Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

05-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Denise Richards: Ik liet mijn borsten drie keer opereren

Denise Richards: Ik liet mijn borsten drie keer opereren

http://img194.imageshack.us/img194/1540/claudiajames.jpg

Actrice en voormalige Playmate Denise Richards heeft haar borsten liefst drie keer laten opereren. De eerste keer was ze negentien. Daarna volgde nog een borstvergroting, maar toen vond ze haar boezem te groot en dus volgde nog een borstverkleining.

Denise onthulde dat bij de controversiële radio-dj Howard Stern. "Ik was negentien en mijn kamergenote had de mooiste borsten die ik ooit had gezien. Ze had net een borstvergroting gehad, en ik had helemaal geen borsten. Ik dacht 'waw, je kan dus gewoon borsten kopen', en was zo dom me te laten opereren. De volgende chirurg maakte ze nog groter, maar een D-cup was niet bepaald wat ik wilde".

Nadat ze in de Bondfilm 'The World Is Not Enough' speelde, liet de ex van Charlie Sheen haar borsten weer verkleinen. "Ze zagen er belachelijk uit op mijn lichaam". Denise, die twee kinderen heeft, raadt jonge meisjes af haar voorbeeld te volgen. "Ik ben dom geweest als tiener. Als je zo jong bent, sta je niet stil bij de complicaties. Zoals bij mij het geval was, kan er veel mislopen".

05-06-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Man opgepakt die Claudio van Dell'Anno met dood bedreigde

Man opgepakt die Claudio van Dell'Anno met dood bedreigde

http://img15.imageshack.us/img15/9016/claudiovan.jpg
Claudio en Gaelle van Dell'Anno dinsdagavond na hun overwinning in Mijn Restaurant!.

De 32-jarige S.Q. uit Melle is donderdagnacht opgepakt en ondervraagd over bedreigingen die hij zou hebben geuit aan uitbater Claudio van restaurant Dell'Anno in Kortrijk. Dat bevestigt het parket van Kortrijk vandaag. Claudio werd bedreigd nadat hij niet was ingegaan op een voorstel om de stemmentelling in het televisieprogramma Mijn Restaurant te manipuleren.

35.000 euro
Eind mei kreeg een klant van Dell'Anno, een man die tot vijftien keer in het restaurant at, een telefoontje van de man uit Melle. Die vertelde hem dat hij de telling van de stemmen kon manipuleren in ruil voor 35.000 euro. De klant ging daar niet op in en gaf het bericht door aan uitbater Claudio, die evenmin op de vraag inging.

De man uit Melle werd na verloop van tijd boos en dreigde ermee dat hij "de Bosniërs" die het geld zouden komen ophalen, niet zou kunnen terugroepen.

Ondervraagd en vrijgelaten
De bedreigingen werden erger, en het gerecht voerde een telefoononderzoek uit. De speurders kwamen uit bij de 32-jarige man die de voorbije nacht werd opgepakt, ondervraagd en weer vrijgelaten. Enkele gsm's en een laptop werden in beslag genomen. De verdachte zou de feiten hebben bekend.

Volgens het parket zou de man ook restaurant Bigarreaux in Sint-Truiden benaderd hebben. Daar ging men evenmin op het aanbod in.
S.Q. heeft een verleden van vermogensdelicten.

05-06-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeten

Vergeten


http://img192.imageshack.us/img192/4324/nigaarkhan3a.jpg

Vergeten

Ik praat met jou stem
ik kijk met je ogen
en ik luister met je oren
zelfs in mijn hart
is alles van jou

Jij bent mijn adem en mijn alles
jij bent mijn denken en mijn taal
zonder jou kan ik niet leven
nee, jij bent het helemaal

Eerder zal een muis een leeuw verslinden
eerder zal een kat de klok opwinden
eerder viert men in de kerk een bal
eerder dan ik jou vergeten zal


05-06-2009 om 10:58 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
04-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin van de blues Koko Taylor (80) overleden

Koningin van de blues Koko Taylor (80) overleden

Om I'm A Woman te bekijken druk op de foto.

Aanrader, prachtige muziek !!!


.

De Amerikaanse zangeres Koko Taylor, bijgenaamd de 'Koningin van de blues', is op 80-jarige leeftijd overleden. In mei stond ze nog op de planken, meldt haar platenmaatschappij.

Koko Taylor werd als Cora Walton geboren in Memphis, Tennessee. In 1952 trok ze samen met haar toekomstige echtgenoot Robert 'Pops' Taylor zonder een cent op zak naar Chicago (Illinois), waar ze in nachtclubs begon te zingen.

'Wang Dang Doodle'
In 1963 werd ze opgemerkt door de songwriter Willie Dixon. Hij hielp haar aan een contract bij de platenmaatschappij Chess Records. Van haar eerste album (met de hit 'Wang Dang Doodle') werden in 1965 een miljoen exemplaren verkocht.

In 1975 stapte ze over naar Chicago Alligator Records, waarmee ze nog negen albums opnam. Het laatste kwam in 2007 uit.

Op 7 mei gaf Koko Taylor nog een concert in Memphis, waar ze haar 29ste Blues Music Award in ontvangst nam. In 1984 kreeg ze een Grammy Award.

Koko Taylor overleed aan complicaties na een operatieve ingreep op 19 mei.

04-06-2009 om 15:09 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zatte Ashlee Simpson dreigt ex-lief man in elkaar te slaan

Zatte Ashlee Simpson dreigt ex-lief man in elkaar te slaan

http://img19.imageshack.us/img19/4738/ashleesimpsonl.jpg

Ashlee Simpson heeft zich weer van haar beste kant laten zien. Een gezellig avondje uit draaide uit op een scheldpartij, enkele dreigementen en dat allemaal omdat Ashlee, alcohol en jaloezie niet goed samengaan.

Foto's
Het begon nochtans goed. Ashlee en Pete kwamen Pete's ex, actrice Michelle Trachtenberg, tegen op een feestje. De eerste zinnen werden nog beschaafd gewisseld en Ashlee toonde ook foto's van hun zoontje Bronx aan Michelle. Maar de drankjes gleden vlot binnen, en als snel was er van de goede sfeer niets meer over.

Lapdance
"Ze werd erg dronken, luidruchtig en onbeschoft. Ze gaf Pete een lapdance terwijl ze maar naar Michelle bleef staren. Daarna schreeuwde ze naar Michelle: "Ik hoop dat je weet dat Pete je bedroog met mij. Wij hadden al seks met elkaar toen jullie nog samen waren," zo verklaarden ooggetuigen volgens De Telegraaf.

Dreigementen
Zowel Michelle als Pete waren geschokt. "Ik heb nooit iets gemeen over jullie gezegd, ik was zelfs blij dat jullie gelukkig waren", probeerde Michelle nog. Maar dat maakte Ashlee alleen maar razender. Uiteindelijk werd ze van het feestje verwijderd omdat ze ermee dreigde Michelle in elkaar te slaan.

04-06-2009 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe film rond Winnie de Poeh is met de hand getekend

Nieuwe film rond Winnie de Poeh is met de hand getekend

http://img4.imageshack.us/img4/4834/winniedepoeh.jpg

Disney werkt aan een nieuwe film rond kindervriend Winnie de Poeh die in 2011 in de cinema moet verschijnen. De honingminnende beer speelt de hoofdrol in de met de hand getekende film, en al zijn vriendjes zijn ook weer van de partij.

De beer van A.A. Milne is bijzonder populair bij kinderen sinds hij voor het eerst verscheen in een boek in 1926. De vorige animatiefilm over Poeh verscheen in 2005 in de bioscoop. Het figuurtje brengt na Mickey Mouse het meeste op aan licentierechten.

04-06-2009 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soeur Sourire van Stijn Coninx dreigt flop te worden

Soeur Sourir van Stijn Coninx dreigt flop te worden

http://img7.imageshack.us/img7/7190/stijnconinx.jpg

Na een maand zijn in België slechts 55.000 mensen naar "Soeur Sourire" van Stijn Coninx gaan kijken. De kaskraker "Loft" had na eenzelfde periode al tien keer meer kijkers op de teller. Dat weten de Corelio-kranten.

"Deze film lokt blijkbaar niet het jonge publiek waar bioscopen nu eenmaal voor een groot stuk van leven", luidt het.

04-06-2009 om 14:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eminems diamanten halssnoer gestolen

Eminems diamanten halssnoer gestolen

Om We Make You te bekijken druk op de foto.


.

Er is het voorbije weekend ingebroken in de hotelsuite van Eminem in Los Angeles. Er werd voor duizenden euro's materiaal van de rapper gestolen en ook zijn laptop is riebedebie. Eminem is nog het meest ontstemd om zijn diamanten halsketting ter waarde van 42.000 euro, die nu rond de nek van een boefje bengelt.

De inbrekers hadden het niet moeilijk om te achterhalen wanneer Eminem niet in zijn suite zou zijn: ze sloegen hun slag terwijl hij zondagavond de kont van Sacha Baron Cohen in zijn gezicht kreeg tijdens de uitreiking van de MTV Movie Awards.

Maandag kreeg Eminem een lauwe ontvangst tijdens zijn gezamenlijke optreden met Jay-Z. In de zaal waren onder meer Leonardo DiCaprio, Usher, Tobey Maguire en Ryan Philippe, maar die waren ontgoocheld in het nieuwe materiaal van de rapper. Een bron in de New York Daily News: "Toen Eminem samen met Jay-Z rapte, at het publiek uit hun handen. Maar toen hij alleen doorging, viel het optreden als een kaartenhuisje in elkaar. Hij zocht geen interactie met zijn fans. Zijn performance was mechanisch, zonder persoonlijkheid, de mensen waren knap teleurgesteld".

04-06-2009 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Green Day trots dat kind tijdens hun show werd verwekt

Green Day trots dat kind tijdens hun show werd verwekt

Om When I Come Around te bekijken druk op de foto.


.

Drummer Tre Cool van Green Day heeft onthuld dat de band aangenaam verrast was toen ze vernamen dat tijdens een van hun optredens jaren geleden een kind werd verwekt. De ouders noemden de jongen Dookie, naar het doorbraakalbum van Green Day.

"Ik heb vernomen dat die mensen seks hadden tijdens ons optreden en daar is een kind van gekomen. Dookie is nu acht of negen jaar en komt met zijn ouders naar onze optredens.

04-06-2009 om 14:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Filip heeft schuilnaam Philippe Legrand

Prins Filip heeft schuilnaam 'Philippe Legrand'

http://img190.imageshack.us/img190/3968/prinsfilip.jpg

Als prins Filip een privé-uitstap maakt, gebeurt dat meestal onder de naam 'Philippe Legrand', meldt Het Laatste Nieuws.

Meer privacy
Hij gebruikt deze schuilnaam om meer privacy te kunnen hebben met zijn gezin en om het personeel van hotels en luchtvaartmaatschappijen vooraf niet té nerveus te maken. Zo nam de kroonprins in juli 2003 op de luchthaven van Charleroi een vlucht van Ryanair naar Pisa. De reis was geboekt onder de naam Philippe Legrand.

Koning Albert
Ook Filips vader, koning Albert, heeft die naam al gebruikt. Hij werd als kind 'le grand' (de grote) genoemd, omdat hij van de drie kinderen de grootste was.

04-06-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ryan O'Neal vraagt stervende Farrah Fawcett ten huwelijk

Ryan O'Neal vraagt stervende Farrah Fawcett ten huwelijk

http://img4.imageshack.us/img4/2087/faarahfawcett.jpg

Ryan O'Neal (68) heeft zijn terminaal zieke vriendin Farrah Fawcett (62) ten huwelijk gevraagd. "Ze twijfelt nog, maar ik werk eraan", liet O'Neal zich ontvallen.

De relatie tussen Fawcett en O'Neal is altijd stormachtig geweest. Ze hebben samen een zoon, Redmond. Die zit momenteel in de gevangenis wegens drugsbezit. Farrah Fawcett lijdt aan anale kanker, die inmiddels is uitgezaaid. Haar behandeling werd onlangs stopgezet.

04-06-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie wipt Oprah als machtigste celebrity

Angelina Jolie wipt Oprah als machtigste celebrity

http://img193.imageshack.us/img193/2321/angelinajolieu.jpg

Angelina Jolie (33) heeft de hegemonie van Oprah Winfrey gebroken in de jaarlijks door zakenmagazine Forbes opgestelde lijst van machtigste beroemdheden.

De lijst bevat opvallend veel vrouwen, met Beyoncé Knowles op de derde en Madonna op de vierde plaats. Tiger Woods is de enige man in de topvijf. Hoewel Woods geplaagd wordt door blessures, blijft hij de bestbetaalde atleet. President Barack Obama haalt, wellicht door zijn 'povere' inkomsten, slechts de 49ste plaats.

De tophonderd wordt samengesteld op basis van verdiensten in het voorbije jaar en zichtbaarheid in de media. Dat laatste gaat van vermeldingen op het internet, in de geschreven pers, op radio en tv en magazines.

Hoewel Oprah de grootste verdiener was, werd ze geklopt door Angelina omdat die meer in de media kwam.

Bruce Springsteen heeft zijn zesde plaats te danken aan zijn winstgevende tournee. Hij verwees Steven Spielberg naar de zevende plaats. Op acht staat Jennifer Aniston, net voor haar ex Brad Pitt. De toptien wordt afgesloten door basketter Kobe Bryant.

1. Angelina Jolie
2. Oprah Winfrey
3. Beyoncé Knowles
4. Madonna
5. Tiger Woods
6. Bruce Springsteen
7. Steven Spielberg
8. Jennifer Ansiton
9. Brad Pitt
10. Kobe Bryant

04-06-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoeyberghs verlaat zwanger lief en wil vrouw terug

Hoeyberghs verlaat zwanger lief en wil vrouw terug

http://img193.imageshack.us/img193/5228/jeffhoeyberhs.jpg

Jeff Hoeyberghs schrijft zijn eigen soap, en die wordt met de dag boeiender. Enkele weken geleden kwam aan het licht dat Hoeyberghs al enige tijd weg is van zijn vrouw en dat zijn vriendin Evelyne zwanger is.

Bevalling afwachten
Maar in Dag Allemaal verklaart de exuberante plastisch chirurg dat het al lang uit is tussen hem en Evelyne en dat hij zijn vrouw terug wil. Dat het kind dat Evelyne in september op de wereld zal zetten door hem werd verwekt, betwijfelt Hoeyberghs ten sterkste.

Vaderschapstest
Hoeyberghs stelt dat hij en Evelyne weliswaar een affaire hebben gehad, maar dat ze al maanden uit elkaar zijn. "We spreken zelfs niet meer met elkaar. Dat ze verklaart dat we nog samen zijn, toont me dat ze onbetrouwbaar is. Of het kind van mij is, daarover heb ik een gezonde twijfel. Ik zal een vaderschapstest eisen van zodra het kind geboren is. Als het mijn kind is, zal ik daar gepast voor zorgen".

"Het was voor mij - en ik dacht ook voor haar - duideljk dat uit onze affaire nooit een gezinssituatie zou voortvloeien. Evelyne wist dat ik nooit met haar zou samenwonen. Ik schrik me rot als ik lees dat ze daar plannen over maakt. Ze leeft in een fantasiewereld! We hebben een oppervlakkige relatie gehad, en die is nu voorbij"

Inmiddels lijkt Hoeyberghs vrouw Marly-Ann, met wie hij twee kinderen heeft, haar scheidingsplannen te hebben opgeborgen. Nochtans gooide ze hem enkele maanden geleden uit zijn Wellness Kliniek.

"Vechtscheiding is van de baan"
"Onze vechtscheiding is nu van de baan. We hebben fouten gemaakt omdat we pijn met pijn wilden vergelden. Daar heb ik spijt van", aldus Hoeyberghs. "Marly-Ann en ik hebben een gezamenlijke geschiedenis van liefst 27 jaar. Dat veeg je niet uit. We wonen nog niet weer samen, maar ik ben al blij dat ik dicht bij mijn gezin kan zijn. Ze staat niet te springen om mij weer met open armen te ontvangen, maar Marly-Ann is en blijft mijn grote liefde, mijn muze en steunpilaar".

Albert en Paola
Over het kind dat er aan zit te komen, maakt Hoeyberghs zich niet al te veel zorgen. "Als het mijn kind is, zal ik mijn verantwoordelijkheid nemen. Ik wil dan ook zeggenschap in de opvoeding. Albert en Paola zijn toch ook nog altijd bijeen. Zodus, maak je maar geen zorgen. Alles komt altijd weer goed".

04-06-2009 om 14:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Met jou schat


Met jou schat


http://img3.imageshack.us/img3/4420/kanganaranaut33a.jpg


Met jou wil ik wandelen
langs de stranden
met jou wil ik zoenen
langs de kust
met jou wil ik dansen
onder de horizon
met jou wil ik alles delen
heel mijn leven

04-06-2009 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
03-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stapten Hadise en Kate Ryan op na mail met naaktfoto's?

Stapten Hadise en Kate Ryan op na mail met naaktfoto's?

Om Dum Tek Tek te bekijken druk op de foto.


.
Hadise zou nooit bezwarende emails hebben ontvangen.

Kate Ryan en Hadise braken met hun vorige management nadat ze ongewild naaktfoto's van hun baas in hun mailbox kregen, zo schrijft Het Laatste Nieuws. Tenminste, dat beweren ze bij Two Brains Music. Het managementbureau van Johan Hendrickx stelt ex-werknemer Zoran Vignjevic verantwoordelijk voor het vertrek van beide artiesten en eist een schadevergoeding van 250.000 euro.

Vignjevic (40), een ex-Joegoslaaf uit Tremelo, verspreidde in augustus 2006 vertrouwelijke mails en naaktfoto's van zijn baas Hendrickx en diens vriendin onder zijn collega's. Ook Kate Ryan kreeg de correspondentie en foto's te zien. Volgens Rudi Bollen, de advocaat van het managementbureau, deed de dertiger dat om Two Brains schade te berokkenen. "Hij brak in op de computer van mijn cliënt, bekeek zijn mails en stuurde die door naar ons cliënteel. In enkele maanden tijd heeft Vignjevic tien jaar werk op een crapuleuze manier ten gronde gericht. En daardoor zijn de artiesten inderdaad vertrokken."

"Uit de hand gelopen grap"
Vignjevic ziet dat echter anders. "Het was een uit de hand gelopen grap", aldus de man. "Over zulke foto's worden grappen gemaakt, en als je die dan zelf tegenkomt, is het moeilijk om ze niet te laten zien." Ook volgens zijn advocaat Guy Michel was er geen misdadig opzet aanwezig en was het gedrag van zijn cliënt niet de reden waarom Kate Ryan en Hadise opstapten.

"Hadise zei dat ze van hem geen enkele mail kreeg. Bovendien werd volgens Two Brains haar contract beëindigd omdat ze met haar hoofd in de wolken begon te lopen. Ook wat betreft Kate Ryan is er geen enkel verband tussen de fouten van mijn cliënt en de schade aan het bedrijf. In de showbizz is het verspreiden van dergelijke foto's overigens niet noodzakelijk slechte reclame", meent Michel. Hadise noch Kate Ryan wenste te reageren. De Leuvense strafrechter velt mogelijk op 30 juni een verdict in de zaak, weten ze bij Het Laatste Nieuws.

03-06-2009 om 14:46 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doodgraver zaagde benen van funkzanger James Hines af

Doodgraver zaagde benen van funkzanger James Hines af

http://img10.imageshack.us/img10/1475/jameshines.jpg

In de Amerikaanse staat South Carolina heeft een begrafenisondernemer vijf jaar geleden de benen van een overledene afgezaagd in Allendale. Het stoffelijk overschot van funkzanger James Hines werd opgegraven nadat een oud-medewerker de feiten aan het licht had gebracht.

Meer dan twee meter
De begrafenisondernemer verzekerde de weduwe van de meer dan twee meter lange Hines in 2004 dat het lijk zou passen in een 'normale' kist, omdat een grotere kist waarschijnlijk veel meer zou kosten. Toen de man uiteindelijk toch niet in de kist paste, beval de begrafenisondernemer de benen af te zagen.

Boete
De politie heeft Hines nu opgegraven en genoeg bewijs gevonden voor de beweringen. De vergunning van de doodgraver werd ingetrokken en directeur Michael Cave kreeg een flinke boete.

Artiest
James Hines was een albinozwarte die in de jaren '70 enkele funkhits had als 'J. Hines and the Boys'.

03-06-2009 om 14:45 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Stevie Wonder opgepakt voor afrossen vrouw

Zoon Stevie Wonder opgepakt voor afrossen vrouw

Om Superstition te bekijken druk op de foto.


.

Een van de zonen van Stevie Wonder is in Los Angeles gearresteerd voor huiselijk geweld. Keita Morris zou slaags zijn geraakt met een niet nader genoemde vrouw. Toen de politie na een telefoontje arriveerde, ontdekte ze sporen van geweld op het lichaam van de vrouw en namen ze Morris in hechtenis.

De zoon van de artiest kwam na het betalen van een borgsom van 35.000 euro weer op vrije voeten.

03-06-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe fobie Michael Jackson: dik worden

Nieuwe fobie Michael Jackson: dik worden

Om Dangerous te bekijken druk op de foto.


.

Michael Jackson heeft er nog maar eens een nieuwe fobie bij. De zanger eet dezer dagen nog maar één maaltijd per dag, en weegt nog amper 57 kilo. "Michael is doodsbang dat hij dik wordt, het is een fobie geworden. Hij wil geen grammetje aankomen", aldus een vriend van Jackson.

Jackson ziet het dan ook niet zitten om binnenkort vijftig concerten in Londen te geven. "Ik weet nog niet hoe ik in hemelsnaam vijftig shows ga doen. Ik ben geen grote eter, maar ik moet dringend wat verzwaren. Ik ben echt kwaad op de mensen die vijftig shows voor me boekten. Ik wilde er tien doen, en daarna een wereldtournee maken. Ik ging slapen met de idee dat ik tien shows had verkocht, en werd wakker met het nieuws dat er vijftig geboekt waren".

Jackson bezocht eerder deze week ook weer een kanker-kliniek. Volgens vrienden vreest de zanger dat hij door de huidkanker zijn neus zal verliezen.

03-06-2009 om 14:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad Pitt houdt oksels fris met babydoekjes

Brad Pitt houdt oksels fris met babydoekjes

http://img4.imageshack.us/img4/6551/bradpittlyq.jpg

Brad Pitt gebruikt babydoekjes om zichzelf fris te houden op de filmset. "Als je zweet en je hebt geen tijd om te douchen, neem je gewoon een babydoekje en dat wrijf je onder je oksels, vertelde hij ons", aldus acteur/regisseur Eli Roth.

Roth speelt samen met Pitt in de nieuwe Quentin Tarantino-film Inglourious Bastards. Pitt gaf Roth tussen de opnames door advies. "Hij zei: 'Ik heb zes kinderen. Man, ik word de hele dag ondergepist. Ik heb geen tijd om te douchen. Je moet gewoon met die doekjes onder je armen wrijven'." Roth noemt het de beste hygiënetip die hij in tijden heeft gekregen.

03-06-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brüno voor rechter wegens gevecht tijdens bingo-avond

Brüno voor rechter wegens gevecht tijdens bingo-avond

http://img3.imageshack.us/img3/324/baroncohen.jpg

Sacha Baron Cohen, tegenwoordig beter bekend als zijn alter ego Brüno, moet binnenkort voor de rechter verschijnen. De acteur zou tijdens een bingo-avondje voor bejaarden in 2007 met een vrouw hebben gevochten.

"Nogal extreme outfit"
Richelle Olson organiseerde een bingo voor bejaarden in Palmdale, Californië en nodigde de acteur uit om aan het rad te draaien en de nummers voor te lezen. Ze schrok toen Cohen zijn entree maakte in een "nogal extreme outfit", schrijft De Telegraaf. "Zijn kleding was te gewaagd. Hij zag eruit als een homo en sprak met een Oostenrijks accent", aldus de vrouw.

Gevecht
Toen de acteur begon te schelden, was voor Olson de maat vol. "Ik probeerde de microfoon van hem af te pakken, maar hij begon me te betasten en te duwen." Er ontstond een gevecht en Olson viel op de grond. "Drie cameramannen vlogen op me af en begonnen vijf minuten lang op me in te slaan. De camera's bleven al die tijd lopen, dus dit gênante gebeuren staat ook nog eens op video."

Hersenbloeding
Na het gevecht barstte Richelle in tranen uit. Ze werd naar een apart kamertje gebracht en viel daar bewusteloos op de grond. "Ik viel voorover, met mijn hoofd op de grond. Volgens mijn artsen heb ik daardoor maar liefst twee hersenbloedingen gehad. Ik kan niet goed meer lopen. De rest van mijn leven moet ik gebruik maken van een rolstoel en krukken."

03-06-2009 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!