Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

16-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Musical 'Evita' ook in Vlaanderen

Musical 'Evita' ook in Vlaanderen

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/evita_1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
De musical 'Evita' komt eind dit jaar ook in ons land op de planken. De productie met de Nederlandse actrice Brigitte Heitzer in de hoofdrol reist in november van Nederland door naar Vlaanderen. Zo kunnen dus ook wij genieten van het verhaal over de Argentijnse presidentsvrouw.

'Evita' is van 20 tot 30 november te zien in het Capitole in Gent. Van 17 tot en met 21 december staat de productie in de Stadschouwburg in Antwerpen.

16-06-2008 om 12:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Victoria: "Ze kan niet kussen"

Ex van Victoria: "Ze kan niet kussen"

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/victoria-beckham-1.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
"Victoria Beckham kan niet kussen." Dat zegt haar vroeger vriendje Corey Haim, die in de jaren '80 nog enige bekendheid genoot dankzij zijn rolletje in de onbeduidende tienerprent 'The Lost Boys'. Nu maakt hij korte metten met de zoencapaciteiten van de Spice Girl. "Ze beet constant op mijn lippen en maakte dat verschrikkelijk grrhh-geluidje toen we kusten", aldus Haim.

Studio-opname
Het koppel leerde elkaar in 1995 kennen tijdens een studio-opname van de meidengroep in Londen. Ze werden al snel zielsverwanten en Posh kon niet wachten om haar nieuwste verovering aan haar ouders voor te stellen. 's Nachts kreeg hij echter nooit de toelating om op Victoria's slaapkamer te komen.

Drugsproblemen
Of zijn woorden heel serieus moeten genomen worden, valt te betwijfelen. De acteur kwam nadien enkel nog in het nieuws met drugsproblemen en lijkt op mentaal vlak het puberniveau nooit overschreden te hebben. Zo zette hij een punt achter zijn korte affaire met Victoria omdat zij iets te veel haar voorliefde voor de Britse boysband 'Take That' benadrukte. Hoewel, bij nader inzien is dat nog zo geen slechte reden om je liefje te dumpen.

16-06-2008 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niet Eerlijk
Niet Eerlijk

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/enya111024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

Twee verlangende ogen,
starend naar voorbijgane liefde en tederheid,
vullen zich met tranen,
omdat,
ze nooit van die angst worden bevrijdt.

Zal ik bemind worden?
Zal ik zonder angst met iemand kunnen leven?
Word ik ooit verlost van deze vloek,
die,
zonder reden aan mij is gegeven?

Gevoelens die weggestopt worden,
liefdes die ik nooit durf uit te spreken,
mijn leven ontglipt me,
zonder,
dat iemand ook maar naar me heeft gekeken.

Misschien blijf ik altijd wel alleen,
en breekt mijn hart telkens maar weer.
Die vervloekte angst gaat niet weg,
zodat,
ik me tegen elke nieuwe liefde keer.

Liefdes komen, liefdes gaan,
maar ik zit al levenslang met alleen de pijn.
Nog nooit durfde ik écht lief te hebben,
dit kan toch gewoon niet eerlijk meer zijn?

16-06-2008 om 00:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
15-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.200.000 Oekraïners wonen gratis concert Paul McCartney bij

200.000 Oekraïners wonen gratis concert Paul McCartney bij

Om A Day In The Live te bekijken druk op de foto.

.
Ondanks de regen hebben bijna 200.000 toeschouwers zaterdagavond in Kiev een gratis concert bijgewoond van Paul McCartney. Het initiatief voor het optreden ging uit van de Oekraïense miljardair Victor Pinchuk. Onder de aanwezigen ook voormalig president Victor Koetsjma en de Georgische president Mikhail Saakachvili. De opnames en de regie van het optreden werden verzorgd door het Belgische bedrijf Alfacam.

McCartney sprak de menigte toe in het Oekraïens. Het concert vond plaats op een gigantisch podium van 53 meter breed en 20 meter hoog, op het Onafhankelijkheidsplein, en werd rechtstreeks uitgezonden op grote schermen in verschillende Oekraïense steden, maar ook via verscheidene nationale televisiezenders.

De ex-Beatle bracht enkele nummers van The Beatles en The Wings, alsook een aantal solonummers. De playlist werd samengesteld door een stemming via het internet, waaraan meer dan 20.000 mensen deelnamen.

Sir Paul werd in Kiev uitgenodigd door miljardair Victor Pinchuk. Vorig jaar al organiseerde de Pinchuk Foundation een concert van Elton John. Met dat concert, dat meer dan 200.000 Oekraïners op de been bracht, wilde de organisatie het bewustzijn rond aids vergroten.

15-06-2008 om 21:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tina Turner
Tina Turner
Om Proud Mary te bekijken druk op de foto.

.
Anna Mae Bullock (Nutbush, 26 november 1939), beter bekend als Tina Turner, is een Amerikaanse zangeres met de bijnaam Queen of Rock, Soul and Pop.

In de jaren zestig vormt ze met haar toenmalige echtgenoot Ike Turner het zeer succesvolle duo Ike & Tina Turner, met nummers als Proud Mary en Nutbush City Limits. In de late jaren zeventig, scheidt het paar; Tina gaf aan dat Ike haar ernstig mishandelde.

Na een lange periode van zwoegen en sleuren, vooral vergeten wat Ike haar had aangedaan, kon Tina weerkeren op het wereldpodium. De eerste echte verschijning voor het grote televisiepubliek was in 1981 toen ze als gaste mocht optreden tijdens het L.A.Forum-concert van de Absolutely Live-tournee van Rod Stewart. Tina en Rod zijn sindsdien boezemvrienden gebleven.

In 1984 brak Tina Turner door als soloartieste met het nummer Let's Stay Together van het album Private Dancer.

In 1985 speelde ze naast Mel Gibson in de rol van "Aunty Entity" in de film Mad Max Beyond Thunderdome.

Op 13 januari 1988 stond Tina in het Maracanã stadion in Rio de Janeiro voor een publiek van 188.000 mensen, destijds het wereldrecord. Dit concert maakte deel uit van haar Break Every Rule-Wereldtour die vele records brak.

In 1990 op 50-jarige leeftijd stopte Tina voor het eerst met de grote tournees, haar Foreign Affair Farewell Tour eindigde op 4 november in Rotterdam.

In 1993 verscheen de film What's Love Got to do With It over het leven van Tina Turner. In 1995 zong ze Goldeneye, de titelsong voor de gelijknamige James Bond-film.

In 1996 bleek dat ze er toch nog geen genoeg van had en de Wildest Dreams World Tour was een feit, ook nu trad ze 8x op in Ahoy Rotterdam en stond ze drie avonden op rij in een uitverkochte (nieuwe) Amsterdam ArenA. In België brak ze alle records; nooit had een artiest zoveel publiek gelokt, ze speelde 11 maal in een uitverkocht Flanders Expo, goed voor 140.000 mensen.

In 2000 stopte Tina Turner er toch echt mee en sloot ze haar laatste grote wereldtour, de Twenty Four Seven Millennium Tour 2000, af. Een van de optredens was op 18 juli in het Stadspark in Groningen voor 65.000 mensen. Op 25 juli nam ze afscheid van het Belgische publiek: op de weide van Werchter verzamelden zich 70.000 mensen om nog één keer te genieten van Tina Turner.

Vijf jaar later bewees Tina opnieuw dat ze het zingen niet kon laten. Haar nieuwe album All The Best verscheen in februari 2005 met een collectie van haar beste songs, maar ook een aantal nieuwe singles zoals Open Arms, Complicated Disaster, Something Special en Great Spirits uit de Walt Disney Pictures-film Brother Bear.

Tina zou ook in de film The Goddess spelen, deze is echter stopgezet wegens het overlijden van Ismail Merchant.

In september 2005 ging de film All the invisible children in première in Venetië. Tina zong samen met de Italiaanse zangeres Elisa de titelsong Teach me again. Alle opbrengsten van Teach me again zijn voor het World Food Program van Unicef.

Tevens werd in september 2005 bekend dat Tina de prestigieuze Kennedy-prijs, een onderscheiding die kunstenaars kunnen krijgen voor hun levenswerk, in ontvangst mocht nemen. Op 4 december 2005 was er ter gelegenheid van de prijsuitreiking een gala-ontvangst in het operahuis van het Kennedy Center. Daarvoor ontving president Bush de ster op het Witte Huis. Het was voor de 28e keer dat de prijzen werden toegekend.

Half oktober 2006 laat EMI aan haar aandeelhouders weten dat Tina met een nieuw album zal komen. Ingewijden in de muziekbizz weten ook te vertellen dat er wellicht een tour aankomt. Een voorproefje van een mogelijke comeback kon een zeer selecte (rijke) groep mensen beleven tijdens het Bedrock Ball in het Natural History Museum, London, op 18 mei 2007: Tina gaf hier een medley van haar bekendste songs tijdens een liefdadigheidsconcert aldaar.

Een jaar later is er nog steeds geen nieuw album. Tina verschijnt wel als gastvocaliste op een concert van Little Richard en op nieuwe albums van Santana (Game Of Love) en Herbie Hancock (Edith and the Kingpin).

Op 12 december 2007 overleed haar ex-echtgenoot Ike Turner op 76-jarige leeftijd aan een overdosis cocaïne.

In februari 2008 geeft Turner een optreden op de uitreiking van de Grammy's, eerst solo en daarna Proud Mary met Beyonce.

Tijdens een speciale opname van the Oprah Winfrey Show in Las Vegas kondigt Turner een nieuwe tour aan die op 1 oktober 2008 start in Kansas in de Amerikaanse staat Missouri. Actrice Sophia Loren heeft haar overgehaald om nog één keer het podium te betreden. Daarnaast trad Tina op met Nutbush en deed ze een duet met Cher, Proud Mary.

Op 20 mei 2008 werden de eerste Europese data bekend gemaakt, de tour start op 14 januari in Keulen in Duitsland. Op 22 en 23 januari treedt ze op in het Sportpaleis Antwerpen in België en op 21 maart komt Turner naar het Arnhemse Gelredome. Doordat dit concert binnen een paar uur was uitverkocht, is er op 22 maart een tweede concert.


15-06-2008 om 15:49 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katrina And The Waves
Katrina And The Waves
Om Love Shine A Light te bekijken druk op de foto.

.

Katrina & the Waves was een pop-rockband uit de jaren '80 en '90. Hun grootste hit in Nederland was Love Shine A Light.

Katrina Leskanich vormde in 1981 in Cambridge de groep, in 1999 verliet ze die weer. Gitarist is Kimberley Rew die daarvoor bij de Soft Boys speelde.

In 1985 kregen ze de Grammy Award voor Beste nieuwe artiest nadat ze met Walking on sunshine een dijk van een hit hadden.

Daarna bleef het enkele jaren stil rond de groep, maar in 1997 lieten ze weer van zich horen toen ze het Verenigd Koninkrijk vertegenwoordigden op het Eurovisiesongfestival, daar wonnen ze met vlag en wimpel, ze haalden de hoogste score ooit met hun lied Love shine a light'.

6 jaar na de split van de groep probeerde Katrina haar eurovisiesucces te herhalen, als Katrina and the new Wave schreef ze zich in voor Melodifestivalen 2005, in een poging om Zweden te vertegenwoordigen. Ze kwalificeerde zich niet voor de finale, maar kon nog herkansen in een tweedekansronde, helaas ook hier faalde ze. Ze trad wel aan als Katrina and the Nameless nadat de originele Waves protesteerden

15-06-2008 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jimmy Cliff
Jimmy Cliff
Om I Can See Clearly Now te bekijken druk op de foto.

.
Jimmy Cliff (Saint Catherine, 1 april 1948 als James Chambers) is een Jamaicaanse reggaezanger. Hij is vooral bekend van de hits Wild world en Reggae night.

Jimmy Cliff werd op 1 april 1948 in het Jamaicaanse Saint Catherine geboren als James Chambers. Op 14-jarige leeftijd verhuist hij naar de hoofdstad Kingston om een muzikale carrière op te bouwen. Daar neemt hij zijn artiestennaam "Jimmy Cliff" aan. Hij brengt twee singles uit die weliswaar niet succesvol zijn, maar hem wel in contact brengen met zijn ontdekker: Derrick Morgan. Hij brengt hem in contact met Leslie Kong. Hij produceert Cliffs single Dearest Beverley. Het nummer wordt een succes op Jamaica en Kong besluit na dit succes een eigen platenlabel op te richten: Beverley's. De samenwerking klikt goed en Kong blijft de platen van Jimmy Cliff produceren tot zijn dood in 1971. Andere nummers die Jimmy Cliff in deze periode opneemt, zijn onder andere Hurricane Hattie en Miss Jamaica. Buiten Jamaica blijven deze nummers onbekend.

In 1964 wordt Jimmy Cliff samen met Byron Lee & the Dragonaires uitgenodigd mede zijn land te vertegenwoordigen op de Wereldtentoonstelling in New York. De wereldwijde interesse in ska, waarop de organisatoren gehoopt hadden, bleef uit, maar de film This Is Ska die werd opgenomen, kwam onder de aandacht van het hoofd van Island Records, Chris Blackwell. Hij nodigde Cliff uit om zich in Engeland te vestigen en bood hem een platencontract aan. In 1966 verhuisde hij naar Londen. Zijn eerste grote succes buiten Jamaica kwam echter pas in 1968 toen hij met het nummer Waterfall een songfestival in Brazilië won.

Een jaar later volgt zijn wereldwijde doorbraak met Wonderful world, beautiful people. Hij is daarmee naast Desmond Dekker één van de eerste artiesten die de wereld kennis laten maken met reggae. In veel landen levert dit nummer zijn eerste hit op, ook in de Verenigde Staten. De opvolger Vietnam doet het daar vanwege het politieke karakter ervan, een stuk slechter. Het nummer wordt wel geprezen door Bob Dylan, die het het beste protestlied dat hij ooit gehoord heeft, noemt. In Nederland wordt Sufferin' in the land ook nog een klein hitje.

De Cat Stevens-cover Wild world betekent in 1970 voor Jimmy Cliff voorlopig zijn laatste grote internationale hit. In die zelfde tijd scoort Desmonds Dekker een grote hit met You can get it if you really want, dat oorspronkelijk van Jimmy Cliff is. Hoewel Cliff na deze nummers nog wel populair blijft in Nederland en Vlaanderen, heeft hij in de Verenigde Staten en het Verenigd Koninkrijk tot 1994 geen hits meer. Hij verwierf nog wel bekendheid als hoofdrolspeler in de Jamaicaanse film The Harder They Come uit 1972. Het duurde tot 1975 voordat deze film bekend werd bij groter publiek. De soundtrack van de film was voor het grootste deel gevuld met nummers die door Jimmy Cliff werden gezongen. Ondanks het succes van de film, heeft hij geen vast carrière als acteur kunnen opbouwen.

Na nog een paar albums te hebben uitgebracht, maakte Jimmy Cliff, die inmiddels tot de Islam bekeerd was, midden jaren 70 een reis naar Afrika, op zoek naar zijn wortels. Na zijn terugkomst pakte hij de draad weer op. Begin jaren 80 vormde hij de groep Oneness die hem begeleidde bij concerten. In deze periode heeft Cliff een comeback in Nederland en Vlaanderen. In 1983 bereikte zijn Treat the youths right de hitparade. Het nummers was al erg populair in de Caraïben en wist dat dankzij een videoclip in Nederland ook te worden. Na dat nummer volgden nog Reggae night, Sunshine in the music en We all are one, afkomstig van de albums Special en The power and the glory. Hij werkte veel samen met oud-Wailer Peter Tosh en Kool & the Gang. Verder verzorgde hij in 1984 een optreden op Pinkpop en kreeg hij in 1986 een Grammy Award voor beste reggaealbum voor de lp Cliff Hanger. Datzelfde jaar speelde hij naast Robin Williams en Peter O'Toole in de komische film Club Paradise. Van deze film zong hij ook het titellied.

In de jaren 90 scoorde hij nog twee keer een hit met een lied uit een film. In Amerika en Engeland stond hij in 1993 na 23 jaar weer in de hitparade met de Johnny Nash-cover I can see clearly now. Dit nummer was afkomstig uit Cool Runnings, de film over het Jamaicaanse bobteam dat in 1988 aan de Olympische Winterspelen meedeed. In 1995 zong hij samen met Zuid-Afrikaanse muzikant Lebo M het nummer Hakuna Matata uit de Disneyfilm The Lion King. Dat nummer bereikte de elfde plaats in de Nederlandse Top 40 en de 46e in de Ultratop 50.

Hoewel Jimmy Cliff uit de schijnwerpers is verdwenen, maakt hij nog steeds muziek. Op zijn laatste album Black magic uit 2004 zingt hij onder andere duetten met Sting, Annie Lennox en Wyclef Jean. Op het album staan vooral nummers van zijn vorige album Fantastic plastic people uit 2002, maar dan in een elektronisch jasje, in plaats van reggae. Op dit album staat ook een duet met de in 2002 overleden Clash-zanger Joe Strummer, van wie dit één van zijn laatste opnames was.


15-06-2008 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sarah Connor
Sarah Connor
Om Skin On Skin te bekijken druk op de foto.

.

Sarah Connor, artiestennaam van Sarah Terenzi (Delmenhorst ( Nedersaksen), 13 juni 1980) is een Duitse zangeres.

Zij brak in Nederland door met de Top-10 hit From Sarah With love.

Hierop volgde onder andere de singles Skin On Skin, One Night Stand in samenwerking met de rapper Wyclef Jean en het nummer He's Unbelievable. De singles behaalden niet het succes wat met de hitsingle From Sarah With Love was bereikt. De verkoopcijfers bleken niet voldoende om met releases door te gaan in Nederland. Na haar tweede album Unbelievable zijn er in Nederland geen singles en albums meer uitgekomen.

In haar thuisland daarentegen is ze nog steeds een mega ster en behaald ze met vrijwel al haar singles de Top 10. Ze brak een record om met vier achtereenvolgende singles de eerste plaats in de Duitse hitlijsten te veroveren. In totaal scoorde ze vijf nummer 1 hits.

In maart 2007 kwam het zesde studio album van de zangeres uit. Deze draagt de naam Soulicious en hierop worden oude soul klassiekers een nieuw leven in geblazen. Op 30 maart 2007 verscheen de eerste single The Impossible Dream (The Quest) in Duitsland. In mei van dat jaar werkt Sarah aan een nieuwe versie van het nummer Sexual Healing dat op het nieuwe album staat. Het nummer werd uitgebracht als duet met de populaire Amerikaanse R&B zanger Ne-Yo.


15-06-2008 om 01:21 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
14-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mijn Hond
Mijn Hond

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/Izabella-Scorupco-8.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
 
je word ouder
toch zijn je ogen nog trouw
je kwispelt nog
en je snuit kust liefde

steeds ben je vrolijk
en spelen doe je graag
maar het word minder
nu wat sneller moe

het geeft niet makker
je bent een trouwe vriend
al zolang samen
zoveel al gedeeld

geniet maar van je dagen
steeds loop ik met je op
van puppie tot nu
dank voor al je vreugde

14-06-2008 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Patrice Rushen
Patrice Rushen
Om Forget Me Nots te beluisteren druk op de foto.

.

14-06-2008 om 20:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss verliest extensions op rode loper

Kate Moss verliest extensions op rode loper

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-moss.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Kate Moss is haar wilde haren kwijt. Het Britse topmodel verloor gisteren in Berlijn haar extensions, zo is te zien op foto's in de Britse krant Daily Mail.

Nieuwe geur
De 34-jarige Moss was in de Duitse hoofdstad om haar nieuwe geur Velvet Hour te promoten. De schone was gekleed in een met juwelen bezaaid mini-jurkje en stiletto's van Christian Louboutin. Ze droeg haar blonde haar los toen ze haar hotel verliet voor het lanceringfeest in een hippe Berlijnse club.

Nephaar
Bij terugkomst in het hotel later op de avond liet Moss per ongeluk een kostbaar stuk nephaar achter op de rode loper voor de ingang van haar hotel. Een paparazzo viste de pluk haar van het tapijt en liet zich daarmee door zijn collega's vastleggen.

Kate Moss heeft voorlopig geen tijd om haar coupe bij te laten werken. Het fotomodel en haar vriend Jamie Hince vertrekken naar verluidt dit weekend naar het Spaanse eiland Mallorca om bij te komen van hun drukke werkschema.

14-06-2008 om 16:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bon Jovi stelt concert uit tot na wedstrijd Oranje

Bon Jovi stelt concert uit tot na wedstrijd Oranje

Om  It's My Life te bekijken druk op de foto.

.
Heel Nederland is na de overwinning tegen Italië in de ban van het voetbal. En het zal maar gebeuren dat je veel geld hebt betaald om naar het concert van de Amerikaanse groep Bon Jovi te gaan kijken, terwijl Oranje op dat zelfde ogenblik tegen Frankrijk speelt. Zanger Jon Bon Jovi had daar alle begrip voor en vroeg zelf om het concert van vanavond in de Amsterdam Arena een paar uur later te beginnen. Zo krijgen de fans de gelegenheid om op grote schermen eerst de avonturen van Oranje te volgen. Eén ding is zeker: ook het concert van Bon Jovi zal helemaal oranje kleuren.

In een ander groot voetbalstadion, het Philips Stadion in Eindhoven, mag Guus Meeuwis het beste van zichzelf geven. Ook hij verzorgt vanavond een speciaal oranje programma. Hij zal tot vlak voor de aftrap spelen, waarna de wedstrijd op grote schermen te volgen zal zijn. En ongeacht winst of verlies verzorgt Guus Meeuwis na het eindsignaal nog een toegift van een half uur.

14-06-2008 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ann Van Elsen en Gunther Van Handenhoven getrouwd

Ann Van Elsen en Gunther Van Handenhoven getrouwd

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/ann-van-elsen.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
In het stadhuis van Gent zijn gisteravond voormalig Miss België Ann Van Elsen en voetballer Gunther Van Handenhoven getrouwd. Van Elsen en Van Handenhoven leerden elkaar kennen in oktober 2004 en werden in februari 2005 een koppel.

Barbecue
Na het huwelijk in het stadhuis stond er een barbecue en een familiefeestje op het programma. Volgende zaterdag zal de vader van Gunther het huwelijk van zijn zoon en schoondochter inzegenen. Jan Van Handenhoven is priester in de oud-katholiek van Nederland en aalmoezenier voor de zeelui in Vlissingen.

14-06-2008 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Soul
David Soul
Om Don't Give Up On Us te bekijken druk op de foto.

.

David Soul (geboren op 28 augustus 1943 in Chicago, Illinois), is een Amerikaanse acteur en Britse burger en zanger die het best bekend is voor zijn rol als de uit Californië afkomstige politie-detective Ken 'Hutch' Hutchinson (de tegenspeler en boezemvriend van Paul Michael Glaser) in de cultserie Starsky and Hutch (1975-1979).

Hij werd geboren als David Richard Solberg en zijn vader, Dr. Richard Solberg, was een Lutherse dominee, die tijdens de wederopbouw na de Tweede Wereldoorlog een hooggeplaatste afgevaardigde was bij de Lutherse Wereldfederatie. Zijn moeder is zangeres. Zijn broer is ook een Lutherse dominee en sociaal activist. Gedurende hun jeugd is de familie Solberg vaak verhuisd.

David kreeg naamsbekendheid als de mysterieuze "Covered Man" bij The Merv Griffin Show uit 1967 waar hij een paar keer optrad met een skibril op en verklaarde "Mijn naam is David Soul en ik wil bekend staan om mijn muziek".

In de televisieserie Here Come the Brides (uitgezonden tussen 1968 en 1970) speelde David de nuchtere Joshua Bolt en in 1971 en 1974 speelde hij twee keer de rol van Doug in de serie Owen Marshall: Counselor at Law. De status van superster verwierf hij toen hij Rechercheur Hutchinson speelde in Starsky and Hutch. Ook had hij gastoptredens bij series als I Dream of Jeannie, McMillan and Wife, Cannon, Gunsmoke, World War III miniserie, Star Trek en The Streets of San Francisco. In 1973 was hij de tegenspeler van Clint Eastwood in de film Magnum Force.

Na een succesvolle zangcarrière, waaronder zijn nummer 1 hits als "Don't Give Up On Us" (april 1977) en "Silver Lady (oktober 1977), leidde David gedurende de jaren 1980 een obscuur leven waarin hij een lang gevecht aanging met alcoholisme. Onlangs verscheen hij nog in diverse Amerikaanse televisieseries, waar hij een betrekkelijk kleine rol in had.

In de jaren 1990 verhuisde David naar Londen en maakte hij een goede nieuwe carrière op het toneel van West End. Hij maakte in 1997 succesvol deel uit van Martin Bell's verkiezingscampagne. In september 2004 kreeg hij de Britse nationaliteit, maar behield zijn Amerikaanse staatsburgerschap en de banden ermee. Hij is een enorme fan van het Engelse voetbal en is een aanhanger van Arsenal FC. Hij is vier keer getrouwd geweest en had een langdurige relatie met Alexa Hamilton. Drie van de huwelijken waren met actrices: Karen Carlson, Patty Sherman en Julia Nickson-Soul. Hij heeft zes kinderen: vijf zoons en een dochter. Zijn broer, Daniel Solberg, is predikant in de St. Paulus Lutheran Church in San Francisco, Californië.

Op 12 juli 2004 nam hij de rol over van Jerry Springer in Jerry Springer - The Opera in het Cambridge Theatre te Londen. Op dit moment staat hij weer op West End (in het Criterion Theatre), waar hij Mack speelt in de musical Mack and Mable, een nieuwe productie van Jerry Herman; Janie Dee vertolkt de rol van Mabel en is geregisseerd door John Doyle. Ook in 2004 vertolkt hij de rol van Andrew Pennington, naar het boek Death on the Nile van Agatha Christie.


14-06-2008 om 12:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Everything But the girl
Everything But the girl
Om Each And Everyone te bekijken druk op de foto.


.
Everything But The Girl (EBTG) is een Engelse tweepersoons band die in 1982 werd opgericht in Hull. Leden van de band zijn zangeres (en soms gitarist) Tracey Thorn en gitarist en toetsenist Ben Watt. Hun grootste hit was het lied Missing uit 1994.

14-06-2008 om 11:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Charlie Rich
Charlie Rich
Om The Most Beautiful Girl te bekijken druk op de foto.

.

14-06-2008 om 01:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
13-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KT Tunstall houdt van whisky voor optreden

KT Tunstall houdt van whisky voor optreden

Om Black Horse And The Cherry Tree te bekijken druk op de foto.
.
KT Tunstall heeft vaak alcohol nodig voor ze het podium opgaat. "Als mijn energieniveau een beetje laag is, neem ik graag een shot whisky", vertelt de zangeres. "Ook gooi ik mijn haar even naar voren en schud dan met mijn hoofd. Het is eigenlijk twee vliegen in één klap. Mijn haar wordt voller en mijn hersenen worden wakker."

Róisín Murphy
Ook andere sterren hebben vaste gewoontes voor ze een show weggeven. "Ik bekijk mezelf in de spiegel en poseer", verklapt zangeres Róisín Murphy. "Mezelf een beetje enthousiast maken, en dan ben ik er helemaal klaar voor."

Stereophonics
Stereophonics pakt het nog iets extremer aan. "Wij hebben een medicijnman op onze eisenlijst staan", zegt bassist van de groep Richard Jones. "Al kunnen ze er soms geen vinden." Kelly Jones, de zanger van de formatie, valt hem bij. "Het ligt eraan waar je bent", grapt hij. "In Mexico hebben ze bijvoorbeeld heel goede medicijnmannen."

13-06-2008 om 19:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katherine Heigl wil geen Emmy-nominatie

Katherine Heigl wil geen Emmy-nominatie

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/katherine-heigl.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Katherine Heigl wil dit jaar niet genomineerd worden voor een Emmy Award. De actrice, die dr. Izzie Stevens speelt in 'Grey's Anatomy', vindt dat ze afgelopen seizoen geen prijzenswaardig acteerwerk heeft neergezet in de doktersserie.

Onvoldoende materiaal gekregen
"Ik had het gevoel dat ik dit seizoen niet genoeg materiaal heb gekregen om een nominatie voor Emmy te verdienen en heb me daarom teruggetrokken om de integriteit van de organisatie van het evenement te waarborgen", schrijft ze in een verklaring. "Daarnaast wil ik niet de kans wegnemen van een andere actrice die wel de kans heeft gekregen om een mooie rol neer te zetten." Vorig jaar won ze nog een Emmy voor beste bijrol in een dramaserie.

Producer en bedenker van 'Grey's anatomy' Shonda Rhymes was niet bereikbaar voor commentaar op de uitspraken van Heigl.

Kritiek op eigen film
Het is niet de eerste keer dat de 29-jarige blondine zo openhartig is. Begin dit jaar vertelde ze in een interview met Vanity Fair dat ze de kaskraker 'Knocked up', waarin ze een hoofdrol speelt, "een beetje seksistisch" vond. Vrouwen zouden in de komedie zijn neergezet als "humorloze en pinnige feeksen", terwijl mannen in de film "schattig en onhandig" waren.

Moeiertje
Toen 'Grey's Anatomy'-collega Isaiah Washington werd ontslagen nadat hij T.R. Knight een "flikker" had genoemd, bemoeide Heigl zich openlijk met het conflict. "Ik zal eerlijk zijn, hij moet gewoon zijn mond houden in het openbaar. Punt", liet de actrice weten. Knight kwam na de opmerking van Washington uit voor zijn homoseksuele geaardheid.

De nominaties voor de zestigste editie van de Emmy Awards worden op 17 juli bekendgemaakt. De uitreiking van de jaarlijkse tv-prijzen vindt op 21 september plaats.

13-06-2008 om 16:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brad en Angelina blijven in Frankrijk

Brad en Angelina blijven in Frankrijk

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/brad-pitt-en-angelina-jolie.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Brad Pitt en Angelina Jolie blijven hoogstwaarschijnlijk in Frankrijk wonen. Angelina heeft haar zoon Maddox (6) immers ingeschreven in de plaatselijke school. Angelina en Brad, die een tweeling verwachten, hebben recent een kasteel in de Provence gekocht en blijken van plan hun zes kinderen daar op te voeden.

Normaal leven
De kleine Maddox is ingeschreven in een schooltje in Brignoles. Het voorbije schooljaar zat hij aan een Franse school in New Orleans. Voor de andere kinderen zoeken Brad en Angelina nog een kleuterschool. "Ze willen dat de kinderen een normaal leven leiden en daarom blijven ze in Frankrijk", aldus een bron.

Privéleraar
Angelina heeft zelfs een privéleraar ingeschakeld om ervoor te zorgen dat het hele gezin vloeiend Frans leert spreken. "Maddox heeft een leraar Frans die hem moet klaarstomen voor de school en de andere kinderen kijken naar Franse tekenfilms. De leraar komt drie keer per week en geeft les aan alle kinderen, maar ook aan Brad en Angelina".

13-06-2008 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pamela Anderson pelt eitje met KFC

Pamela Anderson pelt eitje met KFC

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/pamela-anderson.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Pamela Anderson heeft een brief geschreven naar fastfoodketen KFC (Kentucky Fried Chicken) waarin ze de behandeling van kippen aanklaagt. Pamela is in Londen en stuurde de brief in naam van zichzelf en dierenrechtenorganisatie PETA naar de grote baas van KFC in Groot-Brittannië.

Gestoomd in stront
"Mijn vrienden van PETA Europa en ikzelf hebben met u een eitje te pellen over de behandeling van kippen in de boerderijen die aan uw bedrijf leveren. De kippen worden gekweekt om zo snel mogelijk te groeien, waardoor ze amper kunnen stappen. Hun hele leven stomen ze in hun eigen uitwerpselen. Dat is het 'geheime recept' van Colonel Sanders. Wanneer ze geslacht worden zijn deze arme dieren nog bij bewustzijn als ze, vaak met gebroken benen, in de verhakselaar terechtkomen. Veel dieren zijn nog bij bewustzijn wanneer hun nek opengesneden wordt, andere worden levend verbrand in het pluimbassin".

KFC Canada geeft het voorbeeld
Pamela verwijst ook naar KFC Canada, waar het kweekbeleid werd aangepast naar aanleiding van haar klachtenbrief en vraagt de Britse tak van het bedrijf hetzelfde te doen.

"Vorige week heeft KFC Canada zich akkoord verklaard om de levens- en sterfomstandigheden van de kippen te verbeteren en een vegetarische maaltijd aan het menu toe te voegen in al hun grootste vestigingen, goed voor tachtig procent van de Canadese KFC's. Zou u hun voorbeeld niet volgen".

Boycot
"Tot dat gebeurt, zal ik KFC UK boycotten en iedereen aanmoedigen om naar mijn video te kijken op KentuckyFriedCruelty.com." En nee, het is niet dat soort video.

13-06-2008 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!