Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pet Shop Boys componeren sprookjesballet

Pet Shop Boys componeren sprookjesballet

Om Always On My Mind te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De Pet Shop Boys zijn bezig met het componeren van een ballet. Dat vertelt bandlid Neil Tennant aan BBC News. Het stuk zal in 2011 worden opgevoerd in het Londense theater Sadler's Wells. Het is gebaseerd op een sprookje van Hans Christian Andersen. Welk sprookje dat is, onthulde Tennant niet.

Zanger Tennant noemt de compositie 'een heel opwindend project'. "Het is wel heel veel werk. Er moet heel wat muziek worden geschreven, maar we hebben nu al ongeveer een half uur." Tennant en toetsenist Chris Lowe hebben ook al een choreograaf gevonden voor het stuk. Maar wie dat is, wilde Tennant ook nog niet bekendmaken.

De Pet Shop Boys zijn bekend van hits als 'Go west' en 'Always on my mind'. Het duo brengt volgende maand zijn tiende studioalbum 'Yes' uit.

21-02-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Magical Flying Thunderbirds riskeert celstraf

Zanger Magical Flying Thunderbirds riskeert celstraf

Om Zone 30 te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
Charles Van Domburg, de voorman van muziekgroep The Magical Flying Thunderbirds, heeft zich voor de Brusselse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor het faillissement van zijn café Boca Loca, aan de Brusselse Beurs. De zaak ging in 2005 failliet, maar Van Domburg deed daar nooit aangifte van en zou een BMW op naam van de zaak verduisterd hebben.

Schulden
Van Domburg opende de Boca Loca in 2003, maar twee jaar later moest het café al sluiten. De bvba achter Boca Loca had in de twee jaar dat ze actief was, geen jaarrekeningen neergelegd, had volgens het openbaar ministerie achterstallige schulden bij de btw-administratie en had voor 47.000 euro aan huurgelden niet betaald. Als klap op de vuurpijl zou Van Domburg, de zaakvoerder van de vennootschap, nooit gehoord hebben gegeven aan de oproepen van de curator.

Eén jaar cel
In november 2008 kwam de zaak voor de correctionele rechtbank en omdat Charles van Domburg toen niet verscheen, werd hij bij verstek veroordeeld tot één jaar effectieve gevangenisstraf en een boete van 5.500 euro. Bovendien beval de rechtbank toen zijn onmiddellijke aanhouding, waardoor de muzikant in de gevangenis belandde. Van daaruit tekende hij verzet aan, zodat hij vandaag als een vrij man zijn visie op de zaak kon geven.

BMW
Van Domburg erkende dat hij de BMW had verkocht en dat hij als zaakvoerder te weinig aandacht had geschonken aan de administratieve kant van de zaak. Daartegenover stond dat de btw-schulden en achterstallige huurgelden veel lager zouden zijn dan beweerd en dat het faillissement het gevolg van een geschil met de verhuurders was en niet van kwaad opzet.

De verhuurders "beweerden dat mijn cliënt van de zaak geen café maar een disco had gemaakt en zetten hem uit het gebouw", pleitte meester Van Nooten. "Daarover loopt nog steeds een burgerrechtelijke procedure. Mijn cliënt had gehoopt dat die procedure sneller afgelopen zou zijn en heeft nooit de bedoeling gehad de zaak zo te verwaarlozen."

Het OM eiste toch een voorwaardelijke celstraf en een effectieve geldboete, en wil vooral dat Van Domburg, die al aan zijn tweede faillissement toe is, een beroepsverbod krijgt opgelegd.

21-02-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave en The Prodigy op Rock Werchter

Nick Cave en The Prodigy op Rock Werchter

Om The Ship Song te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Australiër Nick Cave is een van de nieuwe namen op de Rock Werchter-affiche.

Nick Cave and The Bad Seeds en The Prodigy zijn enkele van de nieuwe namen die de organisatie vandaag bekendgemaakt heeft voor Rock Werchter 2009.

2manydj's
2manydj's en Tiga zijn dance-acts van dienst, Henry Rollins zal de allereerste 'spoken word performance' ooit op Rock Werchter verzorgen. Daarnaast werden de Ijslandse Emiliana Torrini, 'I Kissed a Girl'-zangeres Katy Perry, Jason Mraz en Seasick Steve aan de affiche toegevoegd.

Oasis, Coldplay en Metallica al bekend
Met deze nieuwe namen krijgt de affiche van Rock Werchter stilaan vorm. Voorlopige headliners zijn Oasis op donderdag, Coldplay op vrijdag, Kings of Leon op zaterdag en Metallica op zondag. De andere namen die al bekend waren, zijn Placebo, Dave Matthews Band, The Killers, Bloc Party, Elbow, Amy Macdonald, The Streets, Franz Ferdinand, Limp Bizkit en Mastodon.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 5 juli. Een combi-ticket voor 4 dagen kost 169 euro, een dagticket 75 euro. Tickets zijn telefonisch (0900/260.60), via internet (www.proximusgoformusic.be) en via sms (code naar 3060) te koop.

21-02-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELO-bassist Kelly Groucutt (63) overleden

ELO-bassist Kelly Groucutt (63) overleden

Om Hold On Tight te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.


.
Kelly Groucutt, bassist van de rockband Electric Light Orchestra (ELO), is overleden. De Britse muzikant overleed gisteren aan een hartaanval, zo is bekendgemaakt op zijn website. Hij is 63 jaar geworden.

Groucutt begon zijn muziekcarrière bij de band The Sight and Sound. In 1974 kwam hij de gelederen van ELO versterken, na het vertrek van bassist Mike de Albuquerque. Hij speelde niet alleen bas, maar zong ook enkele nummers van de band in, zoals 'Nightrider' en 'Above the clouds'. In 1983 verliet hij de formatie weer.

In 1982 verscheen Groucutts soloalbum 'Kelly', dit werd echter geen groot succes. In latere jaren maakte de muzikant nog deel uit van verschillende spin-offs van ELO, zoals ELO Part 2 en The Orchestra.

21-02-2009 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney bezoekt Soedanese vluchtelingen

George Clooney bezoekt Soedanese vluchtelingen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/george_clooney400.jpg
George Clooney is in Tsjaad om Soedanese vluchtelingen uit de regio Darfoer te bezoeken. Het is de vijfde keer dat de acteur het vluchtelingenkamp in het Afrikaanse land aandoet. Met zijn bezoek wil hij de aandacht vestigen op de situatie in Darfoer, waar een conflict tussen de regering en rebellen al meer dan driehonderdduizend levens heeft geëist en 2,7 miljoen ontheemden heeft opgeleverd.

De 47-jarige Clooney, die sinds vorig jaar vredesgezant van de Verenigde Naties is, voert al jaren campagne voor vrede in Darfoer. In 2006 maakte hij samen met zijn vader een documentaire over de situatie: 'A journey to Darfur'. Hij is ook betrokken bij de organisatie Not On Our Watch, waarmee hij samen met onder anderen Brad Pitt en Matt Damon aandacht en geld probeert te genereren voor Darfoer.

21-02-2009 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker David Caruso gearresteerd in Mexico

Stalker David Caruso gearresteerd in Mexico

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/david-caruso.jpg
De Oostenrijkse vrouw die wordt verdacht van het stalken van acteur David Caruso is opgepakt in Mexico. De vrouw werd sinds april vorig jaar gezocht. Ze kwam toen niet opdagen op de eerste dag van de rechtszaak die de CSI-acteur tegen haar had aangespannen.

De vrouw, van wie de identiteit niet bekend is gemaakt, zou meer dan honderd brieven hebben gestuurd naar Caruso, die in CSI: Miami de rol van Horatio Caine speelt. Ze zou hem onder meer met de dood hebben bedreigd nadat de acteur had geweigerd haar een handtekening te geven.

De vermeende stalkster werd in het Mexicaanse Tijuana opgepakt. Ze wordt waarschijnlijk uitgeleverd aan Oostenrijk, waar het proces tegen haar loopt.

21-02-2009 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAPD start onderzoek naar uitgelekte foto mishandelde Rihanna

LAPD start onderzoek naar uitgelekte foto mishandelde Rihanna.

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/rihanna-4.jpg
De politie van Los Angeles heeft een intern onderzoek geopend nadat een internetsite een foto van de mishandelde zangeres Rihanna publiceerde. Haar vriend is in verdenking gesteld van die agressie.

Vertrouwelijk
De site TMZ.com die gespecialiseerd is in het leven van beroemdheden, heeft donderdag een foto van een vrouw die lijkt op Rihanna gepubliceerd. Maar volgens de politie van de tweede grootste stad van de Verenigde staten (LAPD), gaat het om een intern en vertrouwelijk document "in een onderzoek naar huiselijk geweld". De verspreiding ervan is illegaal.

Ontslag
"De politie van Los Angeles tilt zwaar aan de vertrouwelijkheid van slachtoffers van huiselijk geweld", verklaarde LAPD in een perstekst. "Een inbreuk tegen de regels wordt beschouwd als een zware professionele fout wat kan leiden tot een sanctie of ontslag". De politie weigerde te bevestigen dat de zangeres het slachtoffer is van het geweld, maar Rihanna verbrak gisteren de stilte en bevestigde indirect dat dat wel zo is.

Sterk
In een perstekst die door haar woordvoerder werd verspreid, zal de zangeres van de wereldhits als 'Umbrella' en 'Disturbia' "niks verklaren in verband met het incident met Chris Brown, op vraag van de autoriteiten".

Rihanna ofwel Robyn Fenty "wil haar fans laten weten dat het goed gaat met haar en dat ze sterk blijft. Ze is dankbaar voor de talrijke steunbetuigingen in deze moeilijke periode", aldus dezelfde bron.

21-02-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde
Liefde


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/bridget_fonda_9-1024.jpg


Wat is er met de liefde

Als niet een meer is genoeg
je meer nood heb aan anders
ben je anders van bestaan

Krampachtig vasthouden
denken; het komt in orde
er is niets mis met mij

Maar toch weet je en besef je
je bent anders dan andere
maar ook dit maakt jou special

Hoe is liefde dan in jou ogen
uit welke ooghoeken
zie je mee of zie je het?

21-02-2009 om 02:37 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
20-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toots Thielemans op Night of the Proms

Toots Thielemans op Night of the Proms

Om Toots te bekijken druk op de foto.

Zet de Player af A.U.B.


.
The Night of the Proms in Antwerpen heeft dit jaar Toots Thielemans weten te strikken. De bekendste Belgische jazzmuzikant was er 25 jaar geleden ook bij toen het evenement voor de eerste keer werd georganiseerd. De komende weken en maanden worden de andere artiesten bekendgemaakt.

Nieuwe namen
Thielemans wordt volgens organisator Jan Vereecke de enige naam die de link met de eerste editie zal maken. De rest van de affiche wordt aangevuld met solisten die nog niet eerder te gast waren. "We willen verdergaan op de weg van vernieuwing die we enkele jaren geleden zijn ingeslagen, met een sterke visuele component en spraakmakende artiesten", aldus Vereecke. De voorbije jaren stonden onder meer Sinéad O'Connor, Texas en Macy Gray op het podium in het Sportpaleis.

Mondharmonica
De binnenkort 87-jarige Jean 'Toots' Thielemans maakte op zijn zeventiende zijn debuut op mondharmonica. In 1952 verhuisde hij naar de Verenigde Staten, om er te werken met onder meer Charlie Parker, Ella Fitzgerald, Quincy Jones, Billy Joel en Paul Simon. In 2005 werd hij twintigste in de verkiezing van De Grootste Belg.

20-02-2009 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Van de Veire is cultfiguur van 2008

Peter Van de Veire is cultfiguur van 2008

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/peter-van-de-veire.jpg
Radio- en tv-figuur Peter Van de Veire is de cultfiguur van 2008. Dat blijkt uit een rondvraag van Cultureel Jeugd Paspoort (CJP) bij meer dan 1.000 jongeren. De resultaten van de enquête staan in het boek "Smakers, jongeren en cultuur 2008".

Vóór Erik, Barack, Heath en Ignace
In totaal lieten 1.241 jongeren tussen 15 en 25 jaar via een CJP-enquête weten wat hun favoriete boek, film, cultfiguur, ringtone, website van 2008 was. Van de Veire werd verkozen voor Erik Van Looy, Barack Obama en Heath Ledger. Ignace Crombé sluit de top-5. Van de Veire volgt Tom Barman en Tom Boonen op.

Facebook
Facebook, dat in 2008 een exponentiële groei kende, nam bij de websites de koppositie van Google over, dat wel nog de tweede plaats wist in te palmen, voor Youtube en Netlog.

Bij de films gaat 'Loft' van Erik Van Looy zoals verwacht lopen met de eerste plaats. Verder in de top-5: 'The Dark Knight', 'Sex and the City. The movie', 'Wall-E' en 'Aanrijding in Moscou', dat ex-aequo eindigt met 'Mama Mia!'.

Dimitri Verhulst
Winnaar bij de boeken is 'Godverdomse dagen op een godverdomse bol' van Dimitri Verhulst, gevolgd door 'Harry Potter' van J.K. Rowling en 'De vliegeraar' van Khaled Hosseini.

Auteurs
Naast de lijstjes staan in het boek ook bijdrages van een aantal auteurs, onderzoekers en journalisten over bijvoorbeeld jongeren en digitale media, jongeren in het museum enzovoort. Voorts werden leerlingen opgeroepen om hun ideale kleinste kamertje, hun ideale emoticon, hun ideale lector te beschrijven via woord en/of beeld.

"Smakers, jongeren en cultuur 2008" is een coproductie tussen CJP en de Afdeling Jeugd van het Agentschap Sociaal-Cultureel Werk voor Jeugd en Volwassenen.

20-02-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Winslet wil niet meer naakt voor de camera

Kate Winslet wil niet meer naakt voor de camera

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/kate-winslet.jpg
De actrice Kate Winslet (33) wil niet meer voor naakt voor de camera. Dat heeft de Britse donderdag gezegd tegen Time Magazine.

"Ik denk dat ik het niet meer doe. Ik wil niet bekend komen te staan als de actrice die altijd maar haar kleren uittrekt"', aldus de Britse.

Winslet maakt volgens kenners een goede kans zondag een Oscar te winnen voor haar rol in de film The Reader.

20-02-2009 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Batman vervangen door roodharige lesbische

Batman vervangen door roodharige lesbische

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/batwoman.jpg
DC Comics, de uitgevers van de Batman-strip waar ook de populaire films op zijn gebaseerd, hebben Batwoman opnieuw tot leven gewekt.

Batwoman, niet te verwarren met Batgirl, dook 50 jaar geleden al op aan de zijde van Batman. In 1979 'stierf' ze in de strip. Maar Kathy Kane is terug. En dit keer is ze een roodharige lesbische, of zoals DC Comiscs het stelt: "a lesbian socialite by night and a crime-fighter by later in the night".

Vanaf juni zal een eerste van zeker 12 Batwomanstrips verschijnen.
Batman zelf kwam in de stripreeks afgelopen november om door een vuurbal. Maar, zoals dat gaat met superhelden, is waarschijnlijk gewoon op vakantie.

20-02-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris zet alles op alles om Benji terug te winnen


Paris zet alles op alles om Benji terug te winnen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/paris-hilton-3.jpg
Paris Hilton zet alles op alles om Benji Madden terug te winnen. De blonde bimbo zag naar verluidt groen van jaloezie toen ze de valentijnfoto's van haar ex met de Amerikaanse zangeres Katy Perry onder ogen kreeg. "Paris voelt nog altijd heel veel voor Benji", weet een bron. "Die foto's hebben haar echt gekwetst, vooral omdat op dat moment haar verjaardag zo kortbij was."

Benji en Katy brachten de romantische dag bij uitstek samen in Las Vegas door, maar de zangeres deed er achteraf alles aan om een ontluikende relatie te ontkennen. "Twee half bekende mensen die naast elkaar zaten, meer was er niet aan de hand", aldus Perry. "Je weet best dat ik het niet zomaar met iedereen doe. Hij is een leuke kerel, maar mijn hart behoort toe aan mijn kat."

Kort nadat Paris en Benji in november uit elkaar gingen, viel de hotelerfgename alweer op haar knieën voor de rocker. "Hij is mijn beste vriend en een ongelooflijk persoon, met wie ik altijd nauw verbonden zal blijven. Ik ben nog altijd verliefd op hem, niemand kan aan hem tippen", klonk het toen.

20-02-2009 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische jazzman Sadi op 81-jarige leeftijd overleden

Belgische jazzman Sadi op 81-jarige leeftijd overleden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/sadi.jpg
Sadi met z'n onafscheidelijke hoedje

Vibrafonist, componist en arrangeur Sadi is in de nacht van donderdag op vrijdag in het ziekenhuis van Hoei overleden. Dat bericht de website Jazz in Belgium. Sadi werd 81. Hij was al enkele weken opgenomen in het ziekenhuis. Sadi was een veelzijdig muzikant die onder meer bekend is van zijn opnames met het BRT-jazzorkest.

Sadi werd geboren in Andenne op 23 oktober 1927. Zijn artiestennaam is eigenlijk zijn voornaam, omdat hij niet hield van zijn familienaam Lallemand, die "de Duitser" betekent.

Plaat van Louis Armstrong
Sadi ontdekt de jazz in 1938 door te luisteren naar een plaat van Louis Armstrong. Drie jaar later begint hij vibrafoon te spelen. Op 9-jarige leeftijd stond hij op het podium al eens xylofoon te spelen.

Parijs
Van 1950 tot 1961 woont hij in Parijs, waar hij samenwerkt met prestigieuze jazzlui als Lucky Thompson, Don Byas, Art Simmons, Kenny Clarke en Django Reinhardt. Sadi keert in 1961 terug naar België, waar hij ingeschakeld wordt in het orkest van de RTB-radio (ex-RTBF).

Veelzijdig
Sadi is bekend als multi-instrumentalist (vibrafoon, percussie, piano, bongo), orkestleider, zanger, componist en arrangeur. Hij had zijn eigen kwartet, maar nam ook solo platen op en werkte samen met heel wat muzikanten.

Django d'Or
Sadi kreeg in 1996 de 'Django d'Or' als beste Franstalige artiest. In 1998 werd hij ook verkozen tot beste Europese vibrafonist in het jazzreferendum van de RTBF- en VRT-radio. Eerder deze week overleed pianist Tony Bauwens, Sadi's collega bij het BRT-jazzorkest.
Sadi wordt op 24 februari in Andenne begraven.

20-02-2009 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitslag Oscars uitgelekt op internet?

Uitslag Oscars uitgelekt op internet?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/oscars.jpg
Zondagnacht Belgische tijd worden de Oscars uitgereikt. Het zou kunnen dat de hele plechtigheid zowaar een maat voor niks wordt, want de kans bestaat dat het resultaat al op internet is uitgelekt, al ontkent de Academy in alle toonaarden. "Het gaat om fraude, de stemmen moeten nog geteld worden." We geven het onderstaande document dan ook met het grootste voorbehoud.

Favorieten
Het document ziet er alvast heel authentiek uit. De stempel van de Academy staat bovenaan en de winaars zijn vaak de favorieten: Mickey Rourke krijgt de Oscar voor beste hoofdrol in 'The Wrestler', Heath Ledger zijn posthume Oscar van beste bijrol in 'The Dark Night' en Kate Winslet de Oscar voor beste vrouwelijke hoofdrol. De hoofdvogel voor beste film is voor favoriet 'Slumdog Millionaire' en ook regisseur Daniel Boyle valt in de prijzen. Als deze uitslag klopt, dan zou je er alvast geen fortuinen mee winnen bij de bookmakers.

Twee mensen
Oscars-woordvoerder Leslie Unger haast zich om te benadrukken dat dit document niet echt is. "Dit document is complete fraude. PricewaterhouseCoopers is nog altijd de stemmen aan het tellen en er zijn slechts twee mensen die de hele lijst van winnaars zullen kennen voor de enveloppes worden geopend op de uitreiking. De voorzitter van de Academy wordt niet op de hoogte gebracht van die lijst. Vooraf wordt er dus geen lijst zoals deze vervalsing opgesteld."

20-02-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dit deed Chris Brown met Rihanna

Dit deed Chris Brown met Rihanna

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/rihanna-4.jpg
Een nauwelijks herkenbare Rihanna.

De eerste foto van een bont en blauw geslagen Rihanna is opgedoken op het internet. Dader is haar inmiddels ex-vriendje Chris Brown. De foto is te zien op de roddelsite TMZ.com, die niet wil zeggen hoe ze aan het beeld geraakte. Aangenomen wordt dat het om bewijs in handen van de politie gaat. Het zou ditmaal dus geen fake beeld zijn, zoals er eerder al aan de oppervlakte kwamen op het net. Een woordvoerder van de politie van Los Angeles wilde tegenover het Amerikaanse persbureau AP niet bevestigen dat de vrouw op de foto daadwerkelijk de 21-jarige R&B-zangeres is. Hij wilde alleen kwijt dat de politie zelf geen foto's heeft vrijgegeven.

Excuses
Begin deze week bood Chris Brown zijn verontschuldigingen aan. Hij is bereid in therapie te gaan. De zanger werd aangehouden na het huiselijke geweld in zijn auto op 8 februari, enkele uren voor de uitreiking van de Grammy Awards. Daar zou Rihanna optreden maar dat ging niet door omdat ze ineengeklopt werd door Brown. Hij bedreigde haar met de dood en zou haar hebben verstikt tot ze bewusteloos was. Brown gaf zichzelf aan de politie van Los Angeles aan.

Worstelen
De platenfirma van Brown staat onder zware druk om de ster te dumpen. En een worstelaar heeft de man-met-de-losse-handjes al uitgenodigd om een gevecht aan te gaan met een "échte tegenstander". De 19-jarige Brown moet zich op 5 maart voor de rechter verantwoorden voor de mishandeling. Hij is tot die tijd op borgtocht vrij. Hij dokte daarvoor 38.000 euro.

20-02-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Calvin Klein kiest voor Vlaams model van 15

Calvin Klein kiest voor Vlaams model van 15

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/louise-maselis.jpg
Louise Maselis, het vijftienjarige model uit Winksele dat vorig jaar in China de Elite Look Modellenwedstrijd won, stond vannacht in New York op de catwalk tijdens de show van Calvin Klein, die haar bombardeerde tot dé vedette van zijn nieuwe herfst- en wintercollectie.

20-02-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson in sexy gouden zwempak op catwalk

Pamela Anderson in sexy gouden zwempak op catwalk

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/pamela-anderson.jpg
Pamela Anderson veroverde destijds de wereld door in een wulps rood badpak over het strand te paraderen in Baywatch. Nu deed ze die scènes nog eens dunnetjes over op de catwalk. Voor de modeshow van Richie Rich in New York verscheen ze in een erg sexy gouden badpak. En zoals je wel kan raden, hoorde daar een fel gesmaakte show bij. Het publiek werd er helemaal wild van.

Zelfs op haar 41ste blijft Pamela Anderson haar goddelijke vormen behouden. De modeshow kreeg de toepasselijke naam 'Blonds may have more fun'.

20-02-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina wil Jennifer aftroeven met halsketting van 16 miljoen

Angelina wil Jennifer aftroeven met halsketting van 16 miljoen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/angelina-jolie-1.jpg
Angelina Jolie wil zondag op de Oscars het felst schitteren van allemaal. En ja, het mag best wat kosten: wie nog een diamanten halsketting van 16 miljoen euro op overschot heeft, mag haar altijd een belletje geven. "Ze heeft elke klassejuwelier van New York al een zenuwinzinking bezorgd", weet een bron in het tijdschrift 'OK'. "Niets is goed genoeg voor haar, ze wil gewoon het onmogelijke. Alle ogen moeten zondag op haar gericht zijn en daarvoor haalt ze alles uit de kast."

Jolie, die genomineerd is als beste actrice voor haar rol in 'Changeling', moet het opnemen tegen Anne Hathawah (Rachel Getting Married), Melissa Leo (Frozen River), Meryl Streep (Doubt) en Kate Winslet (The Reader). Haar grootste rivale op de rode loper wordt echter zonder twijfel Jennifer Aniston. Een confrontatie met de ex van je ventje, daar wil een mens zich al eens voor optutten...

20-02-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
19-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaat Kylie Minogue naar plastisch chirurg?

Gaat Kylie Minogue naar plastisch chirurg?

Om In My Arms te bekijken druk op de foto.

zet de Player links boven af A.U.B.


.
De leeftijd lijkt ook de Australische zangeres Kylie Minogue (40) niet te sparen. Kylie zou volgens het Britse magazine 'Grazia' naar een plastische chirurg gaan om er jonger uit te zien. Op foto's zou de ene wenkbrauw een beetje hoger staan dan de andere. Dat zou kunnen wijzen op een behandeling met Botox.

Wangen en lippen
Plastisch chirurg Alex Karidis bevestigde in het blad dat er sterke signalen zijn dat Kylie regelmatig aan haar gezicht laat timmeren. Hij vermoedt dat ze ook aan haar wangen en lippen correcties heeft laten uitvoeren. Kylie zei onlangs over plastische chirurgie dat kritiek onvermijdelijk is: "Je wordt veroordeeld als je het laat doen, maar ook als je niets laat doen."

Nicole Kidman
Kylie Minogue is natuurlijk niet de eerste ster die in opspraak komt. Nicole Kidman werd onlangs eveneens beschuldigd van een plastische ingreep. Zelf ontkent ze nog steeds met klem, maar chirurgen vinden dat ze de industrie een slechte naam geeft omdat ze te veel heeft laten uitvoeren. Het zou vrouwen kunnen afschrikken om zelf de stap te zetten.

19-02-2009 om 18:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!