Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

10-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre kledingsstijl slecht voor gezondheid Lady Gaga

Bizarre kledingsstijl slecht voor gezondheid Lady Gaga


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Lady-Gaga-11.jpg?t=1268244322



Het bizarre stijlgevoel van Lady Gaga gaat zelfs zo ver dat het de zangeres bijna fataal werd op een vliegtuigreis.

Strakke outfit
Op een vlucht van Londen naar Amerika deze week raakte het vliegtuigpersoneel gealarmeerd wanneer de benen van de zangeres door haar bizarre en strakke outfit begonnen te zwellen. Ze droeg een strak latexpak met zwarte en gele strepen in combinatie met torenhoge hakken van de overleden ontwerper Alexander McQueen. De crew dacht haar symptomen konden wijzen op het eerste stadium van diep-veneuze trombose, daarom drongen ze er op aan dat Gaga zich snel omkleedde, om zo schade op lange termijn te voorkomen.

Hoge hakken
Een stewardess: "Gaga liep risico op een trombose in haar benen dus we eisten dat ze iets anders aantrok, maar de outfit was zo strak dat iemand haar moest helpen zich om te kleden. Ze wilde vooral haar hoge hakken niet uitdoen. De zangeres droeg deze om haar overleden vriend en designer Alexander te eren."

Vorige week zei de zangeres nog over haar kledingstijl: "Ik zou eerder willen sterven dan dat mijn fans me zouden zien in een paar platte schoenen. Mijn hoeden of pruiken zal ik ook nooit opgeven."



10-03-2010 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corey Haim (38) dood gevonden in zijn appartement

Corey Haim (38) dood gevonden in zijn appartement


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Corey-Hail.jpg?t=1268242833
Corey Hail werd dood gevonden in zijn appartement.


De 38-jarige Canadese acteur Corey Haim is overleden, hij werd dood aangetroffen in zijn appartement in Zuid-Calafornië. Dat bevestigde de politie aan het Amerikaanse TV-station KTLA.

Overdosis
De politie vermoedt dat de acteur, die een verleden van alcohol- en drugsproblemen kende, stierf aan een ongewilde overdosis. Een autopsie zal de officiële oorzaak van zijn overleden moeten bepalen. Zijn moeder was in zijn gezelschap toen hij werd terug gevonden. Hij werd naar het St. Joseph Medical Center in Burbank overgebracht, waar hij iets later dood verklaard werd.

Verleden van drugs
Haim werd beroemd in de jaren 80 toen hij in verschillende tienerfilms, waaronder 'The Lost Boys', 'Lucas' en 'License to Drive' speelde. Zeer bekend zijn de keren dat hij samen acteerde met Corey Feldman. Het duo werd gedoopt tot 'De Twee Coreys'. Ze speelden in de reality show A&E van 2007 tot 2008 onder die naam.

Maar Haim sukkelde meerdere jaren met drugsproblemen. Op een bepaald moment was het zo erg dat zijn maatje Feldman zei niet langer met hem te spreken tot hij terug clean was.



10-03-2010 om 18:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alice in Wonderland' brengt in openingsweekend meer op dan 'Avatar

'Alice in Wonderland' brengt in openingsweekend meer op dan 'Avatar'

Klik op de foto om de trailer te bekijken






De 3D-film 'Alice in Wonderland' heeft in de VS het box office-record van 'Avatar' verbroken. In het openingsweekend bracht de film van Tim Burton al 116 miljoen dollar op, dat is 29 miljoen dollar meer dan bij de opening van 'Avatar', die toen 77 miljoen dollar in het laatje bracht.

Daarmee is 'Alice in Wonderland' de meest succesvolle 3D-film in een openingsweekend. De film heeft bovendien ook in de IMAX-zalen een vliegende start genomen. Daar bracht de film in het openingsweekend bijna 12 miljoen dollar op, eveneens een record. Ter vergelijking: 'Avatar' bracht toen 9,5 miljoen dollar op.

Globaal gezien is 'Alice in Wonderland' de zesde best scorende film in het openingsweekend in de Amerikaanse box office-geschiedenis. Op de eerste plaats staat nog altijd 'The Dark Knight' (158,4 miljoen dollar), gevolgd door 'Spider-Man 3' (151,1 miljoen dollar) en 'Twilight: New Moon' (142,8 miljoen dollar).

Maar om 'Avatar' van de troon te stoten als meest winstgevende film aller tijden, zal de 3D-prent van Tim Burton nog heel wat volk naar de zalen moeten lokken. 'Avatar' verbrak eind januari het record van 'Titanic' uit 1997, dat 1,843 miljard dollar opbracht.



10-03-2010 om 18:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amy Winhouse in huwelijksbootje met ex-man?

Amy Winhouse in huwelijksbootje met ex-man?

Klik op de foto om 'Back to Black' te beluisteren






De 'Rehab-zangeres' Amy Winehouse plant om te hertrouwen met haar voormalige echtgenoot Blake Fielder-Civil in Las Vegas. Vooraleer ze de ceremonie kan beginnen plannen moet ze nog groen licht krijgen van de autoriteiten. Amy Winehouse werd recent nog een kredietkaart geweigerd voor het bezit van cannabis en het aanvallen van een fan.

Het koppel stapte eerder dit jaar terug in een relatie, slechts enkele maanden nadat ze van elkaar scheidden. Ze trouwden de eerste keer in mei 2007 in Miami op een verrassingsceremonie. Het koppel plant een soortgelijke aanpak, uit de spotlights, maar de locatie zal zeker niet terug Miami zijn. Amy vreest dat een terugkeer naar Florida desastreuze gevolgen zou hebben voor de relatie. Volgens goede bronnen heeft het koppel besloten in Las Vegas te trouwen.

Amy en Blake hadden in het verleden beiden een alcohol probleem. Het lijkt erop dat ze nu beiden hun probleem opgelost hebben en klaar zijn om een nieuw leven op te bouwen. Het koppel kocht nog maar pas een nieuw huis in het noorden van Londen, hun nieuwe huis waar Amy Winehouse naar eigen zeggen "ooit een eigen gezin wil stichten".



10-03-2010 om 13:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gisele Bundchen: Ik voelde me nooit sterker

Gisele Bundchen: "Ik voelde me nooit sterker"

http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Gisele-Bundchen-1.jpg?t=1268224142



Gisele Bundchen beviel in december van haar zoontje Benjamin en de kersverse moeder voelt zich duidelijk goed in haar nopjes. "Ik voelde me nooit sterker dan wanneer ik Benjamin op de wereld zette", zei het Braziliaanse supermodel over haar bevalling.

"Kwetsbaar en sterk op hetzelfde moment"
De 29-jarige ster van de catwalk was duidelijk onder de indruk van haar bevalling. "Een kind baren was de meest intense ervaring die ik al beleefde. Niets heeft mijn leven meer veranderd. Ik voelde kwetsbaar maar toch zeer sterk op hetzelfde moment."



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Gisele-Bundchen-zwanger.jpg?t=1268224193
Tijdens haar zwangerschap.



"Nog nooit zo compleet gevoeld"
Gisele beviel in het huis dat ze deelt met haar man Tom Brady in Boston, en die gekende omgeving hielp haar kalm te blijven. Na de bevalling was Gisele vanzelfsprekend dolblij. "Toen ik het kindje eindelijk in mijn armen kon houden, keek ik in zijn schattige oogjes en voelde ik een overweldigende, onvoorwaardelijke liefde. Ik voelde mij nog nooit zo compleet in mijn leven."

"Even goede moeder worden als mijn moeder"
Over de toekomst als moeder zei ze een net zo goede moeder te willen worden als haar eigen moeder. "Mijn moeder wijdde haar hele leven aan haar familie toe. Ze kon onmogelijk een liefdevollere, zorgzamere moeder zijn. Door haar geloof ik dat een vrouw de kern van de familie is. Ik kan alleen maar hopen dat ik voor mijn kinderen kan zijn wat zij voor ons altijd was en zal zijn."



10-03-2010 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Plastic Beach' laatste album voor Gorillaz?

'Plastic Beach' laatste album voor Gorillaz?

Klik op de foto om de trailer te beluisteren






Plastic Beach, het nieuwste album van de populaire Britse band Gorillaz, kwam eergisteren, en gisteren in de Verenigde Staten, uit. Het zou wel eens het laatste album kunnen zijn dat de groep maakte. Bassist Murdoc Niccals zei dat met het derde album van de groep hun werk "compleet en afgewerkt voelt". Hij voegde eraan toe dat het wel eens de laatste keer zou kunnen geweest zijn dat de heren hebben samen gewerkt aan een project.

Moeilijk te overtreffen
"Het wordt zeer moeilijk om dit album te overtreffen. Het werk voelt als af... vandaag toch", zei Murdoc over het derde album. "Maar elk album waarin ik me stort maak ik alsof het mijn eerste en mijn laatste is", bleef hij onduidelijk. Het is niet zeker of we Murdoc op zijn woord mogen geloven. Het zou niet de eerste keer zijn dat de man uitspraken doet die hij daarna weer rotsvast ontkent.

Opgesnoven worden door Rolling Stone
Murdoc sprak ook kort over wat hij wil dat er met zijn stoffelijke overschotten gebeurt als hij sterft. "Ik wil dat het as van mijn gecremeerd lichaam de ruimte wordt ingeschoten of dat Rolling Stoned gitarist Keith Richards mijn stoffelijke overschotten inhaleert." Ooit liet Murdoc uitschijnen dat hij de asselijke overschotten van zijn gecremeerde vader vermengde met cocaïne en opsnoof. Iets wat hij sindsdien altijd met klem ontkend heeft.

'Plastic Beach' bevat gastoptredens van de legendarische Lou Reed, Snoop Dogg, Bobby Womack , voormalige gitarist van The Clach Mick Jones en de old school rapgroep De La Soul.



10-03-2010 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Simply Red neemt in december afscheid van Belgische fans

Simply Red neemt in december afscheid van Belgische fans

Klik op de foto om 'If You Don't Know Me By Now' te beluisteren






De Britse band Simply Red geven op zondag 5 december een allerlaatste concert  in België. Zanger Mick Hucknall, die vorig jaar al aankondigde te willen stoppen, zal in het Sportpaleis in Antwerpen afscheid nemen van zijn Belgische fans.

Simply Red werd bekend in de jaren tachtig met de hit 'Money's too tight'. In totaal bracht de groep meer dan tien albums uit. 'Stars' was één van hun bekendste platen.


10-03-2010 om 12:15 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Me and my guitar staat nu al in de MNM50

"Me and my guitar" staat nu al in de MNM50

Klik op de foto om 'My and my guitar' te beluisteren






"Me and my guitar", het nummer waarmee Tom Dice ons land vertegenwoordigt op het Eurovisiesongfestival in Oslo, is al binnengekomen in de MNM50, de dagelijkse hitlijst die wordt samengesteld door de luisteraars van MNM.

Minder dan 48 uur nadat het liedje in première ging op Eén, belandt het op nummer 10 in de hitlijst van MNM.

"Dat is overtuigend en een signaal dat het MNM-publiek meteen mee is met het gevoelige nummer dat onze kleuren zal verdedigen in Oslo", klinkt het bij de zender.

Toms vorige single "Bleeding love" deed het trouwens ook al goed in de MNM50. Hij stond meer dan 14 weken in de lijst en haalde ook de top-10.




10-03-2010 om 10:03 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
09-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kim Gevaert en Djeke Mambo trouwen op 24 april

Kim Gevaert en Djeke Mambo trouwen op 24 april


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Kim-Gevaert-en-Djeke-Mambo.jpg?t=1268167018


Kim Gevaert en Djeke Mambo gaan trouwen. De ex-atlete en haar vriend treden op 24 april in het huwelijksbootje. Of dat in België dan wel in Congo gebeurt, zoals eerder geopperd, is niet geweten. De huwelijksreceptie zou plaatsvinden in Tervuren. Gevaert en Mambo zijn sinds 19 augustus ook de trotse ouders van zoontje Vince.


09-03-2010 om 23:57 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lily Allen barst in tranen uit op podium

Lily Allen barst in tranen uit op podium

Klik op de foto om het opstootje te bekijken






Lily Allen is spontaan een potje beginnen huilen omdat twee mannen tijdens haar concert met elkaar begonnen te vechten. De Fuck You-zangeres trad op in de Londense O2-arena toen er in de zaal een opstootje ontstond. De tranen bengelden bij de zangeres over de wangen toen ze het podium afliep.

Toen de ruzie begon, waren de bodyguards van Lily snel te plaatse om de twee mannen uit elkaar te houden. Lily vertrok meteen backstage. Na een adempauze van twee minuten verscheen de zangeres met een betraand gezicht weer op het podium. "Dit is de vreselijkste vorm van geweld," sprak Lily het publiek toe. "Het is f*cking ziek en jullie zouden je moeten schamen."

Lily maakte haar concert daarna gewoon af. Het nummer 'Fuck You' droeg de zangeres op aan David Cameron van de Britse Conservatieve Partij. Vorige week liet de politicus in de pers weten dat hij niet wilde dat zijn zesjarige dochter nog langer naar de muziek van Lily luisterde.



09-03-2010 om 22:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Echtgenoot: Vreselijk dat Fawcett niet genoemd werd op Oscars

Echtgenoot: "Vreselijk dat Fawcett niet genoemd werd op Oscars"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/farrah-fawcett.jpg?t=1268165922



Ryan O'Neal vindt het vreselijk dat zijn vrouw Farrah Fawcett niet is genoemd tijdens het herdenkingsmoment op de Oscars. Hij is niet de enige: verschillende media vielen gisteren over het feit dat de blonde Charlie's Angel niet in het rijtje van Michael Jackson, Patrick Swayze en Brittany Murphy werd genoemd.

Op showbizzwebsite TMZ.com spreekt Ryan zijn ongenoegen uit. "Ik ben geschokt. Misschien was ze niet bekend genoeg," zegt hij over de mogelijke reden.

Geen vergissing
Een woordvoerder van de Oscars liet gisteren al weten dat er geen sprake was een vergissing. "Er overlijden meer mensen dan er genoemd kunnen worden", klonk het. Ryan overweegt nu een brief naar de organisatie van de Oscars te schrijven.

Farrah overleed vorig jaar op 25 juni aan de gevolgen van kanker. Ze werd 62 jaar.



09-03-2010 om 21:32 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pink Floyd wil niet dat songs apart verkocht worden

Pink Floyd wil niet dat songs apart verkocht worden

Klik op de foto om 'The Wall' te beluisteren




Pink Floyds iconische 'Dark Side of The Moon'-cover , hier uitgebeeld in de Londense skyline.


De Britse megaband Pink Floyd is naar een Londens High Court gestapt in verband met de internetrechten van haar muziek en de marketing door platenmaatschappij EMI. Dat heeft meester Robert Howe namens de band bekendgemaakt.
 
Online royalty's
Pink Floyd, bekend van legendarische platen als 'Dark Side of the Moon' en 'The Wall' wil weten waar de groep contractueel met EMI staat. Zo wil de de band nagaan hoe de royalty's op haar muziek online worden berekend.

Voorts wil de groep niet dat EMI individuele songs of tracks fysiek of online verkoopt en die muziek uit de originele albumcontext rukt. Pink Floyd voert aan dat het contract met EMI dit expliciet verbiedt. Volgens de platenfirma slaat de clausule evenwel niet op onlineverkoop van 'shorts' uit het oeuvre van de band.

Pink Floyd tekende al in 1967 bij EMI en werd samen met The Beatles een van de meest succesvolle producten van de maatschappij.



09-03-2010 om 21:12 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Greet Rouffaer:

Greet Rouffaer: "Dit doet meer pijn dan de brandwonden"


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Greet-Rouffaer-2.jpg?t=1268161263


"Greet Rouffaer is een hardvochtige en egocentrische feeks." De harde woorden van haar ex Jan van den Broek in 'Dag Allemaal' zinderen nog steeds na ten huize van de Wittekerke-actrice. "Dit doet veel meer pijn dan de brandwonden die ik ooit had", klinkt het verslagen in 'Story'.

"Allemaal leugens zijn het", steekt Rouffaer van wal. "Ooit krijgt hij dit gedoe wel terug in zijn gezicht. Ik hoop het alleszins, want ik ben er kapot van. Toen ik zijn woorden las, moest ik overgeven."

"Wie wil er nog met mij samenwerken?"
Ook op professioneel vlak ondervindt de actrice schadelijke gevolgen van de aantijgingen. "Wie wil er nu nog met mij samenwerken? Ik voel onwaarschijnlijk veel pijn. Ik heb mij altijd getoond zoals ik ben, maar dat is nu allemaal beschadigd."

Zelfs winkelen is voor Rouffaer nu een zware beproeving geworden. "Overal hoor ik mijn naam fluisteren. Je ziet ze denken: 'Daar is dat verschrikkelijke mens'. Ik heb mezelf al tussen de producten willen verstoppen. Zo erg is het. Toen ik mijn brandwonden had keken de mensen ook naar mij, maar dit is veel erger."



09-03-2010 om 20:01 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dichtklappende zijspiegel is 'Het Geluid' op Q-Music

Dichtklappende zijspiegel is 'Het Geluid' op Q-Music


http://img535.imageshack.us/img535/2640/dichtklappendezijspiege.jpg



42 dagen en 545 pogingen deden de luisteraars van radiozender Q-Music erover om 'Het Geluid' te raden. Gisteravond had graafkraanbestuurder Bernard De Rover uit Brugge dan toch prijs: hij ontdekte dat men het geluid van een dichtklappende zijspiegel zocht. Zijn juiste gok leverde de man 55.700 euro op.

Al bij al mag het een wonder heten dat de Q-luisteraars zo lang over de oplossing deden. Al na één dag opperde iemand immers dat het geluid wel eens het 'openklappen' van een autospiegel kon zijn. Verkeerd dus, en daarna duurde het nog meer dan 40 dagen vooraleer iemand op het idee kwam dat de spiegel gewoon de andere kant op ging.


09-03-2010 om 19:36 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe Iron Maiden-plaat heet 'The Final Frontier'

Nieuwe Iron Maiden-plaat heet 'The Final Frontier'

Klik op de foto om 'The Number of the Beast' te beluisteren






De legendarische heavy-metalband Iron Maiden heeft de titel van zijn volgende plaat bekend gemaakt. De nieuwe cd - de vijftiende al - wordt 'The Final Frontier' gedoopt.

Release van de plaat is voorzien voor deze zomer. Europese fans die de groep live aan het werk willen zien, kunnen onder meer terecht op het Engelse Sonisphere of Wacken in Duitsland.



09-03-2010 om 14:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franz Ferdinand-frontman koestert musicalplannen

Franz Ferdinand-frontman koestert musicalplannen

Klik op de foto om 'No You Girls' te beluisteren






Alex Kapranos, frontman van de Britse band Franz Ferdinand, loopt  met plannen rond om een musical te schrijven. De zanger, die momenteel met zijn groep op tournee is in Australië, verklaarde dat tijdens een interview met radiozender Triple J.

Grote impact
"Het is een idee dat ik een eeuwigheid voor mij heb gehouden", zegt Kapranos, die met een project over een hedendaagse beroemdheid in z'n hoofd zit. "Dat zou een fantastische musical opleveren. Ik zou iets willen schrijven over iemand die vandaag in de kijker loopt of iemand van pakweg de jongste tien jaar die een grote impact heeft gehad."

Kapranos gaf overigens toe dat hij al een concrete naam in zijn hoofd heeft voor de ster over wie musical zou gaan, maar wou die niet kwijt. "Het is geen muzikant", is zijn enige tip.



09-03-2010 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Trouwplannen voor Ronnie Wood?

Trouwplannen voor Ronnie Wood?

Klik op de foto om 'Ooh La La' te beluisteren






Ronnie Wood laat er geen gras over groeien, maar dat wisten we eigenlijk al. Volgens de roddelmolen zou hij zijn 30-jarige Braziliaanse schone willen trouwen komende zomer, zo zot ik hij van haar.


"Ronnie denkt dat Ana de vrouw zou kunnen zijn waarmee hij zijn leven wil delen. Ze heeft echt een positieve invloed op hem, ze heeft hem opnieuw doen stoppen met drinken en ze genieten echt van elkaars gezelschap. Ze zijn gelukkig, ook al kijken ze maar naar een filmpje, thuis in de zetel," aldus 'een bron'.

Derde huwelijk
Het zou al het derde huwelijk zijn voor de Rolling Stone. Eerder was hij al 7 jaar getrouwd met het model Krissy, en vervolgens 24 jaar met Jo. Vorig jaar zijn ze gescheiden en sindsdien hervindt Wood zijn derde levensadem in de armen van piepjonge modellen, zoals de 21-jarige Katia Ivanova. De romance eindigde na amper 1,5 jaar met explosieve ruzies. Maar de 30-jarige Ana Aurujo lijkt hem dus wel te bevallen.

"Net die ruzies met Katia doen hem Ana zoveel meer appreciëren. Hij beseft dat er maar weinig vrouwen zijn die zo'n effect op hem hebben, en hij is klaar om zich met haar te verbinden."



09-03-2010 om 12:59 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mariah Carey zwanger?

Mariah Carey zwanger?

Klik op de foto om 'We Belong Together'te beluisteren






Hollywood heeft weer iets om zich aan op te warmen: de vraag of Mariah Carey al dan niet zwanger is, vormt er het gespreksthema bij uitstek. Volgens showbizzwatchers kwam de diva tijdens de Oscars iets dikker voor de dag dan gewoonlijk. Ook haar borsten zouden -volgens diezelfde specialisten- nóg meer uit de kluiten gewassen zijn.

Carey zelf houdt het mysterie springlevend door te pas en te onpas te verkondigen dat er "iets heel speciaals op komst is". Op feestjes raakt ze bovendien met geen vinger alcohol aan. Wie feestbeest Mariah een beetje kent, weet dat daar een wel héél grondige reden moet voor zijn.



09-03-2010 om 12:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sophia Loren doopt nieuw cruiseschip in Hamburg

Sophia Loren doopt nieuw cruiseschip in Hamburg


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sophia-Loren-Eros-Ramazzott.jpg?t=1268134416
Eros Ramazzotti, Sophia Loren en de kapitein van het nieuwe schip heffen het glas.


Sophia Loren zou gisteren niet misstaan hebben op de rode loper van de Oscars maar de Italiaanse actrice bevond zich in Hamburg om een nieuw luxueus cruiseschip te dopen. Ook Eros Ramazzotti en Nana Mouskouri waren tijdens de feestelijkheden van de partij.


De Mediterranean Shipping Company had duidelijk kosten noch moeite gespaard om het nieuwste exemplaar van haar vloot, de MSC Magnifica, in te wijden. Talrijke vips waren aanwezig en duizenden mensen genoten van het geboden spektakel in de haven van Hamburg.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/luxueus-cruiseschip.jpg?t=1268134621



Vuurwerk
Na enkele korte speeches knipte Sophia Loren het lint door en werd een fles champagne tegen de boeg gesmeten. Dit was meteen het startsein voor een geweldig vuurwerk boven de rivier de Elbe.

Vier zwembaden
Het nieuwe schip is 293 meter lang en 32 meter breed. Het beschikt over maar liefst vier zwembaden, 17 bars en lounges, 4 restaurants, een cinema en een bowling.




09-03-2010 om 12:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verlies 'Avatar' komt hard aan in Amazonegebied

Verlies 'Avatar' komt hard aan in Amazonegebied


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Avatar-2.jpg?t=1268133101


Dat de film 'Avatar' bij de Oscaruitreiking de grote verliezer was, kwam niet alleen bij regisseur James Cameron hard aan. Ook voor de strijd tegen de olievervuiling in het Amazonegebied betekent het een tegenslag.

Verscheidene milieuorganisaties, waaronder het Regenwoud Actienetwerk (RAN) en het Netwerk voor de Verdediging van het Amazonegebied, hebben Cameron gevraagd om zijn vele fans te laten weten "dat Pandora fictie is, maar dat wat met de inheemse gemeenschappen van Ecuador gebeurt, harde realiteit is."

In de film wordt Pandora, een maan van de planeet Polyphemus, bedreigd door mensen die daar een belangrijk mineraal willen ontginnen voor de energievoorziening op hun eigen planeet.

Kanker en misvormde baby's
RAN-directeur Rebecca Tarbotton vergelijkt dat met de strijd die inheemse Ecuadorianen voeren tegen oliemaatschappij Chevron. In een al langer dan zestien jaar voortslepend proces eisen ze een schadevergoeding van 27 miljard dollar voor olievervuiling.

Ze stellen dat Texaco, dat in 2001 werd verworven door Chevron, meer dan 18 miljard liter vervuild water in hun leefgebied in het noordoosten van het land heeft laten lopen en dat er ook 17 miljoen liter ruwe olie is gelekt tussen 1964 en 1990. Daardoor raakten de bodem en de rivieren zwaar vervuild. Volgens de eisers heeft dat tot de kanker, misvormde baby's en afgebroken zwangerschappen geleid.

Belofte
Tarbotton herinnerde Cameron zondag aan zijn belofte om de film te gebruiken als inspiratiebron voor milieuactivisme op grote schaal. Alleen verloor 'Avatar' in de categorie beste regisseur en beste film en moest de film zich tevreden stellen met drie Oscars. Daardoor kon Cameron het podium niet op en kreeg niet de kans zich tot het publiek te richten.



09-03-2010 om 12:13 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!