Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

03-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Watts zwanger van tweede kind

Naomi Watts zwanger van tweede kind

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/naomi-watts.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Naomi Watts is in verwachting van haar tweede kind. De 39-jarige actrice is ruim drie maanden zwanger, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Een woordvoerder van Watts wil zich niet uitlaten over het privéleven van de filmster, die in juli vorig jaar beviel van zoontje Alexander Pete.

Watts en collega-acteur Liev Schreiber, de vader van Alexander Pete, zijn sinds 2005 samen. Watts veroverde in 2001 haar plek in de arthousecinema door haar hoofdrol in 'Mullholland drive'. Vervolgens speelde ze in onder meer 'The ring', '21 grams' en 'King Kong'.

De 39-jarige actrice zei onlangs nog dat ze bang was dat ze te lang gewacht had om kinderen te krijgen. "Je hebt altijd wel iets te doen", zegt ze. "Maar een baby is geweldig. Ik wil er zeker nog één. Of misschien twee, of drie."

03-07-2008 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Highway to Hell populair op begrafenissen

'Highway to Hell' populair op begrafenissen

Om Highway to hell te beluisteren druk op de foto.

.
Highway to Hell van AC/DC blijkt bijzonder populair op begrafenissen in Australië. Ook 'Ding Dong the Witch is Dead' uit the Wizard of Oz en 'Another Bites the Dust' van Queen blijken het goed te doen, meldt de Daily Telegraph.

De traditionele hymnes hebben duidelijk hun beste tijd gehad. Slechts twee van die nummers - 'Amazing Grace' en 'Abide With Me' - staan nog in de top tien van Centennial Park, de grootste begraafplaats van Adelaide. 'Highway to Hell' staat, samen met 'Stairway to Heaven' van Led Zeppelin, net buiten die top tien. Op nummer één staat 'My Way' van Frank Sinatra, gevolgd door 'Wonderful World' van Louis Armstrong.

Bij de andere minder traditionele songs staan nog 'Always Look on the Bright Side of Life' van Monty Python, 'Hit the Road Jack' van Dusty Springfield en 'I'll Sleep When I'm Dead' van Bon Jovi.

03-07-2008 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashlee Simpson verwacht een zoontje

Ashlee Simpson verwacht een zoontje

Om  L.O.V.E  te bekijken druk op de foto.

.
Het ziet ernaar uit dat Ashlee Simpson in verwachting van een zoontje is. De zangeres, die in mei trouwde met rocker Pete Wentz, heeft haar verlanglijstje achtergelaten bij de exclusieve babywinkel 'Petit Tresor' in Los Angeles. "Bijna alles is blauw", stelt een bron. "Ze hebben wel heel duidelijk gemaakt dat het een jongen wordt."

Echtgenoot Pete zei onlangs dat hij het geslacht van de baby graag op voorhand zou weten. "Het zou maar vreemd zijn als ik alles in het roze koop, terwijl het een jongen zou zijn", zei hij. En Pete heeft misschien nog meer onthuld, want hij verwees in het meervoud naar de baby. Mogelijk is Ashlee Simpson dus in verwachting van een tweeling.

03-07-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James McAvoy haat fans op toilet

James McAvoy haat fans op toilet

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/james-mcavoy.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Acteur James McAvoy houdt veel van zijn fans, maar op toilet moeten ze hem met rust laten. Mannen spreken hem op toilet vaak aan en willen hem graag een hand geven. Maar dat is niet gemakkelijk als McAvoy zelf zijn handen vol heeft. Hij vindt het ook niet aangenaam als zijn buurman tijdens het plassen plots vol lof over zijn laatste film begint praten.

McAvoy is niet de enige acteur die op toilet wel eens te maken krijgt met opdringerige fans. Colin Firth schrok zich onlangs een ongeluk toen een fan op toilet een foto wilde maken van zijn penis. En gezien zijn situatie, was het niet eenvoudig om die camera weg te slagen

03-07-2008 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Estelle Feat
Estelle Feat
Om American Boy te bekijken druk op de foto.

.

03-07-2008 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele
Adele
Om Crazy For You te bekijken druk op de foto.

.

Adele Laurie Blue Adkins (Londen, 5 mei 1988) is een Engelse soul- en jazzzangeres.

Adele slaagde in mei 2006 voor de BRIT school, die voorbereidt op 'performing arts'. Later dat jaar toerde ze met onder andere Raul Midon, Amos Lee en Keren Ann door Groot-Brittannië als voorprogramma-act en op festivals. In 2007 begon Adele aan een solotournee door Engeland. Hierbij plaatste ze zichzelf op de internetsite Myspace, om te zien of de media aandacht aan haar besteedden en ook om een testpunt te vormen voor haar nummers.

Op 22 oktober 2007 bracht ze haar eerste single uit in Groot-Brittannië, genaamd Hometown Glory. Hierin bezingt ze de mooie kanten van de Londense wijk Tottenham, waarna ze een contract tekende bij het label XL records dat in januari 2008 haar tweede single Chasing Pavements uitbracht.

Nadat het nummer Chasing Pavements aandacht kreeg in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM, werd het nummer in week zes tot 3FM Megahit uitgeroepen in Nederland.


03-07-2008 om 01:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloren Beatles-interview na 44 jaar boven water

Verloren Beatles-interview na 44 jaar boven water

Om Yesterday te bekijken druk op de foto.

.
De Britse omroep BBC heeft een 44 jaar oud interview uitgezonden met Beatles-bandleden John Lennon en Paul McCartney. McCartney en Lennon spreken in het interview over de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten en over hun samenwerking bij het schrijven van liedjes. Het waardevolle rolletje lag al die jaren in een garage in Zuid-Londen. Filmfan Richard Jeffs besefte op zeker moment dat hij een stukje popgeschiedenis in handen had.

In goede staat
Experts waren verbaasd over de goede staat waarin het interview nog verkeerde. Het negen minuten durende interview is opgenomen in Schotse televisiestudio's en stamt uit april 1964. Het fragment wordt zaterdag nogmaals uitgezonden op BBC Radio 4.

02-07-2008 om 18:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borsato doet deze maand niks, dan volgt VTM Live

Borsato doet deze maand niks, dan volgt VTM Live

Om Wat Zou Je Doen te bekijken druk op de foto.

.
Marco Borsato gaat het er deze maand van nemen. Hij heeft besloten rust te nemen na de drukte van de afgelopen tijd. "Ik ga deze zomer heel erg veel niks doen", stelt de zanger op zijn Hyves-pagina. "Alleen maar genieten van zon, zee en strand en uiteraard van mijn gezin."

Wit licht
De 41-jarige artiest heeft naar eigen zeggen een hectische tijd achter de rug. Voor opnamen van de film 'Wit licht' verbleef hij tweeenhalve maand in Zuid-Afrika. De periode na de zomer belooft niet minder druk te worden. Het album 'Wit licht' ligt vanaf september in de winkel. Een maand later staat de zanger in Gelredome. En de film 'Wit licht' gaat in december in premiere.

VTM Live
Borsato's bezigheden in juli zien er iets anders uit. "Lekker bijslapen, lekker eten en lekker muziekje luisteren", schrijft hij verlekkerd. "En natuurlijk erg veel water, want mijn vakanties spelen zich altijd rondom water af. Zwemmen, jetski, surfen, en duiken."

Na de vakantie gaat het werk weer verder. "In augustus gaan we er weer tegenaan. We beginnen met VTM Live, een beregezellig evenement in Gent." Daarna gaat Borsato zijn nieuwe album afronden.

02-07-2008 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manager ontkent huwelijkscrisis Madonna

Manager ontkent huwelijkscrisis Madonna

Om Material Girl te bekijken druk op de foto.

.
Madonna heeft zich uitgesproken over de aanhoudende geruchten dat haar huwelijk met Guy Ritchie op de klippen is gelopen. "Madonna's echtgenoot Guy kwam maandagavond in New York aan om bij zijn vrouw en gezin te zijn, niet in een laatste poging om zijn huwelijk te redden", stelt haar manager Liz Rosenberg in het Amerikaanse tijdschrift People.

Advocaat McCartney
Na maanden van geruchten over huwelijksproblemen schreef de Britse krant The Times dat de 49-jarige superster echtscheidingsadvocate Fiona Shackleton in de arm heeft genomen. Zij stond ook Paul McCartney bij tijdens diens slepende echtscheidingszaak met Heather Mills.

02-07-2008 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedaan met kookschool voor doppers van Peter Van Asbroeck

Gedaan met kookschool voor doppers van Peter Van Asbroeck

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/peter-van-asbroeck.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nog geen jaar na de opstart is acteur Peter van Asbroeck de medewerking van de VDAB kwijt in zijn FoodJ-project. Van een vijftiental jonge werklozen die in het kasteel Bisschoppenhof in Deurne een opleiding tot chefkok volgden, staat meer dan de helft voorlopig op straat zonder diploma.

FoodJ
Tv-kok en acteur Peter Van Asbroeck startte in september 2007 met het veelbelovende FoodJ, een culinair opleidings- en tewerkstellingsproject. Werklozen die in het verleden al enkele malen de boot misten, zouden in één jaar het volwaardige beroep van kok aangeleerd krijgen.

Subsidies
Van Asbroeck sleepte tot 2009 subsidies van het Antwerpse provinciebestuur, het district Deurne en Vlaams minister Katleen Van Brempt (sp.a) uit de brand. De vzw Werkvorm zou de studenten in opdracht van de VDAB begeleiden. Maar die VDAB besliste deze week de ondersteuning stop te zetten. Naar verluidt omdat het contract met Van Asbroeck maar liep tot juni 2008.

02-07-2008 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George moet Amerikaanse tournee uitstellen

Boy George moet Amerikaanse tournee uitstellen

Om The Crying Game te bekijken druk op de foto.

.
Boy George heeft zijn Amerikaanse tournee moeten afzeggen. Hij is hiertoe genoodzaakt omdat hij geen visum krijgt voor de Verenigde Staten. De Britse artiest, die in de jaren tachtig furore maakte met zijn band Culture Club, zou niet welkom zijn omdat er een rechtszaak tegen hem loopt in Engeland.

Geen visum gekregen
De 45-jarige George wordt ervan verdacht een man die hij via een datingsite had ontmoet vorig jaar tegen zijn wil te hebben vastgehouden in zijn appartement in de Britse hoofdstad. In november wordt een uitspraak in de rechtszaak verwacht. Vorige week werd al bekend dat de visumaanvraag van de artiest was geweigerd, nu blijkt ook een tweede poging te zijn mislukt. George verklaarde dinsdag teleurgesteld te zijn dat hij zijn tournee moet afzeggen. "Ik vind het heel vervelend dat ik mijn Amerikaanse fans niet zal zien."

Tournee uitgesteld
De zanger zei van plan te zijn om zijn toer langs 25 Amerikaanse steden, die op 10 juli van start zou gaan, te verplaatsen naar de winter.

02-07-2008 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Yannis Markopoulos
Yannis Markopoulos
Om Greek Instrumental te bekijken druk op de foto.

.

02-07-2008 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Roberto Carlos
Roberto Carlos
Om Amigo te bekijken druk op de foto.

.
Roberto Carlos Braga (Cachoeiro de Itapemirim, 19 april 1941) is een Braziliaanse zanger en componist. In de jaren '60 was hij een van de voormannen van de Braziliaanse rock-'n-rollstroming Jovem Guarda ("De Jonge Garde"). Later maakte hij meer romantische en religieuze muziek. Verder heeft hij in verscheidene films gespeeld.

Roberto Carlos is geboren in het binnenland van Espírito Santo. Zijn vader Robertino Braga was horlogemaker, en zijn moeder Laura Moreira Braga naaister. Hij was het vierde en jongste kind van het gezin. Zijn broers en zus heten Lauro, Carlos en Norma. Als kind had Roberto Carlos de bijnaam Zunga. Hij was een rustig en dromerig kind. Hij luisterde veel naar de radio, maar speelde ook voetbal, op de fiets of met de vlieger, of ging zwemmen in de rivier. Zijn idool in die tijd was Bob Nelson, een Braziliaanse artiest die zich als cowboy kleedde en countrymuziek zong.

Op zijn zesde verloor hij een deel van zijn linkerbeen bij een treinongeluk. Sindsdien gebruikt hij een prothese vanaf zijn knie.

Toen hij 9 was, zong hij voor het eerst op de radio. Dit was op aansporing van zijn moeder, in een kinderprogramma op het lokale radiostation ZYL-9. Hij voerde de bolero Amor y más amor uit. Hiermee behaalde hij de eerste plaats in een soort wedstrijd, en won en handvol snoepjes. Ook de volgende twee zondagen won hij, waarna hij veel gevraagd werd om in het radioprogramma op te treden.

Hij leerde piano en gitaar te spelen. Eerst van zijn moeder, later als amateur op het Conservatorium van Cachoeiro de Itapemirim. Ook begon de gitarist die hem op het radioprogramma begeleid had, Zé Nogueira, hem gitaarles te geven. De gitaar waarop hij dit deed, is later aan Roberto Carlos cadeau gegeven, toen hij als bekende artiest zijn geboortedorp bezocht.

In de tweede helft van de jaren '50 verhuisde Roberto Carlos naar Niterói. Zoals veel adolescenten uit die tijd kwam hij in contact met de rock-'n-roll van artiesten als Elvis Presley, Little Richard, en Chuck Berry.

In 1957 nam een klasgenoot hem mee naar de wijk Tijuca, waar hij Tim Maia, Edson Trindade, José Roberto en Wellington leerde kennen. Met hen vormde hij een band, The Sputnicks. Regelmatig traden zij op in het programma Clube de Rock, gepresenteerd door Carlos Imperial op de zender TV Tupi. Toen Roberto Carlos in dit programma eens Elvis Presley imiteerde, werd hij uit de band gezet, omdat men vond dat de bandleden alleen samen mochten optreden. Later imiteerde Tim Maia in hetzelfde programma Little Richard, en werd ook uit de band gezet.

Toen Roberto Carlos in deze periode eens de songtekst van het lied Hound Dog nodig was, werd hij via een wederzijdse vriend voorgesteld aan Elvis-fan Erasmo Esteves. Later zou deze onder de artiestennaam Erasmo Carlos een belangrijke partner van Roberto Carlos worden.

In 1961 bracht Roberto Carlos zijn eerste lp, Louco por Você, uit. De meeste nummers waren geschreven door Carlos Imperial Deze lp had echter weinig succes. Roberto Carlos weigerde echter om de rock-'n-roll op te geven. Samen met Erasmo Carlos schreef hij de nummers voor zijn tweede lp, Splish Splash, waarvan een aantal singles grote hits werden.

De beweging Jovem Guarda begon met zijn derde lp, É Proibido Fumar. Roberto Carlos was een belangrijke voorman van deze Braziliaanse rock-'n-rollbeweging. Hij werd dan ook O Rei ("De Koning") genoemd, zoals met Elvis Presley ook gebeurd was.

Vanaf 1965 presenteerde hij samen met Erasmo Carlos en Wanderlea een nationaal programma op het nationale TV Record dat ook de naam Jovem Guarda had. Dit programma droeg er veel aan bij om de beweging bekend te maken. Het programma is tot 1968 in de lucht geweest.

In deze periode deed hij aan verschillende muziekfestivals mee. Toen hij als vertegenwoordiger van de Jovem Guarda een festival van MPB won, kwam hem dit op kritiek te staan. In het laatste deel van de jaren '60 was er een groeiende invloed van de soul op zijn platen.

Ook maakte hij in deze tijd een aantal films, die werden geregisseerd door Roberto Farias. Hierin speelde Roberto Carlos zichzelf, maar dan als een soort actieheld. De films zijn sterk geïnspireerd op de Beatles-films. Ook later heeft hij nog films gemaakt.

In de jaren '70 hield de Jovem Guarda op te bestaan. Dit betekende tevens een radicale koerswijziging in de carrière van Roberto Carlos. In het het vervolg componeerde hij romantische en religieuze muziek.

Buiten Brazilië heeft hij veel succes in de rest van Latijns-Amerika, Portugal, Spanje en Italië. Vanaf deze periode brengt hij elk jaar een lp in het Portugees uit, en het volgende jaar een Spaanstalige versie van dezelfde plaat. Verder maakt hij elk jaar een muziekspecial op het landelijke tv-netwerk Rede Globo, waarin hij veel gasten ontvangt.

In de jaren '80 had hij veel romantische hits. In de jaren '90 begon hij vooral de "gewone vrouw" te bezingen: klein, mollig, met een bril en boven de 40. Ook bleef hij in deze periode religieuze nummers schrijven.

In 2001 deed hij een sessie voor de Braziliaanse MTV Unplugged. De cd en de dvd kwamen echter pas zeven maanden later uit, vanwege een ruzie tussen Rede Globo en MTV, met name over de perfectionistische houding van Roberto Carlos. Later zijn er nog verschillende cd-boxes met zijn verzamelde werk uitgebracht.

In de jaren '50 trouwde Roberto Carlos met Cleonice Rossi. Met haar had hij een zoon, Roberto Carlos Segundo, en een dochter, Luciana. Het echtpaar scheidde in 1978. Hierna was hij in de jaren '80 getrouwd met de actrice Myriam Rios.

In 1991 erkende hij een buitenechtelijk kind, Rafael, als zijn zoon. Met zijn moeder, María Lucila Torres, had Roberto Carlos in 1965 een relatie gehad. Twee dagen na de erkenning van Rafael overleed zij aan borstkanker.

In de jaren '90 trouwde hij met de pedagoge Maria Rita. Deze overleed in 1999 aan een kanker aan het bekken. Dat was het enige jaar dat hij geen lp uitbracht, en geen special maakte voor Rede Globo. Uiteindelijk leidde zijn rouwperiode tot een breuk met platenmaatschappij Sony. In 2000 maakte hij het album Amor sem Limite als eerbetoon aan haar. Op deze lp schreef hij de nummers voor het eerst niet samen met Erasmo Carlos, omdat hij ze te persoonlijk vond.


02-07-2008 om 11:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muziek vult mijn leven
Muziek vult mijn leven

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lohan451024x768.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

muziek vult mijn hart met
vreugde
doet mij wegdromen
naar zonnige oorden
muziek vervult mijn hart
met zoete barensweeen
muziek is mijn leven
bevrijd mij van de angst
die in mij leeft
is de toekomst
waarin ik geloof
muziek doet mij herleven
is mijn nummer 1
waarop ik kan bouwen
muziek vervult mijn dromen

02-07-2008 om 00:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
01-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weduwe en kinderen Pavarotti hebben deal over erfenis

Weduwe en kinderen Pavarotti hebben deal over erfenis

Om Nessun Dorma te bekijken druk op de foto.

.
De weduwe en drie dochters van de overleden Italiaanse operaster Luciano Pavarotti hebben een deal gesloten over zijn erfenis.

Pavarotti's manager Terri Robson heeft gezegd dat de overeenkomst is bereikt op 'een correcte en vriendelijke wijze'. Verdere details over de overeenkomst zijn niet bekend.

Ruzie
aanse media berichtten sinds de dood van de zanger vorig jaar dat er ruzie zou zijn tussen de weduwe en de dochters over het achtergelaten vermogen. Het fortuin van de operaster wordt geschat op ongeveer driehonderd miljoen euro. Pavarotti overleed in september 2007 op 71-jarige leeftijd aan kanker in zijn woonplaats Modena.

01-07-2008 om 21:02 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bon Jovi geeft gratis concert in New York

Bon Jovi geeft gratis concert in New York

Om Living On A Prayer te bekijken druk op de foto.

.
Bon Jovi geeft volgende week zaterdag een gratis concert in Central Park. Voor frontman Jon Bon Jovi is optreden in het beroemde park in New York naar eigen zeggen een droom die uitkomt. Het concert is aangekondigd als een van de festiviteiten die het afscheid van Yankee Stadium luister moeten bijzetten. De honkballers van de New York Yankees krijgen een nieuw stadion.

Blaze of glory
Burgemeester Michael Bloomberg heeft gezegd te hopen dat het einde van het bestaan van het stadion wordt gevierd in een 'blaze of glory', refererend aan één van de hits van Bon Jovi. Vanaf morgen zijn de gratis concertkaarten te verkrijgen bij honkbalwedstrijden en andere evenementen in The Big Apple.

De rockband, die ook hits scoorde met onder meer 'Always' en 'It's my life', gaf twee weken geleden nog een concert in het Boudewijnstadion in Brussel.

01-07-2008 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stereophonics op Pukkelpop, Operator Please zegt af

Stereophonics op Pukkelpop, Operator Please zegt af

Om Dakota te bekijken druk op de foto.

.
Pukkelpop heeft opnieuw enkele namen toegevoegd aan de affiche. De bekendste naam is ongetwijfeld Stereophonics. Daarnaast zakken ook Blood Red Shoes, Leila, The Subs en The Rones in augustus af naar Kiewit. Operator Please, Dan Deacon en Jubilee laten dan weer weten dat ze afzeggen voor Pukkelpop.

Stereophonics komt op Pukkelpop de nieuwe plaat 'Pull the pin' voorstellen, het zesde studioalbum alweer voor het trio uit Wales. Naast het schuurpapieren stemgeluid van zanger Kelly Jones zijn de Stereophonics vooral bekend van radiohits als 'Mr. Writer', 'Have a nice day', 'Dakota' en meer recent 'My friends'.

Voor de nostalgici is er Blood Red Shoes. Dit Britse duo doet volgens de Pukkelpoporganisatie denken aan Nirvana, PJ Harvey en Babes in Toyland. Niets van dat bij Leila, een Britse met Iraanse roots die onlangs meegevraagd werd door Björk als support act. Begin juli brengt ze het album 'Blood, looms and blooms' uit. Leila wordt nu al getipt als een van de belangrijkste elektronische acts voor de komende jaren.

Pukkelpop voegde ook weer enkele Belgische namen toe aan de affiche. The Subs bijvoorbeeld, wiens debuutalbum in oktober verschijnt. Op 18 augustus, enkele dagen na hun aantreden op Pukkelpop, verschijnt 'Sinner songs', het eerste volwaardige album van The Rones. De Limburgse groep heeft volgens Pukkelpop op korte tijd een stevige sound ontwikkeld "die het midden houdt tussen de donkere electronica van Nine Inch Nails en de potige hooks van Queens of the Stone Age".

Voorts zijn er ook enkele afzeggingen te noteren. Het Australische Operator Please zegt zijn komst af omdat het wil werken aan een nieuw album en ook Dan Deacon en Jubilee zien zich genoodzaakt om hun Pukkelpop show te cancelen. (sps)

De ticketverkoop loopt online via Proximus Go for Music op de website van Pukkelpop en via de gebruikelijke voorverkooppunten, eveneens terug te vinden op www.pukkelpop.be.

01-07-2008 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neemt Anouk met gouden tanden afscheid op Werchter?

Neemt Anouk met gouden tanden afscheid op Werchter?

Om Michel te beluisteren druk op de foto.

.
Stapt Anouk aanstaande zondag rond 15u met gouden tanden het podium van Rock Werchter op? De Nederlandse rockster wil na zeven jaar haar blinkende glimlach terug. Die gouden glimlach zou ook wel eens een soort gouden handdruk kunnen zijn: Anouk wil ermee stoppen.

Hoesjes
Hoewel heel veel mensen haar destijds vertelden dat het aartslelijk was, wil Anouk opnieuw gouden hoesjes over haar tanden laten spannen. Dat heeft ze verteld in het programma RTL Boulevard. In het gesprek liet Anouk ook doorschemeren binnenkort haar microfoon aan de wilgen te zullen hangen. Ze wil namelijk als songwriter werken voor andere artiesten. "Als het eenmaal kan, ben ik weg. Misschien wel sneller dan je zou verwachten. En dan kan niemand me meer vinden."

01-07-2008 om 12:43 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piet Veerman
Piet Veerman
Om Sailling Home te bekijken druk op de foto.

.
Piet Veerman (Volendam, 1 maart 1943) is een Nederlandse zanger.

Veerman begon in het hobby-bandje The Everly Kosters, en werd bekend met de groep The Cats. Vanaf de monsterhit Lea (1968) zong Piet Veerman de meeste lead vocals in op de singles in plaats van Cees Veerman (geen familie). In 1975 begon hij een solocarrière (Rolling On A River), maar pas in 1985 nam hij definitief afscheid van The Cats. De groep spande een rechtszaak tegen Veerman aan, maar verloor.

Twee jaar later scoorde Veerman een nummer-1 hit met het nummer Sailin' home (1987). De platenmaatschappij weigerde een videoclip op te nemen en Veronica heeft toen zelf een videoclip gemaakt omdat het nummer zo hoog in de Top 40 stond. Na het maken van de clip behaalde het liedje ook de eerste plaats en bleef vier weken op nummer 1 staan.

Op 30 augustus 2007 maakten de redactieleden Johan Tol en Michel Veerman van het magazine "One way wind" in het Noordhollands Dagblad bekend dat zij werken aan een autobiografie van de voormalige leadzanger van The Cats.

  • In Volendam, waar veel mensen een bijnaam hebben, staat Veerman bekend als 'Koster'.
  • Tijdens de oudjaarslijst van Radio 2's Top 2000 staat Veerman ook genoteerd met zijn nummer 1-hit uit 1987.
  • Op 24 maart 2006 kreeg Piet, evenals de andere nog in leven zijnde Cats, de onderscheiding Lid in de Orde van Oranje-Nassau

01-07-2008 om 12:18 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
30-06-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dromen
Dromen

De afbeelding “http://img145.imageshack.us/img145/7532/go4carmenelectra068yh9.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

30-06-2008 om 23:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!