Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Megan Fox wordt Catwoman


Megan Fox wordt Catwoman maar moet eerst in sekstherapie

http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/megan-fox-1.jpg?t=1251299216




Megan Fox gaat 'Catwoman' spelen in de nieuwe Batmanfilm en treedt daarmee in de voetsporen van Halle Berry en Michelle Pfeiffer. Klein probleem: Megan voelt zich onzeker in strakke kledij en laat die catsuit nu net rond haar goddelijke lijf gegoten zitten.

De opnames voor de nieuwe Batmanfilm, onder leiding van regisseur Christopher Nolan en met hoofdrolspelers Christian Bale en Michael Caine, gaan volgend jaar van start. De film wordt pas in 2011 in de bioscopen verwacht.




http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/catwoman_halle_berry1.jpg?t=1251299127
Halle Berry als Catwoman.




Onzeker in strakke kleren

Tijd zat dus voor Megan Fox om een probleempje uit de wereld te helpen. "In strakke kledij voel ik me onzeker", biecht de 23-jarige Megan op die herhaaldelijk werd uitgeroepen tot meest sexy vrouwmens in dit ondermaanse. Megan volgt dan ook een sekstherapie om zich van haar onzekerheid te bevrijden.

Religieuze opvoeding
Megan werd religieus opgevoed in de Pinkstergemeenschap, en dat laat zo zijn sporen achter. "Steeds weer kreeg ik te horen dat seks kwaad en slecht is", verklaart Megan in de Daily Star. "Op een dag riep de pastor me bij zich, en zei me dat mijn moeder in de hel zou belanden wegens de onzedige kledij die ik droeg. In strakke kledij voel ik me nog altijd heel onzeker. Ook make-up ligt me niet. Zonder voel ik me zelfbewuster en heb ik niet het gevoel dat ik achter een masker schuilga".

Sekssymbool
Dat de rest van de wereld Megan als een sekssymbool ziet, helpt niet echt. "Dat maakt mijn onzekerheid alleen maar groter en staat mijn welbehagen in de weg".
En wat doet Megan tegen die remmingen? Ze steekt een joint op. "Thuis rook ik wiet, dat helpt me ontspannen".




26-08-2009 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde filmfestival Oostende trok 19.800 bezoekers


Derde filmfestival Oostende trok 19.800 bezoekers


http://img29.imageshack.us/img29/1631/filmfestivaloostende.jpg



De derde editie van het filmfestival van Oostende is door 19.800 mensen bezocht. Dat hebben de organisatoren vandaag  bekendgemaakt. Vorig jaar waren er 20.200 bezoekers, maar het festival duurde toen elf dagen.

Tropische temperaturen
"We zijn blij dat we ondanks de tropische temperaturen op zo'n korte tijd toch bijna evenveel bezoekers naar de bioscoop lokten", zei afgevaardigd bestuurder Peter Craeymeersch. Het zevendaags festival wordt vanavond afgesloten met de première van 'My Queen Karo' van Dorothée van den Berghe, in aanwezigheid van de cast. Dan worden ook de winnaars van de kortfilmwedstrijd bekroond. Greet Verluyten won met 'Wat vertrouwen kan doen' de Prijs van het Publiek. Gwenny Cooman sleept de Prijs van de Jury in de wacht met 'Continuüm'.

Vlaamse films
Vandaag werd aangekondigd dat de films van eigen bodem voortaan het gezicht worden van het filmfestival van Oostende. Het festival zal bovendien jaarlijks de 'Prijzen van de Vlaamse Film' uitreiken en zal daarvoor samenwerken met Flanders Image en de filmsector. De eerste uitreiking vindt in het voorjaar in het Kursaal van Oostende plaats.

De organiserende vzw Les Films du Bord de Mer kondigde ook aan dat ze zal overgaan tot een jaarwerking waarbij ze in de stad avant-premières zal organiseren van Vlaamse films.




26-08-2009 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Herr Seele:


Herr Seele: "Denk dat Sandra me terug wil


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/herr-seele.jpg?t=1251236426



Herr Seele vermoedt dat zijn ex-minnares Sandra Vukelic hem wel terug wil.

"Ze speelt het nogal koeltjes. Playing hard to get, weet je wel. Maar ik merk dat ze mijn gezelschap erg op prijs stelt", zegt Seele in Dag Allemaal.

"Toch denk ik dat we niet snel opnieuw een koppel zullen worden. Niet alleen omwille van Bérengère, met wie ik nu ben, maar ook omdat het tussen mij en Sandra zwaar kan botsen."
Kind

Bérengère heeft intussen de eerste stappen gezet om haar huwelijk met haar huidige man te beëindigen. De kinderwens is er ook nog, zij het onder voorwaarden: "Ik eis dat ze al haar slechte gewoontes achter zich laat. Anders begin ik er niet eens aan", zegt Seele.




26-08-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen en Antony


Karen en Antony "diep ontgoocheld" over uitlekken zwangerschap


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/karen-en-antony.jpg?t=1251236878



Dat acteur Stany Crets maandagavond in de talkshow 'Villa Vanthilt' op Eén verklapte dat Karen Damen zwanger is, is helemaal niet naar de zin van het roodharige K3'tje. "Karen en Antony zijn diep ontgoocheld", meldt Studio 100.

“Karen van K3 is zwanger”, flapte Stany Crets er maandagavond uit. En meteen daarna: “Oei, dat mocht ik waarschijnlijk niet vertellen.” Een verraste Vanthilt herhaalde het wel driemaal.
Teleurgesteld

Dinsdag hebben Karen en haar partner Antony Van der Wee, de drummer van The Ditch, het nieuws zelf bevestigd. Ze zijn diep teleurgesteld over de manier waarop de zwangerschap maandag al uitlekte bij Marcel Vanthilt.

"Deze unieke kans om het mooiste nieuws uit hun leven zelf aan vrienden en familie te vertellen, krijgen ze nooit meer terug", meldt Studio 100 in een persbericht.
Bewijs van liefde

Toch is het stel natuurlijk in de wolken met de blijde verwachting. “Uiteraard ben ik heel gelukkig, Karen wordt zonder twijfel de meest fantastische mama van de wereld en ik ga mijn best doen om de beste papa te zijn", reageert Antony.

“Ik probeer al 2,5 jaar aan Antony uit te leggen hoe graag ik hem zie… dit is voor mij het mooiste bewijs van mijn liefde voor hem”, vertelt ook een dolgelukkige Karen.





26-08-2009 om 14:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts belde 47 minuten terwijl Jackson al dood was

Lijfarts belde 47 minuten terwijl Jackson al dood was

Om Billy Jean  te beluisteren druk op de foto






Naar eigen zeggen liet hij zijn patiënt hooguit twee minuten alleen om even te gaan plassen, maar de lijfarts van Michael Jackson wordt ervan verdacht de zanger niet minder dan 47 minuten achter te hebben gelaten nadat die gestopt was met ademen. In die tijdspanne zou Conrad Murray een andere dokter, een advocaat en een onbekende medewerker hebben gebeld.
 
In paniek
Murray was in paniek en belde naar verluidt eerst dokter Arnold Klein om hem advies te vragen. Murray nam ook contact met een advocaat voordat hij een veiligheidsagent de opdracht gaf de hulpdiensten te bellen.


Doodslag

Zowel Murray als Klein worden door de politie ondervraagd omtrent hun rol in het overlijden van Michael Jackson op 25 juni. Dat overlijden wordt voortaan als een geval van doodslag behandeld.

Murray beweerde eerder dat hij nog heeft geprobeerd Jackson te reanimeren, maar volgens gelekte gerechtsdocumenten hing hij 47 minuten lang aan de telefoon.

Zwakke pols
Dokter Steven Hoefflin, de plastische chirurg die Jackson 25 jaar lang behandelde, heeft zo zijn eigen theorie. "Murray heeft zeker dokter Klein gebeld, want die had Murray geleerd hoe je Propofol toedient. Hij belde ook een advocaat. Dat moest hij wel, want Michael was dood. Hij probeerde dat te verdoezelen door tegen iedereen te zeggen dat Michael een zwakke pols had, maar Michael was toen al dood".



26-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kroatische award voor Jan Fabres


Kroatische award voor Jan Fabres 'Orgy of Tolerance'


http://img441.imageshack.us/img441/1141/janfabres.jpg



De Antwerpse kunstenaar en theatermaker Jan Fabre krijgt in Kroatië de Orlando Award for 'best artistic achievement' voor zijn theatervoorstelling 'Orgy of Tolerance'.
 
Fabre neemt de prijs, die jaarlijks door de jury van het Dubrovnik Summer Festival wordt uitgereikt, woensdag in ontvangst. Dat meldt zijn woordvoerder Mark Geurden.
 
Grote namen
Het Dubrovnik Summer Festival, dat dit jaar zijn 60ste verjaardag viert, ontving in het verleden grote namen als Derek Jacobi, Daniel Day Lewis en Peter Brook.
 
Op 15 juni kreeg Fabre voor 'Orgy of Tolerance' al de prijs van de jury van het Syndicat de la Critique Professionelle dat de Franse professionele kunstcritici verenigt.



26-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Actrice Jessica Biel 'gevaarlijkste' beroemdheid op internet


Actrice Jessica Biel 'gevaarlijkste' beroemdheid op internet



http://img25.imageshack.us/img25/4250/jessicabield.jpg




Internetgebruikers die op zoek zijn naar informatie over de actrice Jessica Biel, riskeren het vaakst terecht te komen op een site die spyware of een virus bevat. Dat werd bekendgemaakt door virusbestrijder McAfee.
 
De 27-jarige Jessica Biel, die onder meer bekend is van de serie 7th Heaven, heeft Brad Pitt onttroond als "gevaarlijkste beroemdheid voor opzoekingen op internet", meldt McAfee. Mensen die "Jessica Biel", of combinaties waarin haar naam voorkomt, intypen in een zoekmachine, hebben een kans op vijf om op een site met schadelijke software te belanden.
 
Obama's veiliger
De actrice gaat daarmee popster Beyoncé vooraf in de ranglijst van "gevaarlijke beroemdheden". Daarachter volgen actrice Jennifer Aniston, American footballspeler Tom Brady, zangeres Jessica Simpson, topmodel Gisele Bündchen en tieneridool Miley Cyrus. Brad Pitt valt in vergelijking met vorig jaar terug van de eerste naar de tiende plaats.
 
Opzoekingen op de Amerikaanse president Barack Obama en zijn vrouw Michelle leveren duidelijk minder gevaar op. Zij worden respectievelijk 34e en 39e geklasseerd.




26-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jij bent de zon in mijn leven



http://img34.imageshack.us/img34/3558/rihanna331024.jpg



Jij bent de zon in mijn leven
de maan in de nacht
het windbriesje dat ik nodig heb
de lucht die ik inadem
Jij bent alles wat ik nodig heb
om te overleven
jij bent mijn alles in mijn hele leven
je weet misschien niet
hoe hard ik je nodig heb
hoe hard ik je mis
hoeveel ik van je hou
mijn liefste meisje
ik kan niet meer leven zonder jou



26-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
25-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan wil stem verlenen aan navigatiesysteem

Bob Dylan wil stem verlenen aan navigatiesysteem

Om Lay Lady Lay van hem te beluisteren druk op de foto






Muzieklegende Bob Dylan is in gesprek met een "aantal autobedrijven" over het uitlenen van zijn stem voor autonavigatiesystemen. Dat meldde de Britse zender BBC vandaag.

 
De muzikant gaf in een Brits radioprogramma ook vast een voorproefje van hoe hij het gaat doen: "Ga links bij de volgende straat. Nee, rechts. Weet je wat, ga maar gewoon rechtdoor."
 
De 68-jarige Amerikaan, bekend van de nummers Blowin' in the Wind en Like a Rolling Stone, zei niet wanneer autorijders hem als persoonlijke "TomTom" te horen krijgen.



25-08-2009 om 21:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse gaat strip over leven Vincent van Gogh maken


Nederlandse gaat strip over leven Vincent van Gogh maken


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/vincent-van-gogh-1.jpg?t=1251221119



Barbara Stok, winnaar van de Stripschapprijs 2009, gaat een stripbiografie van Vincent van Gogh tekenen. De Groningse illustrator zal aan de hand van personen en gebeurtenissen uit het leven van de beroemde kunstschilder zijn levensverhaal navertellen, maakten de initiatiefnemers uitgeverij Nijgh & Van Ditmar en het Van Gogh Museum vandaag bekend.
 
Een inspiratiebron vormen de modellen die bekend zijn van Van Goghs schilderijen, zoals zijn vriend Paul Gauguin, de aardappeleters en dokter Gachet.
 
De Van Gogh-strip is voor de 39-jarige Stok, die van jongs af aan gefascineerd is door de schilder, de eerste lange strip over iemand anders. De langere verhalen die ze tot nu maakte, waarvoor ze op 26 september de Stripschapprijs ontvangt, waren grotendeels autobiografisch. Het project wordt voor een belangrijk deel gefinancierd door het Fonds BKVB.
 
Vanaf 29 augustus verzorgt Stok een wekelijkse stripcolumn in NRC Handelsblad.



25-08-2009 om 20:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deborah Ostrega krijgt jongetje


Deborah Ostrega krijgt jongetje

Om Bleeding Kiss van haar te beluisteren druk op de foto




Ostrega is zwanger van haar vriend Carlo



Deborah Ostrega (36) is zwanger en iedereen mag nu al weten wat het wordt. "Ik krijg een jongen. Leuk maar ik had wel gerekend op een meisje."

Ostrega geniet van haar zwangerschap en heeft een
decolleté gekregen om u tegen te zeggen. Een aangenaam neveneffect van haar zwangerschap. "Van B-cup naar D-cup en volgens een vriendin worden ze nóg groter», lacht ze.



25-08-2009 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vanmorgen werd ik wakker

Vanmorgen werd ik wakker



http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/vanochtend.jpg?t=1251140695



hallo lieve mensen
vanmorgen werd ik wakker
en keek naar buiten
wat denk je dat ik zag
een wereld vol leven
allemaal vroege vogeltjes
een vaag zonnestraaltje
bedekte de wereld
met een zachte gloed
hij schonk mij een lach
voor hij weer verdween
achter de wolken
kijkt hij mee
spoedig zal hij weer verschijnen
om jouw en mij te verwarmen
met zijn warme stralen



25-08-2009 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rustplaats boven graf Marilyn Monroe staat alweer te koop


Rustplaats boven graf Marilyn Monroe staat alweer te koop


http://img12.imageshack.us/img12/5346/rustplaatsmarilynmonroef.jpg




De verkoop van een graf dat vlak boven de laatste rustplaats van de legendarische Marilyn Monroe ligt, is enkele uren na de onlineverkoop afgezegd. De hoogste bieder liet ondertussen weten dat hij niet over voldoende geld beschikt om het graf te kunnen kopen. Dat staat vandaag in het Amerikaanse dagblad Los Angeles Times.
 
"Het spijt me, maar ik moet de verkoop afzeggen", aldus de Japanse koper in een email. De man had 4.602.100 dollar voor het graf geboden. Een woordvoerster van de verkoopster Elsie Poncher, verklaarde in de krant dat er nog steeds 11 andere geïnteresseerden zijn die minstens 4,5 miljoen dollar voor het graf hebben geboden.
 
De verkoopster heeft nu een nieuwe verkoopstermijn van 24 uur vastgelegd waarin geïnteresseerden een bod kunnen uitbrengen.




25-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jerry Hall: Mick is eeuwige ontevreden puber

Jerry Hall: "Mick is eeuwige ontevreden puber"

Om Evening Gown te beluisteren druk op de foto







Jerry Hall was jarenlang met de opper-Stone en had vier kinderen met hem en heeft dus recht van spreken. Volgens het 53-jarige model was haar relatie met Jagger gedoemd wegens zijn onvolwassen levensstijl.

Charismatisch en grappig
"Als je jong bent, wil je een alfaman met veel testosteron. Mick was zeer charismatisch en grappig, maar hij bleef de eeuwige ontevreden adolescent. Hij kan me altijd doen lachen, en de chemie zat goed, maar hij bleef losbandig", oordeelt Hall.




http://img12.imageshack.us/img12/2848/jerryhalljpg.jpg




Model bezwangerd
Jerry en Mick trouwden in 1990 tijdens een hindoeritueel waarvan de wettelijkheid ter discussie kwam te staan. Op verzoek van Jagger werd het huwelijk in 1999 geannuleerd, nadat aan het licht kwam dat hij het Braziliaanse model Luciana Morad had bezwangerd.
 
Nooit meer een rockster
Jerry zegt dat ze uit haar fouten heeft geleerd en nooit meer een man als Mick wil. "Heel wat rocksterren worden nooit volwassen, en dat is niet waar ik naar op zoek ben in een man. Ik zou nooit meer een rockster willen. Ik ben geëvolueerd. Ik wil iemand die ik leuk vind, iemand die lief is voor me. Ik werd verliefd op Mick en bleef bij hem omdat ik lange tijd heel verliefd bleef. Ik ontmoette hem toen ik negentien was. Hij was ook zeer jong, eind de twintig. Als je negentien jaar bent, wil je maar één ding: je vanavond amuseren".




http://www.hln.be/static/FOTO/pe/13/15/14/media_l_1156049.jpg




"Als je jaren later vrijgezel bent, verandert er wel een en ander. Ik had nochtans gedacht dat we altijd samen zouden blijven, dat hij volwassen zou worden. Het was helemaal niet leuk bedrogen te worden".




25-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons dood was doodslag


Jacksons dood was doodslag

Om You Are Not Alone van hem te beluisteren druk op de foto






Uit de lijkschouwing blijkt dat Michael Jackson overleed aan een hartstilstand die werd veroorzaakt door een cocktail van medicijnen waaronder het zware verdovingsmiddel Propofol. Dat werd bekendgemaakt in de rechtbank van Houston. Dat Jackson overleed aan de Propofol die hij kreeg toegediend door zijn lijfarts, cardioloog Conrad Murray, maakt van zijn overlijden een geval van doodslag.




De kans is groot dat Murray zal aangeklaagd worden. De familie Jackson is alvast tevreden met de kwalificatie 'doodslag' en hoopt dat Murray zal gestraft worden.

"De familie Jackson heeft het volste vertrouwen in het wettelijk proces en kijkt uit naar de dag dat het recht zal zegevieren".
Murray beweert dat hij in de zes weken voor zijn dood Jackson behandelde voor slapeloosheid en hem dagelijks intraveneus 50 milligram Propofol toediende.

Overgeschakeld op kalmeermiddelen
Hij vertelde aan de speurders dat hij heeft geprobeerd de dosis af te bouwen omdat hij vreesde dat Jackson verslaafd zou raken. In de dagen  voor zijn dood, zo beweert Murray, schakelde hij over naar de kalmeermiddelen Lorazepam en Midazolam.


Op de dag van zijn overlijden bleken die niet voldoende te werken. Om halftwee 's nachts gaf Murray Jackson Valium en verhoogde hij de dosissen van de kalmeermiddelen. Om twintig voor elf de daaropvolgende ochtend gaf Murray zijn patiënt Propofol, waardoor hij eindelijk in slaap raakte.

Twee minuten naar toilet
Na tien minuten verliet Murray de kamer van Jackson om naar het toilet te gaan, wat ongeveer twee minuten duurde. Toen hij terugkeerde, ademde Jackson niet meer en begon de arts hem hartmassage te geven. Meer dan een uur later, om 21 minuten na twaalf, belde een medewerker van Jackson de hulpdiensten.

Andere dokters
Volgens Murray was hij niet de eerste dokter die Jackson Propofol toediende. Jackson weigerde echter te onthullen bij welke andere dokters hij in behandeling was of welke medicijnen hij kreeg. De politie onderzoekt naast die van Murray ook de rol van dokters Arnold Klein, Allan Metzger en David Adams.




25-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
24-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beroemde fotografe Annie Leibovitz aan rand van faillissement


Beroemde fotografe Annie Leibovitz aan rand van faillissement


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/beroemde-fotografe-annie-le.jpg?t=1251123490



De beroemde modefotografe Annie Leibovitz staat aan de rand van een faillissement. Volgens vrienden zou het perfectionisme van de fotografe ervoor zorgen dat ze de financiële pedalen wel eens verliest en zich in de schulden werkt.

Leibovitz is erg bekend vanwege haar artistieke foto's voor de magazines Rolling Stones, Vogue, en Vanity Fair. Ondanks het feit dat haar foto's voor grote pakken geld verkocht worden, verkeert de fotografe toch in financiële moeilijkheden. De bank Art Capital heeft zelfs een rechtszaak aangespannen om de 24 miljoen dollar die Leibovitz leende terug te eisen.

"Een hoop van de problemen zijn te wijten aan haar buitengewone perfectionisme. Als ze iets in haar hoofd heeft, gaat ze ervoor. Ze heeft alles over voor de perfecte foto. En dan maakt het haar niet uit of ze mensen moet laten overvliegen, de set moet verbouwen of alles drie keer opnieuw moet doen. Als je bovendien alleen met sterren omgaat, heeft dat ook zijn weerslag op je eigen leven. Ik maak me echter geen zorgen over de toekomst. Annie is geen Michael Jackson, die krankzinnig door het leven stapt", besluit oudcollega Tina Brown.




24-08-2009 om 19:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Schrijver John Vermeulen (68) overleden


Schrijver John Vermeulen (68) overleden


http://img23.imageshack.us/img23/8927/johnvermeulen.jpg


Auteur John Vermeulen is afgelopen weekend op 68-jarige leeftijd overleden. Dat meldt uitgeverij Kramat. Vermeulen was auteur van vooral thrillers en sf-romans, maar hij schreef ook kinderboeken, filmscenario's, toneelstukken, fantasyromans en historische romans. Daarnaast produceerde hij onder het vrouwelijke pseudoniem Tessy Bénigne ook enkele erotische romans. Vertalingen van zijn boeken verschenen in het Duits, Spaans, Hongaars, Frans, Japans en Engels.



24-08-2009 om 18:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.OMD komt naar de Night of the Proms

OMD komt naar de Night of the Proms

Om Walking On The Milky Way van OMD te beluisteren druk op de foto






OMD komt naar de Night of the Proms in het Antwerpse Sportpaleis. Dat heeft de organisatie maandag bekendgemaakt. Omdat er zoveel vraag is naar tickets, is er een extra concert op 10 november.

"Met intelligente pop en vernieuwende geluiden beleefde OMD zijn hoogdagen in de eerste helft van de jaren tachtig. Het duo vertoefde hoog in de hitlijsten met synthesizerballads als 'Electricity', het meer uptempo 'Enola Gay', 'Souvenir', 'Joan Of Arc' en 'Maid Of Orleans'". OMD of Orchestral Manoeuvres In The Dark was al in 2007 aangekondigd, maar moest toen om persoonlijke redenen verstek laten gaan, dixit de organisatie.

Roxette, Sharon den Adel, Toots Thielemans
De pionier van de Britse elektronische muziek staat samen met Roxette, Sharon den Adel van Within Temptation, Toots Thielemans, Peter & Zoltan Katona, John Miles, Fine Fleur en Il Novecento op het podium in het Antwerpse Sportpaleis.

Omdat de vraag naar tickets voor de 25ste editie van Night of the Proms bijzonder groot is, wordt een extra concert toegevoegd op dinsdag 10 november om 20.30 uur.

The Night of the Proms vindt plaats in het Antwerps Sportpaleis op vrijdag 23, zaterdag 24, zondag 25, woensdag 28, donderdag 29, vrijdag 30 en zaterdag 31 oktober en op woensdag 4, vrijdag 6 en zaterdag 7 en dinsdag 10 november.




24-08-2009 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Miss Universe is weer Miss Venezuela


Miss Universe is weer Miss Venezuela


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Miss-Universe.jpg?t=1251105054
Miss Venezuela 2008 Dayana Mendozo (rechts) geeft haar kroontje door aan Stefania Fernandez.



De Venezolaanse kandidate, Stefania Fernandez, werd vannacht op de Bahamas tot Miss Universe gekroond. Zij haalde het van de 81 andere deelneemsters.

Zeynep bij laatste vijftien
De Belgische kandidate, Zeynep Sever, haalde samen met veertien andere meisjes de halve finale, maar eindigde twaalfde na het badpakkendefilé en kon daardoor niet meer deelnemen aan het defilé in avondjurk. Na dit defilé, waren er nog vijf kandidates in de running: Miss Dominicaanse Republiek, Miss Venezuela, Miss Kosovo, Miss Porto Rico en Miss Australië



http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Miss-Universe1.jpg?t=1251105148



Historisch
Het is de eerste keer in de 58 jaar dat het kroontje wordt uitgereikt dat een land twee jaar op rij de titel wegkaapt.

Miss Dominicaanse Republiek Ada Aimee werd tweede, derde was Miss Kosovo, vierde Miss Australië en vijfde Miss Puerto Rico.

Miss China, Wang Jingyao, werd uitgeroepen tot Miss Sympathiek, Miss Thailand Chutima Durongdej mag zich Miss Fotogeniek noemen.



http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Miss-Universe2.jpg?t=1251105199



De 18-jarige brunette Stefania Fernandez ontving het kroontje uit de handen van de uittredende Miss Universe, Dayana Mendoza, eveneens afkomstig uit Venezuela. Miss Universe werd gekozen door een 12-koppige jury van acteurs, zangers en producers.




24-08-2009 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson betaalt heks om ex te vervloeken


Jessica Simpson betaalt heks om ex te vervloeken


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Jessica-Simpson-1.jpg?t=1251106065



Jessica Simpson heeft een vrouw ingeschakeld om een vloek uit te spreken over haar ex-vriend Tony Romo en te verhinderen dat hij verliefd wordt. Romo dumpte Jessica de dag voor haar 29ste verjaardag.

Carrière schaden
Een bron in de National Enquirer: "Normaal is Jessica een lief meisje, maar ze kan nog altijd niet geloven dat Tony haar dumpte. Via het internet heeft ze een vrouw in Californië gevonden, die ze bij haar thuis uitnodigde. Samen hebben ze een vloek over Tony uitgeroepen. Jessica wil dat hij nooit meer verliefd kan worden, en ze wil ook zijn carrière schaden".

Intussen vindt Jessica troost in de armen van footballspeler Colt Brennan van de Washington Redskins, een rivaal van Tony.



24-08-2009 om 13:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!