Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

27-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mr. T promoot Snickers in Groot-Brittannië

Mr. T promoot Snickers in Groot-Brittannië

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/mr-t.jpg
Mr. T, beter bekend als de legendarische BA Baracus uit de cultserie The A-Team, is geland in Groot-Brittannië om zijn nieuwste promotiecampagne voor Snickers te promoten. Onder het heerlijk dubbelzinnige motto "Get Some Nuts" tourt hij een week lang door het eiland.

In de VS is Mr. T al een tijdje het uithangbord van Snickers, en zijn reclamespotjes zijn er regelrechte hits. Hij verkoopt dezer dagen ook een supersnelle kookpan op onze Vlaamse commerciële zenders. In shoppingprogramma's spreekt hij zijn bewondering uit over de FlavorWave.

27-02-2009 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt krijgt chocolade award

Brad Pitt krijgt chocolade award

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/brad-pitt-1.jpg
Brad Pitt moest afgelopen weekend voor de zoveelste keer zonder Oscar naar huis terug, en dat bracht de marketingjongens van deodorantfabrikant Axe op ideeën. Ze stuurden hem een 4,5 kg zware, chocolade award op, in de vorm van zijn gezicht.

"We vinden nog altijd dat je prestatie in The Curious Case of Benjamin Button een beeldje verdient, maar dan een zoeter", zegde het merk erbij. De film was met maar liefst 13 nominaties de grootste kanshebber op de Oscars, maar moest het uiteindelijk stellen met drie 'magere' Oscars in de technische categorieën.

27-02-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackie Chan boos over veiling Chinese beelden

Jackie Chan boos over veiling Chinese beelden

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jackie-chan.jpg
Jackie Chan is boos vanwege de veiling van twee bronzen Chinese beelden in Parijs, die deel uitmaakten van de kunstcollectie van de overleden modeontwerper Yves Saint Laurent. De actieheld uit Hongkong vindt dat de beelden in China thuishoren.

De Chinese regering beschouwt de achttiende-eeuwse beelden, de kop van een rat en van een konijn, als gestolen erfgoed en tekende bezwaar aan tegen de veiling door Christie's. De rechter gaf echter toestemming, waarna ze samen voor 28 miljoen euro werden verkocht aan een telefonische bieder.

"1,3 miljard harten gebroken"
Chan hekelt die gang van zaken. "Hiermee zijn de harten van 1,3 miljard Chinezen gebroken. Nationaal erfgoed zoals dit hoort thuis in het land van herkomst", zei hij in een Chinese krant. De 54-jarige acteur stelde verder dat hij overwogen heeft de beelden zelf te kopen om ze aan China terug te geven. Hij vond ze echter te duur.

De twee beelden werden anderhalve eeuw geleden meegenomen uit het keizerlijk zomerpaleis buiten Peking, toen dat werd geplunderd door Britse en Franse soldaten aan het einde van de Tweede Opiumoorlog.

27-02-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bono gekrenkt door kritiek over belastingverhuizing

Bono gekrenkt door kritiek over belastingverhuizing

Om Unchained Melody te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.


.
U2-zanger Bono was gekrenkt door de kritiek die hij en zijn medebandleden te verduren kregen toen ze een deel van hun zaken naar Nederland verhuisden vanwege het gunstiger belastingklimaat voor artiesten.

De Ierse band verhuisde zijn administratie naar Nederland nadat de Ierse regering in 2006 een bovengrens van 250.000 euro installeerde voor het belastingvrije inkomen voor artiesten uit dat land. Sommige politici en actiegroepen konden de administratieve verhuizing van U2 niet rijmen met Bono's werk als activist tegen armoede en aids. Dat zat Bono behoorlijk dwars. "We betalen als band vele miljoenen aan belasting", benadrukt hij.

De zanger bespeurt daarnaast enige hypocrisie in zijn thuisland. De Ierse economie maakte namelijk sinds de jaren negentig een grote bloei door vanwege het door de regering bedachte gunstige investeringsklimaat voor buitenlandse bedrijven. Hij snapt dan ook niet dat Ierse bedrijven die zelf de grens over gaan op zoek naar betere belastingvoorwaarden op kritiek stuiten.

27-02-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clooney verhuurt zijn Italiaanse villa aan Beckham

Clooney verhuurt zijn Italiaanse villa aan Beckham

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/george-clooney-1.jpg
Hollywoodster George Clooney (47) heeft een huurder - en niet zomaar eentje - gevonden voor zijn villa aan het Italiaanse Comomeer, meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Terwijl de acteur voor filmopnames in het buitenland vertoeft, houdt voetballer David Beckham (33) de villa warm.

Becks is momenteel door de voetbalclub Los Angeles Galaxy aan AC Milaan verhuurd. De Engelse voetbalvedette overweegt Hollywood definitief vaarwel te zeggen en in Italië te blijven. Becks en Clooney hebben een gemeenschappelijke vriend: modekoning Giorgio Armani.

27-02-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Danny Boon best betaalde acteur van Europa

Danny Boon best betaalde acteur van Europa

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/danny-boon.jpg
Boon: man van 26 miljoen euro.

De in Frankrijk waanzinnig populaire komedie 'Bienvenue chez les Ch'tis' heeft regisseur, co-schrijver, producent en acteur Danny Boon geen windeieren gelegd, zo schrijft Le Figaro.

Best betaalde acteur
Volgens de Franse krant rijfde Boon 26 miljoen euro binnen, waarmee hij de bestbetaalde filmacteur van Europa werd in 2008 en zelfs meer geld verdiende dan Hollywoodsterren Brad Pitt en Tom Cruise. Maar naar Hollywoodmaatstaven is Boons boerejaar nog steeds minnetjes: Cameron Diaz verdiende vorig jaar 50 miljoen dollar, Will Smith zelfs tachtig miljoen.

27-02-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor altijd dichtbij
Voor altijd dichtbij

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/brooke_burns_1-1024.jpg


bedrieg ik mijn ogen als ik ze opsla
in verwarring, niet wetend wie dit is
verloren wie ik was, op weg naar
wie ik worden moet en daar ben jij

midden op de weg, kalm en rustig
onbevreesd voor de zekere gevolgen
weet je dat ik je tegenkomen moet
maar omhels me niet, het zal me deren

losmaken wat vast had moeten zijn
als je me draagt naar de horizon in
je armen die de mijne niet kunnen zijn
toe, verlaat me zoals je kwam en vergeet

vergeet dat ik er was en dat jij me vond
het is niet voorbestemd en we moeten
verder waar we bleven voor die tijd
in de wereld veraf, voor altijd dichtbij

27-02-2009 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (12)
26-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veiling Yves Saint Laurent brengt 373 miljoen euro op

Veiling Yves Saint Laurent brengt 373 miljoen euro op

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/yves-saint-laurent.jpg
De kunstcollectie van Yves Saint Laurent en Pierre Bergé heeft in totaal ruim 373 miljoen euro opgebracht. Dat heeft veilinghuis Christie's naar buiten gebracht. De 733 kunstobjecten van de vorig jaar overleden modeontwerper en zijn partner gingen de afgelopen drie dagen onder de hamer in Parijs.

De veiling in de tentoonstellingshal Grand Palais in Parijs werd gisterenavond afgesloten met de verkoop van twee omstreden Chinese beelden, die in 1860 zouden zijn gestolen uit het Chinese keizerlijke zomerpaleis. Eerder deze week wees een rechter het verzoek van de Chinese regering om de veiling tegen te houden af. De beelden werden uiteindelijk aan een anonieme telefonische bieder verkocht voor 28 miljoen euro.

Bij de verkoop van de kunstcollectie werden de afgelopen dagen meerdere records gebroken. Zo bracht een met slangen versierde stoel van Eileen Gray bijna 22 miljoen euro op en is het daarmee het duurste meubelstuk uit de twintigste eeuw. Maandag werd 32,1 miljoen euro geboden voor een schilderij van Henri Matisse, het hoogste bedrag dat ooit voor een werk van hem werd neergeteld op een veiling.

26-02-2009 om 16:22 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lindsay Lohan krijgt rol als ze bij regisseur gaat wonen

Lindsay Lohan krijgt rol als ze bij regisseur gaat wonen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/lindsay-lohan-1.jpg
Lindsay Lohan maakt kans op een rol in de nieuwe film van Warren Beatty, maar dan moet de actrice wel intrekken bij de regisseur. Warren kent het verleden van Lohan en vreest ervoor dat ze haar kuren zou krijgen tijdens de opnames. Daarom wil hij de actrice in het oog kunnen houden.

"Beatty wil dat Lindsay in één van zijn gastkamers komt wonen tijdens de opnames van de film", aldus Fox News. "Lindsay weet dat dit een buitenkans is om haar carrière een duwtje in de rug te geven." De 22-jarige actrice overweegt dan ook in te gaan op het aanbod.

26-02-2009 om 15:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denise Richards vindt geen man

Denise Richards vindt geen man

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/denise-richards-1.jpg
Het zit Denise Richards niet mee. De actrice, die gescheiden is van Charlie Sheen, met wie ze twee kinderen heeft, is op zoek naar een nieuwe man. Denise is op zoek naar de liefde van haar leven en is het beu dat ze een relatie zou hebben met elke man waarmee ze gezien wordt.

"Het is moeilijk om een man te vinden. Als ik de media moet geloven, heb ik al tientallen relaties gehad. Daardoor is het soms moeilijk een man aan de haak te slaan." De actrice scheidde in 2005 van Sheen na drie jaar huwelijk. Het koppel was verwikkeld in een lange strijd om het hoederecht over de kinderen. Denise vroeg ook een straatverbod aan tegen haar ex omdat hij haar zou bedreigd hebben.

"Ik ben op zoek naar een lieve man, mijn kinderen hebben al genoeg meegemaakt. Ik neem niet zomaar iedereen mee naar huis. Ik heb dringend nood aan wat geluk in het leven. De scheiding van Charlie en de dood van mijn moeder in 2007 hebben me getekend."

26-02-2009 om 15:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zac Efron gaat trouwen om schoonmoeder te plezieren

Zac Efron gaat trouwen om schoonmoeder te plezieren

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/zac-efron.jpg
Zac en Vanessa zijn al drie jaar een koppel.

Zac Efron heeft zijn vriendin Vanessa ten huwelijk gevraagd omdat haar moeder het niet goedkeurt dat het koppel samenwoont zonder dat ze getrouwd zijn. De acteur heeft al drie jaar een relatie met Vanessa, maar mama Gina Hudgens ziet samenwonen zonder een ring niet zitten.

"Zac is opgelucht dat hij haar ten huwelijk heeft gevraagd, want hij stond onder zware druk van zijn toekomstige schoonmoeder", aldus een insider. De 21-jarige Efron zou zijn 20-jarige vriendin in januari ten huwelijk hebben gevraagd.

"Het is een geweldig koppel, Zac en Vanessa zijn echt voor elkaar gemaakt. Ook Gina beschouwt Zac als familie, maar ze wil toch dat haar dochter eerst trouwt." Het koppel zou volgend jaar in het huwelijksbootje stappen.

26-02-2009 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peaches Geldof gooit man buiten en haalt ex-vriend binnen

Peaches Geldof gooit man buiten en haalt ex-vriend binnen

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/peaches-geldof.jpg
Peaches Geldof kondigde enkele weken geleden aan dat ze ging scheiden van haar echtgenoot Max Drummey. Nu zou de 19-jarige dochter van Bob Geldof al opnieuw een koppel vormen met haar ex-vriend Fred Les. Peaches werd al knuffelend gespot in Londen met haar oude vlam.

Peaches trouwde vorig jaar in augustus met Drummey nadat ze hem pas enkele weken kende. Het huwelijk was duidelijk geen lang leven beschoren, want begin dit jaar was het sprookje al uit. Sindsdien geniet de 19-jarige volop van het vrijgezellenleven en deelt ze een appartement in New York met het mannelijke model Stan Rapley.

26-02-2009 om 14:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney steekt eten overleden vrouw in nieuw kleedje

Paul McCartney steekt eten overleden vrouw in nieuw kleedje

Om We All Stand Togerther te bekijken druk op de foto.

Zet de Player links boven af A.U.B.



.
Paul McCartney en zijn dochter Mary hebben het vegetarische eten dat zijn overleden vrouw begin jaren '90 op de markt bracht in een nieuw kleedje gestoken. Dochter Mary heeft voor een nieuwe verpakking gezorgd, terwijl Paul een nieuwe slogan bedacht: 'Food to come home to' (eten om naar huis te komen).

"Marketingexperts hadden het gevoel dat het tijd was voor een vernieuwing en Paul wou graag een handje toesteken", aldus een bron. "Niemand kende Linda beter als Paul en hij wist hoe trots zijn overleden vrouw was op het eten."

De 66-jarige McCartney is al vegetariër sinds de jaren '70. "De eerste jaren dat Linda en ik vegetariërs waren, hadden we echt de behoefte om onze kalkoen te vervangen. Ze besloot een keer macaroni met kaassaus te maken en we noemden het macaroni kalkoen", grapte McCartney.

26-02-2009 om 14:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laatste Harry Potter-film verschijnt in 2011

Laatste Harry Potter-film verschijnt in 2011

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/harry-potter.jpg
Het allerlaatste deel in de filmreeks over Harry Potter zal in 2011 in de bioscoop verschijnen. Dat bevestigt de Britse nieuwszender BBC. Het zevende en laatste boek van J.K. Rowling, 'Harry Potter and the Deathly Hallows', wordt in twee delen opgesplitst. Eind volgend jaar krijgen we deel één te zien.

De filmmakers hadden moeite om het dikke boek (meer dan 600 bladzijden) in één film te gieten. Daarom krijgen we het verhaal dus in twee delen te zien. De opnames zijn volop bezig, maar niet alles verloopt even vlot. Zo moest de set vorige maand een week sluiten nadat een stuntman gewond was geraakt aan zijn rug. Fans hoeven echter niet tot volgend jaar te wachten om de volgende Harry Potter-film te gaan bekijken. De zomer verschijnt nog 'Harry Potter and the Half-Blood Prince'.

26-02-2009 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex Hugh Hefner, Holly Madison, opnieuw vrijgezel

Ex Hugh Hefner, Holly Madison, opnieuw vrijgezel

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/holly-madison.jpg
Holly en Chris gaan als vrienden uit elkaar.

Holly Madison, een ex-vriendin van Hugh Hefner, is niet langer samen met illusionist Chris Angel. Dat heeft hun woordvoerder bevestigd tegenover het Amerikaanse tijdschrift People. "Ze zijn geen koppel meer, maar ze blijven goede vrienden en wensen elkaar het allerbeste."

De 41-jarige Angel en de 29-jarige Madison werden in oktober voor het eerst samen gezien. De blondine had toen net de Playboy Mansion verlaten, waar ze jarenlang woonde als een van de vaste vriendinnen van de 82-jarige Playboy-baas Hefner. De geruchten dat Madison al met Angel ging toen ze ook nog iets met Hefner had, zijn nooit bevestigd.

Het onconventionele huishouden van Madison, Hefner en zijn twee andere vriendinnen -inmiddels ex-vriendinnen- Bridget Marquardt en Kendra Wilkinson, was het onderwerp van de realityserie 'Girls of the Playboy Mansion'.

26-02-2009 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Azië censureert speech van Sean Penn op Oscars

Azië censureert speech van Sean Penn op Oscars

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/sean-penn.jpg
Televisiekijkers in Azië kregen deze week een gecensureerde versie te zien van de uitreiking van de Oscars. De bazen van de satellietzender STAR haalden de verwijzingen naar het homohuwelijk uit de speech van Sean Penn. Dat meldt de Britse nieuwssite Telegraph.

Sean Penn won de Oscar voor beste mannelijke hoofdrolspeler in de film Milk. In deze film speelt Penn Harvey Milk, de eerste verkozen politicus uit Californië die openlijk toegaf homoseksueel te zijn.

"God houdt van jullie"
De acteur opende zijn speech met de zin: "Commie, homo-loving sons of guns", en sprak nadien de mensen aan die tegen het homohuwelijk hadden gestemd. "Het wordt eens tijd dat die mensen nadenken over hun beslissing en de schaamte in de ogen zien van hun kleinkinderen."

Ook de speech van scenarioschrijver Dustin Lane Black werd gecensureerd. Toen hij de Oscar in ontvangst nam voor het 'Beste originele script', richtte hij zich tot alle holebi's. "Als Harvey Milk nu nog zou leven, dan zou hij gewild hebben dat ik zei dat jullie allemaal mooie mensen zijn. En wat anderen ook zeggen, God houdt van jullie allemaal!"

Beledigd
Satellietzender STAR koos ervoor om deze passages niet uit te zenden en dat veroorzaakte een storm van kritiek. "Als homo ben ik erg geschokt dat men de woorden niet durft uit te zenden die omschrijven wie ik ben", aldus een verontwaardigde kijker.

Woordvoerster Jannie Poon zegt dat het niet de bedoeling was om mensen te beledigen. Volgens haar moest de zender gewoon rekening houden met het feit dat het thema nog altijd gevoelig ligt in de gemeenschap. Poon zegt zelfs dat zij niet onmiddellijk doorhad dat er censuur was, maar de kijkers hadden gemerkt dat het geluid werd toegedraaid bij deze passages van de speeches.

26-02-2009 om 14:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna zwanger van Chris Brown?

Rihanna zwanger van Chris Brown?

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/rihanna-6.jpg
Iedereen weet ondertussen dat Rihanna werd afgetuigd door haar ex-vriendje Chris Brown. Maar nu zou ook de ware reden aan het licht gekomen zijn. De zangeres zou volgens twee Amerikaanse roddelbladen, Star Magazine en The National Enquier, namelijk zwanger zijn van Brown.

Stoppen slaan door
Rihanna zou het nieuws die bewuste avond verteld hebben aan Brown, waarna hij totaal door het lint ging. "Ik was zo bang toen hij me sloeg, ik dacht alleen maar dat ik de baby zou kunnen verliezen", zou de zangeres aan vrienden verteld hebben.

Niet welkom
Op 26 januari zou Rihanna samen met een goede vriend Dr. Gregory Ewertz in het Cedars-Sinai ziekenhuis hebben bezocht. Daar kreeg ze de bevestiging dat ze zwanger was. Rihanna keek er niet naar uit het nieuws aan Chris te vertellen, omdat ze wist dat hij helemaal geen kind wou. Of Rihanna nog steeds een baby verwacht, is niet geweten.

26-02-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het strand en de zee
Het strand en de zee.

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/jodie_foster_20-1024.jpg

sleep mezelf voort over het strand
waar een zilte lucht mijn longen verwend
zo af en toe schop ik een schelp weg
kijk achterom en zie al mijn voetstappen
 
het strand en de zee
de plek om tot jezelf te komen
die enorme krachten hier
en de snijdende stilte
brengen je diep naar binnen
in je eigen denken
 
zie de grijze lucht boven het water breken
zonnestralen raken het wateroppervlak
wat helemaal rustig lijkt te zijn geworden
 
ik kijk nogmaals achterom naar al die stappen
doe mijn jas los en mijn schoenen uit
en stap iets langzamer verder
met uitzicht op alles wat voor me ligt

26-02-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (16)
25-02-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clooney wil dat Obama werk maakt van vrede in Darfoer

Clooney wil dat Obama werk maakt van vrede in Darfoer

http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/george-clooney.jpg
Oscarwinnaar George Clooney (47) heeft bij een ontmoeting met de Amerikaanse president Barack Obama opgeroepen een onmiddellijk eind te maken aan het bloedvergieten in Darfoer. "Obama moet zich aan zijn beloftes houden en zich inspannen om de volkerenmoord in het Soedanees conflictgebied te beëindigen", zei de Hollywood-ster vandaag in Washington.

250.000 handtekeningen
Clooney, die ook vredesambassadeur van de Verenigde Naties is, overhandigde Obama en zijn vicepresident Joe Biden 250.000 handtekeningen van mensenrechtenactivisten. Bovendien bracht hij verslag uit over zijn bezoek vorige week aan het buurland Tsjaad. In Darfoer zijn volgens VN-schattingen in de afgelopen zes jaar ongeveer 300.000 mensen omgekomen, miljoenen mensen werden uit hun huizen verdreven.

25-02-2009 om 19:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Faith No More maakt comeback met Europese tour

Faith No More maakt comeback met Europese tour

Om Stripsearch te bekijken druk op de foto.

Zet de player links boven af A.U.B.



.
De Amerikaanse rockgroep Faith No More gaat weer optreden. Komende zomer trekt de groep, die elf jaar geleden uit elkaar ging, langs verschillende podia in Europa. Dat heeft de woordvoerder van bandleider Mike Patton maandag bevestigd.

De alternatieve rockformatie, bekend van nummers als We Care a Lot en Epic, werd in 1982 opgericht. De band was in de jaren tachtig vooral berucht om de gevechten die de muzikanten met elkaar hadden. Vanwege de matpartijen werd zanger Chuck Mosley ingeruild voor Patton. In 1998 gaven de bandleden, die elk ook aan eigen projecten werkten, er de brui aan en gingen hun eigen weg.

25-02-2009 om 15:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!