Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Logan
Johnny Logan
Om What's Another Year te bekijken druk op de foto.

.

Johnny Logan (Frankston (Australië), 13 mei 1954) is een Ierse zanger en liedjesschrijver. Zijn werkelijke naam luidt Seán Patrick Michael Sherrard. Zijn vader was een bekende Ierse tenor, Patrick O'Hagan, die drie keer optrad in het Witte Huis.

Johnny Logan won het Eurovisiesongfestival niet minder dan drie keer voor Ierland. De eerste keer was dat met What's Another Year, gecomponeerd door Shay Healy, in Nederland in 1980. Hold Me Now, dat Johnny zelf schreef, won in 1987 in België. Hij had bijna vier keer gewonnen; in 1984 behaalde hij de tweede plaats als schrijver van het liedje Terminal 3. Het werd gezongen door Linda Martin. In 1992 won hij als componist met Why Me, gezongen door (diezelfde) Linda Martin.

Johnny is vooral populair in Duitsland, Nederland en Denemarken, waar hij bekend is als Mister Eurovision.

In 2006 zetelde hij in de Belgische voorronde van het songfestival. In zijn thuisland weigerde hij in de jury te zitten, maar aangezien hij in België zijn 2de overwinning behaalde kon hij het niet weigeren. Hier raakte hij onder de indruk van de Leuvense zanger Kaye Styles en zijn nummer "Profile". Samen brachten Logan en Styles in 2006 de hit "Don't Cry" uit, een r&b-versie van het nummer "Hold Me Now

04-06-2008 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roch Voisine
Roch Voisine
Om Chanson à Hélène te bekijken druk op de foto.



04-06-2008 om 10:07 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
03-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik hoorde weer diezelfde stem
Ik hoorde weer diezelfde stem

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kylie2621024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 ik hoorde weer diezelfde stem
die ging door merg en been
en riep, wij hebben hem
allen hierheen

Wat heb ik misdaan
dat ik hier op het schavot moet staan
mij van geen kwaad bewust

vanwaar die blikken vol diepe haat
die geen ziel onbewogen laat
als had ik de satan zelve gekust

03-06-2008 om 22:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rocklegende Bo Diddley (79) gestorven

Rocklegende Bo Diddley (79) gestorven

Om Bo Diddley te bekijken druk op de foto.

.
De legendarische Amerikaanse rock-'n-roll-pionier Bo Diddley is overleden. De aan diabetes lijdende zanger en gitarist stierf in de Amerikaanse staat Florida aan een hartfalen, aldus de Amerikaanse nieuwszender CNN. Hij werd 79 jaar. Diddley had in augustus vorig jaar een hartaanval gekregen, nadat hij drie maanden eerder al werd getroffen door een beroerte die zijn spraakvermogen had aangetast.

Diddley, die geboren werd met de naam Otha Ellas Bates, trad meestal op met hoed, een grote zwarte bril en een zelfgebouwde vierkante gitaar. In 1958 verwierf hij bekendheid met het album 'Bo Diddley'. Tot zijn grootste hits behoren 'Who Do You Love', 'Before You Accuse Me', 'Mona' en 'I'm a Man'. In 1987 werd hij in de Rock and Roll Hall of Fame in Cleveland, Ohio opgenomen, in 2004 ook in de Blues Hall of Fame.

03-06-2008 om 20:22 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Céline Dion neemt moeder mee op tournee

Céline Dion neemt moeder mee op tournee

Om My Heart will go on te bekijken druk op de foto.

.
Céline Dion is bezig aan haar eerste wereldtournee in tien jaar. Enkele weken geleden stond ze nog drie keer op het podium van het Antwerpse Sportpaleis. Ze krijgt tijdens haar tournee niet alleen het gezelschap van haar man en haar zoontje, in Amsterdam was zelfs haar 81-jarige moeder van de partij.

Ook in de Arena, het voetbalstadion van Ajax Amsterdam, genoot het publiek van een twee uur durende show. Dion zong uiteraard nummers van haar nieuwe album, maar ook een hoop klassiekers kwamen aan bod. En ze bracht een eerbetoon aan Freddy Mercury met de nummers 'We will rock you' en 'The show must go on'. Deze maand trekt de 'Taking Chances'-toer onder meer naar Duitsland.

03-06-2008 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jason Donovan (40) in het geheim getrouwd

Jason Donovan (40) in het geheim getrouwd

Om Too Many Broken Hearts te bekijken druk op de foto.

.
Jason Donovan is tijdens een verrassingsceremonie op Bali getrouwd met Angela Malloch, die al tien jaar zijn partner is. De voormalige acteur uit 'Neighbours', die gisteren veertig werd, nodigde familie en vrienden uit om zijn verjaardag te vieren op het Indonesische eiland, waar de gasten ontdekten dat ze op een huwelijk belandden. Het koppel sprak het ja-woord uit in het bijzijn van Jasons vader, acteur Terrence Donovan, en hun twee kinderen, Jemma (8) en Zac (7). Gasten werden overgevogen uit Londen, Los Angeles en Sydney.

Donovan ontmoette zijn vrouw tien jaar geleden, toen ze als manager werkte voor de productie 'The Rocky Horror Picture Show', waarin Donovan de transseksuele Dr. Frank-N-Furter speelde.

Kylie Minogue
Voordien was Donovan een tijdje getrouwd met Kylie Minogue, die toen ook in 'Neighbours' speelde. Samen lanceerden ze in 1988 een popcarrière met het duet 'Especially For You'. De twee gingen een jaar later uit elkaar, nadat Kylie een relatie was begonnen met INXS-zanger Michael Hutchence.

Theater
Na nog enkele solohits keerde Donovan terug naar zijn oude liefde, het theater. Hij stond in enkele grote Britse producties zoals 'Joseph And The Amazing Technicolour Dreamcoat' en 'Chitty Chitty Bang Bang'.

03-06-2008 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alicia Keys in oktober opnieuw in Sportpaleis

Alicia Keys in oktober opnieuw in Sportpaleis

Om No One te bekijken druk op de foto.

.
De Amerikaanse r&b-zangeres Alicia Keys staat op dinsdag 28 oktober opnieuw op het podium van het Antwerps Sportpaleis. De vijfvoudige Grammy Award-winnares trad ook in maart dit jaar al in Antwerpen op. Keys zou oorspronkelijk op 9 juli een tweede keer in Antwerpen optreden, maar dat kon omwille van gewijzigde tourplannen niet doorgaan.

Het nieuwe concert vindt plaats op 28 oktober om 20.30 uur. Tickets kosten minstens 34 euro en kunnen vanaf woensdag 4 juni besteld worden via www.teleticketservice.com, in de Fnac- of Free Record Shop-winkels of telefonisch op 070/345.345.

03-06-2008 om 11:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatum O'Neal weer op vrije voeten

Tatum O'Neal weer op vrije voeten

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/tatum.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Tatum O'Neal is vrijgelaten nadat ze de dag ervoor was opgepakt wegens drugsbezit. De 44-jarige actrice, die geen borgsom hoefde te betalen, moet zich op 28 juli in een rechtbank in New York verantwoorden voor het gebeurde.

Cocaïne gekocht
O'Neal, die als 10-jarige een Oscar won voor haar rol in de film 'Paper moon', werd op heterdaad betrapt toen ze twee zakjes cocaïne kocht valkbij haar huis in Manhattan. Ze zegt dat ze de drugs kocht in het kader van een onderzoek voor een filmrol als junkie. De dochter van acteur Ryan O'Neal kampt al jaren met een drugsverslaving. Ze schreef hierover in haar boek 'A paper life', dat in 2004 verscheen.

03-06-2008 om 11:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan
Kate Ryan
Om Ella Elle L'a te bekijken druk op de foto.


Kate Ryan, pseudoniem van Katrien Verbeeck (Tessenderlo, 22 juli 1980) is een Vlaamse zangeres, met Nederlandse ouders.

In het café van haar ouders "De Oude Post" in Tessenderlo playbackte Ryan onder meer Sandra Kim en Madonna. Vervolgens entertainde ze een schoolpubliek met covers van onder meer Alanis Morissette en 4 Non Blondes. Haar professionele carrière begon met het toeren met de "Soapband" als achtergrondzangeres.

In 2000 kwam ze in contact met Phil Wilde, wat resulteerde in de in het voorjaar van 2001 uitgebrachte debuutsingle Scream for More. Dit werd de best verkochte dancesingle van dat jaar in België. Op het eind van dat jaar overleed haar moeder. Ze scoorde in de zomer van 2002 haar eerste megahit met Désenchantée. Dit nummer - een dancecover van de gelijknamige hit van Mylène Farmer begin jaren '90 - was goed voor platina in eigen België. Behalve in West-Europa kende zij hiermee ook bekendheid in de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Mon Coeur Résiste Encore ("Scream for More"), Libertine en La Promesse ("The Promise You Made") behaalden vervolgens de top van de hitlijsten. In 2005 kampte ze met eetstoornissen.

De zangeres behaalde twee TMF-Awards voor "Beste videoclip" en "Beste Vlaamse zangeres".

Haar nummer Je t'adore, geproduceerd en geschreven door de Zweden Niklas Bergwall en Niclas Kings won in februari 2006 de finale van de Belgische voorronde voor het Eurovisiesongfestival 2006. De thematiek van het nummer gaat over een gevoel dat ieder ander gevoel overstemmen kan: verliefd zijn. Een opvallend onderdeel uit de choreografie van Je t'adore was de kniezwengel, bedacht door Kristof Goffin, wat in Vlaanderen zorgde voor een echte hype. Ryan behaalde dankzij de doorslaggevende punten van het kijkerspubliek een eerste plaats met 76 punten, wat haar voor La Sakhra (62 punten) en Belle Perez (57 punten) bracht in de einduitslag.

Ze heeft België vertegenwoordigd op de halve finale van het 51e Eurovisiesongfestival, dat op 18 mei 2006 in de Griekse hoofdstad Athene plaatsvond. Ondanks alle hoge verwachtingen haalde ze de finale op 20 mei niet. Ze behaalde de twaalfde plaats in de halve finale, terwijl alleen de eerste 10 zich kwalificeerden. Ze behaalde 69 punten, slechts 7 punten te weinig om naar de finale te gaan (VJR Macedonië behaalde 76 punten en was tiende in de halve finale). Er waren toen even geruchten dat dit slechte resultaat te danken was aan een fout in het systeem. De hele waaier aan drogredenen werd weer opengetrokken: vriendjespolitiek, de Balkanlanden zouden aan de basis hebben gelegen aan de zwakke score. Critici beweren echter dat haar slechte resultaat was te wijten aan een chaotische en rommelige choreografie. De choreografie werd voor het songfestival volledig omgegooid en was totaal verschillend van de choreografie tijdens de nationale voorronde; dit werd haar niet in dank afgenomen.

Je T'Adore haalde de eerste plaats in de Ultratop 50 en kwam ook voor in de rest van de Europese hitparades. In Bulgarije was het al een radiohit voor het Eurovisiesongfestival, net zoals bij sommige Duitse radiozenders.

Nog in 2006 scoorde Kate Ryan een hit met Alive. Haar gelijknamige album kwam uit in september 2006. De fans mochten zelf de titel van dat album kiezen, waarbij ze kozen voor "Alive". De volgende single werd All For You, de hitnotering was bescheiden te noemen.

Voyage Voyage is de nieuwe single van Kate Ryan. Het is een cover van de hit die Desireless er in 1986/1987 mee scoorde. Het nummer weet hoog te scoren en wordt vaak op de radio gedraaid. Op de single staat ook het nummer We All Belong. Dit nummer heeft ze opgenomen omdat ze ambassadrice is van de Euro Games 2007, te Antwerpen, een evenement (Spelen) voor holebi's. De single deed het prima, het werd een van Ryan's grootste hits, getuige de top 3-notering in de hitlijst. Men mag dus duidelijk zeggen dat Kate één van de succesvolste ex-Songfestival-deelneemsters is in Vlaanderen. Behalve Clouseau (1991) behaalden maar weinig ex-deelnemers nog de top 50, laat staan de top 10.

Op 6 oktober 2007 gaf Ryan haar eerste soloconcert in de Antwerpse Lotto Arena. Tijdens dit concert stelde ze haar single L.I.L.Y. (Like I Love You) voor die in Maart 2008 op de markt kwam.


03-06-2008 om 11:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik hou zielsveel van jou
Ik hou zielsveel van jou

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kylie2931024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 nooit is iets definitief
of is nooit iets definitief
is er iets definitief
is niets defintief
nooit is iets definitief
want toen ik je leerde kennen was het
net alsof ik stier en recht in de hemel belande
want jij doet me lachen door dikke tranen heen
hoe moet ik zeggen dat heel mijn hebben en houden
aan jou denkt want jij bent als de maan die waakt over
de nacht en ik de zon die eenzaam op je wacht
voor mij hoef je niet volmaakt te zijn en zonder gebrek want ik hou alleen van jou want jij brengt warmte waar ik ben afgekoeld
van jou mogen houden en jou mogen beminnen
mijn ziel met jou delen
een thuis voor jou zijn
mijn diepste verlangen
voor jou mogen leven
en van jou mogen houden

02-06-2008 om 23:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Julien Clerc
Julien Clerc
Om Fais Moi Une Place te bekijken druk op de foto.

.

Julien Clerc (Parijs, 4 oktober 1947) is een Franse zanger. Hij werd als Paul-Alain Leclerc geboren. Zijn moeder is afkomstig uit het overzeese Guadeloupe.

In 1969 brak Clerc door in Frankrijk met een Franse versie van de musical Hair. Later vergaarde hij ook in Nederland grote bekendheid door hits als Si on chantait, Ce n'est rien en This melody, dat zelfs een nummer 1 hit werd in Nederland.

Samen met zijn ex-vrouw Sylvette Herry heeft hij één dochter: Jeanne (1978).


02-06-2008 om 20:19 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leo Sayer
Leo Sayer
Om You Make Me Feel Like Dancing te bekijken druk op de foto.

.

Leo Sayer, geboren als Gerard Hugh Sayer (Shoreham-by-Sea, 21 mei 1948) is een Brits zanger. Eind jaren '60 was hij lid van de Terraplane Blues Band uit Londen.

In 1971 formeerde hij de band Patches met drummer Dave Courtney. Courtney had ook gespeeld met de bekende popster Adam Faith. Deze begon begin jaren '70 een management voor artiesten. Sayer was een van de eerste artiesten die hij een contract aanbood.

In 1973 bereikte Sayers tweede single The show must go on de nummer 1 positie in de Engelse hitlijst. Zijn doorbraak in Nederland kwam in 1974 met de hit Long tall glasses. Andere grote hits waren When I need you, You make me feel like dancing, More than I can say en Orchard Road. In 1978 won Leo Sayer een Grammy voor het liedje You make me feel like dancing in de categorie Best R&B Song.

Vanaf 1984 werd het stil rond Sayer. Een comeback begin jaren '90 mislukte.

In 2006 maakt DJ en producer Meck uit Los Angeles een remix van Sayers plaat Thunder in my heart (1977). Meck was geïntrigeerd geraakt door het verhaal bij deze plaat. Sayer had het lied geschreven nadat hij met zijn vriend Tom Snow in Los Angeles met hun limousine over Sunset Boulevard reed en keek naar alle mooie dames die daar op straat rondliepen. Sayer is erg enthousiast over de nieuwe versie van Meck. Meck gaf er de naam Thunder In My Heart Again aan.


02-06-2008 om 18:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Win filmtickets en cd's Stonesdocu 'Shine a Light'

Win filmtickets en cd's Stonesdocu 'Shine a Light'

Om Angie te bekijken druk op de foto.

.
Begin deze maand ging op de Berlinale in Berlijn de Stones-documentaire 'Shine a Light' in première. Het was de drukst bezochte openingsfilm ooit in Berlijn. Regisseur Martin Scorsese filmde voor deze prent de Stones-concerten van 29 oktober en 1 november 2006 in het Beacon Theatre in New York. Sinds woensdag kunnen we de concertfilm ook bekijken in de Belgische bioscoop.

HLN.BE geeft 5 duofilmtickets weg om naar 'Shine a Light' te gaan kijken in een bioscoop naar keuze. En we hebben 10 albums met daarop de soundtrack van de film - het nieuwe live album van de Rolling Stones - te geef. Stuur voor vrijdag 6 juni een mail naar win@hln.be met als onderwerp het antwoord op de vraag: Hoe heette de tournee waar de film over gaat? Vermeld in de mail duidelijk je naam en adres en misschien belt de postbode binnenkort wel bij jou aan met één van onze prijzen in zijn hand.

Bekijk hier de trailer van 'Shine a Light'. (www.shinealightmovie.com)
02/06/08 08u38

02-06-2008 om 15:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslaande brand bij Universal studio's in Hollywood

Uitslaande brand bij Universal studio's in Hollywood

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/universal-studios.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
In de studio's van filmmaatschappij Universal Studios in Hollywood is vanochtend omstreeks 04.45 uur plaatselijke tijd een uitslaande brand uitgebroken. Zowat honderd brandweermannen bestrijden het vuur met behulp van helikopters.

Explosie
Het vuur ontstond volgens brandweercommandant Frank Reynoso aan een geluidspodium van de filmstudio's. Het vuur veroorzaakte ten minste één explosie, aldus deze verantwoordelijke volgens de Britse BBC.

Aanpalende gebouwen vrijwaren
Er zijn geen berichten over slachtoffers. Op het omvangrijke domein werden legendarische films als King Kong en The War of the Worlds opgenomen. Ten minste één gebouw is nagenoeg volledig vernield, aldus James Barnes van de brandweer van Los Angeles County. De brandweer probeert nu in de eerste plaats de aanpalende gebouwen te vrijwaren.

"Veel geluk gehad"
Volgens Ron Meyer, de ceo van Universal Studios, is vooral de videotheek beschadigd. "Onze hoofdreserve, waar zich de negatieven van de films bevinden, is gevrijwaard." Ook de opnamesets en de geluidsstudio's bleven gespaard van onherstelbare schade. "Niets onmisbaars is verloren gegaan. We hebben veel geluk gehad. Het had veel erger kunnen zijn", aldus Meyer. De studio's liepen eerder in 1990 zware schade op bij een brandstichting. De schade beliep toen 50 miljoen dollar.

02-06-2008 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerikaanse Sara wordt Broadwaymusical

Amerikaanse Sara wordt Broadwaymusical

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ugly-betty-america-ferrera.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De successerie Ugly Betty (de Amerikaanse versie van Sara) wordt bewerkt tot een musical. Dat meldt de Los Angeles Times maandag op zijn website.

De musicalversie van de televisiekomedie over een lelijk meisje dat zich staande probeert te houden op de redactie van een hip modeblad moet binnen afzienbare tijd op Broadway te zien zijn.

Acteurs
Het plan verkeert nog in een vroeg stadium, maar is wel serieus, bevestigt acteur Micheal Urie, die in de serie de homoseksuele voetveeg van één van de redactrices speelt. De bedoeling is dat een aantal acteurs uit de serie ook in de podiumversie te zien zal zijn.

Bovendien zal in seizoen 3, dat volgend jaar op de Amerikaanse televisie te zien is, ook een speciale aflevering zitten die helemaal als musical wordt gezongen. Eerder werd dit ook al eens gedaan in de serie Buffy The Vampire Slayer.

02-06-2008 om 12:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische schrijver wint Franse literatuurprijs

Belgische schrijver wint Franse literatuurprijs

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/henri-bauchau.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Belgische dichter, romanschrijver en psychoanalyticus Henry Bauchau is voor zijn boek 'Le Boulevard périphérique' bekroond met de Prix du Livre Inter 2008, de literatuurprijs toegekend door de luisteraars van France Inter, zo heeft de Franse radiozender vandaag meegedeeld. De prijs heeft vaak een belangrijke commerciële impact.

De jury, samengesteld uit 24 luisteraars van France Inter en voorgezeten door romanschrijver Alberto Manguel, verkoos 'Le boulevard périphérique' boven 'Mon traître' van Sorj Chalandon.

De 95-jarige Bauchau is sinds 1990 lid van de Académie royale de littérature de la Communauté française de Belgique (Koninklijke Literaire Academie van de franstalige gemeenschap in België). In 2002 had hij reeds de Prix International Union Latine de Littératures Romanes gewonnen.

02-06-2008 om 12:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Johnny Depp en 'Transformers' winnaars MTV Movie Awards

Johnny Depp en 'Transformers' winnaars MTV Movie Awards

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/transformer_wallpaper_2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De actiefilm 'Transformers' is bij de MTV Movie Awards verkozen tot beste film. De robotfilm liet hiermee gisteravond andere bioscoophits als 'Juno' en 'I am legend' achter zich.

Beste komiek en beste slechterik
Johnny Depp mocht het podium in Los Angeles tweemaal betreden om gouden popcornbekers in ontvangst te nemen voor beste komiek en beste slechterik.

Joint niet op tv
Tijdens de uitreiking van de publieksprijzen, op slechts enkele honderden meters afstand van een grote brand in Universal Studios, zorgden Jonah Hill en James Franco voor opschudding. De twee acteurs hadden besloten de prijs voor beste zomerfilm tot nu toe uit te reiken terwijl ze een joint rookten. Toen ze de drugs tevoorschijn haalden, zoomden de MTV-camera's uit, waardoor de televisiekijkers verstoken bleven van het tafereel.

Bedwelmend
Franco vertelde later dat het idee van de zender kwam, die het plan vervolgens op het laatste moment wilde afblazen. Maar volgens de acteur was het toen te laat om terug te krabbelen en besloot het tweetal het script te volgen. Robert Downey jr., die de prijs in ontvangst nam voor de film 'Iron man', was duidelijk beduusd door de actie. "Dank je wel jongens, voor deze bedwelmende introductie", zei hij met de award in zijn hand.

Ellen Page en Will Smith
Ellen Page sleepte voor haar rol in 'Juno' de award in de wacht voor beste actrice. Het publiek vond Will Smiths vertolking in de horrorfilm 'I am legend' de beste acteursrol. Disneyster Zac Efron was de winnaar in de categorie beste doorbraak voor zijn rol in de musical 'Hairspray'.

Beste gevecht, beste zoen
Jaarlijks worden ook onderscheidingen weggegeven voor het beste gevecht in een film en de beste filmzoen. Vechtersbazen Sean Faris en Cam Gigandet werden gelauwerd voor hun knokpartij in 'Never back down'. De hoofdrolspelers uit 'Step up 2', Briana Evigan en Robert Hoffman, deelden volgens het publiek de beste filmzoen.

02-06-2008 om 12:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Modeontwerper Yves Saint Laurent overleden

Modeontwerper Yves Saint Laurent overleden

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/yves-saint-laurent.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De beroemde modeontwerper Yves Saint Laurent is zondagavond op 71-jarige leeftijd overleden. Dat meldt de Fondation Bergé-Saint-Laurent.

Yves-Mathieu Saint Laurent werd in augustus 1936 geboren in Oran (Algerije). Op 17-jarige leeftijd trok hij naar Parijs, waar hij in 1954 in de leer ging bij Christian Dior (1954). Na diens dood in 1957 volgde hij hem op.

De jonge modeontwerper kende vanaf zijn eerste defilé in 1958 veel succes dankzij zijn vernieuwende stijl. In 1961 begon hij zijn eigen modehuis in samenwerking met Pierre Bergé.

In 2002 zegde Yves Saint Laurent de actieve modewereld gedag.

02-06-2008 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij
Jij
De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kylie2061024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Vannacht
voelde weer als voorheen
Vannacht
met je armen om me heen
Je ogen
spraken boekdelen
Je ogen
kunnen mijn hart volledig stelen
Je handen
waren overal
Je handen
waarmee je mijn onschuldigheid stal
Je kussen
zo lief, zo zacht
Je kussen
leren mij waar ik op wacht

02-06-2008 om 00:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Ryan
Kate Ryan
Om Ella Ella L'a te bekijken druk op de foto.

.
Kate Ryan, pseudoniem van Katrien Verbeeck (Tessenderlo, 22 juli 1980) is een Vlaamse zangeres, met Nederlandse ouders.

In het café van haar ouders "De Oude Post" in Tessenderlo playbackte Ryan onder meer Sandra Kim en Madonna. Vervolgens entertainde ze een schoolpubliek met covers van onder meer Alanis Morissette en 4 Non Blondes. Haar professionele carrière begon met het toeren met de "Soapband" als achtergrondzangeres.

In 2000 kwam ze in contact met Phil Wilde, wat resulteerde in de in het voorjaar van 2001 uitgebrachte debuutsingle Scream for More. Dit werd de best verkochte dancesingle van dat jaar in België. Op het eind van dat jaar overleed haar moeder. Ze scoorde in de zomer van 2002 haar eerste megahit met Désenchantée. Dit nummer - een dancecover van de gelijknamige hit van Mylène Farmer begin jaren '90 - was goed voor platina in eigen België. Behalve in West-Europa kende zij hiermee ook bekendheid in de Verenigde Staten en Zuid-Afrika. Mon Coeur Résiste Encore ("Scream for More"), Libertine en La Promesse ("The Promise You Made") behaalden vervolgens de top van de hitlijsten. In 2005 kampte ze met eetstoornissen.

De zangeres behaalde twee TMF-Awards voor "Beste videoclip" en "Beste Vlaamse zangeres".

Haar nummer Je t'adore, geproduceerd en geschreven door de Zweden Niklas Bergwall en Niclas Kings won in februari 2006 de finale van de Belgische voorronde voor het Eurovisiesongfestival 2006. De thematiek van het nummer gaat over een gevoel dat ieder ander gevoel overstemmen kan: verliefd zijn. Een opvallend onderdeel uit de choreografie van Je t'adore was de kniezwengel, bedacht door Kristof Goffin, wat in Vlaanderen zorgde voor een echte hype. Ryan behaalde dankzij de doorslaggevende punten van het kijkerspubliek een eerste plaats met 76 punten, wat haar voor La Sakhra (62 punten) en Belle Perez (57 punten) bracht in de einduitslag.

Ze heeft België vertegenwoordigd op de halve finale van het 51e Eurovisiesongfestival, dat op 18 mei 2006 in de Griekse hoofdstad Athene plaatsvond. Ondanks alle hoge verwachtingen haalde ze de finale op 20 mei niet. Ze behaalde de twaalfde plaats in de halve finale, terwijl alleen de eerste 10 zich kwalificeerden. Ze behaalde 69 punten, slechts 7 punten te weinig om naar de finale te gaan (VJR Macedonië behaalde 76 punten en was tiende in de halve finale). Er waren toen even geruchten dat dit slechte resultaat te danken was aan een fout in het systeem. De hele waaier aan drogredenen werd weer opengetrokken: vriendjespolitiek, de Balkanlanden zouden aan de basis hebben gelegen aan de zwakke score. Critici beweren echter dat haar slechte resultaat was te wijten aan een chaotische en rommelige choreografie. De choreografie werd voor het songfestival volledig omgegooid en was totaal verschillend van de choreografie tijdens de nationale voorronde; dit werd haar niet in dank afgenomen.

Je T'Adore haalde de eerste plaats in de Ultratop 50 en kwam ook voor in de rest van de Europese hitparades. In Bulgarije was het al een radiohit voor het Eurovisiesongfestival, net zoals bij sommige Duitse radiozenders.

Nog in 2006 scoorde Kate Ryan een hit met Alive. Haar gelijknamige album kwam uit in september 2006. De fans mochten zelf de titel van dat album kiezen, waarbij ze kozen voor "Alive". De volgende single werd All For You, de hitnotering was bescheiden te noemen.

Voyage Voyage is de nieuwe single van Kate Ryan. Het is een cover van de hit die Desireless er in 1986/1987 mee scoorde. Het nummer weet hoog te scoren en wordt vaak op de radio gedraaid. Op de single staat ook het nummer We All Belong. Dit nummer heeft ze opgenomen omdat ze ambassadrice is van de Euro Games 2007, te Antwerpen, een evenement (Spelen) voor holebi's. De single deed het prima, het werd een van Ryan's grootste hits, getuige de top 3-notering in de hitlijst. Men mag dus duidelijk zeggen dat Kate één van de succesvolste ex-Songfestival-deelneemsters is in Vlaanderen. Behalve Clouseau (1991) behaalden maar weinig ex-deelnemers nog de top 50, laat staan de top 10.

Op 6 oktober 2007 gaf Ryan haar eerste soloconcert in de Antwerpse Lotto Arena. Tijdens dit concert stelde ze haar single L.I.L.Y. (Like I Love You) voor die in Maart 2008 op de markt kwam.


02-06-2008 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!