Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

22-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miley Cyrus verdedigt hechte band met vader

Miley Cyrus verdedigt hechte band met vader

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/miley-cyrus-11.jpg
Miley Cyrus vindt het vreselijk dat mensen kritiek hebben op haar relatie met haar vader, countryzanger Billy Ray Cyrus. Dat schrijft de 16-jarige actrice in haar memoires 'Miles to go', die volgende maand verschijnen. "Verschillende media hebben geschreven dat mijn vader en ik te close en te knuffelig zijn voor een vader en dochter. Maar wij vinden daar niets geks aan", citeert het Amerikaanse persbureau AP uit een voorpublicatie van het boek.

De actrice en haar 47-jarige vader spelen ook vader en dochter in de serie Hannah Montana, waar Miley haar bekendheid aan te danken heeft. Vorig jaar zorgde een foto van het tweetal in het tijdschrift Vanity Fair voor kritiek. Het plaatje, waarop Miley in de schoot van haar vader ligt en ze beiden een ernstige blik hebben, zou te suggestief zijn. Miley is het daar niet mee eens. "Ik houd van mijn vader en ben niet bang om dat te laten zien. En we laten ons niet door anderen vertellen hoe we moeten kijken als we samen op de foto gaan."

Hannah Montana, waarin Cyrus een scholiere speelt die een dubbelleven heeft als popster, wordt in Nederland uitgezonden door kinderzender Jetix.

22-02-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peter Falk hoeft niet onder curatele

Peter Falk hoeft niet onder curatele

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/peter-falk.jpg
Het is niet nodig Peter Falk onder curatele te stellen. Dat heeft advocaat Clark Byam geconcludeerd, die door een rechter in Los Angeles was aangesteld om te onderzoeken of het nodig is een beheerder aan te stellen voor het vermogen van de 81-jarige Columbo-acteur.

Een dochter uit het eerste huwelijk van de acteur, Catherine Falk, had hiertoe eind december een verzoek ingediend. Zij claimde dat haar vader aan de ziekte van Alzheimer lijdt en daarom niet meer voor zijn zaakjes kan zorgen. Ze verklaarde te vrezen dat haar vader in zijn huidige toestand een gemakkelijk slachtoffer is van bedrog.

31 jaar getrouwd
De huidige vrouw van Falk, Shera, wil echter niet dat de rechter een beheerder laat aanstellen voor het vermogen van haar man, met wie ze al 31 jaar getrouwd is. Hij zou haar voordat zijn gezondheid achteruitging, hebben aangewezen als zaakwaarnemer. De acteur heeft volgens Shera geen hechte band met Caroline, die hij adopteerde met zijn eerste vrouw.

In zijn rapport concludeerde advocaat Byam dat Shera goed voor haar man zorgt. Er is ook 24 uur per dag verpleging in de villa van het stel in Beverly Hills. Hij stelt verder dat hij Falk heeft ontmoet en dat de acteur daarbij een 'goedgeklede, schone en heldere' indruk maakte.

Maandag neemt de rechter een beslissing in de zaak.

22-02-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Terminale Britse Jade Goody trouwt met Jack Tweed

Terminale Britse Jade Goody trouwt met Jack Tweed

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jade-goody.jpg
Jade Goody en Jack Tweed geven elkaar vandaag het jawoord. De trouwceremonie van de terminaal zieke Britse realityster en haar verloofde begint om 12.00 uur in het landhuis Down Hall bij Hatfield Heath in Essex. De trouwdienst wordt geleid door bisschop Jonathan Blake.

De 21-jarige Tweed vroeg zijn vriendin twee weken geleden ten huwelijk nadat ze te horen had gekregen dat ze nog maar enkele weken te leven heeft. De 27-jarige Goody heeft kanker, die is uitgezaaid naar haar darmen, lever en lies.

Reality
De dag wordt vastgelegd door de camera's van Living TV, een Britse zender die al bezig was met een realityshow over Goody voordat er afgelopen zomer kanker bij haar werd geconstateerd. De exclusieve rechten op de foto's van het huwelijk heeft het bruidspaar voor bijna 840.000 euro aan het Britse tijdschrift OK! verkocht. Goody wil op deze manier voor haar dood zo veel mogelijk geld verdienen voor haar twee zoontjes, Bobby (5) en Freddy (4) die ze kreeg met presentator Jeff Brazier.

De Britse krant The Sun meldt dat er voor de zekerheid een ziekenhuisbed voor Goody is klaargezet op de trouwlocatie, voor het geval dat de doodzieke bruid instort. Ook zou er in haar trouwjurk een zakje zijn genaaid voor haar morfine-infuus.

150 gasten
Goody en Tweed hebben honderdvijftig mensen uitgenodigd voor hun huwelijk, onder wie presentator Jonathan Ross en voetballer Jamie O'Hara. Alle mannelijke gasten is gevraagd om in het blauw te komen.

Na de ceremonie gaan de gasten aan tafel op de trouwlocatie. Zij krijgen een driegangenmenu voorgeschoteld dat bestaat uit eend vooraf, biefstuk als hoofdgerecht en hazelnootmerengue als toetje.

22-02-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Wrestler en Mickey Rourke winnen Spirit Award

The Wrestler en Mickey Rourke winnen Spirit Award

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/mickey-rourke-1.jpg
De film 'The Wrestler' en zijn hoofdacteur Mickey Rourke zijn gisteren beloond met een Spirit Award tijdens de Amerikaanse prijsuitreiking voor de onafhankelijke film. De Franse film 'Entre les murs' kreeg de prijs voor buitenlandse film.

Rourke, een van de favorieten voor de Oscar van Beste Acteur vanavond in Hollywood, kreeg de prijs tijdens de ceremonie in Santa Monica voor zijn rol als worstelaar in 'The Wrestler'.

Beste film
De film van regisseur Darren Aronofsky ontving eveneens de prijs voor Beste Film op de Spirit Awards, die traditioneel aan de vooravond van de Oscars worden uitgereikt.

De trofee voor Beste Actrice was voor de Amerikaanse Melissa Leo voor haar rol als smokkelaarster in de film 'Frozen River'. De komische actrice is ook in the running voor een Oscar. De scenarist van 'The Visitor', Tom McCarthy, ging naar huis met de prijs van de realisatie. Zijn film heeft met Richard Jenkins een Oscarnominatie beet voor Beste Acteur.

Beste bijrol
De Spirit Awards voor Beste Bijrol gingen respectievelijk naar de Spaanse Penélope Cruz voor 'Vicky Cristina Barcelona' en de Amerikaan James Franco als minnaar van politicus Harvey Milk in de gelijknamige film van Gus Van Sant. 'Entre les murs' van Laurent Cantet won de Spirit Award in de categorie 'Buitenlandse Film'.

22-02-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paris Hilton 'bekroond' met drie Razzie Awards

Paris Hilton 'bekroond' met drie Razzie Awards

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/paris-hilton-4.jpg
Mike Myers en Paris Hilton werden gisterenavond bekroond met een 'Gouden framboos' of 'Razzie Award', een parodie op de Oscars voor de minst verdienstelijke prestaties van acteurs en actrices uit het afgelopen jaar

Slechtste acteur
De Canadese komiek, Mike Myers, bekend om zijn 'Austin Powers', ontving de trofee voor Slechtste Acteur voor 'Love Gourou', een film die eveneens bekroond werd met een Razzie voor de Slechtste Film.
De Organisatie van de Gouden Frambozen reikt traditiegetrouw de dag voor de Oscaruitreiking in Hollywood haar prijzen uit.

Drie voor Paris Hilton
Paris Hilton kreeg er dit jaar drie: de Razzie voor Slechtste Actrice, Slechtste Koppel op het Scherm voor 'The Hottie and the Nottie' en Slechtste Vrouwelijke Bijrol voor 'Repo! The Genetic Opera'. De Ier Pierce Brosnan ontving de Razzie voor Slechtste Mannelijke Bijrol voor 'Mamma Mia!', een muzikale komedie over het succes van Abba.

22-02-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dreigende stakingen overschaduwen Oscars

Dreigende stakingen overschaduwen Oscars

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/heath-ledger.jpg
Heath Ledger maakt kans op een postume Oscar voor zijn schitterende rol als The Joker in The Dark Knight.

Terwijl de internationale filmwereld zich opmaakt voor de uitreiking van de Oscars deze nacht, dreigt in Hollywood opnieuw grote onrust nu onderhandelingen tussen de Amerikaanse acteursvakbond en filmproducenten zijn stukgelopen.

"Achterhaalde voorwaarden"
De vakbond, die 120.000 acteurs vertegenwoordigt, gaat niet akkoord met nieuwe contractvoorwaarden die de producenten voorstellen. Volgens de bond zijn de voorstellen "achterhaald en schadelijk''. Vorig jaar stonden beide partijen ook lijnrecht tegenover elkaar in arbeidsonderhandelingen. Dat resulteerde in een maandenlange staking die de filmindustrie zo goed als lam legde.

En de genomineerden zijn...
Desondanks zijn de jurken, schoenen en juwelen van topontwerpers aangeschaft en de afspraakjes gemaakt. Hollywood is klaar voor de 81ste editie van de prestigieuze filmprijzen. The Curious Case of Benjamin Button maakt met dertien nominaties de meeste kans op een Oscar. Slumdog Millionaire heeft tien nominaties, The Dark Knight en Milk beide acht.

Beste film en regie
Benjamin Button, Slumdog Millionaire en Milk strijden in de categorie 'beste film' om het felbegeerde beeldje met The Reader en Frost/Nixon. De regisseurs van deze films - respectievelijk David Fincher, Danny Boyle, Gus Van Sant, Stephen Daldry en Ron Howard - zijn genomineerd voor 'beste regie'.

Beste acteur/actrice
Brad Pitt (Benjamin Button) is samen met Sean Penn (Milk), Frank Langella (Frost/Nixon), Richard Jenkins (The Visitor) en Mickey Rourke (The Wrestler) kanshebber voor de Oscar voor 'beste acteur'. Bij de vrouwen gaat het tussen Kate Winslet (The Reader), Meryl Streep (Doubt), Angelina Jolie (Changeling), Anne Hathaway (Rachel Getting Married) en Melissa Leo (Frozen River).

The Joker
Heath Ledger kan postuum worden geëerd voor zijn rol als The Joker in The Dark Knight. De acteur, die in januari vorig jaar op 28-jarige leeftijd overleed, is genomineerd in de categorie 'beste mannelijke bijrol.' Eerder won hij postuum onder meer een Golden Globe en een Bafta Award.

22-02-2009 om 14:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Na twaalven he
Na twaalven he


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Brandy_Norwood_2-1024.jpg

daar hebben we de nacht weer
het sluipt gewoon de kamer binnen
wederom voel ik weer dat hartezeer
en laat ik het verdriet het weer winnen
 
waarom kan ik nou niet gewoon verder gaan
bestaat alles nu enkel uit ellende en pijn
zal ik er nooit alleen voor kunnen staan
moet het echt altijd zo blijven zijn
 
tuurlijk weet ik dat ik jou kwijt ben
dat ik het alleen zal moeten doen
maar wat nou dan als ik mezelf
in de spiegel niet eens meer herken
 
gedachten springen rond in men hoofd
en zeggen me je bent er nog altijd
neem gewoon wat tijd voor jezelf
want je bent van je innerlijke rust beroofd
 
leg men hoofd nu neer op mijn oude kussen

22-02-2009 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
21-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cher mag overdag niet meer praten

Cher mag overdag niet meer praten

Om Walking in Memphis te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
De droge lucht in Las Vegas zorgt voor stemproblemen bij Cher. Ze heeft een vaste show in het Caesars Palace Hotel, maar die verloopt niet langer op wieltjes. "De droogte slaat op mijn keel. Als ik daar ben, word ik gedwongen te leven als een non en overdag niet te praten", vertelt ze.

Het gedwongen zwijgen valt de 62-jarige zangeres zwaar. "Ik vind het heel moeilijk. Ik moet er echt bij nadenken, ik moet mezelf er honderd keer per dag aan herinneren dat ik niet mag spreken. Ik ben nou niet bepaald iemand die er niet van houdt om te praten."

Cher, die hits scoorde als 'Believe', 'If I could turn back time' en 'Walking in Memphis', geeft sinds mei bijna dagelijks concerten in Vegas. Daarnaast werkt ze momenteel aan een nieuw album. Haar laatste studioplaat, 'Living proof', stamt uit 2001.

21-02-2009 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Placido Domingo wint eerste Birgit Nilsson-prijs

Placido Domingo wint eerste Birgit Nilsson-prijs

Om Nessun Dorma te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Placido Domingo is de eerste winnaar van de Birgit Nilsson-prijs, een nieuwe onderscheiding voor uitzonderlijke bijdragen aan de wereld van de opera. Dat is vandaag bekendgemaakt door de stichting achter de prijs, die in het leven werd geroepen door de Zweedse operazangeres Birgit Nilsson.

Nilsson, die wordt beschouwd als een van de grootste Wagneriaanse sopranen, overleed in 2005 op 87-jarige leeftijd. Zij heeft Domingo zelf nog aangewezen als de eerste winnaar, in een verzegelde enveloppe die volgens de stichting pas vandaag werd geopend. Aan de prijs is een bedrag van een miljoen dollar verbonden.

De 68-jarige Domingo staat al veertig jaar op de planken. De Spaanse tenor speelde 130 verschillende rollen en trad meermaals samen op met Nilsson. Hij werd in de jaren negentig ook buiten de operawereld bekend als lid van de Drie Tenoren, die hij vormde samen met José Carreras en wijlen Luciano Pavarotti.

Een ceremonie rond de Birgit Nilsson Prijs staat later dit jaar gepland in Stockholm. De prijs wordt twee- of driejaarlijks uitgereikt. Winnaars worden bepaald door het bestuur van de Birgit Nilsson-Stichting, die wordt bijgestaan door een jury van vooraanstaande personen in de klassieke muziek.

21-02-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shhh, de nieuwe tattoo van Lily Allen

Shhh, de nieuwe tattoo van Lily Allen

Om The Fear te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links af A.U.B.


.
De nieuwe tattoo van Lily Allen is haar op het lijf geschreven. 'Shhh...' staat er op de rechterwijsvinger te lezen, kwestie van niet te vergeten dat ze af en toe beter haar snater kan houden. Lindsay Lohan en Rihanna hebben in het verleden al precies dezelfde boodschap op hun lichaam laten drukken.

Dat nu ook Lily Allen voor de bijl gaat, de roddeltante bij uitstek die geen enkel detail over haar seksleven geheim houdt, mag een verrassing heten. In haar laatste interview deelde ze nog fijntjes mee dat ze geen probleem had met de topless foto's die een paparazzo tijdens haar vakantie nam. "Waarom zou ik? Ik voel me heel goed in mijn lichaam en zou zelfs graag nog eens naakt poseren. Op voorwaarde dan wel dat die shoot smaakvol gebracht wordt."

21-02-2009 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crisis treft ook Oscargala

Crisis treft ook Oscargala

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/oscargala.jpg
Ook dit jaar reikt de Academy of Motion Picture Arts and Sciences (AMPAS) weer Oscars uit. Het evenement is dan wel het summum in filmland, commercieel gezien blinken de Oscars dit jaar net iets minder. ABC, dat het Oscargala zondag uitzendt, heeft de prijzen voor een reclameblok van dertig seconden moeten afromen. Een gevolg van de wereldwijde crisis en volgens sommige experts de weinig spectaculaire films en een te lange uitzending.

400.000 dollar minder
Vorig jaar kostte een reclamespot nog 1,8 miljoen dollar. Dit jaar is dat 1,4 tot 1,7 miljoen dollar, zo meldt de Los Angeles Times. De kijkcijfers waren de laatste vijf jaar telkens net iets minder goed, maar de prijzen van de reclameblokken bleven stijgen. "Onbetaalbare reclame", zo was het motto. Dit jaar, met de economische crisis die wereldwijd heerst en verschillende grote sponsors die moesten afhaken -General Motors, L'Oreal-, heeft ABC de prijzen moeten verlagen.

68 miljoen
De televisie-uitzending zou ABC ongeveer 68 miljoen dollar moeten opbrengen. Dat is veel, maar toch 16 procent minder dan vorig jaar, toen 81 miljoen dollar werd binnengehaald.

Een gevolg van de wereldwijde crisis, maar er is meer aan de hand, zo meent Peter Sealey, marketingprofessor aan de Claremont Graduate University. "De Academy heeft een probleem: de show is veel te lang en de films dit jaar zijn niet spectaculair. Als de kijkcijfers opnieuw dalen, kan dat een keerpunt zijn en moet de Academy veranderingen aanbrengen", zo luidt het.

'Curious Case' slokop?
De filmliefhebbers laten het waarschijnlijk niet aan hun hart komen. Zij zijn vooral benieuwd of 'The Curious Case of Benjamin Button' van regisseur David Fincher zijn dertien Oscarnominaties kan verzilveren. De film, een verfilming van een kortverhaal van F. Scott Fitzgerald met Brad Pitt in de rol van een man die oud geboren wordt en steeds jonger wordt, werd onder meer genomineerd in de categorieën beste film, beste regie, beste acteur en beste vrouwelijke bijrol (Taraji Henson).

'Slumdog Millionaire' van de Brit Danny Boyle, de grote winnaar van de Golden Globes, kreeg tien nominaties, onder andere voor beste film en beste regie. De film vertelt het verhaal van een Indiase jongen uit de krottenwijken die mee mag doen met de Indiase versie van de quiz 'Wie wordt miljonair?'.

Geen Belgische inzending
In de categorie beste niet-Engelstalige film werd 'Entre les murs' van Laurent Cantet genomineerd, de winnaar van de Gouden Palm in Cannes. In die categorie werd de Belgische inzending 'Eldorado' van Bouli Lanners niet weerhouden. Bij de andere genomineerden zit onder andere het Israëlische 'Waltz with Bashir' en het Duitse 'Der Baader Meinhof Komplex'.

Ook 'Gomorra' er niet bij
Opvallend is de afwezigheid van het Italiaanse 'Gomorra', de grote winnaar bij de uitreiking van de Europese filmprijzen in december. Zoals verwacht is de overleden Heath Ledger genomineerd (acteur in een bijrol) voor zijn rol van the Joker in de Batmanfilm 'The Dark Knight'.

'The Dark Knight' kreeg in totaal acht nominaties, evenveel als 'Milk' van Gus van Sant, waarin Sean Penn de homoseksuele politicus Harvey Milk vertolkt. Penn kreeg voor zijn vertolking een nominatie voor beste acteur.

Winnaars al bekend?
Wie echter niet tot zondag wil wachten, kon de lijst van de winnaars al bekijken op de site van een Amerikaanse weblogger, die beweerde dat hij de hand had kunnen leggen op de lijst. Kon, want zijn blog werd ondertussen van het net gehaald. Verschillende media hebben de lijst wel overgenomen. De Academy zegt -uiteraard- dat het om lulkoek gaat. "De stemmen worden nog geteld. Bovendien zullen slechts twee personen de volledige uitslag kennen voor de uitreiking."

21-02-2009 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pet Shop Boys componeren sprookjesballet

Pet Shop Boys componeren sprookjesballet

Om Always On My Mind te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
De Pet Shop Boys zijn bezig met het componeren van een ballet. Dat vertelt bandlid Neil Tennant aan BBC News. Het stuk zal in 2011 worden opgevoerd in het Londense theater Sadler's Wells. Het is gebaseerd op een sprookje van Hans Christian Andersen. Welk sprookje dat is, onthulde Tennant niet.

Zanger Tennant noemt de compositie 'een heel opwindend project'. "Het is wel heel veel werk. Er moet heel wat muziek worden geschreven, maar we hebben nu al ongeveer een half uur." Tennant en toetsenist Chris Lowe hebben ook al een choreograaf gevonden voor het stuk. Maar wie dat is, wilde Tennant ook nog niet bekendmaken.

De Pet Shop Boys zijn bekend van hits als 'Go west' en 'Always on my mind'. Het duo brengt volgende maand zijn tiende studioalbum 'Yes' uit.

21-02-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Magical Flying Thunderbirds riskeert celstraf

Zanger Magical Flying Thunderbirds riskeert celstraf

Om Zone 30 te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B
.

.
Charles Van Domburg, de voorman van muziekgroep The Magical Flying Thunderbirds, heeft zich voor de Brusselse correctionele rechtbank moeten verantwoorden voor het faillissement van zijn café Boca Loca, aan de Brusselse Beurs. De zaak ging in 2005 failliet, maar Van Domburg deed daar nooit aangifte van en zou een BMW op naam van de zaak verduisterd hebben.

Schulden
Van Domburg opende de Boca Loca in 2003, maar twee jaar later moest het café al sluiten. De bvba achter Boca Loca had in de twee jaar dat ze actief was, geen jaarrekeningen neergelegd, had volgens het openbaar ministerie achterstallige schulden bij de btw-administratie en had voor 47.000 euro aan huurgelden niet betaald. Als klap op de vuurpijl zou Van Domburg, de zaakvoerder van de vennootschap, nooit gehoord hebben gegeven aan de oproepen van de curator.

Eén jaar cel
In november 2008 kwam de zaak voor de correctionele rechtbank en omdat Charles van Domburg toen niet verscheen, werd hij bij verstek veroordeeld tot één jaar effectieve gevangenisstraf en een boete van 5.500 euro. Bovendien beval de rechtbank toen zijn onmiddellijke aanhouding, waardoor de muzikant in de gevangenis belandde. Van daaruit tekende hij verzet aan, zodat hij vandaag als een vrij man zijn visie op de zaak kon geven.

BMW
Van Domburg erkende dat hij de BMW had verkocht en dat hij als zaakvoerder te weinig aandacht had geschonken aan de administratieve kant van de zaak. Daartegenover stond dat de btw-schulden en achterstallige huurgelden veel lager zouden zijn dan beweerd en dat het faillissement het gevolg van een geschil met de verhuurders was en niet van kwaad opzet.

De verhuurders "beweerden dat mijn cliënt van de zaak geen café maar een disco had gemaakt en zetten hem uit het gebouw", pleitte meester Van Nooten. "Daarover loopt nog steeds een burgerrechtelijke procedure. Mijn cliënt had gehoopt dat die procedure sneller afgelopen zou zijn en heeft nooit de bedoeling gehad de zaak zo te verwaarlozen."

Het OM eiste toch een voorwaardelijke celstraf en een effectieve geldboete, en wil vooral dat Van Domburg, die al aan zijn tweede faillissement toe is, een beroepsverbod krijgt opgelegd.

21-02-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nick Cave en The Prodigy op Rock Werchter

Nick Cave en The Prodigy op Rock Werchter

Om The Ship Song te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Australiër Nick Cave is een van de nieuwe namen op de Rock Werchter-affiche.

Nick Cave and The Bad Seeds en The Prodigy zijn enkele van de nieuwe namen die de organisatie vandaag bekendgemaakt heeft voor Rock Werchter 2009.

2manydj's
2manydj's en Tiga zijn dance-acts van dienst, Henry Rollins zal de allereerste 'spoken word performance' ooit op Rock Werchter verzorgen. Daarnaast werden de Ijslandse Emiliana Torrini, 'I Kissed a Girl'-zangeres Katy Perry, Jason Mraz en Seasick Steve aan de affiche toegevoegd.

Oasis, Coldplay en Metallica al bekend
Met deze nieuwe namen krijgt de affiche van Rock Werchter stilaan vorm. Voorlopige headliners zijn Oasis op donderdag, Coldplay op vrijdag, Kings of Leon op zaterdag en Metallica op zondag. De andere namen die al bekend waren, zijn Placebo, Dave Matthews Band, The Killers, Bloc Party, Elbow, Amy Macdonald, The Streets, Franz Ferdinand, Limp Bizkit en Mastodon.

Rock Werchter vindt dit jaar plaats van 2 tot en met 5 juli. Een combi-ticket voor 4 dagen kost 169 euro, een dagticket 75 euro. Tickets zijn telefonisch (0900/260.60), via internet (www.proximusgoformusic.be) en via sms (code naar 3060) te koop.

21-02-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ELO-bassist Kelly Groucutt (63) overleden

ELO-bassist Kelly Groucutt (63) overleden

Om Hold On Tight te beluisteren druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.


.
Kelly Groucutt, bassist van de rockband Electric Light Orchestra (ELO), is overleden. De Britse muzikant overleed gisteren aan een hartaanval, zo is bekendgemaakt op zijn website. Hij is 63 jaar geworden.

Groucutt begon zijn muziekcarrière bij de band The Sight and Sound. In 1974 kwam hij de gelederen van ELO versterken, na het vertrek van bassist Mike de Albuquerque. Hij speelde niet alleen bas, maar zong ook enkele nummers van de band in, zoals 'Nightrider' en 'Above the clouds'. In 1983 verliet hij de formatie weer.

In 1982 verscheen Groucutts soloalbum 'Kelly', dit werd echter geen groot succes. In latere jaren maakte de muzikant nog deel uit van verschillende spin-offs van ELO, zoals ELO Part 2 en The Orchestra.

21-02-2009 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Clooney bezoekt Soedanese vluchtelingen

George Clooney bezoekt Soedanese vluchtelingen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/george_clooney400.jpg
George Clooney is in Tsjaad om Soedanese vluchtelingen uit de regio Darfoer te bezoeken. Het is de vijfde keer dat de acteur het vluchtelingenkamp in het Afrikaanse land aandoet. Met zijn bezoek wil hij de aandacht vestigen op de situatie in Darfoer, waar een conflict tussen de regering en rebellen al meer dan driehonderdduizend levens heeft geëist en 2,7 miljoen ontheemden heeft opgeleverd.

De 47-jarige Clooney, die sinds vorig jaar vredesgezant van de Verenigde Naties is, voert al jaren campagne voor vrede in Darfoer. In 2006 maakte hij samen met zijn vader een documentaire over de situatie: 'A journey to Darfur'. Hij is ook betrokken bij de organisatie Not On Our Watch, waarmee hij samen met onder anderen Brad Pitt en Matt Damon aandacht en geld probeert te genereren voor Darfoer.

21-02-2009 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stalker David Caruso gearresteerd in Mexico

Stalker David Caruso gearresteerd in Mexico

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/david-caruso.jpg
De Oostenrijkse vrouw die wordt verdacht van het stalken van acteur David Caruso is opgepakt in Mexico. De vrouw werd sinds april vorig jaar gezocht. Ze kwam toen niet opdagen op de eerste dag van de rechtszaak die de CSI-acteur tegen haar had aangespannen.

De vrouw, van wie de identiteit niet bekend is gemaakt, zou meer dan honderd brieven hebben gestuurd naar Caruso, die in CSI: Miami de rol van Horatio Caine speelt. Ze zou hem onder meer met de dood hebben bedreigd nadat de acteur had geweigerd haar een handtekening te geven.

De vermeende stalkster werd in het Mexicaanse Tijuana opgepakt. Ze wordt waarschijnlijk uitgeleverd aan Oostenrijk, waar het proces tegen haar loopt.

21-02-2009 om 12:54 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LAPD start onderzoek naar uitgelekte foto mishandelde Rihanna

LAPD start onderzoek naar uitgelekte foto mishandelde Rihanna.

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/rihanna-4.jpg
De politie van Los Angeles heeft een intern onderzoek geopend nadat een internetsite een foto van de mishandelde zangeres Rihanna publiceerde. Haar vriend is in verdenking gesteld van die agressie.

Vertrouwelijk
De site TMZ.com die gespecialiseerd is in het leven van beroemdheden, heeft donderdag een foto van een vrouw die lijkt op Rihanna gepubliceerd. Maar volgens de politie van de tweede grootste stad van de Verenigde staten (LAPD), gaat het om een intern en vertrouwelijk document "in een onderzoek naar huiselijk geweld". De verspreiding ervan is illegaal.

Ontslag
"De politie van Los Angeles tilt zwaar aan de vertrouwelijkheid van slachtoffers van huiselijk geweld", verklaarde LAPD in een perstekst. "Een inbreuk tegen de regels wordt beschouwd als een zware professionele fout wat kan leiden tot een sanctie of ontslag". De politie weigerde te bevestigen dat de zangeres het slachtoffer is van het geweld, maar Rihanna verbrak gisteren de stilte en bevestigde indirect dat dat wel zo is.

Sterk
In een perstekst die door haar woordvoerder werd verspreid, zal de zangeres van de wereldhits als 'Umbrella' en 'Disturbia' "niks verklaren in verband met het incident met Chris Brown, op vraag van de autoriteiten".

Rihanna ofwel Robyn Fenty "wil haar fans laten weten dat het goed gaat met haar en dat ze sterk blijft. Ze is dankbaar voor de talrijke steunbetuigingen in deze moeilijke periode", aldus dezelfde bron.

21-02-2009 om 12:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde
Liefde


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/bridget_fonda_9-1024.jpg


Wat is er met de liefde

Als niet een meer is genoeg
je meer nood heb aan anders
ben je anders van bestaan

Krampachtig vasthouden
denken; het komt in orde
er is niets mis met mij

Maar toch weet je en besef je
je bent anders dan andere
maar ook dit maakt jou special

Hoe is liefde dan in jou ogen
uit welke ooghoeken
zie je mee of zie je het?

21-02-2009 om 02:37 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
20-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Toots Thielemans op Night of the Proms

Toots Thielemans op Night of the Proms

Om Toots te bekijken druk op de foto.

Zet de Player af A.U.B.


.
The Night of the Proms in Antwerpen heeft dit jaar Toots Thielemans weten te strikken. De bekendste Belgische jazzmuzikant was er 25 jaar geleden ook bij toen het evenement voor de eerste keer werd georganiseerd. De komende weken en maanden worden de andere artiesten bekendgemaakt.

Nieuwe namen
Thielemans wordt volgens organisator Jan Vereecke de enige naam die de link met de eerste editie zal maken. De rest van de affiche wordt aangevuld met solisten die nog niet eerder te gast waren. "We willen verdergaan op de weg van vernieuwing die we enkele jaren geleden zijn ingeslagen, met een sterke visuele component en spraakmakende artiesten", aldus Vereecke. De voorbije jaren stonden onder meer Sinéad O'Connor, Texas en Macy Gray op het podium in het Sportpaleis.

Mondharmonica
De binnenkort 87-jarige Jean 'Toots' Thielemans maakte op zijn zeventiende zijn debuut op mondharmonica. In 1952 verhuisde hij naar de Verenigde Staten, om er te werken met onder meer Charlie Parker, Ella Fitzgerald, Quincy Jones, Billy Joel en Paul Simon. In 2005 werd hij twintigste in de verkiezing van De Grootste Belg.

20-02-2009 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!