Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

04-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Natalia en Kevin Janssens na anderhalf jaar uit elkaar

Natalia en Kevin Janssens na anderhalf jaar uit elkaar

Klik op de foto om 'Don't stop me now' te beluisteren






Al na enkele maanden toen ze samen waren, doken er geruchten op dat de relatie tussen Natalia en Kevin Janssens ten dode was opgeschreven. Na anderhalf jaar blijken de vele roddels rond Vlaanderens meest besproken showbizzkoppel toch waarheid geworden: de zangeres (29) en haar acteur (30) zijn uit elkaar.

Enkele weken geleden stelde het koppel vast dat de liefde opgeconsumeerd was. Janssens trok zich terug in de loft die hij vorig jaar had gekocht in Berchem, Natalia bleef in haar huis in Geel wonen, dat ze een paar jaar geleden kocht en verbouwde. Vorig jaar trok Janssens nog bij Natalia in.

Geen interviews
Het viel de laatste weken op dat Janssens niet meer aanwezig was op de concerten van Natalia. Zelfs op de première van haar nieuwe show, 'Acoustelicious', was hij de grote afwezige. Als enige acteur wilde Janssens op zijn beurt, tijdens de voorstelling van de nieuwe film van Jan Verheyen (Zot van A), geen interviews geven.

Het nieuws van de breuk werd bevestigd door manager Bob Savenberg. "Natalia en Kevin zijn inderdaad uit elkaar, maar ik wil wél onderstrepen dat alle voorgaande geruchten over een breuk niet correct waren. Verder willen de twee voorlopig geen commentaar kwijt."



04-12-2009 om 18:26 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ambras ten huize Brangelina

Ambras ten huize Brangelina


http://img19.imageshack.us/img19/6590/brangelinav.jpg



Angelina Jolie en Brad Pitt hebben vorige zondag zo'n stevige 'ambras' gemaakt dat hun buren zich genoodzaakt zagen de politie erbij te halen. Dat weet showbizztijdschrift 'Star'. De ruzie vond plaats in hun huis in Los Angeles. Na twintig minuten bemiddelen konden de agenten weer vertrekken.

"Angelina is nogal van het schreeuwerige type en ze heeft de neiging om te slaan. Ze doet Brad echt pijn. Soms gaat ze zelfs zo ver dat ze dingen tegen de muur smijt", aldus een bron. Aanleiding was allicht het plan van Brad om Thanksgiving in Missouri te vieren, terwijl Angelina erop stond om in Azië de verjaardag van haar adoptiezoontje Pax te gaan vieren. "De stoppen van Brad sloegen door, hij noemde haar zelfs egoïstisch. Angelina antwoordde door een stoel doorheen de kamer te gooien. Brad was ongedeerd, maar stond te trillen op zijn benen.



04-12-2009 om 17:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eerste steen gelegd voor "nieuw Louvre" in Frankrijk

Eerste steen gelegd voor "nieuw Louvre" in Frankrijk


http://img69.imageshack.us/img69/857/louvrelens.jpg



In het Noord-Franse Lens heeft de Franse cultuurminister Frédéric Mitterrand de symbolische eerste steen gelegd voor een "antenne" van het Louvremuseum in Parijs. Het 150 miljoen euro kostende museum moet zijn deuren openen in 2012, met een Renaissancetentoonstelling.

"Op deze plaats zal een museum verrijzen dat zich tot alle culturen zal wenden", zei de bewindsman. Op de totaal 28.000 vierkante meter zal er ongeveer 6.000 vierkante meter pure tentoonstellingsruimte zijn waar werken uit het Louvre uit Parijs te bezichtigen zullen zijn. Het museum op een vroegere mijnsite in Lens zal dus geen eigen werken hebben.

Bedoeling is jaarlijks 450.000 tot 550.000 bezoekers aan te trekken.



04-12-2009 om 17:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Das Pop en Jasper Erkens grote kanshebbers MIA's

Das Pop en Jasper Erkens grote kanshebbers MIA's

Klik op de foto om 'You' van Das Pop te beluisteren



(Das Pop)


Das Pop heeft zes nominaties voor de MIA's, de Music Industry Awards, op zak. In de categorie Beste Groep neemt de band rond Bent Van Looy het onder meer op tegen Absynthe Minded, Vaya Con Dios en Clouseau.  Nieuwkomer Jasper Erkens is vier keer genomineerd. De muziekprijzen worden op 8 januari uitgereikt.

De onderscheiding "Hit van het jaar" wordt tijdens de liveshow toegekend via televoting. Het publiek kan tot 25 december stemmen op 11 categorieën. De muzieksector beslist zelf over vijf andere prijzen.




04-12-2009 om 14:24 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pesten is geen spelletje



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/pesten.jpg?t=1259871854



.

04-12-2009 om 13:24 geschreven door artist lover


» Reageer (10)
03-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ronnie Wood opgepakt voor geweld tegen Russisch liefje

Ronnie Wood opgepakt voor geweld tegen Russisch liefje

Klik op de foto om 'Ooh La La' te beluisteren






Ronnie Wood werd gisteravond aangehouden na een vlammende ruzie met zijn Russische vriendinnetje, Ekaterina Ivanova. Gechoqueerde buren belden de politie toen ze de Rolling Stone-gitarist (62) op straat tekeer zagen gaan tegen zijn twintigjarige schone.


Volgens The Sun werd Wood urenlang ondervraagd op het politiebureau en bracht hij de nacht in de cel door. Hij werd vastgehouden op verdenking van huishoudelijk geweld en uiteindelijk vrijgelaten op borg. Hij moet wel minstens zes weken ter beschikking blijven voor het verdere onderzoek. Hij werd gearresteerd in de High Street in Claygate, Esher (Surrey).

Een politiewoordvoerder bevestigde dat een 62-jarige man uit Esher, Surrey, werd aangehouden op verdenking van huishoudelijk geweld in die bewuste straat. Woods woordvoerder bevestigt dan weer dat er inderdaad een "incident" was met arrestatie.

Luxeappartement
Ronnie en Ekaterina wonen er sinds september in een luxeappartement in Ruxley Towers. Drie weken geleden sloot Wood een deal over dit eigendom van een lid van de familie Lacoste. Hij betaalt er 4.410 euro per week voor. De Rolling Stone scheidde ook al vorige maand van zijn vrouw Jo, wegens overspel. Hij had al een tijdje een relatie met de Russische cocktailserveuse.

Die relatie verloopt nogal tumultueus. Zo dreigde Ekaterina al met zelfmoord en Wood haalde zelfs op een bepaald moment zijn spullen weg uit hun woonst om het af te bollen. Waarschijnlijk kwam Wood terug naar huis omdat Ekaterina anders de vuile was zou buitenhangen. (br.hln)



03-12-2009 om 21:50 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eric Woolfson van The Alan Parsons Project overleden

Eric Woolfson van The Alan Parsons Project overleden




De Schotse componist en muzikant Eric Woolfson, medeoprichter van The Alan Parsons Project, is gisterochtend op 64-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. Dat heeft zijn vriendin Deborah Owen vandaag gemeld.

Tekstschrijver en componist
Samen met Alan Parsons vormde Woolfson van 1975 tot 1987 de spil van de Britse progressieve rockband. Woolfson was de tekstschrijver en componist van de groep. Hij speelde keyboard en zong een aantal nummers.
 
Woolfson schreef ook nummers voor andere artiesten, zoals Marianne Faithfull.
 
Vanaf het einde van de jaren '80 begon hij ook (rock)musicals te schrijven.
 
Opvallend is dat Woolfson zelf helemaal geen noten kon lezen, maar wel alles wist te spelen.



03-12-2009 om 21:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amerika gaat plat voor Susan Boyle, België reageert lauw

Amerika gaat plat voor Susan Boyle, België reageert lauw

Klik op de foto om 'Wings To Fly' te beluisteren






Het debuutalbum van Susan Boyle is een schot in de roos. 'I Dreamed A Dream' van de Schotse huisvrouw, die sinds kort door het leven gaat als wereldster, doet wereldwijd verkooprecords sneuvelen. De plaat kwam in zijn eerste week al in de muziekkast van meer dan drie miljoen fans terecht, meldt platenmaatschappij Sony Music.
 
In de Verenigde Staten en Groot-Brittannië leverde Boyle het meest succesvolle debuut van een zangeres aller tijden af. In meerdere landen steeg de cd meteen naar de hoogte regionen van de albumcharts. In België kan Susan Boyle echter nog een flink zetje gebruiken, want 'I Dreamed A Dream' is pas binnengekomen op de 61ste plaats in de Ultratop 50 van albums.
 
De 48-jarige ster maakte haar televisiedebuut op 21 januari in de talentenjacht 'Britain's Got Talent'. Sindsdien is ze niet meer uit de showbizz weg te denken.



03-12-2009 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stevie Wonder is nieuwe boodschapper van de vrede

Stevie Wonder is nieuwe 'boodschapper van de vrede

Klik op de foto om 'I just called to say I love you' te beluisteren



Stevie Wonder.


De Amerikaanse zanger Stevie Wonder is door de Verenigde Naties benoemd tot 'boodschapper van de vrede'. Hij heeft de taak gekregen om de aandacht te vestigen op personen met een handicap.
 
"Onze nieuwe boodschapper van de vrede is iemand dat wordt bewonderd door miljoenen mensen", onderstreept de huidige secretaris-generaal van de VN, Ban Ki-moon.
 
De 59-jarige Stevie Wonder, die vlak na zijn geboorte blind werd, heeft er mede voor gezorgd dat de geboortedag van Martin Luther King in de Verenigde Staten een nationale feestdag is geworden. Sinds tien jaar deelt hij ook speelgoed uit aan kinderen en gezinnen in nood. (br.hln)



03-12-2009 om 19:01 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mooiste transseksueel ter wereld

'Mooiste transseksueel ter wereld' roept op tot tolerantie


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/AiHaruna.jpg?t=1259848915


De Japanse tv-persoonlijkheid Ai Haruna - vorige maand verkozen tot 's werelds mooiste transseksueel - roept haar geboorteland op tot meer verdraagzaamheid tegenover mensen met een verschillende seksuele oriëntatie.

De 37-jarige Haruna kreeg vorige maand de titel van 'Miss International Queen 2009' in Thailand. "Ik stond ervan versteld dat er zovele transgenders probleemloos in Thaise hotels en restaurants werken", zei ze op een persconferentie in Tokio. "Japan kan nog veel leren van andere Aziatische naties als Thailand en de Filippijnen."

"Bij ons in Japan kan je dan wel wettelijk je geslacht laten veranderen op officiële documenten, transseksuelen ondervinden toch nog al te vaak hinder van uitgesproken of stille discriminatie", zei ze. Zelf werd Haruna tot vijf keer toe geweigerd als huurder "omdat de buren daar problemen mee zouden kunnen hebben".

Geslachtsoperatie op 19
Haruna, né(e) Kenji Onishi, kampt al sinds haar prille jeugd met seksualiteitsproblemen. "Ik droomde er altijd van een meisje te zijn en ooit een mooie tv-ster te worden. Maar het was lang uiterst moeilijk. Zelfs na mijn geslachtsoperatie op mijn negentiende en na mijn eerste vriendje stond ik constant voor nieuwe obstakels die me deden inzien dat ik toch geen vrouw was.

Haruna wil nu internationaal de aandacht vestigen op de problemen waarmee seksuele minderheidsgroepen geconfronteerd worden. "En natuurlijk wil ik ooit trouwen", voegde ze er nog aan toe.



03-12-2009 om 15:04 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen verdwijnt hele tijd van het podium

Lily Allen verdwijnt hele tijd van het podium

Klik op de foto om 'Smile' te beluisteren






Lily Allen last een muzikale pauze van een à twee jaar in. De 'Smile'-zangeres, die in september geen nieuw contract kreeg, zal intussen nieuwe opkomende talenten proberen te lanceren. "Mijn voorlopig laatste concert vindt in maart in Londen plaats. Daarna zal ik meer achter de schermen bezig zijn", klinkt het.

Samen met haar zus Sarah wil Allen ook een modewinkel openen waar luxekleren kunnen gehuurd worden. "Het concept is dat mode democratisch moet worden. Zeer leuke kleren tegen aanvaardbare prijzen, iedereen moet zich -ook al is het maar voor één dag- koning of koningin kunnen wanen." Daarnaast wil de zangeres ook nog tijd steken in de verdere afwerking van haar huis.



03-12-2009 om 14:36 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tien nominaties voor Beyoncé op Grammy Awards

Tien nominaties voor Beyoncé op Grammy Awards

Klik op de foto om 'Radio' te beluisteren






De Amerikaanse zangeres Beyoncé heeft tien nominaties op zak voor de Grammy Awards. Dat werd gisterenavond bekend gemaakt in Los Angeles. Zij leidt de lijst voor Taylor Swift, de Black Eyed Peas, Maxwell en Kanye West die elk zes tot acht nominaties hebben.
 
Met haar album 'I Am ... Sasha Fierce' klimt Beyoncé naar de kop met tien nominaties, onder andere in prestigieuze categorieën als 'beste single', 'beste album' en 'beste popartieste'. Op de Grammy Awards die op 31 januari plaatsvinden in Los Angeles, zal vooral de 19-jarige Taylor Swift haar pad kruisen. Deze jonge popsensatie heeft acht nominaties op zak.
 
Net achter hen volgen de Black Eyed Peas, Maxwell en Kanye West met zes nominaties. Rapper J-Z, Beyoncé's echtgenoot, en de excentrieke Lady Gaga hebben vijf nominaties.



03-12-2009 om 10:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Openbaar afscheid van Shaffy in Carré

Openbaar afscheid van Shaffy in Carré

Klik op de foto om 'Sammy' te beluisteren






Fans van Ramses Shaffy krijgen maandag de mogelijkheid afscheid te nemen van de dinsdag overleden zanger en acteur. In Koninklijk Theater Carré in Amsterdam wordt een openbare herdenkingsbijeenkomst georganiseerd. De dag daarop wordt Shaffy in besloten kring begraven. Dat maakte zijn manager bekend.
 
Tussen 16 uur en 19 uur staan de deuren van het theater in de Nederlandse hoofdstad open voor iedereen die de chansonnier de laatste eer wil bewijzen. Het lichaam van Shaffy zal in Carré aanwezig zijn, in een gesloten kist. De naasten van de zanger en acteur besloten tot het organiseren van de afscheidsdienst om het publiek de kans te geven afscheid te nemen en Shaffy's leven te vieren.



03-12-2009 om 10:21 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
02-12-2009
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Little Richard gaat weer op tournee

Little Richard gaat weer op tournee

Klik op de foto om 'Tutti Frutti' te beluisteren






De 76-jarige grondlegger van de rock-'n-roll Little Richard gaat zijn makeup nog eens uit de kast halen en plant volgend jaar een reeks shows. Pas gisteren verliet Richard Penniman de kliniek in Nashville, waar hij aan zijn heup werd geopereerd.

Little Richard was met nummers als 'Tutti Frutti', 'Lucille', 'Jenny, Jenny' en 'Good Golly Miss Molly' een van de grondleggers van de rock-'n-roll in de jaren vijftig. In de jaren zestig toerde hij met The Beatles en de Rolling Stones, die allebei zijn invloed op hun werk erkenden.



02-12-2009 om 20:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Helaasheid der Dingen

'De Helaasheid der Dingen' geselecteerd voor filmfestival van Palm Springs


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/De-Helaasheid-der-Dingen-3.jpg?t=1259772361


'De Helaasheid der Dingen', de film van regisseur Felix Van Groeningen, is geselecteerd voor het Internationaal Filmfestival van het Amerikaanse Palm Springs, dat plaatsvindt van 5 tot 18 januari 2010.

'De Helaasheid der Dingen' is de Belgische inzending voor de Oscars. Ook dingt de film mee naar een selectie voor de Golden Globes, na de Oscars waarschijnlijk de meest prestigieuze filmprijs van de Verenigde Staten. Vanaf 10 december draait de film in de Amerikaanse bioscopen.
 
De internationale première vond plaats op het Internationaal Filmfestival van Toronto. Nadien volgden Montreal en het Hamptons International Film Festival in New York, waar het drie prijzen wegkaapte. Eerder viel de film al in de prijzen op onder meer het Europees Filmfestival van Cinésonne in Parijs. Verder werd de film nog geselecteerd voor verscheidene festivals, zoals in het Zuid-Koreaanse Pusan.
 
'De Helaasheid der Dingen' is gebaseerd op het gelijknamige boek van auteur Dimitri Verhulst. In de film vertelt de auteur over de omgeving waarin hij opgroeide, en dan vooral over zijn vader en drie nonkels, die zich ophielden aan de onderkant van de samenleving.




02-12-2009 om 19:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Levensverhaal Ramses Shaffy komt volgende week toch uit

Levensverhaal Ramses Shaffy komt volgende week toch uit

Klik op de foto om 'We Zullen Doorgaan' te beluisteren






De Vlaamse uitgeverij Witsand pakt volgende week toch uit met een boek over wijlen acteur en zanger Ramses Shaffy. Het boek "Jij bent mij zo lief" zou oorspronkelijk op 8 december feestelijk worden gepresenteerd, in aanwezigheid van de chansonnier zelf. Op die dag is nu de begrafenis van Shaffy gepland. Op 76-jarige leeftijd overleed Shaffy gisteren.
 
De uitgever wil het boek in de loop van volgende week uitbrengen als een postuum eerbetoon. "Dat hij de uiteindelijke verschijning niet meer meemaakt, vinden we heel wrang", aldus een woordvoerster. "Maar het boek is al klaar en Ramses was er zelf heel tevreden over. Hij heeft het eindresultaat zo goed als helemaal gezien." Voor zover zijn gezondheid het nog toeliet, leefde hij volgens Witsand Uitgeverij naar de publicatie toe. Toen zijn gezondheidstoestand vorige week plots snel achteruit ging, werden alle plannen voor 8 december aanvankelijk opgeborgen.
 
Rode draad in boek
Kort voor zijn overlijden werkte Shaffy nog mee aan het boek. In de uitgave vertelt hij over zijn jeugd, zijn beginjaren als veelzijdig artiest, zijn successen en zijn samenwerking met onder anderen Liesbeth List. Ook de schaduwkanten van de roem gaat hij niet uit de weg: zijn lsd-gebruik, zijn alcoholverslaving en zijn weinig gestructureerde leven.
 
Rode draad door het boek zijn achttien liedjesteksten, die Shaffy beschouwde als zijn meest persoonlijke. Bij het boek zit een cd met die liedjes, vaak in zeldzame versies of opnames die nooit eerder openbaar zijn gemaakt.



02-12-2009 om 17:41 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herman Van Veen krijgt eredoctoraat van VUB

Herman Van Veen krijgt eredoctoraat van VUB

Klik op de foto om 'Opzij, Opzij, Opzij' te beluisteren






De Nederlandse artiest Herman Van Veen krijgt een eredoctoraat van de Vrije Universiteit Brussel (VUB). Van Veen wordt geëerd omwille van zijn inzet voor de Rechten van het Kind. Ook cartoonist ZAK mag zich binnenkort doctor honoris causa noemen.

Herman Van Veen is bij ons vooral bekend als zanger, maar naast zingen, schrijven, componeren, regisseren en acteren zet hij zich ook in voor de Rechten van het Kind. Hij was jarenlang bestuurslid en goodwill-ambassadeur voor Unicef Nederland.
Luidkeels verzet

Van Veen stichtte ook verschillende organisaties die de Rechten van het Kind ondersteunen in ontwikkelingslanden en Europa.

Volgens de VUB "onderscheidt de artiest zich van zijn vakgenoten door een lichtvoetige, hekelende ondertoon te gebruiken om zich kritisch en luidkeels te verzetten tegen elke vorm van humanitair onrecht".

Omdat de VUB dit jaar onder meer de 40ste verjaardag van haar eigen onafhankelijkheid viert worden er meer eredoctoraten uitgereikt dan normaal. Naast Herman Van Veen krijgen nog acht andere "persoonlijkheden" een eredoctoraat, onder wie ook cartoonist ZAK en Chris Van den Wyngaert, rechter bij het Joegoslavië-tribunaal.



02-12-2009 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Precious en The Last Station

'Precious' en 'The Last Station' voeren nominaties Spirit Awards aan


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/The-Last-Station-1.jpg?t=1259755173
Christopher Plummer en Helen Mirren in 'The Last Station'.


Het Amerikaanse sociale drama 'Precious', over een uiterst dik 16-jarig meisje uit Harlem dat door haar vader wordt bezwangerd, en de Duitse film 'Ein Russischer Sommer' (VS-titel 'The Last Station'), een biopic over de laatste levensdagen van de romanschrijver Leo Tolstoj, voeren met elk vijf nominaties het pak aan in de  nominatielijst voor de Independent Spirit Awards, de "Oscars" voor de "indies" of "onafhankelijke" film. De winnaars van die awards worden op 5 maart, twee dagen voor de Oscarshow, bekendgemaakt.
 
Beide films maken kans om als beste film uit de bus te komen. In die categorie nemen zij het op tegen '500 Days of Summer', een romantische komedie, 'Amreeka', een komedie over een Palestijnse immigrant in Illinois, en 'Sin Nombre', een drama over Mexicaanse drugsbendes.



  http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Precious.jpg?t=1259755526
Gabourey Sidibe in 'Precious'.


Beste acteurs en actrices

Voor de vrouwelijke acteursprijs nemen nieuwkomer Gabourey Sidibe ('Precious'), Gwyneth Paltrow ('Two Lovers'), Helen Mirren ('Last Station'), Maria Bello ('Downloading Nancy') en Nisreen Faour ('Amreeka') het tegen elkaar op. Bij de heren gaat de strijd tussen Joseph Gordon-Levitt ('500 Days of Summer'), Jeff Bridges ('Crazy Heart'), Colin Firth ('A Single Man'), Adam Scott ('The Vicious Kind') en Souleymane Sy Savane ('Goodbye Solo').

Minder dan twintig miljoen
Om een Spirit Award te winnen, mag een film niet meer dan 20 miljoen dollar hebben gekost. In 2010 vieren de Spirits hun 25-jarige bestaan. Sinds Hollywood aan creatieve sclerose is beginnen lijden, zijn deze prijzen steeds meer aan belang gaan winnen.



02-12-2009 om 13:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rihanna draagt altijd sexy lingerie

Rihanna draagt altijd sexy lingerie


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Rihanna-3.jpg?t=1259755743



Rihanna laat de laatste tijd niet na de nodige sekstips te geven. Vorige week vond ze dat elke vrouw haar lief/man naaktfoto's moet sturen, nu stelt ze dat vrouwen altijd veel aandacht moeten schenken aan lingerie. Vooral omdat je nooit weet wie dat later op de dag te zien krijgt. "Deze winter sta ik helemaal gek van houndstooth-ruit, kant en zijde. Ik vind dat je altijd sexy lingerie moet dragen. Zelfs wanneer je in de winter nog veel andere kleren aanhebt, zal je er erg verleidelijk uitzien wanneer je die uittrekt.

De zangeres, die na de breuk met Chris Brown single is, geeft ook toe dat ze moeite heeft om haar sexy strakke figuur te behouden. "Ik zou op een vleesarm dieet moeten. Ik voel dat mijn lichaam me zegt helemaal geen vlees te eten, maar ik mis discipline. Tenzij ik iets groots gepland heb zoals een fotoshoot of een video. Ik blijf het erg moeilijk hebben om gezond te eten.



02-12-2009 om 13:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Marilyn Monroe rookte wiet

Marilyn Monroe rookte wiet


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Marilyn-Monroe-1.jpg?t=1259750864



Een amateurfilmpje waarop te zien is hoe Marilyn Monroe een joint rookt, is vijftig jaar nadat het werd opgenomen teruggevonden op een zolder.

De film werd gekocht door verzamelaar Keya Morgan, de man had er 182.000 euro voor veil. De man die het filmpje maakte, wenst anoniem te blijven. Het copyright op bovenstaande foto wordt deze week op eBay verkocht.




02-12-2009 om 11:48 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!