Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

29-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum poseert met kersverse baby

Heidi Klum poseert met kersverse baby


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Heidi-Klum-1.jpg?t=1259503402
Foto: Heidiklum.com.


Kersverse mama Heidi Klum poseert trots met haar vierde kind, dochtertje Lou Samuel, op haar eigen website.

Gezinsgeluk
Het topmodel is te zien met een minimum aan make-up, maar de kersverse mama straalt duidelijk door haar gezinsgeluk. Het babymeisje is ondertussen bijna twee maanden oud, ze werd geboren op 9 oktober. In het begeleidende tekstje legt Heidi Klum uit hoe gelukkig ze is, ook zegt ze erg trots te zijn op haar vierde kind. "Ze is onbeschrijflijk mooi, het was liefde op het eerste gezicht", aldus de celeb. Samen met haar man Seal heeft ze al twee zoontjes, met haar ex-vriend kreeg ze een dochtertje.



29-11-2009 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kathleen in duet met Danny de Munk

Kathleen in duet met Danny de Munk

Klik op de foto om 'Dat Afgezaagde Zinnetje' te beluisteren






Kathleen Aerts, de 'afvallige' blonde van K3, bracht gisteren de eerste single uit haar soloalbum 'Kathleen in Symfonie' uit, een duet met de Nederlandse zanger Danny de Munk.

Met 'Dat Afgezaagde Zinnetje', een bewerking van 'Something Stupid' van Frank en Nancy Sinatra, ging voor Kathleen een droom in vervulling. Immers, zo zegt ze zelf, "als klein meisje was ik stiekem verliefd op Danny de Munk". Te oordelen aan de blikken die ze hem in  toewerpt, is die verliefdheid nog niet helemaal geblust. Go for it, Danny!


29-11-2009 om 14:51 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Duitsland bekroont Kate Winslet voor The reader

Duitsland bekroont Kate Winslet voor 'The reader'

Klik op de foto om de trailer te bekijken






Kate Winslet heeft in Duitsland een Bambi Award gekregen voor haar rol in 'The reader'. In die film speelt de Britse actrice een Duitse vrouw met een naziverleden.

"Sinds we de film hier gemaakt hebben, zoek ik altijd naar manieren om terug te komen, het was zo bijzonder", zei de 34-jarige Winslet na de prijsuitreiking. Eerder mocht ze ook al een Oscar afhalen voor haar rol in 'The reader'.

De Oostenrijkse acteur Christopher Waltz, te zien in 'Inglorious basterds' van Quentin Tarantino, kreeg de prijs voor beste internationale acteur.

De Bambi Awards worden jaarlijks uitgedeeld voor prestaties in de film-, muziek-, televisie- en sportwereld. Ook zangeres Shakira ontving een Award.



29-11-2009 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
28-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Themalied Music for Life komt van K's Choice

Themalied Music for Life komt van K's Choice

Klik op de foto om 'Not An Addict' van hun te beluisteren






K's Choice neemt dit jaar het themalied van Music for Life voor zijn rekening. 'When I lay beside you' werd speciaal voor de eindejaarsactie door Gert Bettens gecomponeerd.

Het nummer zal maandag voor het eerst te horen zijn op Studio Brussel. Dan zal Marcel Vanthilt ook bekendmaken welke presentatoren het Glazen Huis intrekken.

Music for Life vindt dit jaar plaats van 19 tot 24 december. Het Glazen Huis wordt opnieuw neergezet in het Gentse.

De opbrengst gaat integraal naar de strijd tegen malaria. Vorig jaar maakte Tom Helsen ('Home') het themalied.


K's Choice is een Belgische rockband uit Antwerpen. De kern van de band wordt gevormd door Sarah Bettens (zang, gitaar) en Gert Bettens (gitaar, keyboard en zang), die broer en zus van elkaar zijn. Eric Grossman (basgitaar), Jan van Sichem Jr. (gitaar) en Koen Liekens (drums) staan hen bij.



28-11-2009 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vader Abraham schrijft lied Songfestival Nederland

Vader Abraham schrijft lied Songfestival Nederland

Klik op de foto om 'Het Smurfenlied' van hem nog eens te beluisteren






Pierre Kartner, alias Vader Abraham, zal het Nederlandse lied voor het Eurovisiesongfestival 2010 schrijven en componeren. Hij is door de TROS gevraagd een Nederlandstalig nummer te maken, zo maakte de omroep vandaag bekend.

 
De TROS verzorgt volgend jaar de uitzending van het Songfestival, dat in mei in Oslo wordt gehouden. Aan dit evenement gaat het Nationaal Songfestival vooraf. De TROS wijdt hier twee uitzendingen aan, in januari en februari. De omroep maakt binnenkort bekend hoe dit nationale evenement wordt ingevuld.




28-11-2009 om 19:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eva Mendes: Met hoertjes praten was zeer leerrijk

Eva Mendes: "Met hoertjes praten was zeer leerrijk"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Eva-Mendes-1.jpg?t=1259419867



Eva Mendes heeft enkele hoertjes bezocht om zich beter te kunnen inleven in haar filmrol. Zelf speelt ze in 'Bad Lieutenant: Port of Call' -aan de zijde van Nicolas Cage- een drugsverslaafde prostituee. "Ik sprak specifiek met callgirls, het type dat mannen ontmoet in grote flats.  Met hen praten, was voor mij een leerrijke ervaring."

Mendes vergelijkt haar nieuwste werk met kunst omdat het enorm verschilt van wat ze in het verleden gedaan heeft. "Net een Picasso die je in het museum ziet hangen. Je voelt je ertoe aangetrokken en je aanvaardt het als kunst, ook al kan je niet precies uitleggen waar die fascinatie vandaan komt", aldus de actrice.



28-11-2009 om 15:52 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Biel gelooft in aliens

Jessica Biel gelooft in aliens


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jessica-Biel.jpg?t=1259419673



De Robbie Williams-theorie maakt school, want nu laat ook Jessica Biel weten dat ze in het bestaan van buitenaardse wezens gelooft. "Er moet zeker intelligent leven op andere planeten bestaan. De ruimte is gewoon te groot om daar niet in te geloven", stelt de actrice.

In de animatiefilm Planet 51 leent Biel zelf haar stem aan zo'n vreemd creatuur. "Hopelijk doet deze prent de mensen nadenken. Dat lukt enkel als je zelf openstaat voor verandering. Als je rekening houdt met alle mogelijke scenario's kan je groeien en meer over jezelf leren."


28-11-2009 om 15:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joe d'Urso en Willie Nile met Light Of Day in Antwerpen

Joe d'Urso en Willie Nile met Light Of Day in Antwerpen

Klik op de foto om 'House Of A Thousand Guitars' te beluisteren van Willie Nile






Op woensdag 9 december komt de concertreeks van Light Of Day naar ons land. In Bar Mondial in hartje Antwerpen staan dan onder meer Joe d'Urso en Willie Nile op het podium. Light Of Day is een evenement dat sedert tien jaar georganiseerd wordt en geld inzamelt voor het onderzoek naar de ziekte van Parkinson.

Gestart als een eenmalig evenement met Joe Grushecky en een gastoptreden van Bruce Springsteen, is Light Of Day ondertussen uitgegroeid tot een concertreeks die niet alleen in Amerika volle zalen trekt, maar sinds een paar jaar ook de plas oversteekt naar Europa. De voorbije jaren stonden onder andere Bruce Springsteen, Southside Johnny, Joe d'Urso, Garland Jeffreys en Buddy Miller er meermaals op het podium.

Voor het concert van 9 december zakken Joe d'Urso, Willie Nile, Jesse Malin en Marah af naar Antwerpen. Tickets kosten 15 euro.



28-11-2009 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
27-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rani De Coninck bevallen van zoontje Leon

Rani De Coninck bevallen van zoontje Leon



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Rani-De-Coninck.jpg?t=1259357677


Televisiepresentatrice Rani De Coninck (39) is woensdag bevallen van een zoontje, zo heeft de persdienst van vtm gemeld. De jongen, die de naam Leon kreeg, woog bij de geboorte 3,810 kilo en was 53,5 centimeter groot.
 
Het kindje kwam zoals gepland met een keizersnee ter wereld. De moeder herstelt heel goed van de ingreep, liet de commerciële zender weten.
 
Donkerblond
"Het is een flinke kerel met een ferme bos donkerblond haar. Ook zijn broer Beau (15) en zus Dora (13) zijn in de wolken", wordt vader Laurens Verbeke in de mededeling geciteerd. Beau en Dora zijn de kinderen die de presentatrice van vtm-programma's als 'Mijn restaurant', 'Het verstand van Vlaanderen' en 'Vips' met haar ex-man Gust De Coster kreeg.
 
"Rani, Beau, Dora en Leon stellen het zeer op prijs dat u hen de kans laat in alle rust samen te genieten", staat nog in de mededeling.



27-11-2009 om 22:36 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De beste gitaarriffs aller tijden

De beste gitaarriffs aller tijden

Klik op de foto om 'Sweet Child O' Mine' te beluisteren van Guns N' Roses






'Voodoo Child (Slight Return)' van Jimi Hendrix werd uitgeroepen tot de song met de beste gitaarriff aller tijden. Het nummer uit 1970 haalde het van de Guns N' Roses-klassieker  'Sweet Child O'Mine' in een poll van website MusicRadar.com. 'Whole Lotta Love' van Led Zeppelin haalde brons.

Recente songs
Slechts twee nummers uit het voorbije decennium belandden in de lijst: 'Plug In Baby' van Muse op 11 en 'Seven Nation Army' van The White Stripes op 15.

Experiment en vakmanschap
"Bijna veertig jaar na zijn voortijdig overlijden blijft Jimi Hendrix de onbetwiste zwaargewichtkampioen van de rockgitaar. Het is geen wonder dat van de huidige generatie enkel Jack White en Matt Bellamy in de hogere regionen van onze lijst staan. Ze hebben beiden immers de unieke mengeling van Hendrix' experimenteel instinct en vakmanschap geërfd. Wat onze lijst vooral aantoont, is dat anno 2009 klassieke rock overeind blijft", aldus Mike Goldsmith, hoofdredacteur van MusicRadar.com.


Beste gitaarriffs aller tijden
1. The Jimi Hendrix Experience - 'Voodoo Child (Slight Return)'
2. Guns N' Roses- 'Sweet Child O' Mine'
3. Led Zeppelin- 'Whole Lotta Love'
4. Deep Purple - 'Smoke On The Water'
5. Derek and the Dominos - 'Layla'
6. AC/DC - 'Back In Black'
7. Metallica - 'Enter Sandman'
8. The Beatles - 'Day Tripper'
9. Nirvana - 'Smells Like Teen Spirit'
10. The Rolling Stones - '(I Can't Get No) Satisfaction'
11. Black Sabbath - 'Paranoid'
12. Muse - 'Plug In Baby'
13. Eddie Van Halen - 'Ain't Talkin' 'Bout Love'
14. The Kinks - 'You Really Got Me'
15. The White Stripes - 'Seven Nation Army'
16. AC/DC - 'Highway to Hell'
17. Led Zeppelin - 'Heartbreaker'
18. Black Sabbath - 'Iron Man'
19. Led Zeppelin - 'Black Dog'
20. Michael Jackson - 'Beat It'



27-11-2009 om 20:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Whitney kan het niet meer, of wel?

Whitney kan het niet meer, of wel?

Klik op de foto om de clip te bekijken






Er woedt een hevige discussie op het internet of zangeres Whitney Houston het nog wel kan, of niet. Haar opgemerkte optreden tijdens de finale van 'Dancing with the Stars' ontlokte celeb-watcher Perez Hilton zelfs de kop: "Whitney verkracht haar klassieker!" Niet iedereen is het daar echter mee eens.

Verslavingen
Wij laten in zo'n geval graag het oordeel aan uzelve over. Maar ALS u het ons TOCH zou vragen, dan lijkt het ons dat Whitneys stem inderdaad enigszins geleden heeft onder de aanhoudende drugs- en drankverslaving. Haar verleidelijke looks mogen dan wel terug zijn, haar fantastisch stemgeluid (nog) niet



27-11-2009 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stones weer op tournee in 2010

Stones weer op tournee in 2010

Klik op de foto om 'Satisfaction' te beluisteren






De Rolling Stones gaan volgend jaar weer op wereldtournee. Dat zegt tenminste Ekaterina Ivanova, het 20-jarige vriendinnetje van Ronnie Wood (62). Dat was niet de bedoeling, want de plannen zijn nog niet helemaal rond. Maar het bericht gaat nu toch al de wereld rond.
De Stones gingen voor het laatst op wereldreis in 2006-07 met de Bigger Bang Tour. Die bracht hen meer dan 400 miljoen euro op.



27-11-2009 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Metalzanger Ronnie James Dio heeft kanker

Metalzanger Ronnie James Dio heeft kanker

Klik op de foto om 'Rainbow in the Dark' te beluisteren





Bij metalzanger Ronnie James Dio is maagkanker vastgesteld. Dat heeft de Britse omroep BBC vandaag gemeld. Dio was niet alleen zanger van zijn eigen gelijknamige band, maar ook onder meer van Black Sabbath, Rainbow en momenteel ook Heaven and Hell.
 
Wendy Dio schreef op de officiële website van haar man dat de ziekte bij Ronnie James in een vroeg stadium is vastgesteld, en dat haar man meteen een behandeling is gestart. "Eenmaal hij deze draak verslagen heeft, zal Dio weer op het podium te zien zijn", klinkt het.
 
Tournee afgelast
De 67-jarige Dio diende vorige week een Europese tournee af te gelasten omdat hij zich niet goed voelde. Uiteindelijk werd hij naar een ziekenhuis afgevoerd.
 
Bovenop zijn werk met onder meer Dio, Black Sabbath en Rainbow is hij voor het grote publiek bekend als de zanger van de hit 'Love is all' van Deep Purple-bassist Roger Glover. Hij vertolkte met een symfonieorkest ook 'Smoke on the Water' bij het tweede concert van Deep Purple.



27-11-2009 om 15:14 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Robbie Williams vraagt lief ten huwelijk op Australische radio

Robbie Williams vraagt lief ten huwelijk op Australische radio

Klik op de foto om  de 14 Tracks van ' Reality Killed The Video Star ' te beluisteren






"Is er iemand met wie je zou willen trouwen? Wil je met mij trouwen?" Zo vroeg Robbie Williams zijn aanstaande Ayda Field ten huwelijk in de studio van de Australische radiozender 2DayFM. Robbie liet zich het aanzoek live ontglippen tijdens de ochtendshow van Kyle en Jackie O in Sydney.

De zanger was er om zijn nieuwe album 'Reality Killed the Video Star' te promoten, maar hij achtte de tijd blijkbaar ook rijp voor andere dingen. De dertigjarige actrice Ayda had Robbie vergezeld naar de studio. Jackie vroeg Robbie of hij misschien nog nieuws te melden had in de stad die bekend staat voor huwelijksaanzoeken van beroemdheden en baf, toen rolden spontaan bovenstaande woorden over zijn lippen.

Gemeend?
En ja hoor, Ayda zei wel degelijk 'ja'. Het koppel is al twee jaar samen. Het hele gedoe bleek ook helemaal niet voorbereid. Robbie gebruikte dan maar de ring van presentatrice Jackie om over de vingers van zijn toekomstige te schuiven. Robbies woordvoerder heeft nog niet bevestigd of het aanzoek wel gemeend was.

Tijdens het interview zei de zanger nog maar eens dat hij Take That mist. "Ik heb altijd opnieuw in een band willen zitten na Take That. Ik zag de liefde die ze voor elkaar voelen. Daar wil ik ook wel wat van."



27-11-2009 om 13:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.McCartney brengt hommage aan The Beatles en Lennon

McCartney brengt hommage aan The Beatles en Lennon

Klik op de foto om 'Highway ' uit de cd  'Good Evening New York City ' te beluisteren







Het nieuwe album van Paul McCartney 'Good Evening New York City' is een hommage aan The Beatles, en in het bijzonder aan John Lennon. Dat heeft de legendarische Britse zanger zelf verklaard. Het album verschijnt op 7 december in Groot-Brittannië.

Overledenen
"Het album is een manier om The Beatles terug tot leven te roepen en om hulde te brengen aan de overleden groepsleden, John Lennon en George Harrison, net zoals aan mijn overleden vrouw Linda. Ik wil zo opnieuw met hen in contact te komen. Dit is een triestig en emotioneel moment", vertelde McCartney.

John Lennon
Een nieuw nummer op dit album 'Here Today' is speciaal geschreven ter nagedachtenis van John Lennon. "Ik besefte pas in het clipje van het lied dat ik eigenlijk publiekelijk verklaarde dat ik van hem hield." "Het is niet gemakkelijk om dit te doen. Toen ik 18 jaar was, zou ik hierover niet getreurd of nagedacht hebben. Nu kan ik dit wel", legt McCartney uit.

Concerten
George Harrison, de voormalige gitarist van The Beatles, overleed in 2001 aan longkanker. John Lennon werd in 1980 in New York vermoord. McCartney's vrouw Linda stierf in 1998 aan borstkanker. Het nieuwe album van de 67-jarige zanger bevat delen van de drie concerten die hij in juli 2009 gaf in New York's City Field waar The Beatles in 1965 hun eerste optreden op Amerikaanse bodem speelden.



27-11-2009 om 10:35 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
26-11-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Queen of Rock 'n' Roll Tina Turner wordt vandaag 70

Queen of Rock 'n' Roll Tina Turner werdt vandaag 70

Klik op de foto om 'Private dancer' te beluisteren





Ze swingt nog als een trein, maar werdt vandaag wel 70


Zeventig wordt de onverwoestbare Tina Turner vandaag, maar ze kan makkelijk tien jaar liegen. Zelf zegt de zangeres dat cijfers er niet toe doen en daarom werpen wij er haar een handvol toe. Het hoeft niet altijd confetti te zijn. Hans-Maarten Post
De vrouw die op 26 november 1939 in het Amerikaanse Nutbush (Tennessee) geboren werd als Anna Mae Bullock, viert een dubbele verjaardag. Niet alleen zijn er die zeventig kaarsjes. Er is ook de 25ste verjaardag van Private dancer. Die plaat werd op 16november 1984 uitgebracht en betekende een comeback die niemand voor mogelijk had gehouden. Wie herinnert zich niet hits als What's love got to do with it en Let's stay together?


Meer dan dertig jaar. Zolang had Tina Turner haar ex-man Ike Turner al niet meer gesproken toen die op 21december 2007 overleed. Met Ike Turner werd ze beroemd. Maar in haar autobiografie schreef ze er ook over hoe hij haar mishandelde. In 1978 werd de echtscheiding definitief. Het cijfer had ook 36 cent kunnen zijn. Zoveel had ze op zak toen ze in 1976 Ike van het ene op het andere moment verliet na een ruzie.


Zeventien jaar is het leeftijdsverschil tussen Tina Turner en haar huidige partner, de Duitse platenbaas Erwin Bach. De twee ontmoetten elkaar in 1985. Ze hebben huizen in Zwitserland en Frankrijk. Tina heeft vier zonen: eentje uit een relatie met een saxofonist uit Ikes band, eentje met Ike, en voorts is ze ook de moeder van Ikes twee zonen uit een vorige relatie.



Als het over Tina gaat, zijn de cijfers meestal om van te duizelen. Toen ze in '88 optrad in Rio de Janeiro, betaalden er meer dan 180.000 fans voor een kaartje. Dat leverde haar toen een vermelding op in het Guinness Book of Records. Geen enkele soloartiest zou tijdens zijn of haar carrière meer concerttickets verkocht hebben dan tante Tina.


Vijftig jaar op het podium. Dat vierde Tina Turner in 2008 met haar 50th anniversary tour. Velen hadden gedacht dat ze op pensioen was, maar uiteindelijk deed ze er na acht jaar stilte dus toch een concerttournee bij. Ze verbrak de stilte, gepast, tijdens de 50ste uitreiking van de Grammy Awards. De tour bracht haar begin dit jaar ook vijf keer naar het Antwerpse Sportpaleis. De laatste keer dat we haar hier zagen?


Hoe lang haar beroemde benen zijn, dat weet alleen Tina Turner zelf. Maar ook de Amerikaanse president Bush kon het niet nalaten om er een opmerking over te maken toen hij La Turner in 2005 huldigde. Hij omschreef haar benen toen als ‘de meest beroemde uit de showbizz'.




26-11-2009 om 19:32 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suikerrock duurt volgend jaar 5 dagen

Suikerrock duurt volgend jaar 5 dagen


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Suikerrock.jpg?t=1259247508


De 24ste editie van het Tiense stadsfestival Suikerrock zal volgend jaar liefst 5 dagen tellen. Tot nog toe duurde het festival slechts 3 dagen, met uitzondering van de 20ste editie in 2006, toen eenmalig een vierde dag werd toegevoegd voor een show van dj Tiësto.
 
Het festival zal in 2010 starten op woensdag 28 juli en afgesloten worden op zondag 1 augustus. Op weekdagen starten de optredens 's avonds, op zaterdag en zondag is dat 's namiddags al het geval.
 
Suikerrock is een van de grootste stadsfestivals van het land. Voor de 23e editie kwamen dit jaar 125.000 bezoekers opdagen, een record. Headliners dit jaar waren Simple Minds, Anouk en Status Quo. Andere topnamen die in het verleden op de affiches prijkten zijn Lionel Richie, Roxy Music, Zucchero, Lauryn Hill, UB40, Scorpions en Iggy Pop. Voor de editie van 2010 zijn nog geen namen bekend.



26-11-2009 om 16:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Muppets scoren internethit met Bohemian Rhapsody

Muppets scoren internethit met Bohemian Rhapsody

Klik op de foto om de clip te beluisteren






Een eerbetoon van de Muppets aan de rockgroep Queen is een enorme hit op internet. Ter gelegenheid van de achttiende sterfdag van Queen-zanger Freddie Mercury, die op 24 november 1991 overleed, maakte The Muppets Studio een alternatieve versie van de hit Bohemian Rhapsody uit 1975.

In de clip passeren alle bekende Muppet-personages de revue, waaronder Gonzo, Fozzie Bear, Miss Piggy, Animal en de Zweedse chef. Het filmpje verspreidt zich de afgelopen 24 uur in noodtempo over het internet. Op de downloadsite YouTube werd de clip in een dag al meer dan een miljoen keer bekeken.



26-11-2009 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fans vrezen voor nieuwe inzinking Susan Boyle

Fans vrezen voor nieuwe inzinking Susan Boyle

Klik op de foto om haar te beluisteren






Susan Boyle heeft haar fans en entourage de stuipen op het lijf gejaagd toen ze tijdens een concert in de VS plots in tranen uitbarstte en op haar duim begon te sabbelen nadat ze een zelfgemaakt dekentje van een fan had gekregen.

"Iedereen om haar heen weet dat de kans groot is dat ze emotioneel wordt als ze onder grote stress staat. Het lijkt erop dat haar Amerikaanse tournee haar tol heeft geëist", vertelde een anonieme bron achteraf.

Na haar deelname aan Britain's Got Talent begaf Boyle het ook al eens. "Het was alsof ik in een snelkookpan leefde die overkookte." Misschien wordt het dan ook tijd om het vuur een tikkeltje lager te zetten", zei ze toen.


26-11-2009 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandse jazzpianiste Pia Beck overleden

Nederlandse jazzpianiste Pia Beck overleden

Klik op de foto om 'That's life' te beluisteren






In haar woonplaats Torremolinos in Spanje is de Nederlandse jazzpianiste Pia Beck overleden. Beck werd 84 jaar. 
 
De van oorsprong Haagse muzikante begon in de jaren '40 bij het Miller Sextet, waarmee ze ook internationaal succes had. Korte tijd later richtte ze haar eigen combo op. Ze brak door met 'Pia's Boogie', een compositie die een klassieker werd. Met haar combo toerde Beck door Europa, maar ook lange tijd door de Verenigde Staten. Time Magazine noemde haar ooit The Flying Dutchess.
 
In de jaren '60 emigreerde ze met haar partner naar Spanje, waar ze een pianobar runde.




26-11-2009 om 15:41 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!