Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

11-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lewis Hamilton en Nicole Scherzinger uit elkaar

Lewis Hamilton en Nicole Scherzinger uit elkaar

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Nicole-Scherzinger-1.jpg?t=1263212296


Er is een einde gekomen aan de relatie van één van de grootste Britse celebritykoppels. Lewis Hamilton, gewezen wereldkampioen Formule 1, heeft gebroken met Nicole Scherzinger, één van de (ex-)zangeressen van de Pussycat Dolls. Hamilton (25) en Scherzinger (31) zeggen allebei dat ze hun carrière voorrang willen geven. Volgens hun woordvoerder willen ze wel goede vrienden blijven.

Toch zal deze breauk hard aankomen voor Lewis Hamilton. De McLaren-piloot leerde de Hawaïaanse schone twee jaar geleden kennen tijdens de MTV Europe Awards in München en ze werden meermaals als tortelduifjes gespot in de paddock. Op minder dan twee maanden van het nieuwe Formule 1-seizoen moet Hamilton nu eerst extra-sportieve zorgen verwerken. Nicole, die Lewis ooit haar 'soulmate' noemde, van haar kant is ook druk bezig met de planning van haar solo-album na de recente split van de Pussycat Dolls.

Wilde zich niet settelen
Er waren vorig jaar nochtans geruchten dat het stel trouwplannen had. Lewis' vader Anthony noemde Nicole eerder al "een familielid". Misschien liep de relatie juist daarom op de klippen, want in september staken er berichten de kop op dat Nicole nog niet klaar was om zich te settelen. Lewis Hamilton had eerder al een relatie met Vivian Burkhardt, een Miss uit Grenada die in 2007 nog de halve finales van Miss World haalde. Nicole Scherzinger brak in 2007 met haar ex, de acteur Talan Torriero.



11-01-2010 om 13:19 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cilou Annys uit Brugge is Miss België 2010

Cilou Annys uit Brugge is Miss België 2010


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Cilou-Annys-miss-Belgie.jpg?t=1263212003


Cilou Annys uit Brugge is in het Casino van Knokke verkozen tot Miss België 2010. De 80ste Miss België uit de geschiedenis neemt het kroontje als 'mooiste meisje van het land' over van Zeynep Sever.


De 18-jarige brunette, een studente vertaler-tolk Frans-Spaans en Miss West-Vlaanderen, werd op het erepodium geflankeerd door eerste eredame Lien Aernouts (18) uit Averbode. Tweede eredames werd Binta Telemans (19) uit Schaarbeek.

De finale met 20 kandidates werd rechtstreeks uitgezonden door VIJFtv en RTL-TVi. Naast het traditionele bikinidefilé, vragenronde en muzikale acts voerden de vijf laatste deelneemsters - voor het eerst - ook een lingerienummer op.

Miss België wordt voor 40 procent gekozen door een vakjury, voor 40 procent door de televoting en voor 20 procent door Darline Devos, voorzitster van het organiserende Miss België Comité.

De finalisten onderling verkozen Sophie Pannemans (20) uit Borgworm tot Miss Sympathie.



11-01-2010 om 13:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Moord' zegt overlijdensakte Michael Jackson

'Moord' zegt overlijdensakte Michael Jackson

Klik op de foto om 'Ghosts' te beluisteren






Volgens zijn overlijdensakte werd Michael Jackson vermoord, zo onthult de Britse tabloid News of the World. Die kon de hand leggen op het nooit eerder gepubliceerde document en een bijvoegsel ervan.



Op het oorspronkelijke certificaat van 7 juli weigerde hoofdlijkschouwer Cheryl MacWillie een doodsoorzaak te vermelden. Na verder onderzoek werd de overlijdensakte op 31 augustus aangevuld en vermeldde medisch expert Christopher Rogers 'homicide'.

Lijfarts huurt topadvocaat in
Hij besluit dat Jackson overleed aan 'acute intoxicatie met Propofol' (het zware verdovingsmiddel dat hij door zijn lijfarts Conrad Murray kreeg toegediend, nvdr.) die 'te wijten was aan een injectie door een ander'. Conrad Murray heeft inmiddels een topadvocaat ingehuurd voor het geval hij zou aangeklaagd worden voor Jacksons dood op 26 juni. Michael Flanagan slaagde er eerder in een verpleegster vrij te pleiten van een moordaanklacht nadat ze Propofol aan een patiënt had toegediend.

Murray bekende aan de politie al dat hij Jackson Propofol en andere medicijnen inspoot in de uren voor diens dood.





Phil Spector

Het openbaar ministerie zal vermoedelijk beroep doen op advocaat Patrick Dixon, die meehielp om Phil Spector wegens moord te veroordelen.






Gisteren reageerde een insider van de familie Jackson: "We blijven het volste vertrouwen hebben in de politie. We willen dat ze deze zaak correct afhandelen en ervoor zorgen dat de man van wie we denken dat hij verantwoordelijk is voor het overlijden van Michael gestraft wordt. We willen ook dat de autoriteiten de details vrijgeven over wat er in de laatste uren met Michael gebeurde. We willen weten welke drugs hij precies kreeg. Heel wat informatie wordt nog geheim gehouden, en dat vinden we onbegrijpelijk".


"We zijn ervan overtuigd dat er meer dan één persoon verantwoordelijk is voor Michaels tragische dood. Joe (de vader van Michael, nvdr) zal niet rusten voor zijn zoon gerechtigheid krijgt en focust zich op de rechtszaak".



11-01-2010 om 11:51 geschreven door artist lover


» Reageer (7)
10-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse zanger Mano Solo overleden

Franse zanger Mano Solo overleden

Klik op de foto om 'Pas du Gateau' te beluisteren






De Franse zanger Mano Solo is zondag in Parijs op 46-jarige leeftijd overleden als gevolg van verscheidene aneurismes. Dat melden zijn familie, zijn vriendin en zijn medewerkster.
 
Mano Solo werd op 12 november in het ziekenhuis opgenomen na zijn laatste concert in de Olympia in Parijs.
 
Hij was schrijver, componist en zanger en maakte talrijke albums met Afrikaanse ritmes, tango-invloeden, deuntjes uit de Parijse voorsteden en poëtische teksten. Zijn nummers gingen vaak over hedendaagse problemen. Mano Solo mocht drie gouden platen in ontvangst nemen.



10-01-2010 om 18:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox koopt huis van 2 miljoen euro


Megan Fox koopt huis van 2 miljoen euro


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/megan_fox-1.jpg?t=1263137615



Megan Fox bewijst nog maar eens dat Hollywoodacteurs en -actrices niet veel te lijden hebben onder de economische crisis. Ze heeft onlangs een nieuw huis gekocht, en wat voor een. De Amerikaanse actrice telde maar liefst 3 miljoen dollar, ofwel zo'n 2 miljoen euro, neer voor het stulpje. Dat schrijft de showbizsite Tmz.com.

De 23-jarige Megan Fox wordt vooral geroemd om haar uiterlijk en minder om haar acteerprestaties. Zo werd ze onlangs nog uitgeroepen tot slechtste én meest sexy actrice van 2009. Zelf heeft ze hier niet echt een probleem mee, want haar rollen in onder andere de Transformers-films hebben haar geen windeieren gelegd.

Fox bewijst nog maar eens dat er met acteren in blockbusters goed te verdienen valt. Zo heeft ze een huis gekocht voor maar liefst 2 miljoen euro. Voor dit aardige bedrag krijgt ze wel een exclusief optrekje van 370 m² in Hollywood met vier slaapkamers, vijf badkamers en een zwembad.



10-01-2010 om 17:13 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Essen geeft startschot als culturele hoofdstad van Europa

Essen geeft startschot als culturele hoofdstad van Europa


http://img94.imageshack.us/img94/8263/essenculturelehoofdstad.jpg



In de Duitse stad Essen is gisteren officieel het startschot gegeven voor een jaar vol tentoonstellingen, opvoeringen en concerten in het hele Ruhrgebied. De stad is samen met het hele Ruhrgebied, het Turkse Istanboel en het Hongaarse Pecs een jaar lang culturele hoofdstad van Europa.



In 2010 worden tot 5 miljoen mensen verwacht voor 2.500 culturele evenementen. "In Duitsland worden we nog steeds onderschat. Dat zal veranderen", verklaarde Fritz Pleitgen, een van de organisatoren.
De Duitse president Horst Koehler en de voorzitter van de Europese Commissie, Jose Manuel Barroso, trotseerden de sneeuw om het openingsevenement bij te wonen.



10-01-2010 om 14:38 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Catherine Zeta-Jones heeft een afkeer van jonge mannen

Catherine Zeta-Jones heeft een afkeer van jonge mannen


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Catherine-Zeta-Jones-2.jpg?t=1263121667


De Welshe actrice Catherine Zeta-Jones (40) heeft het niet zo voor jonge mannen. Zij vindt ze vooral egoïstisch en narcistisch.

"Ik heb iemand nodig die gevoelig en zorgzaam is. Iemand die boven me staat en op wie ik kan leunen", aldus de actrice die in het verleden schitterde in films zoals 'Chicago', 'America's Sweethearts' en 'The Mask of Zorro'.

Zeta-Jones trouwde dan ook met de 25 jaar oudere Michael Douglas. "Hij weet precies wat hij wil en hoe het leven in elkaar zit. Daarvan ben ik onder de indruk."



10-01-2010 om 13:26 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'De slimste mens' brengt Linda De Win zelfs in Britse pers

'De slimste mens' brengt Linda De Win zelfs in Britse pers


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Linda-De-Win.jpg



Dat de deelname van Linda De Win aan 'De slimste mens' niet onopgemerkt voorbij is gegaan in ons land, wisten we al lang. Maar de 'Villa Politica'-presentatrice is nu ook al opgedoken in de Britse media. 'Hating the world's smartest woman', titelt The Guardian.

Columnist Khaled Diab denkt te weten waarom Linda De Win niet populair is geworden van haar elf deelnames aan 'De slimste mens'.
Kort van stof

"Geen enkele mannelijke deelnemer heeft ooit zoveel reactie uitgelokt, hoewel er al heel wat vervelende en arrogante exemplaren de revue gepasseerd zijn", schrijft Diab.

"Mooie jonge actrices en en modellen roepen bewondering op wanneer ze het redelijk doen in de quiz. Fans van 53-jarige De Win zijn ervan overtuigd dat ze het slachtoffer is van puur seksisme."


"De Win is volhardend en kort van stof. Terwijl dat net kwaliteiten zijn die bij oudere mannen erg gewaardeerd worden, zijn het eerder storende eigenschappen bij oudere vrouwen die werkzaam zijn in de media", aldus Diab.

"De scherpe reacties op De Win lokten in Vlaanderen ook een golf van medeleven en sympathie uit voor de journaliste. Haar mailbox loopt over van fanmail en ook op facebook verschijnen intussen de eerste steungroepen."



10-01-2010 om 11:22 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voetstappen in de sneeuw

Voetstappen in de sneeuw



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/schwarz.jpg?t=1263074313


Voetstappen in de sneeuw
Wie heeft er gegaan
Deze sporen in de sneeuw
Zullen snel vergaan
Onbekende sporen
Gaan weer verloren
Niemand weet nog wie het was
Want al gauw wordt het een grote natte plas


10-01-2010 om 10:44 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
09-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Shockrocker Marilyn Manson verloofd?

Shockrocker Marilyn Manson verloofd?

Klik op de foto om 'This Is The New Shit' te beluisteren





De wonderen zijn de wereld nog niet uit: de Amerikaanse shockrocker Marilyn Manson gaat naar verluidt trouwen. De gelukkige is actrice Evan Rachel Wood, met wie hij lange tijd een knipperlichtrelatie onderhield.

Het stel was pas enkele maanden terug samen, maar dat bleek lang genoeg om elkaar al een eerste keer eeuwige trouw te beloven.

De zanger, die erom bekend staat nooit de deur uit te gaan zonder zijn duistere make-up, startte een relatie met Wood in 2006, net na de breuk met zijn toenmalige vrouw Dita Von Teese. Maar Manson en Wood hielden het in 2008 voor bekeken, om in 2009 opnieuw kortstondig in elkaars armen te belanden. Een breuk volgde al snel, maar in het najaar van 2009 bliezen de twee hun romance nieuw leven in.

Volgens mediaberichten vroeg de 41-jarige rocker zijn vriendin op 4 januari ten huwelijk tijdens een optreden in Parijs. De 22-jarige actrice stemde meteen in. "Manson is een lieve mens, absoluut fantastisch. Het mag verbazen hoe gezond en liefdevol onze relatie is", vertelde Wood eerder over hun samenzijn.  (br.Het Nieuwsblad)




09-01-2010 om 20:47 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dannii Minogue zwanger van eerste kind

Dannii Minogue zwanger van eerste kind

Klik op de foto om 'I Begin to Wonder' te beluisteren






De Australische zangeres Dannii Minogue , zus van Kylie,  is in verwachting van haar eerste kind. Dat weet de Britse krant Daily Mirror.

Momenteel jureert ze bij het Britse programma 'X Factor'. Het is nog onduidelijk of ze dat verder zal blijven doen.

Dannii is namelijk uitgerekend voor komende zomer, net dan starten de audities voor het nieuwe seizoen.

Toekomstig vader is Kris Smith. Dannii Minogue scoorde in ons land hits met 'All I Wanna Do', 'Put the Needle On It' en 'I Begin To Wonder'.



09-01-2010 om 19:28 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Suri Cruise (3) krijgt racewagen cadeau

Suri Cruise (3) krijgt racewagen cadeau


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Suri-Cruise.jpg?t=1263058131


Suri, het 3-jarige dochtertje van Tom Cruise en Katie Holmes, kijkt graag naar autoraces op televisie. Daarom hebben mama en papa de kleuter een mini replica van een racewagen van het merk Indy gekocht.

Cruise zou maar liefst 30.000 dollar hebben uitgegeven aan de wagen. "Nu kan ze zelf in een klein karretje rondscheuren", aldus een bron aan Showbizspy.

"Als Suri het op latere leeftijd nog steeds leuk vindt, laat Tom de achtertuin omtoveren tot racebaan. Maar zover is het nog niet."



09-01-2010 om 18:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink Floyd, Radiohead en The Police: drummers voor vrede in Soedan

Pink Floyd, Radiohead en The Police: drummers voor vrede in Soedan


http://img705.imageshack.us/img705/3307/pinkfloyd.jpg



De drummers van de groepen Pink Floyd, Radiohead en The Police geven vandaag het ritme van de vrede aan, in het kader van een internationale campagne om nieuwe moorddadige conflicten in Soedan te voorkomen. Over een jaar heeft in het Afrikaanse land een cruciaal referendum plaats over de afscheiding van Zuid-Soedan.
 
Nick Mason, Phil Selway en Stewart Copeland geven de maat aan in de film die het hart vormt van de campagne "Sudan365". Die roept de wereldleiders op alles in het werk te stellen om een verslechtering van de toestand in Soedan het komende jaar te voorkomen.
 
De internationale campagne wordt georganiseerd door negen organisaties, waarbij Amnesty International, Human Rights Watch en de invloedrijke Amerikaanse coalitie "Save Darfur".
 
In een tiental steden over gans de wereld gaan bijeenkomsten door, onder meer in Londen, Washington, Oslo, Calgary, Nairobi, Dakar, Kaïro en Wau (Zuid-Soedan).
 
Vandaag is de vijfde verjaardag van de ondertekening van het globaal vredesakkoord dat een einde maakte aan 21 jaren burgeroorlog tussen het overwegend islamitische Noord-Soedan en het zuiden, dat deels christelijk is. Het conflict leidde tot twee miljoen doden en vier miljoen vluchtelingen.
 
Het vredesakkoord voorziet in nationale verkiezingen, gepland in april, en vooral een referendum in januari 2011 over de afscheiding van Zuid-Soedan.


09-01-2010 om 13:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Daan, Absynthe Minded en Lady Linn triomferen op MIA's

Daan, Absynthe Minded en Lady Linn triomferen op MIA's

Klik op de foto om 'Exes' van Daan  te beluisteren





Daan, Absynthe Minded en Lady Linn waren de grootste slokoppen op de derde editie van de Music Industry Awards (MIA's). De uitreiking van de prijzen is vanavond live uitgezonden op Eén. Een opgemerkte gast was prins Laurent.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jasper-Erkens-1.jpg?t=1262988686
Jasper Erkens: Beste Doorbraak.


Daan kreeg vier awards. Hij volgt Milow op als beste Soloartiest Man. Daarnaast ontving hij nog de MIA van Auteur-componist, Videoclip (voor Exes) en Beste Artwork (voor Manhay).
 
Twee keer Lady Linn
Absynthe Minded viel eveneens vier maal in de prijzen, in de categorieën Groep, Rock/Alternative en Album. De voorbije twee jaar was Clouseau nog verkozen tot beste groep. Met 'Envoi' kaapten ze ook de Hit van het Jaar weg, die gebaseerd is op stemmen van het publiek.
 
Lady Linn tenslotte won voor het tweede jaar op rij de award in de categorie Soloartiest Vrouw. Samen met haar Magnificent Seven sleepte ze ook de MIA Pop in de wacht.
 
Das Pop wint niets
Bart Peeters haalde het van Frank Vander Linden, Yevgueni en Clouseau in de categorie Nederlandstalig. Milk Inc. kreeg voor de derde keer op rij de MIA voor de beste Dance/Electronica. Free Souffriau was met voorsprong de beste artieste in de categorie Populair. The Black Box Revelation, vorig jaar nog goed voor de MIA Beste Doorbraak, gaan nu naar huis met de award Liveact. Jef Neve kreeg de MIA voor beste muzikant en Jasper Erkens tot slot die van Beste Doorbraak.


   http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Prins-Laurent-3.jpg?t=1262988759
 Prins Laurent, naast presentator Marcel Vanthilt, was de verrasingsgast.


Das Pop was genomineerd in vijf categorieën, maar kon geen van de nominaties verzilveren. Ook The Hickey Underworld (vier categorieën) en Clouseau (drie nominaties) grepen naast een MIA. (br.hln)



09-01-2010 om 12:08 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
08-01-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gent scoort hoog op MIA's: Absynthe Minded vier awards

Gent scoort hoog op MIA's: Absynthe Minded vier awards

Klik op de foto om 'Envoi,' te beluisteren






Gent scoort hoog op MIA's: Absynthe Minded vier awards waaronder hit van het jaar, en Lady Linn twee awards

Vive le roi! klonk het uit de mond van de voorman van Absynthe Minded, toen hij uit de handen van prins Laurent de ultieme award op de MIA-uitreiking kreeg. Met Envoi, de bewerking van een gedicht van Hugo Claus, hebben ze de hit van het jaar binnen. Daarbovenop wonnen ze nog drie awards: Beste Groep, Beste Rock én Beste Album.

De band van Bert Ostyn werd door het publiek gekozen tot beste band (algemeen) en beste rockband, kreeg van de sector de prijs van beste album en won de publieksprijs voor beste song.

Ook twee awards voor Lady Linn: net als vorig jaar won Lien De Greef de prijs van beste vrouwelijke artieste. Ze laat daarbij  Axelle Red en Natalia achter zich.  Om het feest compleet te maken kreeg de Gentse zangeres ook de award voor ‘Beste Pop’.

Minder geluk voor Das Pop: vijf keer genomineerd maar geen enkele prijs. (br.Het Nieuwsblad)



08-01-2010 om 23:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Coldplay en Stones op Britse postzegels

Stones en  Coldplay op Britse postzegels

Klik op de foto om 'Let It Bleed'  van de Rolling Stones te beluisteren






Royal Mail, de Britse post, heeft een reeks van 10 postzegels uitgebracht met daarop de hoezen van belangrijke Britse albums, waaronder "Parklife" van Blur, "A rush of blood to the head" van Coldplay (foto) en "Let it bleed" van The Rolling Stones.


De Britse post maakte een selectie uit duizenden albumhoezen van de afgelopen 4 decennia. Elke postzegel is volgens de post een "miniatuurkunstwerk" en toont de vinylplaat die uit de herkenbare hoes geschoven wordt.

Ook hoezen van Pink Floyd, The Clash, New Order en Led Zeppelin zullen binnenkort de Britse enveloppes sieren. De Classic Covers Stamp Set is te koop via de webwinkel van Royal Mail.



08-01-2010 om 21:54 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.75ste verjaardag van Elvis Presley gevierd


75ste verjaardag van Elvis Presley gevierd

Klik op de foto om 'In The Ghetto' te beluisteren






Elvis Presley zou vandaag 75 jaar zijn geworden. De man die op 8 januari 1935 werd geboren in het tweekamerhuisje dat zijn vader had gebouwd, wordt geëerd met verjaardagsfeesten in zijn woonplaats Memphis, de Amerikaanse hoofdstad Washington en over de hele wereld.

Hij was de eerste zanger die een onverwoestbare schare gillende fans kon genereren. Hij werd tijdens zijn leven vaak gezien als de pionier van de rock-'n-rollmuziek, een eretitel die Elvis zelf betwistte.

Zijn ex-vrouw Priscilla en dochter Lisa Marie komen naar zijn landgoed Graceland in Memphis om een verjaardagstaart aan te snijden. Duizenden fans worden later die dag verwacht op een verjaardagsfeest in het centrum van de stad. Een prestigieus hotel serveert er chocoladetaart met banaan en pindakaas, wat Elvis' favoriete broodbeleg was.

Evlis heeft zelfs de meest populaire postzegel ooit in de States.



08-01-2010 om 20:14 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onderzoek naar dood Michael Jackson afgerond

Onderzoek naar dood Michael Jackson afgerond

Klik op de foto om 'Beat It' te beluisteren






De politie van Los Angeles heeft het onderzoek naar de dood van Michael Jackson afgesloten. De zaak zal nu binnen enkele weken officieel worden aangeboden bij de Officier van Justitie.

Het is nu afwachten wat de resultaten van het onderzoek zullen betekenen voor een eventuele veroordeling van Jacko's arts, dr. Conrad Murray. Hoewel er voldoende bewijs tegen hem is verzameld, ligt de zaak ingewikkeld: zo zou Murray geen wetten hebben overtreden wat betreft de dosis van het medicijn propofol dat hij de zanger toediende.




08-01-2010 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga draagt hoed van eigen haar

Lady Gaga draagt hoed van eigen haar

Klik op de foto om het filmpje te bekijken






Lady Gaga maakt er stilaan een sport van om met de onnozelste hoofddeksels op te duiken. Tijdens een presentatie van Polaroid in Las Vegas - het bedrijf heeft Gaga ingehuurd als creative director voor een eigen lijn fotocamera's - gaf de zangeres acte de présence met een hoed die gemaakt was van haar eigen haar.



08-01-2010 om 18:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jennifer Lopez: Een relatie is hard werken

Jennifer Lopez: "Een relatie is hard werken"

Klik op de foto om 'On The Floor' te beluisteren






Jennifer Lopez vindt dat ze net zo hard moet werken aan haar relatie als aan haar carrière . Volgens de zangeres, die een behoorlijk bewogen liefdesleven kent, is 'houden van' niet voldoende om een relatie te laten slagen. "Er kruipt veel werk in om een succesvolle relatie of een succesvol huwelijk te hebben", verzucht de 40-jarige diva aan het Amerikaanse blad 'Latina'.

Het spreekwoord 'Drie maal is scheepsrecht' is J.Lo op het lijf geschreven. Na haar flitshuwelijken met Ojani Noa en Cris Judd stapte de zangeres in 2004 in het huwelijksbootje met latin-zanger Marc Anthony. En met succes. Twee jaar geleden beviel de zangeres van een tweeling.

Toch ziet Jennifer wel dat haar huidige relatie nog steeds onderhoud vereist. "We dwingen elkaar betere mensen te worden en ik denk dat dat in een relatie zo moet zijn", klinkt het.



08-01-2010 om 12:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!