt de Britse krant Daily Mail. Zo oogde het echtpaar niet heel blij toen ze naast elkaar op de rode loper verschenen op het filmfestival in Cannes. "Guy wilde het liefst over zijn nieuwe project praten, maar Madonna corrigeerde hem en zei dat het om haar draaide", zegt een aanwezige.

Vent in de kroeg
Geruchten over een huwelijkscrisis doen al een poosje de ronde. De tien jaar jongere Guy lijkt zijn tijd vooral in de kroeg te willen doorbrengen, wat Madonna dwarszit. Toen een tv-presentatrice de zangeres vroeg waarom haar man niet aan haar arm verscheen op de loper, reageerde de Queen of Pop geïrriteerd. "Hij zit vast in een bar ergens. Terwijl ik werk, is hij aan het spelen."

Ruzie over adoptie
De '4 minutes'-zangeres heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze moeilijk is om mee samen te wonen. Daarnaast zou Guy er moeite mee hebben dat hun zoon Rocco en Lourdes, de dochter van Madonna, zo lang op tournee zijn geweest met hun moeder. Verder zou hij in woede zijn ontstoken door het voorstel om een Indiaas meisje te adopteren.

Relatiecrisis door mediacircus
Het koppel nam in oktober 2006 het Malawische kindje David Banda mee naar huis, waarvoor de adoptiezaak nog steeds loopt. Madonna vertrok meerdere malen naar het Afrikaanse land Malawi en nam daar de documentaire 'I am because we are' op, die tijdens het festival in Cannes werd vertoond. "Het mediacircus dat het koppel omringde door de controversiële adoptiezaak heeft een deuk in hun relatie achtergelaten. Een tweede kind adopteren ziet Guy niet zitten", zegt een anonieme bron tegen de krant.

Alleen op stap
De geruchten over de slechte relatie staken de kop op nadat de regisseur zijn vrouw niet vergezelde toen zij een plekje kreeg in de Rock and Roll Hall of Fame, eerder dit jaar. Ook tijdens het Tribeca filmfestival, waar 'I am because we are' in première ging, bewandelde Madonna de rode loper in haar eentje.

"Gelukkig getrouwd"
Een officiële verklaring van een woordvoerder voor het koppel, die in maart werd uitgegeven, ontkende dat de twee in een dalletje zitten. "Dat Madonna en Guy zich niet zo vaak in het openbaar hebben vertoond, betekent niet dat hun zevenjarige huwelijk op de klippen is gelopen. Ik kan bevestigen dat meneer en mevrouw Ritchie gelukkig getrouwd zijn."

26-05-2008 om 15:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!