Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

07-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Xandee mag vandaag ziekenhuis verlaten

Xandee mag vandaag ziekenhuis verlaten

http://oi65.tinypic.com/23jzg7.jpg

Sandy Boets, beter bekend als Xandee van Touch of Joy, mag vandaag het Jessa Ziekenhuis in Hasselt verlaten. Daar verbleef ze sinds half januari na twee zware hartoperaties.

Sandy postte dat heuglijke nieuws op Facebook samen met een foto van haar been, dat nog steeds in een verband ligt. "Bijna klaar om terug gas te geven", postte ze. Begin dit jaar moest de zangeres onder het mes om een lekkende hartklep te herstellen. Maar omdat de schade groter was dan gedacht, werd tijdens een tweede spoedoperatie de volledige klep vervangen. Daarna wachtte Xandee een lange revalidatie van drie maanden in het ziekenhuis. Haar voet raakte wel even verlamd, en ze had lange tijd pijn aan haar been. Nu mag ze eindelijk naar huis, en daar is ze heel blij om.

07-04-2017 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jeroen Meus, Tine Embrechts en Sven De Leijer in 1ste aflevering van De 3 wijzen

Jeroen Meus, Tine Embrechts en Sven De Leijer in 1ste aflevering van De 3 wijzen

http://oi66.tinypic.com/8zhh1u.jpg

Zondagavond is het zover: dan keert 'De 3 wijzen' terug naar Eén. De eerste aflevering belooft al meteen hilarisch te worden, met grote namen als wijzen: Jeroen Meus, Tine Embrechts, en Sven De Leijer laten zich van hun meest leugenachtige kant zien.

Welke wijze maakt de kandidaten iets wijs en wie vertelt de waarheid? Kandidaten Dirk (38) en Lot (19) proberen dat zo goed mogelijk in te schatten. De kandidaat die dat het beste kan, gaat naar huis met een mooie geldprijs. 

Kobe Ilsen leidt als presentator alles in goede banen. Wie als kijker thuis wil meespelen met De 3 wijzen om zo een gadget uit de aflevering te winnen, kan na elke uitzending terecht op de website van Eén, waar wekelijks een nieuwe quiz op verschijnt.

07-04-2017 om 12:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
04-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom Danira nog steeds vrijgezel is

Waarom Danira nog steeds vrijgezel is

http://oi66.tinypic.com/5n9iyt.jpg

Het nieuwe seizoen van 'Over Eten' gaat morgen van start, en dat betekent dat de chemie tussen Danira Boukhriss Terkessidis en Kobe Ilsen weer van het scherm zal spatten. De geruchten over een mogelijke relatie zullen wel weer opduiken, maar zelf blijven ze ontkennen dat er ooit iets zal zijn tussen hen. "Het klikt goed, maar we hebben op nog geen enkel moment amoureuze gevoelens gehad", klinkt het in Dag Allemaal.

Kobe en Danira trokken samen al een paar keer op vakantie, wat de geruchten van een mogelijke relatie alleen maar aansterkt. En toen Kobe dan het nieuwe seizoen van 'Over Eten' aankondigde met een nep-huwelijksaanzoek, was het hek helemaal van de dam. "Een goede mop, vond ik", aldus Danira. "Het gerucht dat wij naast collega's ook een koppel zouden zijn, hebben Kobe en ik niet zélf verspreid en al vaak genoeg tegengesproken. We liggen er niet wakker van. We zijn allebei single, maar zeker niet zo wanhopig dat we dan maar met elkaar gaan aanpappen.  Ik heb trouwens nóg mannelijke vrienden met wie ik op reis ga, hé."

Ze zijn wel nóg betere vrienden geworden. "Het klikt goed tussen ons, maar we hebben nog op geen enkel moment amoureuze gevoelens gehad. Een relatie starten met een collega lijkt me sowieso geen goed idee. De liefde geeft altijd miserie, hé? En ik wil geen miserie op de werkvloer." Zelf is ze niet actief op zoek naar een lief. "Als ik hem morgen tegenkom, is hij zéker welkom. Maar ik mis hem nu niet. Daarbij, veel kansen om een potentiële nieuwe liefde te ontmoeten zijn er niet in mijn leven. Ik werk zo'n tien uur per dag, om daarna in mijn zetel te ploffen om te bekomen. En daar zal ik mijn prins niet vinden, hé?"

04-04-2017 om 21:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ish Ait Hamou is op zoek naar deze dame. Ken jij haar?

Ish Ait Hamou is op zoek naar deze dame. Ken jij haar?

http://oi67.tinypic.com/2hn6m9x.jpg

Choreograaf en presentator Ish Ait Hamou heeft onze hulp nodig. Hij wil graag een belofte nakomen, maar moet daarvoor eerst de dame op deze foto vinden. Ken jij haar toevallig?

"Tijdens mijn vlucht van Ukraine naar hier ging ik even door al mijn foto's die ik op mijn telefoon had opgeslagen.. en toen zag ik deze", vertelt Ish op Facebook. "Maanden gelezen, na een lezing, liep deze dame naar me toe. Zeer fijne en verlegen dame. Ze liet me weten dat ze graag samen op de foto wou als herinnering maar ze was haar toestel vergeten. Ik stelde voor dat ik die zelf zou nemen en het haar zou doorsturen.Helaas ben ik dit vergeten en ik zou graag mijn belofte nakomen. Al wat ik heb is deze foto, de kracht van internet en de hoop dat zij of iemand die haar kent facebook heeft."

Intussen is al geweten dat de foto in kwestie in De Gulden Zonne in Hooglede werd genomen, op 26 mei 2016. De dame in kwestie werd echter nog niet teruggevonden.

Tijdens mijn vlucht van Ukraine naar hier ging ik even door al mijn foto's die ik op mijn telefoon had opgeslagen.. en toen zag ik deze. Maanden gelezen, na een lezing, liep deze dame naar me toe. Zeer fijne en verlegen dame.

04-04-2017 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kendall Jenner draagt een zeer onthullende jeansbroek op wandel in Los Angeles

Kendall Jenner draagt een zeer onthullende jeansbroek op wandel in Los Angeles

http://oi63.tinypic.com/a9my3l.jpg

Model en realityster Kendall Jenner is de laatste jaren ontpopt tot een mode-icoon voor veel vrouwen. Ze durft te experimenten met haar kleren, slaat af en toe de bal al eens mis, maar lijkt zich daar niks van aan te trekken. En zo hebben we het graag. Tijdens een opname van Keeping Up With The Kardashians in Beverly Hills, Los Angeles werd ze afgelopen weekend gespot in een bijzondere broek.

Op het eerste zicht leek het alsof de 21-jarige een simpele afgeknipte jeansshort droeg, maar niets is minder waar. Als je goed kijkt zie je dat de naden aan de zijkant nog vastzitten aan de short en ook de enkels van de broek zijn nog aanwezig. Een ripped jeans 2.0. zouden we dit durven noemen. Op de naden staat ook nog eens de tekst 'Spice Wear' te lezen om de look helemaal heftig te maken. Wat vind jij hiervan?

04-04-2017 om 21:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B: "Stephen was een monster. Hij sloeg me, wilde seksfilmpjes van mij lekken en perste me af voor triootjes"

Mel B: "Stephen was een monster. Hij sloeg me, wilde seksfilmpjes van mij lekken en perste me af voor triootjes"

http://oi65.tinypic.com/21e4943.jpg

"Stephen Belafonte was een monster. Hij sloeg mij, maakte onze kinderoppas zwanger, dreigde ermee seksfilmpjes van mij te lekken en perste me af voor triootjes met andere vrouwen." De beschuldigingen van Mel B aan het adres van haar ex zijn zeker niet min. Nu alles in de openbaarheid komt, vreest de Spice Girl zelfs voor haar leven en dat van haar drie kinderen. Haar advocaten wisten alvast een contactverbod af te dwingen. Gisteren kwam Belafonte zijn boeltje pakken en verliet hij hun gemeenschappelijke woonst in Hollywood. Zelf ontkent hij alle aantijgingen.

Volgens Mel B begonnen de mishandelingen al in 2007, het eerste jaar van hun huwelijk. "Ik was me aan het klaarmaken voor de finale van 'Dancing with the stars'. Hij legde zijn armen rond mijn nek, begon me te wurgen en sloeg me tegen de grond. Er zat een patroon in: als ik te veel succes kreeg, gaf hij me een stevige rammeling. Kwestie van duidelijk te maken wie thuis de baas was."

In 2012 sloegen de stoppen naar verluidt door toen Mel B in opdracht van 'X Factor' een opname had met Usher. Hij sloeg haar met zijn vuist vol in het gezicht, met een gebarsten lip tot gevolg. "Toen ik vroeg hoe ik zo onder de mensen moest komen, antwoordde hij dat ik daar eerder aan had moeten denken. 'Ik had maar niet moeten flirten en neuken met Usher', klonk het letterlijk uit zijn mond."

04-04-2017 om 21:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Guy Van Sande: "Ik ben zó emotioneel en kwetsbaar nu"

Guy Van Sande: "Ik ben zó emotioneel en kwetsbaar nu"

http://oi68.tinypic.com/n2zy4z.jpg

Binnenkort moet Guy Van Sande voor de rechtbank verschijnen in verband met zijn mogelijke betrokkenheid bij een pedofiliezaak. Daarover wil hij niets kwijt, maar nu hij ook beschuldigd wordt van ongepast gedrag tijdens een van zijn fotoshoots, geeft hij toch een reactie. "In mijn ogen liep daar niets verkeerd", vertelt hij in Dag Allemaal.

In de mediawereld mag hij dan in onmin geraakt zijn, als fotograaf heeft Van Sande nog steeds heel wat werk. Voor 300 euro biedt hij een professionele shoot aan. Een heel scherpe prijs, maar niet al zijn klanten zijn tevreden. Een van hen, een zekere Nathalie, doet haar verhaal in Dag Allemaal. Ze vertelt dat Guy tijdens de shoot, die ze met haar vriend deed, ongepaste opmerkingen maakte. "Compleet ongegeneerd zei hij tegen m'n vriend dat ik 'toch zo sexy was', dat soort zaken. We hadden daar allebei een heel ambetant gevoel bij. Als een man dat één keer zegt, is dat misschien een compliment. Maar als hij continu dergelijke commentaar geeft... M'n vriend vond het er ook vér over."

Achteraf vond ze ook dat de foto's die ze kreeg allerminst voldoende waren. "Om te beginnen duurde het al erg lang voordat we onze foto's te zien kregen. Wéken heb ik erop moeten wachten. Altijd was er wel een excuus waarom hij er nog niet aan begonnen was. En uiteindelijk stuurde hij dan een selectie door van 150 foto's. Maar 't zijn er in de praktijk veel minder. Hij heeft dezelfde foto in zwart-wit, sepia en met een effectje afgedrukt. Ik wil trouwens ook zeker zijn dat ik alle foto's krijg van hem. Want wie weet houdt hij een deel voor één of ander privéarchief."

Facebookberichten
Toen ze Guy daarover aansprak, kwam die erg scherp uit de hoek. "Hij zei dat ik nogal zou schrikken als ik de onbewerkte foto's zou zien. Omdat hij heel veel werk had gehad om m'n wallen weg te werken en 't presentabel te maken. Dat is toch niet normaal?"

Guy zelf heeft echter een heel andere visie op de zaak. "We hebben inderdaad een shoot gedaan. Maar daar liep in mijn ogen niets verkeerd. Het klopt dat Nathalie mij heeft laten weten dat er te weinig foto's waren, maar daar ga ik niet mee akkoord. Als je weet dat ik aan elke foto twintig minuten Photoshop-werk had, kan je toch wel begrijpen dat ik al enorm veel tijd heb gestoken in die uiteindelijke selectie van 150 stuks?"

Dat zijn reactie wat overdreven was, geeft hij toe. "Ach ja, weet ge, op den duur word ik zó emotioneel... Ik ben zo kwetsbaar op dit moment. (stil) En als ik dan nog een duidelijke fout had gemaakt... Maar die vrouw ziet er op de foto's beter uit dan ze er ooit heeft uitgezien, geloof me. Echt waar, ik heb al zoveel meegemaakt, en ben niet gespaard gebleven de laatste maanden. Dat dit er nog eens bijkomt, is zó jammer."

04-04-2017 om 21:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na vriend van dochter in de cel, nu ook ex van moeder voor rechter: "Oplichting? Nooit iets van gemerkt"

Na vriend van dochter in de cel, nu ook ex van moeder voor rechter: "Oplichting? Nooit iets van gemerkt"

http://oi65.tinypic.com/157ozut.jpg

Zo moeder, zo dochter. Nadat de vriend van 'The Sky Is The Limit'-gezicht Melissa Van Hoydonck recent enkele dagen in de cel zat, staat de jarenlange partner van haar moeder Yolande morgen terecht voor de Antwerpse strafrechter. Als vastgoedmakelaar zou hij systematisch voorschotten in eigen zak hebben gestoken. "Nooit iets van gemerkt", zegt Yolande.

Op VIER is te zien hoe Yolande Van Hoydonck haar dochter Melissa helpt haar eigen modemerk te lanceren. Moeder en dochter zijn in 'The Sky Is The Limit' onafscheidelijk, hebben allebei stijl en blijken in het echte leven ook schijnbaar dezelfde voorliefde te hebben voor 'bad boys'. Want recent zat het lief van Melissa al tien dagen in de gevangenis in een internationaal onderzoek naar drugshandel en witwassen.

En morgen staat in de rechtbank van Antwerpen Dirk V.T. terecht wegens oplichting. De vastgoedmakelaar was jarenlang de vaste partner van Yolande. "Intussen heb ik wel gebroken met Dirk", zegt Yolande. "We zijn nu één jaar uit elkaar." Volgens haar heeft ze nooit gemerkt dat haar partner in een lastig parket zat.

03-04-2017 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollywoodlegende Doris Day wordt vandaag 95 en dat is 2 jaar vroeger dan verwacht

Hollywoodlegende Doris Day wordt vandaag 95 en dat is 2 jaar vroeger dan verwacht

http://oi64.tinypic.com/55eywm.jpg

Toen ze vorig jaar haar 92ste verjaardag vierde, liet Doris Day optekenen dat ze niet meer bezig is met haar leeftijd. En hopelijk meende de Hollywoodlegende dat, want dit weekend doken documenten op waaruit blijkt dat ze eigenlijk twee jaar ouder is dan gedacht. En dat wist ze zelf niet.

De ster van 'Calamity Jane' (1953) dacht haar hele leven dat ze geboren was in 1924, maar dat blijkt nu 1922 te zijn. De feiten kwamen aan het licht toen plots haar geboorteakte opdook, die in het 'Office of Vital Statistics' in de Amerikaanse staat Ohio wordt bewaard.

Op het document staan haar oorspronkelijke naam - Doris Mary Ann Kappelhoff - en haar geboortedatum: 3 april 1922. Haar ouders waren inderdaad Alma en William Kappelhoff uit Cincinnati.

Getal
"Ik heb altijd gezegd dat leeftijd maar een getal is", reageerde Doris Day gisteren op het nieuws. "Ik heb er nooit veel aandacht aan besteed, maar het is geweldig om eindelijk te weten hoe oud ik écht ben."

De ster van 'Pillow Talk' (1959) - waarvoor ze een Oscarnominatie kreeg - 'Midnight Lace' (1960) en 'Do Not Disturb' (1965) is daarmee even oud als andere legendes Betty White en Carl Reiner.

Gespeculeerd
"Er is wel eens gespeculeerd over de leeftijd van Doris", aldus haar woordvoerder Charley Cullen Walters. "Het ziet ernaar uit dat er eindelijk een antwoord is. Het verhaal dat ik zelf het vaakste hoorde, was dat Doris op een bepaald moment auditie deed voor een bepaalde rol en dat haar leeftijd verkeerd werd genoteerd op het formulier. Ik weet niet of dat klopt, maar het is wel mogelijk."

03-04-2017 om 18:15 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Romeo's hebben een opmerkelijke vraag: "Stuur ons naar het Songfestival"

De Romeo's hebben een opmerkelijke vraag: "Stuur ons naar het Songfestival"

http://oi68.tinypic.com/xb9ytl.jpg

Terwijl overal de Songfestival-koorts stijgt, viel een opvallende sollicitatie in de bus. Volgend jaar willen De Romeo's ons land heel graag vertegenwoordigen op de liedjeswedstrijd. "Wij stellen ons kandidaat en het is ons menens", klinkt het. "Als de mensen ons steunen, zullen we verschillende songs maken. Daaruit mag het publiek dan eentje kiezen."

Anouk deed het hen voor in Nederland en nu lanceert ook Vlaanderens populairste trio een uitgesproken wens. Terwijl de Waalse zangeres Blanche zich volop klaarstoomt voor het Eurovisiesongfestival in Oekraïne, dromen De Romeo's al van de volgende editie. "We willen dit echt heel graag", aldus Chris Van Tongelen na een gesmaakte show op het Schlagerfestival. "Ik denk dat we ons daar echt thuis zouden voelen en we zijn niet bang om een slecht figuur te slaan. Al hebben we wel één voorwaarde. Als we gaan, willen we geen wedstrijd met andere artiesten. We willen het volle vertrouwen krijgen. Mocht dat gebeuren, dan zullen we met plezier wat songs maken waaruit het publiek een keuze mag maken." Ook over de vestimentaire invulling is al nagedacht. "Voor die gelegenheid zullen we met veel plezier nieuwe pakken laten maken die helemaal passen in de sfeer van het Songfestival. Ik denk zelfs dat onze huidige kostuums daarvoor al geknipt zouden zijn."

03-04-2017 om 18:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axel Hirsoux is heel wat kilo's kwijt

Axel Hirsoux is heel wat kilo's kwijt

http://oi63.tinypic.com/oqkc47.jpg

Axel Hirsoux, ons allen bekend van zijn deelname aan Eurosong in 2014, ziet er niet meer zo uit als toen. De zanger is heel wat kilo's kwijt, onthult hij op Instagram.

'Ik in juni 2016... en ik in maart 2017', schrijft hij op Instagram bij een voor- en na-foto van zichzelf. De Waalse zanger ziet er duidelijk een stuk strakker uit. "Het leven is te kort om het te laten ontsnappen", klinkt het nog. "Ik leef mijn leven, ik droom mijn leven en ik leef mijn dromen."

03-04-2017 om 18:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dimitri Vegas & Anouk Matton outen zich als 'Game of Thrones'-fans

Dimitri Vegas & Anouk Matton outen zich als 'Game of Thrones'-fans

http://oi64.tinypic.com/34yv9g7.jpg

Hoogdag voor Dimitri Vegas en Anouk Matton. Het koppel bezocht gisteren de FACTS-beurs in de Gentse Flanders Expo en maakte er een grootse entree.

Als grote fan van 'Game of Thrones' verkleedde de dj zich als Jon Snow, mooie Matton vergezelde hem als Daenerys. De twee werden hartelijk ontvangen door acteur Kristian Nairn, Hodor uit de reeks. De beurs voor 'Fantasy, Animation, Comics, Toys & Sciencefiction' lokte het voorbije weekend 30.000 fans naar Gent.

03-04-2017 om 17:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peuter ontsnapt aan de dood terwijl ze voor foto poseert

Peuter ontsnapt aan de dood terwijl ze voor foto poseert

http://oi67.tinypic.com/2h8d461.jpg

Terwijl kleine Molly voor een foto poseert, passeert een oosterse bruine slang op slechts enkele centimeters van haar. Enkel de inlandse taipan is in Australië nog giftiger.

Bianca Dickinson was samen met haar dochter Molly op hun oprit op haar drie oudere kinderen aan het wachten, die elk moment zouden aankomen met de schoolbus. Omdat hun oprit één kilometer lang is, ging ze hen met de auto oppikken. Terwijl ze aan het wachten waren, nam de moeder enkele foto’s van haar 2-jarige dochtertje tot ze plots besefte dat een enorme slang vlak bij het been van haar kind stond.

De slang die Bianca zag, was een oosterse bruine slang. Die heeft in Australië de meeste doden op zijn teller. De enige slang die daar nog giftiger is, is de inlandse taipan. “Toen ik opkeek, was de slang al half gepasseerd. Ik zag de staart tussen haar benen, volgens mij heeft dat reptiel zelfs haar schoenen aangeraakt”, zegt Bianca. De vrouw besefte pas bij het bekijken van haar foto’s aan wat ze waren ontsnapt. “Telkens wanneer ik mijn ogen sluit, zie ik die grote slang en stel ik me voor hoe Molly weggevoerd wordt in een ambulance.”

02-04-2017 om 16:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ‘Wir schaffen das’, maar wel op het platteland

‘Wir schaffen das’, maar wel op het platteland

http://oi63.tinypic.com/167sdqo.jpg

Vluchtelingen die in Duitsland een leven willen opbouwen, moeten volgens de Duitse bondskanselier Angela Merkel open staan voor een leven in dunner bevolkte gebieden in plaats van grote steden. Ook moeten ze wat nieuwsgierig zijn naar de Duitse cultuur.

‘We verwachten dat zij die hierheen komen, onze wetten volgen, dat ze wat nieuwsgierig zijn naar onze levens’, zei Merkel in een wekelijkse videoboodschap, die zaterdag is verschenen.

Merkel erkende dat vele nieuwkomers de voorkeur hebben om te leven in grote steden. Daar een plekje vinden, kan echter vaak moeilijk zijn. ‘Daarom raad ik aan in de landelijke gebieden te blijven... waar het op het eerste gezicht misschien wat minder aanlokkelijk lijkt’, aldus Merkel. ‘Vaak in die plaatsen kunnen de mensen beter zorgen voor de belangen van de vluchtelingen en hen integreren.’

De bondskanselier zei nog dat nieuwkomers de Duitse waarden moeten omarmen: ‘tolerantie, openheid, religieuze vrijheid en vrijheid van meningsuiting.’

Duitsland heeft sinds 2015 meer dan een miljoen migranten en vluchtelingen opgenomen. Sindsdien kampt het land met politieke en sociale druk, nu de nieuwelingen in het land worden geïntegreerd.

02-04-2017 om 16:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Disney aast op Beyoncé voor ‘Lion King’

Disney aast op Beyoncé voor ‘Lion King’

http://oi64.tinypic.com/wwnb47.jpg

Disney begint binnenkort met een remake van The Lion King. Voor de stem van leeuwin Nala is voorlopig nog niemand gekozen, maar zangeres Beyoncé (35) staat hoog op het verlanglijstje van regisseur Jon Favreau (50).

Die bracht vorig jaar al een live-actionremake uit van Jungle Book en is van plan om The Lion King op dezelfde manier te maken. Het is trouwens niet de enige remake die op de planning staat bij Disney. Door het succes van Beauty & The Beast staan onder andere een terugkeer van Mulan, Aladdin en Dumbo gepland.

02-04-2017 om 16:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ‘Natuurlijk worden computers slimmer dan wij’

‘Natuurlijk worden computers slimmer dan wij’

http://oi65.tinypic.com/jpju4g.jpg

Bijna twintig jaar voor de iPad had Jan Rabaey een zelfgemaakte tablet. In een interview met De Standaard vertelt Rabaey hoe de technologie er binnen twintig jaar zal uitzien. Met technologie kunnen we onze manieren om informatie naar buiten te brengen, uitbreiden.

Worden we straks verliefd op een besturingssysteem, zoals Joaquin Phoenix in de film ‘Her’?

‘We maken de band tussen de cyberwereld en de echte wereld voortdurend sterker. De overgang vervaagt. Waar dat zal eindigen, weten we niet, maar we moeten niet bang zijn voor een plotse sprong. Zulke ontwikkelingen zie je jaren op voorhand aankomen.’

Wat kunt u nu al voorspellen?

‘Wat mij bijzonder interesseert, is hoe we de komende jaren onszelf zullen aanpassen aan en door het gebruik van technologie. Mensen hebben vijf zintuigen en één manier om informatie naar buiten te brengen. Die manier is motoriek: spreken, schrijven, gebaren maken. Met technologie kunnen we dat uitbreiden. Denk aan een bouwvakkershelm die met radarsensoren in de gaten houdt wat er achter jou gebeurt en met een triller waarschuwt voor gevaar.’

Kan onderzoek naar inventieve technologie ook mislukken?

‘Absoluut. Het mooiste voorbeeld is Google Glass: schitterende technologie, maar te vroeg op de markt gebracht. De mensen vonden het eng. Het idee dat je op elk moment gefilmd kon worden, schrikte af, vreemd genoeg, want we worden overal gefilmd (wijst een camera aan in het plafond).’

Is het mogelijk dat we ooit slaven worden van computers die  slimmer zijn dan wij?

Er wordt veel overdreven. Natuurlijk worden computers slimmer dan wij. Op sommige vlakken zijn ze het nu al, maar dat is geen reden om bang te zijn. Dankzij onze technologie zullen we wellicht zelf slimmer worden, zodat we onze technologie beter de baas kunnen.’

02-04-2017 om 16:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Wever over omstreden persconferentie: ‘Ik zou vandaag net hetzelfde doen’

De Wever over omstreden persconferentie: ‘Ik zou vandaag net hetzelfde doen’

http://oi66.tinypic.com/212wwsh.jpg

Burgemeester van Antwerpen Bart De Wever (N-VA) heeft geen begrip voor de kritiek op de persconferentie die hij gaf na het incident op de Antwerpse Meir nu tien dagen geleden.

‘Ik zou vandaag net hetzelfde doen’, zei De Wever in het VTM Nieuws. ‘Er is vooral een groot politiek spel en een politiek theater opgevoerd.’

Op donderdag 23 maart reed een wagen met hoge snelheid over de Meir. De wagen kon door het snelleresponsteam van de politie aan de Kaaien worden onderschept. De chauffeur, een 39-jarige Franse Tunesiër, was onder invloed en in de wagen werd een gedemonteerde riot gun zonder munitie, een airsoft pistool, steekwapens en een bus met onbekende inhoud gevonden.

Kort na de arrestatie gaf burgemeester De Wever samen met de korpschef een persverklaring. Minister van Justitie Koen Geens (CD&V) zei deze week in de Kamer dat het federaal parket en het Antwerps parket die persconferentie formeel verboden hadden.

‘Het was de allereerste keer dat ik dat hoorde’, aldus De Wever. ‘De boodschap was afgestemd met het parket en de eindversie was doorgemaild aan het parket, maar daarop is nooit een reactie gekomen. Je zou toch denken dat als je de eindversie in je mailbox krijgt van iets wat je formeel verboden hebt, dat je toch een heel boze mail terugstuurt.’

Volgens hem zou elke burgemeester hetzelfde doen. ‘Er was onlangs een bomdreiging in het station van Mechelen en de burgemeester (Bart Somers, nvdr) hield de mensen van minuut tot minuut op de hoogte. Zelfs wanneer Dovo ter plaatse komt.’

De Wever: ‘Het lijkt me bestuurlijk mijn plicht naar de openbare orde toe om, als iedereen ziet dat er iets aan de hand is in de stad, even de basisinformatie te geven en vooral te zeggen: geen zorgen, de man is opgepakt en alles is onder controle’.

02-04-2017 om 16:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-04-2017
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Ze drinken graag een Duveltje": vrienden barricaderen woning trouwers met 333 bierbakken

"Ze drinken graag een Duveltje": vrienden barricaderen woning trouwers met 333 bierbakken

http://oi64.tinypic.com/oh0nt4.jpg

Een koppel uit het Oost-Vlaamse Wichelen wacht deze nacht, na hun trouwfeest, nog een helse klus. Hun huis werd gebarricadeerd met 333 bakken Duvel. "Ze drinken graag een Duveltje", klinkt het lachend bij de vrienden.

"Dit leek ons echt een leuk idee", zeggen bedenkers Davy Roelandt en Jelle Van Wesepoel. Samen met andere vrienden van de oudleidingsploeg van Chiro Wichelen slaagden ze erin om bij een brouwer in Kalken voldoende bakken leeggoed aan de kant te houden, goed voor ruim 1.000 euro. De bruid en bruidegom, Jasmine Van Bever en Willem Dauwe, zullen vanavond, na afloop van het feest, echter geen Duveltje meer kunnen drinken, want alle flesjes zijn intussen gevuld met... water.

Met een kleine heftruck werden alle bakken Duvel naar de wijk gebracht waar de trouwers wonen. Met vereende krachten werd een indrukwekkende Duvelmuur gebouwd, voor de gevel van de woning. Hoogte: liefst 25 bakken. "Momenteel weten ze nog van niks, maar dat zal wellicht niet lang meer duren", vertelden de vrienden vlak voor de start van de huwelijksviering in de Wichelse Sint-Gertrudiskerk, deze middag.

01-04-2017 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Milieuvriendelijk barbecueën: zo doe je het

Milieuvriendelijk barbecueën: zo doe je het

http://oi63.tinypic.com/2irnds.jpg

De zon is terug van een welverdiende vakantie en dus halen veel Belgen hun barbecue van stal. Helaas zijn deze openluchtetentjes zelden goed voor het milieu, alle gezelligheid ten spijt. Wij geven je enkele tips om de schade te beperken.

1. Overdrijf niet

Dat geldt zowel voor de grootte van je barbecue als voor de brandstof die je gebruikt. Barbecue je in intieme kring, kies dan voor een kleiner toestel. Zo bespaar je plaats en verbruik je minder vervuilende brandstof. Win-win!

2. Kies voor een elektrisch toestel

Tijdens het barbecueën komen er altijd broeikasgassen vrij, ongeacht welk toestel je gebruikt. Toch kan je de uitstoot van die schadelijke stoffen beperken, door bijvoorbeeld te kiezen voor een elektrisch apparaat of een gasbarbecue. Bij die eerste soort zorgt enkel de gebruikte elektriciteit voor schadelijke stoffen en bij een gasbarbecue komen alleen tijdens het gebruik van het toestel broeikasgassen vrij.

3. Maak je menu milieuvriendelijk

Opteer in de mate van het mogelijke voor een milieuvriendelijk menu. Denk aan vleesvervangers en vissoorten die het milieu minder belasten, maar ook aan groenten, brood en sausjes als duurzame aanvulling op de hoofdschotel. Probeer daarnaast ook zo weinig mogelijk voedsel te verspillen. Koop zeker niet teveel en bewaar alles zo lang mogelijk afgedekt in de koelkast.

01-04-2017 om 19:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. ‘Laptopbommen IS kunnen beveiliging luchthaven omzeilen’

‘Laptopbommen IS kunnen beveiliging luchthaven omzeilen’

http://oi64.tinypic.com/33wmph2.jpg

IS en andere terreurorganisaties hebben nieuwe manieren ontwikkeld om explosieven in elektronische toestellen te plaatsen zodat ze de beveiliging op luchthavens kunnen omzeilen. Dat beweren de Amerikaanse inlichtingendiensten op basis van tests van de FBI.

De terroristen hebben ‘gesofisticeerde’ apparaten bemachtigd waarmee ze kunnen testen hoe ze explosieven ongemerkt in elektronische toestellen kunnen plaatsen. Daardoor zouden ze nu explosieven in de batterij van een laptop of tablet kunnen smokkelen. Meer nog: ze zouden ook een manier hebben gevonden om het toestel lang genoeg te laten werken om de dader door de beveiligingscontrole op de luchthaven te krijgen. En dat maakt het bijna onmogelijk om op te sporen.

Deze informatie, die vergaard werd in de voorbije maanden, zou een belangrijke rol gespeeld hebben in de beslissing van de Trump-administratie om reizigers uit acht landen uit het Midden-Oosten te verbieden om nog een laptop of tablet in te checken op een vlucht naar de VS. Die acht landen zijn niet ‘zomaar’ uitgekozen, luidt het bij de Amerikaanse autoriteiten. ‘Uit inlichtingen blijkt dat er in die landen een grotere bedreiging bestaat.’

Volgens de Amerikaanse staatsveiligheid zijn er ook ‘aanwijzingen’ dat de terroristen zich nog altijd focussen op de luchtvaart. ‘We blijven nieuwe informatie vergaren en analyseren’, luidt het. ‘Zo kunnen we de controles op de luchthavens voortdurend aanpassen, zodat de veiligheid van de passagier gegarandeerd blijft.’

01-04-2017 om 19:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!