Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

06-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frans Bauer wil geen dieetrace met Paul de Leeuw

Frans Bauer wil geen dieetrace met Paul de Leeuw

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/frans-bauwer.jpg
De Nederlandse presentator Paul de Leeuw heeft Frans Bauer uitgedaagd voor een dieetrace maar dat ziet de schlagerzanger niet zitten, schrijft De Telegraaf.

Meniscus
De Leeuw zei tijdens de uitzending van 'Mooi weer de Leeuw' dat hij "onwijs gemotiveerd" is om af te vallen. Maar als extra stimulans vroeg hij Frans om het tegen hem op te nemen in een weddenschapje 'wie valt het meest af'. Maar Frans past. Hij moeten binnenkort aan een gescheurde meniscus worden geopereerd en daarna revalideren.

Geen sport
Bauer kan tijdens zijn revalidatie niet sporten en zonder sport lukt afvallen hem niet zo goed. Als hij bij voorbaat gedoemd is om te verliezen, heeft Frans er geen zin in.

06-02-2009 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin Bacon en John Malkovich op lijst fraudeur Madoff

Kevin Bacon en John Malkovich op lijst fraudeur Madoff

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/bernie-madoff.jpg
Superfraudeur Bernie Madoff zit niet in de cel, maar heeft huisarrest in zijn New Yorkse penthouse.

De filmacteurs Kevin Bacon en John Malkovich, de honkbalspeler Sandy Koufax, de projectontwikkelaar (Word Trade Center) Larry Silverstein, en Madoffs eigen advocaat Ira Sorkin.

Het zijn enkele van de personen van wie de namen voorkomen op een lijst van verscheidene duizenden cliënten die geld hebben verloren door investeringsbankier Bernard "Bernie" Madoff. De lijst is vrijgegeven bij het aanspannen van een zaak voor het U.S. Bankruptcy Court in Manhattan.

Signalen genegeerd
De 162 bladzijden tellende lijst vanavond op, kort nadat klokkenluider Harry Markopolos parlementsleden van het Huis van Afgevaardigden op een hoorzitting had verteld dat hij had ontdekt dat speciale fondsen waren opgezet om investeringen door Madoff naar Europa door te sluizen. De managers van deze 'feeder'-fondsen zouden signalen van grootschalige fraude hebben genegeerd, zei Markopolos.
Markopolos was van plan zijn bevindingen voor te leggen aan de inspecteur-generaal van de Securities and Exchange Commission (SEC). Als zij op waarheid berusten worden analisten gesteund die stellen dat de veronderstelde fraude veel te omvangrijk is om door een enkel persoon te zijn gepleegd. Aanklagers zeggen dat Madoff erkent dat ruim vijftig miljard aan investeringen verloren is gegaan.

Madoffs vrouw, zoons en broer
De lijst telt vooraanstaande mensen en instellingen die al reeds zijn genoemd, zoals de familie Wilpon, de eigenaar van de New York Mets. De bedragen die aan Madoff zijn toevertrouwd worden niet genoemd.

Sorkin is de advocaat die Madoff verdedigt tegen beschuldigingen dat hij de grootste fraude in de geschiedenis heeft gepleegd. Anderen op de lijst zijn Madoffs vrouw, zoons en broer. Madoff is nog niet formeel in staat van beschuldiging gesteld. Hij heeft huisarrest in zijn penthouse.

06-02-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wendy 'Ushi' van Dijk wint kort geding tegen weblog GeenStijl

Wendy 'Ushi' van Dijk wint kort geding tegen weblog GeenStijl

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/wendy-van-dijk.jpg
Wendy van Dijk bij de lancering van het schaatsprogramma Dancing on Ice.

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ushi.jpg
Wendy van Dijk als het Japanse journalistje Ushi.

De Nederlandse presentatrice Wendy van Dijk, onder meer bekend van het VT4-programma Gene & Ushi en Dancing On Ice, heeft de rechtszaak die zij aanspande tegen de populaire Nederlandse weblog GeenStijl gewonnen.

"Foekie foekie"
Van Dijk was boos omdat de weblog gisteren beweerde dat ze onlangs zou zijn vreemdgegaan met tv-producent Reinout Oerlemans. GeenStijl had het gisteren over "foekie foekie gedaan". Haar imago zou door dat bericht zijn geschaad.

Een Amsterdamse rechter bepaalde vandaag tijdens een kort geding dat GeenStijl een schadevergoeding van 7.500 euro moet betalen en de komende zeven dagen een rectificatie moet plaatsen. Van Dijk had een schadevergoeding van 100.000 euro geëist.

"Aantoonbaar juist"
Ondanks de uitspraak van de rechter staat GeenStijl nog steeds achter het bericht over het vermeende slippertje tussen Van Dijk en Oerlemans. "Ach, uiteindelijk is het een kwestie van tijd. Vroeg of laat komen onze -of andere bronnen- wel met het verhaal dat de affaire aantoonbaar juist is", meldt de weblog.

Eyeworks-directeur Oerlemans trouwde afgelopen zomer met Danielle Overgaag, die momenteel zwanger is van hun vierde kind. Van Dijk heeft een relatie met programmadirecteur Erland Galjaard van de zender RTL.

De Crem
GeenStijl haalde eind 2008 ook hier het nationaal nieuws toen ze bekendmaakten dat minister van Defensie Pieter De Crem (CD&V) hinderlijk zou worden gevolgd. Aanleiding was de nasleep van de blogaffaire rond blogster Nathalie Lubbe Bakker (35) in New York. De Crem vond dat bloggen een steeds gevaarlijker fenomeen werd.

06-02-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.59ste Berlinale start met thriller The International

59ste Berlinale start met thriller The International

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/the-international.jpg
Clive Owen en echtgenote Sarah-Jane Fenton op de rode loper in Berlijn.

Met de vertoning in wereldpremière van Tom Tykwers politieke thriller The International is donderdagavond de 59ste editie van de Berlinale, het vermaarde internationale filmfestival in de Duitse hoofdstad, geopend.

Het actiedrama van Tykwer, bekend van Lola Rennt, legt in tijden van financiële crises en globaliseringsangst de vinger in een van de hedendaagse wonden. De hoofdrollen worden vertolkt door de Brit Clive Owen en de Australische schoonheid Naomi Watts.

Oorlogfilms en globalisering
Tot 15 februari passeren in Berlijn bijna 400 films de revue, al omvat het officiële competitieluik -de prenten die in aabnmerfking komen voor gouden en zilveren beren- slechts 18 films. De Berlinale mikt dit jaar op meer dan een kwart miljoen bezoekers.

Naast The international staan deze editie nog behoorlijk wat films over oorlog en de slachtoffers van de globalisering op het menu. Maar geen filmfestival zonder glamour en glitter, en dus mogen de paparazzi onder andere Kate Winslet, Leonardo DiCaprio, Michelle Pfeiffer, Renée Zellweger, Keanu Reeves, Demi Moore, Michel Piccoli, Willem Dafoe, Woody Harrelson en Steve Martin verwelkomen.

06-02-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele uit de kleren voor aidscampagne

Gisele uit de kleren voor aidscampagne

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/gisele-bundchen-2.jpg
Gisele Bundchen heeft een sexy fotoshoot klaar die de aidscampagne Red veel geld moet - en zal - opbrengen. Het Braziliaanse supermodel heeft duidelijk de beste manier gevonden om een goed doel een duwtje in de rug te geven: uit de kleren gaan. De ex van Leo Di Caprio zegt dat ze sinds haar jeugd in het arme Brazilië al vastberaden is om iets te doen voor de goede zaak.

06-02-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Film Sex and the City krijgt vervolg

Film Sex and the City krijgt vervolg

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sex-and-the-city-2.jpg
Wie nog geen genoeg heeft van Sex and the City kan zijn hart ophalen. Er komt een tweede film over de belevenissen van de New Yorkse vriendinnen Carrie, Miranda, Samantha en Charlotte. Dat heeft een woordvoerder van filmstudio New Line Cinema bevestigd.

Zowel de vier hoofdrolspeelsters Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis and Cynthia Nixon als regisseur Michael Patrick King hebben getekend voor de productie. De film wordt in de zomer van 2010 in de bioscoop verwacht.

In mei vorig jaar werd de eerste Sex and the City-film een groot succes in de bioscoop, met een wereldwijde omzet van bijna 325 miljoen euro. De film volgde op de televisieserie die tussen 1998 en 2004 werd uitgezonden op de Amerikaanse televisie.

06-02-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Aniston huilde toen ze grijs haar ontdekte

Jennifer Aniston huilde toen ze grijs haar ontdekte

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jennifer-aniston-8.jpg
Jennifer Aniston ging helemaal door haar dak toen ze een grijs haar op haar kruin ontdekte. Volgende week wordt Aniston veertig en ze was naar verluidt wanhopig toen ze het teken van veroudering in de spiegel zag.

Flippen
"Ik vond een lang grijs haar en dat deed me flippen. Het is niet mijn eerste grijs haar maar wel het eerste dat zo lang was. Ik dacht 'hoeveel zijn er nog, en wat betekent dat?'. Ik begon te huilen, ik kon er niets aan doen".

Sinds ze het grijze haar ontdekte, ziet Jennifer op tegen haar veertigste verjaardag. In de talkshow van Ellen DeGeneres weigerde ze te bevestigen dat ze die dag met haar vriend John Mayer zou doorbrengen.

Bret Michael
Intussen onthult Bret Michael, de zanger van metalband Poison, dat hij een boon heeft voor Jennifer. "Laat er geen twijfel over bestaan: ik vind Jennifer heet, slim, grappig en een fantastische actrice. Ze is bovendien creatief en lijkt ook op zakelijk vlak zeer beslagen. Ze lijkt me ook een vrouw die je aan je moeder kan voorstellen. Maar achter de gesloten deuren van de tourbus zou de tijger in haar naar boven komen".

06-02-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van Damme wil met filmsucces 'verloren zoon' terugwinnen

Van Damme wil met filmsucces 'verloren zoon' terugwinnen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jean-claude-van-damme-1.jpg
Jean-Claude Van Damme heeft gezworen dat hij zijn carrière nieuw leven zal inblazen in een ultieme poging om zijn zoon terug te winnen. In de jaren negentig gng het de Muscles from Brussels zowel privé als professioneel niet voor de wind. Na de onfrisse scheiding van zijn vierde vrouw Darcy LaPier, in 1997, verloor hij alle contact met zijn zoon, de inmiddels 13-jarige Nicholas.

'Ja pa is een loser'
Van Damme in The Sun: "De enige manier waarop ik mijn zoon kan terugwinnen, is terug succesvol te worden. 'Je vader is een loser' zeggen ze immers tegen hem".

Voogdijstrijd in film
In de semi-autobiografische actiethriller 'JCVD', die vorig jaar werd uitgebracht maar niet echt brokken maakte, verwerkte Van Damme onder meer zijn voogdijstrijd om Nicholas. Juridisch gezien mag Van Damme geen uitspraken doen over zijn scheiding van Darcy of zijn voogdijstrijd.

Zonen mogen zelfs niet Facebooken
"Dat ik mijn zoon niet kan zien, is een ramp voor mij. Dat kan je niemand aandoen. Het gaat zelfs zo ver dat Nicholas niet mag communiceren met mijn andere kinderen op Facebook. Mijn andere zoon maakt een film en wil dat Nicholas erin meespeelt omdat hij hem mist. Die twee begonnen dus te communiceren over het script. Maar iemand kwam erachter en verbood Nicholas nog met zijn broer te chatten".

Van Damme heeft nog een zoon van 21, Kristopher en een dochter van 18, Bianca. Hij laat nog weten dat hij blij is dat hij zijn zelfdestructieve verleden achter zich heeft gelaten en zich nu concentreert op zijn gezinsleven.

Geen wiet of coke meer
"Tijdens mijn rock-n'-rollbestaan heb ik roofbouw gepleegd op mijn lichaam. Godzijdank heb ik jarenlang hard getraind en was ik fysiek in opperste conditie. Anders was ik al lang dood, dat zweer ik je. Ik ga naar de gym en rook geen wiet meer en snuif geen coke meer. Ik sta met mijn voeten stevig op de grond. Ik ben niet Dolce & Gabbana, ik ben Levi's. Ik ben een man van het volk, de werkmens is dol op mij".

06-02-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay tijdens Grammy's wegens plagiaat gedagvaard

Coldplay tijdens Grammy's wegens plagiaat gedagvaard

Om Viva La Vida te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B
.

.
Gitaarvirtuoos Joe Satriani heeft een team advocaten ingehuurd om Coldplay tijdens de uitreiking van de Grammy's, aanstaande zondag, officieel te dagvaarden wegens plagiaat. Satriani meent dat Coldplays recente single 'Viva La Vida' een doorslag is van zijn nummer 'If I Could Fly'.

Zeven nominaties
Coldplay is voor zeven awards genomineerd en dat maakt Satriani sterk dat de Britse rockers op de ceremonie zullen opdagen. Satriani's advocaat Howard King heeft een team ingeschakeld om de groep "te volgen waar ze ook gaan zodat de gerechtsdocumenten persoonlijk kunnen worden overhandigd".

King heeft naar verluidt ook een cameraploeg ingehuurd om het moment waarop de dagvaarding wordt overhandigd te filmen.

"Frustrerend en onterecht"
Coldplay heeft al laten weten dat ze de plagiaatskwestie "frustrerend en volslagen onterecht" vinden. Drummer Will Champion: "Het is vergezocht en belachelijk, maar meer kunnen we momenteel niet zeggen. We zullen wel zien wat er gaat gebeuren". Ons oordeel? Satriani maakt zich oeverloos belachelijk. Het zijn immers allebei stinkers van songs.

06-02-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo stelp ik de pijn
Zo stelp ik de pijn.


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Shannen_Elizabeth_019.jpg


zo stelp ik de pijn.

weer één van mijn gedichten
die de pijn stelpt die ze in mij aanrichten
waarom worden mensen zo gebouwd.
Dat je er na een tijd van houdt.
Maar blijkbaar is dat weer niet goed.
Is het weer niet hoe het moet.
Ik weet niet hoe ik me moet gedragen.
En toch blijf ik het elke keer op nieuw wagen.
Wagen op de ware ik te laten zien als er veel gevoelens in me zijn.
Van die gevoelens die je verscheuren van de pijn.
Kan er mij iemand zeggen wat ik hier nog sta te doen?



06-02-2009 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
05-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon wil nier afstaan aan Natalie Cole

Zoon wil nier afstaan aan Natalie Cole

Om Mr Melody te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.


Natalie Cole krijgt misschien een nier van haar zoon Robert. Dat onthulde de zangeres tegenover het Amerikaanse tijdschrift Entertainment Weekly. Cole kampt met nierproblemen en moet daarom drie keer per week worden gedialyseerd.

Lief en gek
Een donornier zou dé oplossing zijn. Momenteel wordt onderzocht of de nier van haar 31-jarige zoon geschikt is voor donatie. Cole zegt geraakt te zijn door het aanbod van Robert. "Het is heel lief en ook wel gek als mensen je zoiets aanbieden."

Hepatitis C
Als de nierdonatie slaagt, is de 58-jarige dochter van wijlen Nat King Cole echter nog niet van haar gezondheidsproblemen af. Afgelopen zomer maakte ze wereldkundig dat ze aan hepatitis C lijdt. De zangeres vermoedt de leveraandoening te hebben opgelopen toen ze jaren geleden een drugsverslaving had.

05-02-2009 om 18:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kevin wil Britney tegemoetkomen bij toer

Kevin wil Britney tegemoetkomen bij toer

Om Womanizer te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B
.


Britney Spears en Kevin Federline voeren "afrondende gesprekken" over een voogdijregeling die ervoor moet zorgen dat beide ouders toegang hebben tot hun twee zoons gedurende de tournee van de popster. Dat zei de advocaat van Federline in het Amerikaanse entertainmentprogramma E! News.
Bezoekrecht
De 27-jarige Spears zal tijdens de Circus Tour, die op 3 maart van start gaat in New Orleans en op 28 april ten einde komt in Chicago, haar zoons Sean Preston (3) en Jayden James (2) "vrijwel even vaak zien als normaal". Federline heeft sinds begin vorig jaar de volledige voogdij over de jongetjes, maar Spears heeft voor bijna de helft van de tijd bezoekrecht.
Positieve omgeving
De 30-jarige Federline bedenkt momenteel een plan om het voor Britney zo gemakkelijk mogelijk te maken toegang te hebben tot haar kinderen tijdens de tournee. "Kevin probeert ervoor te zorgen dat hij met de jongetjes op verschillende centrale locaties in het land is", legde de advocaat uit. "Hij doet dat omdat hij Britney een positieve omgeving wil bieden tijdens de toer, zodat het een succes wordt."

Het is onduidelijk of Victoria Prince, de nieuwe vriendin van de voormalige achtergronddanser, meereist met haar vriend en diens kroost. De 26-jarige Prince is volgens de advocaat een "zeer stabiel persoon". "Ze is solide, verantwoordelijk en heeft een positief effect", legde hij uit.

05-02-2009 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba weer in vorm door corset

Jessica Alba weer in vorm door corset

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-alba-4.jpg
Jessica Alba gelooft dat ze na haar bevalling van dochter Honor weer zo snel in vorm was door het dragen van een corset. Dat zegt de actrice in de Amerikaanse editie van het tijdschrift Elle.

"Acht weken nadat een vriendin van mij beviel, had ze alweer een six-pack. Ze raadde me aan een elastische band rond mijn middel te dragen", vertelt ze. "Bij mij werkte het niet zo snel als bij haar. Maar een six-pack past dan ook niet bij mijn lichaam."
In eerste instantie deed de 28-jarige actrice na de geboorte ook nog aan fitness omdat ze een fotoshoot had voor Campari, maar dat ging haar niet makkelijk af. "Het was verschrikkelijk. Ik stond te huilen en ben sindsdien niet meer naar de sportschool geweest."

Alba vertelt dat ze sinds de geboorte van Honor in juni sowieso veel vaker huilt. "Dat is iets nieuws, ik huilde vroeger nooit. Maar het moederschap heeft een grote jankende warboel van me gemaakt."

Alba kreeg Honor Marie met Cash Warren, een regieassistent die ze ontmoette op de set van 'The Fantastic Four'. Een maand voor de geboorte van hun dochter stapten de twee in het huwelijksbootje.

05-02-2009 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Reymen bevallen van dochtertje Pixie Lolita

Ann Reymen bevallen van dochtertje Pixie Lolita

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ann-reymen.jpg
MNM-presentatrice Ann Reymen is bevallen van haar eerste kindje. Haar dochtertje luistert naar de naam Pixie Lolita. Het meisje was 48 cm bij de geboorte en woog 2,630 kg. De 32-jarige ex-Donna-presentatrice heeft nog geen programma bij MNM, omdat ze bij de oprichting van de zender al in zwangerschapsverlof was.

05-02-2009 om 14:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whoopi Goldberg verdedigt Christian Bale's scheldpartij

Whoopi Goldberg verdedigt Christian Bale's scheldpartij

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/whoopi-goldberg.jpg
Whoopi Goldberg springt in de bres voor Christian Bale, die deze week in het nieuws kwam met zijn scheldtirade op de set van 'Terminator'. Bale schold er de fotografieverantwoordelijke verrot omdat die tijdens de opname door de achtergrond liep, die tirade werd een hit op het internet. Goldberg wijst erop dat heel wat artiesten, zijzelf inbegrepen, uit hun sloffen schieten na lange werkdagen op filmsets.

Goldberg (53): "We weten niet of dit incident zich voordeed aan het eind van een opnamedag. We weten niet hoeveel uren hij al had gewerkt. Ik weet dat het belachelijk klinkt, maar ook ik heb mensen de huid volgescholden. Als je professioneel bezig bent, moet je weten wat je niet moet doen".
Goldberg meent ook dat er meer maatregelen moeten genomen worden om te verhinderen dat opnames worden verknald door cast- en crewleden. "Er zijn ongeveer 150 mensen op een filmset en als er gedraaid wordt, roept iemand 'stilte'. Zes of zeven assistent-regisseurs zorgen ervoor dat iedereen dan zwijgt en er niemand door het cameraveld loopt".

05-02-2009 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher wil Britse premier worden

Noel Gallagher wil Britse premier worden

Om Wonderwall te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B
.


Noel Gallagher meent dat het slechts een kwestie van tijd is tot zijn populariteit hem naar 10, Downing Street leidt, de ambtswoning van de Britse premier. Zodra hij het land leidt, zal hij "eens goed lachen".

"Vroeg of laat zal de publieke opinie ervoor zorgen dat ik premier word. Geloof me, ik zal maar vijf jaar aanblijven en op het eind zullen er tranen vloeien. Maar al die tijd zal er goed gelachen worden".

Noel zei ooit dat politiek als voetbal is. "Labour is mijn team en zelfs als er een aanvaller is die je niet aanstaat, blijf je je team steunen". Toch is hij geen fan van de huidige premier Gordon Brown, van Labour. "Na Tony Blair hebben we niemand gehad die deftig kan praten", aldus Gallagher.

05-02-2009 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springsteen boos om oneerlijke kaartverkoop

Springsteen boos om oneerlijke kaartverkoop

Om Streets Of Philadelphia te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.



Bruce Springsteen is furieus op het bedrijf dat de kaartverkoop regelt voor zijn concert in New Jersey. Via de site van Ticketmaster zouden potentiële ticketkopers worden doorverwezen naar dochtermaatschappij TicketsNow, een site waarop mensen in staat worden gesteld concertkaartjes te ruilen of te verhandelen tegen prijzen die boven de marktwaarde liggen.

Belangenvermenging
"Wij vinden dit pure belangenvermenging", laten Springsteen en zijn E Street Band op de website van de zanger weten. "Ticketmaster moet waken over een goede en eerlijke kaartverkoop tegen normale prijzen."
Excuses
Ticketmaster heeft Springsteen inmiddels beloofd te stoppen met het doorlinken van kopers. "Wij bieden Bruce, zijn management en boven alles zijn fans onze oprechte verontschuldigingen aan", laat het bedrijf weten.

Pinkpop
Springsteen komt dit jaar naar Nederland. Samen met zijn band komt de 59-jarige zanger naar de veertigste editie van Pinkpop. De Amerikaanse rockster verzorgt op de eerste festivaldag, 30 mei, de afsluitende act.

05-02-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James Taylor betaalt cruise met optredens aan boord

James Taylor betaalt cruise met optredens aan boord

Om You've Got A Friend te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.



Folklegende James Taylor hoeft niet te betalen voor de overtocht die hij met zijn band van Amerika naar Engeland maakt aan boord van het luxueuze cruiseschip Queen Mary 2. In ruil zal hij enkele concerten geven voor zijn medepassagiers.

De man van de hit 'You've Got A Friend' kijkt uit naar zijn transatlantische trip op 's werelds grootste en duurste cruiseschip. "Mijn hele band en al het materiaal naar Europa overvliegen zou me anders een fortuin kosten. We hebben een deal gesloten met Cunard (de rederij achter de Queen Mary 2, nvdr). We gaan aan boord repeteren en voor onze overtocht betalen met enkele concerten aan het eind van de reis".

05-02-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Howard K Stern rouwt nog steeds om Anna Nicole

Howard K Stern rouwt nog steeds om Anna Nicole

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/anna-nicole.jpg
Howard K Stern is nog steeds niet over het verlies van zijn geliefde Anna Nicole Smith heen. Dat vertelde de voormalige vriend en advocaat van de overleden playmate in de Britse versie van het programma Entertainment Tonight. "Ik vind het nog steeds moeilijk om beelden of foto's van haar te zien en te beseffen dat ze er niet meer is."

Onbedoelde overdosis
Smith overleed op 8 februari 2007, vijf maanden na de dood van haar 20-jarige zoon Daniel en de geboorte van haar dochtertje Dannielynn. Een onbedoelde overdosis medicijnen werd de 39-jarige blondine fataal.

Stern, die pas de laatste maanden van haar leven een relatie met Smith had maar al sinds de jaren negentig haar belangen behartigde, vertelt dat hij pas na haar dood besefte hoe belangrijk de seksbom voor hem was. "Ze was mijn leven. Ik heb mijn hele wereld voor haar opgegeven."

Concentratieproblemen
Het eerste jaar na haar dood was Stern zo aangedaan dat hij moeite had zich te concentreren. "Ik kon me niet langer dan een paar minuten op iets focussen zonder in te storten. Ik deed alles op de automatische piloot", vertelt hij. "Er was een tijd dat ik eigenlijk alleen maar dood wilde."

Nog steeds heeft de advocaat de dood van zijn geliefde cliënte nog geaccepteerd. "Ik heb nog steeds dromen waarin ze leeft en waarin alles dat de afgelopen twee jaar is gebeurd een boze droom blijkt te zijn geweest."

05-02-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger The Cramps bezwijkt aan hartprobleem

Zanger The Cramps bezwijkt aan hartprobleem

Om The Cramps te bekijken druk op de foto.

Zet de player links af A.U.B.


.
Lux Interior, de frontman van de legendarische Amerikaanse punkband The Cramps, is op 62-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in Californië. Hartproblemen zouden hem fataal zijn geworden.

New Yorkse punkscène
The Cramps drukten voor het eerst hun stempel op de New Yorkse punkscène in het midden van de jaren '70, toen ze in legendarische clubs als CBGB en Max's Kansas City speelden met Television, The Ramones, Blondie en Patti Smith.

Echtpaar
Lux Interior - echte naam Erick Lee Purkhiser - werd geboren in 1946. In 1972 leerde hij zijn vrouw Kristy Wallace (beter bekend als Poison Ivy, de gitariste van de band) kennen, terwijl die aan het liften was. Nauwelijks een jaar later richtten de twee samen The Cramps op.

De band maakte in korte tijd furore met hun vuile mix van punk en rockabilly, en wordt nog altijd beschouwd als een van de pioniers van het 'psychobilly' genre. The Cramps hebben maar liefst 14 platen uitgebracht. Ze hadden hits met onder meer 'Human Fly', 'Garbage Man' en later 'Can Your Pussy Do The Dog?' en 'Bikini Girls With Machine Guns'.

Orgie van waanzin
Optredens van The Cramps - ze waren in het begin van de jaren negentig graag geziene gasten op festivals als Futurama, Pukkelpop en Seaside - waren steevast een aanstekelijke orgie van rauwe gitaren, kurkdroge drums en de performance van Lux.

Terwijl zijn vrouw op de achtergrond in glitterbikini of hotpants wellustig stond te wezen en achteloos wonderen verrichtte op haar Gretchengitaar, ontbond Lux zijn duivels. Hij gromde en schreeuwde, trok zich de kleren van het lijf, simuleerde seks met de microfoon in zijn gulp en eindigde steevast in zijn string. Een mens zou het van minder aan zijn hart krijgen.

Of Poison Ivy de band nu definitief begraaft, is nog niet duidelijk

05-02-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!