NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

26-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Showbizzfotograaf vernedert Véronique De Kock

Showbizzfotograaf vernedert Véronique De Kock


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Veronique-De-Kock.jpg?t=1256559336Fotograaf Henk Van Cauwenbergh heeft op de tenen van Véronique De Kock getrapt, de enige Miss die op alle dertien van zijn kalenders te bewonderen is. De Kock stuurde haar kat naar het Gala van de showbizzkalender. "Véronique had een presentatieopdracht voor de slagersbond in Veurne", grapte Van Cauwenbergh.

Publieke vernedering
Aan de publieke vernedering van Véronique De Kock gaat een geschiedenis vooraf, schrijft de krant Het Laatste Nieuws. Half juni veroorzaakte Van Cauwenbergh de eerste rel door zich denigrerend uit te laten over het ouder wordende Missen-landschap in Vlaanderen. Diezelfde Missen poseerden heel vaak voor zijn Showbizzkalender."De dertigplussers, Véronique,Tanja, Ilse, het wordt wat zielig. Het zijn bijna één voor één superopportunistische miekes die weten dat de biologische klok tikt... Je leest de paniek in die blikjes. Maar wat kúnnen ze? Wat rechtvaardigt hun BV-schap?", vroeg Henk zich toen af.

Topmodellen
Onder meer Véronique De Kock en Tanja Dexters waren er danig van in hun wiek geschoten. Van Cauwenbergh doet weinig moeite om die uitspraken van toen te nuanceren. "Ik heb niets tegen Véronique De Kock of tegen Tanja Dexters. Dat zijn in Vlaanderen mooie dames. De discussie ging 'm erover of er bij onze BV's ook echte topmodellen zijn en dan zeg ik: we hebben topmodellen, maar die heten Anouk Lepere, Ingrid Seynhaeve of Elise Crombez. Tanja noch Véronique zijn topmodellen en dat was de discussie", besluit Van Cauwenbergh.26-10-2009 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het levenskoffertje slijt

Het levenskoffertje slijt


http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/kate-moss-2.jpg


het levenskoffertje slijt
op tijd ingrijpen anders heb je geen tijd
geen tijd meer om te genieten
geen tijd meer voor leven
leef nu, nu dat je het nog kunt
zal veel liefde aan je geven
het is je echt van harte gegund
 
ons koffertje vol met leven
soms puilt het erg uit
dan moet je jezelf veel vergeven
omdat je koffertje anders niet meer sluit
 
mag ik je daar alsjeblieft mee helpen
ik zal je absolute vertrouweling zijn
sluit je koffertje vol verleden
dan doet je toekomst minder pijn


26-10-2009 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noel Gallagher bevestigt soloplannen

Noel Gallagher bevestigt soloplannen

Om Wonderwall te beluisteren klik op de foto


Noel Gallagher gaat solo. Twee maanden na de breuk met zijn broer en het einde van Oasis wil hij zijn eigen ding doen. "Ik kijk er naar uit om mijn eigen muziek te maken", aldus Gallagher.

Hij bevestigt de berichten over zijn soloplannen. "En ik ben blij want ik zeker dat mensen mijn muziek willen horen. Verder denk ik ook niet meer zo vaak aan Oasis of Liam. Ik geniet van mijn tijd nu", aldus Noel. Het was niet de eerste keer dat de broers ruzie maakten en het einde van Oasis aankondigden maar deze keer lijkt de breuk definitief. Net voor een optreden in Parijs in augustus stapte Noel op.


26-10-2009 om 00:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
25-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roxette op de Proms: geslaagd maar met moeite

Roxette op de Proms: geslaagd maar met moeite

Om Listen to your heart van de Night of the Proms Antwerpen te beluisteren druk op de foto


 
Roxette zorgde tijdens de première van de Night of the Proms voor een valse start. Maar na de pauze bouwden de van kanker genezen Marie en haar muzikale partner Per toch nog een feestje.

Het was dé vraag van de 25ste jubileumeditie van de Proms: Was Marie Frederiksson weer in staat om een zaal op zijn kop te zetten? Zeven jaar geleden kreeg Frederiksson te horen dat ze kanker had. De dokters gaven haar nauwelijks kansen. Een hersentumor was zwaar uitgezaaid. Maar in 2005 kreeg de Zweedse het nieuws dat ze kankervrij was. Op de Night of The Proms staat ze voor het eerst weer op het podium als Roxette, samen met Per Gessle. Marie is genezen, maar haar lichaam en geest hebben zwaar afgezien van de ziekte. Rondjes lopen op het podium zit er niet meer in, haar klok van een stem heeft een knauw gekregen. Tijdens de première van vrijdag was het zelfs een beetje pijnlijk. I wish I could fly leek te hoog gegrepen. Foute nummerkeuze om je opnieuw aan de wereld te tonen. Maar aan het eind van de show maakte ze het goed. De stem kwam er steeds meer door, en de zaal reageerde uitgelaten op The look, Joyride, Must have been love en Listen to your heart. Dat haar stem de hoogste noten niet meer haalt, dat was geen probleem. Dat liet ze aan het publiek over. Roxette organiseerde een megakaraoke in het Sportpaleis. Geslaagde comeback dus. Al valt het te vrezen of Roxette ooit weer volledige optredens zal kunnen geven.25-10-2009 om 22:34 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Andrew Lloyd Webber heeft prostaatkanker

Andrew Lloyd Webber heeft prostaatkanker

Om een clip van The Phantom Of The Opera' te bekijken klik op de foto

Andrew Lloyd Webber, de componist van vele bekende musicals, heeft prostaatkanker. Volgens artsen zou de ziekte zich nog in een vroeg stadium bevinden. Via zijn woordvoerder liet Lloyd Webber weten dat hij behandeld wordt en dat hij voor het einde van het jaar weer aan de slag wil gaan.

Prostaatkanker is de meest voorkomende kanker bij mannen. Als de ziekte op tijd ontdekt wordt, is de kans op genezing redelijk groot. Andrew Lloyd Webber werd wereldberoemd met musicals als 'The Phantom Of The Opera', 'Cats', 'Jesus Christ Superstar' en 'Evita'.


25-10-2009 om 22:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morrissey zakt ineen tijdens concert en wordt gehospitaliseerd

Morrissey zakt ineen tijdens concert en wordt gehospitaliseerd

Om  Irish Blood, English Heart te beluisteren klik  op de foto

De Engelse zanger Morrissey, voormalig frontman van The Smiths, werd gehospitaliseerd na een ademhalingsmoeilijkheden tijdens een concert. Morrissey zakte ineen tijdens een concert in Swindon. Volgens de medische diensten is hij stabiel en niet in levensgevaar.

Onderzoek
"Even na 21u00 werden we gebeld over een bewusteloze 50-jarige man met ademhalingsmoeilijkheden", verklaarde een woordvoerder van de medische diensten van Swindon. "We hebben een ambulance gestuurd. Bij aankomst was de patiënt bij bewustzijn en voelde hij zich niet goed. Het verzorgend personeel heeft hem onderzocht en hem vervolgens naar het Great Western Hospital gebracht voor een grondiger onderzoek", voegde hij eraan toe.

Tournee
Volgens ooggetuigen werd de zanger onwel tijdens 'This Charming Man', het eerste nummer van zijn set. Morrissey viel op zijn knieën en werd daarna weggebracht.

Morrissey, in de jaren tachtig zanger van cultgroep The Smiths, is op tournee met zijn soloalbum 'Years of Refusal'. Het is nog niet bekend of zijn concert in ons land, op 14 november in de Club van Vorst Nationaal, in het gedrang komt.25-10-2009 om 14:22 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.1 op 3 bezoekers I Love Techno is buitenlander

1 op 3 bezoekers I Love Techno is buitenlander


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/i-love-techno.jpg?t=1256064901


Zowat 35.000 liefhebbers van elektronische muziek trokken gisteren naar Gent voor I Love Techno. Daarvan komt goed 35 procent uit het nabije of verre buitenland, aldus de organisatie.
 
Nederlanders
Het ticketsysteem registreerde voor deze 14e editie bestellingen uit 40 landen, vooral uit België, Nederland en Frankrijk. Het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Duitsland, Italië, Ierland, Luxemburg en Zwitserland vervolledigen de top tien. Buitenlanders zijn volgens de organisatie goed voor zowat 35 procent van het aantal bezoekers. In vijf verschillende rooms konden de muziek- en dansliefhebbers genieten van onder meer Boys Noize, The Subs, Dave Clarke en Tocadisco.
 
Drugs
De politie van Gent laat nog weten dat er 117 personen werden gevat voor druggerelateerde feiten. Het Rode Kruis moet 467 feestgangers ter plaatse verzorgen, terwijl 42 voor verzorging naar het ziekenhuis werden afgevoerd. Zeven personen zijn gerechtelijk aangehouden, vier bestuurlijk.25-10-2009 om 13:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koningin Fabiola rust uit in Spaanse residentie

Koningin Fabiola rust uit in Spaanse residentie


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Koningin-Fabiola.jpg?t=1256472908


Sinds 15 oktober verblijft koningin Fabiola in de Villa Astrida in Motril, een koninklijke residentie in Zuid-Spanje, zo meldt de Spaanse site ideal.es. De 81-jarige koningin zal er vermoedelijk tot morgen blijven.
 
Het laatste publieke bezoek van de koningin aan Motril was in de zomer van 2008, toen ze er het festival van religieuze muziek ter ere van haar overleden echtgenoot koning Boudewijn bijwoonde. Het was in de Villa Astrida dat Boudewijn op 31 juli 1993 tijdens een vakantie overleed.
 
In de pers verscheen eerder deze week dat de koningin moet rusten. Ze verscheen sinds 31 juli niet meer in het openbaar en zal dat de komende tijd ook niet meer doen, aldus het paleis. Fabiola is nog steeds aan het herstellen van een zware longontsteking.
Bronnen uit de omgeving van de koningin zeggen dat ze nog steeds even helder, attent en aimabel is, aldus nog ideal.es.25-10-2009 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Susan Boyle barst uit broek tijdens voetbalmatch

Susan Boyle barst uit broek tijdens voetbalmatch

Om I Dreamed A Dream te beluisteren klik op de foto


 Susan Boyle moedigde gisterenavond zo enthousiast haar favoriete voetbalploeg aan dat haar broek opensprong voor de ogen van 65.000 toeschouwers.   http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Susan-Boyle-1-1.jpg?t=1256407868


Tombolaticketje
Toen de 48-jarige finaliste van Britain's Got Talen met haar supportersjaal rond haar hoofd zwaaide, sprong de knoop van haar broek los, waardoor duizenden toeschouwers haar onderbroek te zien kregen. Susan Boyle was aanwezig op de wedstrijd omdat ze tijdens de rust een tombolaticketje moest trekken. Haar team Celtic verloor wel  met 1-0 tegen Hamburg. Het eerste album van de zangeres komt op 23 november uit.25-10-2009 om 13:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer de poezie

Wanneer de poeziehttp://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/dimieken1/karolina_kurkova_18-1024.jpg


wanneer de poezie
om je heen danst
je zorgeloos streelt

wanneer de woorden
je laten zweven
naar luchtkastelen

wanneer de letters
je meer verwarmen
verzachten als zijde

dan weet je dat
de tekst alleen voor jou
geschreven kan zijn25-10-2009 om 12:26 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
24-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna plant film over controversiële Duchess of Windsor

Madonna plant film over controversiële Duchess of Windsor

Om Like a virgin te beluisteren klik op de foto


Popster Madonna plant, na en ondanks haar teleurstellende regiedebuut vorig jaar met de relatiekomedie "Filth and Wisdom", een tweede film. Madonna heeft haar oog laten vallen op Wallis Simpson, de Amerikaanse die in de jaren dertig voor ophef zorgde als, eerst, maitresse en later echtgenote van de Britse koning Edward VIII. Net als bij haar filmdebuut is het script van de op stapel staande biopic geheel van Madonna's hand.
 
Het scenario behandelt "twee parallelle liefdesgeschiedenissen", vertrouwde Madonna's woordvoerster Liz Rosenberg het tijdschrift People toe. "Eentje over de Hertog en de Hertogin van Windsor, eentje in de huidige tijd".
 
De romance tussen de tweemaal gescheiden Simpson en Edward stortte destijds het Britse koningshuis in een zware crisis. Ondanks de vele bezwaren huwde de Britse troonopvolger de Amerikaanse.
 
Persona non grata
Maar na elf maanden op de Britse troon -Edwards vader George V overleed in 1936- besloot Edward af te treden. De nieuwe koning, Edwards broer George VI, benoemde daarop Edward tot Duke of Windsor. Simpson werd aldus automatisch Duchess, maar ondanks haar titel bleef de voorloopster van Lady Di haar gehele leven persona non grata voor Buckingham Palace.
 
Madonna en film, het is tot dusver - denk aan "Swept Away" en andere draken als "Body of Evidence" en "A League of their own"- zelden een geslaagde combinatie gebleken. En ook voor haar Simpson-project mag worden gevreesd: het wordt geen musical, maar allicht een "film met uitgebreide muzikale componenten".24-10-2009 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans Michael Jackson:

Fans Michael Jackson: "This is not it"

Om Billy Jean te beluisteren klik op de foto


Een groep fans van Michael Jackson is op het internet een protestactie begonnen tegen "This is it", de postuum uitgebrachte concertfilm van de zelfverklaarde 'King of Pop'. Op de site met de gepaste naam 'This-is-not-it' stellen de Wacko Jacko-fans dat de prent de waarheid over de Tragische Laatste Dagen van de zanger geweld aandoet.
 
"This is it" is gebaseerd op meer dan 100 uur onuitgegeven beeldmateriaal van Jacksons repetities voor zijn geplande grote terugkeer op de scène. De film gaat dinsdag in 18 landen in première.
 
Toestand verdoezeld
De misnoegde fans gaan uit van de (samenzwerings)theorie dat de makers van de film de ware gezondheidstoestand van de zanger hebben willen verdoezelen. De entourage van Jackson wist dat de man rondliep als een levend lijk, maar dat hebben de makers van "This is it" niet willen tonen uit winstbejag, luidt de klacht.
 
Jackson overleed op 25 juni in los Angeles aan een overdosis medicijnen. De politie bestempelde zijn overlijden als moord.24-10-2009 om 20:00 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Chers dochter is forse man geworden

Chers dochter is forse man geworden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Chastity-Bono.jpg?t=1256377835
Chastity Bono in 1993.


De lesbische dochter van Cher en wijlen Sonny Bono, Chastity Bono, laat zich voortaan Chaz noemen. Chastity onderging een geslachtsoperatie die volgend jaar zal afgerond worden. Voor het eerst was Chaz te zien zonder de borsten van Chastity, maar met heel wat extra kilo's.http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Chers-dochter.jpg?t=1256377893
Chastity begon in de zomer van 2008 aan haar ombouwproces. Volgend jaar zal ze op en top man zijn.


Vorig jaar maakte holebi-activiste Chastity bekend dat ze zich middels een reeks operaties en hormonenkuren tot man zou laten ombouwen. Dat proces begon in de zomer van 2008 en is nu zo goed als, euh, rond.24-10-2009 om 19:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemeenschapsdienst voor Kanye West na aanval op fotograaf

Gemeenschapsdienst voor Kanye West na aanval op fotograaf


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kanye-West-2.jpg?t=1256398976


Rapper Kanye West wordt niet vervolgd voor zijn aanval op een paparazzo op de luchthaven in LA  vorig jaar. De 32-jarige zanger moet wel 50 uur gemeenschapsdienst verrichten.

Toestel kapotgemaakt
Kanye West en zijn manager werden op 11 september 2008 gearresteerd omdat ze het fototoestel van een fotograaf kapotmaakten. De zanger daagde zelf niet op in de rechtbank om zijn vonnis te aanhoren. Samen met zijn manager volgde Kanye wel al een cursus om hun woede te leren controleren.

Andere flater
Het is niet de eerste keer dat het vurige temperament van de rapper de bovenhand neemt. Vorige maand moest hij zich verontschuldigen nadat hun een flater beging op het podium van de MTV Music Awards. Hij vertelde zangeres Tayler Swift dat zij haar prijs niet verdiende, dat deze aan Beyoncé toebehoorde. Achteraf verontschuldigde hij zich meermaals voor het incident. Hij bekende tijdens de talkshow van Jay Leno dat hij zijn muziekcarrière even op een laag pitje zou zetten om te bezinnen over zijn gedrag.

24-10-2009 om 17:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mad Max 4: geen Mel Gibson, wél Charlize Theron

Mad Max 4: geen Mel Gibson, wél Charlize Theron


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/madmax.jpg?t=1256387958


Dertig jaar nadat hij de filmwereld verraste met zijn "Mad Max"-film wil de Australische regisseur George Miller een derde vervolg knopen aan de postapocalyptische actie in de outback. Met de opnames wordt in augustus 2010 begonnen in de mijnstad Broken Hill en in Sydney, zo kondigde Miller zaterdag op een persconferentie in Australië's grootste stad aan.
 
Met een vierde avontuur komt Max eventjes op gelijke hoogte met andere filmiconen van een kwarteeuw geleden als Ripley (Alien) en Indiana Jones. Maar van beide laatstgenoemde reeksen komt binnenkort wel nog een vijfde deel op het witte doek.

Mel is er niet bij
Grote afwezige in "Mad Max IV" wordt de enige echte Mad Max, Oscarwinnaar Mel Gibson. In de gebruikelijke strijd tussen ordehandhavers en brutale bendes wordt het mogelijk de Brit Tom Hardy die het titelpersonage zal incarneren. Voor de vrouwelijke hoofdrol allicht zeer schoon volk - de Zuid-Afrikaanse Charlize Theron.
 
Het sterke, maar brutale "Mad Max" (1979), dat de internationale doorbraak voor Gibson betekende, kreeg in 1981 een felgesmaakt vervolg met "The Road Warrior". In 1985 volgde nog het -ondanks de aanwezigheid van Tina Turner teleurstellende- "Beyond Thunderdome". Oorspronkelijk zou Miller in 2003 met "Mad Max 4" beginnen, maar de invasie van Irak stak daar een stokje voor.24-10-2009 om 14:40 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Frankrijk moet miljardair al Fayed 5.000 euro in zaak dood Lady Di


Frankrijk moet miljardair al Fayed 5.000 euro in zaak dood Lady Di


http://img18.imageshack.us/img18/1688/mohamedalfayed.jpg
De Britse advocaat Michael Mansfield en Mohamed al Fayed, die hij verdedigde in de zaak Lady Di.


Twaalf jaar na de dood van Lady Di heeft de Franse justitie gebreken in het onderzoek naar het overlijden van de Queen of Hearts bevestigd. Een rechtbank in Parijs veroordeelde de Franse staat wegens vertragingen in het onderzoek tot een boete van 5.000 euro, te betalen aan de Egyptische miljardair Mohamed al-Fayed.
 
Miljoen geëist
De eigenaar van Harrod's had oorspronkelijk een schadevergoeding van een miljoen euro geëist omdat de overheid na het dodelijke ongeval van Lady Di en Fayeds zoon Dodi naar zijn mening amateuristisch te werk was gegaan.
 
Hoewel de schadeloosstelling financieel veel lager uitviel, reageerde al-Fayed zaterdag verheugd op het vonnis. "Ik ben blij dat een Franse rechtbank een fout van justitie heeft toegegeven", zei hij.
 
Ongeval
Tien jaar lang had al-Fayed geprobeerd de zaak open te trekken: hij was ervan overtuigd dat het niet om een ongeluk ging, maar om moord en dat in opdracht van Buckingham Palace, dat zich volgens hem niet kon neerleggen bij het feit dat de ex van Charles met een moslim zou gaan trouwen. Vorig jaar legde hij zich neer bij het oordeel van de jury, dat het om een ongeval ging waaraan chauffeur Henri Paul en paparazzi schuld hadden.24-10-2009 om 14:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weg van mezelf


Weg van mezelf

http://img265.imageshack.us/img265/2266/charlizetheron068lx7.jpg


 Vastgeketend aan de wereld
Ontsnappen onmogelijk gemaakt
Door de banden
Waaraan ik vasthang

Een zweepslag
Een pijnscheut
Om niet te vergeten
Dat ik hier nog vastzit

In deze persoon
Die enkel is
Wie de anderen van mij maken
Hoe de anderen willen dat ik ben

Af en toe een moment van vrijheid
Dan ga ik op weg naar mezelf
Naar mijn evenwicht
Bevrijd van alle banden met de maatschappij

Maar algauw weer vastgegrepen
Teruggetrokken
Naar de aarde en de mensen
Naar die andere persoon

Weg van mezelf24-10-2009 om 11:13 geschreven door artist lover


» Reageer (9)
23-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams krijgt Lifetime Brit Award

Robbie Williams krijgt Lifetime Brit Award

Om Feel te beluisteren klik op de foto

De comeback van Robbie Williams is niet onopgemerkt voorbijgegaan: de Britse popster heeft al meteen een Lifetime Brit Award in de wacht gesleept voor zijn bijzondere bijdrage aan de muziekindustrie. De 35-jarige zanger zal de belangrijkste Britse muziekprijs op 16 februari ontvangen in London, meldt de voorzitter van het Brit Awards-comité, Ged Doherty. "Robbie is een van de meest bijzondere artiesten van zijn generatie."
 
De voorbije jaren ontvingen onder anderen Paul McCartney, Oasis en de rockgroep U2 een Brit Award voor hun hele oeuvre.
 
Elf Brit Awards
Geen andere Britse muzikant verzamelde zoveel Brit Awards als Williams. De voormalige Take That-ster won maar liefst elf beeldjes als soloartiest, onder meer voor de singles "Angels" en "Rock DJ" en als beste mannelijke artiest. Samen met Take That viel hij in totaal vier keer in de prijzen.
 
Robbie Williams maakte begin deze week zijn comeback op het podium. Hij gaf zijn eerste concert in drie jaar tijdens BBC Electric Proms. Die show was in meer dan tweehonderd bioscopen in Europa live te volgen. Zijn nieuwe album "Reality Killed the Video Star" ligt vanaf november in de platenzaken.

23-10-2009 om 22:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Goedele vindt Nederlandse mannen mooier dan Belgische

Goedele vindt Nederlandse mannen mooier dan Belgische


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Goedele-Liekens.jpg?t=1256323251


Goedele Liekens is meer gecharmeerd van Nederlandse dan Belgische mannen. "In Nederland lopen meer mooie mannen rond", verklaart ze in het eenmalige magazine 'Sint'. Goedele, die onlangs weer vrijgezel is geworden, zou in haar schoentje liever een Hollander dan een Belg aantreffen.

"Ze zijn ook groter dan Belgen, gemiddeld zo'n vijf centimeter", weet ze. "Maar ach, liefde laat zich niet dwingen hé. Of de Sint moet een toverstokje hebben, in plaats van een staf".23-10-2009 om 20:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yolanthe wordt nieuw 'gezicht' van Giro d'Italia

Yolanthe wordt nieuw 'gezicht' van Giro d'Italia


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Yolanthe.jpg?t=1256318297Yolanthe Cabau van Kasbergen is dankzij haar liaison met Wesley Sneijder al een WAG, ze wordt ook nog eens wielerbabe. Yolanthe is morgen te gast in een tv-programma van RAI 3. De geliefde van Wesley Sneijder zal bekend maken in welke stad de Giro d'Italia, die start in Amsterdam, op 30 mei gaat eindigen. Ze wordt het gezicht van de wielerronde, hoewel we vermoeden dat de Italiaanse snoepers niet echt voor haar snoetje zijn gevallen.


Land leren kennen
Yolanthe kijkt alvast uit naar haar rol: "Dit evenement is voor veel Italianen van groot belang, maandenlang wordt hier naar toegeleefd. Het biedt mij een unieke kans om op deze manier het land en de Italianen beter te leren kennen. De sfeer die dit evenement jaarlijks uitstraalt, heeft mij altijd al geïnspireerd, en daar mag ik nu deel van uitmaken".23-10-2009 om 19:43 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
 • 04-2019
 • 03-2019
 • 02-2019
 • 08-2018
 • 06-2018
 • 05-2018
 • 04-2018
 • 02-2018
 • 01-2018
 • 12-2017
 • 11-2017
 • 10-2017
 • 09-2017
 • 08-2017
 • 07-2017
 • 06-2017
 • 05-2017
 • 04-2017
 • 03-2017
 • 02-2017
 • 01-2017
 • 12-2016
 • 11-2016
 • 10-2016
 • 09-2016
 • 08-2016
 • 07-2016
 • 06-2016
 • 05-2016
 • 04-2016
 • 03-2016
 • 02-2016
 • 01-2016
 • 12-2015
 • 11-2015
 • 10-2015
 • 09-2015
 • 08-2015
 • 07-2015
 • 06-2015
 • 05-2015
 • 04-2015
 • 03-2015
 • 02-2015
 • 01-2015
 • 12-2014
 • 11-2014
 • 10-2014
 • 09-2014
 • 08-2014
 • 07-2014
 • 06-2014
 • 05-2014
 • 04-2014
 • 03-2014
 • 02-2014
 • 01-2014
 • 12-2013
 • 11-2013
 • 10-2013
 • 09-2013
 • 08-2013
 • 07-2013
 • 06-2013
 • 05-2013
 • 04-2013
 • 03-2013
 • 02-2013
 • 01-2013
 • 12-2012
 • 11-2012
 • 10-2012
 • 09-2012
 • 08-2012
 • 07-2012
 • 06-2012
 • 05-2012
 • 04-2012
 • 03-2012
 • 02-2012
 • 01-2012
 • 12-2011
 • 11-2011
 • 10-2011
 • 09-2011
 • 08-2011
 • 07-2011
 • 06-2011
 • 05-2011
 • 04-2011
 • 03-2011
 • 02-2011
 • 01-2011
 • 12-2010
 • 11-2010
 • 10-2010
 • 09-2010
 • 08-2010
 • 07-2010
 • 06-2010
 • 05-2010
 • 04-2010
 • 03-2010
 • 02-2010
 • 01-2010
 • 12-2009
 • 11-2009
 • 10-2009
 • 09-2009
 • 08-2009
 • 07-2009
 • 06-2009
 • 05-2009
 • 04-2009
 • 03-2009
 • 02-2009
 • 01-2009
 • 12-2008
 • 11-2008
 • 10-2008
 • 09-2008
 • 08-2008
 • 07-2008
 • 06-2008
 • 05-2008
 • 04-2008
 • 03-2008
 • 02-2008
 • 01-2008
 • 12-2007
 • 11-2007
 • 10-2007
 • 09-2007


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!