Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

13-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Take That-zanger Mark Owen in afkickkliniek

Take That-zanger Mark Owen in afkickkliniek

Klik op de foto om 'Alone without you' te beluisteren






Mark Owen heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek om van zijn alcoholverslaving af te komen. "Ik drink nu al tien jaar en het is uit de hand gelopen", zegt de Take That-zanger in de Britse boulevardkrant The Sun.

Nadat hij publiekelijk bekende zijn vrouw met tien anderen bedrogen te hebben, heeft Mark Owen gezegd dat hij zijn alcoholproblemen zal aanpakken. De Britse zanger wil zijn verslaving, waarmee hij naar eigen zeggen al meer dan tien jaar kampt, niet meer als excuus voor zijn ontrouw gebruiken. Hij ziet nu in dat het zo niet langer door kan gaan. Zijn vrouw Emma (33) zou er bij hem op aangedrongen hebben om professionele hulp te zoeken. Het is volgens haar een eerste stap om hun huwelijk te redden.   Robbie Williams, ex-bandlid van Take That, steunt Owen. Williams liet zich zelf al tweemaal opnemen in een ontwenningskliniek voor drank- en drugsverslavingen.



13-03-2010 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe foto's John Lennon

Nieuwe foto's John Lennon

Klik op de foto om 'Give Peace A Chance' te beluisteren






Vanaf dit weekend zijn er nieuwe beelden van John Lennon en zijn vrouw Yoko Ono te zien in de kathedraal van Coventry, in Groot-Brittannië. De foto's werden genomen tijdens de beroemde 'Bed-In for Peace' in 1969 in Montreal.

De nooit gepubliceerde foto’s werden genomen door Life-fotograaf Gerry Deiter. Hij was de enige fotojournalist die was toegelaten op de Bed-In om de gebeurtenis volledig te verslaan en op de gevoelige plaat vast te leggen.

De foto’s worden vanaf zaterdag tentoongesteld in de kathedraal van Coventry, een stad 30 kilometer ten oosten van de Centraal-Britse stad Birmingham. Volgens Nick Chevasse, de touristische directeur van de kathedraal, zijn de foto’s maar onlangs boven water gekomen.

"Niemand heeft ooit eerder de foto’s gezien. Daarom zullen de beelden niemand bekend voorkomen, zelfs de Lennon-fans niet”, zegt Chevasse. “Deiter fotografeerde de celebrities die langskwamen, de gebeurtenissen op zich, én intieme momenten tussen John en Yoko." Op de beelden zijn Lennon en Ono onder andere te zien terwijl ze hun vredeslied 'Give Peace a Chance' schrijven en opnemen.

Het was de tweede Bed-In van het koppel. Een jaar eerder organiseerde het koppel een soortgelijke actie in het Hilton Hotel in Amsterdam. 

Met hun Bed-Ins wilden ze op een vreedzame manier opkomen voor de vrede. Het lied ‘Give Peace a Chance’ werd het themalied van de anti-Vietnambeweging.



13-03-2010 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
12-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Norah Jones opent Gent Jazz

Norah Jones opent Gent Jazz

Klik op de foto om 'Dont Know Why' te beluisteren






Gent Jazz heeft zijn eerste namen bekendgemaakt.  Meest opvallende naam in het lijstje is die van Norah Jones, die op 7 juli aan de Bijloke optreedt. De Amerikaanse zal er die avond haar nieuwe album The Fall voorstellen.

Die dag staat ook De Beren Gieren (winnaar van de wedstrijd Jong Jazztalent Gent) op het podium en wordt er tijd gemaakt voor DjanGo! 100 Years Django Reinhardt A Tribute, een hommage aan Django Reinhardt.

Vrijdag 9 juli is voor Vijay Iyer en zijn Trio en Chick Corea en zijn Freedom Band.

Op de slotdag, 18 juli, staat het bluesmuzikant Joe Bonamassa op het programma. Aflsuiter is Black Dub, het nieuwste project van Daniel Lanois, Brian Blade en de Gentse Trixie Whitley.

Tickets kosten 29 Euro per concertavond (excl. reserveringskosten), met uitzondering van de avond met Norah Jones, die 42 euro kost (excl. reserveringskost). Een driedagenpas kost 73 Euro (excl. reserveringskost). Tickets zijn te koop via www.gentjazz.com of via Fnac. (br.De Standaard)



12-03-2010 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack White: "Het zou vreemd zijn weer met White Stripes te spelen"

Jack White: "Het zou vreemd zijn weer met White Stripes te spelen"

Klik op de foto om 'We're Going To Be Friends' te beluisteren






Gitarist-zanger Jack White weet niet hoe hij het moet aanpakken om weer met Meg White te gaan spelen. De twee speelden in 2007 voor het laatst samen als The White Stripes.

"Het zal heel vreemd zijn om opnieuw in de White Stripes te stappen en mijn spel te herdenken. Maar dat zou er net het goeie aan zijn, want het zou een geheel nieuwe White Stripes opleveren. Mijn bands beïnvloeden elkaar, en dat kan ik alleen maar toejuichen".

De band stopte met toeren wegens Megs acute angstaanvallen, maar ze is volgens Jack aan de beterhand. In tussentijd richtte Jack twee nieuwe bands op, The Dead Weather en The Raconteurs.


"Zo zorg ik voortdurend voor nieuwe uitdagingen. Wellicht door mijn achtergrond en door de manier waarop ik White Stripes in de mainstream heb geloodst, kan ik het me veroorloven ergens mee te stoppen en in een totaal andere vijver duiken. Dat is mijn groot geluk, dat en het feit dat het me allemaal niet kan schelen. Iedereen zegt me dat het slecht is voor de verkoop, maar dat kan me aan mijn reet roesten. Het is belangrijker jezelf voor nieuwe uitdagingen te stellen en nieuwe paden te betreden. Heel wat collega's kiezen voor een doodlopende straat, maar daar pas ik voor. Ik kan ook thuis zitten en nietsen".



12-03-2010 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slash:

Slash: "Janettenriff op 'Black or White' is niet van mij"

Klik op de foto om 'Black or White' te beluisteren





Slash ontkent dat hij op Michael Jacksons 'Black or White' speelde en noemt de song 'nichterig'. De voormalige gitarist van Guns 'N Roses werkte vanaf 1991 met Jackson, maar op de eerste single uit diens album 'Dangerous' speelt hij geen enkele noot. De verwarring stamt volgens Slash uit het feit dat hij op een ander nummer uit dat album speelt, 'Give in to Me'.


Slash op CNN: "Ik heb nooit op 'Black or White' gespeeld. Als je luistert naar die riff, hoor je dat die janetterig is. Ik zou dat nooit spelen. Ik speel op 'Give in to Me' en in de video van 'Black and White'".







Slash (44) praatte in het tv-interview ook over Jacksons dood en de beschuldigingen van kindermisbruik aan zijn adres. "Michael was gewoon fantastisch om naar te kijken. Het enige wat hij wilde, is dat iedereen hem graag mocht. De beschuldigingen van pedofilie hebben hem de das omgedaan".


Intussen werd onhuld dat het eerste nummer op een album vol onuitgegeven songs van Jackson het nummer wordt dat hij opnam met Lenny Kravitz. De song was bestemd voor het 'Invincible'-album, maar werd uiteindelijk te 'rockachtig' bevonden.



12-03-2010 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paula stopt na 28 jaar met 'Sesamstraat

Paula stopt na 28 jaar met 'Sesamstraat'

http://img683.imageshack.us/img683/3525/paulasleijp.jpg
Foto vtm


Paula Sleijp (79) verlaat na 28 jaar het tv-programma 'Sesamstraat'. Ze doet dat om gezondheidsredenen, meldt de Nederlandse omroep NPS. De Belgische actrice vertolkte vanaf 1982 de rol van grootmoeder in de Nederlandse versie van het populaire kinderprogramma, waarmee ook in ons land talrijke kinderen zijn opgegroeid.
 
Als eerbetoon aan Sleijp zijn in de uitzending van vrijdag 26 maart bijna een half uur lang scènes te zien waarin zij een glansrol speelt. Na die dag zal ze wel nog meerdere keren in de serie voorbijkomen, aangezien de actrice in reeds opgenomen afleveringen speelt.


12-03-2010 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Prodigy werkt met Dizzee Rascal op hun nieuw album

The Prodigy werkt met Dizzee Rascal op hun nieuw album

Klik op de foto om 'Firestarter' te beluisteren van The Prodigy



The Prodigy


Rapper Dizzee Rascal is al jarenlang fan van de electro-dance act The Prodigy en was dan ook meteen akkoord toen Liam Howlett hen vroeg mee te werken aan hun nieuw album. The Prodigy is een van de hoofdacts op Pinkpop


12-03-2010 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoffelijk overschot James Brown vermist

Stoffelijk overschot James Brown vermist

Klik op de foto om 'It's a mans world' te beluisteren






Het stoffelijk overschot van James Brown is vermist. Het lijk van de peetvader van de soul, die op kerstdag 2006 overleed aan een hartaanval, werd in afwachting van de bouw van een mausoleum begraven in de tuin van zijn dochter Deanna in South Carolina.


LaRhonda Pettit, een van de buitenechtelijke kinderen van Brown, beweert dat het lichaam werd ontvreemd om te verhinderen dat ze een autopsie zou laten verrichten om de ware doodsoorzaak van de zanger te achterhalen.

Vermoord?
LaRhonda (48) is er immers van overtuigd dat James Brown werd vermoord door lui die op zijn geld uit waren. "Het lichaam van mijn papa is verdwenen. Ik heb er geen idee van waar hij naartoe is, maar ik zal er achter komen. Ik ben er van overtuigd dat zijn dood verdacht was en ik wil dat de verantwoordelijken gestraft worden. De enige manier om dat te doen, is hem opgraven en zijn lichaam onderzoeken. Ik kan er maar niet bij dat er nooit een autopsie werd uitgevoerd".



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/stoffelijk-oveschot-james-b.jpg?t=1268394894



21 kinderen
LaRhonda is één van een dozijn mensen die na de dood van Brown beweerden een van zijn kinderen te zijn. In 2007 wees een dna-test uit dat Brown inderdaad haar vader was. Brown had officieel negen kinderen bij vier vrouwen. LaRhonda werd niet in zijn testament opgenomen.

Drugs
LaRhonda in de krant Globe: "Het was een publiek geheim dat mijn pa illegale drugs nam. Hij was ook verslaafd aan verschillende pijnstillers. Op zijn minst zijn er mensen geweest die zijn dood hebben veroorzaakt". Krijgen we in uitgesteld relais een herhaling van de Michael Jackson-saga.




12-03-2010 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R. Kelly annuleert tournee wegens stemproblemen

R. Kelly annuleert tournee wegens stemproblemen

Klik op de foto om 'I Believe I Can Fly' te beluisteren





De Amerikaanse R&B-ster R. Kelly heeft op advies van zijn arts zijn Europese tournee afgelast. De wereldster kampt met ernstige stemproblemen.
 
Knobbeltjes op zijn stembanden houden R. Kelly thuis. Hij moet zijn stem minstens een maand laten rusten. "Ik ben het aan mijn fans verplicht om de best mogelijke show te geven. Op dit moment is mijn stem daar niet toe in staat", aldus R. Kelly.
 
De aftrap van zijn tournee was voorzien op 23 maart in het Duitse Keulen. Vier dagen later zou de muzikant ook halthouden in de Ethias Arena in Hasselt. Het is nog niet bekend wanneer de Europese concerten worden ingehaald.



12-03-2010 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
11-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Friendly Fires bijna klaar

Nieuw album Friendly Fires bijna klaar

Klik op de foto om 'Kiss Of Life' te beluisteren






Het nieuwe album van de Britse dance-groep Friendly Fires is bijna klaar en zal naar hun zeggen "veel vetter" klinken dan hun debuut. De vijf nummers die al zijn opgenomen omschrijven ze als meer gefocust en gevarieerder dan hun titelloze debuut. De band heeft zichzelf ook opgenomen met het oog op een reeks podcasts. "Maar verwacht geen beelden van ons op luxejachten, zuipend en omringd door horden groupies. Het meeste speelt zich af in luchthavens en kleedkamers. Als je Prince bent, wil je niet dat je gefilmd wordt terwijl je je ontbijt klaarmaakt, dan wil je een soort mystiek bewaren. Maar dat soort band zijn wij niet", aldus Edd Gibson.



11-03-2010 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Snow Patrol loopt 8 jaar rond met ontwrichte kaak

Zanger Snow Patrol loopt 8 jaar rond met ontwrichte kaak

Klik op de foto om 'Chasing Cars' te beluisteren






Gary Lightbody, zanger-gitarist van Snow Patrol, zingt al acht jaar met een ontwricht kaakbeen. Dat heeft hij te danken aan een val van een trap in 2003, tijdens een dronken avond. Pas vorig jaar liet hij zijn kaak door artsen bekijken, omdat de pijn ondraaglijk was geworden.

Schaamte
"Ik maakte toen een lelijke val. Mijn oog was dicht en ik verloor enkele tanden, maar die liet ik al vervangen. Wakker worden in een ziekenhuisbed met één oog en de ergste kater die ik ooit had, dat wens ik mijn ergste vijand niet. Vanwege mijn gedrag de avond voordien, wilden de verpleegsters me daar zo snel mogelijk weg en dus werden er geen röntgenfoto's van mijn hoofd genomen. Let op, ik ben niet kwaad op de verpleegsters, ik ben beschaamd op mezelf. Enkele jaren na die val, begon mijn kaak pijn te doen. Dat duurde jaren, tot enkele weken geleden de pijn ondraaglijk werd en ik foto's liet nemen in Los Angeles, waar ik aan mijn soloplaat werkte".

Beugel
Gary moet nu enkele maanden een beugel op zijn tanden dragen om zijn kaakbeen terug op zijn plaats te krijgen. Tegen de pijn krijgt hij acupunctuurbehandelingen.



11-03-2010 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onbekend werk Rolling Stones op cd

Onbekend werk Rolling Stones op cd

Klik op de foto om 'Exile on Main Street' te beluisteren






Fans van The Rolling Stones kunnen binnenkort hun hart ophalen. Op 14 mei ligt er een nieuwe versie van hun legendarische album 'Exile on Main Street' (1972) in de winkels met daarop tien nooit eerder uitgebrachte nummers.
 
Pass the Wine
De dubbelaar 'Exile on Main Street', opgenomen in het zuiden van Frankrijk met gitarist Mick Taylor, geldt als een van de beste platen van de Stones.  Op de nieuwe uitgave staan tien nummers die werden opgenomen in de periode dat Exile on Main Street uitkwam, maar die nooit op plaat belandden. De nieuwe tracks hebben titels als 'Plundered my soul', 'Dancing in the light' en 'Pass the wine'.
 
De nieuwe nummers staan overigens alleen op een luxe-uitgave van de nieuwe versie van 'Exile on Main Street'.



11-03-2010 om 13:56 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debby Pfaff gaat trouwen met vriend Nicolas

Debby Pfaff gaat trouwen met vriend Nicolas


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/nicolas-debby-Pfaff.jpg?t=1268311806



 Nicolas Liébart (29) heeft Debby Pfaff (34) na een relatie van 8,5 jaar ten huwelijk gevraagd. Het huwelijk zou 'ergens in 2011' plaatsvinden.

Nicolas zou haar een maand geleden al op het einde van een draaidag voor het VTM-programma De Pfaffs, thuis op de zetel, ten huwelijk gevraagd hebben. Dat meldt Het Laatste Nieuws vandaag.

Het aanzoek kwam onverwachts, want Debby en Nicolas hebben een moeilijk jaar achter de rug. 'Debby die stress had. Ik die haar niet begreep. We leefden naast mekaar', zegt Nicolas. 'Maar we hebben het uitgepraat en sindsdien gaat het zo goed tussen ons dat ik dacht: als ik het nu niet vraag, komt het er nooit van.'

 

Na Kelly, die in 1999 eeuwige trouw beloofde aan Sam Gooris, en Lyndsey, die in 2005 haar hart gaf aan Dave Volders, heeft nu ook de oudste Pfaff-telg trouwplannen. 'Ik weet nog dat ik ja gezegd heb, al de rest is weg: een black-out', aldus Debby. 'Ik ben van het principe dat de man de vraag moet stellen. Alleen kwam die nooit. Na de geboorte van Keano in 2004 heb ik even overwogen om dan maar zélf mijn stoute schoenen aan te trekken. Dat wilde ik dan toch niet. En trouwen, het hoefde ook niet per se voor ons.'

'Dat zegt ze nu', zegt Nicolas. 'Maar telkens wij op een trouwfeest van een van haar vriendinnen waren, kwamen die op mij afgestapt: Debby wil trouwen. Als ik haar dan vroeg of dat klopte, zei ze: ben je zot. Dat welles-nietesspel heeft járen geduurd. Waren we op vakantie, onlangs nog in Mexico, dan fluisterde ze in mijn oren: schat, ge gaat mij hier toch niet ten huwelijk vragen? Zaten we op restaurant: toch niet nu hé, niet hier hé!'

De exacte trouwdatum ligt nog niet vast. 'Ergens in 2011' zal het gebeuren, voor de wet én de kerk. 'Ik heb tijd nodig om alles te plannen', aldus Debby. 'Hoe gaan we het doen? Een groots feest of intiem? In Vlaanderen of in het buitenland? En voor de mensen die weer denken dat hier iets achter zit: wij trouwen niét voor de media, noch voor de verhaallijn van De Pfaffs. Nicolas en ik zijn elkaar vorig jaar op een gegeven moment echt kwijtgespeeld. Maar we hebben elkaar teruggevonden. Wij trouwen omdat we elkaar graag zien. Dat is de enige reden.'

De beelden bij het verhaal, zondag in De Pfaffs op VTM, om 20.30 uur. (br. Het Nieuwsblad)



11-03-2010 om 13:55 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga:

Lady Gaga: "Tuurlijk kan ik verliefd worden op een vrouw"

Klik op de foto om 'Telephone' te beluisteren






Lady Gaga, die onlangs bekende dat ze biseksueel is, ziet liefde en seks als twee totaal gescheiden zaken. Gevraagd of ze zichzelf verliefd ziet worden op een vrouw, antwoordt ze: "Natuurlijk. In de liefde zijn er geen regels of grenzen. Maar ik zie liefde los van seks. Ik hou van de mannelijke seksualiteit. Mannen hebben iets wat ik mis maar enorm op prijs stel".


Die zoektocht naar de liefde is voor Gaga de brandstof voor haar creativiteit, in die mate dat het eindpunt van die zoektocht haar zorgen baart. Zich settelen, dat zou het einde van haar carrière kunnen betekenen.

Liefde is writer's block
"Liefde is gevaar, altijd. Liefde springt van klippen, liefde is irrationeel. Het houdt je in leven en het verwoest je. De zoektocht naar de liefde voedt je artistieke ziel. Ik ben bang dat ik niets meer zal hebben om songs over te schrijven wanneer ik echt de liefde heb gevonden".

Werken tegen eenzaamheid
De 23-jarige Gaga, echte naam Stefani Germanotta, bekent dat ze zich op tournee eenzaam voelt, maar dan stort ze zich op haar werk. "Ik ben niet op zoek, ik heb genoeg muzen. Op tournee ben je geconcentreerd op je performance en merk je daarnaast niet veel. Je zit meer op hotelkamers dan mensen denken. Dan ga ik vaak componeren om in contact te blijven met mijn creatieve kern", verklaart Gaga in het magazine Now.



11-03-2010 om 13:06 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mark Owen (Take That):

Mark Owen (Take That): "Ik bedroog mijn vrouw met wel 10 meiden"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Mark-Owen.jpg?t=1268308386



Mark Owen eist zijn plek op het ereschavot in de discipline schuinsmarcheren op, naast Tiger Woods en Ashley Cole. De Take That-zanger kon niet wachten tot vrouwen zijn vuile was buiten hingen en doet het dan maar zelf. In november vorig jaar trouwde Mark met Emma Ferguson, met wie hij al vijf jaar samen was en met wie hij twee kinderen heeft. Nu bekent hij dat hij al die tijd een seriebedrieger was en jawel, u raadt het al, hij heeft daar spijt van. "Ik ben een stommekloot geweest".


"Ze houdt van me en ik heb haar teleurgesteld. Het spijt me enorm, ik ben een idioot geweest, een stommekloot, een eikel. Het zijn mijn fouten, niemand anders treft enige schuld. Ik weet zelfs niet hoeveel meiden er zijn geweest, misschien wel tien".

Affaire van vijf jaar
De 38-jarige Owen, die een zoon van drie en een dochter van 14 maanden heeft, bekent dat hij bijna vijf jaar lang een affaire had met een boekhoudster, Neva Hanley. Maar al die tijd wist hij dat hij met Emma wilde trouwen.

Onenightstands op tournee
"In mijn hoofd heb ik er nooit aan getwijfeld dat ik met Emma zou trouwen. Dat was voor mij de gelegenheid om alles achter me te laten en mijn fouten uit het verleden niet meer te herhalen. Toen ik me slecht voelde, was Neva er voor mij. Al de andere meiden waren onenightstands. Dat gebeurde toen ik op tournee was, weg van huis tijdens wilde nachten. Alle nachten waren wild. Ik heb met geen enkele van die vrouwen nog contact".

Spijt, schuld, egoïsme
Mark is, naar eigen zeggen, trouw sinds zijn huwelijk enkele maanden geleden. Hij heeft er nu spijt van dat hij zijn vrouw zijn bedrog niet eerder heeft opgebiecht en bekent dat hij niet de gemakkelijkste is om mee samen te leven.

"Ik heb de hele tijd met een schuldgevoel geleefd, dat draag je mee en dat heeft ook mijn relatie met Emma getekend. Ik was egoïstisch en koppig. Telkens we ruzie hadden, was dat aan mij te wijten. Sinds ik ben gestopt met drinken, ben ik veranderd, maar ik ben nog altijd een moeilijke vent. Ik heb altijd graag een glas gedronken en ik ben een feestvarken".

"We zien wel"
Mark hoopt nu dat Emma hem zijn misstappen zal vergeven maar beseft net zo goed dat zijn publieke biecht het einde van zijn prille huwelijk kan inluiden. "Emma is een sterke vrouw. Ze moet doen wat goed is voor zichzelf en voor onze kinderen. Als ze me wil, ben ik er voor haar. Emma is het beste wat me ooit is overkomen. Ik wil dat we samen groeien en samen blijven. We zien wel wat er gebeurt", verklaart Owen in The Sun.



11-03-2010 om 12:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stijn Meuris en Raymond Van Het Groenewoud

Stijn Meuris en Raymond Van Het Groenewoud

Klik op de foto om 'Spectrum' te beluisteren






Sinds het opdoeken van Monza gaat Stijn Meuris verder onder de naam MEURIS. Op 2 april komt de eerste solo-plaat uit, getiteld 'Spectrum'.

'Spectrum' telt 11 door Stijn Meuris geselecteerde Noordkaap- en Monza-songs die een bijwijlen drastische turnover ondergingen. De hits, (althans de meeste), maar ook een pak nummers die volgens Meuris meer glans hadden verdiend en die op de plaat eindelijk te horen zijn zoals ze destijds bedoeld waren.

Daarnaast staan ook het gloednieuwe 'De Logica In Mij' én het unieke duet 'Wat Een Fijne Dag/Het Zou Niet Mogen Zijn' op de plaat. Voor die laatste song werkten Stijn Meuris en Raymond Van Het Groenewoud samen.



11-03-2010 om 10:53 geschreven door artist lover


» Reageer (3)
10-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nicolas Sarkozy en Carla Bruni gaan vreemd

"Nicolas Sarkozy en Carla Bruni gaan vreemd"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/sarkozy_bruni.jpg?t=1268260230


Zowel de Franse president Nicolas Sarkozy als zijn vrouw Carla Bruni zouden een affaire hebben. Dat schrijft een Franse zondagskrant. Hun twee jaar durende huwelijk zou op springen staan.

Carla Bruni zou een buitenechtelijke relatie hebben met muzikant Benjamin Biolay. Sarkozy zou op zijn beurt troost hebben gezocht bij de Franse minister van Ecologie Chantal Jouanno.

Bruni en Sarkozy leerden elkaar in november 2007 kennen tijdens een etentje. Ze trouwden in 2008. Nooit eerder werd er gesproken over een huwelijkscrisis tussen beide.

De woordvoerder van Sarkozy wilde niet reageren op de geruchten.



10-03-2010 om 23:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bizarre kledingsstijl slecht voor gezondheid Lady Gaga

Bizarre kledingsstijl slecht voor gezondheid Lady Gaga


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Lady-Gaga-11.jpg?t=1268244322



Het bizarre stijlgevoel van Lady Gaga gaat zelfs zo ver dat het de zangeres bijna fataal werd op een vliegtuigreis.

Strakke outfit
Op een vlucht van Londen naar Amerika deze week raakte het vliegtuigpersoneel gealarmeerd wanneer de benen van de zangeres door haar bizarre en strakke outfit begonnen te zwellen. Ze droeg een strak latexpak met zwarte en gele strepen in combinatie met torenhoge hakken van de overleden ontwerper Alexander McQueen. De crew dacht haar symptomen konden wijzen op het eerste stadium van diep-veneuze trombose, daarom drongen ze er op aan dat Gaga zich snel omkleedde, om zo schade op lange termijn te voorkomen.

Hoge hakken
Een stewardess: "Gaga liep risico op een trombose in haar benen dus we eisten dat ze iets anders aantrok, maar de outfit was zo strak dat iemand haar moest helpen zich om te kleden. Ze wilde vooral haar hoge hakken niet uitdoen. De zangeres droeg deze om haar overleden vriend en designer Alexander te eren."

Vorige week zei de zangeres nog over haar kledingstijl: "Ik zou eerder willen sterven dan dat mijn fans me zouden zien in een paar platte schoenen. Mijn hoeden of pruiken zal ik ook nooit opgeven."



10-03-2010 om 19:20 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Corey Haim (38) dood gevonden in zijn appartement

Corey Haim (38) dood gevonden in zijn appartement


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Corey-Hail.jpg?t=1268242833
Corey Hail werd dood gevonden in zijn appartement.


De 38-jarige Canadese acteur Corey Haim is overleden, hij werd dood aangetroffen in zijn appartement in Zuid-Calafornië. Dat bevestigde de politie aan het Amerikaanse TV-station KTLA.

Overdosis
De politie vermoedt dat de acteur, die een verleden van alcohol- en drugsproblemen kende, stierf aan een ongewilde overdosis. Een autopsie zal de officiële oorzaak van zijn overleden moeten bepalen. Zijn moeder was in zijn gezelschap toen hij werd terug gevonden. Hij werd naar het St. Joseph Medical Center in Burbank overgebracht, waar hij iets later dood verklaard werd.

Verleden van drugs
Haim werd beroemd in de jaren 80 toen hij in verschillende tienerfilms, waaronder 'The Lost Boys', 'Lucas' en 'License to Drive' speelde. Zeer bekend zijn de keren dat hij samen acteerde met Corey Feldman. Het duo werd gedoopt tot 'De Twee Coreys'. Ze speelden in de reality show A&E van 2007 tot 2008 onder die naam.

Maar Haim sukkelde meerdere jaren met drugsproblemen. Op een bepaald moment was het zo erg dat zijn maatje Feldman zei niet langer met hem te spreken tot hij terug clean was.



10-03-2010 om 18:55 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alice in Wonderland' brengt in openingsweekend meer op dan 'Avatar

'Alice in Wonderland' brengt in openingsweekend meer op dan 'Avatar'

Klik op de foto om de trailer te bekijken






De 3D-film 'Alice in Wonderland' heeft in de VS het box office-record van 'Avatar' verbroken. In het openingsweekend bracht de film van Tim Burton al 116 miljoen dollar op, dat is 29 miljoen dollar meer dan bij de opening van 'Avatar', die toen 77 miljoen dollar in het laatje bracht.

Daarmee is 'Alice in Wonderland' de meest succesvolle 3D-film in een openingsweekend. De film heeft bovendien ook in de IMAX-zalen een vliegende start genomen. Daar bracht de film in het openingsweekend bijna 12 miljoen dollar op, eveneens een record. Ter vergelijking: 'Avatar' bracht toen 9,5 miljoen dollar op.

Globaal gezien is 'Alice in Wonderland' de zesde best scorende film in het openingsweekend in de Amerikaanse box office-geschiedenis. Op de eerste plaats staat nog altijd 'The Dark Knight' (158,4 miljoen dollar), gevolgd door 'Spider-Man 3' (151,1 miljoen dollar) en 'Twilight: New Moon' (142,8 miljoen dollar).

Maar om 'Avatar' van de troon te stoten als meest winstgevende film aller tijden, zal de 3D-prent van Tim Burton nog heel wat volk naar de zalen moeten lokken. 'Avatar' verbrak eind januari het record van 'Titanic' uit 1997, dat 1,843 miljard dollar opbracht.



10-03-2010 om 18:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!