Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie wipt Oprah als machtigste celebrity

Angelina Jolie wipt Oprah als machtigste celebrity

http://img193.imageshack.us/img193/2321/angelinajolieu.jpg

Angelina Jolie (33) heeft de hegemonie van Oprah Winfrey gebroken in de jaarlijks door zakenmagazine Forbes opgestelde lijst van machtigste beroemdheden.

De lijst bevat opvallend veel vrouwen, met Beyoncé Knowles op de derde en Madonna op de vierde plaats. Tiger Woods is de enige man in de topvijf. Hoewel Woods geplaagd wordt door blessures, blijft hij de bestbetaalde atleet. President Barack Obama haalt, wellicht door zijn 'povere' inkomsten, slechts de 49ste plaats.

De tophonderd wordt samengesteld op basis van verdiensten in het voorbije jaar en zichtbaarheid in de media. Dat laatste gaat van vermeldingen op het internet, in de geschreven pers, op radio en tv en magazines.

Hoewel Oprah de grootste verdiener was, werd ze geklopt door Angelina omdat die meer in de media kwam.

Bruce Springsteen heeft zijn zesde plaats te danken aan zijn winstgevende tournee. Hij verwees Steven Spielberg naar de zevende plaats. Op acht staat Jennifer Aniston, net voor haar ex Brad Pitt. De toptien wordt afgesloten door basketter Kobe Bryant.

1. Angelina Jolie
2. Oprah Winfrey
3. Beyoncé Knowles
4. Madonna
5. Tiger Woods
6. Bruce Springsteen
7. Steven Spielberg
8. Jennifer Ansiton
9. Brad Pitt
10. Kobe Bryant

04-06-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeyberghs verlaat zwanger lief en wil vrouw terug

Hoeyberghs verlaat zwanger lief en wil vrouw terug

http://img193.imageshack.us/img193/5228/jeffhoeyberhs.jpg

Jeff Hoeyberghs schrijft zijn eigen soap, en die wordt met de dag boeiender. Enkele weken geleden kwam aan het licht dat Hoeyberghs al enige tijd weg is van zijn vrouw en dat zijn vriendin Evelyne zwanger is.

Bevalling afwachten
Maar in Dag Allemaal verklaart de exuberante plastisch chirurg dat het al lang uit is tussen hem en Evelyne en dat hij zijn vrouw terug wil. Dat het kind dat Evelyne in september op de wereld zal zetten door hem werd verwekt, betwijfelt Hoeyberghs ten sterkste.

Vaderschapstest
Hoeyberghs stelt dat hij en Evelyne weliswaar een affaire hebben gehad, maar dat ze al maanden uit elkaar zijn. "We spreken zelfs niet meer met elkaar. Dat ze verklaart dat we nog samen zijn, toont me dat ze onbetrouwbaar is. Of het kind van mij is, daarover heb ik een gezonde twijfel. Ik zal een vaderschapstest eisen van zodra het kind geboren is. Als het mijn kind is, zal ik daar gepast voor zorgen".

"Het was voor mij - en ik dacht ook voor haar - duideljk dat uit onze affaire nooit een gezinssituatie zou voortvloeien. Evelyne wist dat ik nooit met haar zou samenwonen. Ik schrik me rot als ik lees dat ze daar plannen over maakt. Ze leeft in een fantasiewereld! We hebben een oppervlakkige relatie gehad, en die is nu voorbij"

Inmiddels lijkt Hoeyberghs vrouw Marly-Ann, met wie hij twee kinderen heeft, haar scheidingsplannen te hebben opgeborgen. Nochtans gooide ze hem enkele maanden geleden uit zijn Wellness Kliniek.

"Vechtscheiding is van de baan"
"Onze vechtscheiding is nu van de baan. We hebben fouten gemaakt omdat we pijn met pijn wilden vergelden. Daar heb ik spijt van", aldus Hoeyberghs. "Marly-Ann en ik hebben een gezamenlijke geschiedenis van liefst 27 jaar. Dat veeg je niet uit. We wonen nog niet weer samen, maar ik ben al blij dat ik dicht bij mijn gezin kan zijn. Ze staat niet te springen om mij weer met open armen te ontvangen, maar Marly-Ann is en blijft mijn grote liefde, mijn muze en steunpilaar".

Albert en Paola
Over het kind dat er aan zit te komen, maakt Hoeyberghs zich niet al te veel zorgen. "Als het mijn kind is, zal ik mijn verantwoordelijkheid nemen. Ik wil dan ook zeggenschap in de opvoeding. Albert en Paola zijn toch ook nog altijd bijeen. Zodus, maak je maar geen zorgen. Alles komt altijd weer goed".

04-06-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met jou schat


Met jou schat


http://img3.imageshack.us/img3/4420/kanganaranaut33a.jpg


Met jou wil ik wandelen
langs de stranden
met jou wil ik zoenen
langs de kust
met jou wil ik dansen
onder de horizon
met jou wil ik alles delen
heel mijn leven

04-06-2009 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
03-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stapten Hadise en Kate Ryan op na mail met naaktfoto's?

Stapten Hadise en Kate Ryan op na mail met naaktfoto's?

Om Dum Tek Tek te bekijken druk op de foto.


.
Hadise zou nooit bezwarende emails hebben ontvangen.

Kate Ryan en Hadise braken met hun vorige management nadat ze ongewild naaktfoto's van hun baas in hun mailbox kregen, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Tenminste, dat beweren ze bij Two Brains Music. Het managementbureau van Johan Hendrickx stelt ex-werknemer Zoran Vignjevic verantwoordelijk voor het vertrek van beide artiesten en eist een schadevergoeding van 250.000 euro.

Vignjevic (40), een ex-Joegoslaaf uit Tremelo, verspreidde in augustus 2006 vertrouwelijke mails en naaktfoto's van zijn baas Hendrickx en diens vriendin onder zijn collega's. Ook Kate Ryan kreeg de correspondentie en foto's te zien. Volgens Rudi Bollen, de advocaat van het managementbureau, deed de dertiger dat om Two Brains schade te berokkenen. "Hij brak in op de computer van mijn cliënt, bekeek zijn mails en stuurde die door naar ons cliënteel. In enkele maanden tijd heeft Vignjevic tien jaar werk op een crapuleuze manier ten gronde gericht. En daardoor zijn de artiesten inderdaad vertrokken."

"Uit de hand gelopen grap"
Vignjevic ziet dat echter anders. "Het was een uit de hand gelopen grap", aldus de man. "Over zulke foto's worden grappen gemaakt, en als je die dan zelf tegenkomt, is het moeilijk om ze niet te laten zien." Ook volgens zijn advocaat Guy Michel was er geen misdadig opzet aanwezig en was het gedrag van zijn cliënt niet de reden waarom Kate Ryan en Hadise opstapten.

"Hadise zei dat ze van hem geen enkele mail kreeg. Bovendien werd volgens Two Brains haar contract beëindigd omdat ze met haar hoofd in de wolken begon te lopen. Ook wat betreft Kate Ryan is er geen enkel verband tussen de fouten van mijn cliënt en de schade aan het bedrijf. In de showbizz is het verspreiden van dergelijke foto's overigens niet noodzakelijk slechte reclame", meent Michel. Hadise noch Kate Ryan wenste te reageren. De Leuvense strafrechter velt mogelijk op 30 juni een verdict in de zaak, weten ze bij Het Laatste Nieuws.

03-06-2009 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodgraver zaagde benen van funkzanger James Hines af

Doodgraver zaagde benen van funkzanger James Hines af

http://img10.imageshack.us/img10/1475/jameshines.jpg

In de Amerikaanse staat South Carolina heeft een begrafenisondernemer vijf jaar geleden de benen van een overledene afgezaagd in Allendale. Het stoffelijk overschot van funkzanger James Hines werd opgegraven nadat een oud-medewerker de feiten aan het licht had gebracht.

Meer dan twee meter
De begrafenisondernemer verzekerde de weduwe van de meer dan twee meter lange Hines in 2004 dat het lijk zou passen in een 'normale' kist, omdat een grotere kist waarschijnlijk veel meer zou kosten. Toen de man uiteindelijk toch niet in de kist paste, beval de begrafenisondernemer de benen af te zagen.

Boete
De politie heeft Hines nu opgegraven en genoeg bewijs gevonden voor de beweringen. De vergunning van de doodgraver werd ingetrokken en directeur Michael Cave kreeg een flinke boete.

Artiest
James Hines was een albinozwarte die in de jaren '70 enkele funkhits had als 'J. Hines and the Boys'.

03-06-2009 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Stevie Wonder opgepakt voor afrossen vrouw

Zoon Stevie Wonder opgepakt voor afrossen vrouw

Om Superstition te bekijken druk op de foto.


.

Een van de zonen van Stevie Wonder is in Los Angeles gearresteerd voor huiselijk geweld. Keita Morris zou slaags zijn geraakt met een niet nader genoemde vrouw. Toen de politie na een telefoontje arriveerde, ontdekte ze sporen van geweld op het lichaam van de vrouw en namen ze Morris in hechtenis.

De zoon van de artiest kwam na het betalen van een borgsom van 35.000 euro weer op vrije voeten.

03-06-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe fobie Michael Jackson: dik worden

Nieuwe fobie Michael Jackson: dik worden

Om Dangerous te bekijken druk op de foto.


.

Michael Jackson heeft er nog maar eens een nieuwe fobie bij. De zanger eet dezer dagen nog maar één maaltijd per dag, en weegt nog amper 57 kilo. "Michael is doodsbang dat hij dik wordt, het is een fobie geworden. Hij wil geen grammetje aankomen", aldus een vriend van Jackson.

Jackson ziet het dan ook niet zitten om binnenkort vijftig concerten in Londen te geven. "Ik weet nog niet hoe ik in hemelsnaam vijftig shows ga doen. Ik ben geen grote eter, maar ik moet dringend wat verzwaren. Ik ben echt kwaad op de mensen die vijftig shows voor me boekten. Ik wilde er tien doen, en daarna een wereldtournee maken. Ik ging slapen met de idee dat ik tien shows had verkocht, en werd wakker met het nieuws dat er vijftig geboekt waren".

Jackson bezocht eerder deze week ook weer een kanker-kliniek. Volgens vrienden vreest de zanger dat hij door de huidkanker zijn neus zal verliezen.

03-06-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt houdt oksels fris met babydoekjes

Brad Pitt houdt oksels fris met babydoekjes

http://img4.imageshack.us/img4/6551/bradpittlyq.jpg

Brad Pitt gebruikt babydoekjes om zichzelf fris te houden op de filmset. "Als je zweet en je hebt geen tijd om te douchen, neem je gewoon een babydoekje en dat wrijf je onder je oksels, vertelde hij ons", aldus acteur/regisseur Eli Roth.

Roth speelt samen met Pitt in de nieuwe Quentin Tarantino-film Inglourious Bastards. Pitt gaf Roth tussen de opnames door advies. "Hij zei: 'Ik heb zes kinderen. Man, ik word de hele dag ondergepist. Ik heb geen tijd om te douchen. Je moet gewoon met die doekjes onder je armen wrijven'." Roth noemt het de beste hygiënetip die hij in tijden heeft gekregen.

03-06-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brüno voor rechter wegens gevecht tijdens bingo-avond

Brüno voor rechter wegens gevecht tijdens bingo-avond

http://img3.imageshack.us/img3/324/baroncohen.jpg

Sacha Baron Cohen, tegenwoordig beter bekend als zijn alter ego Brüno, moet binnenkort voor de rechter verschijnen. De acteur zou tijdens een bingo-avondje voor bejaarden in 2007 met een vrouw hebben gevochten.

"Nogal extreme outfit"
Richelle Olson organiseerde een bingo voor bejaarden in Palmdale, Californië en nodigde de acteur uit om aan het rad te draaien en de nummers voor te lezen. Ze schrok toen Cohen zijn entree maakte in een "nogal extreme outfit", schrijft De Telegraaf. "Zijn kleding was te gewaagd. Hij zag eruit als een homo en sprak met een Oostenrijks accent", aldus de vrouw.

Gevecht
Toen de acteur begon te schelden, was voor Olson de maat vol. "Ik probeerde de microfoon van hem af te pakken, maar hij begon me te betasten en te duwen." Er ontstond een gevecht en Olson viel op de grond. "Drie cameramannen vlogen op me af en begonnen vijf minuten lang op me in te slaan. De camera's bleven al die tijd lopen, dus dit gênante gebeuren staat ook nog eens op video."

Hersenbloeding
Na het gevecht barstte Richelle in tranen uit. Ze werd naar een apart kamertje gebracht en viel daar bewusteloos op de grond. "Ik viel voorover, met mijn hoofd op de grond. Volgens mijn artsen heb ik daardoor maar liefst twee hersenbloedingen gehad. Ik kan niet goed meer lopen. De rest van mijn leven moet ik gebruik maken van een rolstoel en krukken."

03-06-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAG Bundesligaspeler struikelt over rode loper

WAG Bundesligaspeler struikelt over rode loper

http://img3.imageshack.us/img3/5935/nivescelsius.jpg

Nives Celsius, de WAG van de Kroatische Karlsruhe-speler Dino Drpic, heeft nog eens alle aandacht naar zich toe gezogen. Het voormalige Playboymodel struikelde op een muziekfestival in het Kroatische Opatija over de rode loper. "Boem, pats. Plots schoof ik op mijn buik, de voeten de lucht in. Gelukkig heb ik enkel een kleine blauwe plek, want het kon echt wel anders uitgedraaid zijn", reageert de 27-jarige schone in de Duitse krant Bild. Een bevriende collega hielp haar uiteindelijk snel weer op de been.

03-06-2009 om 14:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het wordt serieus tussen Kate Hudson en A-Rod

Het wordt serieus tussen Kate Hudson en A-Rod

http://img5.imageshack.us/img5/2441/katehudsonq.jpg

Volgens het Amerikaanse showbizzblad People bloeit er iets moois tussen actrice Kate Hudson en baseballspeler Alex Rodriguez. De twee werden eerder deze maand al samen gespot in een restaurant in New York, en Hudson zou 'A-Rod' intussen al geïntroduceerd hebben in haar vriendenkring.

Ze reisde hem ook achterna naar een baseballwedstrijd in Dallas, waar ze met haar zoontje Ryder (5) in hetzelfde hotel logeerde als de New York Yankees. De twee werden ook samen gespot in de fitnessruimte van het hotel.

Vorig jaar werd Rodriguez vaak gezien met popster Madonna, maar hij heeft de relatie altijd ontkend. Hudson was eerder getrouwd met Black Crowes-zanger Chris Robinson, de vader van Ryder. Ze had vorig jaar een relatie met wielrenner Lance Armstrong en werd begin dit jaar nog gelinkt aan acteur Owen Wilson.

03-06-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brits bedrijf lanceert James Bond-ijslolly

Brits bedrijf lanceert James Bond-ijslolly

http://img4.imageshack.us/img4/5811/jamesbondk.jpg

In zwijm vallende fans van de James Bond-ster Daniel Craig kunnen voortaan afkoelen bij het likken van zijn torso.

'Licence to chill'
Een 'licence to chill'-ijslolly in de vorm van Craigs gesculptuurde lichaam is gelanceerd in het Verenigd Koninkrijk. De 41-jarige Craig werd verkozen tot 'meest sexy filmacteur' na de scène in de film 'Casino Royal' waarin hij in zwembroek uit de zee tevoorschijn kwam.

Drie smaken
Je kan de ijslolly in drie smaken verkrijgen: blauwe bes, granaatappel en veenbes.

03-06-2009 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tv-waakhond voert onderzoek naar begeleiding Boyle

Tv-waakhond voert onderzoek naar begeleiding Boyle

Om Cry Me A River te bekijken druk op de foto.


.

De Britse tv-waakhond Ofsted voert onderzoek naar de begeleiding van de kandidaten van de Britse talentenjacht Britain's Got Talent, zo meldt de Telegraaf. Ofsted vindt dat de programmamakers de geestestoestand van de kandidaten moeten screenen. Ook de Britse minister van Cultuur, Andy Burnham, is van mening dat de makers van Britain's Got Talent hun verantwoordelijkheden beter hadden moeten opnemen.

Intussen meent zeven op de tien Britten dat Boyle beter niet aan de talentenjacht, die haar bekendheid schonk, had kunnen deelnemen. De Schotse rust voorlopig nog steeds uit in een luxekliniek in Londen. Verschillende berichten als zou ze mentaal zijn ingestort werden gisteren in de kiem gesmoord. "Ze was gewoon uitgeput en had een paar dagen rust nodig".

03-06-2009 om 14:02 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Waarom

Waarom


http://img3.imageshack.us/img3/4476/narmmadaaahuja1vf.jpg


Huilend zit ik naar je smsje te staren,
waarom nu opeens kun je me dat verklaren?

Je vraagt me niet te vechten voor jou,
maar verdomd je weet toch hoeveel ik van je hou!

Jij was degene die mijn muur afbrak,
voor jou had ik vanaf het begin een zwak...

Ik kan beter mijn muur weer op gaan bouwen,
en ervoor zorgen dat er niemand meer van mij zal gaan houwen...

Bij jou dacht ik echt dat ik de ware gevonden had,
jou liefde was het enige wat ik bezat...

Niet vechten om jou dat kan ik je niet beloven,
want jij bent mijn hart en men ziel dat moet je me geloven!!!

03-06-2009 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
02-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe single Anouk gratis te downloaden

Nieuwe single Anouk gratis te downloaden

Om Nobody's Wife te bekijken druk op de foto.


.

De Nederlandse zangeres Anouk geeft haar nieuwe single gratis weg. Het nummer 'Today' van haar nieuwe album is tot en met 8 juni gratis te downloaden van haar website.

Het nieuwe album, de opvolger van 'Who's Your Momma' uit 2007, wordt in het najaar verwacht. Anouk speelde gisteren nog op Pinkpop in het Nederlandse Landgraaf.

Download het nummer.

02-06-2009 om 22:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.50 Cent wordt informant van politie

50 Cent wordt informant van politie

Om Get Up te beluisteren druk op de foto.


.

De Amerikaanse hiphopartiest 50 Cent speelt een van de hoofdrollen in de nieuwe politiefilm 'Caught in the crossfire'. Dat meldde de filmsite Variety. De artiest, wiens echte naam Curtis Jackson luidt, speelt een bendelid die een informant wordt van de politie.

50 Cent is op het witte doek te zien met Chris Klein, Adam Rodriguez en Richard T. Jones. Het script en de regie zijn van de hand van Brian Miller. De film wordt geproduceerd door Cheetah Vision, de filmmaatschappij die mede door 50 Cent is opgericht.

De film vertelt het verhaal van twee rechercheurs die middenin een vuurgevecht belanden tussen een criminele bende en een groep corrupte politieagenten. De opnames beginnen in oktober. Het is nog niet bekend wanneer de film in de bioscoop te zien zal zijn.

02-06-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opschorting van straf voor geluidsoverlast tijdens 0110 Gent

Opschorting van straf voor geluidsoverlast tijdens 0110 Gent

Om Stel nu dat jij niet bestond te bekijken druk op de foto.

.
Stijn Meuris (Monza) en Thé Lau op het Gentse deel van de 0110-concerten in 2006.

De correctionele rechtbank van Gent heeft dinsdag de organisator van het Gentse luik van de 0110-verdraagzaamheidsconcerten in 2006 schuldig bevonden aan geluidsoverlast. De 47-jarige man kreeg opschorting van strafuitvoering omdat hij geen winstbejag nastreefde.

104,6 decibel
Ambtenaren van de milieudienst van de stad Gent stelden op zondag 1 oktober 2006 een geluidsniveau van 104,6 decibel vast. De organisator (Noël Vanhelsuwé) weigerde een minnelijke schikking van 125 euro te betalen en moest voor de rechtbank verschijnen. Het openbaar ministerie had een geldboete van 687,50 euro gevorderd, omdat ook projecten voor goede doelen zich aan de regels moeten houden.

De rechtbank achtte de geluidsoverlast bewezen maar legt de man geen straf op. Omdat hij geen winstbejag nastreefde en geen eerdere veroordelingen had, kreeg hij opschorting van strafuitvoering.

02-06-2009 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dochter Billy Bob Thornton vervolgd voor dood peuter

Dochter Billy Bob Thornton vervolgd voor dood peuter

http://img14.imageshack.us/img14/3973/bobthornton.jpg
Thornton was een tijd getrouwd met Angelina Jolie.

De dochter van de Amerikaanse acteur Billy Bob Thornton wordt vervolgd voor de dood van een kleuter (1) die onder haar hoede stond in Ocoee, Florida. De 29-jarige Amanda Brumfield vertelde de politie dat Olivia uit haar kinderbox was gevallen, maar de agenten vonden haar verhaal verdacht, meldt entertainmentwebsite TMZ.

Schedelbreuk
Een autopsie wees namelijk uit dat er sprake was van een schedelbreuk en een bloeding in de hersenen, een kwetsuur die vermoedelijk werd veroorzaakt door een klap met een stomp voorwerp. Brumfield besefte naar eigen zeggen de ernst van de situatie niet, en zegt dat ze na de val nog speelde met Olivia en haar petekindje nog eten gaf. Toen ze wakker werd van een dutje in de zetel, was het meisje dood, luidt het. Ze belde uiteindelijk de hulpdiensten pas 2,5 uur na de val.

Geen contact
Amanda Brumfield is een dochter uit Thorntons eerste huwelijk met Melissa Parish. De 53-jarige acteur, die ook met Angelina Jolie getrouwd was, heeft al jaren geen contact meer met zijn dochter.

02-06-2009 om 14:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul en Ringo presenteren Beatles-videospel

Paul en Ringo presenteren Beatles-videospel

Om Michelle te bekijken druk op de foto.


.

Paul McCartney en Ringo Starr hebben op de E3-gamesbeurs in Los Angeles de speciale Beatlesversie van de muziekgame 'Rock Band' voorgesteld. De twee overgebleven Beatles waren vergezeld van Yoko Ono en Olivia Harrison, respectievelijk de weduwen van John Lennon en George Harrison.

Het videospel komt in september uit voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de Wii. Liefhebbers kunnen in het spel driestemmige melodieën zingen en meespelen op replica's van de originele gitaren, bas en drums van The Beatles.

In total komen 45 nummers aan bod in het spel, waaronder 'I Am the Walrus', 'Here Comes the Sun', 'Day Tripper' en 'Back in the USSR'. Het is de eerste officiële digitale uitgave van hun muziek, die bijvoorbeeld niet op mp3 te koop is.

02-06-2009 om 14:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel Gibson kaffert roddelende geloofsgenoten uit

Mel Gibson kaffert roddelende geloofsgenoten uit

http://img3.imageshack.us/img3/5871/melgibsontkf.jpg

Mel Gibson heeft gisteren zijn geloofsgenoten de levieten gelezen omdat ze roddelen over zijn privéleven. Gibson ging een viering voor in de Holy Family Chapel in Agoura Hills.

Niet heiliger dan de paus
"Mel is de pedalen kwijt. Zijn 'heiliger dan de paus'-imago brokkelt af sinds de breuk met zijn vrouw Robyn en zijn affaire met de inmiddels zwangere Oksana Grigorieva. Het is nu wel duidelijk dat Mel zich niet houdt aan wat hij zelf predikt. Hij voerde een donderpreek en schommelde heen en weer terwijl hij de congregatie, waaronder twee priesters en een bisschop die op bezoek was, toesprak. Hij zei dat hij het niet zou pikken dat hij veroordeeld en bekritiseerd wordt. Hij keek elke parochiaan strak en boos in de ogen", aldus een ooggetuige.

Dreiging kerk te sluiten
Gibson dreigde ermee de kerk, die zijn eigendom is, te sluiten indien er nog over hem gepraat zou worden. "Er zou heel wat minder geroddeld worden mocht Mel zijn Russische vriendin niet zwanger hebben gemaakt terwijl hij nog getrouwd was", aldus nog de bron.

Gibson gaf recent toe dat hij de schuld draagt voor de breuk tussen hem en Robyn, met wie hij 28 jaar getrouwd was. Het stel heeft zeven kinderen samen. "Het huwelijk tussen Robyn en mij eindigde drie jaar geleden. Zo lang al leven we gescheiden. Dat zijn dingen die gebeuren". (bang/lb)

Robyn vroeg in april de scheiding aan op grond van 'onverzoenbare verschillen'. Verwacht wordt dat ze de helft van Gibsons fortuin zal krijgen, dat wordt geschat op 520 miljoen euro.

02-06-2009 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!