Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Ronson
Mark Ronson
Om Valerie te bekijken druk op de foto.

.
Mark Daniel Ronson (London, 4 september 1975) is een Engelse producer, maker van covers van nummers en mede-oprichter van het platenlabel Allido Records. Zijn debuutalbum Here Comes the Fuzz bevatte Amerikaanse hip hop-muziek inclusief een nummer met medewerking van Sean Paul. Zijn tweede album, Version focuste zich op de Britse muziek, met covers van artiesten als Radiohead en Kaiser Chiefs. Het album haalde in zijn thuisland Engeland veel succes in de hitlijsten.
In september 2003 kwam Mark's debuutalbum Here Comes the Fuzz uit. Het is een album dat gericht is op Amerikaanse hiphop, met samenwerkingen met Sean Paul, Nate Dogg en Ghostface Killah. Desondanks werd het niet een groot succes. Alleen de single Ooh Wee, met een sample van Sunny van Boney M, en met de artiesten Nate Dogg, Ghostface Killah, en Trife Da God, werd een succes.
n april 2006 kwam het tweede album Version uit. Het album bevat covers als Oh My God van de Kaiser Chiefs, gezongen door Lily Allen, een instrumentale versie van het nummer God Put A Smile Upon Your Face van Coldplay, Toxic van Britney Spears en Valerie van The Zutons. Dit laatste nummer wordt gezongen door Amy Winehouse. Het nummer wordt ook in Nederland uitgebracht en komt begin 2008 binnen in de Nederlandse Top 40.

In januari 2008 wordt Ronson genomineerd voor drie Brit Awards, voor Best Male Solo Artist, Best Album (voor Version) en Song of the Year (voor Valerie)


10-06-2008 om 06:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
09-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liefde
Liefde

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Heather-Stewart-Whyte-12.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

het hart heeft altijd gelijk

in jou armen is het altijd zomer

jij maakt mijn leven zoveel mooier

liefde vindt op alles raadt

door jou komt het zonlicht weer

in al die mooie momenten

ik voel zo jou tederheid

de allerliefste vlinders

komen van jou

alleen van jou

omdat ik van je hou

09-06-2008 om 23:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hues Corporation
Hues Corporation
Om Rock the boat te bekijken druk op de foto.

.

09-06-2008 om 19:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gloria Estefan
Gloria Estefan
Om Everlasting Love te bekijken druk op de foto.

.
Gloria Estefan, artiestennaam van Gloria María Milagrosa Fajardo García (Havana (Cuba), 1 september 1957) is een Amerikaanse zangeres van Cubaanse afkomst, die vooral in de jaren '80 en begin jaren '90 veel hits scoorde. Ze geldt als de meest succesvolle Latijns-Amerikaanse zangeres aller tijden, en wordt door sommigen ook wel gezien als de Queen of Pop van de jaren '80. Met meer dan 90 miljoen verkochte platen wereldwijd kan zij zich met de groten meten. Ook heeft ze vijf Grammy's gewonnen. Naast zangeres is Gloria actrice en componist. Estefan is één van de weinige artiesten die met verschillende muziekstijlen zoveel succes heeft gekend. Tegenwoordig wordt Gloria gezien als de voorloper van artiesten als Shakira en Jennifer Lopez, omdat de muziek van deze twee artiesten op sommige vlakken in de buurt komt van die van Gloria.

Alhoewel geboren in Cuba groeide ze in Miami - de Verenigde Staten - op, omdat toen ze pas zestien maanden oud was haar ouderlijk gezin vanwege de Cubaanse Revolutie in 1959 naar dat land vluchtte.

In 1977 trad ze op tijdens een Cubaanse bruiloft, waarna ze door Emilio Estéfan Jr. werd benaderd om leadzangeres te worden van de Miami Sound Machine. Gloria stemde toe en werkte met de band aan nr's voor een aankomend debuutalbum, dat datzelfde jaar verscheen en het eerste volledige Spaanstalige album was dat bij label CBS (SONY Music) verscheen. Na diverse singles en meerdere Spaanse platen, maakte de Miami Sound Machine de overstap naar Engels reportaire. Van het album Eyes Of Innocence (1984) verscheen de klapper Dr. Beat. Hoewel dit nummer niet hun definitieve doorbraak betekende (in de VS haalde het de hitlijsten niet), werd Dr. Beat wel een succes in een aantal Europese landen, waaronder Nederland met een Top 3-notering in de Top 40 destijds. Conga uit 1985 van het album Primitive Love werd wereldwijd de bestseller waar lang naar was uitgekeken. In 1986 werd het succes herhaald met o.a. Bad Boy en Words Get In The Way. In 1988 verscheen Anything For You - in de VS een jaar eerder onder de naam Let It Loose - waarmee de verkoop van platen naar ongekende hoogte reikte. Vanaf dat moment werd ook niet meer gesproken van de Miami Sound Machine, maar Gloria Estéfan & Miami Sound Machine. Het album verkocht wereldwijd 7 miljoen stuks en leverde hits op als Rhythm Is Gonna Get You, Can't Stay Away From You en 1-2-3. 1989 was het jaar waarin het album Cuts Both Ways verscheen. De Miami Sound Machine figureerde vanaf toen enkel als band op de achtergrond, wat betekende dat de platen enkel onder de naam Gloria Estéfan werden uitgebracht. Cuts Both Ways verkocht 10 miljoen stuks. De hitlijsten werden aangevoerd door de single-releases van Don't Wanna Lose You, Get On Your Feet, Here We Are en Oye Mi Canto.

Op 20 maart 1990 - tijdens de Get On Your Feet World Tour raakte Gloria zwaargewond als gevolg van een ernstig busongeluk, vlakbij Scranton, Pennsylvania. Een tractor raakte de tourbus, waardoor Gloria haar rug brak en ernstige schade opliep aan haar ruggengraat. Hierdoor kwamen geplande concertdata's in de VS en Australië te vervallen. De toekomst voor de zangeres was door het ongeluk in één klap onzeker geworden, maar wonderbaarlijk herstelde Estéfan zich snel. Een jaar lang was Gloria uit de runnig, terwijl men verwachtte dat haar herstel langere tijd in beslag zou nemen. In 1991 maakte Gloria een grootse comback met het album Into The light waarvan de single Coming Out Of The Dark de grootste hit werd. De Into The Light World Tour volgde en bracht Estefan naar de VS, Europa, Japan, Maleisië, de Philipeinen en Latijns Amerika. Na het verzamelalbum Greatest Hits uit 1992, verscheen in 1993 een lang gekoesterde wens van Gloria: opnieuw een Spaans album. Mi Tierra was met name in de Spaanse gebieden van de wereld een best-seller, wereldwijd 5 miljoen verkochte exemplaren. Het coveralbum Hold Me, Thrill Me, Kiss Me verscheen een jaar na Mi Tierra maar was minder succesvol dan de voorgaande albums. 1995 zag wederom de release van een Spaanstalig album: Abriendo Puertas, wat Estéfan een Grammy opleverde.

In 1996 scoorde Gloria een grote internationale hit met Reach, de officiële song van de Olympische Spelen in Atlanta. Het langverwachtte nieuwe Engelstalige album Destiny was een succes, maar qua verkoop bleek het toch niet in de buurt te komen van Estéfan's eerdere Engelstalige materiaal. Hierna volgde de Evolution World Tour waarbij de zangeres opnieuw Nederland aandeed met een optreden. Vervolgens laste Estefan een rustpauze in, om zo meer tijd te wijden aan haar man en kinderen Nayib & Emily Marie. Met het in 1998 verschenen Engelstalige album Gloria! keerde Estefan terug naar haar roots: Latin & Dance. Het album was succesvol, met de singles Heaven's What I Feel en Oye als grootste hits in de charts. In 1999 verscheen Gloria als actrice op het witte doek in de drama-film Music Of The Heart. Ze verzorgde tevens de titeltrack van de gelijknamige soundtrack, samen met *NSYNC. De single behaalde #2 in de Amerikaanse Billboard Hot 100. Verder trad ze dat jaar op met Luciano Pavarotti tijdens "Pavarotti and Friends". In 2000 verscheen het Spaanse album Alma Caribeña wat een Latin Grammy ontving. Na het verzamelalbum Greatest Hits Vol. II uit 2001 besloot Gloria een album te maken waarop ze zich kwetsbaarder dan ooit zou opstellen. Het resultaat verscheen in 2003 onder de naam Unwrapped en was qua sound een stuk puurder dan Gloria's eerdere materiaal. De Live & Re-wrapped Tour volgde maar deed enkel de VS aan. In september 2007 kwam het album "90 Millas" uit. Het album kwam binnen op nummer 1 in de Nederlandse Album Top 100. Het was voor het eerst dat een Spaanstalig album op 1 debuteert in de Nederlandse hitlijsten. Naar aanleiding van het succes van "90 Millas" zal Gloria waarschijnlijk in 2008 Nederland opnieuw bezoeken voor concerten.


09-06-2008 om 16:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joan Baez
Joan Baez
Om We Shall Overcome te bekijken druk op de foto.

.

Joan Chandos Báez (New York, 9 januari 1941) is een Amerikaanse folk zangeres en liedjesschrijfster, die momenteel woont in het Californische Woodside.

Ze is vooral bekend geworden door haar protestsongs. Een bekende song staat op het album 'The Times They Are Changin’, dat is het nummer 'With God On Our Side', dat ze samen met Bob Dylan ten gehore bracht. Haar eerste album was "Joan Baez" opgenomen in 1960 in de ballroom van het Manhattan Towers Hotel in New York.


09-06-2008 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Colbie Caillat
Colbie Caillet
Om Bubbly te bekijken druk op de foto.

.

09-06-2008 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simon & Garfunkel
Simon & Garfunkel
Om Mr Robinson te bekijken druk op de foto.

.

Simon & Garfunkel (Paul Simon en Art Garfunkel) was een populair zangduo in de jaren '60.

Tijdens hun middelbare-schoolperiode begonnen ze met het zingen van liedjes van onder andere de Everly Brothers. In 1956 begonnen ze officieel onder de naam Tom and Jerry (Paul Simon als Jerry Landis en Art Garfunkel als Tom Graph) en kregen onder die naam hun eerste opnamecontract. In 1957 begonnen ze hun eigen teksten te schrijven. Hun eerste hit was Hey schoolgirl. Volgende pogingen om hits te scoren waren niet erg succesvol dus ging het duo na hun middelbare school ieder zijn eigen weg.

Ze zagen elkaar weinig in de periode die daarop volgde. Maar in 1962 ontmoetten ze elkaar weer. Eind 1963 begonnen ze met optredens onder de naam Simon & Garfunkel.

Doordat hun muziek werd gebruikt als soundtrack voor de film The Graduate (met Dustin Hoffman in de hoofdrol) kwam hun carrière in een stroomversnelling.

Met hun rustige, goed in het gehoor liggende en mild maatschappijkritische nummers stegen ze in de hitparades. Nummers als The Sound of Silence, Homeward Bound, I am A Rock, Kathy's Song, April Come She Will, A Hazy Shade of Winter, America, Scarborough Fair, Mrs. Robinson, The Boxer, Bridge Over Troubled Water, Cecilia, El Condor Pasa en My Little Town zijn nog steeds bij veel mensen bekend. Zij hebben ook een song gewijd aan de beroemde architect Frank Lloyd Wright.

Sommige van hun songs hebben de status van evergreen bereikt. Simon & Garfunkel wonnen samen vijf Grammy Awards voor hun albums. Het duo ging in 1970 uit elkaar.

Na een pauze van elf jaar kwamen Paul Simon en Art Garfunkel op 19 september 1981 voor één keer weer samen voor een optreden in Central Park in New York. Bijna een half miljoen mensen waren aanwezig bij dit memorabele optreden. In 2004 hielden zij de Old Friends Tour.


09-06-2008 om 11:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fontein
Fontein

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Alecia-Moore-28.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

dat tranen indien regelmatig geplengd
ook marmer aantasten
en er mettertijd gaten in slijten
 
weet zij
 
maar zij houdt zich in
en als zij zijn hart opent
is het met zachte woorden
en een spiegeleitje
bij het ontbijt
 
uit het marmerbekken
tovert zij elke dag opnieuw
een fontein
 
waar ze haar ogen in wast
van zoete tranen
die het marmer glanzend laten
 
de fontein
doet zingen
als boter in de pan

09-06-2008 om 00:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
08-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joe Jackson
Joe Jackson
Om Stepping Out te bekijken druk op de foto.

.

Joe Jackson (Burton upon Trent, 11 augustus 1954) is een Brits muzikant.

Jackson begon op jonge leeftijd viool te spelen, maar stapte al snel over naar de piano. Vanaf zijn 16e doet hij regelmatig optredens in bars en hij krijgt een studiebeurs voor de Koninklijke Muziekacademie in Londen.

Maar het vooruitzicht om een serieuze componist te worden trok hem niet aan, en hij stapte de popwereld in met zijn band Arms and Legs. De band viel na twee niet succesvolle singles uit elkaar. Hierna speelde hij een tijd in theaters en nam een aantal demo's op. In 1978 kreeg hij een contract bij A&M Records.

Vrijwel onmiddellijk wordt het album Look sharp! opgenomen en in 1979 uitgebracht. Vlak erna volgen de albums I'm the man en Beat Crazy in 1980. De Joe Jackson band was erg succesvol, en toerde veel. Maar ook deze band viel uit elkaar, en Joe deed een stap terug uit de wereld van pop en rock, en nam een album vol oude jazz en swingnummers op.

Nadat hij verhuisde naar New York speelde hij met de gedachte om een "popalbum" te maken zonder het gebruik van een gitaar. Iedereen verklaarde hem voor gek. Voordien was de gitaar het instrument van de pop/rock. Zijn album Night and Day is een groot succes (1982). Het gaat over het leven in New York (later zal hij dit nogmaals doen met Night and Day 2). Het album geeft een goed beeld van de diverse muziekstijlen uit de multiculturele samenleving van de Big Apple.

Steeds meer probeert Joe Jackson meer de klassieke en symfonische kant op te gaan. Symphony No. 1 is een poging van Joe Jackson om een instrumentaal album te maken. Eerder probeerde hij dit al met het klassieke album Will Power. Dit werd geen succes. Ook combineerde hij al eerder klassiek met lichte muziek als met de albums Night Music (1994) en Heaven and Hell (1999). De laatste leek het meest gewaardeerd door het publiek. Symphony No. 1 werd bekroond met een Grammy voor Best Pop Instrumental Album. Het was onder andere zo geslaagd doordat beroemde musici als gitarist Steve Vai er aan meewerkten. Steve Vai werkte aan dit album mee omdat Joe Jackson een gitaarsolo had geschreven welke NIET uitvoerbaar leek te zijn. Het was voor Steve Vai een uitdaging om deze compositie toch uit te voeren. Joe zelf speelt geen gitaar en heeft eigenlijk ook helemaal niets met het instrument. Getuigen ook zijn uitspraak voor het album Night and Day "Hoezo kun je geen "popalbum maken zonder het gebruik van een gitaar" natuurlijk kan dat".

Joe Jackson slaagde er met Symphony No. 1 ook in vier stukken een geheel te laten vormen. Het album heeft wel de klassieke vorm van vier delen, maar toch onderscheidt deze symfonie zich van andere symfonieën door de uitvoering. Zoals Joe Jackson zelf in the liner notes zegt: "on the eve of the 21st century, a piece which was symphonic in structure surely didn't have to be written for a 19th-century orchestra to qualify as a symphony."

In 2003 komt de Joe Jackson band na jaren weer bijeen en neemt de cd Volume 4 op (het is het vierde album van de Joe Jackson band in deze formatie), gevolgd door een wereldwijde tour. Het album Afterlife ontstaat tijdens deze tour. Van het album "Afterlife" zijn in Nederland twee versies op de markt, de internationale versie, maar ook een op de Nederlandse markt gerichte versie, waaraan een groot deel van het concert gegeven in de Heineken Music Hall op 30 mei 2003 is toegevoegd.

Tot grote ergernis van Joe Jackson is het leeuwendeel van zijn omvangrijke catalogus niet meer verkrijgbaar. We spreken hier over het deel dat hij heeft opgenomen voor A&M. Gekocht door Polygram ( Nederlands concern) en later in handen gekomen van Universal. Met name deze maatschappij heeft een vloed van "verzamelalbums / Greatest Hits" uitgebracht inclusief nummers die Joe nooit op cd wilde hebben. Zoals bv. "The harder they come", een nummer van Jimmy Cliff. Het album Mike's Murder is wel op LP (1983) verschenen, echter nooit officieel op cd. Bij een speciaal voor V&D gemaakte compilatie zit dit album er als "bonus cd" bij.

In 2005 heeft Joe Jackson een serie concerten gegeven in de Verenigde Staten en Europa, waaronder een tweetal in het nieuwe Carré in Amsterdam. Samen met strijkkwartet Ethel en de zanger/producer/componist Todd Rundgren. Ieder van de deelnemers speelde een eigen set, waarna men gezamenlijk terugkwam voor een toegift. Nieuw in deze reeks optredens was derhalve dat Joe Jackson een soloset speelde. Tijdens deze optredens speelde hij onder meer een nieuw, nog niet eerder uitgebracht nummer, Citizen Sane genoemd.

In 2006 is vervolgens een nieuwe reeks concerten gestart onder de naam 'Joe Jackson Trio', waarbij Jackson samen met zijn oude maten Graham Maby en Dave Houghton opnieuw door de VS en Europa is gaan toeren. In het voorjaar van 2007 deed het trio een aantal kleine zalen in Nederland aan.

Het eerder genoemde Citizen Sane (maar nu in Trio-format) en een aantal andere nieuwe nummers werden tijdens deze tour gespeeld. Ook het oudere, nog ongepubliceerde Drunk Song, dat Joe Jackson in 1999 al eens had gespeeld tijdens de "Just For The Hell Of It" sessies, beleefde tijdens deze tournee een revival. Jackson is in het najaar van 2007 met het trio de studio ingegaan voor de opname van een nieuwe cd, Rain, dat begin 2008 uitkwam.

Hoewel Joe Jackson vaak zelfverzekerd en rustig overkomt is hij toch vaak onzeker en verlegen en weet hij vaak niet of het publiek werkelijk zo enthousiast is. Ook gaat het verhaal dat Joe Jackson een concert (of zelfs meerdere concerten) heeft afgebroken omdat het publiek niet stil genoeg was.

Hij heeft zich in het verleden gemengd in het anti-rook debat, als tegenstander van het verbod op roken.


08-06-2008 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Italiaanse cineast Dino Risi overleden

Italiaanse cineast Dino Risi overleden

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dino-risi.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De Italiaanse cineast Dino Risi, die beschouwd wordt als de vader van de Italiaanse komedie, is zaterdagochtend op 91-jarige leeftijd overleden in Rome. Dat meldt het persagentschap Ansa.

Geboren op 23 december 1916, werkte Risi eerst als filmcriticus, scenarist en producent van documentaires, alvorens hij zich op de regie gooide. Hij verwierf in de jaren '50 en '60 faam met komedies als "Pane, amore e..." met Sophia Loren, "Il Sorpasso" met Vittorio Gassmann, "I Mostri" met Ugo Tognazzi. Ook onder meer Nino Manfredi, Alberto Sordi en Marcello Mastroianni vertolkten rollen in zijn films, net als zowat alle bekende Italiaanse acteurs van de tweede helft van de twintigste eeuw.

Risi regisseerde 54 langspeelfilms in een halve eeuw tijd. Hij ontving in 2002 op de Biennale van Venetië de Gouden Leeuw voor zijn hele carrière.

08-06-2008 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leonardo DiCaprio kruipt in huid van gameheld

Leonardo DiCaprio kruipt in huid van gameheld

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/leonardo_dicaprio19.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Leonardo DiCaprio kruipt voor een rol in de nieuwe film 'Atari' in de huid van Nolan Bushnell, de geestelijk vader van de videospelindustrie. Die lanceerde dertig jaar geleden met zijn softwarebedrijf Atari de destijds immens populaire spelcomputer Atari Video Computer System. Gisteren hebben schrijvers Brain Hecker en Craig Sherman de film verkocht aan Paramount Pictures.

Producer
De 33-jarige DiCaprio vertolkt niet alleen de hoofdrol, maar produceert de rolprent ook met zijn productiemaatschappij Appian Way. Het is niet de eerste keer dat de Amerikaanse acteur de hoofdrol speelt in een biopic. Zo was hij onder meer auteur Tobias Wolff in 'This Boy's Life', dichter Jim Carrol in 'The Basketball Diaries', meesteroplichter Frank Abagnale jr. in 'Catch me if you can' en excentrieke miljardair Howard Hughes in 'The aviator'. Het is nog onduidelijk wanneer de opnamen van 'Atari' van start gaan.

08-06-2008 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TW Classic trekt 40.000 bezoekers

TW Classic trekt 40.000 bezoeker

Om Candy van Iggy Pop te bekijken druk op de foto.

.
Het muziekfestival TW Classic op de weide van Werchter heeft zaterdag ongeveer 40.000 bezoekers gelokt. Ondanks het slechte weer van de afgelopen dagen, konden die het op de festivalweide zelf relatief droog houden. Wie met de wagen gekomen is, zal het wel moeilijk hebben om thuis te geraken, zo zegt Dirk Claes, burgemeester van Werchter.

Modder
Op een aantal parkeerterreinen zijn er immers problemen door de modder. "Het is vooral aan de in- en uitritten dat het moeilijk dreigt te worden", zegt de burgemeester. "Daar is de modder het diepst. We hebben een aantal tractoren klaarstaan maar er zal ook moeten geduwd worden, vrees ik. De uittocht zou wel eens een uur of twee langer kunnen duren dan voorzien."

Plastieken vloer
Ook op de festivalweide zelf was gevreesd voor een modderpoel maar daar hebben de organisatoren een mouw aan gepast. "Voor het podium is een plastieken vloer van zowat 15.000 meter gelegd zodat niemand in de modder moet zakken", gaat burgemeester Claes verder. "We hebben wel een aantal modderduikers gehad maar die deden dat volledig uit vrije wil."

De festivalgangers kregen concerten te horen van Milow, Juanes en The Scabs. Die laatste groep was versterkt met Jan Hautekiet en Patrick Riguelle en vormde voor Dirk Claes het voorlopige hoogtepunt. Later op de avond komen The Police en Iggy Pop nog aan de beurt.

08-06-2008 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Four Tops
The Four Tops
Om Baby I Need Your Lovin te bekijken druk op de foto.

.
The Four Tops is een Amerikaanse band die succesvol was in de jaren '60, '70 en '80 van de twintigste eeuw. De originele line-up van de groep was: Levi Stubbs (leadzanger), Renaldo "Obie" Benson (basszanger), Lawrence Payton en Abdul "Duke" Fakir. Tijdens het meest succesvolle gedeelte van hun carrière maakten ze deel uit van de uit Detroit afkomstige platenmaatschappij Motown.

The Four Tops kennen elkaar al sinds de middelbare school. Daar was het ook dat ze met elkaar begonnen te zingen. Ze begonnen onder de naam The Four Aims. In 1956 kregen ze een contract aangeboden bij Chess Records. Om verwarring te voorkomen met The Ames Brothers kozen ze ervoor hun groepsnaam te wijzigen in The Four Tops. Onder contract bij Chess slaagde de groep er niet in potten te breken. Een ontmoeting in 1963 met Berry Gordy zou daar verandering in brengen. Hij bood hen een contract aan bij Motown.

In het begin van hun carrière bij de Detroitse platenmaatschappij namen ze voornamelijk jazznummers op voor een workshop van het bedrijf. Ook fungeerden ze als achtergrondkoor bij sommige andere artiesten bij Motown, zoals The Supremes. Toen in 1964 het beroemde songwriterstrio Holland-Dozier-Holland een instrumentaal nummer had geschreven maar niet wist wat ze er mee moesten doen besloten ze er een tekst bij te verzinnen en er een nummer voor The Four Tops van te maken. Dit nummer werd het beroemde "Baby I Need Your Loving". Het nummer haalde #11 op de Amerikaanse top 100. Hiermee brak een succesvolle periode voor "The Tops" aan.

Na het grote succes van "Baby I Need Your Loving" werd besloten dat The Four Tops geen jazz meer hoefden te doen. Ze behoorden nu tot de primaire artiesten van Motown. Voortaan werden er singles voor hen geschreven. Hun volgende twee singles waren "Without The One You Love (Live's Not Worth While)" #43 en "Ask The Lonely" #24. Niet in staat het succes van de eerste hit te continueren leek het erop alsof de groep er niet in zou slagen de voorkeurspositie binnen Motown waar te maken. Het kwam toch nog goed. De volgende single was namelijk "I Can't Help Myself (Sugar Pie, Honey Bunch) en dit nummer leverde de groep hun eerste #1 hit op. In navolging van deze hit kwamen andere grote hits als "It's The Same Old Song" en "Something About You".

In 1966 schreven Brian Holland, Lamont Dozier en Eddie Holland de tweede #1 hit voor The Four Tops, "Reach Out, I'll Be There", hun grootste, en meest herkenbare hit. Samen met nummers als "My Girl" van The Temptations, "Baby Love" van The Supremes en "I Heard It Through The Grapevine" van Gladys Knight & The Pips en Marvin Gaye is dit nummer nog steeds een van de meest populaire Motownnummers. Ook na dit nummer bleven de Four Tops hits maken, zoals "Bernadette" en (de Tim Hardin-cover) "If I Were A Carpenter".

Toen Holland-Dozier-Holland Motown verlieten, had dit gevolgen voor het succes van The Four Tops en toen Motown in 1972 aankondigde te vertrekken naar Los Angeles verlieten ze het label. Ze kregen een contract bij ABC-Dunhill. Daar ging het weer beter met The Four Tops en kregen ze top 10 hits met "Keeper Of The Castle" en "Ain't No Woman Like The One I've Got". Na een tijdje droogden ook bij ABC-Dunhill de hits op en ging de carrière van de groep als een nachtkaars uit.

In de jaren '80 haalden The Four Tops wel weer een paar hit(je)s met bijvoorbeeld "Loco In Acapulco", maar hierna namen ze bijna geen platen meer op. In 1990 werden The Four Tops geïntroduceerd in de Rock & Roll Hall Of Fame en in 1999 in de Vocal Hall Of Fame. Dit laatste zou een lid echter niet meer meemaken. In 1997 overleed Lawrence Payton aan een hartaanval. Dit was een tragisch moment voor The Four Tops. Zijn plaats werd ingenomen door Theo Peoples. Toen in 2000 Levi Stubbs ook niet meer in staat was om optreden wegens kanker werd Peoples de nieuwe leadzanger en kwam Ronnie McNair in de groep om de lege plek in te vullen. In 2005 was er opnieuw een verdrietig moment voor The Tops. Op 1 juli overleed Renaldo "Obie" Benson na lange tijd ziek te zijn. Zijn plaats werd ingenomen door zoon van Lawrence, Roquel Payton.


08-06-2008 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.10cc
10cc
Om Dreadlock Holiday te bekijken druk op de foto.


10cc was een Britse rockgroep die voornamelijk in de jaren 70 van de twintigste eeuw populair was. De groep werd in 1972 in Manchester gevormd en bestond uit Eric Stewart (zang en gitaar), Lol Creme (zang, gitaar en keyboard), Graham Gouldman (bas) en Kevin Godley (drums). De groep werd door muziekgoeroe Jonathan King omgedoopt van Hotlegs in 10cc en werd al snel bekend door hun grappige, hedendaagse teksten en innovatieve muziekstijl.

Paul Burgess kwam in de plaats van Godley en Creme die in 1976 de band verlieten. Godley & Creme wilden verder met de gizmo, een effectgenerator voor elektrische gitaar die zij hadden ontworpen, werden daarna beroemd als zingend duo, maar zijn veel beter bekend als de producers van videoclips. De video die ze maakten voor hun lied Cry in 1985 is bijzonder omdat het een van de eerste mainstreamvideo's is die de morphing-techniek gebruikt.

Graham Gouldman vormde samen met Andrew Gold de groep Wax (2 albums).

Het verhaal gaat dat de groep haar naam ontleende aan de hoeveelheid sperma die de gemiddelde man kwijtraakt per zaadlozing (9cc), maar aangezien zij net iets meer waren dan de gemiddelde man, moest de naam 10cc worden. In werkelijkheid echter werd de naam gegeven door producer Jonathan King, die een droom had over een wereldbekende band met die naam. Overigens komt bij de zaadlozing gemiddeld slechts 3cc sperma vrij.

In de jaren 2006 en 2007 laten 10cc leden van het eerste uur weer van zich horen. Graham Gouldman trekt uitverkochte optredens, die worden aangekondigd als '10cc - Graham Gouldman and friends'. Gouldman speelt voornamelijk 10cc hits, maar ook nummers die hij voor andere groepen schreef (Hollies, Yardbirds, Herman Hermits) ontbreken niet. Paul Burgess en Rick Fenn (beiden speelden ook in 10cc) maken deel uit van de band van Gouldman. De concerten van Gouldman vinden voornamelijk in Engeland plaats, maar ook in Australië, Duitsland, Denemarken en België.

In 2006 schrijven Graham Gouldman en Kevin Godley samen nieuwe nummers. Naar verwachting komt van hen een een nieuwe cd uit onder de groepsnaam 'GG06'. Lol Creme is eveneens wederom muzikaal actief in de groep 'the Producers', waarvan in het najaar een cd uitkomt. Van deze cd is al een single verschenen. Eric Stewart werkt aan een solo cd, nadat eerder van hem in 2003 de cd 'Do not bend' verscheen. Er gaan geruchten dat (ook) 10cc in oorspronkelijke bezetting weer bij elkaar komt. Eric Stewart voelt er echter nog weinig voor, in tegenstelling tot Gouldman, Godley en Creme.


08-06-2008 om 10:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedaan
Gedaan

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Britney-Spears-144.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 het is gedaan,
ik heb er genoeg van.
snap je het niet,
dat het zo totaal niet meer kan!

maar ik zal niet degene zijn die treurt,
nee, het is gedaan daarmee.
ik zal je wel missen,
maar ik kan er wel mee leven ok?

maar weet je, ik hoop dat jij het niet kan,
en beseft wat je me hebt aangedaan,
ik kropte het altijd op,
maar nu is het gewoon gedaan.

ik ben op,
hou het niet langer zo.
vriendschap,
je geeft het niet voor niets cadeau.

het komt niet alleen van 1 kant,
wat we nodig hebben zijn we stilletjes aan kwijt.
de band, die dag na dag,
meer en meer slijt...

08-06-2008 om 00:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
07-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Eagles
The Eagles
Om Hotel California te bekijken druk op de foto.

.
The Eagles is een Amerikaanse rockband, een van de succesvolste bands aller tijden. De band werd in 1971 opgericht en is anno 2008 nog steeds actief, hoewel met enkele jaren onderbreking. De naam verwijst naar de Amerikaanse adelaar, tevens het beeldmerk van de Verenigde Staten.
De groep ontstond in het begin van de jaren zeventig in Los Angeles, eerst als begeleidingsband van Linda Ronstadt, maar al snel sloegen ze hun eigen vleugels uit. Hun vroegste muziek was een mengeling van country en bluegrass, vermengd met de harmonieën van de Californische surfmuziek. Hierdoor ontstonden gevoelige nummers over relaties, auto's en een zwervend leven. De pioniers van dit nieuwe genre waren begenadigde singer-songwriters als Jackson Browne, J.D. Souther en Warren Zevon en bands als Buffalo Springfield en Poco. Uit de subcultuur in en om Sunset Boulevard en The Valley in Los Angeles die rond deze componisten ontstond, distilleerden de Eagles een eigen geluid dat synoniem werd met de term Californische countryrock. Op latere albums van de groep werd de bluegrassmuziek meer en meer afgezworen en ging men over naar een meer recht-toe-recht-aan rock-geluid.

Geen van de vier oprichters was geboren in Californië. Gitarist/toetsenist Glenn Frey ontvluchtte de koude winters en de beklemmende muziekscene van zijn geboortestad Detroit en introduceerde een Rhythm-and-blues-geluid. Drummer Don Henley was bijna afgestudeerd in Engelse literatuur. Gitarist/mandolinist/banjospeler Bernie Leadon had een passie voor country en bluegrass die een sterke invloed had op het vroege geluid van de band. Bassist Randy Meisner was een liefhebber van auto's en fietsen en verkeerde eigenlijk liever bij zijn familie dan dat hij zijn tijd besteedde aan het bespelen van een basgitaar in een rockband.

De band werd geformeerd in 1971 toen John Boylan - toen manager van Linda Ronstadt - Frey, Leadon, and Meisner losweekte van hun bezigheden. Ze misten nog een drummer totdat Frey Henley belde die hij had ontmoet in The Troubadour in Los Angeles. Twee maanden lang vormden Eagles de band achter Ronstadt maar na afloop van deze tournee besloten de mannen een eigen groep te vormen.

Het eerste album (Eagles) was gevuld met pure, soms onschuldig aandoende, countryrock; het tweede (Desperado) had als thema "bandieten van het Wilde Westen" en vormde het eerste bewijs van de voorliefde voor het maken van thema-albums. De eerste twee albums werden opgenomen in Londen en geproduceerd door Glyn Johns.

Voor het maken van het derde album (On the Border) werkte de groep wederom samen met producer Glyn Johns, die daarvoor had gewerkt met Led Zeppelin, The Rolling Stones, en The Who. De band wilde meer de rock-kant op maar Johns neigde meer naar de 'wollige' kant van de muziek van de Eagles. Na twee-derde van het album samen met Johns te hebben afgemaakt richtte de band zich op Bill Szymczyk die de rest van het album af maakte. Szymczyk introduceerde Don Felder die een slidegitaar gebruikte in het lied Good Day in Hell waarover de andere bandleden zeer enthousiast waren. Twee dagen later werd Felder de vijfde Eagle. Het album On the Border bracht de groep een Billboard nummer-één-hitsingle met het lied Best of My Love op 1 maart 1975.

Het volgende album, One of These Nights, had een agressieve rock-achtige basis. Tussen het maken van dit album en de daaropvolgende tournee verliet Bernie Leadon de groep omdat hij zichzelf wilde beschermen tegen het oneindige alcohol en drugsgebruik en zoals hij later zelf zegt "the endless partying". Hij werd vervangen door Joe Walsh (geboren 20 november 1947), een veteraan die had gespeeld in groepen als The James Gang en Barnstorm en al een eigen solocarrière had. Hiermee werd duidelijk welke richting de groep op wilde: ze wilden 'rocken'. De titelsong van One of These Nights haalde de nummer-één-positie op de Billboard-lijst op 2 augustus 1975. Rond deze tijd kregen de verschillende personen en persoonlijkheden binnen de band meningsverschillen en ontstonden verschillende interne ruzies.

Het volgende album, Hotel California (1976), heeft als onderwerp het nastreven van de 'Amerikaanse Droom'. Met Californië als metafoor voor de Verenigde Staten van Amerika schreven de Eagles liederen over onschuld (New Kid in Town, nummer één op de Billboard-lijst op 6 februari 1977), over verleiding (Life In The Fast Lane en het titelnummer Hotel California dat op 7 mei 1977 de nummer-één-positie behaalde). Gedurende het laatste deel van de erop volgende tournee besloot Randy Meisner plotseling dat hij genoeg had van het leven in hotelkamers en hij verliet de band om in de betrekkelijke rust van Nebraska te werken aan herstel en een solocarrière.

Meisner werd vervangen door de man die hem ook al had opgevolgd in de band Poco: Timothy B. Schmit (geboren 30 oktober 1947). In februari 1978 doken de Eagles de studio weer in om hun laatste studioalbum op te nemen: The Long Run. Het maken hiervan kostte maar liefst twee jaar maar leverde de groep wel hun vijfde en laatste nummer één hitsingle op met Heartache Tonight (10 november 1979). Tijdens de promotie-tour verhevigden de persoonlijke meningsverschillen zich, met een toppunt toen Henley in de nacht van 21 november 1980 werd gearresteerd toen in zijn hotelkamer cocaïne, Quaaludes en marihuana was gevonden nadat een 16-jarige prostituee in zijn hotelkamer door drugs was bevangen. Hiervoor werd Henley later veroordeeld.

Nadat de The Long Run-tour in 1980 was afgesloten werd een tijdlang niets van de band gehoord en hadden alle leden solocarrières met wisselend succes. In het begin van de jaren negentig werd het album Common Thread ter ere van de Eagles uitgebracht. Een van de makers, Travis Tritt, stond er op dat op de video voor Take It Easy alle leden van de Eagles zouden optreden. Toen de video af was besloten de leden (in 1994) om de band weer bijeen te brengen.

Don Felder werd in 2001 uit de band gezet vanwege contractbreuk. September 2005 kwam dit voor het gerecht.

Hieruit ontstond een live-album getiteld Hell Freezes Over (naar aanleiding van een uitspraak van Henley die zei dat de groep weer bijeen zou komen 'als de hel bevriest' - een populaire Amerikaanse uitdrukking) en een single Get Over It die over hetzelfde onderwerp gaat.

Een nieuwe controverse ontstond nadat de band op 12 september 1996 tijdens een optreden voor de Democratische Partij in Los Angeles het nummer Peaceful Easy Feeling opdroeg aan Saddam Hoessein.

In 1998 werd de band opgenomen in de Rock and Roll Hall of Fame en gedurende de ceremonie traden alle zeven leden gezamenlijk op.

Hierop volgden een aantal reunion-tours die vooral opvielen door de hoge toegangsprijzen die alle records braken.

Een nieuw Eagles-album (het eerste studioalbum sinds 1979) krijgt de naam The Long Road Out Of Eden. Het album kwam uit in oktober 2007. Inmiddels is ook de eerste single uitgebracht. Het heeft de naam "How Long" gekregen. De single gaat een beetje terug naar het begin van the Eagles.

Er zijn twee bijzondere dingen te melden over het album. Het eerste is dat het album enkel nieuwe nummers bevat. Het tweede stond in een van de verstuurde nieuwsbrieven. Volgens deze nieuwsbrief zou het album enkel te verkrijgen zijn via walmart.com, Sam's Club, Wal-Mart, en eaglesband.com.

Ter promotie van het album trad de band op 1 april en 3 april 2008 op in Ahoy Rotterdam als onderdeel van hun 'Long Road Out Of Eden World Tour'.


07-06-2008 om 21:06 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Axelle Red viert 15de verjaardag met concert in Sportpaleis

Axelle Red viert 15de verjaardag met concert in Sportpaleis.

Om Si Tu Savais te bekijken druk op de foto.


Op zaterdag 2 mei 2009 viert Axelle Red de 15de verjaardag van haar carrière met een uniek concert in het Sportpaleis van Antwerpen.

15 of 20
De Limburgse zangeres bracht weliswaar haar eerste single, 'Kennedy Boulevard', 20 jaar geleden uit, maar haar internationale doorbraak kwam er pas vijf jaar later toen ze haar naam veranderde in 'Axelle Red'. Het verjaardagsconcert wordt een echte greatest hits-show. Vanop een podium in het midden van de zaal zal Axelle Red haar bekendste nummers zingen. Ze wordt begeleid door topmuzikanten.

Superster
Vijftien jaar Axelle Red is in 2009 het enige publieke concert van de Limburgse, die momenteel in Parijs woont. Axelle Red is een superster in binnen- en buitenland. Vooral in Frankrijk wordt ze op handen gedragen. Ze kreeg recent nog een eredoctoraat van de Universiteit Limburg. Tevens is ze ambassadrice van Unicef. Tickets voor het verjaardagsconcert zijn nu te koop.

07-06-2008 om 15:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schade Hollywoodstaking geschat op 2,1 miljard

Schade Hollywoodstaking geschat op 2,1 miljard

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/large_409431.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De schade van de staking van de Hollywood-scenaristen wordt geschat op 2,1 miljard dollar. Dat blijkt uit een onderzoek van het economische instituut Milken Insitute, zo meldden diverse Amerikaanse media.

Daarnaast heeft de staking van 12.000 auteurs geleid tot een verlies van een kleine 38.000 banen. Voor de meeste van die banen kwamen geen nieuwe jobs terug.

De staking duurde van november tot begin februari, waardoor de entertainmentindustrie voor een groot deel op zijn gat lag. Het gold als het grootste arbeidsconflict in Hollywood in twintig jaar. De scriptschrijvers wilden meer geld voor de distributie en verkoop van titels per dvd en internet.

Populaire series als 24 en Desperate Housewives moesten door de staking halverwege het seizoen worden afgebroken.

07-06-2008 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba wil donkere baby

Jessica Alba wil donkere baby

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/jessica-alba-wallpapers-3.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De hoogzwangere Jessica Alba hoopt dat haar kindje een donkerkleurige huid heeft. "Het zou leuk zijn als onze vaders zich in ons kindje herkennen", vertelt ze in de weekendbijlage van USA Today. De vader van de actrice is Mexicaans, de vader van haar echtgenoot Cash Warren is Afro-Amerikaans en beiden hebben een blanke moeder.

Cash
De 27-jarige Alba stapte vorige maand in het huwelijksbootje met de twee jaar oudere Cash Warren, die ze leerde kennen op de set van de film 'The Fantastic Four'. De twee verloofden zich in december en trokken in een miljoenenvilla in Beverly Hills. "Het geeft veel stress om binnen een halfjaar een huis te kopen, te trouwen en een kind te krijgen", bekent de donkerharige schone. "Dat zijn een hoop besluiten die je leven veranderen. Ik voel me heel erg zeker en gelukkig in mijn relatie."

Geen deal
De baby kan ieder moment geboren worden, maar Alba heeft nog geen deal met een tijdschrift gesloten voor de eerste foto's van het kindje. "Nee, die heb ik nog niet, ten minste, niet voorzover ik weet."

07-06-2008 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Hasselhoff daagt fans uit

David Hasselhoff daagt fans uit

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/david-hasselhof.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
David Hasselhoff is op zijn eigen website een competitie begonnen voor zijn fans. "Jullie zien mij altijd optreden, maar nu wil ik eens zien wat jullie kunnen", stelt de acteur op zijn weblog. "Ik wil dat jullie video's inzenden waarop jullie mijn liedjes playbacken."

De 55-jarige acteur noemt zijn wedstrijd de Hoff Video Competition. Hij weet nog niet wat enthousiaste fans kunnen winnen. "Ik ga nog nadenken over de prijs, maar het gaat iets gaafs worden."

"Grootse creativiteit"
Ook Belgische fans mogen meedoen. "Ik wil video's van over de hele wereld", aldus Hasselhoff. "Ik wil grootse locaties zien, grootse kostuums, grootse optredens en grootse creativiteit."

De 55-jarige acteur is het meest bekend van zijn rollen in televisieseries als Knight Rider en Baywatch. Zijn grootste droom is echter een professionele zangcarrière, maar dat is tot nu niet echt gelukt.

07-06-2008 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!