Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen overweegt zangcarrière op te geven

Lily Allen overweegt zangcarrière op te geven

Om Smile te bekijken druk op de foto.

.
Lily Allen is misschien van plan om te stoppen met zingen. De 23-jarige zangeres laat haar beslissing afhangen van het succes van haar tweede cd 'Stuck on the Naughty Step'. Ze vreest dat het niet gemakkelijk zal zijn na het succes van haar eerste album, 'Alright, Still', uit 2006.

"Ik ben op 15 jaar gestopt met studeren. Ik ben geen geniale liedjesschrijver", zegt Allen. "Ik denk dat ik eigenlijk in niets echt goed ben. Daarom ben ik wat bang voor de reacties van de mensen. Als ze het haten, dan probeer ik gewoon wat anders." Maar zelfs als ze stopt, wil ze de muziekwereld niet verlaten. Ze ziet zich achter de schermen van de muziekindustrie werken.

Vorige week waren er nog geruchten dat Allen op haar nieuwe cd misschien wel een duet zal zingen met Lindsay Lohan. Het album ligt pas volgend jaar in de winkels. Hieronder alvast nog eens de hit 'Smile' waarmee ze doorbrak.

04-07-2008 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé krijgt 625.000 euro voor één optreden

Beyoncé krijgt 625.000 euro voor één optreden

Om Naughty Girl te bekijken druk op de foto.

.
Zangeres Beyonce Knowles krijgt 625.000 euro voor één optreden op het Bermuda muziekfestival. De helft krijgt ze voor haar concert, de andere helft voor haar onkosten. Samen met Alicia Keys en UB40 zal ze het programma van het festival kleuren. De organisatoren hopen het kleine eiland in de Atlantische Oceaan dankzij de komst van Beyoncé op de wereldkaart te zetten.

Onlangs kreeg ook Amy Winehouse een groot bedrag voor een eenmalig optreden. De zangeres zou de som van 1,2 miljoen euro gekregen hebben van Roman Abramovich, eigenaar van voetbalclub Chelsea.

04-07-2008 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rock Werchter maakt zich op voor tweede festivaldag

Rock Werchter maakt zich op voor tweede festivaldag

Om REM te bekijken druk op de foto.


Na een eerste festivaldag die voor de hulpdiensten zonder noemenswaardige problemen is verlopen, maakt Rock Werchter zich deze ochtend op voor de tweede dag. Om 12 uur treedt The BlackBox Revelation aan op het hoofdpodium, gevolgd door Monza, Slayer, Babyshambles en Jay-Z. Headliners vandaag zijn Neil Young, The Verve en Moby. Vandaag worden opnieuw bijna 80.000 mensen op de festivalweide verwacht.

Nog tickets te koop
"Het Rode Kruis heeft gisteren een 600-tal mensen verzorgd, wat een laag aantal is voor Rock Werchter. Negen mensen moesten naar het ziekenhuis worden gevoerd. In geen enkel geval ging het om ernstige zaken. De politie moest niemand oppakken. Wel werden controles uitgevoerd op mensen die tickets verkochten. Het is overigens echt niet nodig een ticket op de zwarte markt te kopen, vermits er elke dag nog zo'n 2.000 aan de kassa te koop zijn", aldus Dirk Claes, burgemeester van Rotselaar.

Goed weer
De felle regenval had donderdagavond hier en daar voor modder gezorgd op het terrein. "Deze nacht is hard gewerkt om de weide weer optimaal te maken. Waar er modder was is zand aangevoerd. Vandaag wordt goed weer voorspeld zodat er op dat vlak geen problemen te verwachten zijn", aldus Claes. De festivalweide is voorzien van een drainagesysteem om regenwater af te voeren naar omliggende grachten. Er liggen ook overal beschermende matten.

04-07-2008 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse actrice Lieke opnieuw in Playboy

Nederlandse actrice Lieke opnieuw in Playboy

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/lieke-van-lexmond.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Lieke van Lexmond is binnenkort wederom naakt te bewonderen in Playboy. De actrice, wiens lichaam al in het afgelopen kerstnummer van het tijdschrift prijkte, is in de septembereditie te zien met een nieuwe fotoreportage.

Hoge temperaturen
De 25-jarige brunette verklaart dat ze "ontzettend blij" was met het resultaat van de eerste fotoshoot en dat de reacties daarop "overweldigend" waren. Daarom ging ze akkoord met een nieuwe samenwerking. "Om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten kan ik alvast vertellen dat we hoge temperaturen op gaan zoeken."

GTST
Hoeveel Van Lexmond, die de rol van Charlie speelt in 'Goede Tijden Slechte Tijden', opstrijkt voor de naaktreportage is niet bekend. Welk bedrag ze voor de vorige fotoserie heeft ontvangen, is ook nooit prijsgegeven.

04-07-2008 om 13:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Peta biedt Sharon Stone hersenscan aan

Peta biedt Sharon Stone hersenscan aan

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/sharon-stone-2.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Peta heeft Sharon Stone een opmerkelijk voorstel gedaan. De dierenrechtenorganisatie biedt de actrice een hersenscan aan om te bepalen of ze een afwijking heeft die het haar onmogelijk maakt medelijden te hebben met anderen. Dat de 50-jarige filmster zich regelmatig hult in bont is de aanleiding voor de allerminst vriendelijke brief.

Video's gestuurd
Ingrid Newkirk, het hoofd van Peta, legt aan Stone uit hoe vossen, nertsen en konijnen onder erbarmelijke omstandigheden worden gefokt en geslacht voor hun huid. "We hebben je video's gestuurd waarop te zien is dat dieren in bontfokkerijen hun leven doorbrengen in krappe, vieze kooien", schrijft ze in de brief, die de Amerikaanse website TMZ heeft gepubliceerd.

Lichamelijke oorzaak
Met de hersenscan, waarvoor Peta bereid is de kosten op zich te nemen, wil de organisatie bepalen of Stones vermeende gebrek aan compassie een lichamelijke oorzaak heeft. "Met een beetje hulp kun je misschien een gevoel van medeleven ontwikkelen en je drang intomen om je schouders op te halen voor verschillende vormen van lijden en geweld."

04-07-2008 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Abba eventjes samen voor première van 'Mamma Mia!'

Abba eventjes samen voor première van 'Mamma Mia!'

Om Super Trouper te bekijken te bekijken druk op de foto.

.
De legendarische Zweedse popgroep Abba komt vandaag na 25 jaar in Stockholm nog eens samen voor de première van de film "Mamma Mia!". De vier popsymbolen zullen er de verfilming van de musical "Mamma Mia!" met Meryl Streep en Pierce Brosnan bijwonen. Van een echte reünie is allerminst sprake.

Galapremière
Een woordvoerster van filmdistributeur UIP liet weten dat Benny Andersson (61), ex-bandlid en songwriter, en Bjorn Ulvaeus (63) samen met Agneta Faltskog (58) en Anni-Frid naar de galapremière wilden gaan. Het waren Meryl Streep en Pierce Brosnan die erop aangestuurd hebben om de film behalve in Londen en Berlijn ook in Zweden, de thuisbasis van Abba, in première te laten gaan.

Faltskog
Enkel de geïsoleerde levensstijl van Faltskog bemoeilijkte de tijdelijke reünie. In 2004 haakte ze op het laatste nippertje af voor een eenmalig optreden in Bristol om de dertigste verjaardag van Abba's Eurosongoverwinning (in 1974 met 'Waterloo') te vieren. Abba splitte in 1982.

04-07-2008 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Earth Wind & Fire
Earth Wind & Fire
Om September te bekijken druk op de foto.

.

Earth, Wind and Fire (EWF) behoorde tot de populairste groepen van de zeventiger jaren. De Amerikaanse band werd in 1969 in Chicago opgericht door Maurice White, die reeds zijn sporen had verdiend als sessiedrummer voor het Chess-label.

Aanvankelijk heette de groep nog Salty Peppers. White vond die naam echter niet universeel genoeg voor de plannen die hij met de band had. Hij herdoopte hem in 'Earth, Wind & Fire', naar de elementen aarde, lucht en vuur in zijn astrologische kaart. Lucht (air) vond hij niet goed klinken, dus dat werd 'Wind'. Live wordt de groep ook wel aangeduid als 'The Mighty Elements of the Universe'.

Na de eerste 2 albums ('Earth, Wind & Fire' en 'Need of Love') werd de band feitelijk opgedoekt. Mede-oprichters Wade Flemons en Donald Whitehead waren het niet eens met de muzikale visie die Maurice voor zijn band in gedachte had. Alleen de broers Maurice en Verdine White (basgitarist) bleven over. De manager van de band had Maurice verteld dat als de band een jonger en breder publiek wilde aanspreken, hij voor het uitvoeren van die visie beter jonge getalenteerde musici kon recruteren in plaats van verder gaan met 'oude(re) jazzmuzikanten'. De nieuwkomers waren: Philip Bailey, Larry Dunn, Jessica Cleaves, Roland Baustista en Roland Laws. Hun album Open Our Eyes (1974) werd een groot succes. In 1975 was de soundtrack That's the Way of the World een nog groter succes en vestigde de band definitief aan de top waar ze vele jaren zouden verblijven. Earth, Wind and Fire speelt soulmuziek, waarbij percussie, blazers, de kalimba, bas en zangpartijen een voorname rol spelen.

In hun hoogtijdagen bestond Earth, Wind and Fire uit maar liefst negen bandleden: Maurice White (zang, percussie, kalimba en drums), Verdine White (basgitaar), Fred White (drums), Philip Bailey (zang, percussie), Al McKay (gitaar), Johnny Graham (gitaar), Larry Dunn (keyboard), Ralph Johnson (zang, percussie en drums) en Andrew Woolfolk (saxofoon). Zij werden in deze periode op het podium en in de studio bijgestaan door de blazerssectie The Phenix Horns, welke gevormd werd door Donald Myrick (saxofoon), Louis Satterfield (trombone), Michael Harris (trompet) en Rahmlee Michael Davis (trompet). Zowel Donald Myrick en Louis -Lui lui- Satterfield zijn inmiddels overleden in repectievelijk 1993 en 2004. In de jaren tachtig hebben de Phenix Horns veel gewerkt met Phil Collins. Een bekende deun van Phil Collins waarop zij spelen is het nummer "Saturday Nights and Sunday Mornings". Dit nummer is beter bekend als de programma-tune van Barend & van Dorp.

Maurice White heeft een charismatische uitstraling en een prachtige tenorstem. De falsettostem van Philip Bailey heeft mede het geluid van de band bepaald. Verdine White wordt ook wel eens de meest dynamische bassist uit de funkgeschiedenis genoemd.

Verder werd het geluid van Earth Wind & Fire sterk bepaald door de kalimba, een Afrikaanse duimpiano die op vele hits te horen is. Maurice White noemde zelfs zijn productiemaatschappij naar dit instrument, Kalimba Productions.

Aan de covers van de LP's werd altijd extra aandacht besteed. Vanaf de Spirit-LP uit 1976 gebruikte de band Egyptische symbolen en piramiden om haar imago te versterken. Deze symbolen waren deels ook terug te vinden in de kleding van de bandleden en de aankleding van hun podia voor live-concerten. Tijdens de verschillende tours van de jaren 70 verdwenen de bandleden aan het eind van hun optredens in een piramide die later uiteen zou klappen. Ook werd bassist Verdine White tijdens zijn bassolo's via een truc in horizontale positie gebracht waarbij deze dan verder bleef spelen terwijl hij in "mid air" bleef hangen.

Aan de aankleding van de optredens werd veel aandacht geschonken. De effecten voor de tournee in 1978 werden ontwikkeld door de goochelaar Doug Henning. In het zelfde jaar werkte Earth, Wind and Fire ook mee aan de productie van Robert Stigwood's "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band".

Vlak na de opnames van het 1980-album Faces verliet gitarist Al McKay de band en werd vervangen door Roland Bautista, die begin jaren 70 al bij EWF gespeeld had.

Voor de Raise!-tour van 1981/82 werd een geheel nieuwe podium-act bedacht, waarbij het gebruik van laser-technieken centraal zou komen te staan. Op 26 en 27 februari 1982 was EWF met deze show te zien in de Rotterdamse Ahoy'.

Vanaf 1975 werkte Maurice White ook als tekstschrijver en producer voor talloze anderen. Hij produceerde onder meer voor The Emotions (The Best of My love), Deniece Williams (Free), Neil Diamond en Barbara Streisand. Ondertussen was Earth, Wind and Fire aan beide zijden van de oceaan succesvol. Hun meest succesvolle album was All 'n All met hits als Fantasy, Jupiter en Serpentine Fire. Daarna volgden successen met het album I Am (Boogie Wonderland, After the Love Has Gone), Raise (Let's groove, I've Had Enough) en Powerlight(Fall in Love With Me) uit 1983. In datzelfde jaar besloot Maurice White om het geluid van de band drastisch te veranderen. Op het album Electric Universe waren de kenmerkende blazers (Phenix Horns) verdwenen en klonk de band meer rocky dan funky. Het album flopte voor EWF-maatstaven en Maurice White besloot de band tijdelijk te ontbinden. In de periode tussen 1983 en 1987 waren de leden actief met soloprojecten. Maurice White bracht in 1985 zijn eerste en tot dusver enige soloalbum uit. Philip Bailey scoorde een wereldhit met Easy Lover (samen met Phil Collins). In 1987 kwamen de leden weer bijeen in een kleinere bezetting. Het album Touch the World was weer een succes met hits als System of Survival en Thinking of You. De daarna geproduceerde albums waren minder succesvol (Heritage, Millennium, In the Name of Love, The Promise).
Aan het begin van de jaren negentig werd bij bandleider Maurice White een lichte vorm van de ziekte van Parkinson geconstateerd. Mede hierdoor toert hij niet langer met de band. White heeft zijn eigen studio in Santa Monica, Los Angeles waar hij teksten schrijft en muziek produceert voor EWF en andere artiesten. Op 20 september 2005 is het nieuwe album Illumination werelwijd uitgebracht op het Sanctuary Records label. Dit album kent vele gastartiesten zoals Jimmy Jam en Terry Lewis, Raphael Saadiq, Brian McKnight, Floetry, Black Eyed Peas en Musiq Soulchild. Het album is tot nu toe goed ontvangen door zowel de longtime-fans als door de muziekcritici. Het album heeft een goede balans tussen oud en nieuw. Hiermee zal de muziek niet alleen de bestaande fans aanspreken maar Earth, Wind & Fire ook onder de aandacht brengen bij de huidige generaties. De Mighty Elements zijn nog steeds springlevend en weer helemaal "in". Volgens de huidige frontman tijdens de optredens, Philip Bailey, heeft EWF "sinds 20 jaar niet meer zo in de belangstelling gestaan als nu".

Philip Bailey, Verdine White en Ralph Johnson zijn de enige originele bandleden die nu nog optreden. Zij worden aangevuld met sessiemuzikanten om het geheel compleet te maken. Ook Philips vrouw (Kristal Bailey), die ooit achtergrondzangers was bij de Isley Brothers tourt met de band mee.

Ex-guitarist Al McKay treedt eveneens op met zijn eigen band, onder de naam The Al McKay All Stars en brengt dan de zgn. "Earth, Wind & Fire Experience". In deze band speelt ook ex-Phenix Horns trompettist Michael Harris mee en tot voor kort ook Rahmlee Michael Davis, eveneens van de Phenix Horns. Rahmlee M. Davis treedt tegenwoordig solo op. De band van Al McKay speelt vooral het jaren zeventig-werk van EWF toen Al zelf nog teksten schreef voor de band (o.a. Singasong, September). Een andere ex-guitarist Sheldon Reynolds heeft onder de naam Devoted Spirits een tribute album uitgebracht met songs van Earth Wind and Fire, afgewisseld met enkele nieuwe, eigen nummers. Op dit album spelen ook Larry Dunn mee en Morris Pleasure (twee ex-keyboardspelers van de groep).

In de afgelopen jaren is Earth, Wind & Fire gewaardeerd met tal van awards en prijzen voor hun oeuvre van de afgelopen dertig jaar: De Rock Walk of Fame, Bet Lifetime Achievement Award, de ASCAP Rhythm and Soul Heritage Award, de Rock and Roll Hall of Fame, the Hollywood Walk of Fame, naast de vele (dubbel- en multi-) platina albums, gouden platen en de zes Grammy Awards die de groep heeft mogen ontvangen.

In de zomer van 2005 toert Earth, Wind and Fire met rockgroep Chicago door de Verenigde Staten van Amerika. Begin 2006 deed de band een korte Japanse tournee en op 7 mei 2006 trad EWF op in de Rotterdamse Ahoy'. In 2008 is Earth, Wind & Fire op wereldtoernee gegaan met de 'Beyond The Elements' tour. Op 14 maart werd het Gelredome in Arnhem aangedaan.


04-07-2008 om 13:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Des'ree
Des'ree
Om You Gotta Be te bekijken druk op de foto.

.

Des'ree (Londen, 30 november 1968) is de artiestennaam van Desiree Weeks, een Britse zangeres, die in de jaren '90 van de vorige eeuw enkele hits scoorde. Haar grootste succes in Nederland haalde ze in 1998, toen het nummer Life op nummer 1 kwam. De single You Gotta Be uit 1994 was echter haar grootste internationale succes. Het nummer behaalde de vijfde plaats in de Verenigde Staten en werd maar liefst drie keer een top 20-hit in het Verenigd Koninkrijk. In Nederland kwam het nummer nooit verder dan de tipparade.

In 1993 scoort Des'ree een bescheiden hit met Delicate, een duet met Terence Trent D'Arby. In 1996 is zij te zien in Romeo en Julia als zangeres. Het nummer Kissing You verschijnt op de soundtrack, en later ook op haar eigen album Supernatural.


04-07-2008 om 10:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
03-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zwevende vlinders
Zwevende Vlinders

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/shannon.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.

jij vlinder zwevend
door de lucht
een diepe zucht
zoals jij danst op het
ritme van de wind
vlinder jij vriend van mij
jij raakt mijn hart
tovert er magie in
vlinder als ik jou zie
voel ik mij vrij
de liefde die stroomt
de sterren die stralen
voor jouw vlinder
jij engel
god heeft jouw naar de
aarde gezonden
om de liefde en vrede
te brengen onder de mensheid
jij vliegt in ieders buik
jij mooie vlinder

03-07-2008 om 23:26 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Watts zwanger van tweede kind

Naomi Watts zwanger van tweede kind

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/naomi-watts.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Naomi Watts is in verwachting van haar tweede kind. De 39-jarige actrice is ruim drie maanden zwanger, zo meldt het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. Een woordvoerder van Watts wil zich niet uitlaten over het privéleven van de filmster, die in juli vorig jaar beviel van zoontje Alexander Pete.

Watts en collega-acteur Liev Schreiber, de vader van Alexander Pete, zijn sinds 2005 samen. Watts veroverde in 2001 haar plek in de arthousecinema door haar hoofdrol in 'Mullholland drive'. Vervolgens speelde ze in onder meer 'The ring', '21 grams' en 'King Kong'.

De 39-jarige actrice zei onlangs nog dat ze bang was dat ze te lang gewacht had om kinderen te krijgen. "Je hebt altijd wel iets te doen", zegt ze. "Maar een baby is geweldig. Ik wil er zeker nog één. Of misschien twee, of drie."

03-07-2008 om 19:55 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Highway to Hell populair op begrafenissen

'Highway to Hell' populair op begrafenissen

Om Highway to hell te beluisteren druk op de foto.

.
Highway to Hell van AC/DC blijkt bijzonder populair op begrafenissen in Australië. Ook 'Ding Dong the Witch is Dead' uit the Wizard of Oz en 'Another Bites the Dust' van Queen blijken het goed te doen, meldt de Daily Telegraph.

De traditionele hymnes hebben duidelijk hun beste tijd gehad. Slechts twee van die nummers - 'Amazing Grace' en 'Abide With Me' - staan nog in de top tien van Centennial Park, de grootste begraafplaats van Adelaide. 'Highway to Hell' staat, samen met 'Stairway to Heaven' van Led Zeppelin, net buiten die top tien. Op nummer één staat 'My Way' van Frank Sinatra, gevolgd door 'Wonderful World' van Louis Armstrong.

Bij de andere minder traditionele songs staan nog 'Always Look on the Bright Side of Life' van Monty Python, 'Hit the Road Jack' van Dusty Springfield en 'I'll Sleep When I'm Dead' van Bon Jovi.

03-07-2008 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ashlee Simpson verwacht een zoontje

Ashlee Simpson verwacht een zoontje

Om  L.O.V.E  te bekijken druk op de foto.

.
Het ziet ernaar uit dat Ashlee Simpson in verwachting van een zoontje is. De zangeres, die in mei trouwde met rocker Pete Wentz, heeft haar verlanglijstje achtergelaten bij de exclusieve babywinkel 'Petit Tresor' in Los Angeles. "Bijna alles is blauw", stelt een bron. "Ze hebben wel heel duidelijk gemaakt dat het een jongen wordt."

Echtgenoot Pete zei onlangs dat hij het geslacht van de baby graag op voorhand zou weten. "Het zou maar vreemd zijn als ik alles in het roze koop, terwijl het een jongen zou zijn", zei hij. En Pete heeft misschien nog meer onthuld, want hij verwees in het meervoud naar de baby. Mogelijk is Ashlee Simpson dus in verwachting van een tweeling.

03-07-2008 om 14:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.James McAvoy haat fans op toilet

James McAvoy haat fans op toilet

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/james-mcavoy.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Acteur James McAvoy houdt veel van zijn fans, maar op toilet moeten ze hem met rust laten. Mannen spreken hem op toilet vaak aan en willen hem graag een hand geven. Maar dat is niet gemakkelijk als McAvoy zelf zijn handen vol heeft. Hij vindt het ook niet aangenaam als zijn buurman tijdens het plassen plots vol lof over zijn laatste film begint praten.

McAvoy is niet de enige acteur die op toilet wel eens te maken krijgt met opdringerige fans. Colin Firth schrok zich onlangs een ongeluk toen een fan op toilet een foto wilde maken van zijn penis. En gezien zijn situatie, was het niet eenvoudig om die camera weg te slagen

03-07-2008 om 14:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Estelle Feat
Estelle Feat
Om American Boy te bekijken druk op de foto.

.

03-07-2008 om 14:19 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Adele
Adele
Om Crazy For You te bekijken druk op de foto.

.

Adele Laurie Blue Adkins (Londen, 5 mei 1988) is een Engelse soul- en jazzzangeres.

Adele slaagde in mei 2006 voor de BRIT school, die voorbereidt op 'performing arts'. Later dat jaar toerde ze met onder andere Raul Midon, Amos Lee en Keren Ann door Groot-Brittannië als voorprogramma-act en op festivals. In 2007 begon Adele aan een solotournee door Engeland. Hierbij plaatste ze zichzelf op de internetsite Myspace, om te zien of de media aandacht aan haar besteedden en ook om een testpunt te vormen voor haar nummers.

Op 22 oktober 2007 bracht ze haar eerste single uit in Groot-Brittannië, genaamd Hometown Glory. Hierin bezingt ze de mooie kanten van de Londense wijk Tottenham, waarna ze een contract tekende bij het label XL records dat in januari 2008 haar tweede single Chasing Pavements uitbracht.

Nadat het nummer Chasing Pavements aandacht kreeg in de ochtendshow van Giel Beelen op 3FM, werd het nummer in week zes tot 3FM Megahit uitgeroepen in Nederland.


03-07-2008 om 01:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
02-07-2008
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verloren Beatles-interview na 44 jaar boven water

Verloren Beatles-interview na 44 jaar boven water

Om Yesterday te bekijken druk op de foto.

.
De Britse omroep BBC heeft een 44 jaar oud interview uitgezonden met Beatles-bandleden John Lennon en Paul McCartney. McCartney en Lennon spreken in het interview over de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten en over hun samenwerking bij het schrijven van liedjes. Het waardevolle rolletje lag al die jaren in een garage in Zuid-Londen. Filmfan Richard Jeffs besefte op zeker moment dat hij een stukje popgeschiedenis in handen had.

In goede staat
Experts waren verbaasd over de goede staat waarin het interview nog verkeerde. Het negen minuten durende interview is opgenomen in Schotse televisiestudio's en stamt uit april 1964. Het fragment wordt zaterdag nogmaals uitgezonden op BBC Radio 4.

02-07-2008 om 18:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Borsato doet deze maand niks, dan volgt VTM Live

Borsato doet deze maand niks, dan volgt VTM Live

Om Wat Zou Je Doen te bekijken druk op de foto.

.
Marco Borsato gaat het er deze maand van nemen. Hij heeft besloten rust te nemen na de drukte van de afgelopen tijd. "Ik ga deze zomer heel erg veel niks doen", stelt de zanger op zijn Hyves-pagina. "Alleen maar genieten van zon, zee en strand en uiteraard van mijn gezin."

Wit licht
De 41-jarige artiest heeft naar eigen zeggen een hectische tijd achter de rug. Voor opnamen van de film 'Wit licht' verbleef hij tweeenhalve maand in Zuid-Afrika. De periode na de zomer belooft niet minder druk te worden. Het album 'Wit licht' ligt vanaf september in de winkel. Een maand later staat de zanger in Gelredome. En de film 'Wit licht' gaat in december in premiere.

VTM Live
Borsato's bezigheden in juli zien er iets anders uit. "Lekker bijslapen, lekker eten en lekker muziekje luisteren", schrijft hij verlekkerd. "En natuurlijk erg veel water, want mijn vakanties spelen zich altijd rondom water af. Zwemmen, jetski, surfen, en duiken."

Na de vakantie gaat het werk weer verder. "In augustus gaan we er weer tegenaan. We beginnen met VTM Live, een beregezellig evenement in Gent." Daarna gaat Borsato zijn nieuwe album afronden.

02-07-2008 om 13:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Manager ontkent huwelijkscrisis Madonna

Manager ontkent huwelijkscrisis Madonna

Om Material Girl te bekijken druk op de foto.

.
Madonna heeft zich uitgesproken over de aanhoudende geruchten dat haar huwelijk met Guy Ritchie op de klippen is gelopen. "Madonna's echtgenoot Guy kwam maandagavond in New York aan om bij zijn vrouw en gezin te zijn, niet in een laatste poging om zijn huwelijk te redden", stelt haar manager Liz Rosenberg in het Amerikaanse tijdschrift People.

Advocaat McCartney
Na maanden van geruchten over huwelijksproblemen schreef de Britse krant The Times dat de 49-jarige superster echtscheidingsadvocate Fiona Shackleton in de arm heeft genomen. Zij stond ook Paul McCartney bij tijdens diens slepende echtscheidingszaak met Heather Mills.

02-07-2008 om 13:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gedaan met kookschool voor doppers van Peter Van Asbroeck

Gedaan met kookschool voor doppers van Peter Van Asbroeck

De afbeelding “http://i298.photobucket.com/albums/mm275/dimieken/peter-van-asbroeck.jpg” kan niet worden weergegeven, omdat hij fouten bevat.
Nog geen jaar na de opstart is acteur Peter van Asbroeck de medewerking van de VDAB kwijt in zijn FoodJ-project. Van een vijftiental jonge werklozen die in het kasteel Bisschoppenhof in Deurne een opleiding tot chefkok volgden, staat meer dan de helft voorlopig op straat zonder diploma.

FoodJ
Tv-kok en acteur Peter Van Asbroeck startte in september 2007 met het veelbelovende FoodJ, een culinair opleidings- en tewerkstellingsproject. Werklozen die in het verleden al enkele malen de boot misten, zouden in één jaar het volwaardige beroep van kok aangeleerd krijgen.

Subsidies
Van Asbroeck sleepte tot 2009 subsidies van het Antwerpse provinciebestuur, het district Deurne en Vlaams minister Katleen Van Brempt (sp.a) uit de brand. De vzw Werkvorm zou de studenten in opdracht van de VDAB begeleiden. Maar die VDAB besliste deze week de ondersteuning stop te zetten. Naar verluidt omdat het contract met Van Asbroeck maar liep tot juni 2008.

02-07-2008 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boy George moet Amerikaanse tournee uitstellen

Boy George moet Amerikaanse tournee uitstellen

Om The Crying Game te bekijken druk op de foto.

.
Boy George heeft zijn Amerikaanse tournee moeten afzeggen. Hij is hiertoe genoodzaakt omdat hij geen visum krijgt voor de Verenigde Staten. De Britse artiest, die in de jaren tachtig furore maakte met zijn band Culture Club, zou niet welkom zijn omdat er een rechtszaak tegen hem loopt in Engeland.

Geen visum gekregen
De 45-jarige George wordt ervan verdacht een man die hij via een datingsite had ontmoet vorig jaar tegen zijn wil te hebben vastgehouden in zijn appartement in de Britse hoofdstad. In november wordt een uitspraak in de rechtszaak verwacht. Vorige week werd al bekend dat de visumaanvraag van de artiest was geweigerd, nu blijkt ook een tweede poging te zijn mislukt. George verklaarde dinsdag teleurgesteld te zijn dat hij zijn tournee moet afzeggen. "Ik vind het heel vervelend dat ik mijn Amerikaanse fans niet zal zien."

Tournee uitgesteld
De zanger zei van plan te zijn om zijn toer langs 25 Amerikaanse steden, die op 10 juli van start zou gaan, te verplaatsen naar de winter.

02-07-2008 om 12:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!