Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beyoncé en Alicia Keys nemen clip op in Rio

Beyoncé en Alicia Keys nemen clip op in Rio


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Beyonc-en-Alicia-Keys.jpg?t=1265836612


Beyoncé en Alicia Keys hebben samen een duet gemaakt. Ze namen ze de clip van hun nummer 'Put it in a lovesong' op in de sloppenwijken van de Braziliaanse stad Rio de Janeiro.

Dinsdag vonden de opnames plaats in Morro da Conceicao. Keys nam eerder al enkele scènes op in de sloppenwijk Dona Marta.

Die wijk werd in 1996 bekend nadat 'King of pop' Michael Jackson er zijn clip 'They don't care about us' opnam.

Het duet met Beyoncé staat op de nieuwe cd 'The element of freedom' van Alicia Keys.


10-02-2010 om 22:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zeven Vlaamse films op zestigste Berlinale

Zeven Vlaamse films op zestigste Berlinale


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/dossier_K.jpg?t=1265826931
Beeld uit 'Dossier K' van Jan Verheyen.


Morgen gaat de zestigste editie van het Internationaal Filmfestival van Berlijn, of Berlinale, van start. Vlaanderen is vertegenwoordigd met zeven films: drie kortfilms in competitie en vier speelfilms buiten competitie.
 
In de Berlinale Shorts competitie werden 'Long Live the New Flesh' van Nicolas Provost en 'Venus vs. Me' van Nathalie Teirlinck geselecteerd. De kortfilm 'Siemiany' van Philip James McGoldrick doet mee in de Generation 14+ competitie. Daarnaast zijn er in Berlijn ook vertoningen van de Vlaamse producties 'Dossier K.', 'Altiplano', 'My Queen Karo' en de 3D-animatiefilm 'Sammy's Adventures'.
 
De competitie van langspeelfilms wordt gedomineerd door Europese producties, maar geen enkele Belgische regisseur wist een plaats te veroveren. Bij de twintig geselecteerden zijn onder meer Roman Polanski met 'The Ghost Writer', Thomas Vinterberg met 'Submarino' en Michael Winterbottom met 'The Killer Inside Me'.
 
De jury van het festival wordt dit jaar voorgezeten door de Duitse regisseur Werner Herzog. Hij krijgt assistentie van actrices Renée Zellweger, Cornelia Froboess en Yu Nan, producer José María Morales, regisseur Francesca Comencini en auteur Nuruddin Farah.
De Berlinale duurt tot 21 februari.



10-02-2010 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tom Cruise waagt zich aan vierde 'Mission: Impossible'

Tom Cruise waagt zich aan vierde 'Mission: Impossible'

Paramount Pictures heeft groen licht gegeven voor een nieuw vervolg op de 'Mission: Impossible'-filmreeks met Tom Cruise in de rol van geheim agent Ethan Hunt. Naast de Hollywood-ster, die niet alleen de hoofdrol zal vertolken maar ook de productie op zich neemt, is opnieuw regisseur J.J. Abrams van de partij.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Tom-Cruise.jpg?t=1265826158



Cruise kroop in 2006 voor het laatst in de huid van Ethan Hunt in 'Mission: Impossible III', ook onder de regie van Abrams.
De eerste twee 'Mission: Impossible'-films (1996 en 2000) brachten samen wereldwijd een miljard dollar op. Het derde deel werd in 2006 minder enthousiast ontvangen, maar bracht toch nog een mooie 398 miljoen dollar in het laatje. De vierde film zal in mei 2011 in de Amerikaanse zalen verspreid worden.
 
Vanaf juli is Cruise samen met Cameron Diaz te zien in zijn jongste filmproject, de komedie 'Knight & Day'.



10-02-2010 om 19:25 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kate Moss en vriend schrijven toneelstuk over haar leven

Kate Moss en vriend schrijven toneelstuk over haar leven


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/kate_moss-jamie-hincejpg.jpg?t=1265824942



Supermodel Kate Moss staat centraal in een toneelstuk dat haar vriend Jamie Hince samen met haar aan het schrijven is.

"Jamie is verslaafd aan toneelschrijven en toen hij Kate sprak over zijn idee een stuk over har en haar vrienden te schrijven, wilde ze dolgraag meedoen", aldus een insider.

Het project krijgt de financiële ruggensteun van Topshop-baas Philip Green.

Enkele goede vrienden van Moss maken zich nu al zorgen dat het stuk te veel intieme details zou onthullen over de feestzieke Primrose Hill Bende, zoals de vriendenkring van Moss wordt genoemd.

"Het script is gewaagd en enkele celebs zouden wel eens in de problemen kunnen raken. Wellicht zal Kate hier en daar de zaken wat moeten bijstellen", aldus een bron in de Daily Mirror.



10-02-2010 om 19:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katerine uit Griekse Eurosong gezet

Katerine uit Griekse Eurosong gezet

Klik op de foto om 'Treat Me Like a Lady' te beluisteren






Katerine, de Vlaamse zangeres van Griekse afkomst, mag niet langer deelnemen aan de Griekse voorrondes voor het Songfestival. Haar liedje "Enjoy the day" is gediskwalificeerd omdat het al op het internet gestaan heeft. Dat heeft de Griekse omroep ERT gisteren  bekendgemaakt.

Een remixversie van het nummer heeft eind vorig jaar al even online gestaan. Dat is niet in strijd met de regels van de European Broadcasting Union die het Songfestival organiseert, maar een extra regel van de Griekse omroep ERT stelt dat de liedjes niet mogen worden vrijgegeven voor eind februari zodat iedereen gelijke kansen heeft. De Griekse voorronde vindt plaats op 12 maart.

Katerine nam in Vlaanderen al 2 maal deel aan Eurosong. Voor België stuurt de VRT dit jaar Tom Dice. Welk lied hij in Oslo zal zingen, wordt op zondag 7 maart bekendgemaakt tijdens een show op  tv Eén.


10-02-2010 om 14:04 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Michael Jackson had 13 naaldwonden en droeg pruik

Michael Jackson had 13 naaldwonden en droeg pruik

Klik op de foto om 'This is it' te beluisteren






Michael Jackson had niet minder dan dertien wonden van veelvuldige injecties en katheders in zijn hals, op zijn armen en benen. Dat onthult de krant Daily Mail, die de hand wist te leggen op het volledige rapport van de lijkschouwer. De autopsie onthulde ook dat aan het weinige haar dat de zanger nog restte een pruik was bevestigd. Delijkschouwer besluit dat de 50-jarige zanger door dooslag om het leven kwam.

In totaal vertoonde het lichaam van Jackson niet minder dan 38 littekens. Het rapport van 51 pagina's werd onthuld nadat Jacksons lijfarts Conrad Murray door het parket van Los Angeles in verdenking werd gesteld van onvrijwillige doodslag.

Aanfluiting van medische praktijken
Het rapport besluit dat de zorgen die Jackson in de laatste uren van zijn leven kreeg een aanfluiting vormden van de aanvaarde medische praktijken. Dat besluit zal een belangrijke rol spelen in  het proces tegen de cardioloog.

Hoge dosis verdoving
De lijkschouwer had al eerder bekendgemaakt dat de 50-jarige Jackson overleed aan een dodelijke dosis van het krachtige verdovingsmiddel Propofol. Nu blijkt dat hij een dosis kreeg die zou hebben volstaan om een patiënt bewusteloos te maken voor een complexe operatie.

Cocktail van drugs
Daarnaast vond de lijkschouwer in het bloed van Jackson ook angstremmers lidocaïne, diazepam, nordiazepam, lorazepam en midazolam. Daarnaast ook efedrine, dat wordt voorgeschreven tegen narcolepsie en depressie. Murray verklaarde aan de onderzoekers dat Jackon aan chronische insmonie leed en dat hij al jaren afhankelijk was van Propofol om de slaap te kunnen vatten.

Enkel voor anesthesisten
Een expert in anesthesie, die door de lijkschouwer werd geconsulteerd, had echter geen weet van de toepassing van Propofol voor het behandelen van slapeloosheid. "De enige bekende gevallen van thuisgebruik van Propofol zijn gevallen van fataal misbruik: zelfmoord, moord en ongevallen", stelde dokter Selma Calmes.

Zonder toezicht
Ze voegde er aan toe dat het middel enkel door anesthesisten hoort toegediend te worden wegens de gevaren op hartaanvallen en ademhalingsproblemen. "Telkens Propofol wordt toegediend, moet de patiënt permanent gemonitord worden", stelde ze en het is bekend dat Murray niet bij Jackson is gebleven nadat hij hem Propofol had ingespoten. Naar eigen zeggen ging hij twee minuten naar het toilet, maar volgens het onderzoek werd Jackson urenlang alleen achtergelaten.

In het huis van Jackson werden elf dosissen Propofol aangetroffen, geen enkel flesje vermeldde een voorschrift of de naam van patiënt of dokter.

Samenzwering?
De lijkschouwer besluit dat Jackson om het leven kwam door 'doodslag'. Jacksons vader Joe vindt dat Murray voor moord moet terechtstaan en meent dat de dood van zijn zoon een onderdeel was van een samenzwering in zijn entourage.




10-02-2010 om 13:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Expositie poppenverzameling koningin Juliana

Expositie poppenverzameling koningin Juliana

http://img52.imageshack.us/img52/4751/koninginjuliana.jpg


Paleis Het Loo in Apeldoorn (Nederland) exposeert vanaf 27 maart de poppenverzameling van koningin Juliana. In het museum zijn meer dan zeshonderd poppen te zien die Juliana (1909-2004) gedurende haar leven ontving van het Nederlandse volk, meldt Paleis Het Loo. Vele hiervan waren nooit eerder te zien voor het publiek.

De vorstin kreeg de meeste poppen als geschenk aangeboden, onder meer bij bezoeken in het land en tijdens buitenlandse reizen. Het was algemeen bekend dat koningin Juliana zo in de loop der jaren een poppenverzameling had opgebouwd.
 
In de verzameling bevinden zich poppen gekleed in Nederlandse en buitenlandse streekdrachten. Ook had Juliana exemplaren uit de voormalige koloniën, met traditionele kleding aan. Verder omvat de collectie een grote groep poppen gekleed in uniform of beroepskleding.
 
Ter gelegenheid van de tentoonstelling organiseert Paleis Het Loo in het weekend van 3 en 4 juli het Poppenfestival: een beurs met alles op het gebied van poppen, beren, poppenhuizen en miniaturen. De expositie duurt tot en met 1 augustus.



10-02-2010 om 13:21 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heidi Klum stuurt Seal ondergoed voor Valentijn

Heidi Klum stuurt Seal ondergoed voor Valentijn


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/heidi-klum-seal.jpg?t=1265799199



Supermodel Heidi Klum zal Valentijn niet met de vader van haar vier kinderen kunnen doorbrengen, ze film immers de tv-show 'Project Runway'. Ze zal hem echter wel een postpakket toesturen om hem te laten weten dat ze aan hem denkt. Verrassing verknald voor Seal, want Heidi verklapt wat ze in dat pakketje zal stoppen.

"Ik maak een grappige doos met een explosie van spulletjes. Hartjesconfetti, schattig ondergoed en chocolaatjes".

Heidi beviel in oktober van haar vierde kind, zoon Lou. Ze snapt niet waar vrouwen zo'n heisa over maken als het gaat om het wegwerken van de extra kilo's na de bevalling. "Daar wordt zo'n drama over gemaakt. Als je gewoon blijft leven als voordien en niet de hele tijd in de zetel zit, krijg je vanzelf je figuur terug".



10-02-2010 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ringo Starr krijgt ster op Walk of Fame

Ringo Starr krijgt ster op Walk of Fame

Klik op de foto om 'Never Without You' te beluisteren






Ringo Starr, de voormalige drummer van The Beatles, heeft een ster gekregen op de Walk of Fame in Hollywood. Dat gebeurde tijdens de viering van de 50e verjaardag van het bekende voetpad en veertig jaar na de split van de legendarische groep uit Liverpool. Starr kreeg meteen de 2.401e ster op de boulevard.
 
Alle Beatles, met uitzondering van Paul McCartney, hebben nu een eigen ster op de Hollywood Walk of Fame. De ster van Ringo Starr ligt in de buurt van de sterren van John Lennon (neergeschoten in 1980) en George Harrison, die in 2001 overleed. De groep The Beatles kreeg ook een ster, in 1998.
 
"Ik had geen broers of zussen", zei Starr. "Maar daar kwam verandering in toen ik een van The Beatles werd. Dan had ik plots drie broers".
 
"Dit is ook de start van 50 nieuwe jaren vol sterren. Ik ben blij dat ik de eerste mag zijn", alsnog Starr. "Het is ook leuk dat ze 's nachts wordt uitgereikt. Ik weet niet waar jullie leven, maar waar ik woon zie je sterren alleen 's nachts".



10-02-2010 om 11:46 geschreven door artist lover


» Reageer (8)
09-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie steekt Haïtianen hart onder de riem

Angelina Jolie steekt Haïtianen hart onder de riem


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Angelina-Jolie-2.jpg?t=1265740546



Angelina Jolie met de staf van het Dario Contrera-ziekenhuis op de Dominicaanse Republiek, waar slachtoffers van de aardbeving worden verzorgd.


De Amerikaanse actrice Angelina Jolie brengt als Goodwill-ambassadrice van de Verenigde Naties een bezoek aan de Haïtiaanse hoofdstad Port-au-Prince.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Angelina-Jolie-1-1.jpg?t=1265740630
 

Gisteren bezocht de Hollywoodster Haïtiaanse vluchtelingen die momenteel behandeld worden in de Dominicaanse Republiek. Samen met haar partner, Brad Pitt, was Jolie een van de eerste Amerikaanse celebrities om te reageren op de ramp in Haïti. Het stel schonk 1 miljoen dollar aan het straatarme land. Door de aardbeving in Haïti zijn naar schatting 212.000 mensen om het leven gekomen.


09-02-2010 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse prinses Elena officieel gescheiden

Spaanse prinses Elena officieel gescheiden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Spaanse-prinses-Elena.jpg?t=1265738881



De Spaanse prinses Elena (46) en haar echtgenoot Jaime de Marichalar (47) zijn officieel gescheiden. Het is de eerste keer dat een lid van de koninklijke familie zich laat scheiden sinds het herstel van de monarchie in Spanje zo'n 35 jaar geleden.
 
In november 2007 liet het Spaans koningshuis al weten dat de prinses en haar echtgenoot "tijdelijk" uit elkaar zouden gaan. Het stel wilde tijd om "over hun huwelijk na te denken", maar in november vorig jaar vroegen de twee toch de scheiding aan.
 
De oudste dochter van koning Juan Carlos en Marichalar, een bankier met adellijk bloed, trouwden in 1995 in Sevilla. Het koppel kreeg twee kinderen, de elfjarige Felipe Juan Froilán en de negenjarige Victoria Federica. Elena is vierde in rij voor de Spaanse troon.



09-02-2010 om 19:08 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De strafste jobs van sterren voor ze beroemd waren

De strafste jobs van sterren voor ze beroemd waren


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/bayonce.jpg?t=1265716164



Nu zijn ze allemaal beroemd en verdienen ze handenvol geld, maar de sterren van vandaag zijn niet altijd beroemd geweest. Wij zochten uit welke soms verrassende jobs celebrities vroeger uitoefenden: van kapper, over toiletdame tot balpennenverkoper en zelfs buschauffeur. Laat u verbazen door onderstaand lijstje van 20 straffe eerdere jobs van celebrity's.
1. Johnny Depp: vulpennenverkoper
Verkozen tot meest sexy man ter wereld en vooral superberoemd geworden dankzij 'Pirates of the Caribbean', maar in een vorig leven verkocht hij balpennen over de telefoon.

2. Beyoncé: kapster
Beyoncé schuimt tegenwoordig de wereld af en de R&B diva lokt overal volle stadions en concertzalen, maar ze begon veel nederiger als coiffeuse in het kapsalon van haar moeder.

3. George Clooney: verzekeringsagent
De Amerikaanse acteur, heel hot tegenwoordig dankzij zijn humanitair werk én zijn relatie met het Italiaanse model Elisabetta Canalis, bracht voor zijn acteercarrière verzekeringen aan de man/vrouw.

4. Amy Adams: kortgerokte Hooter Girl
Amy Adams werd beroemd dankzij haar rol in tv-serie The Office en in onder meer de film 'Doubt' met Meryl Streep, maar haar vorige job was bij Hooters als schaarsgeklede, kortgerokte serveuse.

5. Bill Murray: kastanjeverkoper
De ster van Ghostbusters heeft een indrukwekkende carrière als komisch acteur achter de rug, maar nog eerder in zijn bestaan verkocht hij kastanjes voor een groentewinkel.

6. Gloria Estefan: tolk
De Latina popzangeres werkte ooit als tolk bij de douane op de luchthaven van Miami. Naar verluidt betrapte de Amerikaanse van Cubaanse afkomst een non die een salami in het land smokkelde.

7. Boy George: toilettenpoetser
De Britse popzanger komt dezer dagen meer in het nieuws door zijn drugsproblemen dan met zijn muziek, maar ooit kwam Boy George aan de kost door toiletten te poetsen.

8. Brendan Fraser: parfumverkoper
Vorig jaar schitterde de topacteur nog in 'The Journey to the Centre of the Earth', maar in een vorig leven verkocht Brendan Fraser zowaar parfum in een shopping center.

9. Ozzy Osbourne: slager
Met zijn band Black Sabbath vergaarde hij de meeste successen, daarna ging hij solo en dan schitterde hij in The Osbournes. Zijn vorige job is echt geen verrassing: hij werkte in een slachthuis.

10. Tom Cruise: krantenverkoper
De superacteur en man van Katie Holmes zaait tegenwoordig menige controverse met zijn scientology-geloof, maar vroeger verkocht hij kranten op straat.

11. Whoopi Goldberg: werkte in mortuarium
In Sister Act bracht ze iedereen aan het lachen als olijke non, maar in een vorig leven deed ze een heel lugubere job: ze werkte als assistente in een mortuarium.

12. Danny DeVito: kapper
De Italiaanse Amerikaan blonk vooral uit door zijn kleine gestalte in komische films, maar in een vorig leven was hij zowaar kapper. Veel haar heeft DeVito niet meer over.

13. Nicole Kidman: hostess in cinema
Vandaag is ze de Australische ster van het witte doek en ook haar oude job zat in dezelfde branche. Ze was hostess in een cinema en begeleidde daarbij de bezoekers naar hun zitje.

14. Matthew McConaughey: boer
Ook Matthew McConaughey heeft iets met Australië. De Amerikaanse acteur ging in zijn jeugd een jaar Down Under werken en belandde op een boerderij waar hij kippenmest mocht opscheppen.

15. Jennifer Hudson: hamburgerverkoopster
De Amerikaanse zangeres en actrice gaf bij haar speech na het ontvangen van haar Oscar (beste Vrouwelijke Bijrol in 'Dreamgirls') prijs waar ze gewerkt had: bij Burger King bakte ze hamburgers.

16. John Malkovich: schoolbusbestuurder
De acteur die vorig jaar nog schitterde in 'Burn after Reading' had een heel verrassende job vroeger: De nu 56-jarige Malkovich was bestuurder van de schoolbus.

17. Gwen Stefani: poetsvrouw
Tegenwoordig rijgt ze de successen aan elkaar, maar vroeger had de bevallige Amerikaanse een veel nederiger bestaan: ze poetste de vloeren in een shopping center.

18. Jerry Springer: burgemeester
Ondanks het feit dat hij als gemeenteraadslid onder vuur lag door een affaire met een prostituée, werd de tv-ster in 1977 verkozen tot burgemeester van Cincinnati met een recordscore dan nog wel.

19. Hugh Grant: toilettenpoetser
Multimiljonair dankzij enkele hilarische filmrollen in vooral romantische komedies, maar in een vorig leven poetste de Britse acteur zowaar de toiletten in de kantoren van IBM.

20. Jennifer Aniston: serveuse
Last but not least: de beeldige actrice van onder meer 'Friends' wordt overmorgen 41. Haar job in een eerdere carrière is absoluut geen verrassing: serveuse in New York.



09-02-2010 om 14:50 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oubollige smartlap wordt oranje schaamte

Oubollige smartlap wordt oranje schaamte

Klik op de foto om het winnende liedje te beluisteren





Sieneke mag met 'Ik ben verliefd (Sha-la-li)' voor Nederland naar het Songfestival. Dat leidt niet tot een nieuwe storm van oranje-gekte; integendeel. Het nummer is zo oubollig dat onze noorderburen zich er haast dood voor schamen. En dan was er nog de finaleshow van zondag met een puntentelling waarbij iedereen de chaos al van ver zag aankomen. Behalve bij de TROS dan.

In Nederland zouden ze het een Belgenmop noemen, maar helaas,
pindakaas: ze hebben het helemaal zelf bedacht. Na jaren van teleurstellende Eurosong-deelnames besloot de Nederlandse omroep om Pierre Kartner (74 en bekend als Vader Abraham) een nummer te laten schrijven, wat dan vervolgens door een aantal onbekende performers, met een Bekende Nederlander als coach, zou worden uitgevoerd. Kartner kwam aanzetten met 'Ik ben verliefd (Sha-la-li)', een ouderwetse smartlap met een lichtvoetige tekst en rijmelarijen van het weinig geïnspireerde soort, genre 'Of was het daar toen in Parijs, achter een coupe vers mokka-ijs?'. Een paar artiesten haakten meteen af toen ze het nummer hoorden, maar uiteindelijk kwam het afgelopen zondag tot een finale met vijf.

Knoop doorhakken
Wat daarna volgde, stond niet meteen in het draaiboek van de TROS. De jury met Daniel Dekker, Tatjana Simic, George Baker en Johnny Logan, stemde verdeeld: zowel de Appolonia 6-klonen van Loekz als Sieneke kregen twee voorkeurstemmen. Het publiek mocht beslissen, maar bleek dan weer massaal op kandidaat Vinzzent te hebben gestemd. Pierre Kartner werd daarop gevraagd om de gordiaanse knoop te ontwarren, maar hij bleek een voorkeur te hebben voor een zekere Peggy.

Yolanthe
Bij de productie brak daarop het angstzweet uit en presentatrice Yolanthe Cabau van Kasbergen moest bij Kartner herhaaldelijk aandringen om de knoop door te hakken. Kartner stond er bij als een geslagen hond en nadat hij serieus had overwogen om het lot te laten beslissen met kop of munt, stamelde hij: "Nou, Sieneke!" En toen liep hij weg.

Orgelmuziek
De zingende kapster in spé, Sieneke Peeters, pas zeventien maar met een oudere coiffure, bracht een vrolijke versie van het nummer, compleet met orgelmuziek. Nederland lijkt zich echter dood te schamen.   De Telegraaf hield een internetpoll, waaraan ruim 73.000 lezers deelnamen: 82 procent denkt dat Sieneke in Oslo totaal kansloos is. Niet alleen het liedje wordt afgekraakt maar ook het winnende arrangement. Volgens sommigen heeft Sieneke een spraakgebrek en zingt ze er af en toe flink naast. Een lichtpunt om te eindigen: in dezelfde poll zegt 7 procent dat Sieneke een mooie kans maakt op de eindoverwinning.



09-02-2010 om 14:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgisch bedrijf Digital Grafics dingt mee naar Oscar

Belgisch bedrijf Digital Grafics dingt mee naar Oscar


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/The-Secret-of-Kells.jpg?t=1265715785
The Secret of Kells.


7 maart, de dag van de uitreiking van de Oscars in Hollywood, wordt een spannende dag voor Digital Graphics. Het bedrijf uit Alleur heeft meegewerkt aan de realisatie van de animatiefilm 'The Secret of Kells', die genomineerd is.
 
"The Secret of Kells is een film van Tomm Moore. Het is een Iers-Frans-Belgische coproductie. Twee Belgische studio's hebben eraan meegewerkt: Walking the Dog in Brussel en wij. We hebben ongeveer 125.000 tekeningen ontvangen die volledig met de hand gemaakt waren in Brazilië en Hongarije."
 
"Ze werden ingescand en naar ons gestuurd. Wij hebben ze dan ingekleurd. Daar is een vijftiental mensen bijna een jaar mee bezig geweest", zegt Serge Umé, een van de oprichters van Digital Graphics. Digital Graphics verzorgde ook al de speciale effecten voor de film.



09-02-2010 om 14:00 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jacksons moeder en zus: Dokter vermoordde Michael

Jacksons moeder en zus: "Dokter vermoordde Michael"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Conrad-Murray-1.jpg?t=1265718008

Katherine Jackson, de moeder van Michael, benadrukt dat lijfarts Conrad Murray haar zoon heeft "vermoord". De cardioloog pleitte gisteren onschuldig op de aanklacht 'onvrijwillige doodslag'.



Katherine Jackson was erbij toen de dokter gisteren voor het hooggerechtshof van Los Angeles verscheen.

"Hij liegt!"
"Hij heeft gelogen tegen de rechter", oordeelde Katherine. "Hij is schuldig. Niemand anders was bij Michael toen hij overleed. Hij probeert zijn vel te redden. Maar hij heeft mijn zoon vermoord. Hij heeft hem uit het oog verloren".

"Het was een samenzwering"
Michaels zus LaToya luidt dezelfde klok en vermoedt zelfs een samenzwering. Ze zal niet rusten voor gerechtigheid is geschied. "Michael werd vermoord. Hoewel dokter Murray daarvoor verantwoordelijk is, moet er een groter plan geweest zijn. Er zijn nog andere mensen bij betrokken en ik zal niet rusten voor die allemaal gestraft worden".

Volgens de aanklacht doodde Murray de zanger, evenwel zonder het oogmerk te doden. Nadat hij een borgsom van 75.000 dollar betaalde, mocht hij beschikken.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Katherine-en-Marlon-Jackson.jpg?t=1265718146



Eerlijk proces?

Murrays advocaat, Edward Chernoff, vreest dat zijn cliënt wegens de populariteit van Michael Jackson geen eerlijk proces zal krijgen. 

Gevraagd of het mogelijk zal zijn een onbevooroordeelde jury samen te stellen, antwoordde hij: "Dat zal moeilijk worden, maar ik ben ervan overtuigd dat een rechtschapen jury een correct oordeel zal vellen".

Propofol
Murray wordt ervan beschuldigd Michael Jackson het sterke verdovingsmiddel Propofol te hebben toegediend om hem in slaap te krijgen. Dat leidde evenwel tot zijn dood. Indien hij schuldig wordt bevonden, riskeert Murray vier jaar celstraf.



09-02-2010 om 13:23 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Alba wil in Bollywoodfilm

Jessica Alba wil in Bollywoodfilm


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Jessica-Alba.jpg?t=1265717834



Jessica Alba, vooral bekend van haar ol in de 'Fantastic 4'-films, is verliefd geworden op de Indische film en staat te popelen om in een Bollywoodfilm te spelen.

"Hindifilms zijn zeer dramatisch geladen en zeer kleurrijk. Ik ben op dol op het zingen en dansen, ik zou dolgraag in zo'n film meespelen".

Alba (28) is echter nooit in India geweest maar is wel van plan dat te doen van zodra haar dochter van 19 maanden kan meereizen.


09-02-2010 om 13:17 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pitt en Jolie ontkennen breuk en klagen tabloid aan

Pitt en Jolie ontkennen breuk en klagen tabloid aan


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Pitt-en-Jolie.jpg?t=1265660664


Brad Pitt en Angelina Jolie ontkennen dat ze uit elkaar gaan, en klagen de Britse tabloid aan die dat enkele weken geleden publiceerde. News Of The World schreef dat het hoederecht over de kinderen al geregeld was, en weigerde volgens advocaat Keith Schilling van het koppel verontschuldigingen te publiceren.

Het koppel, dat overigens niet getrouwd is, heeft zes kinderen: drie natuurlijke kinderen (Shiloh Nouvel en de tweeling Knox Léon en Vivieenne Marcheline) en drie adoptiekinderen (Maddox, Zahara en Pax Thien).

Pitt en Jolie waren gisteren nog aanwezig op de Super Bowl.



09-02-2010 om 12:09 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
08-02-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lijfarts Michael Jackson riskeert vier jaar cel

Lijfarts Michael Jackson riskeert vier jaar cel

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Conrad-Murray-1.jpg



De voormalige lijfarts van Michael Jackson is in Los Angeles officieel in beschuldiging gesteld van de dood van de zanger. Conrad Murray riskeert maximaal vier jaar cel voor de aanklacht van onvrijwillige doodslag.
 
De 50-jarige Jackson overleed op 25 juni vorig jaar aan een hartstilstand, die werd veroorzaakt door een overdosis van het verdovende middel propofol. Hij had dat zware slaapmiddel gekregen van Murray.
 
De arts pleit onschuldig en weigert alle verantwoordelijkheid, zeker omdat de onder andere aan slapeloosheid lijdende zanger wel vaker proponol kreeg toegediend. Murray houdt vol dat hij de medicatie toediende op aandringen van Jackson, en dat hij geen dodelijke dosis gegeven heeft.



08-02-2010 om 21:34 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederland stuurt Sieneke naar Eurovisie Songfestival

Nederland stuurt Sieneke naar Eurovisie Songfestival

Klik op de foto om het winnende liedje te beluisteren





Sieneke vertegenwoordigt Nederland in mei op het Eurovisie Songfestival in Oslo. De zangeres won vanavond het Nationaal Songfestival dat live te zien was op Nederland 1.

Tijdens het liedjesevenement brachten vijf relatief onbekende, beginnende acts een eigen versie van het nummer 'Ik ben verliefd (Sha-la-lie)', dat Pierre 'Vader Abraham' Kartner op verzoek van de TROS schreef voor het Songfestival.
 
De omroep, die de organisatie van het festival overnam van de NOS, vroeg vijf bekende sterren een eigen protegé naar voren te schuiven. De 17-jarige Sieneke gold als de troef van Marianne Weber.
 
Eerder raakte al bekend dat België Tom Dice naar het 55ste Songfestival stuurt. De finale van het Eurovisie Songfestival vindt - na twee halve finales op 25 en 27 mei - op zaterdag 29 mei plaats in de Noorse hoofdstad Oslo.



08-02-2010 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Beschrijf brengt hommage aan Hugo Claus in Stuttgart

Het Beschrijf brengt hommage aan Hugo Claus in Stuttgart


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Hugo-Claus.jpg?t=1265637819
Hugo Claus.


De literaire organisatie Het beschrijf en Literaturhaus Stuttgart brengen woensdag samen hulde aan Hugo Claus in de Duitse stad. De Nederlandse auteur Cees Nooteboom en de Duitse dichter Joachim Sartorius zullen er praten over de betekenis van het beeldend en literaire oeuvre van hun vriend, en voorlezen voor uit zijn werk.

Een selectie archiefbeelden over en met Claus wordt getoond. Woensdagavond is ook de feestelijke opening van 'Wortlos', een unieke tentoonstelling met een selectie uit het beeldend werk van Hugo Claus samengesteld door Veerle Claus. De tentoonstelling is in Stuttgart te bezichtigen tot 16 april.

De Duitse Claushommage is het resultaat van een internationale uitwisseling tussen Het beschrijf en Literaturhaus Stuttgart. Eerder organiseerde Het beschrijf een Clausmarathon, een grote meertalige lezershommage, in Passa Porta, het internationale literatuurhuis in het centrum van Brussel.

Hugo Claus overleed op 19 maart 2008 in het Antwerpse Middelheimziekenhuis. Hij leed aan de ziekte van Alzheimer en vroeg om euthanasie.



08-02-2010 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (1)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!