Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gerestaureerde 'Metropolis' op Berlinale 2010


Gerestaureerde 'Metropolis' op Berlinale 2010





Op de Berlinale 2010 gaat de gerestaureerde versie van de legendarische zwijgende sf-film 'Metropolis' van Fritz Lang uit 1927 in wereldpremière. De restauratie is het werk van de Friedrich-Wilhelm-Murnaustichting. Het monumentale epos over hoe in de verre toekomst (het jaar 2000) de rijken de macht behouden door het plebs tegen elkaar in het harnas te jagen, wordt ook vertoond in de Alte Oper in Frankfurt. In beide gevallen krijgt de fillm orkestbegeleiding.





 

Werelderfgoed

Langs film uit 1927 was de allereerste prent die ooit in het werelderfgoed van Unesco werd opgenomen. Decennialang golden verscheidene delen van de film als verloren, tot vorig jaar in Buenos aires een 'sensationele vondst' werd gedaan. In de Argentijnse hoofdstad dook een 16mmm-negatief op, waardoor de film nagenoeg volkomen gerestaureerd kon worden én meer dan dertig minuten langer duurt dan de versie die tot dusver als minst imperfecte gold.



http://www.hln.be/static/FOTO/pe/12/9/3/media_xl_2393898.jpg




29-10-2009 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee coyotes doden 19-jarige folkzangeres in Canada

Twee coyotes doden 19-jarige folkzangeres in Canada

Om haar te beluisteren klik op de foto






Twee coyotes hebben in een nationaal park in het oosten van Canada de 19-jarige folkzangeres Taylor Mitchell aangevallen. De parkwachters schoten het meisje nog te hulp, maar ze overleed aan haar verwondingen in een ziekenhuis in Halifax. Dat laat de BBC vandaag weten.

Ongewone aanval
Een woordvoerster van de Canadese politie noemt de aanval van de coyotes heel ongewoon. "Normaal gezien gaan coyotes nooit mensen aanvallen, ze zijn bang van ons. Ze jagen normaal gezien op herten en hazen. Deze coyotes waren wel heel agressief toen de autoriteiten daar aankwamen."

Taylor Mitchell was een wandeling aan het maken in het nationaal park Cape Breton in Nova Scotia. Plots werd ze aangevallen door twee coyotes. Andere wandelaars verwittigden de parkwachters toen ze de zangeres hoorden schreeuwen. De wachters schoten één dier dood en het andere sloeg op de vlucht. Taylor werd hevig bloedend naar het ziekenhuis gebracht, maar overleed daar aan de verwondingen.

Talent
Mitchell gold als een talent in de Canadese folkmuziek. De 19-jarige zangeres was eerder dit jaar genomineerd voor een Canadian Folk Music Award in de categorie jongeren. Haar manager reageert dan ook erg aangeslagen op haar dood. "Woorden kunnen het verlies van zo'n lief meisje niet omschrijven", aldus manager Lisa Weitz, "Ze was twee maanden geleden pas 19 geworden en was zo opgewonden over de toekomst. Ze was een talentvolle en gepassioneerde zangeres."



29-10-2009 om 19:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen."Oprah heeft 100 miljoen euro over om ex te doen zwijgen"

"Oprah heeft 100 miljoen euro over om ex te doen zwijgen"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Oprah.jpg?t=1256834878


Oprah Winfrey vreest dat haar ex Stedman Graham al haar geheimen op straat zal gooien. In die mate zelfs dat de zwarte tv-presentatrice 150 miljoen dollar (100 miljoen euro) zou overhebben om hem te doen zwijgen.

Het koppel ging in augustus uit elkaar na een relatie die 23 jaar standgehouden had. Graham was het naar eigen zeggen beu om onrespectvol behandeld te worden en sloeg de deur van hun luxe-appartement in Chicago definitief achter zich dicht.

"Helemaal hopeloos"
Volgens een bron in de 'National Enquirer' heeft Oprah naast deze kwestie nog met een berg problemen af te rekenen. "Het is al heel lang geleden dat ze nog zo ongelukkig geweest is", aldus de vriend. "Ze probeert zich staande te houden, maar het lijkt wel alsof elke dag een nieuw probleem voor haar oplevert. Tijdens hun laatste ruzie kreeg ze van Stedman nog het verwijt dat ze hulp moest zoeken, maar volgens haar overdrijfde hij. Nu is ze echter stilaan helemaal hopeloos."



29-10-2009 om 17:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga steekt haarlok in nieuw album

Lady Gaga steekt haarlok in nieuw album

Om ' Just dance ' te beluisteren klik op de foto






Schrik niet als u bij het nieuwe album van Lady Gaga plots enkele haren van de zangeres vindt. Wie wat extra betaalt, krijgt immers een luxeversie cadeau met enkele vreemde verrassingen erbovenop. Naast een persoonlijke boodschap van de gekke mevrouw zitten in dat pakket ook een puzzel, posters, papieren poppen, 3d-brillen en... een van haar blonde haarlokken. Op het album zullen acht nieuwe liedjes staan, waaronder een duet met Beyoncé.

Er komt ook een nieuwe tournee aan, met de veelbelovende naam 'Monster Ball'. "Ik werk me twee uur per dag in het zweet om klaar te zijn, ik zing zelfs op de loopband! Mijn lichaam moet fysiek klaar zijn om zo'n show te dragen", aldus Lady Gaga.



29-10-2009 om 17:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rod Stewart (64) wil nog een kind en sluit dan de fabriek

Rod Stewart (64) wil nog een kind en sluit dan de fabriek

Om ' Do you think I'm sexy ' te beluisteren klik op de foto



Rod Stewart met zijn huidige vrouw Penny Lancaster


Rod Stewart maakt het graag gezellig thuis. De rocker is 64 en heeft al zes kinderen met verschillende vrouwen maar vindt dat er nog eentje bij kan want hoe meer zielen, hoe meer vreugde.

Met zijn huidige vrouw Penny Lancaster heeft hij een zoontje van vier,  Alistair. Zij kan nog best een kindje baren, vindt Rod. "Nog ééntje erbij, en dan sluit ik de fabriek." Beter laat dan nooit.



29-10-2009 om 14:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Kamagurka vecht stadionverbod aan

Kamagurka vecht stadionverbod aan


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kamagurka.jpg


Kamagurka is vandaag voor de Brugse politierechter verschenen om in beroep te gaan tegen zijn stadionverbod. De komiek stond zij aan zij met Yves Lejaeghere, de voorzitter van voetbalclub KV Oostende waar Kama ook bestuurslid is. De uitspraak volgt op 12 november.
 
Drie maanden
De twee kregen van een adviseur van Binnenlandse Zaken drie maanden stadionverbod en een boete van 1.500 euro omdat ze na de wedstrijd bij Oud-Heverlee Leuven op 15 maart het veld waren opgelopen om hun spelers te feliciteren met de 1-2 winst. Volgens Binnenlandse Zaken was dit een inbreuk op de voetbalwet, die hooligans wil verbieden op het terrein te lopen. "Niet akkoord", riposteerde Walter Van Steenbrugge, advocaat van Kamagurka en Lejaeghere.
 
"Geen agressie"
"De trainer van KVO was tien dagen eerder naar OHL getrokken en KVO-spelers werden gelokt door OHL. De twee Oostendse bestuursleden hadden dus geen zin om in de eretribune bij het bestuur van OHL plaats te nemen. Ze gingen liever bij hun eigen supporters zitten en gingen achteraf zoals steeds hun spelers in de kleedkamer begroeten. Hier was geen agressie of provocatie in het spel. Wij vragen de vrijspraak", aldus Van Steenbrugge.
 
"De inbreuk staat vast, want niemand uit het publiek mag het speelveld betreden", reageerde de advocaat van de Belgische Staat. "Drie maanden stadionverbod was het minimum en die sanctie was gerechtvaardigd."



29-10-2009 om 14:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jerry Hall houdt nog van Mick Jagger

Jerry Hall houdt nog van Mick Jagger

Om Just Another Night van Mick Jagger te beluisteren klik op de foto






Jerry Hall (53) scheidde tien jaar geleden van Mick Jagger nadat hij bij een Braziliaans model een kind had verwekt. Maar Jerry steekt niet onder stoelen of banken dat ze nog enorm veel houdt van de vader van haar vier kinderen: Elizabeth (25), James (24), Georgina (17) en Gabriel (12).

Gevraagd of ze nog hield van de 66-jarige Stoneszanger, antwoordde Jerry: "Jawel, heel veel zelfs. We praten elkaar nog altijd enkele keren per week. Mick is ook een schitterende vader".



Hall en Jagger in 1978.
Hall en Jagger in 1978.



Tuinieren

Maar een reünie, dat zit er voor Jerry niet in. Niet alleen omdat Mick al enkele jaren een relatie heeft met model L'Wren Scott, maar ook en vooral omdat Jerry geen relatie meer wil. "Ik haal mijn pleziertjes nu elders. IK tuinier graag en 's morgens haal ik warme eitjes uit mijn kippenren. Ik ben nog altijd een romanticus, en ik vind het huwelijk een prachtige zaak, maar ik heb de ware nog niet gevonden".

Geen Brit meer
Mocht ze nog een relatie aangaan, zou het wellicht niet meer met een Brit zijn. "Ik heb ergens gelezen dat de Britse mannen de beroerdste minnaars zijn, veel slechter dan de Spanjaarden en de Italianen. Dus voor een Brit opteren, is wellicht niet zo'n goed idee".



29-10-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ik verdiende je liefde niet

Ik verdiende je liefde niet



http://img90.imageshack.us/img90/4533/liv841024x768fp2.jpg


Je ogen staan nog steeds
in mijn geheugen gegrift.
Ik wil helemaal niet aan je denken,
maar ik kan je niet vergeten.
Ik hoor je naam
fluisterend om mij heen.
Ik mis je verschijning,
voel me soms zo alleen.
Ik wil niet aan je denken,
maar in mijn hart zit nog
zoveel liefde voor jou,
die blijft maar aan je denken.
Ik zou je willen vergeten,
maar ik zie je ogen in mijn gedachten,
ik hoor je stem in mijn hart,
ik verdiende je liefde niet
je was te goed voor me
maar ik kan je niet vergeten,
je stem spreekt nog steeds in mijn hart.



29-10-2009 om 14:07 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
28-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2 geeft gratis concert om val van Muur te herdenken

U2 geeft gratis concert om val van Muur te herdenken

Om Vertigo te beluisteren klik op de foto






U2 zal in Duitsland een gratis concert ten beste geven om de val van de Muur te herdenken. Het optreden zal op 5 november dan ook plaatsvinden op een symbolische plek: vlak voor de Brandenburger Tor, de enige bewaard gebleven stadspoort van Berlijn. "Dat is een zeer boeiende plek om te spelen, bijna twintig jaar nadat Oost en West weer herenigd werden", beseft Paul McGuinness, de manager van de groep.

"Er worden tienduizenden fans verwacht", vertrouwt een bron toe aan de 'Daily Mirror'. "Dit wordt ongetwijfeld de meest schrijnende plek waar de bandleden ooit gespeeld hebben." Stukken van het optreden zullen live doorgestraald worden naar de MTV European Music Awards, die op datzelfde moment plaatsvinden.


28-10-2009 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Springsteen cancelt show na overlijden neef

Springsteen cancelt show na overlijden neef

Om Dancing in the dark te beluisteren druk op de foto






Bruce Springsteen heeft gisteravond zijn optreden in Kansas afgelast nadat zijn neef, Lenny Sullivan dood werd aangetroffen in zijn hotelkamer. Sullivan werkte al tien jaar als assistent roadmanager voor The Boss. Het zou niet om een verdacht overlijden gaan. Sullivan was slechts 36 en wort op de website van Springsteen omschreven als "een warm en gevoelig man, geliefd door Bruce, de band en de crew". Springsteen heeft beloofd dat het op een latere datum zal plaatsgrijpen.


28-10-2009 om 18:28 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson derde best verdienende dode

Michael Jackson derde best verdienende dode

Om ' Billy Jean ' te beluisteren klik op de foto







Sinds zijn dood heeft Michael Jackson al 90 miljoen dollar (55 miljoen euro) opgebracht. Daarmee belandt de 'King of Pop' voorlopig op de derde plek in de lijst van 'best verdienende overleden beroemdheden'. Zijn albums gingen uiteraard als zoete broodjes over de toonbank, maar ook de verkoop van Jackson-spullen -denk maar aan zijn haarlokken- leverde een pak geld op. "In Hollywood is het vet misschien van de soep, maar in het graf valt nog heel wat poen te verdienen", stelt journalist Matthew Miller vast.

De eerste plaats in de Forbes-lijst was vorig jaar nog weggelegd voor Elvis Presley, maar de 'King of Rock and Roll' zakt nu terug naar de vierde stek. De toppositie is een kolfje naar de hand van Yves Saint Laurent, die uit zijn kledingmerk en de verkoop van zijn kunstcollectie 350 miljoen dollar (237 miljoen euro) wist te puren. Songschrijvers Richard Rodgers en Oscar Hammerstein kaapten de tweede plaats weg dankzij de successen van hun Broadway-musicals.



28-10-2009 om 14:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hype rond Clouseau lijkt voorbij

Hype rond Clouseau lijkt voorbij

Om ' Zie me graag ' te beluisteren klik op de foto






De grote hype rond de jaarlijkse concertreeks van Clouseau in het Sportpaleis lijkt voorbij. Gisteren werd weliswaar een zesde concert in de '10x10'-reeks aangekondigd, maar dat is slechts klein bier in vergelijking met 2004 en 2007: toen vulden de Wauters-broers telkens achttien Sportpaleizen. "De nieuwsgierigen vallen af en de grote Clouseaufans blijven over. Zolang die nog steeds met vele tienduizenden zijn, zijn wij supercontent", besluit Kris Wauters in 'Het Laatste Nieuws'.

Door het nieuwe concept -het podium staat in het midden- kunnen er deze jaargang telkens 2.000 fans extra binnen. Het aantal Sportpaleizen is dus geen correcte waardemeter, maar de toeschouwersaantallen zijn dat wél. En daar is duidelijk wat mee aan de hand: tussen 2003 en 2007 gingen er telkens ruim 200.000 kaartjes van de hand, vorig jaar waren het er net geen 150.000 en nu zijn er nog maar iets meer dan 75.000 tickets de deur uitgegaan. "Maar de campagne moet nog beginnen", waarschuwt Kris. "Veel lager dan vorig jaar zullen we niet uitkomen."



28-10-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jean-Marie Pfaff bant sponsor van zijn kraag


Jean-Marie Pfaff bant sponsor van zijn kraag

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jean-Marie-Pfaff-1.jpg?t=1256731573
Pfaff gaat vandaag met een witte col door het leven.


Jean-Marie Pfaff gaat voortaan met een witte hemdskraag door het leven. De pionier van de 'gesponsorde col' zou tot 2011 Bingoal op zijn hemden dragen, maar houdt die nu maagdelijk wit. "Het contract met het gokkantoor is geschorst", laat zijn raadsman weten.

Onbetaalde facturen
"Bingoal heeft nog wat flink wat facturen openstaan. Zolang die niet betaald zijn, blijft Jean-Maries kraag onbedrukt." Bingoal erkent de problemen. "Het klopt inderdaad dat er nog onbetaalde facturen bestaan", zegt Joeri Impens van Bingoal in de krant Het Laatste Nieuws.

Internationale gokkantoren
"Alle Belgische bookmakers hebben het momenteel erg moeilijk omdat onze markt overspoeld wordt door internationale gokkantoren die hier geen belastingen betalen. Daarom hebben wij gevraagd het contract op te schorten."



28-10-2009 om 13:45 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robert Pattinson (voorlopig) gedumpt

Robert Pattinson (voorlopig) gedumpt


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Pattinson-en-Stewart-.jpg?t=1256732814
Pattinson en Stewart in 'Twilight'.


Het sprookje tussen 'Twilight'-koppel Robert Pattinson en Kristen Stewart is (voorlopig) voorbij. De actrice zou een einde aan hun relatie gemaakt hebben omdat Pattinson al aan trouwen dacht en ze te weinig tijd met familie en vrienden kon doorbrengen. Stewart zou ook willen dat haar lief van Londen naar Los Angeles verhuist, maar die laatste ziet een Hollywood-avontuur niet zitten. "Kristen heeft gewoon een pauze nodig", vat een vriend het probleem samen. Ontlopen kan het stel elkaar voorlopig nog niet, want ze werken in Vancouver samen aan 'Eclipse', de opvolger van 'New Moon' die binnenkort in de zalen verschijnt.

Voor hun verblijf in Canada kijkt het duo overigens niet op een euro meer of minder. Zo huurden ze in het Sheraton-hotel drie suites af: één kamer per persoon en een derde om naar muziek te luisteren of filmpjes te bekijken. "Elke suite bestaat onder meer uit twee slaapkamers en twee badkamers, met jacuzzi", weet een bron. "En het beste van al: gasten op die verdieping hebben hun eigen butler."


28-10-2009 om 13:29 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Crombé: "Toekomst Miss Belgian Beauty verzekerd"

Crombé: "Toekomst Miss Belgian Beauty verzekerd"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Cromb.jpg?t=1256731384


Miss Belgian Beauty, 's lands tweede grootste schoonheidswedstrijd, blijft bestaan. Dat meldt Ignace Crombé, organisator en stichter van Miss Belgian Beauty, in een persbericht. Crombé richtte samen met een externe partner de vennootschap Media & Event Partners International (MEPI) op. Aangevuld met professionele consultants zal die vennootschap werk maken van een eerste verkiezing van de nieuwe generatie, aldus het persbericht.
 
Relaties met Missen
Lange tijd werd gegist naar het al dan niet voortbestaan van Miss Belgian Beauty. Crombé kwam eerder in opspraak toen bleek dat hij met een aantal van zijn Missen meer dan vriendschappelijke relaties had onderhouden. Het imago van de schoonheidswedstrijd kreeg een flinke deuk, in zoverre dat Crombé besloot om in 2009 geen Miss Belgian Beauty-verkiezing te organiseren.
 
Verkiezing in 2010
In 2010 wordt dat wel het geval, zo luidt het persbericht. De Stasegemnaar besloot zijn concept niet te verkopen en richtte een nieuwe vennootschap op die het voortbestaan van de verkiezing verzekert. De werkvennootschap MEPI wordt vertegenwoordigd door Sonja Haenen (beheerder van vennootschappen) en Crombé zelf.
In januari 2010 organiseert Crombé een persconferentie waarin de eerste Miss Belgian Beauty-verkiezing van de nieuwe generatie zal worden toegelicht.



28-10-2009 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twitter organiseert seance met Michael Jackson

Twitter organiseert seance met Michael Jackson

Om Dirty Diana te beluisteren klik op de foto






Op Halloween spookt het bij Twitter. In de nacht van zaterdag op zondag wordt een seance georganiseerd om contact te krijgen met Jackson en andere dode vips.
 
De vragen moeten vooraf getweet worden door internetgebruikers, zodat esoterici ze in Londen kunnen doorspelen aan de geesten. De reacties aan gene zijde worden daarna doorgespeeld aan de twitteraars.
 
Behalve Jackson komen ook - met enig geluk - Kurt Cobain, River Phoenix en William Shakespeare aan bod.



28-10-2009 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sta niet langer stil mijn liefste

Sta niet langer stil mijn liefste


http://img526.imageshack.us/img526/7273/ashhritikdhoom2uo4.jpg


De zon verscheen,
de sterren zwegen.

De warme gloed
kwam uit het noorden
en volgde subtiel
de weg naar mijn huis.

Ik stond even stil
maar een wit
licht
deed me bewegen.

Ik zweeg,
dit was het niet,
het was geen licht.
Het was de stem
uit jouw hart die zei:
Sta niet langer stil, mijn liefste.
Maar volg deze weg naar mijn huis.

De zon verdween
en de sterren ontwaakten
uit hun diepe slaap.



28-10-2009 om 10:18 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
27-10-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heather Mills met kunstbeen in 'Dancing On Ice'?

Heather Mills met kunstbeen in 'Dancing On Ice'?



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Heather-Mills.jpg?t=1256645577



Wie dacht dat Heather Mills op haar lauweren zou rusten na haar miljoenenscheiding van Paul McCartney heeft het bij het verkeerde eind. Nadat het 41-jarige ex-model al haar beste beentje voorzette in de dansshow 'Strictly come dancing' hoopt ze nu te schitteren in de schaatswedstrijd 'Dancing On Ice'. Geen evidentie natuurlijk met een kunstbeen, zoals mag blijken uit de foto's. Na een paar minuten wennen slaagde Mills er toch in om zelfstandig een paar bewegingen uit te voeren.

"Heather is een grote fan van 'Dancing On Ice'", weet een vriend. "Mogen meeschaatsen zou voor haar heel veel betekenen. Je mag er donder op zeggen dat ze zich daar 100 procent voor zou inzetten."


In augustus 1993 werd ze aangereden door een politiemotor, haar verwondingen waren onder andere gebroken ribben, een long werd beschadigd en haar linkerbeen moest onder haar knie worden geamputeerd. Na haar ongeluk zette ze een actie op om ongebruikte protheses vanuit het Verenigd Koninkrijk naar het door oorlog verwoeste voormalig Joegoslavië te sturen. Ze kreeg in 1996 een nominatie voor de Nobelprijs voor haar inzet voor een wereldwijde ban op landmijnen.


27-10-2009 om 20:52 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijn Kolacny krijgt 'Prijs voor politieke moed'

Stijn Kolacny krijgt 'Prijs voor politieke moed'


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Stijn-Kolacny.jpg?t=1256665859



Stijn Kolacny heeft samen met RTBF-journalist Alain Gerlache de 'Prijs voor politieke moed' van B-Plus gewonnen. B Plus is een organisatie die opkomt voor de eenheid van België. Vorig jaar ging de trofee naar Jean-Michel Javaux (Ecolo) en Mathias De Clercq (Open Vld).
 
Stijn Kolacny, samen met zijn broer Steven bekend van het meisjeskoor Scala, krijgt de prijs voor zijn rol bij de vzw Belgavox. Die tweetalige organisatie organiseerde op 17 mei aan het Atomium een concert met een reeks Belgische artiesten om het wederzijds respect in België te versterken.
 
"Nimmer aflatende analyse"
Journalist Alain Gerlache krijgt de prijs voor zijn "nimmer aflatende objectieve analyse van de Franstalige actualiteit in de Vlaamse media". Gerlache geeft volgens B Plus een realistisch beeld van de Franse Gemeenschap in de Vlaamse media.
 
B Plus reikt de prijs sinds 2006 uit aan Vlaamse en Waalse bekende figuren die zich hebben onderscheiden door hun gehechtheid aan het federalisme en die zich boven de communautaire polemiek hijsen. De laureaten hebben volgens B Plus ook bijgedragen om de klassieke clichés te doorbreken en bruggen te slaan tussen beide gemeenschappen in ons land.


27-10-2009 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Biopic Sinatra: Johnny, Leonardo of George?

Biopic Sinatra: Johnny, Leonardo of George?





Drie supersterren van het witte doek staan in de rij om in de door topregisseur Martin Scorsese te filmen biopic over Frank Sinatra de rol van Ole Blue Eyes te incarneren.
 
De keuze zal gaan tussen Johnny Depp, Leonardo DiCaprio en George Clooney. Hoewel het trio samen goed is voor ruim drie miljard euro aan de box office, smachten ze allen naar een beloning in Award-vorm. Maar van de drie heeft enkel Clooney een Oscarbeeldje op de kast staan - voor zijn bijrol in de film 'Syriana'.
 
DiCaprio heeft het voordeel dat hij is uitgegroeid tot Scorsese's favoriet. 'Shutter Island', die volgend jaar in de zalen komt, is reeds hun vierde samenwerking. De dochter van de legendarische crooner, Tina, geeft de voorkeur aan Clooney. Zij vreest dat teveel gefocust zal worden op de "schaduwkanten" van haar vader (seks, geweld, alcohol en maffia). Universal Pictures, de maatschappij die de film produceert, wil een prent die het goede én het slechte van Sinatra belicht, en vindt daarvoor Johnny Depp de beste keuze.
 
Wie als winnaar uit de bus komt, hoeft zich geen zorgen te maken over zijn zangkwaliteiten. De muziek zal van plaatopnames van The Voice zelve komen.



27-10-2009 om 18:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!