NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

14-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrice Rushen
Patrice Rushen
Om Forget Me Nots te beluisteren druk op de foto.

.

14-06-2008 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss verliest extensions op rode loper

Kate Moss verliest extensions op rode loper

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-moss.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Kate Moss is haar wilde haren kwijt. Het Britse topmodel verloor gisteren in Berlijn haar extensions, zo is te zien op foto's in de Britse krant Daily Mail.

Nieuwe geur
De 34-jarige Moss was in de Duitse hoofdstad om haar nieuwe geur Velvet Hour te promoten. De schone was gekleed in een met juwelen bezaaid mini-jurkje en stiletto's van Christian Louboutin. Ze droeg haar blonde haar los toen ze haar hotel verliet voor het lanceringfeest in een hippe Berlijnse club.

Nephaar
Bij terugkomst in het hotel later op de avond liet Moss per ongeluk een kostbaar stuk nephaar achter op de rode loper voor de ingang van haar hotel. Een paparazzo viste de pluk haar van het tapijt en liet zich daarmee door zijn collega's vastleggen.

Kate Moss heeft voorlopig geen tijd om haar coupe bij te laten werken. Het fotomodel en haar vriend Jamie Hince vertrekken naar verluidt dit weekend naar het Spaanse eiland Mallorca om bij te komen van hun drukke werkschema.

14-06-2008 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bon Jovi stelt concert uit tot na wedstrijd Oranje

Bon Jovi stelt concert uit tot na wedstrijd Oranje

Om  It's My Life te bekijken druk op de foto.

.
Heel Nederland is na de overwinning tegen Italië in de ban van het voetbal. En het zal maar gebeuren dat je veel geld hebt betaald om naar het concert van de Amerikaanse groep Bon Jovi te gaan kijken, terwijl Oranje op dat zelfde ogenblik tegen Frankrijk speelt. Zanger Jon Bon Jovi had daar alle begrip voor en vroeg zelf om het concert van vanavond in de Amsterdam Arena een paar uur later te beginnen. Zo krijgen de fans de gelegenheid om op grote schermen eerst de avonturen van Oranje te volgen. Eén ding is zeker: ook het concert van Bon Jovi zal helemaal oranje kleuren.

In een ander groot voetbalstadion, het Philips Stadion in Eindhoven, mag Guus Meeuwis het beste van zichzelf geven. Ook hij verzorgt vanavond een speciaal oranje programma. Hij zal tot vlak voor de aftrap spelen, waarna de wedstrijd op grote schermen te volgen zal zijn. En ongeacht winst of verlies verzorgt Guus Meeuwis na het eindsignaal nog een toegift van een half uur.

14-06-2008 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen en Gunther Van Handenhoven getrouwd

Ann Van Elsen en Gunther Van Handenhoven getrouwd

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ann-van-elsen.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
In het stadhuis van Gent zijn gisteravond voormalig Miss België Ann Van Elsen en voetballer Gunther Van Handenhoven getrouwd. Van Elsen en Van Handenhoven leerden elkaar kennen in oktober 2004 en werden in februari 2005 een koppel.

Barbecue
Na het huwelijk in het stadhuis stond er een barbecue en een familiefeestje op het programma. Volgende zaterdag zal de vader van Gunther het huwelijk van zijn zoon en schoondochter inzegenen. Jan Van Handenhoven is priester in de oud-katholiek van Nederland en aalmoezenier voor de zeelui in Vlissingen.

14-06-2008 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Soul
David Soul
Om Don't Give Up On Us te bekijken druk op de foto.

.

David Soul (geboren op 28 augustus 1943 in Chicago, Illinois), is een Amerikaanse acteur en Britse burger en zanger die het best bekend is voor zijn rol als de uit Californië afkomstige politie-detective Ken 'Hutch' Hutchinson (de tegenspeler en boezemvriend van Paul Michael Glaser) in de cultserie Starsky and Hutch (1975-1979).

Hij werd geboren als David Richard Solberg en zijn vader, Dr. Richard Solberg, was een Lutherse dominee, die tijdens de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog een hooggeplaatste afgevaardigde was bij de Lutherse Wereldfederatie. Zijn moeder is zangeres. Zijn broer is ook een Lutherse dominee en sociaal activist. Gedurende hun jeugd is de familie Solberg vaak verhuisd.

David kreeg naamsbekendheid als de mysterieuze "Covered Man" bij The Merv Griffin Show uit 1967 waar hij een paar keer optrad met een skibril op en verklaarde "Mijn naam is David Soul en ik wil bekend staan om mijn muziek".

In de televisieserie Here Come the Brides (uitgezonden tussen 1968 en 1970) speelde David de nuchtere Joshua Bolt en in 1971 en 1974 speelde hij twee keer de rol van Doug in de serie Owen Marshall: Counselor at Law. De status van superster verwierf hij toen hij Rechercheur Hutchinson speelde in Starsky and Hutch. Ook had hij gastoptredens bij series als I Dream of Jeannie, McMillan and Wife, Cannon, Gunsmoke, World War III miniserie, Star Trek en The Streets of San Francisco. In 1973 was hij de tegenspeler van Clint Eastwood in de film Magnum Force.

Na een succesvolle zangcarrière, waaronder zijn nummer 1 hits als "Don't Give Up On Us" (april 1977) en "Silver Lady (oktober 1977), leidde David gedurende de jaren 1980 een obscuur leven waarin hij een lang gevecht aanging met alcoholisme. Onlangs verscheen hij nog in diverse Amerikaanse televisieseries, waar hij een betrekkelijk kleine rol in had.

In de jaren 1990 verhuisde David naar Londen en maakte hij een goede nieuwe carrière op het toneel van West End. Hij maakte in 1997 succesvol deel uit van Martin Bell's verkiezingscampagne. In september 2004 kreeg hij de Britse nationaliteit, maar behield zijn Amerikaanse staatsburgerschap en de banden ermee. Hij is een enorme fan van het Engelse voetbal en is een aanhanger van Arsenal FC. Hij is vier keer getrouwd geweest en had een langdurige relatie met Alexa Hamilton. Drie van de huwelijken waren met actrices: Karen Carlson, Patty Sherman en Julia Nickson-Soul. Hij heeft zes kinderen: vijf zoons en een dochter. Zijn broer, Daniel Solberg, is predikant in de St. Paulus Lutheran Church in San Francisco, Californië.

Op 12 juli 2004 nam hij de rol over van Jerry Springer in Jerry Springer - The Opera in het Cambridge Theatre te Londen. Op dit moment staat hij weer op West End (in het Criterion Theatre), waar hij Mack speelt in de musical Mack and Mable, een nieuwe productie van Jerry Herman; Janie Dee vertolkt de rol van Mabel en is geregisseerd door John Doyle. Ook in 2004 vertolkt hij de rol van Andrew Pennington, naar het boek Death on the Nile van Agatha Christie.


14-06-2008 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Everything But the girl
Everything But the girl
Om Each And Everyone te bekijken druk op de foto.


.
Everything But The Girl (EBTG) is een Engelse tweepersoons band die in 1982 werd opgericht in Hull. Leden van de band zijn zangeres (en soms gitarist) Tracey Thorn en gitarist en toetsenist Ben Watt. Hun grootste hit was het lied Missing uit 1994.

14-06-2008 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Rich
Charlie Rich
Om The Most Beautiful Girl te bekijken druk op de foto.

.

14-06-2008 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KT Tunstall houdt van whisky voor optreden

KT Tunstall houdt van whisky voor optreden

Om Black Horse And The Cherry Tree te bekijken druk op de foto.
.
KT Tunstall heeft vaak alcohol nodig voor ze het podium opgaat. "Als mijn energieniveau een beetje laag is, neem ik graag een shot whisky", vertelt de zangeres. "Ook gooi ik mijn haar even naar voren en schud dan met mijn hoofd. Het is eigenlijk twee vliegen in één klap. Mijn haar wordt voller en mijn hersenen worden wakker."

Róisín Murphy
Ook andere sterren hebben vaste gewoontes voor ze een show weggeven. "Ik bekijk mezelf in de spiegel en poseer", verklapt zangeres Róisín Murphy. "Mezelf een beetje enthousiast maken, en dan ben ik er helemaal klaar voor."

Stereophonics
Stereophonics pakt het nog iets extremer aan. "Wij hebben een medicijnman op onze eisenlijst staan", zegt bassist van de groep Richard Jones. "Al kunnen ze er soms geen vinden." Kelly Jones, de zanger van de formatie, valt hem bij. "Het ligt eraan waar je bent", grapt hij. "In Mexico hebben ze bijvoorbeeld heel goede medicijnmannen."

13-06-2008 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katherine Heigl wil geen Emmy-nominatie

Katherine Heigl wil geen Emmy-nominatie

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/katherine-heigl.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Katherine Heigl wil dit jaar niet genomineerd worden voor een Emmy Award. De actrice, die dr. Izzie Stevens speelt in 'Grey's Anatomy', vindt dat ze afgelopen seizoen geen prijzenswaardig acteerwerk heeft neergezet in de doktersserie.

Onvoldoende materiaal gekregen
"Ik had het gevoel dat ik dit seizoen niet genoeg materiaal heb gekregen om een nominatie voor Emmy te verdienen en heb me daarom teruggetrokken om de integriteit van de organisatie van het evenement te waarborgen", schrijft ze in een verklaring. "Daarnaast wil ik niet de kans wegnemen van een andere actrice die wel de kans heeft gekregen om een mooie rol neer te zetten." Vorig jaar won ze nog een Emmy voor beste bijrol in een dramaserie.

Producer en bedenker van 'Grey's anatomy' Shonda Rhymes was niet bereikbaar voor commentaar op de uitspraken van Heigl.

Kritiek op eigen film
Het is niet de eerste keer dat de 29-jarige blondine zo openhartig is. Begin dit jaar vertelde ze in een interview met Vanity Fair dat ze de kaskraker 'Knocked up', waarin ze een hoofdrol speelt, "een beetje seksistisch" vond. Vrouwen zouden in de komedie zijn neergezet als "humorloze en pinnige feeksen", terwijl mannen in de film "schattig en onhandig" waren.

Moeiertje
Toen 'Grey's Anatomy'-collega Isaiah Washington werd ontslagen nadat hij T.R. Knight een "flikker" had genoemd, bemoeide Heigl zich openlijk met het conflict. "Ik zal eerlijk zijn, hij moet gewoon zijn mond houden in het openbaar. Punt", liet de actrice weten. Knight kwam na de opmerking van Washington uit voor zijn homoseksuele geaardheid.

De nominaties voor de zestigste editie van de Emmy Awards worden op 17 juli bekendgemaakt. De uitreiking van de jaarlijkse tv-prijzen vindt op 21 september plaats.

13-06-2008 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina blijven in Frankrijk

Brad en Angelina blijven in Frankrijk

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/brad-pitt-en-angelina-jolie.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Brad Pitt en Angelina Jolie blijven hoogstwaarschijnlijk in Frankrijk wonen. Angelina heeft haar zoon Maddox (6) immers ingeschreven in de plaatselijke school. Angelina en Brad, die een tweeling verwachten, hebben recent een kasteel in de Provence gekocht en blijken van plan hun zes kinderen daar op te voeden.

Normaal leven
De kleine Maddox is ingeschreven in een schooltje in Brignoles. Het voorbije schooljaar zat hij aan een Franse school in New Orleans. Voor de andere kinderen zoeken Brad en Angelina nog een kleuterschool. "Ze willen dat de kinderen een normaal leven leiden en daarom blijven ze in Frankrijk", aldus een bron.

Privéleraar
Angelina heeft zelfs een privéleraar ingeschakeld om ervoor te zorgen dat het hele gezin vloeiend Frans leert spreken. "Maddox heeft een leraar Frans die hem moet klaarstomen voor de school en de andere kinderen kijken naar Franse tekenfilms. De leraar komt drie keer per week en geeft les aan alle kinderen, maar ook aan Brad en Angelina".

13-06-2008 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson pelt eitje met KFC

Pamela Anderson pelt eitje met KFC

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pamela-anderson.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Pamela Anderson heeft een brief geschreven naar fastfoodketen KFC (Kentucky Fried Chicken) waarin ze de behandeling van kippen aanklaagt. Pamela is in Londen en stuurde de brief in naam van zichzelf en dierenrechtenorganisatie PETA naar de grote baas van KFC in Groot-Brittannië.

Gestoomd in stront
"Mijn vrienden van PETA Europa en ikzelf hebben met u een eitje te pellen over de behandeling van kippen in de boerderijen die aan uw bedrijf leveren. De kippen worden gekweekt om zo snel mogelijk te groeien, waardoor ze amper kunnen stappen. Hun hele leven stomen ze in hun eigen uitwerpselen. Dat is het 'geheime recept' van Colonel Sanders. Wanneer ze geslacht worden zijn deze arme dieren nog bij bewustzijn als ze, vaak met gebroken benen, in de verhakselaar terechtkomen. Veel dieren zijn nog bij bewustzijn wanneer hun nek opengesneden wordt, andere worden levend verbrand in het pluimbassin".

KFC Canada geeft het voorbeeld
Pamela verwijst ook naar KFC Canada, waar het kweekbeleid werd aangepast naar aanleiding van haar klachtenbrief en vraagt de Britse tak van het bedrijf hetzelfde te doen.

"Vorige week heeft KFC Canada zich akkoord verklaard om de levens- en sterfomstandigheden van de kippen te verbeteren en een vegetarische maaltijd aan het menu toe te voegen in al hun grootste vestigingen, goed voor tachtig procent van de Canadese KFC's. Zou u hun voorbeeld niet volgen".

Boycot
"Tot dat gebeurt, zal ik KFC UK boycotten en iedereen aanmoedigen om naar mijn video te kijken op KentuckyFriedCruelty.com." En nee, het is niet dat soort video.

13-06-2008 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jess & James
Jess & James
Om Move te beluisteren druk op de foto.

.

13-06-2008 om 11:58 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roxy Music
Roxy Music
Om More Than This te bekijken druk op de foto.

.

Roxy Music is een Britse rockgroep die in het begin van de jaren '70 werd gevormd als samenwerkingsproject tussen Bryan Ferry (zang, toetsenbord) en Brian Eno (elektronische muziekspecialist). De band bestond van 1971 tot 1975 en van 1979 tot 1983 (na 1973 zonder Eno). In 2001 werd een Roxy Music-reünie georganiseerd met Ferry, Thompson, Phil Manzanera en Andy Mackay. Samen maakten zij een tournee en zij traden in juni 2005 op in Berlijn bij Live 8.

De grootste hits van Roxy Music waren Love is the drug, Jealous guy en Avalon. De naam van de groep was gedeeltelijk een hulde aan de namen van oude bioscopen en danszalen, en gedeeltelijk een woordspeling op het woord 'rock'. Het parallel aan de orde stellen van nostalgische en eigentijdse (of futuristische) thema's was een kenmerkende eigenschap van de band, in het bijzonder in hun vroegste werken.

Roxy Music had veel invloed op de vroege Britse punkbeweging. Ook stonden ze model voor de New Wave.


13-06-2008 om 02:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
12-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Leven
Het Leven

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Halle-Berry-10.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

 Het leven is hard.
Je voelt zoveel pijn,al vanaf de start.
Het leven is zo koud,zo stil.
Soms even fijn,maar dan weer zo kil.
Niemand waar je nog op kunt bouwen.
Nienmand die je kunt vertrouwen.
In het leven voel je veel verdriet en pijn.
Maar na regen komt zonneschijn,
En dan zal je gelukkig zijn.
Je moet respekt hebben voor de mensen om je heen.
Dan ben je in moeilijke tijden niet zo alleen.
Er zijn zoveel mensen die om je geven,
Zoveel redenen om te leven.
Er zijn genoeg redenen voor mij.
En 1 van die redenen ben jij!

12-06-2008 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duran Duran geeft eerste concert ooit in Louvre

Duran Duran geeft eerste concert ooit in Louvre

Om Hungry Like The Wolf te bekijken druk op de foto.

.
Duran Duran gaf gisteravond een concert in het Louvre in Parijs tijdens een benefietevenement om geld op te halen voor het museum. De Britse band was daarmee de eerste in de geschiedenis die optrad in het historische gebouw. "Ik hoop dat onze show een glimlach op het gezicht van de Mona Lisa heeft getoverd", verwees zanger Simon Le Bon tegenover de BBC naar het beroemde schilderij van Leonardo Da Vinci dat in het museum hangt.

Nobel doel
"Het was een enorme eer voor ons om gevraagd te worden op te treden op zo'n prestigieus evenement in een van de mooiste en meest historische gebouwen van Parijs en voor zo'n nobel doel", verklaarde hij. "We houden allemaal heel erg van kunst en hebben het museum vaak bezocht."

Volgende week in Brussel
Duran Duran, dat in de jaren tachtig hits scoorde met onder meer 'The wild boys' en 'A view to a kill', komt volgende week woensdag naar het Koninklijk Circus in Brussel. Tickets zijn nog steeds te krijgen via GoForMusic.be.

12-06-2008 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nat King Cole
Nat King Cole
Om When I Fall In Love te bekijken druk op de foto.

.

Nathaniel Adams Coles (Montgomery, 17 maart 1919 - Santa Monica, 15 februari 1965) was een Amerikaans jazz-zanger, pianist en songwriter.

Nat "King" Cole zoals hij meestal genoemd wordt, werd in Montgomery, Alabama geboren en is de vader van zangeres Natalie Cole en broer van zanger Freddy Cole. Cole wordt algemeen beschouwd als de beste mannelijke vocale jazz- en balladvertolker van de jaren vijftig en zestig.

Op vierjarige leeftijd verhuist het gezin naar Chicago. Zijn vader is slager en diaken in de True Light Baptist Church. De jonge Nat wordt door zijn moeder was organiste in de kerk en stimuleert Nat muziek te studeren. Vanaf zijn twaalfde jaar bespeelt ook Nat het kerkorgel en zingt hij kerkliederen. Zijn echte interesse gaat echter als snel uit naar de jazzmuziek. Zijn ouders kunnen de belangstelling voor de jazz muziek niet echt waarderen. Jazz wordt immers in de nachtclubs gespeeld. De oudste broer van Nat, Eddie heeft dan al een bekende jazz band, de 'Rogues of Rhythm'.

In het jaar 1936 vertrekt Nat naar Los Angeles, en geeft van 1936 tot 1945 zijn naam aan The King Cole Trio (in eerste formatie met Oscar Moore en Wesley Prince). In 1943 neemt hij het nummer 'Straighten Up and Fly Right' op, wat z'n eerste nationale hitsong wordt. Het nummer is gebaseerd op één van z'n vaders preken en op een bekend zwart volksverhaal. Cole wordt door zijn trio-opnamen als één van de groten uit de jazzwereld beschouwd.

Vanaf 1945 besluit Nat zijn bijzondere stem ook buiten de jazz te laten horen. Hij ontwikkelt zich meer en meer als (jazz) ballad zanger. Zijn herkenbare stem zorgt voor een miljoenenomzet bij platenmaatschappij Capitol. Cole is de superstar van de jaren vijftig.

Wanneer hij in 1948 als eerste zwarte Amerikaan een huis koopt in de blanke buurt Hancock Park in Los Angeles vertellen de eigenaren hem dat ze geen "ongewensten" in de buurt willen. Cole antwoordt: "Ik ook niet. En als ik een ongewenst iemand zie komen, ben ik de eerste die klaagt."

In de jaren veertig is Cole de eerste Afro-Amerikaan met een eigen radioprogramma en in de jaren 1956-1957 heeft hij als eerste zwarte Amerikaan een eigen wekelijkse televisieshow bij NBC. Daarnaast treedt hij herhaaldelijk als filmacteur op , o.a. in St. Louis blues.

Cole rookte drie pakjes cool-menthol sigaretten per dag. Volgens Cole droegen de sigaretten ertoe bij dat zijn stem voldoende laag bleef. Om die reden rookte hij voor iedere plaatopname meestal drie sigaretten achter elkaar. In het najaar van 1964 merkt Cole dat hij gewicht verliest. In oktober 1964 wordt bij hem longkanker geconstateerd. De verschillende behandelingen (o.a. een Cobalt-behandeling) slaan niet aan en Nat King Cole overlijdt in het St. John's Hospital in Santa Monica (Californië). Nat King Cole is begraven op Forest Lawn Memorial Park] in Glendale (Californië).

Hij was getrouwd met Maria Ellington en had vijf kinderen. Ook zijn dochter Natalie Cole en zijn jongere broer Freddie Cole zijn zangers.

In de jaren negentig wordt Cole opnieuw populair, dankzij zijn dochter Nathalie Cole, die op de cd Unforgettable haar zang combineert met oude opnamen van haar vader.


12-06-2008 om 18:27 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.George Michael wil niet meer optreden

George Michael wil niet meer optreden

Om Fast Love te bekijken druk op de foto.

.
De Britse zanger George Michael wil niet meer op tournee. Na de zomer stopt hij definitief met touren, zo meldt de BBC.

Mogelijk is hij in de toekomst nog weleens te beluisteren tijdens een enkel concert of komt hij nog opdraven voor het goede doel, maar verder houdt hij de podia voor gezien.

Londen
Op 24 en 25 augustus geeft hij nog concerten in Londen, daarna moeten zijn fans het toch vooral met zijn platen en dvd's doen.

De zanger heeft wereldwijd meer dan 100 miljoen albums verkocht. George Michael wordt eind deze maand 45 jaar. Hij boekte zijn eerste successen begin jaren tachtig met de groep Wham!. Enkele jaren later stortte hij zich op een solo-loopbaan, omdat hij naar een volwassener publiek verlangde dan de band kreeg.

12-06-2008 om 16:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Placido Domingo geeft concert op oude Maya-site in Mexico

Placido Domingo geeft concert op oude Maya-site in Mexico

Om Granada te bekijken druk op de foto.

.
Placido Domingo geeft op 4 oktober een concert op de oude Mayasite Chichen-Itza in Mexico. De Spaanse tenor concerteert op de archeologische site om de twintigste verjaardag van de erkenning als wereldwijd patrimonium door Unesco te vieren.

Domingo zingt op 4 oktober in een tempel in de oude Mayastad waar Luciona Pavarotti in april 1997 een concert gaf. De tempel bevindt zich vlakbij de Kukulkan-piramide.

De organisatoren van het concert verwachten ongeveer 20.000 muziekliefhebbers. De 67-jarige Domingo gaf in 1957 al eens een concert op het schiereiland van Yucatan.

12-06-2008 om 13:40 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Craigs vingertopje afgesneden tijdens opnames nieuwe Bondfilm

Craigs vingertopje afgesneden tijdens opnames nieuwe Bondfilm

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/daniel-graig.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De opnames van de nieuwe Bondfilm 'Quantum of Solace' lijken wel vervloekt. Gisteren werd een vingertopje van hoofdrolspeler Daniel Craig afgesneden. En vorige week kreeg Craig acht hechtingen voor een snijwonde in zijn gezicht.

"Er vloeide heel wat bloed", zei iemand van de crew. "Craig moest naar het ziekenhuis voor behandeling." Twee uur later was James Bond terug, helemaal klaar om de opnames verder te zetten.

Vorig weekend was er ook al een brand, die een heel stuk decor opfikte. De James Bond studio is nog maar een jaar open, na een eerdere brand tijdens het shooten van 'Casino Royale'.

Bovendien raakten in april twee stuntmannen zwaargewond, tijdens twee verschillende auto-ongelukken op locatie in Italië. Een van hen liep ernstige verwondingen op aan het hoofd en de Brit Fraser Dunn (29) moest zelfs voor zijn leven vechten.

12-06-2008 om 12:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PETA: "Stuur uw haar massaal naar de Olsen-tweeling"

PETA: "Stuur uw haar massaal naar de Olsen-tweeling"

Om The Olsen bezig te zien druk op de foto.


Dierenrechtengroep PETA komt met een opmerkelijke oproep: snij wat haarlokjes af en stuur die vrijdag (op hun verjaardag dus; red) massaal naar de tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen. PETA hoopt de bekende snijbonen zo van hun voorliefde voor bont af te helpen.

"De Trolsen-tweeling (sic) is nu bijna 22, oud genoeg normaal gezien om te beseffen dat er betere dingen te dragen zijn dan dierenhuid. Maar hun euro wil duidelijk niet vallen. Daarom: als ze toch zo graag haar op hun lichamen dragen, stuur hen wat van het uwe. En nu u toch bezig bent, schrijf er nog een krachtige boodschap bij. 'Gebruik mijn haar in plaats van dat van de dieren. Gelukkige verjaardag nog', of iets in die trend."

Het is niet de eerste keer dat PETA de voormalige 'Full House'-tweeling op de korrel neemt. Vorig jaar startte de beweging een campagne tegen de meiden, waarbij ze bekogeld werden met koosnaampjes als 'trollentweeling', 'harige Kate' en 'Trashley'. Op posters prijkte de slogan 'Bont wordt gedragen door mooie dieren en lelijke mensen'. In het geval van Mary-Kate klopt deze uitspraak alvast als een bus..

12-06-2008 om 12:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 05-2019
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!