Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

09-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie steekt Haïtianen hart onder de riem

Angelina Jolie steekt Haïtianen hart onder de riem


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Angelina-Jolie-2.jpg?t=1265740546



Angelina Jolie met de staf van het Dario Contrera-ziekenhuis op de Dominicaanse Republiek, waar slachtoffers van de aardbeving worden verzorgd.


De Amerikaanse actrice Angelina Jolie brengt als Goodwill-ambassadrice van de Verenigde Naties een bezoek aan de Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Angelina-Jolie-1-1.jpg?t=1265740630
 

Gisteren bezocht de Hollywoodster Haïtiaanse vluchtelingen die momenteel behandeld worden in de Dominicaanse Republiek. Samen met haar partner, Brad Pitt, was Jolie een van de eerste Amerikaanse celebrities om te reageren op de ramp in Haïti. Het stel schonk 1 miljoen dollar aan het straatarme land. Door de aardbeving in Haïti zijn naar schatting 212.000 mensen om het leven gekomen.


09-02-2010 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse prinses Elena officieel gescheiden

Spaanse prinses Elena officieel gescheiden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Spaanse-prinses-Elena.jpg?t=1265738881



De Spaanse prinses Elena (46) en haar echtgenoot Jaime de Marichalar (47) zijn officieel gescheiden. Het is de eerste keer dat een lid van de koninklijke familie zich laat scheiden sinds het herstel van de monarchie in Spanje zo'n 35 jaar geleden.
 
In november 2007 liet het Spaans koningshuis al weten dat de prinses en haar echtgenoot "tijdelijk" uit elkaar zouden gaan. Het stel wilde tijd om "over hun huwelijk na te denken", maar in november vorig jaar vroegen de twee toch de scheiding aan.
 
De oudste dochter van koning Juan Carlos en Marichalar, een bankier met adellijk bloed, trouwden in 1995 in Sevilla. Het koppel kreeg twee kinderen, de elfjarige Felipe Juan Froilán en de negenjarige Victoria Federica. Elena is vierde in rij voor de Spaanse troon.



09-02-2010 om 19:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De strafste jobs van sterren voor ze beroemd waren

De strafste jobs van sterren voor ze beroemd waren


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/bayonce.jpg?t=1265716164



Nu zijn ze allemaal beroemd en verdienen ze handenvol geld, maar de sterren van vandaag zijn niet altijd beroemd geweest. Wij zochten uit welke soms verrassende jobs celebrities vroeger uitoefenden: van kapper, over toiletdame tot balpennenverkoper en zelfs buschauffeur. Laat u verbazen door onderstaand lijstje van 20 straffe eerdere jobs van celebrity's.
1. Johnny Depp: vulpennenverkoper
Verkozen tot meest sexy man ter wereld en vooral superberoemd geworden dankzij 'Pirates of the Caribbean', maar in een vorig leven verkocht hij balpennen over de telefoon.

2. Beyoncé: kapster
Beyoncé schuimt tegenwoordig de wereld af en de R&B diva lokt overal volle stadions en concertzalen, maar ze begon veel nederiger als coiffeuse in het kapsalon van haar moeder.

3. George Clooney: verzekeringsagent
De Amerikaanse acteur, heel hot tegenwoordig dankzij zijn humanitair werk én zijn relatie met het Italiaanse model Elisabetta Canalis, bracht voor zijn acteercarrière verzekeringen aan de man/vrouw.

4. Amy Adams: kortgerokte Hooter Girl
Amy Adams werd beroemd dankzij haar rol in tv-serie The Office en in onder meer de film 'Doubt' met Meryl Streep, maar haar vorige job was bij Hooters als schaarsgeklede, kortgerokte serveuse.

5. Bill Murray: kastanjeverkoper
De ster van Ghostbusters heeft een indrukwekkende carrière als komisch acteur achter de rug, maar nog eerder in zijn bestaan verkocht hij kastanjes voor een groentewinkel.

6. Gloria Estefan: tolk
De Latina popzangeres werkte ooit als tolk bij de douane op de luchthaven van Miami. Naar verluidt betrapte de Amerikaanse van Cubaanse afkomst een non die een salami in het land smokkelde.

7. Boy George: toilettenpoetser
De Britse popzanger komt dezer dagen meer in het nieuws door zijn drugsproblemen dan met zijn muziek, maar ooit kwam Boy George aan de kost door toiletten te poetsen.

8. Brendan Fraser: parfumverkoper
Vorig jaar schitterde de topacteur nog in 'The Journey to the Centre of the Earth', maar in een vorig leven verkocht Brendan Fraser zowaar parfum in een shopping center.

9. Ozzy Osbourne: slager
Met zijn band Black Sabbath vergaarde hij de meeste successen, daarna ging hij solo en dan schitterde hij in The Osbournes. Zijn vorige job is echt geen verrassing: hij werkte in een slachthuis.

10. Tom Cruise: krantenverkoper
De superacteur en man van Katie Holmes zaait tegenwoordig menige controverse met zijn scientology-geloof, maar vroeger verkocht hij kranten op straat.

11. Whoopi Goldberg: werkte in mortuarium
In Sister Act bracht ze iedereen aan het lachen als olijke non, maar in een vorig leven deed ze een heel lugubere job: ze werkte als assistente in een mortuarium.

12. Danny DeVito: kapper
De Italiaanse Amerikaan blonk vooral uit door zijn kleine gestalte in komische films, maar in een vorig leven was hij zowaar kapper. Veel haar heeft DeVito niet meer over.

13. Nicole Kidman: hostess in cinema
Vandaag is ze de Australische ster van het witte doek en ook haar oude job zat in dezelfde branche. Ze was hostess in een cinema en begeleidde daarbij de bezoekers naar hun zitje.

14. Matthew McConaughey: boer
Ook Matthew McConaughey heeft iets met Australië. De Amerikaanse acteur ging in zijn jeugd een jaar Down Under werken en belandde op een boerderij waar hij kippenmest mocht opscheppen.

15. Jennifer Hudson: hamburgerverkoopster
De Amerikaanse zangeres en actrice gaf bij haar speech na het ontvangen van haar Oscar (beste Vrouwelijke Bijrol in 'Dreamgirls') prijs waar ze gewerkt had: bij Burger King bakte ze hamburgers.

16. John Malkovich: schoolbusbestuurder
De acteur die vorig jaar nog schitterde in 'Burn after Reading' had een heel verrassende job vroeger: De nu 56-jarige Malkovich was bestuurder van de schoolbus.

17. Gwen Stefani: poetsvrouw
Tegenwoordig rijgt ze de successen aan elkaar, maar vroeger had de bevallige Amerikaanse een veel nederiger bestaan: ze poetste de vloeren in een shopping center.

18. Jerry Springer: burgemeester
Ondanks het feit dat hij als gemeenteraadslid onder vuur lag door een affaire met een prostituée, werd de tv-ster in 1977 verkozen tot burgemeester van Cincinnati met een recordscore dan nog wel.

19. Hugh Grant: toilettenpoetser
Multimiljonair dankzij enkele hilarische filmrollen in vooral romantische komedies, maar in een vorig leven poetste de Britse acteur zowaar de toiletten in de kantoren van IBM.

20. Jennifer Aniston: serveuse
Last but not least: de beeldige actrice van onder meer 'Friends' wordt overmorgen 41. Haar job in een eerdere carrière is absoluut geen verrassing: serveuse in New York.



09-02-2010 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oubollige smartlap wordt oranje schaamte

Oubollige smartlap wordt oranje schaamte

Klik op de foto om het winnende liedje te beluisteren





Sieneke mag met 'Ik ben verliefd (Sha-la-li)' voor Nederland naar het Songfestival. Dat leidt niet tot een nieuwe storm van oranje-gekte; integendeel. Het nummer is zo oubollig dat onze noorderburen zich er haast dood voor schamen. En dan was er nog de finaleshow van zondag met een puntentelling waarbij iedereen de chaos al van ver zag aankomen. Behalve bij de TROS dan.

In Nederland zouden ze het een Belgenmop noemen, maar helaas,
pindakaas: ze hebben het helemaal zelf bedacht. Na jaren van teleurstellende Eurosong-deelnames besloot de Nederlandse omroep om Pierre Kartner (74 en bekend als Vader Abraham) een nummer te laten schrijven, wat dan vervolgens door een aantal onbekende performers, met een Bekende Nederlander als coach, zou worden uitgevoerd. Kartner kwam aanzetten met 'Ik ben verliefd (Sha-la-li)', een ouderwetse smartlap met een lichtvoetige tekst en rijmelarijen van het weinig geïnspireerde soort, genre 'Of was het daar toen in Parijs, achter een coupe vers mokka-ijs?'. Een paar artiesten haakten meteen af toen ze het nummer hoorden, maar uiteindelijk kwam het afgelopen zondag tot een finale met vijf.

Knoop doorhakken
Wat daarna volgde, stond niet meteen in het draaiboek van de TROS. De jury met Daniel Dekker, Tatjana Simic, George Baker en Johnny Logan, stemde verdeeld: zowel de Appolonia 6-klonen van Loekz als Sieneke kregen twee voorkeurstemmen. Het publiek mocht beslissen, maar bleek dan weer massaal op kandidaat Vinzzent te hebben gestemd. Pierre Kartner werd daarop gevraagd om de gordiaanse knoop te ontwarren, maar hij bleek een voorkeur te hebben voor een zekere Peggy.

Yolanthe
Bij de productie brak daarop het angstzweet uit en presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen moest bij Kartner herhaaldelijk aandringen om de knoop door te hakken. Kartner stond er bij als een geslagen hond en nadat hij serieus had overwogen om het lot te laten beslissen met kop of munt, stamelde hij: "Nou, Sieneke!" En toen liep hij weg.

Orgelmuziek
De zingende kapster in spé, Sieneke Peeters, pas zeventien maar met een oudere coiffure, bracht een vrolijke versie van het nummer, compleet met orgelmuziek. Nederland lijkt zich echter dood te schamen.   De Telegraaf hield een internetpoll, waaraan ruim 73.000 lezers deelnamen: 82 procent denkt dat Sieneke in Oslo totaal kansloos is. Niet alleen het liedje wordt afgekraakt maar ook het winnende arrangement. Volgens sommigen heeft Sieneke een spraakgebrek en zingt ze er af en toe flink naast. Een lichtpunt om te eindigen: in dezelfde poll zegt 7 procent dat Sieneke een mooie kans maakt op de eindoverwinning.



09-02-2010 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch bedrijf Digital Grafics dingt mee naar Oscar

Belgisch bedrijf Digital Grafics dingt mee naar Oscar


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/The-Secret-of-Kells.jpg?t=1265715785
The Secret of Kells.


7 maart, de dag van de uitreiking van de Oscars in Hollywood, wordt een spannende dag voor Digital Graphics. Het bedrijf uit Alleur heeft meegewerkt aan de realisatie van de animatiefilm 'The Secret of Kells', die genomineerd is.
 
"The Secret of Kells is een film van Tomm Moore. Het is een Iers-Frans-Belgische coproductie. Twee Belgische studio's hebben eraan meegewerkt: Walking the Dog in Brussel en wij. We hebben ongeveer 125.000 tekeningen ontvangen die volledig met de hand gemaakt waren in Brazilië en Hongarije."
 
"Ze werden ingescand en naar ons gestuurd. Wij hebben ze dan ingekleurd. Daar is een vijftiental mensen bijna een jaar mee bezig geweest", zegt Serge Umé, een van de oprichters van Digital Graphics. Digital Graphics verzorgde ook al de speciale effecten voor de film.



09-02-2010 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons moeder en zus: Dokter vermoordde Michael

Jacksons moeder en zus: "Dokter vermoordde Michael"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Conrad-Murray-1.jpg?t=1265718008

Katherine Jackson, de moeder van Michael, benadrukt dat lijfarts Conrad Murray haar zoon heeft "vermoord". De cardioloog pleitte gisteren onschuldig op de aanklacht 'onvrijwillige doodslag'.



Katherine Jackson was erbij toen de dokter gisteren voor het hooggerechtshof van Los Angeles verscheen.

"Hij liegt!"
"Hij heeft gelogen tegen de rechter", oordeelde Katherine. "Hij is schuldig. Niemand anders was bij Michael toen hij overleed. Hij probeert zijn vel te redden. Maar hij heeft mijn zoon vermoord. Hij heeft hem uit het oog verloren".

"Het was een samenzwering"
Michaels zus LaToya luidt dezelfde klok en vermoedt zelfs een samenzwering. Ze zal niet rusten voor gerechtigheid is geschied. "Michael werd vermoord. Hoewel dokter Murray daarvoor verantwoordelijk is, moet er een groter plan geweest zijn. Er zijn nog andere mensen bij betrokken en ik zal niet rusten voor die allemaal gestraft worden".

Volgens de aanklacht doodde Murray de zanger, evenwel zonder het oogmerk te doden. Nadat hij een borgsom van 75.000 dollar betaalde, mocht hij beschikken.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Katherine-en-Marlon-Jackson.jpg?t=1265718146



Eerlijk proces?

Murrays advocaat, Edward Chernoff, vreest dat zijn cliënt wegens de populariteit van Michael Jackson geen eerlijk proces zal krijgen. 

Gevraagd of het mogelijk zal zijn een onbevooroordeelde jury samen te stellen, antwoordde hij: "Dat zal moeilijk worden, maar ik ben ervan overtuigd dat een rechtschapen jury een correct oordeel zal vellen".

Propofol
Murray wordt ervan beschuldigd Michael Jackson het sterke verdovingsmiddel Propofol te hebben toegediend om hem in slaap te krijgen. Dat leidde evenwel tot zijn dood. Indien hij schuldig wordt bevonden, riskeert Murray vier jaar celstraf.



09-02-2010 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba wil in Bollywoodfilm

Jessica Alba wil in Bollywoodfilm


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jessica-Alba.jpg?t=1265717834



Jessica Alba, vooral bekend van haar ol in de 'Fantastic 4'-films, is verliefd geworden op de Indische film en staat te popelen om in een Bollywoodfilm te spelen.

"Hindifilms zijn zeer dramatisch geladen en zeer kleurrijk. Ik ben op dol op het zingen en dansen, ik zou dolgraag in zo'n film meespelen".

Alba (28) is echter nooit in India geweest maar is wel van plan dat te doen van zodra haar dochter van 19 maanden kan meereizen.


09-02-2010 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pitt en Jolie ontkennen breuk en klagen tabloid aan

Pitt en Jolie ontkennen breuk en klagen tabloid aan


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Pitt-en-Jolie.jpg?t=1265660664


Brad Pitt en Angelina Jolie ontkennen dat ze uit elkaar gaan, en klagen de Britse tabloid aan die dat enkele weken geleden publiceerde. News Of The World schreef dat het hoederecht over de kinderen al geregeld was, en weigerde volgens advocaat Keith Schilling van het koppel verontschuldigingen te publiceren.

Het koppel, dat overigens niet getrouwd is, heeft zes kinderen: drie natuurlijke kinderen (Shiloh Nouvel en de tweeling Knox Léon en Vivieenne Marcheline) en drie adoptiekinderen (Maddox, Zahara en Pax Thien).

Pitt en Jolie waren gisteren nog aanwezig op de Super Bowl.



09-02-2010 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
08-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts Michael Jackson riskeert vier jaar cel

Lijfarts Michael Jackson riskeert vier jaar cel

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Conrad-Murray-1.jpg



De voormalige lijfarts van Michael Jackson is in Los Angeles officieel in beschuldiging gesteld van de dood van de zanger. Conrad Murray riskeert maximaal vier jaar cel voor de aanklacht van onvrijwillige doodslag.
 
De 50-jarige Jackson overleed op 25 juni vorig jaar aan een hartstilstand, die werd veroorzaakt door een overdosis van het verdovende middel propofol. Hij had dat zware slaapmiddel gekregen van Murray.
 
De arts pleit onschuldig en weigert alle verantwoordelijkheid, zeker omdat de onder andere aan slapeloosheid lijdende zanger wel vaker proponol kreeg toegediend. Murray houdt vol dat hij de medicatie toediende op aandringen van Jackson, en dat hij geen dodelijke dosis gegeven heeft.



08-02-2010 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland stuurt Sieneke naar Eurovisie Songfestival

Nederland stuurt Sieneke naar Eurovisie Songfestival

Klik op de foto om het winnende liedje te beluisteren





Sieneke vertegenwoordigt Nederland in mei op het Eurovisie Songfestival in Oslo. De zangeres won vanavond het Nationaal Songfestival dat live te zien was op Nederland 1.

Tijdens het liedjesevenement brachten vijf relatief onbekende, beginnende acts een eigen versie van het nummer 'Ik ben verliefd (Sha-la-lie)', dat Pierre 'Vader Abraham' Kartner op verzoek van de TROS schreef voor het Songfestival.
 
De omroep, die de organisatie van het festival overnam van de NOS, vroeg vijf bekende sterren een eigen protegé naar voren te schuiven. De 17-jarige Sieneke gold als de troef van Marianne Weber.
 
Eerder raakte al bekend dat België Tom Dice naar het 55ste Songfestival stuurt. De finale van het Eurovisie Songfestival vindt - na twee halve finales op 25 en 27 mei - op zaterdag 29 mei plaats in de Noorse hoofdstad Oslo.



08-02-2010 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Beschrijf brengt hommage aan Hugo Claus in Stuttgart

Het Beschrijf brengt hommage aan Hugo Claus in Stuttgart


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Hugo-Claus.jpg?t=1265637819
Hugo Claus.


De literaire organisatie Het beschrijf en Literaturhaus Stuttgart brengen woensdag samen hulde aan Hugo Claus in de Duitse stad. De Nederlandse auteur Cees Nooteboom en de Duitse dichter Joachim Sartorius zullen er praten over de betekenis van het beeldend en literaire oeuvre van hun vriend, en voorlezen voor uit zijn werk.

Een selectie archiefbeelden over en met Claus wordt getoond. Woensdagavond is ook de feestelijke opening van 'Wortlos', een unieke tentoonstelling met een selectie uit het beeldend werk van Hugo Claus samengesteld door Veerle Claus. De tentoonstelling is in Stuttgart te bezichtigen tot 16 april.

De Duitse Claushommage is het resultaat van een internationale uitwisseling tussen Het beschrijf en Literaturhaus Stuttgart. Eerder organiseerde Het beschrijf een Clausmarathon, een grote meertalige lezershommage, in Passa Porta, het internationale literatuurhuis in het centrum van Brussel.

Hugo Claus overleed op 19 maart 2008 in het Antwerpse Middelheimziekenhuis. Hij leed aan de ziekte van Alzheimer en vroeg om euthanasie.



08-02-2010 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Megan Fox fleurt rust van Super Bowl op

Megan Fox fleurt rust van Super Bowl op

Klik op de foto op de clip te bekijken






Tijdens de rust van de Super Bowl kwam Megan Fox miljoenen sportfans opvrolijken. In bad prees de Transformers-schoonheid het nieuwste machientje van Motorola aan. Ze deed dat met humor: van zodra ze haar sexy foto doorstuurt, gebeurt de ene ramp na de andere. Het bedrijf legde maar liefst twee miljoen euro op tafel voor de (cruciale) dertig seconden op tv.

Opvallend detail: voor de close-ups van haar hand werd een 'dubbelgangster' gebruikt. Fox lijdt immers aan brachydactylie, een aangeboren verkorting van de duim.



08-02-2010 om 18:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé struikelt en tuimelt net niet het publiek in

Beyoncé struikelt en tuimelt net niet het publiek in

Om het filmpje te kijken klik op de foto






Als er iemand is die het gewoon zou moeten zijn om op torenhoge hakken rond te lopen en zelfs te dansen, dan is het wel R'n'B-diva Beyoncé. Jammer genoeg struikelt zelfs het beste paard wel eens, zo ook de zangeres. Vorige week verloor de zangeres in het midden van een optreden in Brazilië haar evenwicht, waarop ze voorover viel.

Net op tijd slaagde de ervaren zangeres erin haar linkerhand op de grond te zetten. Op die manier kon ze zichzelf tot stilstand brengen. Gelukkig maar, want veel meer podium om op te glijden was er niet meer. Ze landde slechts op een paar centimeter van het publiek. En hoewel de fans hun idool waarschijnlijk maar al te graag hadden opgevangen, was de zangeres toch tevreden met de goede afloop.

Beyoncé bleef heel professioneel en stopte niet met zingen tijdens het ongelukkige voorval. Integendeel, ze deed zelfs haar best om te laten uitschijnen dat alles deel uitmaakte van de act. Ze zong even verder vanop de vloer en zette zich daarna vastberaden weer recht. Dat is nog eens een mooi voorbeeld van wat ze noemen: 'The Show must go on'.

Beyoncé is begonnen aan haar Zuid-Amerikaanse 'I Am... -tournee'. Na vijf optredens in Brazilië staan ook nog Argentinië, Chili en Peru op haar programma.



08-02-2010 om 18:18 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hayden Panettiere werkt aan zangcarrière

Hayden Panettiere werkt aan zangcarrière

Klik op de foto om 'Wake Up Call' te beluisteren






Amerikaanse actrice Hayden Panettiere is al een heel tijdje aan het werken aan een muziekalbum. De ster uit de tv-reeks 'Heroes' bracht in 2008 al een single, 'Wake Up Call' uit. In het verleden zong ze ook al een paar keer mee op enkele Disney compilatie-CD's.

De 20-jarige actrice wil nu maar wat graag haar kans wagen in de muziekwereld als geloofwaardige solo-artieste: "Ik zou me graag focussen op muziek", zo vertelde ze aan Now Magazine. "Ik zing bijna net zo lang als dat ik acteer, en ik hou er echt van. Het is gewoon een andere manier om mezelf uit te drukken, en om echt mezelf te zijn. Ik moet niet proberen iemand anders te zijn", aldus de actrice.

Volgens Now Magazine is Panettiere al meer dan drie jaar aan het werken aan haar debuutalbum. " Ik moet er tijd voor vinden, en dat is moeilijk. Het is ook moeilijk om ervoor te zorgen dat mensen me als zangeres aanvaarden, iedereen ziet me als actrice", verduidelijkte ze deze lange werkperiode.



08-02-2010 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen vindt zichzelf te dik

Lily Allen vindt zichzelf te dik

Klik op de foto om 'Everybody's Changing' te beluisteren





Lily Allen, de Britse popzangeres vindt zichzelf te dik. Sterker nog, de 24-jarige zegt dat wanneer ze in de spiegel kijkt, ze het gevoel heeft eruit te zien als de Britse Idols-winnares Michelle McManus, een vrouw van een ietwat voller formaat.

In de modebijlage van LOVE-magazine stelde ze: "Stel me de vraag: 'wat zie je wanneer je in de spiegel kijkt 's morgens?', en ik zal antwoorden: 'Iemand die veel dikker is dan ik eigenlijk ben'"

"Het is lichaamsdismorfie, ik denk echt eerlijk waar dat ik eruit zie als Michelle McManus ofzo.", zo ging de zangeres verder.

Bij het interview hoorde ook een pikante fotoshoot. Lily poseerde schaamteloos in bloot bovenlijf en met konijnenoortjes op het hoofd voor de reportage.  Zo erg zal het met haar zelfbeeld dus ook weer niet gesteld zijn.



08-02-2010 om 16:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Posh wil na Wereldbeker dochter fabriceren

Posh wil na Wereldbeker dochter fabriceren


http://www.hln.be/static/FOTO/pe/1/3/12/media_xl_3580152.jpg?20100208124701


Victoria Beckham wil koste wat het kost een dochter. Ze hoopt zwanger te worden na de Wereldbeker voetbal in Zuid-Afrika. De kinderwens van 35-jarige Victoria, die al drie zonen heeft met David Beckham, zou gestimuleerd zijn door haar zus Louise. Die verwacht haar vierde kind.

Een bron in The Sun: "Louise heeft zonet iedereen verteld dat ze zwanger is en Victoria wil prompt ook nog een kind. Zij en David hebben altijd al een dochter gewild".






De Beckham-zonen - Brookly (10), Romeo (7) en Cruz (4) - hebben ongeveer dezelfde leeftijden als de kinderen van Louise en dat patroon wil Victoria aanhouden. (br.hln)



08-02-2010 om 14:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Familie Brittany Murphy:

Familie Brittany Murphy: "Ze wist dat ze ging sterven"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Brittany-Murphy-1.jpg

Actrice Brittany Murphy voelde vlak voor ze eind vorig jaar overleed dat het helemaal niet goed ging. Brittany's man Simon Monjack en haar moeder Sharon deden deze onthullingen op een televisieshow in de VS.

Zo zei Simon dat zijn vrouw niet kon ademen toen ze wakker werd en naar buiten ging om wat frisse lucht binnen te krijgen. Sharon vertelde dat haar dochter toen zei: "Mama, ik ga dood, ik hou van je", vertelde Brittany's moeder. In de badkamer zou Brittany haar moeder hebben gevraagd om haar goed vast te houden en een knuffel te geven, waarna ze instortte.

De uitspraken staan lijnrecht tegenover dingen die Simon eerst zei. Hij vond juist dat Brittany er helemaal niet ziek uitzag op de dag dat ze stierf. Uit het autopsierapport bleek dat de actrice is gestorven aan een combinatie van een longontsteking, ernstige bloedarmoede en een medicijnvergiftiging.


08-02-2010 om 13:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vijfde stalker voor Keira Knightley

Vijfde stalker voor Keira Knightley


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Keira-Knightley-1.jpg?t=1265628045



Actrice Keira Knightley beleeft voor de zoveelste keer angstige dagen. De ster belde onlangs de politie omdat ze verontrust was doordat een nogal opdringerige man haar verschillende keren opwachtte aan het Londense theater waar ze dezer dagen werkt. De man zou naar de arm van de knappe actrice gegrepen hebben en haar ook heel wat ongewenste cadeaus en brieven hebben bezorgd. Het is al de vijfde keer dat Knightley te maken krijgt met een stalker.

De dader, genaamd Mariek Daniluk, werd opgepakt door de politie en werd  in verdenking van stalking gesteld.

De 41-jarige man van Poolse origine benaderde verschillende keren de achterdeur van een West-End Theater, waar de 24-jarige Keira momenteel meewerkt aan het theaterstuk 'The Misantrope'.

Op vijf maart wordt Daniluk verwacht in de rechtbank. Hij moet nu ook uit de buurt van de ster blijven, maar of dat voor haar voldoende een geruststelling is, blijft nog maar de vraag.



08-02-2010 om 13:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Madonna slaat nieuwe toyboy aan de haak

Madonna slaat nieuwe toyboy aan de haak

Klik op de foto om 'Miles Away' te beluisteren





Ocharme een week nadat ze werd gedumpt door het Braziliaanse model Jesus Luz, heeft Madonna al een nieuwe toyboy in het vizier. De 51-jarige zangeres liet op de première in New York van 'A Single Man' haar oog vallen op het 24-jarige Spaanse model Jon Kortajarena. Ze sloeg naar verluidt meteen aan het "buitennissig flirten" en de twee gingen na de première samen dineren.


"Jon zag er wat ongemakkelijk uit maar was toch gevleid", aldus een bron in de Daily Mail. "Ze heeft wat informatie over Jon opgevraagd en zal haar invloed aanwenden om zijn modellencarrière een zetje te geven".







De 23-jarige Jesus Luz staat overigens nog wat te wachten. Madonna is er niet over te spreken dat hij verklaarde dat hij het was die hun relatie stopzette. "Ze is woest en voelt zich vernederd. Ze vindt dat hij haar moet bedanken voor zijn succes als model en belt nu al haar vrienden om ervoor te zorgen dat hij niet meer aan de bak komt", aldus een vriend van de zangeres.


08-02-2010 om 11:42 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Justin Timberlake is man van het jaar

Justin Timberlake is man van het jaar

Klik op de foto om 'Hallelujah' te beluisteren






De studenten van de Amerikaanse universiteit Harvard hebben de Hasty Pudding Award voor 'man van het jaar' uitgereikt aan zanger Justin Timberlake.

De studenten waren vol lof over de invloed van Timberlake op de entertainmentindustrie. "Deze prijs is cooler dan een Grammy of een Emmy of welke andere prijs ik ook kan bedenken. Bedankt, bedankt", aldus de zanger.

Vorige week ging actrice Anne Hathaway aan de haal met de Hasty Pudding Award voor "vrouw van het jaar".


08-02-2010 om 00:11 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!