Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

19-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jordan toont borsten en eist seks

Jordan toont borsten en eist seks

http://img199.imageshack.us/img199/4361/katieprice.jpg

Jordan, aka Katie Price, kan het niet meer uithouden. Het tekort aan seks wordt haar duidelijk te veel. Zo toont het rondborstige glamourmodel om de haverklap haar borsten. Tegelijk klaagt ze dat ze zoveel ongeluk heeft in de liefde en 'dringend' seks moet hebben 'want ik ben geil en daar word ik zot van'.

Als een echte dramaqueen, kondigde Jordan op Facebook aan haar hoofd kaal te scheren, zoals Britney Spears ook deed in 2007. Voorlopig (?) blijkt dat loos alarm te zijn.

Kussen met mannen
Nochtans kan de 31-jarige Britse niet klagen over aandacht. Op Ibiza, waar ze momenteel verblijft, kuste ze al verschillende mannen, onder wie haar ex Matt Peacock en haar nieuwste flirt Anthony (28), en danste ze in haar string op de toonbank.

De acht vrienden en cameraploeg die ze meebracht naar het feesteiland, zorgen voor een continu feestje met als hoogtepunt een poseersessie voor een nieuwe naaktkalender.

Alleen achterblijven
Jordan ontkent de geruchten over haar nieuwste vriendje Anthony. "Je weet dat er niets gaande is tussen ons, hij is gewoon een vriend. Ik kan geen man vinden. Ik ga nooit meer iemand vinden zoals Peter."

Haar vrienden geven haar zorgen toe. "Ze denkt dat alle mannen die met haar flirten het niet menen en alleen geïnteresseerd zijn in haar geld of beroemdheid. Ze vreest dat ze alleen gaat achterblijven. Nu ze ouder is, hebben de beste mannen al een vrouw of vriendin. Ze had ook veel geluk met Peter, hij heeft haar echt goed behandeld. Ze is niet de gemakkelijkste om mee samen te leven, ze kan erg veeleisend zijn."

Homo's
Maar Jordan zou Jordan niet zijn als ze daar al iets op had gevonden: je omringen met homo's. "Zij geven haar zelfvertrouwen echt een boost door continu te zeggen hoe goed ze er uitziet."

De duivel en de engel
Peter André van zijn kant, houdt zich koest. Hij nam de zorg voor de drie kinderen (Harvey, Junior en Princess Tiaamii) op zich en verblijft momenteel op Cyrpus. In de Britse pers zorgt de tegenstelling tussen het mediageile ex-koppel voor een tweedeling: Jordan wordt afgeschilderd als de duivel, en Peter als de engel.

19-06-2009 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De wereld op zijn kop
De wereld op zijn kop

De afbeelding “http://img210.imageshack.us/img210/7594/fulllenvers1hk4.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


Ik wil alles voor je doen
Wil alles met je delen
Alleen al voor die ene zoen
Zou ik de wereld voor je stelen

Ik zou de wereld op zijn kop zetten voor jou
Om alle dagen bij je te zijn
Omdat ik zo heel veel van je hou

19-06-2009 om 09:02 geschreven door artist lover


» Reageer (11)
18-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw Will Smith: Seks in huis van een vriend, spannend!

Vrouw Will Smith: Seks in huis van een vriend, spannend!

http://img40.imageshack.us/img40/7550/willsmith.jpg

"Seks in het huis van een vriend houdt de relatie spannend." Deze pikante uitspraak komt voor een keer niet uit de mond van Ignace Crombé, maar wel uit die van Will Smiths stoeipoes. En daar blijft het niet bij. "Ook vrijen in de auto of op het werk kan de passie weer doen oplaaien", knipoogt Jada Pinkett Smith.

"Wees ondeugend", raadt ze de lezers van het Amerikaanse tijdschrift Redbook aan. "Zoek de badkamer of de slaapkamer op als je op een feestje van een vriendin bent. Buiten kun je ook heel wat pret beleven. Kan hij in zijn kantoor? Fantaseer er dan op los en speel zijn secretaresse! Zo'n dingen houden de liefdesvlam brandend."

Haar uitstekende conditie heeft Jada in haar ogen - hoe kan het ook anders? - te danken aan haar actief seksleven. "De sleutel tot echte schoonheid is veel water drinken, gelukkig zijn en seks hebben met Will Smith. Ik zeg hem ook gewoon wat ik leuk vind. Als je partner daar rekening mee houdt, ben je de koningin te rijk."

18-06-2009 om 18:21 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Misnoegde buur sleept Rihanna voor de rechter

Misnoegde buur sleept Rihanna voor de rechter

Om Please Don't Stop The Music te bekijken druk op de foto.


.

De buur van Rihanna sleept de zangeres voor de rechter omdat haar bezoekers regelmatig over zijn voortuin zouden rijden en zo het gras vernielen. De auto's zouden ook regelmatig op het terrein van Christian Moeller in Los Angeles blijven staan.

Rihanna huurt de villa van Stephen Yacobian, die over deze netelige kwestie een akkoord bereikt had met Moeller. Daarin stond dat voertuigen wel degelijk over zijn gazon mochten rijden, maar dat gebeurde in die tijd amper. Alles peis en vree dus, tot het huis twee jaar geleden verbouwd werd en Rihanna haar intrek nam. Zij laat bezoekers volop over het gazon rijden om tot bij haar eigendom te raken. Nu de situatie dus veranderd is, hoopt de misnoegde buur de afgesloten overeenkomst te kunnen annuleren. Daarnaast maakt hij ook nog zijn beklag over een veiligheidscamera die recht op zijn woning zou gericht zijn.

18-06-2009 om 14:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marc Sleen krijgt eigen museum in Brussel

Marc Sleen krijgt eigen museum in Brussel

http://img20.imageshack.us/img20/6052/marcsleen.jpg

Het oeuvre van striptekenaar Marc Sleen krijgt officieel een nieuwe thuis in het Marc Sleen Museum in de Zandstraat in Brussel, recht tegenover het Belgisch Stripcentrum. Het museum wordt morgen ingehuldigd door koning Albert in aanwezigheid van de auteur en Guy Vanhengel die als minister, bevoegd voor het imago van het Brussels Gewest, aan de basis ligt van het initiatief.

Geboorteplaats Nero
De keuze voor een pand in de Zandstraat is allesbehalve toevallig. In dezelfde straat zag Sleens bekendste geesteskind Nero in 1947 het levenslicht, in de periode dat Marc Sleen er als tekenaar en illustrator aan de slag was bij de krant De Nieuwe Gids. Naast de wetenschappelijke werking wordt aan de hand van een permanente tentoonstelling, een leeshoek en tijdelijke tentoonstellingen een overzicht geboden van de verschillende facetten van een oeuvre.

Stripmuseum
Het dagelijks beheer van het Marc Sleen Museum wordt door de Stichting Marc Sleen toevertrouwd aan het Belgisch Stripcentrum. Het museum opent vrijdag 19 juni de deuren voor het grote publiek. Het zal alle dagen geopend zijn, behalve op maandag. Meer informatie op www.marc-sleen.be.

18-06-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney gaat trouwen met manager

Britney gaat trouwen met manager

Om Womanizer te bekijken druk op de foto.


.

Volgens het Amerikaanse tijdschrift 'Star' luiden de bruidsklokken voor Britney Spears binnenkort voor een derde keer. Haar manager Jason Trawick zou de 27-jarige popster vorige maand ten huwelijk gevraagd hebben op de Bahama's. "Hij is niet op de knieën gegaan, maar Britney zei toch ja", weet een bron. "Ze openden een fles champagne, Jason kuste haar op de wangen en samen praatten ze nog lang over hun toekomst. Pas om 3 uur gingen ze slapen."

Spears overweegt om het feest in december te houden. "Als ze met Jason trouwt, wil ze dat het een sprookje wordt." De familie van 'Bitbit' ziet haar nieuwste vlam in ieder geval zitten. "Haar vader is dol op Jason", verklapte een insider onlangs. "Hij is het beste dat haar ooit overkomen is."

18-06-2009 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shakira probeert vreemde wolvenhype te creëren

Shakira probeert vreemde wolvenhype te creëren

Om La Tortura te bekijken druk op de foto.


.

Het is lang stil gebleven rond Shakira, maar daar wil de Colombiaanse zangeres nu verandering in brengen. Om haar nieuwe single She Wolf te promoten, stuurde ze een filmpje de wereld rond waarin een 'wolvinnenvrouw' een willekeurig slachtoffer op het voetpad doodbijt.

De site She Wolf is coming probeert nu een hype te creëren door de wolvin op alle continenten te laten opduiken. "Ik ben al mijn hele leven op jacht naar She Wolf", laat de oprichter weten. "De laatste tijd maakt ze steeds vaker haar opwachting. Het is de bedoeling dat u het hier laat weten als u She Wolf ziet."

Ook in Brussel
De eerste video 'She Wolf claims first victim in NYC' werd geplaatst door de wolvinnenjager zelf. De beelden werden zogezegd geschoten door een toerist op de bus. Intussen werd de wolvin al twintigduizend keer gespot, waaronder ook in Brussel en Antwerpen. Als u haar opmerkt: filmpje van maken en als de bliksem opsturen! Als u het nog kan navertellen tenminste...

O ja, voor we het vergeten: de single komt op het eind van de maand uit.

18-06-2009 om 13:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recordbedrag voor Jan Fabre

Recordbedrag voor Jan Fabre

http://img5.imageshack.us/img5/6201/janfabre.jpg

Het koperen beeld 'Man die de wolken meet' van Jan Fabre is geveild voor 205.000 euro. Dat is een veilingrecord voor de 50-jarige Vlaamse kunstenaar, meldde het Amsterdamse veilinghuis Christie's. Een Amerikaanse bieder bood zeven keer de richtprijs (25.000 tot 35.000 euro).

René Daniëls
Ook 'Hollandse Nieuwe' was (letterlijk) in trek: het gelijknamige schilderij van René Daniëls bracht 145.000 euro op. Het doek uit 1982 toont kannibalistische jonge haringen die zich op elkaar werpen. Een tweede doek van Daniëls ging voor 193.000 euro onder de hamer.

In totaal 2,3 miljoen
Het werk Vrouw en vogel dat Karel Appel in 1968 schilderde, werd verkocht voor 229.000 euro, een abstracte compositie van Asger Jorn kwam uit op 121.000 euro. In totaal werd voor 2,3 miljoen euro verkocht op de veiling Post War & Contemporary Art.

18-06-2009 om 13:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Billy Joel scheidt derde keer

Billy Joel scheidt derde keer

http://img31.imageshack.us/img31/6289/billyjoel.jpg

Billy Joel (60) gaat scheiden van zijn derde vrouw. De 'Piano Man', die eerder getrouwd was met zijn manager Elizabeth Weber Small en supermodel Christie Brinkley, zet na vijf jaar een punt achter zijn huwelijk met chefkok Katie Lee Joel (27). De twee benadrukken dat die beslissing werd gemaakt "na lang wikken en wegen" en dat ze vrienden blijven "met bewondering en respect voor elkaar".

Leeftijdsverschil
De woordvoerster van Billy Joel ontkent dat Katie's hechte vriendschap met mode-ontwerper Yigal Azrouel de reden is voor de scheiding. Volgens vrienden van het koppel is de leeftijdskloof van 33 jaar de voornaamste oorzaak van de breuk. "Zij gaat graag uit, is dol op New York. Als Billy niet op tournee is, zit hij het liefst op Long Island met zijn motorfietsen en zijn boten". Joel wordt getroost door Alexa Rae, zijn dochter met Christie Brinkley.

18-06-2009 om 13:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lance Armstrong binnenkort in Hollywood?

Lance Armstrong binnenkort in Hollywood?

http://img193.imageshack.us/img193/2474/lancearmstrong.jpg

Er zou een langspeelfilm op stapel staan over het turbulente leven van zevenvoudig Tourwinnaar Lance Armstrong. Althans dat meldt het Amerikaanse Velonews. Vier jaar geleden ontvouwde Hollywoodproducent Frank Marshall al dergelijk project maar die plannen werden opgeborgen.

Nu 'The Boss' zijn heroptreden heeft gemaakt, zou zijn debuut in een Hollywoodfilm steeds dichterbij komen. Gary Ross, de Amerikaan achter het Oscar-genomineerde Seabiscuit, zou zich hebben aangediend om de scenario's te schrijven. In de voorbije Giro blikte de Amerikaanse filmmaker Alex Gibney al een documentaire in over Armstrong.

18-06-2009 om 13:38 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daniel Radcliffe kan geen vrouw versieren

Daniel Radcliffe kan geen vrouw versieren

http://img132.imageshack.us/img132/2186/danielradcliffe.jpg

'Harry Potter'-ster Daniel Radcliffe (19) is een kluns op het vlak van de versierkunst. Zegt hij zelf. "Razend knappe vrouwen staan in de rij om met me te kunnen praten, maar van zodra ze me horen praten, is hun interesse over. De rol van sekssymbool ligt me niet. Flirten, dat kan ik niet. Vrouwen verliezen hun lustgevoel van zodra ze me ontmoeten, ik ben niet bepaald een sexy prater. Versierformules, ik ken ze gewoon niet".

Goeie muzieksmaak
Radcliffe, die momenteel de laatste Potterfilm opneemt, troost zich dat hij toch op zijn minst een goede muzieksmaak heeft. "De muziek waar ik van hou, is cool. Dat hebben mijn ex-vriendinnetjes me tenminste gezegd. Ik vind dat best sexy, maar het blijven wel éx-vriendinnen".

"Seksscènes zijn saai"
Daniels verlegenheid speelt hem ook parten op de filmset. Recent onthulde hij dat hij seksscènes saai vindt. "Je ziet die scènes en je denkt 'wow, dat moet opwindend zijn, hoe houden die acteurs zich onder controle?' Maar eens je het zelf doet, is er niets sexy aan. Hoe mooi je tegenspeelster ook is, het is allerminst opwindend".

18-06-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is Hollywoods meest sexy vrijgezel homo?

Is Hollywoods meest sexy vrijgezel homo?

http://img44.imageshack.us/img44/1046/chacecrawford.jpg
De meest begeerlijke: Chace Crawford.

Elk jaar verkiezen de lezers van het magazine People de meest sexy vrijgezellen van Amerika. Chace Crawford is volgens de deelnemers aan de poll - en we nemen aan dat zowel watertandende dames als bronstige heerschappen hun stem uitbrachten - de lekkerste hunk. Wil over Chace nu net het gerucht gaan dat hij homo is en een relatie heeft met zijn tegenspeler uit de populaire tv-reeks 'Gossip Girl'.

'Star Trek'-acteur Chris Pine werd tweede, de 'Transformers'-ster Shia LeBeouf pakte brons.

Is Chace homo?
Chace Crawford is alvast blij met zijn eretitel maar stelt tegelijk wat teleur. "Ik heb geen haast om een vriendin te zoeken en me te settelen. Ik heb nog heel mijn leven om dat te doen".

Chace ontkent in één adem dat hij homoseksuele relatie heeft met zijn tegenspeler Ed Westwick. "Toen we dat gerucht hoorden, hebben we er eens goed mee gelachen. Daarna zijn we een partijtje biljart gaan spelen en hebben we een stevig glas gedronken".

Pattinson
Adam Lambert, die tweede eindigde in 'American Idol', werd vierde. Robert Pattinson, de ster uit 'Twilight', werd tiende in de poll. Hij wordt geklopt door die andere spetter uit de film, Kellan Lutz, die de vijfde plaats deelt met Ryan Eggold.

18-06-2009 om 13:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De zomertuin


De zomertuin


http://img189.imageshack.us/img189/4835/mirandakerr1071024.jpg


Er was een balkon

Een gotische balustrade

Een trap omlaag,

naar een groen en zomerzwanger prieel

Daar bloeide akelei

rozen en margrieten

floxen

Fel rode geraniums in bloembakken

langs het hagelwitte schelpenpad

En achteraan, in goud gevat:

Met bladeren als slappe lappen,

de zonnebloemen

toornend op hoge stelen

buigend in de warme wind

Ik was een kind

Het is nog steeds een deel van mijn herinnering

Dat als een troostrijke omsingeling

mij steeds, wanneer ik het weer voor mij zie,

meer in geur dan beelden wordt gevangen

maar waarin ik nooit meer het omtrent,

de tijd en waar meer overzie.

18-06-2009 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
17-06-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Orlando Bloom en Miranda Kerr gaan samenwonen

Orlando Bloom en Miranda Kerr gaan samenwonen

http://img5.imageshack.us/img5/4894/orlandobloomc.jpg

Heft de klaagzangen aan, vrijgezellen van alle geslachten en seksuele voorkeuren, want de kans dat u Orlando Bloom (32) dan wel Miranda Kerr (26) binnendraait is alweder wat kleiner geworden. Het model en de acteur gaan immers samenwonen. Het voorbije weekend gingen de twee een huis van 13 miljoen dollar bekijken aan het strand van Malibu.

Verloofd?
Volgens geruchten zal het koppel, dat anderhalf jaar samen is, nu gauw hun verloving aankondigen. In Cannes droeg Miranda immers een knoert van een ring om haar ringvinger. Miranda is 26 en gaf onlangs aan dat ze weliswaar wil trouwen en kindjes krijgen, maar dat ze nog niet klaar is om zich te settelen. "Ik ben voorlopig heel gelukkig. Ik heb het te druk met mijn werk om aan trouwen te denken". Zou er dan toch nog hoop zijn?

17-06-2009 om 14:06 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen Aerts staat voor de klas voor Unicef

Kathleen Aerts staat voor de klas voor Unicef

Om kusjesdag te bekijken druk op de foto.


.
Kathleen Aerts enkele maanden geleden toen ze bekendmaakte dat ze stopte bij K3. Naast haar zit Karen (links) en Kristel (rechts).

Kathleen Aerts, de blonde zangeres die eerder K3 verliet, zal binnenkort les gaan geven. Dat schrijft De Telegraaf. Aerts zal op basisscholen in Vlaanderen en Nederland kinderen uitleggen waarom kinderrechten zo belangrijk zijn. In totaal zal ze zeventien keer voor een klas staan.

Kathleen Aerts zal op de scholen Unicef vertegenwoordigen. Haar single Zumba Yade, die op 8 juni uitkwam, staat al in het teken van de twintigste verjaardag van het internationaal verdrag van de rechten van het kind. Op de scholen zal ze dit liedje ook zingen.

Toen ze K3 eind maart verliet, benadrukte Aerts dat kinderen altijd een centrale rol in haar leven zouden blijven spelen. Tijdens een recent bezoek aan Zuid-Afrika kreeg ze al een eerste indruk van het werk dat Unicef levert op vlak van onderwijs en bescherming van kwetsbare kinderen.

17-06-2009 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cirque du Soleil viert 25-jarig bestaan met record steltlopen

Cirque du Soleil viert 25-jarig bestaan met record steltlopen

http://img40.imageshack.us/img40/3045/cirquedusoleil.jpg

Cirque du Soleil bestaat 25 jaar, en heeft dat gevierd met een recordpoging steltlopen. De multinational uit Quebec wilde het grootste aantal personen op stelten verzamelen, en spoorde werknemers over de hele wereld aan enkele stappen te zetten op stelten. Alleen al in Montreal moesten 900 personen proberen om op deze manier een afstand van 100 meter af te leggen.

Record
In 2004 vestigde Cirque du Soleil het eerste wereldrecord door 544 steltlopers op hetzelfde moment op een plaats te verzamelen. Een groep uit Brantford in Ontario vestigde het vorige record in 2008 met 625 steltlopers.

Oprichting
Steltlopers lagen overigens aan de basis van Cirque du Soleil. In 1980 was er een tocht van 90 kilometer op stelten, die een belangrijke rol speelde bij de oprichting van het gezelschap in 1984. Tegenwoordig telt het bedrijf meer dan 4.000 werknemers, onder wie meer dan 1.000 artiesten uit een veertigtal landen. In 2009 stelt Cirque du Soleil 19 verschillende shows voor in Noord-Amerika, Europa, Azië en Oceanië.

17-06-2009 om 13:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gitarist The Ventures overleden

Gitarist The Ventures overleden

Om Walk Don't Run te bekijken druk op de foto.


.

Bob Bogle, een van de gitaristen van de Amerikaanse rockband The Ventures, is overleden. Bogle is 75 jaar geworden. Samen met Don Wilson richtte Bogle in 1958 in Seattle de instrumentale band op. Later kwamen daar nog vier bandleden bij.

250 albums
The Ventures zijn onder meer bekend van de hits'Wipe Out', 'Walk, Don't Run' en 'Hawaii Five-O'. Van de Ventures werden meer dan 250 verschillende albums uitgebracht. Ze treden nog steeds op.

17-06-2009 om 13:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cat Stevens kan leven met "plagiaat" Coldplay

Cat Stevens kan leven met "plagiaat" Coldplay

Om Cat Stevens te bekijken druk op de foto.

.

Zanger Cat Stevens (60) vergeeft de band Coldplay het "gebruik" van zijn liedje Foreigner uit 1963 in de hit Viva la Vida. De singer-songwriter, die al jaren islamiet is en zich Yusuf Islam noemt, houdt vol dat de Britse band Coldplay plagiaat heeft gepleegd, maar "hij kan ermee leven".

Cat Stevens, auteur van wereldhits als Morning Has Broken en Father Son: "Ze hebben mijn song gekopieerd, maar ik geloof niet dat ze het expres hebben gedaan. Ik heb zelf ook gekopieerd zonder me ervan bewust te zijn. Ik wil Coldplay wel eens ontmoeten, een kop thee drinken en zeggen dat het verder prima is, zo."

17-06-2009 om 13:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broer Mia Farrow dood aangetroffen

Broer Mia Farrow dood aangetroffen

http://img196.imageshack.us/img196/1517/miafarrow.jpg
Mia Farrow is in rouw.

Patrick Farrow, de broer van de Amerikaanse actrice Mia Farrow, is dood aangetroffen in zijn kunstgalerie in Castleton (Vermont). Dat meldt de Amerikaanse politie. Het overlijden is naar verluidt verdacht, maar de politie wil voorlopig geen informatie vrijgeven totdat een autopsie is uitgevoerd. De 33-jarige Farrow runde de galerie samen met zijn vrouw Susan.

Patrick was een van de zeven kinderen van regisseur John Farrow en actrice Maureen O'Sullivan, die in talrijke 'Tarzan'-films de rol van Jane vertolkte. Mia Farrow is vooral bekend van haar rol in de horrorfilm 'Rosemary's Baby' uit 1968.

17-06-2009 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hugh Hefner wil baby van Kendra mee helpen opvoeden

Hugh Hefner wil baby van Kendra mee helpen opvoeden

http://img36.imageshack.us/img36/8158/hughhefner.jpg
Hugh Hefner in (kan het ook anders?) verleidelijk gezelschap.

Playboy-baas Hugh Hefner hoopt dat de toekomstige baby van Kendra Wilkinson een vast stekje krijgt in zijn villa. Ondanks het feit dat hun 'relatie' vorig jaar op de klippen liep, kijkt de bejaarde vrouwenmagneet uit naar de komst van het kind. "Dat kleintje zal altijd welkom zijn in mijn huis. Kendra gaat het zeer goed doen als mama. Ze wordt snel volwassen en haar vriend Hank heeft een zeer goede invloed op haar."

"Veel konijntjes"
"Ik ben er zeker van dat die baby hier heel vaak zal zijn", gaat Hefner verder. "We hebben hier heel veel konijntjes. Ook playmates die intussen moeder geworden zijn komen vaak over de vloer, dus het stikt hier tegenwoordig van de kinderen."

"Hopelijk een jongen"
American football-ster Hank Baskett heeft er geen probleem mee dat Hefner helpt bij de opvoeding van hun kind. "Hij zal er zeker bij betrokken worden", klinkt het. "Hef is een geweldige man, er is meer tussen hem en Kendra dan het publiek te zien krijgt. Ik stel het elke keer opnieuw vast als ik ze samen zie." Het geslacht van de baby is nog niet bekend, maar Baskett hoopt duidelijk op een jongen. "Zo kan hij waken over het dochtertje dat nadien nog zal komen."

17-06-2009 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!