Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches Geldof gooit man buiten en haalt ex-vriend binnen

Peaches Geldof gooit man buiten en haalt ex-vriend binnen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/peaches-geldof.jpg
Peaches Geldof kondigde enkele weken geleden aan dat ze ging scheiden van haar echtgenoot Max Drummey. Nu zou de 19-jarige dochter van Bob Geldof al opnieuw een koppel vormen met haar ex-vriend Fred Les. Peaches werd al knuffelend gespot in Londen met haar oude vlam.

Peaches trouwde vorig jaar in augustus met Drummey nadat ze hem pas enkele weken kende. Het huwelijk was duidelijk geen lang leven beschoren, want begin dit jaar was het sprookje al uit. Sindsdien geniet de 19-jarige volop van het vrijgezellenleven en deelt ze een appartement in New York met het mannelijke model Stan Rapley.

26-02-2009 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney steekt eten overleden vrouw in nieuw kleedje

Paul McCartney steekt eten overleden vrouw in nieuw kleedje

Om We All Stand Togerther te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Paul McCartney en zijn dochter Mary hebben het vegetarische eten dat zijn overleden vrouw begin jaren '90 op de markt bracht in een nieuw kleedje gestoken. Dochter Mary heeft voor een nieuwe verpakking gezorgd, terwijl Paul een nieuwe slogan bedacht: 'Food to come home to' (eten om naar huis te komen).

"Marketingexperts hadden het gevoel dat het tijd was voor een vernieuwing en Paul wou graag een handje toesteken", aldus een bron. "Niemand kende Linda beter als Paul en hij wist hoe trots zijn overleden vrouw was op het eten."

De 66-jarige McCartney is al vegetariër sinds de jaren '70. "De eerste jaren dat Linda en ik vegetariërs waren, hadden we echt de behoefte om onze kalkoen te vervangen. Ze besloot een keer macaroni met kaassaus te maken en we noemden het macaroni kalkoen", grapte McCartney.

26-02-2009 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste Harry Potter-film verschijnt in 2011

Laatste Harry Potter-film verschijnt in 2011

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/harry-potter.jpg
Het allerlaatste deel in de filmreeks over Harry Potter zal in 2011 in de bioscoop verschijnen. Dat bevestigt de Britse nieuwszender BBC. Het zevende en laatste boek van J.K. Rowling, 'Harry Potter and the Deathly Hallows', wordt in twee delen opgesplitst. Eind volgend jaar krijgen we deel één te zien.

De filmmakers hadden moeite om het dikke boek (meer dan 600 bladzijden) in één film te gieten. Daarom krijgen we het verhaal dus in twee delen te zien. De opnames zijn volop bezig, maar niet alles verloopt even vlot. Zo moest de set vorige maand een week sluiten nadat een stuntman gewond was geraakt aan zijn rug. Fans hoeven echter niet tot volgend jaar te wachten om de volgende Harry Potter-film te gaan bekijken. De zomer verschijnt nog 'Harry Potter and the Half-Blood Prince'.

26-02-2009 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Hugh Hefner, Holly Madison, opnieuw vrijgezel

Ex Hugh Hefner, Holly Madison, opnieuw vrijgezel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/holly-madison.jpg
Holly en Chris gaan als vrienden uit elkaar.

Holly Madison, een ex-vriendin van Hugh Hefner, is niet langer samen met illusionist Chris Angel. Dat heeft hun woordvoerder bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze zijn geen koppel meer, maar ze blijven goede vrienden en wensen elkaar het allerbeste."

De 41-jarige Angel en de 29-jarige Madison werden in oktober voor het eerst samen gezien. De blondine had toen net de Playboy Mansion verlaten, waar ze jarenlang woonde als een van de vaste vriendinnen van de 82-jarige Playboy-baas Hefner. De geruchten dat Madison al met Angel ging toen ze ook nog iets met Hefner had, zijn nooit bevestigd.

Het onconventionele huishouden van Madison, Hefner en zijn twee andere vriendinnen -inmiddels ex-vriendinnen- Bridget Marquardt en Kendra Wilkinson, was het onderwerp van de realityserie 'Girls of the Playboy Mansion'.

26-02-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Azië censureert speech van Sean Penn op Oscars

Azië censureert speech van Sean Penn op Oscars

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/sean-penn.jpg
Televisiekijkers in Azië kregen deze week een gecensureerde versie te zien van de uitreiking van de Oscars. De bazen van de satellietzender STAR haalden de verwijzingen naar het homohuwelijk uit de speech van Sean Penn. Dat meldt de Britse nieuwssite Telegraph.

Sean Penn won de Oscar voor beste mannelijke hoofdrolspeler in de film Milk. In deze film speelt Penn Harvey Milk, de eerste verkozen politicus uit Californië die openlijk toegaf homoseksueel te zijn.

"God houdt van jullie"
De acteur opende zijn speech met de zin: "Commie, homo-loving sons of guns", en sprak nadien de mensen aan die tegen het homohuwelijk hadden gestemd. "Het wordt eens tijd dat die mensen nadenken over hun beslissing en de schaamte in de ogen zien van hun kleinkinderen."

Ook de speech van scenarioschrijver Dustin Lane Black werd gecensureerd. Toen hij de Oscar in ontvangst nam voor het 'Beste originele script', richtte hij zich tot alle holebi's. "Als Harvey Milk nu nog zou leven, dan zou hij gewild hebben dat ik zei dat jullie allemaal mooie mensen zijn. En wat anderen ook zeggen, God houdt van jullie allemaal!"

Beledigd
Satellietzender STAR koos ervoor om deze passages niet uit te zenden en dat veroorzaakte een storm van kritiek. "Als homo ben ik erg geschokt dat men de woorden niet durft uit te zenden die omschrijven wie ik ben", aldus een verontwaardigde kijker.

Woordvoerster Jannie Poon zegt dat het niet de bedoeling was om mensen te beledigen. Volgens haar moest de zender gewoon rekening houden met het feit dat het thema nog altijd gevoelig ligt in de gemeenschap. Poon zegt zelfs dat zij niet onmiddellijk doorhad dat er censuur was, maar de kijkers hadden gemerkt dat het geluid werd toegedraaid bij deze passages van de speeches.

26-02-2009 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna zwanger van Chris Brown?

Rihanna zwanger van Chris Brown?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/rihanna-6.jpg
Iedereen weet ondertussen dat Rihanna werd afgetuigd door haar ex-vriendje Chris Brown. Maar nu zou ook de ware reden aan het licht gekomen zijn. De zangeres zou volgens twee Amerikaanse roddelbladen, Star Magazine en The National Enquier, namelijk zwanger zijn van Brown.

Stoppen slaan door
Rihanna zou het nieuws die bewuste avond verteld hebben aan Brown, waarna hij totaal door het lint ging. "Ik was zo bang toen hij me sloeg, ik dacht alleen maar dat ik de baby zou kunnen verliezen", zou de zangeres aan vrienden verteld hebben.

Niet welkom
Op 26 januari zou Rihanna samen met een goede vriend Dr. Gregory Ewertz in het Cedars-Sinai ziekenhuis hebben bezocht. Daar kreeg ze de bevestiging dat ze zwanger was. Rihanna keek er niet naar uit het nieuws aan Chris te vertellen, omdat ze wist dat hij helemaal geen kind wou. Of Rihanna nog steeds een baby verwacht, is niet geweten.

26-02-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het strand en de zee
Het strand en de zee.

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jodie_foster_20-1024.jpg

sleep mezelf voort over het strand
waar een zilte lucht mijn longen verwend
zo af en toe schop ik een schelp weg
kijk achterom en zie al mijn voetstappen
 
het strand en de zee
de plek om tot jezelf te komen
die enorme krachten hier
en de snijdende stilte
brengen je diep naar binnen
in je eigen denken
 
zie de grijze lucht boven het water breken
zonnestralen raken het wateroppervlak
wat helemaal rustig lijkt te zijn geworden
 
ik kijk nogmaals achterom naar al die stappen
doe mijn jas los en mijn schoenen uit
en stap iets langzamer verder
met uitzicht op alles wat voor me ligt

26-02-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (16)
25-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clooney wil dat Obama werk maakt van vrede in Darfoer

Clooney wil dat Obama werk maakt van vrede in Darfoer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/george-clooney.jpg
Oscarwinnaar George Clooney (47) heeft bij een ontmoeting met de Amerikaanse president Barack Obama opgeroepen een onmiddellijk eind te maken aan het bloedvergieten in Darfoer. "Obama moet zich aan zijn beloftes houden en zich inspannen om de volkerenmoord in het Soedanees conflictgebied te beëindigen", zei de Hollywood-ster vandaag in Washington.

250.000 handtekeningen
Clooney, die ook vredesambassadeur van de Verenigde Naties is, overhandigde Obama en zijn vicepresident Joe Biden 250.000 handtekeningen van mensenrechtenactivisten. Bovendien bracht hij verslag uit over zijn bezoek vorige week aan het buurland Tsjaad. In Darfoer zijn volgens VN-schattingen in de afgelopen zes jaar ongeveer 300.000 mensen omgekomen, miljoenen mensen werden uit hun huizen verdreven.

25-02-2009 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Faith No More maakt comeback met Europese tour

Faith No More maakt comeback met Europese tour

Om Stripsearch te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.



.
De Amerikaanse rockgroep Faith No More gaat weer optreden. Komende zomer trekt de groep, die elf jaar geleden uit elkaar ging, langs verschillende podia in Europa. Dat heeft de woordvoerder van bandleider Mike Patton maandag bevestigd.

De alternatieve rockformatie, bekend van nummers als We Care a Lot en Epic, werd in 1982 opgericht. De band was in de jaren tachtig vooral berucht om de gevechten die de muzikanten met elkaar hadden. Vanwege de matpartijen werd zanger Chuck Mosley ingeruild voor Patton. In 1998 gaven de bandleden, die elk ook aan eigen projecten werkten, er de brui aan en gingen hun eigen weg.

25-02-2009 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kindacteurs in Slumdog krijgen als beloning nieuw huis

Kindacteurs in Slumdog krijgen als beloning nieuw huis

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/twee-kinderen.jpg
Twee kinderen die de hoofdrol spelen in Slumdog Millionaire, krijgen een nieuw huis. De autoriteiten in India gaan dat regelen voor de jonge acteurs nadat hun film zondagavond met acht prijzen de grote winnaar werd bij de uitreiking van de Oscars.

Rubina Ali en Azharuddin Ismail spelen Latika en Salim in de film over een Indiase jongen uit een sloppenwijk die in een televisiequiz miljonair kan worden. De jeugdige acteurs wonen momenteel zelf ook in een sloppenwijk in de Indiase miljoenenstad Mumbai.

Gelauwerd
"De twee kinderen hebben India gelauwerd", aldus Gautam Chatterjee van de afdeling volkshuisvesting van de deelstaat Maharashtra, waar Mumbai in ligt. "We hebben gehoord dat ze in een sloppenwijk wonen, maar dat kan niet geclassificeerd worden als huisvesting." De film stuitte in India ook op kritiek. Sommige Indiërs vonden dat Slumdog Millionaire te veel de armoede belicht in het land.

25-02-2009 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aniston stuurt kat om confrontatie met Paltrow te vermijden

Aniston stuurt kat om confrontatie met Paltrow te vermijden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/gwyneth-paltrow.jpg
Gwyneth Paltrow, de doorn in het oog van Jennifer Aniston

Jennifer Aniston heeft haar kat gestuurd naar een liefdadigheidsevent waar ook Gwyneth Paltrow op uitgenodigd was. De blonde actrice wilde kost wat kost een confrontatie met de vroegere flirt van Brad Pitt vermijden. Pijnlijk detail: haar Friends-collega Courteney Cox zou er in de bloemetjes gezet worden en die voelt zich nu natuurlijk aardig in haar gat gebeten.

"Gwyneth kreeg die avond ook lofbetuigingen en daar kon Jennifer niet mee om", weet een bron. "Ze is altijd al geïntimideerd geweest door haar omdat Brad zoveel van Paltrow hield. Daar kwam dan nog eens bij dat Gwyneth publiekelijk naar Jennifer verwees als dat 'tv-meisje' toen ze verkeerde met Brad. Toen het koppel nadien scheidde, nam Paltrow Jennifer op de korrel omdat ze zo openlijk over de breuk sprak. Kortom, geen prettige situatie voor haar."

25-02-2009 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Penelope Cruz slaapt met Oscar

Penelope Cruz slaapt met Oscar

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/penelope-cruz-1.jpg
Penelope Cruz was zo blij met de Oscar die ze kreeg voor beste vrouwelijke bijrol in 'Vicky Cristina Barcelona' dat ze het beeldje mee naar bed nam. Dat vertelde ze in de talkshow van Oprah Winfrey. "Toen ik de Oscar kreeg, kon ik twintig minuten lang niet ophouden met huilen. Ik kon er zelfs niet naar kijken. 'Is dit echt of iets dat ik van mijn vrienden heb gekregen', vroeg ik me af. Vanmorgen had ik hetzelfde gevoel. Maar ik had de Oscar meegenomen in bed, hij lag op het hoofdkussen naast me".
Vrienden en familieleden van de Spaanse actrice hadden de letter 'P' op hun voorhoofd geschreven om tijdens de Oscaruitreiking hun steun te betuigen. "Ik groeide op in Alcobendas, een plek waar dit niet echt een realistische droom was", zei ze tijdens haar ontvangstspeech. De burgemeester van haar geboortestad, een voorstad van Madrid, wil een straat naar haar noemen. Het is de eerste keer dat een Spaanse actrice een Oscar wint. Haar vriend Javier Bardem was de eerste Spaanse acteur die een Oscar won.

25-02-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney wordt in twee gezaagd tijdens nieuwe tournee

Britney wordt in twee gezaagd tijdens nieuwe tournee

Om Everytime te beluisteren druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Britney Spears laat zich tijdens haar komende tournee in twee zagen door illusionist-komiek Ed Alonzo.

Klassieke acts
"Ze was meteen gewonnen voor de idee. Ze kroop direct in de doos en wilde de magie van de act leren. Ze is echt opgewonden over deze tournee. We gaan de klassieke acts van de magie opvoeren met een high-tech randje. We doen een dissectie, een transpositie, een verdwijning en een verschijning", vertelt Alonzo aan E! News.

Danseres
"Ik heb de trucs makkelijk gemaakt voor haar, maar er zitten best wel gecompliceerde zaken tussen die normaal door een contorsionist of door een getrainde goochelaarsassistente zouden gedaan worden. Maar Britney is een goeie danseres en kwijt zich verrassend goed van haar taak".

Alonzo onthulde ook dat de show, met drie circusringen, de fans met verstomming zal slaan. "Het is als een groot Cirque du Soleil, met een bijzonder sterke performer die centraal staat".

Adnan Ghalib aangeklaagd
Intussen wordt Britneys voormalige vriend Adnan Ghalib aangeklaagd voor drie misdrijven: aanval met een dodelijk wapen, ongeval met vluchtmisdrijf en geweldpleging. De man zou met zijn Mercedes een onbekend slachtoffer opzettelijk hebben aangereden. Aangenomen wordt dat het slachtoffer in naam van Britneys vader Jamie een omgangsverbod aan Ghalib wilde overhandigen. Ghalib riskeert tot zeven jaar celstraf.

25-02-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily en de fors geschapen nieuwe man in haar leven

Lily en de fors geschapen nieuwe man in haar leven

Om Smile te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
Lily Allen hoeft niet langer zonder man op vakantie.

Lily Allen onthulde alles over de nieuwe man in haar leven, en noemde hem een 'knapperd'. Lily is reeds een aantal keer gespot met Tom Dinsdale, bekend van het dance duo Audio Bullys. In een interview met Q Magazine gaf de zangeres toe dat ze samen geslapen hebben. Ze onthult ook dat haar nieuwe verovering stevig geschapen is.

Heet en schattig
"Het is een hete vent, kan ik je zeggen, maar ook wel schattig", beschrijft Lily Allen haar nieuwe vriend. "Ik had enkele dagen geleden een sleep-over en hij ging mee. Hij is inderdaad vrij jong voor mij. Waar stuur je op aan? Wil je weten hoe groot zijn penis is? Die is dik in orde."

Lesbisch
De zangeres bekende verder ook dat ze regelmatig naar 'lapdancing clubs' gaat en daar uren privé-schootdansen krijgt en met de strippers praat. Ze beklemtoont echter dat ze niet lesbisch is, hoewel ze recent onthulde dat ze "een vrijpartijtje heeft gehad met een lesbische tweeling in een zetel in San Diego."

Ex-vriend
Lily sprak ook over haar relatie met haar ex-vriend Ed Simons, DJ van Chemical Brothers, en zei dat ze elkaar nog steeds graag zien. Begin 2008 gingen ze uit elkaar nadat Lily zwanger raakte van hem, maar een miskraam kreeg. Lily zegt hierover: "We spreken elkaar nog steeds tweemaal per week, hij checkt regelmatig of alles goed met me gaat. We zijn altijd vrienden gebleven, het werd gewoon moeilijk. Er was zoveel pijn bij alles wat was gebeurd, dat ik gewoon weg wou uit de situatie. Maar we zien elkaar nog steeds graag, en praten heel veel. Misschien zullen we ooit weer samen zijn, ik weet het niet, maar niet nu."

25-02-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pa Lindsay Lohan: "Haar lesbische relatie is een act"

Pa Lindsay Lohan: "Haar lesbische relatie is een act"

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/lindsay-lohan.jpg
Volgens Michael Lohan is de lesbische relatie van zijn dochter Lindsay niets meer dan een act. Hij gelooft niet dat de relatie van Lindsay met Samantha Ronson oprecht is. Voorts geeft hij Samantha de schuld van het feit dat het niet meer botert tussen hem en zijn dochter.µ
Papa Lohan maakt zich ook zorgen over het gewichtsverlies van zijn dochter, waar hij haar over wil aanspreken. Hoewel hij vorige maand beloofde geen posts meer te maken over zijn gezin, liet hij zijn bezorgdheid weer blijken op de sociale netwerksite Twitter.

"Eet. Astublief", schrijft hij daar. En verder: "Mijn dochter moet geholpen worden. Astublief, help haar want we worden er allemaal triest van. Hoe lang gaan we nog toekijken tot er iets echt tragisch gebeurt".

25-02-2009 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pornoster Jenna Jameson heeft nu eigen parfum

Pornoster Jenna Jameson heeft nu eigen parfum

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jenna-jameson.jpg
Jenna Jameson, waarschijnlijk de bekendste pornoster ter wereld, heeft nu haar eigen parfum. Het geurtje heet toepasselijk Ballbreaker Heartbreaker by Jenna, meldt showbizzblogger Perez Hilton. Vorig jaar maakte Jenna bekend definitief te kappen met porno.

Tweeling
Jameson (34) is momenteel in verwachting van een tweeling. Vader is Tito Ortiz, een deelnemer aan de in de VS erg populaire Ultimate Fighting Championships.

Vroege kopers krijgen ook een poster bij hun parfum. De pornoster heeft al jaren haar eigen hijg-ringtones.

25-02-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meryl Streep versierde rollen met opgevulde beha

Meryl Streep versierde rollen met opgevulde beha

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/meryl-streep.jpg
Streep in 'The Manchurian Candidate'.

Meryl Streep stak aan het begin van haar loopbaan de natuur een handje(vol) toe om rollen te pakken te krijgen. Met papieren servetten in haar beha wekte Meryl Streep tijdens audities de indruk over een ferme borstpartij te beschikken toen ze in New York auditie deed voor theaterrollen.

Out of Africa
"Ik heb de boel belazerd. De eerste keer was op Broadway, jaren geleden. Voor de auditie vulde ik mijn beha met servetten. En ik kreeg de rol! Ik paste dezelfde truc toe bij Sydney Pollack, voor mijn rol in 'Out of Africa'. Ik had vernomen dat hij me niet sexy genoeg vond, dus zocht ik mijn toevlucht in mijn oude vertrouwde truc".

Puur natuur
De inmiddels 59-jarige Streep stelde recent nog dat het betreurt dat vrouwen make-up moeten dragen om het te maken in het leven. Voor haar rol als strenge non in de film 'Doubt' mocht ze haar schoonheidsregime even laten varen. "Het bevrijdende aan die rol was dat ik alles mocht overboord gooien waar vrouwen doorgaans uren aan besteden: wat zal ik aantrekken, hoe zit mijn haar eruit, welke make-up zal ik aanbrengen? Al wat ik had, is wat ik deed. Zo zou het altijd moeten zijn. Maar in plaats daarvan verliezen vrouwen heel wat tijd aan de dingen die je vooruit helpen in het leven. Want hoe spijtig het ook is, dat doen die dingen wel".

25-02-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chris Brown krijgt doodsbedreigingen na aftroeven Rihanna

Chris Brown krijgt doodsbedreigingen na aftroeven Rihanna

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/rihanna-5.jpg
Chris Brown (19), die ervan beschuldigd wordt eerder deze maand zijn vriendin Rihanna (21) te hebben afgetroefd, heeft doodsbedreigingen ontvangen nadat een foto werd gepubliceerd van de toegetakelde Rihanna.

Angst voor zijn leven
"Chris vreest voor zijn leven. Zijn carrière en zijn vriendin is hij wellicht kwijt, maar nu is ook zijn leven in gevaar", aldus een bron in het magazine In Touch Weekly. "Die foto was de druppel die de emmer liet overlopen. Van zodra die was verschenen, stroomden de dreigementen binnen".

Rihanna heeft aan de politie verklaard dat Chris Brown haar sloeg en wurgde tot ze buiten bewustzijn was en er ook mee dreigde haar te doden. Dat gebeurde tijdens een ruzie in Los Angeles, in zijn auto. Rihanna had gebarsten lippen en bloeduitstortingen op haar kaken en voorhoofd.

Fans en vrienden
Brown wordt beschuldigd van geweldpleging en werd vrijgelaten nadat hij een borgsom van 40.000 euro betaalde. Er worden nog andere zaken onderzocht waarin Brown zich schuldig zou hebben gemaakt aan huiselijk geweld.

"Er worden hem criminele feiten ten laste gelegd en hij riskeert een celstraf, maar hij zal het ook moeten opnemen tegen de fans van Rihanna en haar vrienden in de muziekindustrie", aldus nog de bron.

Intussen onderzoekt de politie van Los Angeles verder hoe de foto van de toegetakelde vrouw, van wie ze niet willen bevestigen dat het inderdaad Rihanna is, is kunnen uitlekken.

Goede raad van Whitney Houston
Rihanna, die overweegt haar relatie met Brown nog een kans te geven, krijgt inmiddels langs alle kanten het advies dat niet te doen. Zo ook van Whitney Houston, die haar aanraadde alle banden met de zanger te verbreken. Whitney, die indertijd ook al eens hardhandig werd aangepakt door haar ex Bobby Brown, waarschuwde Rihanna: "Maak niet dezelfde fout als ik".
Een bron in de National Enquirer: "Toen Whitney hoorde wat Rihanna was overkomen, kreeg ze tranen in haar ogen. Ze wist meteen dat ze contact moest nemen met Rihanna en haar aansporen om zo gauw mogelijk uit haar relatie te stappen. 'Als je je hart je hoofd laat dicteren, loop je in je ongeluk', zei ze aan Rihanna".

Geheime ontmoetingen
Toch zou Rihanna haar vriend al hebben vergeven en houden de twee constant contact met elkaar via telefoon en sms. "Zelfs na wat hij haar heeft aangedaan, is Rihanna dol op hem. Ze zijn overeengekomen dat van zodra de rechszaak achter de rug is, ze terug samen zullen zijn. Ze hebben elkaar gezworen elkaar te ontmoeten op een geheime plek buiten Los Angeles".

25-02-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Venus en Mars
Venus en Mars


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/Cindy_Crawford_1-1024.jpg


Vrouwen komen van Venus
mannen komen van Mars,
Althans dat zegt iedereen
maar ik ben nogal dwars

Als je enigzins je best doet
om elkaar beter te begrijpen
Dan kan een prille liefde
tot iets heel moois rijpen

Open staan voor elkander
het beste voor elkaar willen
Dan kan een liefde bloeien
zelfs een hele prille

Als mannen nu eens zo dachten
vrouwen doen dit al zolang
Dan waren mannen in relaties
misschien niet meer zo bang

Helaas is de waarheid anders
mannen denken niet met gevoel
Zij missen dat elementje
en daardoor vaak hun doel

Met genetische manipulatie
en meer Oprah op teevee
Het aantal huwelijken omhoog
en scheidingen gedeeld door twee

25-02-2009 om 13:15 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
24-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Topmodel Adriana Lima getrouwd

Topmodel Adriana Lima getrouwd

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/adriana-lima.jpg
Het Braziliaanse topmodel Adriana Lima is getrouwd met NBA-basketballer Marko Jaric. Ze gaven elkaar op Valentijnsdag het jawoord tijdens een besloten ceremonie in de Amerikaanse staat Wyoming, meldt het Amerikaanse tijdschrift People.
Het kersverse echtpaar wil deze zomer echter nog een keer in het huwelijksbootje stappen. "Dan met al onze vrienden en familieleden erbij", zegt het model. De plechtigheid zal plaatsvinden in Brazilië of Jarics geboorteland Servië.

Lima en Jaric ontmoetten elkaar in 2006. Het stel verloofde zich afgelopen juni op de 27ste verjaardag van het topmodel.

24-02-2009 om 16:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!