Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

28-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kelly Osbourne:


Kelly Osbourne: "Wonder dat ik nog leef"


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Kelly-Osbourne.jpg?t=1251464748



Kelly Osbourne nam in haar tienerjaren zo veel pijnstillers, dat het volgens haar een wonder is dat ze nog leeft. De dochter van de menselijke vleermuis raakte op haar zeventiende verslaafd aan de krachtige pijnstiller Vicodin, en nam op haar dieptepunt tot vijftig pillen per dag.

Kelly Osbourne onthult dat in haar autobiografische boek Fierce. "Voor de meeste mensen zouden tien pillen al een overdosis zijn, het is een wonder dat ik nog leef", schrijft ze. Osbourne heeft naar eigen zeggen hard gewerkt om van de drugs af te komen. Momenteel raakt ze geen verboden middelen meer aan, beweert ze.



28-08-2009 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerard Reve had vriendin in oorlogsjaren


Gerard Reve had vriendin in oorlogsjaren


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Gerard-Reve.jpg?t=1251462924



De Nederlandse schrijver Gerard Reve (1923-2006), die er in de jaren zestig openlijk voor uitkwam dat hij homoseksueel was, had in de oorlogsjaren een vriendin. Dat schrijft Nop Maas in een voorpublicatie van de driedelige biografie Gerard Reve, Kroniek van een schuldig leven. Het eerste deel, getiteld De vroege jaren, verschijnt 30 oktober.
 
Reve verbleef in 1941 enige tijd in Enschede, waar hij "halsoverkop verliefd" werd op de drie jaar oudere Tine Fraterman. Later woonde Tine tijdelijk in bij de familie in Amsterdam, waar zij bij "Gerardje" op de kamer kwam. Volgens Maas was dat de "kat op het spek binden" en kregen ze ook een seksuele relatie.



28-08-2009 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland censureert Freddy De Vadder


Nederland censureert Freddy De Vadder

Om de clip De Vadder over reclame te bekijken druk op de foto






De West-Vlaamse komiek Freddy De Vadder ziet een tweede voorstelling op het cultuurfestival in het Nederlandse Heeze afgelast. Reden? De organisatie vond de eindscène van de voorstelling 'Icoon' zo ranzig dat ze Freddy niet willen terug laten komen.

Uitverkocht
Al lijken ook economische belangen mee te spelen: bij de voorstelling vanavond zouden ook de sponors van het cultuurfestival komen kijken. De organisatoren vreesden dat ook zij niet met de voorstelling zouden kunnen lachen en zouden besluiten hun geld voor zich te houden. Daarom werd besloten de voorstelling af te lasten. Nochtans waren alle 480 ticketjes voor de voorstelling vanavond verkocht.

De vrouw, de dochter en haar hondje
In de gewraakte slotscène neemt Freddy De Vadder, niet bepaald bekend om zijn subtiele humor, de bourgeoisie op de korrel. Hij beschrijft zijn nette, burgerlijke buurvrouw met haar nette tuin en mooie kleren. Maar dan slaat de sfeer om en dringt de wereld van Freddy door in de wereld van de schone schijn. Freddy 'poept' de buurvrouw op de keukentafel en neemt daarna ook nog haar dochter, de oma en het hondje onder handen.

Verdeelde reacties
Vooral over dat laatste struikelde de vereniging. Nochtans wisten ze wat voor vlees ze in de kuip hadden. De organisatie wilde De Vadder immers boeken op basis van YouTube-filmpjes die ze hadden gezien en die in dezelfde stijl zijn opgemaakt.

Maar ook het Nederlandse publiek, dat voor het eerst blootgesteld aan de humor van Freddy De Vadder, reageert verdeeld. Sommigen zijn laaiend enthousiast, anderen vonden de laatste scène er toch over en nog anderen stapten in het midden van de voorstelling op.

"Zelden meegemaakt"
"Het gebeurt maar zelden dat mensen het aftrappen tijdens de voorstelling", reageert Bram Bostyn, manager van Freddy De Vadder. "Maar toen we achteraf op café gingen, werden we aangeklampt door enthousiaste Nederlanders die meteen zeiden dat de beslissing van de organisatie belachelijk was."

En Teeuwen dan?
Bostyn verwijst ook naar Hans Teeuwen, die qua humor in dezelfde hoek zit als Freddy De Vadder. "Hans Teeuwen is waanzinnig populair in Nederland. Dus toen we tegen de organisatie argumenteerden dat Teeuwen toch hetzelfde doet, kregen we als antwoord: 'Teeuwen moeten we hier dan ook niet hebben'."

Het preutse Nederland
Nederland stond lang bekend als het land van 'vrijheid blijheid', waar veel, zoniet alles in alle openheid kon besproken worden. Een imago dat recentelijk al vaker onder druk kwam te staan, en dat met deze beslissing nog maar eens wordt ontkracht. Het lijkt er op dat Nederland een preutse weg is ingeslagen en niet-politiek correctie humor niet meer kan waarderen.

De brommer
Met de beslissing om de show af te lassen, is augustus wel dé pechmaand geworden voor De Vadder. Vlak voor de voorstelling van de show in Blankenberge werd de brommer, een geliefd en nodig rekwisiet, gestolen. Ondanks een fel gemediatiseerde zoektocht is de brommer nooit teruggevonden.



28-08-2009 om 14:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Anouk uit de kleren met nieuwe vriend


Anouk uit de kleren met nieuwe vriend


http://img33.imageshack.us/img33/3117/anouk.jpg
foto: LINDA.MODE


De Nederlandse zangeres Anouk heeft zich voor het magazine Linda.Mode bloot laten fotograferen, samen met haar nieuwe vriend Unorthadox. In het blad vertelt de zangeres dat ze een goed gevoel heeft over haar relatie met de 28-jarige rapper. "Ik had het niet beter kunnen treffen. Het begin is altijd leuk, maar je moet afwachten of het na een half jaar nog steeds zo tof is", vertelt ze.

Het gaat blijkbaar zo goed, dat Anouk al een tatoeage voor hem heeft laten zetten. "Bij mijn pols heb ik DOX laten tatoeëren. Vroeger zou ik voorzichtig zijn geweest met een naam, met hem is het anders. Het voelde goed." Ze vertelt ook dat ze een zwak heeft voor foute types. "Het moet een beetje gevaarlijk zijn. Een vent in skinny jeans is niets voor mij."

De relatie tussen Anouk en Remon Stotijn - aka Postman - liep dit voorjaar op de klippen. Samen hebben ze drie kinderen.




28-08-2009 om 14:09 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer poezie je streelt

Wanneer poezie je streelt


De afbeelding “http://img515.imageshack.us/img515/9485/go4debramessing004js0.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.


 Wanneer de poezie
om je heen danst
je zorgeloos streelt

Wanneer de woorden
je laten zweven
naar luchtkastelen

Wanneer de letters
je meer verwarmen
verzachten als zijde

Dan weet je dat
de tekst alleen voor jou
geschreven kan zijn .




28-08-2009 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
27-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paul McCartney:

Paul McCartney: "Enkel als hij high was, sprak John kwaad over me"

Om Hey Jude te beluisteren druk op de foto







Paul McCartney verwerpt de idee dat John Lennon hem niet kon luchten tijdens de laatste jaren van The Beatles. Volgens McCartney waren het de drugs die John dingen liet zeggen die hij niet echt meende.

"John nam drugs, niet? Dat is het probleem met geschiedenis, met journalistiek ook. John vertelde zoveel waarvan hij later zei dat hij het niet had gemeend. Ik van mijn kant gaf nooit kritiek op John, ik ben niet zo kritisch. Het is ook een kwestie van persoonlijkheden. John was harder dan ik, en dat kwam The Beatles goed uit. Hadden we twee mensen gehad zoals hij, dat zou niet gewerkt hebben. John vertelde kwaad over mij, maar kort daarna liet hij zijn bril op zijn neus zakken en zei hij 'ik hou van je'. Die herinnering bewaar ik, daar geloof ik in. De rest is opschepperij".
In een reeks interviews bekloeg Lennon zich na de split van The Beatles over McCartneys gebrek aan toewijding.



27-08-2009 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bob Dylan brengt kerstplaat voor het goede doel uit

Bob Dylan brengt kerstplaat voor het goede doel uit

Om I want you van Bob Dylan te beluisteren druk op de foto



De legendarische Bob Dylan


De Amerikaanse poplegende Bob Dylan gaat midden oktober een hele plaat met kerstliedjes op de markt gooien. De opbrengst van 'Christmas in the heart' is bestemd voor het goede doel. Dat kondigde Dylan zelf aan op zijn website.
 
Op zijn 47ste album zal Dylan een aantal traditionele kerstliedjes naar zijn hand zetten. De legendarische folk- en protestzanger waagt zich onder meer aan 'Here Comes Santa Claus', 'Winter Wonderland' en 'Little Drummer Boy'.
 
De opbrengst van de Amerikaanse verkoop gaat integraal naar Feeding America, een organisatie die tijdens de feestdagen behoeftige gezinnen van een warme maaltijd voorziet. De inkomsten op de internationale markt wil Dylan ter beschikking stellen van Britse instellingen die gelijkaardig werk verrichten.




27-08-2009 om 13:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake in musical met Snoop Dogg

Justin Timberlake in musical met Snoop Dogg

Om summer love van Justin Timberlake te beluisteren druk op de foto






Justin Timberlake gaat samen met Snoop Dogg in een nieuwe film spelen van Leslie Loh, een zangeres-actrice uit Hong Kong. Deze musical is niet het enige filmproject dat bij Timberlake op de plank ligt.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Snoop-Dogg.jpg?t=1251370610



Onlangs werd gesuggereerd dat hij een rol krijgt in de nieuwe film van Guy Ritchie nadat de twee het op een zuipen zetten in The Punchbowl, de pub van Ritchie in Londen. Ook dat zou een musical worden, een bewerking van 'Guys and Dolls', of een remake van de oorlogsfilm 'Wild Geese'.



27-08-2009 om 13:57 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Niemand mag Jordans borsten aanraken


Niemand mag Jordans borsten aanraken


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/jordan-1.jpg?t=1251371158




Jordan kan het niet hebben dat mannen haar borsten aanraken. Reden? Door de herhaalde operaties heeft ze geen gevoel meer in haar troeven.

Hard en zacht
De Braziliaanse bankier Andre Pinto, die op Ibiza enkele passionele nachten met het glamourmodel beleefde: "Haar borsten zijn hard en zacht tegelijk. Ze zijn mooi, maar ze wilde niet dat ik ze aanraakte omdat ze er geen gevoel in heeft. Ze wilde ook enkel in het donker seks hebben".

Seksspeeltje
Pinto beseft dat hij door Jordan als een seksspeeltje werd gebruikt om haar te helpen de breuk met Peter Andre te verwerken, maar vond de seks niettemin 'hot'.

Geen slet
Pinto in The Sun: "Ze gebruikte me voor seks. Ze zei meer dan eens dat ze geen relatie wilde. Ze behandelde me als een seksspeeltje en dan dumpte ze me. Maar een slet is ze niet. Ze pronkt graag met haar lijf en flirt met mannen, maar het is niet het soort vrouw dat met de eerste de beste in bed duikt".




27-08-2009 om 13:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé wil appartement in Singapore huren


Beyoncé wil appartement in Singapore huren


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/beyonce.jpg?t=1251369123




Beyoncé staat op het punt een appartement ter waarde van zeven miljoen euro te huren in Singapore. Beyoncé is volgende maand headliner van het F1 Rocks Festival en wil samen met haar man Jay-Z een luxueus verblijf. Het appartement dat ze op het oog hebben, ligt in de Marina Bay en heeft rondom een verbluffend uitzicht op de stad en de zee.

Bernie Ecclestone
Op het festival spelen voorts Black Eyed Peas, N.E.R.D., ZZ Top en Simple Minds. Het is het eerste van acht F1 Rocks Festivals georganiseerd door Formule 1-baas Bernie Ecclestone. De festivals grijpen telkens enkele dagen voor een F1-race plaats.



27-08-2009 om 12:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina wordt horendol van Brads gitaarspel


Angelina wordt horendol van Brads gitaarspel


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Angelina-Jolie-and-brad-pit.jpg?t=1251367713



Telkens Brad Pitt zijn gitaar bovenhaalt, jaagt hij daarmee Angelina de gordijnen in. "Ik schrijf verschrikkelijke liedjes. Ik speel gitaar en ik ben dol op muziek, maar ik bak er niets van. Angelina wordt er horendol van".

Doorsnee gezin
Maar los daarvan beweert de 44-jarige ster dat zijn gezin in weinig verschilt van een doorsnee gezin. "We kijken naar dvd's, ik rij graag wat rond met de motor en speel met mijn honden. We doen vaak barbecue en we reizen veel. We hebben een goed leven, dat is zeker".
 
Brad geeft ook toe dat zijn werk moeilijker is geworden sinds hij kinderen heeft, want "ik wil dat ze later trots kunnen zijn op de films die papa heeft gemaakt".



27-08-2009 om 12:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Code 37, Stressvakantie en De Rodenburgs dit najaar op vtm


Code 37, Stressvakantie en De Rodenburgs dit najaar op vtm


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/Code-37.jpg?t=1251318885
Code 37 is een gloednieuwe politiereeks met Veerle Baetens in de hoofdrol als politiecommissaris.



Vtm komt dit najaar met enkele nieuwe programma's, zoals onder andere Code 37, K2 zoekt K3 en So you think you can dance, op de proppen. Daarnaast blijven ook de vaste waarden zoals bijvoorbeeld Familie, Zone Stad en Aspe van dienst.

Code 37 is een gloednieuwe politiereeks met Veerle Baetens in de hoofdrol als politiecommissaris. Een tweede nieuwkomer is het dansprogramma So you think you can dance waarbij er naar Vlaams danstalent gezocht wordt. In K2 zoekt K3 wordt er naar, zoals de naam al zegt, een derde lid voor de groep gezocht. De finale van de zoektocht is op zaterdag 3 oktober te zien.

Red mijn huis
Daarnaast zijn er de realityreeksen Red mijn huis en Stressvakantie. In het eerste worden gedupeerden geholpen bij wie de verbouwingen aan hun droomhuis een ware nachtmerrie zijn geworden. De verantwoordelijke aannemer wordt opgezocht en geconfronteerd met de feiten. In Stressvakantie, dat volgende week van start gaat, worden opgelichte reizigers ter plaatse geholpen in een poging om hun vakantie alsnog te redden.

In het kookprogramma De beste hobbykok van Vlaanderen starten twee topchefs een zoektocht naar de beste amateurkok van Vlaanderen. Verder zijn er nog de fictiereeksen David, dat voor eind september voorzien is, en het familie-epos De Rodenburgs over een invloedrijke familie met onder meer Mike Verdrengh in de hoofdrollen.

Ook op 2BE is er dit najaar vanalles nieuw te zien zoals de reeks Benidorm Bastards waarbij oudere mensen jongeren te grazen nemen. Verder staat er een nieuwe reeks van Expeditie Robinson en van Benelux Topmodel op het programma. Daarnaast blijven ook onder andere House MD, Bones en 24 van de partij.




27-08-2009 om 12:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zoon Farrah Fawcett krijgt realityserie


Zoon Farrah Fawcett krijgt realityserie


http://img12.imageshack.us/img12/7496/farrahfawcett1.jpg



De zoon van Farrah Fawcett krijgt een show over zijn leven.

Redmond O' Neal, zoon van Farrah en Ryan, vecht tegen een drugverslaving en zit in de gevangenis.



   http://img12.imageshack.us/img12/9150/redmondoneal.jpg
Redmond O'Neal.



Volgens InTouch Weekly zullen de camera's gaan draaien als hij eind dit jaar wordt vrijgelaten. De soap zal draaien om het leven van Redmond en zijn poging om van de drugs af te blijven. Hij zal beloond worden als hij van de drugs af kan blijven.
Volgens een bron dicht bij de familie gaat het Redmond echter niet om een beloning, maar wil hij het programma maken om zijn moeder te eren.



27-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons ex-vrouw gaf dokter aan bij politie


Jacksons ex-vrouw gaf dokter aan bij politie


http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/michael-jackson-1.jpg




Debbie Rowe, de ex van Michael Jackson en de moeder van zijn twee oudste kinderen, heeft de politie anoniem informatie verstrekt over de dermatoloog van de zanger. Rowe meldde de politie dat dokter Arnold Klein aan Jackson medicijnen verstrekte waaronder het krachtige verdovingsmiddel Propofil. Dat middel zou zijn dood hebben veroorzaakt.

Aliassen
"Een onbekende vrouw" belde de politie om te zeggen dat Jackson bij Klein verscheidene aliassen gebruikte om aan de medicijnen te raken. Zo noemde hij zichzelf Omar Arnold, Fernand Diaz, Peter Madonie en Josephine Baker. Zo kon Klein hem telkens meer en meer drugs voorschrijven.




http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Michael-Jackson-met-Debbie-.jpg?t=1251371852
Michael Jackson met Debbie Rowe.



Dokter verantwoordelijk voor verslaving

Een bron in The Sun: "Rowe acht Klein verantwoordelijk voor Michaels drugsverslaving. Zonder de hulp van Klein zou hij nooit verslaafd geraakt zijn. Zij is wellicht ook de enige die dit kan bewijzen. Ze was jarenlang op de hoogte van die praktijken".

Toen de politie in juni het huis van Jackson doorzocht, vonden ze daar medicijnen die door Klein waren voorgeschreven aan patiënt Omar Arnold.

Rowe, een voormalige verpleegster, werkte in de jaren negentig voor Klein toen ze een relatie met Jackson begon.

Geheime zoon
Intussen beweert een 24-jarige man, Prince Michael Malachi Jet, dat hij de geheime zoon van de zanger is. De man eist een DNA-test om aan te tonen dat Michael zijn vader is. Hij heeft alvast een geboorteakte waarop ene Michael Joseph Jackson uit Indiana als vader vermeld staat en Zerline LaVette Dixon als moeder.




27-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Who-gitarist Pete Townshend schrijft nieuwe musical

Who-gitarist Pete Townshend schrijft nieuwe musical

Om Let My Love Open The Door van Pete-Townshend te beluisteren druk op de foto






Pete Townshend, gitarist van The Who en maker van de rockopera's 'Tommy' (1969) en 'Quadrophenia' (1973), is bezig aan een nieuwe musical over ouder worden. Dat heeft de muzikant zelf verklaard.
 
De Britse legende is momenteel 64 jaar, en dat heeft zo zijn gevolgen over hoe hij aankijkt tegen ouderdom en zijn eigen rockklassieker 'My Generation' (met daarin de onsterfelijke zinssnede 'I hope I die before I get old').

"Discriminerende song"
"Toen ik 19 jaar was, schreef ik de meest discriminerende song tegen ouder worden uit de hele rockgeschiedenis", mijmert Townshend. "Nu ik 64 ben, wil ik het hebben over ouder worden en sterfelijkheid, en dat binnen de context van de rock-'n-rollmuziek".

De musical, die 'Floss' zou worden gedoopt, zal voor het eerst te horen zijn op een nieuw Who-album dat volgend jaar wordt uitgebracht. De première van de musical is voor 2011 gepland.



27-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Smacht naar tederheid


Smacht naar tederheid


http://img26.imageshack.us/img26/9209/rihannax.jpg



laat mij vrij vliegen
op de adem van de wind
naar een oase vol tederheid

 waar kozingen meer
ontroeren dan woorden
en mij laten leven

 in een samenzijn
waaruit ik liefde zal oogsten
en weer in mezelf kan geloven




27-08-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
26-08-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé is Vrouw van het Jaar volgens Billboard

Beyoncé is Vrouw van het Jaar volgens Billboard

Om het Ave Maria van haar te beluisteren druk op de foto






Beyoncé Knowles mag zich verheugen op de titel 'Vrouw van het Jaar', die ze op 2 oktober zal krijgen tijdens de uitreiking van Billboards jaarlijke awardshow 'Women in Music'.

Humanitair werk
Beyoncé wordt gelauwerd voor haar uitverkochte wereldtournee, haar hitalbum 'I Am... Sasha Fierce' en haar humanitair werk. Zo hielp ze met het leveren van 3,5 miljoen maaltijden aan lokale voedselbanken en gaf ze 2.500 concerttickets weg aan arme gezinnen.

Unicum
De voormalige ster van Destiny's Child is de enige vrouw die de Billboard Hot 100 als solo-artieste én als groepslid meer dan tien weken lang aanvoerde. In de voorbije jaren werden onder meer Ciara en countryzangeres Reba McIntyre tot 'Vrouw van het Jaar' uitgeroepen.



26-08-2009 om 20:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wetenschapper schrijft ideale David Bowie-hit

Wetenschapper schrijft ideale David Bowie-hit

Om de clip te bekijken druk op de foto






Uiteraard zijn Space Oddity, Ziggy Stardust en Heroes geen onaardige liedjes, maar David Bowie moet beter kunnen. Dat was althans de mening van een Britse vorser van de universiteit van Hertfordshire. Hij analyseerde het hele oeuvre van de Engelse popster en schreef op basis daarvan de meest succesvolle Bowiehit denkbaar.
 
"Buddy loves good loving, calm and proud where peace wins". Zo luidt de openingszin van 'Team, Meet Girls; Girl, Meet Team', een song waarmee Bowie volgens gezondheidspsycholoog Nick Troop geheid de grootste hit uit zijn carrière kan scoren.


Samenhorigheidsgevoel
Troop analyseerde daarvoor 266 liedjes van Bowie. "Ik ging op zoek naar het verband tussen het taalgebruik en de woordkeuzes van de nummers en hun succes in de Britse en Amerikaanse hitparades", verklaarde de vorser van de universiteit van Hertfordshire.
Bijzonder succesvol waren volgens Troop liedjes met werkwoorden die verwijzen naar positieve emoties ('delen', 'houden van') en woorden die een samenhorigheidsgevoel suggereren ('wij', 'ons'). Songs die het hebben over sterfelijkheid scoorden merkelijk slechter.
 
Na de uitwerking van de statistisch materiaal nam Troop een gitaar bij de hand en componeerde de song die in commercieel opzicht het zenith van de carrière van de 62-jarige poplegende zou kunnen zijn. Het resultaat valt te horen op videoportaal YouTube



26-08-2009 om 18:05 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Megan Fox wordt Catwoman


Megan Fox wordt Catwoman maar moet eerst in sekstherapie

http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/megan-fox-1.jpg?t=1251299216




Megan Fox gaat 'Catwoman' spelen in de nieuwe Batmanfilm en treedt daarmee in de voetsporen van Halle Berry en Michelle Pfeiffer. Klein probleem: Megan voelt zich onzeker in strakke kledij en laat die catsuit nu net rond haar goddelijke lijf gegoten zitten.

De opnames voor de nieuwe Batmanfilm, onder leiding van regisseur Christopher Nolan en met hoofdrolspelers Christian Bale en Michael Caine, gaan volgend jaar van start. De film wordt pas in 2011 in de bioscopen verwacht.




http://i573.photobucket.com/albums/ss177/believe_my/catwoman_halle_berry1.jpg?t=1251299127
Halle Berry als Catwoman.




Onzeker in strakke kleren

Tijd zat dus voor Megan Fox om een probleempje uit de wereld te helpen. "In strakke kledij voel ik me onzeker", biecht de 23-jarige Megan op die herhaaldelijk werd uitgeroepen tot meest sexy vrouwmens in dit ondermaanse. Megan volgt dan ook een sekstherapie om zich van haar onzekerheid te bevrijden.

Religieuze opvoeding
Megan werd religieus opgevoed in de Pinkstergemeenschap, en dat laat zo zijn sporen achter. "Steeds weer kreeg ik te horen dat seks kwaad en slecht is", verklaart Megan in de Daily Star. "Op een dag riep de pastor me bij zich, en zei me dat mijn moeder in de hel zou belanden wegens de onzedige kledij die ik droeg. In strakke kledij voel ik me nog altijd heel onzeker. Ook make-up ligt me niet. Zonder voel ik me zelfbewuster en heb ik niet het gevoel dat ik achter een masker schuilga".

Sekssymbool
Dat de rest van de wereld Megan als een sekssymbool ziet, helpt niet echt. "Dat maakt mijn onzekerheid alleen maar groter en staat mijn welbehagen in de weg".
En wat doet Megan tegen die remmingen? Ze steekt een joint op. "Thuis rook ik wiet, dat helpt me ontspannen".




26-08-2009 om 17:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Derde filmfestival Oostende trok 19.800 bezoekers


Derde filmfestival Oostende trok 19.800 bezoekers


http://img29.imageshack.us/img29/1631/filmfestivaloostende.jpg



De derde editie van het filmfestival van Oostende is door 19.800 mensen bezocht. Dat hebben de organisatoren vandaag  bekendgemaakt. Vorig jaar waren er 20.200 bezoekers, maar het festival duurde toen elf dagen.

Tropische temperaturen
"We zijn blij dat we ondanks de tropische temperaturen op zo'n korte tijd toch bijna evenveel bezoekers naar de bioscoop lokten", zei afgevaardigd bestuurder Peter Craeymeersch. Het zevendaags festival wordt vanavond afgesloten met de première van 'My Queen Karo' van Dorothée van den Berghe, in aanwezigheid van de cast. Dan worden ook de winnaars van de kortfilmwedstrijd bekroond. Greet Verluyten won met 'Wat vertrouwen kan doen' de Prijs van het Publiek. Gwenny Cooman sleept de Prijs van de Jury in de wacht met 'Continuüm'.

Vlaamse films
Vandaag werd aangekondigd dat de films van eigen bodem voortaan het gezicht worden van het filmfestival van Oostende. Het festival zal bovendien jaarlijks de 'Prijzen van de Vlaamse Film' uitreiken en zal daarvoor samenwerken met Flanders Image en de filmsector. De eerste uitreiking vindt in het voorjaar in het Kursaal van Oostende plaats.

De organiserende vzw Les Films du Bord de Mer kondigde ook aan dat ze zal overgaan tot een jaarwerking waarbij ze in de stad avant-premières zal organiseren van Vlaamse films.




26-08-2009 om 15:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!