NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blond Josje uit Amsterdam maakt K3 weer compleet

Blond Josje uit Amsterdam maakt K3 weer compleet

Om K3 te beluisteren druk op de foto.


.


Josje Huisman (23) mag zich de nieuwe zangeres van K3 noemen. De danseres en zangeres uit Amsterdam won zaterdagavond de finale van de tv-talentenjacht K2 zoekt K3. Daarmee is de Vlaamse meidengroep weer compleet. De K3-zangeressen Kristel Verbeke en de zwangere Karen Damen kozen zelf hun nieuwe blonde collega uit, die ook de favoriet was van de vakjury en de kijkers. Voor de overige finalisten Noa Tamara Opdebeeck (24) uit Antwerpen en Madelon van der Poel uit Tilburg is het K3-avontuur voorbij.


    http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Josje-Huisman.jpg?t=1254650944


Van der Poel eerst weg

In Studio 3 bij Brussel viel de beslissing wie zangeres Kathleen Aerts opvolgt in de populaire Vlaamse meidengroep K3. Nadat de jury en het publiek als eerste Madelon van der Poel hadden weggestuurd, ging de eindstrijd nog tussen de Nederlandse Josje en de Vlaamse Noa.

De K3-zangeressen moesten zelf de knoop doorhakken. Kristel: "De afgelopen weken hebben we natuurlijk heel veel gediscussieerd en steeds kwam de naam van Josje boven. We hebben voor haar gekozen, omdat ze professioneel is en lief. Ze heeft ons hart gestolen en we hebben ons hart gevolgd en onze intuïtie bij de uiteindelijke keuze. Josje is een meisje dat van K2 weer K3 kan maken."

Jongste kandidaat

Josje Huisman was de jongste kandidaat van de tv-talentenjacht. Ze studeerde vorig jaar af aan de Dansacademie Noord-Nederland in Groningen. Ze danste onder meer bij de Toppers in de Amsterdamse Arena. "Ik was helemaal van mijn apropos en was sprakeloos", zei de winnares na afloop van de show.

Muzikale opdrachten
De drie finalisten kregen zaterdag tijdens de live-uitzending van SBS6 en de Vlaamse zender VTM een aantal muzikale opdrachten die ze zowel afzonderlijk als met zijn drieën en samen met Karen en Kristel uitvoerden.

Madelon van der Poel viel als eerste af. De musicalactrice (Anatevka, Grease, Fame) reageerde sportief op haar verlies: "Het blijft moeilijk, maar het is een wedstrijd en er kan maar eentje winnen. Ik gun het Josje ook van harte, want zij is supergoed".

Nieuwe show

K3 gaat in de nieuwe samenstelling meteen aan de slag. Al op 10 oktober is in Antwerpen de première van de nieuwe K3-show, die van 16 oktober tot en met 20 december te zien is in Enschede, Rotterdam, Eindhoven, Amsterdam, Den Bosch, Groningen en Zwolle.04-10-2009 om 12:40 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Liam Gallagher trekt zich lot van bijen aan

Liam Gallagher trekt zich lot van bijen aan

Om Wondewall te bekijken druk op de foto.


.


Oasis-zanger Liam Gallagher heeft een nieuwe missie: de bijen redden. De Engelse honingbij wordt bedreigd door het gebruik van pesticiden en daar wil Liam paal en perk aan stellen. "De bijen verdwijnen. We moeten voor die beesten zorgen, dat is heel belangrijk. Zonder bijen zijn we gezien. Zonder honing zou ik een rauwe stem hebben".

Natuuractivisten zijn blij dat Liam de aandacht vestigt op het probleem van de bijen. Vorige winter gingen in Groot-Brittannië één op vijf bijennesten verloren.

Liam bejubelde al eerder het effect van honing op zijn stem, hoewel hij vindt dat het goedje vies smaakt.
04-10-2009 om 12:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katy Perry heeft geheime affaire met Russell Brand

Katy Perry heeft geheime affaire met Russell Brand

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/katy-perry.jpg?t=1254574304


De Engelse omstreden komiek Russell Brand (34) heeft Katy Perry (25) weggekaapt voor een vakantie in Thailand. Katy had indruk gemaakt op de presentator door hem een foto van haar borsten te tonen na de uitreiking van de MTV Video Music Awards vorige maand.

Poëtische borsten
Rokkenjager numero uno Russell had al langer zijn zinnen op Katy gezet, en daarbij ging het hem toch vooral om haar uitgesproken zoogapparaten. Katy kende weliswaar zijn reputatie als veelwijver maar kon niet aan zijn charme weerstaan. Toen Russell haar een liefdesgedichtje stuurde en smeekte haar een rijmpje terug te sturen. Russell kwam amper bij toen hij een foto van Katy's borsten ontving met het woord 'poem' erop gekrabbeld. Hij belde meteen naar Katy en  vroeg haar mee naar Thailand.

Magische reis
Vrienden hebben Katy al gewaarschuwd voor Brand, maar ze vindt hem zo grappig en sexy dat ze de relatie een kans wil geven. De tortelduifjes zijn inmiddels terug van hun trip en op haar Twitterpagina heeft Katy  het over een "magische" reis. "Hij heeft me alles geleerd over Morrissey, Oscar Wilde en Peter Sellers", kirt ze.

Katy Perry zal volgende maand de MTV Europe Music Awards presenteren in Berlijn, zoals ze vorig jaar al deed in Liverpool. Nooit eerder werd iemand zo goed bevonden dat hij of zij dat twee keer doen, iets waar Russell inmiddels wellicht over kan meepraten.
04-10-2009 om 12:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen en Kristel vinden hun 'K3' vanavond

Karen en Kristel vinden hun 'K3' vanavond

Om Kusjesdag te bekijken druk op de foto.


.

Het waren slopende weken voor K3-zangeressen Karen en Kristel. "Ik ben blij dat we vanavond eindelijk weten wie onze nieuwe collega wordt", zegt Kristel aan de Nederlandse krant De Telegraaf. "We zijn blij dat K3 blijft voortbestaan, maar het heeft heel veel energie gekost."

Stresspunt
Ook voor de zwangere Karen weegt het door. "Zowel de nieuwe K3 als de baby vragen veel energie voor mij. Het wordt tijd dat het achter de rug is! Gelukkig weten we al dat er tussen alle kandidaten iemand zat die aan onze verwachtingen voldeed. Dat was vooraf ons grootste stresspunt."

Moeilijk en pijnlijk
Begin dit jaar liet Katheel Aerts, 'de blonde', weten dat ze de succesvolle meidengroep zou verlaten om een eigen zangcarrière uit te bouwen. Dat was ook voor Kristel en Karen geen gemakkelijk moment en dat werd nog eens pijnlijk duidelijk bij fotosessies en studiowerk met de kandidates.

Opvolgster, geen vervangster
 "Opeens stond er een ander in ons midden tijdens eerdere fotosessies en studiowerk. Dat is even wennen, ja. Maar we zochten voor Kathleen een opvolgster, geen vervangster", legt Kristel uit.

K3 voor altijd
Wie het wordt, is nog afwachten tot vanavond maar zeker is wél dat de naam K3 blijft bestaan en dat de nieuwe 'K3' geen nieuwe naam krijgt die met een K begint.

Identiteit
"We hebben overwogen of we een artiestennaam voor Noa, Madelon of Josje moesten verzinnen. Kim of zo. Maar uiteindelijk vonden we dat dat hun persoon geen recht zouden doen. Die meiden hebben een eigen identiteit waarmee ze het tot in de finale van K2 zoekt K3 hebben geschopt. Daar moet je niet aan tornen. Bovendien heeft het publiek door de shows al kennis met ze gemaakt en kun je de dames niet opeens gaan herdopen," zegt Gert Verhult aan De Telegraaf.

De twee uur durende finale van 'K2 zoekt K3' is te volgen op VTM vanaf  20h20.

03-10-2009 om 19:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Solocarrière bezorgt Cheryl Cole slapeloze nachten

Solocarrière bezorgt Cheryl Cole slapeloze nachten

Om Girls Aloud te bekijken druk op de foto.


.

Cheryl Cole wordt 's nachts geregeld badend in het zweet wakker. Aanleiding voor zoveel angst is haar solocarrière, die met rasse schreden nadert. Later deze maand brengt de Girls Aloud-zangeres immers haar eigen album '3 words' uit.

"Als ik de voorbije zeven jaar mijn tekst vergat of op een andere manier stuntelde, waren er altijd nog vier andere meiden om de zaken recht te trekken", aldus Cole. "Nu sta ik er alleen voor, en dat leidt 's nachts tot ware paniekbuien. Al moet ik toegeven dat die angst ook goed aanvoelt: het is niet verkeerd om af en toe zelf uit je schulp te moeten komen."

03-10-2009 om 15:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.David Letterman gechanteerd met affaires op het werk

David Letterman gechanteerd met affaires op het werk

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/david-letterman.jpg?t=1254574542
David Letterman tijdens een leutig moment met Barack Obama.

David Letterman is het slachtoffer geworden van een zwaarwichtige afpersingszaak. De Amerikaanse talkshow-presentator had affaires met verschillende van zijn medewerksters en producer Robert Halderman dreigde ermee dat 'stinkende zaakje' uit te brengen. Enkel in ruil voor een miljoen dollar zwijggeld zou hij de lippen stijf op elkaar houden. Gisteren werd Halderman echter door de politie in de val gelokt en opgepakt.

"Vreemde ervaring"
"Een vreemde ervaring", noemde Letterman het voorval. De ellende begon drie weken geleden, toen hij een brief in zijn wagen vond met de boodschap: "Ik weet dat je vreselijke dingen doet en ik kan het bewijzen ook." Letterman verwittigde daarop zijn advocaat om een ontmoeting met de -toen nog- onbekende afperser te regelen. Die dreigde er intussen mee om een scenario uit te werken én een boek te schrijven over zijn wilde avontuurtjes.

"Stel je voor, ik had seks"
"Ik was bezorgd voor mezelf en mijn familie", vertelde Letterman gisteravond in zijn eigen uitzending. "Ik voelde me bedreigd en moest hen alle 'creepy' dingen opbiechten die ik gedaan had. Wat dat allemaal was? Wel, ik had seks met vrouwen die aan deze show werken."

Een onthulling die hem een stevig applaus uit het publiek opleverde, waarna Letterman zijn eigen situatie op de korrel nam. "Is dat nu zo vernederend? Misschien voor die vrouwen, ja. Stel je voor zeg, ik had seks. De 'grand jury' (jury die beslist of er voldoende gronden voor rechtsvervolging aanwezig zijn; nvdr) aan wie ik mijn verhaal gisteren deed, moest er ook eens goed mee lachen."

03-10-2009 om 14:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson gestalkt door studenten

Emma Watson gestalkt door studenten

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/emma-watson.jpg?t=1254574051

Emma Watson was van plan discreet te gaan studeren aan de Harvard universiteit, maar dat was zonder de rivaliserende studenten van de Brown universiteit gerekend. Die riepen vlak voor een footballwedstrijd tussen beide unifs in een blog op om de 19-jarige Harry Potter-actrice te stalken.

Tijdens de wedstrijd werd de stand van zaken voortdurend op Twitter weergegeven. Dat ging van "Zet 'm op Hermelien!", tot "we zijn in vijandelijk gebied, op zoek naar een zekere heks" en uiteindelijk "Watson gevonden, ik herhaal Watson gevonden".

Emma was niet opgezet met de stalkingcampagne en riep de hulp in van veiligheidsagenten om zich te beschermen tegen studenten die elkaar verdrongen om een glimp van de actrice op te vangen.

03-10-2009 om 14:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Cleese moet op tournee om scheiding te betalen

John Cleese moet op tournee om scheiding te betalen

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/john-cleese-1.jpg?t=1254573798

John Cleese is woest omdat hij weer de hort op moet om zijn miljoenenscheiding te bekostigen. De 'Monty Python'-komiek moet zijn derde ex Alyce Faye Eichelberg ruim 14 miljoen euro betalen en begint zijn onemanshow-tournee vanavond in Oslo. Het is vier jaar geleden dat Cleese op de planken stond.

Godgeklaagd
De 69-jarige acteur kijkt niet bepaald uit naar zijn tournee, wat ook blijkt uit de titel van de productie: 'A Ludicrous Evening with John Cleese... or How to Finance Your Divorce'.

"Het is toch godgeklaagd dat ik mijn valiezen moet pakken en de boer op gaan om geld te verdienen. Op mijn leeftijd moet ik mijn leven herorganiseren om haar de komende zeven jaar af te betalen. Dat irriteert me. Ik was van plan mijn dagen te vullen met koffie drinken, boeken lezen en schrijven. Dat kan ik me nu niet meer veroorloven".

"Niet eerlijk"
De scheiding kostte Cleese ook al zijn appartement in Londen. "Ik heb niets meer in Engeland, het appartement ging op in de scheiding. Maar dat is niet erg, ik vond het er toch niet zo leuk. Maar die scheiding is waanzinnig. De rechter hield totaal geen rekening met het feit dat we geen kinderen hebben samen, wie tijdens het huwelijk geld verdiende en dat ik moet dokken voor de heel dure studies van haar zoon", foetert Cleese in een Noorse krant.

03-10-2009 om 14:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Britney valt op parkieten

Britney valt op parkieten

Om Hit Me Baby One More te bekijken druk op de foto.


.

03-10-2009 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Briatore wordt verbannen en maakt dan maar liefdesbaby

Briatore wordt verbannen en maakt dan maar liefdesbaby

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/briatore.jpg?t=1254572472
Flavio Briatore werd onlangs verbannen uit de Formule 1.

Flavio Briatore (59) en zijn 27-jarige bloedmooie vrouw Elisabetta Gregoraci, een bekend Italiaans model, zijn in blijde verwachting van een kind. Het wordt het tweede kind voor de Italiaan, die onlangs verbannen werd uit de Formule 1. De ex-manager van Renault was de spil in de zaak rond de wedstrijdvervalsing tijdens de GP van Singapore in 2008. De ex-Renaultbaas is ondanks alle beslommeringen alvast in de wolken. "Mijn kind is de beste Grote Prijs van mijn leven", klinkt het.

03-10-2009 om 14:23 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katja Schuurman is al drie maanden zwanger

Katja Schuurman is al drie maanden zwanger

http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/katja-schiirman.jpg?t=1254572220

De Nederlandse actrice Katja Schuurman (34) is zwanger. Eerder dit jaar was Schuurman al eens zwanger, maar de zwangerschap eindigde toen in een miskraam. Nu is de actrice al meer dan drie maand ver, zo liet ze officieel bekendmaken via de woordvoerder van de Nederlandse televisiezender Net5.

Schuurman is bij ons vooral bekend door haar rol in de tienerserie Costa. Maar ze presenteert ook. Ze heeft lang de Europese hitparade op MTV UK gepresenteerd, en had onlangs op de Nederlandse televisie nog een praatprogramma dat wegens tegenvallende kijkcijfers vervroegd werd afgevoerd.

Katja is getrouwd met Thijs Romer en beiden zijn in de wolken met de zwangerschap.

03-10-2009 om 14:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Soms ben ik triestig en soms ben ik blij


Soms ben ik triestig en soms ben ik blijhttp://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/triestig1.jpg?t=1254515073


soms ben ik droevig en soms ben ik kwaad
soms ben ik vrolijk en zing ik op straat
soms ben ik bang en dan weer blij
al die dingen horen nu eenmaal bij mij
soms huil ik tranen van verdriet
en wil ik liever dat niemand mij ziet
want dan voel ik me heel zielig en alleen
zo eenzaam als ik is er dan geen een
maar na een uurtje is het weer voorbij
soms ben ik triestig en soms ben ik blij
al die dingen horen nu eenmaal bij mij
03-10-2009 om 12:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna: Hertrouwen

Madonna: "Hertrouwen? Ik word nog liever overreden door trein"

Om Rain van Madonna te beluisteren klik op de fotoMadonna was te gast bij David Letterman.


De voorbije dagen gonsde het van de geruchten dat Madonna opnieuw graag in het huwelijksbootje zou treden, maar dat heeft de popster nu met klem ontkend. "Ik word nog liever overreden door een trein", zei de 'Queen of Pop' in een tv-interview met de Amerikaanse talkshowhost David Letterman.

"Bush-jaren"
De acht jaren die Madonna getrouwd was met de Britse regisseur Guy Ritchie noemt ze de "Bush-jaren". Het stel was namelijk net zo lang getrouwd als George Bush junior aan de macht was in de Verenigde Staten.
 
De zangeres geeft ook toe dat het niet altijd even makkelijk is als single moeder. "Je bent dan verantwoordelijk voor alles. Je kan niet zomaar vragen: 'Steek jij hen eens in bad'."
 
Sean Penn
Met Ritchie, van wie Madonna in 2008 scheidde, heeft ze een zoon, Rocco (9). De 12-jarige Lourdes is Madonna's dochter uit een romance met de Cubaan Carlos Leon. Ook adopteerde de superster twee kinderen uit Malawi, David en Mercy.
 
Madonna is bovendien vier jaar lang getrouwd geweest met Hollywood-ster Sean Penn. Momenteel heeft ze een relatie met het 22-jarige Braziliaanse model Jesus Luz.03-10-2009 om 10:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
02-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Download gratis klimaatsong van 60 internationale vedetten

Download gratis klimaatsong van 60 internationale vedetten

Om de klimaatsong te beluisteren klik  op de foto


Zestig wereldvedetten hebben op vraag van voormalig VN-secretaris Kofi Annan een liedje opgenomen om de klimaatconferentie van Kopenhagen in de kijker te zetten. Onder hen Mark Ronson, Jamie Cullum, Melanie Laurent, Marion Cotillard, Milla Jovovich, Fergie, Lily Allen, Manu Katche, Bob Geldof, Youssou N'Dour en zelfs Yannick Noah.

Het lied is gratis downloadbaar, en als je dat doet dan teken je automatisch mee de petitie die aan de wereldleiders zal overhandigd worden met de vraag voor dringende actie tegen de opwarming van onze planeet.

"Band Aid voor internetgeneratie"
De door Midnight Oil herwerkte versie met aangepaste teksten van hun klassieker Beds are Burning wordt ingeleid door Koffi Annan. Het ex-hoofd van de VN omschrijft het lied als "the Band Aid for the internet generation". Dat is wel wat overdreven, want daarvoor ontbreken er te veel echt grote en coole namen. Waar zitten Bono en Chris Martin van Coldplay bijvoorbeeld?

Initiatiefnemer Global Humanitarian Forum, waar Annan de baas van is, zegt dat het de bedoeling was om zo breed mogelijk te gaan. Diversiteit was belangrijker dan populariteit. En dan krijg je Indische en Chinese sterren naast Fergie, Mark Ronson, The Scorpions, Youssou n'Dour en de Franse Oscarwinnares Marion Cotillard. (mvl)

Je kan de klimaatsong hier gratis downloaden.02-10-2009 om 22:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jackson was uren voor zijn dood redelijk gezond

Jackson was uren voor zijn dood redelijk gezond

Om Earth song van Michael Jackson te beluisteren druk op de foto


Michael Jackson was in redelijk goede gezondheid tot hij de fameuze dodelijke cocktail ingespoten kreeg. Uit het autopsierapport blijkt dat de 'King of Pop' enkel leed aan een lichte longontsteking en een beetje arthritis. Met zijn hart en nieren was helemaal niets mis en ook zijn geslachtsorgaan werkte nog naar behoren. Lees: hij was nog in staat sperma te produceren. De resultaten leggen nóg meer druk op dokter Conrad Murray, die beschuldigd wordt van doodslag op de popzanger.

Naast zijn algemene gezondheid kwamen er nog enkele bizarre details aan het licht. Zo had Jackson een tattoo op zijn schedel die zijn opkomende kaalheid moest verbergen. Daarnaast waren ook zijn lippen getatoeëerd -in het roze- en waren zijn wenkbrauwen donkerder gemaakt. Verder blijkt dat Jackson wel degelijk aan vitiligo leed, een huidziekte die hijzelf verantwoordelijk achtte voor zijn transformatie van zwart naar wit.

Intussen werd papa Joe Jackson in Duitsland de toegang ontzegd tot het Oktoberfest. "Hij zou beter rouwen dan hier bier te komen zuipen", aldus organisator Sepp Kratz. "Hij drong echt aan, maar ik bleef hem een vip-ticket weigeren. Het is ongepast om te komen feesten als je net je zoon begraven hebt. Als je geen respect kunt opbrengen, ben je hier niet welkom."02-10-2009 om 19:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Solocarrière bezorgt Cheryl Cole slapeloze nachten

Solocarrière bezorgt Cheryl Cole slapeloze nachten

Om The Loving Kind van Girls Aloud te beluisteren druk op de foto


Cheryl Cole wordt 's nachts geregeld badend in het zweet wakker. Aanleiding voor zoveel angst is haar solocarrière, die met rasse schreden nadert. Later deze maand brengt de Girls Aloud-zangeres immers haar eigen album '3 words' uit.

"Als ik de voorbije zeven jaar mijn tekst vergat of op een andere manier stuntelde, waren er altijd nog vier andere meiden om de zaken recht te trekken", aldus Cole. "Nu sta ik er alleen voor, en dat leidt 's nachts tot ware paniekbuien. Al moet ik toegeven dat die angst ook goed aanvoelt: het is niet verkeerd om af en toe zelf uit je schulp te moeten komen."02-10-2009 om 17:06 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Clooney: "Ik ben niet geschikt voor het huwelijk"


Clooney: "Ik ben niet geschikt voor het huwelijk"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Elisabetta-Canalis.jpg?t=1254492279
Elisabetta Canalis, de Italiaanse vriendin van George Clooney.Als het van de Italiaanse media afhangt mogen de huwelijksklokken binnenkort luiden voor Hollywood-ster George Clooney (48) en zijn Italiaanse vriendin Elisabetta Canalis (31). De twee zouden nog voor kerst in het huwelijksbootje willen stappen, klinkt het in de Italiaanse roddelboekjes. Clooney zelf denkt er lichtjes anders over: "Ik vrees dat ik geen huwelijksmateriaal ben", zegt hij in het tijdschrift TV Movie.http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/George-Clooney-1.jpgWerken om te leven
Op de vraag wat hij zo fascinerend vindt aan Italië, waar hij de laatste tijd regelmatig vertoeft, antwoordt Clooney: "De meeste Amerikanen leven om te werken, maar Italianen werken om te leven. Ik heb het gevoel dat Italianen meer genieten van het leven. Ze zijn en eten gezonder. In de Verenigde Staten heb ik dertig jaar lang al staande mijn middagmaal genuttigd. Dat doe ik nooit meer!02-10-2009 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.John Cleese moet op tournee om scheiding te betalen

John Cleese moet op tournee om scheiding te betalen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/John-Cleese.jpg?t=1254491742


John Cleese is woest omdat hij weer de hort op moet om zijn miljoenenscheiding te bekostigen. De 'Monty Python'-komiek moet zijn derde ex Alyce Faye Eichelberg ruim 14 miljoen euro betalen en begint zijn onemanshow-tournee vanavond in Oslo. Het is vier jaar geleden dat Cleese op de planken stond.

Godgeklaagd
De 69-jarige acteur kijkt niet bepaald uit naar zijn tournee, wat ook blijkt uit de titel van de productie: 'A Ludicrous Evening with John Cleese... or How to Finance Your Divorce'.

"Het is toch godgeklaagd dat ik mijn valiezen moet pakken en de boer op gaan om geld te verdienen. Op mijn leeftijd moet ik mijn leven herorganiseren om haar de komende zeven jaar af te betalen. Dat irriteert me. Ik was van plan mijn dagen te vullen met koffie drinken, boeken lezen en schrijven. Dat kan ik me nu niet meer veroorloven".

"Niet eerlijk"
De scheiding kostte Cleese ook al zijn appartement in Londen. "Ik heb niets meer in Engeland, het appartement ging op in de scheiding. Maar dat is niet erg, ik vond het er toch niet zo leuk. Maar die scheiding is waanzinnig. De rechter hield totaal geen rekening met het feit dat we geen kinderen hebben samen, wie tijdens het huwelijk geld verdiende en dat ik moet dokken voor de heel dure studies van haar zoon", foetert Cleese in een Noorse krant.
02-10-2009 om 15:58 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson gestalkt door studenten

Emma Watson gestalkt door studentenhttp://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Emma-Watson-1.jpg?t=1254487329


Emma Watson was van plan discreet te gaan studeren aan de Harvard universiteit, maar dat was zonder de rivaliserende studenten van de Brown universiteit gerekend. Die riepen vlak voor een footballwedstrijd tussen beide unifs in een blog op om de 19-jarige Harry Potter-actrice te stalken.

Tijdens de wedstrijd werd de stand van zaken voortdurend op Twitter weergegeven. Dat ging van "Zet 'm op Hermelien!", tot "we zijn in vijandelijk gebied, op zoek naar een zekere heks" en uiteindelijk "Watson gevonden, ik herhaal Watson gevonden".

Emma was niet opgezet met de stalkingcampagne en riep de hulp in van veiligheidsagenten om zich te beschermen tegen studenten die elkaar verdrongen om een glimp van de actrice op te vangen.02-10-2009 om 15:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournee Kanye West en Lady Gaga afgelast

Tournee Kanye West en Lady Gaga afgelast

Om Flashing Lights van Kanye West te beluisteren druk op de fotoKanye West met zijn vriendin op de MTV Video Music Awards.


De Noord-Amerikaanse tournee van Kanye West en Lady Gaga is afgelast. Dat meldt de VRT-nieuwsdienst. In plaats van de concertdata bekend te maken, liet organisator Live Nation gisteren weten dat de tournee niet doorgaat. Een reden voor de afgelasting werd niet gegeven.

Normaal gezien zou de tournee afgetrapt worden op 10 november in Phoenix. Er zouden minstens tot januari 2010 optredens gepland worden.http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Lady-Gaga-4.jpg?t=1254483112


De naam van de tournee 'Fame Kills' was wel erg toepasselijk voor Kanye West, die de afgelopen weken vooral negatief in de pers kwam door zijn wangedrag op de MTV Video Music Awards. Hij verontschuldigde en gaf aan even vakantie te nemen om te bezinnen.

De woordvoerders van Kanye West en Lady Gaga hebben voorlopig geen commentaar gegeven op de afgelasting.02-10-2009 om 13:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!