Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Prins Emmanuel de Savoie niet verkozen in Italië

Prins Emmanuel de Savoie niet verkozen in Italië

http://img4.imageshack.us/img4/2548/prinsdesavoie.jpg

De Italiaanse prins Emmanuel-Philibert de Savoie is er niet in geslaagd een zetel te veroveren in het Europees parlement. De prins kwam op voor de centrumpartij UDC.

22.000 stemmen
UDC heeft met 6,51 procent van de stemmen één zetel in het Europees parlement binnen gehaald. Emmanuel-Philibert de Savoie stond tweede op de lijst en vist dus achter het net.

"Ik heb 22.000 stemmen gehaald, een succes vind ik zelf", aldus de prins, die voor de eerste keer een politiek mandaat ambieerde. "Dit is het begin van een politieke carrière, ik ga door".

Ballingschap opgeheven
Emmanuel-Philibert de Savoie is de kleinzoon van Victor Emmanuel III, de laatste koning van Italië. In 1946 werden alle mannelijke afstammelingen van de koninklijke familie verbannen omwille van de collaboratie van de koning met het fascistische regime van Benito Mussolini. Pas in 2002 werd de ballingschap opgeheven.

De Savoie nam recentelijk deel aan de plaatselijke versie van "Sterren op de dansvloer", dat meer dan zes miljoen kijkers trok.

09-06-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Treinreizigers met boek maken kans op gratis vakantie

Treinreizigers met boek maken kans op gratis vakantie

http://img10.imageshack.us/img10/8464/treinreizigers.jpg

Wie op 16 juni een boek op de trein leest, maakt kans op een vliegvakantie. Die dag delen Stichting Lezen en NMBS bladwijzers uit aan de reizigers die lezen. De bladwijzers zijn ook een kraslot: inzet is een "lees-vakantie" ter waarde van 1.000 euro of één van de 50 boekenpaketten.

Tussen 7 en 18 uur gaat die dag een team boekspotters op zoek naar lezende treinreizigers. "Zij krijgen een exclusieve bladwijzer cadeau. De vijf bladwijzers zijn geïllustreerd door Jeroom, Judith Vanistendael, Brecht Evens, Maarten Vandewiele en Klaas Verplancke."

"Ondanks onheilspellende berichten over ontlezing en het einde van het boek, zijn treinreizigers ongetwijfeld de grootste en meest actieve leesgroep in Vlaanderen", zeggen de initiatiefnemers.

09-06-2009 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Witherspoon weigerde naaktrollen wegens dochtertje

Witherspoon weigerde naaktrollen wegens dochtertje

http://img44.imageshack.us/img44/4989/witherspoong.jpg

Voor wie de hoop nog niet opgegeven had: Reese Witherspoon zal nooit meer 'full monty' in de bioscoopzaal te zien zijn. In het verleden heeft de Oscarwinnares al filmrollen afgewimpeld waarin ze helemaal uit de kleren moest en ze zal dat ook blijven doen. "Ik vrees vooral het effect dat een naakte mama zou kunnen hebben op mijn negenjarige dochter Ava", aldus de actrice uit 'Rendition'. "Ik voel me verantwoordelijk voor haar en ook tegenover de rest van de wereld wil ik als een sterke vrouw overkomen."

Witherspoon hoopt daarentegen wel nog ooit in een animatiefilm op te duiken. "Ik heb enorm genoten van mijn rol in 'Monsters vs. Aliens'. Hard werken is dat niet en je mag je nog eens als een vijfjarige gedragen. Alles hangt af van je verbeelding in die geluidskamer: zot doen, snoep eten, tegen muren opspringen, ik kan daar zo van genieten. Hoe ouder ik word, hoe kindser, lijkt het wel."

09-06-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MNM scoort slechter dan voorganger Donna

MNM scoort slechter dan voorganger Donna

http://img13.imageshack.us/img13/5791/mnmjcv.jpg

MNM haalt minder goede luistercijfers dan zijn voorganger Radio Donna. Dat blijkt uit meetgegevens die de VRT niet officieel vrijgeeft, zo schrijven de Concentra-kranten.

"Niet onlogisch: iedereen wil een nieuwe zender wel eens horen. Maar gaandeweg zakten de cijfers. Sinds maart zitten ze onder het niveau van Donna, en de tendens blijft dalend", aldus de kranten.

CIM-luistercijfers
Officieel zijn deze gegevens niet. De volgende CIM-luistercijfers worden pas begin juli bekendgemaakt. Maar voor eigen gebruik hanteren de zenders zogenaamde PPM-cijfers, gebaseerd op een nieuwe meettechniek. In principe wordt daarover niet gecommuniceerd, maar in de praktijk lekt toch een en ander uit. Volgens meerdere bronnen zijn de cijfers niet gunstig voor MNM. Intern zorgt dat uiteraard voor enige onrust, aldus de kranten.

Greet Santy, netmanager van MNM, wil niet met zoveel woorden gezegd hebben dat MNM slechter scoort dan Donna. "Het schommelt van dag tot dag en van week tot week."

09-06-2009 om 14:11 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijk Tom Cruise dreigt op de klippen te lopen

Huwelijk Tom Cruise dreigt op de klippen te lopen

http://img197.imageshack.us/img197/9158/tomcruise.jpg

Donderwolken bedreigen eens te meer het sprookjeshuwelijk tussen Tom Cruise en Katie Holmes. Dat schrijft het Britse tijdschrift 'Grazia'. Het bekende Hollywood-koppel ruziet er deze dagen op los, onder meer over de vraag of er naast hun driejarig dochtertje Suri nog een kind moet komen of niet.

"Tot voor kort leken de problemen binnen hun relatie nog oplosbaar", aldus een bron. "Nu is de situatie echter zo verrot dat er een scheiding in de lucht hangt. Niemand uit Katies omgeving zou verrast zijn als ze beslist er een punt achter te zetten. Haar vader, die zelf advocaat is, zal in dat geval ongetwijfeld een toppleiter voor haar regelen."

Vrienden van 'Tomkat' spreken de onheilspellende geruchten dan weer tegen. "Er werd al vaak beweerd dat Katie gecontroleerd wordt door Tom, en dat is niet eens verrassend als je ziet hoe strikt ze de Scientology-regels volgen. Katie beseft echter dat Tom een goede echtgenoot en -nog belangrijker- een liefhebbende vader is die niets liever doet dan Suri en haar met geschenken en aandacht te overladen."

09-06-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Brook heeft knapste lichaam, Victoria Beckham het lelijkste

Kelly Brook heeft knapste lichaam, Victoria Beckham het lelijkste

http://img194.imageshack.us/img194/7514/kellybrook.jpg
Het knapste lichaam en de mooiste borsten: Kelly Brook.

Kelly Brook pronkt met het mooiste lichaam, terwijl dat van Victoria Beckham de meeste kotsneigingen oproept. Dat blijkt uit een onderzoek van het tijdschrift 'Britain's More' onder 1.500 Britse mannen.

Brook liet gevestigde waarden als Megan Fox, Angelina Jolie en Cheryl Cole in het stof bijten. Katy Perry, de alombekende zangeres van 'I kissed a girl', sluit de begerenswaardige top-vijf af.

Ook op het onderdeel 'knapste borsten' kent Brook haar gelijke niet. Uberbabe Jessica Simpson tuimelt van haar troon en moet tv-presentatrice Holly Willoughby en Cheryl Cole laten voorgaan.

In de verkiezing van de 'lelijkste draak' haalt Posh Spice het nipt van Kate Moss en Lily Allen. Opvallend: Allen haalt ook nog net de top-vijf als het om haar fraaie voorgevel haalt. Rare jongens, die Britten.

"Het is geen geheim dat de meeste mannen houden van vrouwen met rondingen", aldus de Britse journaliste Lisa Smosarski. "De skelet-look van Posh Spice is gelukkig helemaal passé. Fijn dat we met Kelly en Cheryl talent van eigen bodem kunnen laten opboksen tegen de 'fine fleur' van Hollywood." (svm)

Top-vijf van de meest sexy lichamen:
1. Kelly Brook
2. Megan Fox
3. Angelina Jolie
4. Cheryl Cole
5. Katy Perry

Top-vijf van de lelijkste lichamen:
1. Victoria Beckham
2. Kate Moss
3. Lily Allen
4. Fearne Cotton
5. Coleen Rooney

Top-vijf van de mooiste borsten:
1. Kelly Brook
2. Holly Willoughby
3. Cheryl Cole
4. Jessica Simpson
5. Lily Allen

09-06-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mel B vertelt over haar vibrator

Mel B vertelt over haar vibrator

Om Tell Me te beluisteren druk op de foto.


.
Mel B en haar vriend amuseren zich rot in de slaapkamer

Mel B hoeft niet onder te doen voor Jordan als het erop aankomt pikante details van haar seksleven prijs te geven. Vooral de 'pocket rocket' (voor de liefhebbers: een minivibrator die alle kracht in de top plaatst) valt daarbij duidelijk in de smaak.

"Uit een studie is gebleken dat 75 procent van de vrouwen geen orgasme krijgt tijdens de seks. Ik mag er niet aan denken! Die uitslag verbaast me, want een goed seksleven is volgens mij essentieel in een relatie", orakelt de voormalige Spice Girl.

"Zowel samen als apart"
"Als ik die onbevredigde dames een raad mag geven: schaf een seksspeeltje aan. Ik gebruik de Pocket Rocket en die laat me nooit in de steek. Het leuke van die seksspeeltjes is dat je zowel apart als samen met je vriend van jetje kan geven. Stephen (Belafont; nvdr) en ik amuseren ons in ieder geval rot in bed. Het komt goed uit dat we allebei zeer hoge libido's hebben", aldus de zwarte zangeres.

"Neem een badje"
'Scary Spice' geeft tot slot ook nog wat tips om de perfecte sekssfeer te creëren. "Het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt als je gaat vrijen. Ik neem daarom vaak eerst een badje en luister naar wat ontspannende muziek. Trek vervolgens leuke lingerie aan. Mijn kast hangt vol setjes die speciaal voor de slaapkamer bestemd zijn. Zorg er tot slot voor dat je niet kan afgeleid worden en ga ervoor!" Tante Kaat had het niet beter kunnen zeggen...

09-06-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik dacht dat je een vriendin was

Ik dacht dat je een vriendin was




http://img196.imageshack.us/img196/3617/jessicaalbajessicaalba1.jpg


Ik dacht dat jij een vriendin was van mij,
Maar ik vind je nu niet meer aan mij zij,
Je hebt me laten vallen maar waarom weet ik niet,
Ik weet alleen dat je me nu liever niet ziet,
Ik snap jou woorden niet meer,
Ze zijn niet duidelijk maar toch doen ze me zeer,
Ik zou willen dat het nu anders zou zijn,
Want dit doet mij echt heel veel pijn,
Misschien wel meer pijn dan dat ik laat merken,
Heeft het nog wel zin om aan deze vriendschap te werken,
Alleen nog maar verwijten na elkaar toe,
En tja daarvan worden we allebei even moe,
Weet niet of dit ooit nog goed zal komen,
En anders kan ik daar alleen maar over blijven dromen...!!



09-06-2009 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (13)
08-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Homo-les met Elton John schiet ouders in verkeerde keelgat

Homo-les met Elton John schiet ouders in verkeerde keelgat

Om Your song te bekijken druk op de foto.


.

Op een school in het Engelse Kent is ophef ontstaan over een lesje in homoseksualiteit begeleid door muziek van Elton John. Leerlingen in de leeftijd vanaf 5 jaar zouden het allemaal ''zeer verwarrend'' hebben gevonden.

Ouders van de leerlingen klaagden bij de schooldirectie dat onderwijzers muziek van John draaiden en daarbij vertelden dat de zanger homoseksueel is en wat dat betekent. Vervolgens kregen de kinderen foto's te zien van stelletjes van het zelfde geslacht, zo meldt de website van The Mail On Sunday.

Volgens de verontruste ouders durven jongens nu niet meer close met elkaar om te gaan uit angst om voor homo's te worden uitgemaakt. Het zelfde zou ook gebeuren met meisjes. Bovendien waren de ouders boos dat ze niet van te voren op de hoogte waren gesteld van het 'homo-onderricht' op de school.
Het schoolhoofd in het plaatsje Broadstairs in Kent doet de kritiek af als 'homo-onvriendelijk'.

08-06-2009 om 20:33 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slumdog Millionaire-sterretje (9) schrijft autobiografie

Slumdog Millionaire-sterretje (9) schrijft autobiografie

http://img132.imageshack.us/img132/2879/rubinaali.jpg

Een van de kindsterretjes uit de hitfilm 'Slumdog Millionaire' gaat als negenjarige haar autobiografie uitbrengen. Rubina Ali werd ontdekt in de sloppenwijken van India en werd uit honderden uitverkozen om mee te spelen in de Oscarwinnende film van regisseur Danny Boyle. Dat meldt de BBC.

Rubina Ali speelde de jonge Latika in de film. Haar boek wordt het verhaal van hoe ze in armoede opgroeide en internationale roem bereikte.

Rubina en twee van haar jonge medespelers in 'Slumdog Millionaire', vlogen het voorbije weekend naar Hong Kong om daar op televisie in een liefdadigheidsshow op te treden. Ze brachten het hitnummer 'Jai Ho' uit de film en verzamelden zo 100.000 dollar.

De makers van 'Slumdog' kregen al veel kritiek te verduren omdat ze de kinderen zonder acteerervaring in een mediastorm zouden hebben gestort. Maar de filmproducers hebben inmiddels fondsen opgericht die het onderwijs en de huisvesting van lotgenoten in de Indiase sloppenwijken steunen.

Het boek van Rubina wordt volgende maand uitgebracht. De opbrengst gaat deels naar het negenjarige meisje en deels naar de Franse liefdadigheidsorganisatie Médecins du Monde.

08-06-2009 om 14:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna zoekt nieuw adoptiekindje in Lesotho

Madonna zoekt nieuw adoptiekindje in Lesotho

http://img32.imageshack.us/img32/6495/madonnaj.jpg
Madonna en adoptiezoontje David Banda.

Madonna geeft haar zoektocht naar een nieuw adoptiekindje niet op. Nadat een rechter haar Malawi haar adoptieverzoek in april afwees, zet ze dit keer haar zinnen op het Afrikaanse Lesotho.

Lesotho
In april besliste een rechter dat Madonna de 4-jarige Mercy James uit Malawi niet mocht adopteren. De popkoningin ging meteen in beroep tegen deze uitspraak. Maar de geruchten nemen toe dat ook dit verzoek zou worden afgewezen. Volgens The Daily Mail blijft Madonna niet bij de pakken zitten en zou ze momenteel bezig zijn met een nieuwe zoektocht naar een kindje in het arme Lesotho.

Hulp prins Harry
Het Braziliaanse model Jesus Luz zou haar bijstaan bij de zoektocht, hij zou zelfs samen met haar naar Afrika reizen. Omdat ze deze keer zeker haar slag wil slaan, probeert de zangeres hulp van de Britse prins Harry te krijgen en zou ze de beste juristen hebben ingehuurd.

08-06-2009 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink ondernam zelfmoordpoging

Pink ondernam zelfmoordpoging

Om Sober te bekijken druk op de foto.


.

Pink stond ooit op het punt om zelfmoord te plegen, maar haar vriend Carey Hart hield haar tegen.

Pink was volgens eigen zeggen een keer op een boottocht met Carey toen ze het aan de stok kreeg met de kapitein.

De zangeres was al zeeziek en toen de kapitein zich niet aan de volgens Pink gemaakte afspraken hield, was ze er helemaal klaar mee. "Ik was zo ziek, ik wilde van de boot springen en mezelf van kant maken. Ik had mijn favoriete jurk aan en een fles wijn in mijn hand en was klaar om te springen. Gelukkig heeft Carey het uit mijn hoofd gepraat".

08-06-2009 om 14:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lohan wil model Lauren Pope als dj terwijl ze uitgaat

Lohan wil model Lauren Pope als dj terwijl ze uitgaat

http://img196.imageshack.us/img196/4417/pope.jpg
Dj annex model Lauren Pope: "Lohan is echt lief."

Lindsay Lohan vertoeft momenteel in Londen en die trip gaat niet onopgemerkt voorbij. Ondanks dat Lohan af wil van haar imago van feestbeest en zich graag wil laten casten als serieuze actrice, maakt ze het in de Engelse hoofdstad serieus bont. In opvallende outfits schuimt ze de meest beruchte Londense clubs af. Meestal hoeft Lohan gewoon haar gezicht te laten zien om binnen te mogen. Toen een van de Londense clubs met een streng inkombeleid haar echter de toegang weigerde omdat ze geen lid was, ging ze helemaal door het lint.

Lohan laat meteen ook weten wie ze wil als dj terwijl ze in Londen feest: niemand minder dan dj annex model Lauren Pope. 'L-Lo' vraagt of Pope samen met haar sexy vriendin Kellie Acreman niet wil optreden in de trendy Londense club Studio Valbonne. De twee hebben elkaar al ontmoet en Linsday is miss Pope duidelijk niet vergeten.

Sexy tunes
"Enkele maanden geleden zag ik haar in een club in Essex en nodigde ze me samen met enkele vrienden uit om iets te drinken", aldus Pope. "Lindsay is echt heel lief en ik beschouw het als een groot compliment dat ze wil dat ik kom draaien. Het wordt ongetwijfeld een fantastische nacht en ik zal mijn best doen om er een sterke set van te maken, met veel sexy tunes."

Lauren Pope is een Engelse celebrity die er haar eigen lijn haarextensions op nahoudt en de finale haalde van de reality show Tycoon.

08-06-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba graait in afval van buren

Jessica Alba graait in afval van buren

http://img35.imageshack.us/img35/166/wsjessicaalba041024x768.jpg

Jessica Alba decoreert haar huis met spulletjes die haar buren weggooien. De actrice doet niets liever dan in het afval van haar rijke buren snuffelen naar bruikbare spullen.
Een bron in de National Enquirer: "Jessica stort zich graag op creatieve projecten, en ze vindt daarvoor heel wat materiaal in de troep die haar buren op straat zetten. Ze verbergt die spullen ook niet, ze is trots op haar werk en meent dat het stom is duizenden dollars uit te geven als je net zo mooie spullen op straat vindt".

Zo heeft Jessica al stoelen, een tafel en kaders opgeknapt die haar buren niet meer in huis wilden.

08-06-2009 om 14:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan en Peter voeren oorlog om de kinderen

Jordan en Peter voeren oorlog om de kinderen

http://img269.imageshack.us/img269/3527/jordanenpeter.jpg

Jordan en Peter Andre hadden gisteravond een hoogoplopende ruzie over de kinderen. Jordan liet de twee kinderen die ze samen met Peter heeft het weekend bij hun papa doorbrengen. Ze was in alle staten toen Peter de kids vroeger dan afgesproken terugbracht zodat hij kon werken aan zijn nieuw album. Jordans probleem: zo kon zij niet naar het concert van Leona Lewis.

Peter had nochtans steen en been geklaagd omdat hij de kinderen niet vaak genoeg mocht zien. Hij verdedigde zich door te stellen dat de advocaten van hem en Jordan waren overeengekomen dat hij de kinderen gisterennamiddag niet zou bijhouden.

Enfin, er was geen been aan gebroken: Jordan improviseerde een barbecue voor Junior (3), Princess Tiaami (23 maanden) en haar zoon van zeven, Harvey.
Peter heeft zijn advocaten opdracht gegeven dat de volle voogdij zijn topprioriteit is. Verwacht wordt dat hij de volle vogdij eist om op zijn minst co-ouderschap uit de brand te slepen.

08-06-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ook vrouwen mogen troon bestijgen in Denemarken

Ook vrouwen mogen troon bestijgen in Denemarken

http://img5.imageshack.us/img5/6042/frederikenmary.jpg
Kroonprins Frederik en echtgenote Mary.

Ook vrouwen zullen het recht hebben om eerste in lijn te zijn voor de opvolging van de Deense troon. Dat bleek uit de resultaten van het referendum dat zondag in het Scandinavische land gehouden werd. De goedkeuring luidt een nieuw tijdperk in voor de meer dan 1.000 jaar oude Deense monarchie.

Een ruime meerderheid van 85,4 procent van de kiezers stemde voor de aanpassing, die eerder al was goedgekeurd door het parlement. Daarmee wordt het eerstgeboren kind van elke toekomstige vorst de troonopvolger, los van het geslacht. Van de vier miljoen kiezers bracht 59 procent zijn stem uit, waarmee de opkomst voldoende hoog lag. Voor de huidige rangorde binnen de koninklijke familie heeft de aanpassing geen gevolgen, gezien het oudste kind van kroonprins Frederik een jongen is, prins Christian.

De opvolgingswet werd in 1953 geïntroduceerd. De huidige koningin, Margaretha II, kon in 1972 enkel op de troon plaatsnemen omdat er geen mannelijke opvolgers waren. Eerste minister Lars Lokke Rasmussen is blij met de aanpassing en zei dat het belangrijk was voor de gender-gelijkheid.

08-06-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geri Halliwell barst uit bikini

Geri Halliwell barst uit bikini

http://img4.imageshack.us/img4/4687/gerihalliwell.jpg

Ex-Spice Girl Geri Halliwell koopt haar kledij blijkbaar graag een maatje te klein. De 36-jarige zangeres werd op vakantie in Sardinië gekiekt in twee bikini's die haar voluptueze rondingen bijna niet in toom konden houden.

'Ginger Spice' genoot er van de zon in het gezelschap van haar vriend Henry Beckwith (27), meldt de Daily Mail.

08-06-2009 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pete Doherty betrapt met drugs in vliegtuigtoilet

Pete Doherty betrapt met drugs in vliegtuigtoilet

Om Albion te bekijken druk op de foto.


.

Pete Doherty is het voorbije weekend betrapt met drugs op een vliegtuigtoilet. De Britse zanger van Babyshambles werd aangehouden op de luchthaven van Genève, melden Britse media.

De bemanning van het vliegtuig haalde de 30-jarige artiest laveloos uit het vliegtuigtoilet. Naast de wc-pot lag een injectienaald. Passagiers roken onraad toen Doherty extreem lang op het toilet bleef.

De muzikant, de voormalige vriend van supermodel Kate Moss, was op weg naar Zwitserland voor een optreden. Eerder dit jaar beweerde de rockzanger nog dat hij de verdovende middelen voorgoed had afgezworen.

08-06-2009 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson bouwt Neverland na op Engels landgoed

Michael Jackson bouwt Neverland na op Engels landgoed

Om Thriller te bekijken druk op de foto.


.

Michael Jackson moest vier jaar geleden zijn Neverland-ranch verkopen, maar hij kijkt al uit naar een nieuw pretpark op kindermaat. De zelfverklaarde King of Pop heeft de promotoren van zijn vijftig concerten in Londen de opdracht gegeven zijn huurstek om te bouwen tot een replica van Neverland.

Bowlingzaal en kermis
Jacko, die kampt met huidkanker, wil dat concertpromotor AEG een bowlingzaal en een park vol kermisattracties bouwt op het historische landgoed Foxbury Manor in Kent.

Jackson huurt het landgoed van 17 miljoen euro voor de duur van zijn verblijf in Engeland. Zijn reeks comebackconcerten in de Londense 02 Arena start op 13 juli en tegen dan moeten de verbouwingen klaar zijn.

Kinderen mee
Het landgoed werd in 1875 opgericht en is momenteel eigendom van een Turkse familie. Verwacht wordt dat Jackson zijn drie kinderen naar Engeland zal meebrengen. Hij zal aan de concertreeks naar schatting 70 miljoen euro overhouden.

08-06-2009 om 13:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Carradine werd vermoord door sekte

David Carradine werd vermoord door sekte

http://img191.imageshack.us/img191/3393/davidcarradine.jpg

'Kung Fu'- en 'Kill-Bill'-acteur David Carradine, die vorige week dinsdag dood in zijn hotelkamer werd aangetroffen, zou geen zelfmoord hebben gepleegd. Hij zou ook niet gestikt zijn tijdens een seksspelletje, maar zijn vermoord door een sekte van kung fu-moordenaars. Dat beweren familieleden in The Sun.

Ontdekking
"David was erg geïnteresseerd in het onderzoek naar en de openbaring van geheime genootschappen", aldus een woordvoerder. De ontdekking van één van die sektes zou Carradine fataal zijn geworden.

Geheime kung fu-genootschappen bestaan al eeuwen en zijn steeds vaker in de criminaliteit terechtgekomen.

Mark Geragos, advocaat van de familie Carradine, sprak bij 'Larry King Live': "David was geboeid door krijgskunsten en deed onderzoek naar geheime genootschappen. Als er kwaad opzet in het spel was, moet men in die richting gaan zoeken".

Handen op rug vastgebonden
De manager van Carradine, Chuck Binder, is ook van oordeel dat Carradine werd vermoord. "Zijn handen waren op zijn rug vastgebonden en op het bed was er een voetafdruk die niet overeenkomt met Davids schoenen. Er was zeker kwaad opzet, in zelfmoord geloven we niet".

Incest
Maar Carradines vierde vrouw, Marina Anderson, gelooft niet in de moordhypothese. "Als hij betrokken was bij geheime genootschappen, is dat een geheim waar zelfs ik niets van afwist". Wat Marina wél wist, is dat Carradine tuk was op kinky seksspelletjes die "levensgevaarlijk" waren. Dat zij niet wilde deelnemen aan dat soort gestoei, was volgens de gerechtsdocumenten aanleiding tot de scheiding. Uit die documenten blijkt ook dat Carradine incest pleegde. Hij en het betrokken familielid zouden dat ook hebben toegegeven.

Onderzoek FBI
Carradine werd dinsdag dood in zijn hotelkamer in de Thaise hoofdstad Bangkok aangetroffen. Hij hing naakt in een kleerkast met een touw om zijn nek en om zijn geslachtsdelen. De Thaise politie liet weten dat de acteur vermoedelijk zelfmoord had gepleegd. De familie gelooft dit niet en wil dat de FBI onderzoek doet naar de doodsoorzaak.

Bruce Lee
Carradine zou niet de eerste acteur zijn die in verdachte omstandigheden om het leven komt. Volgens velen werd Bruce Lee in 1973 vermoord door de Triade, een Chinese criminele organisatie.

08-06-2009 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!