Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

15-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zenders bannen clip Lady Gaga

Zenders bannen nieuwe clip Lady Gaga

Klik op de foto om 'Lady Gaga - Telephone ft. Beyoncé' te bekijken






De nieuwe videoclip van zangeres Lady Gaga is door verschillende Amerikaanse tv-zenders in de ban gedaan. De clip is te aanstootgevend, onder meer vanwege de grote portie naakt.

In haar nieuwe, 9.32 minuten durende video 'Telephone' laat de 23-jarige zangeres zich opsluiten in een vrouwengevangenis, waar ze door de bewakers van haar kleren wordt beroofd. Haar tepels zijn afgeplakt met zwarte tape en haar onbedekte kruis wordt door een filter wazig gemaakt.

In een andere scène volgt een tongkus met een andere vrouwelijke gevangene (de hele gevangenis lijkt trouwens vol lesbiennes te zitten) en is er een gevecht tussen twee gedetineerden. Ook de dansscènes tussen de tralies hebben weinig om het lijf. R&B-zangeres Beyoncé duikt later op in de clip en ook haar outfit in een wegrestaurant laat niet veel aan de verbeelding over.



15-03-2010 om 12:36 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
14-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Emma Watson dumpt vriendje voor Spaanse muzikant

Emma Watson dumpt vriendje voor Spaanse muzikant


http://img63.imageshack.us/img63/9100/emmawatsonr.jpg


Emma Watson heeft haar vriendje gedumpt voor een Spaanse muzikant. De ster uit de Harry Potter-films was twee jaar samen met financier Jay Barrymore. Vandaag trekt Watson op met Rafael Cebrian.


De twee leerden elkaar al in november kennen en de actrice viel voor de warme charmes van de Spanjool. "Haar relatie met Jay stond onder druk en haar verhuis naar de Brown University in Amerika betekende het einde van hun verhouding", zegt een vriend van de actrice aan de krant Daily Mail. "Emma bracht steeds meer tijd door in het gezelschap van Rafael en de twee zijn onafscheidelijk geworden."


De Spanjaard heeft Watson overhaald om mee te spelen in een toneelstuk van de universiteit. Het gaat om 'De Drie Zusters', een werk van de Russische toneelschrijver Anton Pavlovitsj Tsjechov. "Rafael stapte meteen mee in het project en hij kon Emma overhalen om ook mee te spelen. Het wordt een nieuwe ervaring voor haar en ze is een beetje nerveus. Ook al omdat de voorstelling uitverkocht is. Ze hoopt dat ze iedereen kan overtuigen van haar kwaliteiten op de planken."



14-03-2010 om 18:33 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kylie Minogue verdient meer dan ooit: 12.000 euro per dag

Kylie Minogue verdient meer dan ooit: 12.000 euro per dag

Klik op de foto om 'Where The Wild Roses Grow' te beluisteren






Kylie Minogue staat al twintig jaar aan de top en de jonge meid uit de soap Neighbours verdient vandaag meer dan ooit. De Australische strijk per dag 12.145 euro op.


En dat is opmerkelijk want haar loopbaan hing aan een zijden draadje. In 2005 kreeg Minogue te horen dat ze borstkanker had. Ze verdween van de podia en ging de strijd aan tegen haar ziekte. Ze overwon de kanker en ging terug optreden. Haar wereldtournee in 2008-2009 bracht heel wat geld in het laatje: 3.091.533 euro. Het bedrag werd nog aangevuld met inkomsten uit de platenverkoop en rechten. "Dit lijken met gezonde zakencijfers. Meer nog, voor een artieste die al zolang aan de top staat, zijn het opmerkelijke cijfers. Er zijn maar weinig sterren die twintig jaar meedraaien. Het bewijst alleen maar dat Minogue deel uitmaakt van een select kringetje", zegt een financieel expert aan de krant Daily Mail. 

Vette schnabbel
In 2008 onderbrak de Aussie haar tournee door Zuid-Amerika, Azië en Australië voor een vette schnabbel in het Midden-Oosten. Ze trad er op tijdens de opening van een luxueus vakantieoord in Dubai. Het feestje kostte twaalf miljoen Britse pond en daar kreeg de kleine zangeres haar deel van.

Minogue veroverde in 1986 de wereld als Charlene in de Australische soap Neighbours. Ze speelde er samen met Jason Donovan waarna ze beiden aan een zangcarrière begonnen. In de jaren negentig werkte ze gestaag aan haar loopbaan en in 2000 scoorde ze een wereldhit met het nummer 'Spinning Around'. In hetzelfde jaar trad ze ook op tijdens de sluitingsceremonie van de Olympische Spelen in haar vaderland.

Gezinnetje stichten
Minogue die vorige week nog het mooie weer maakte tijdens de Fashion Week in Parijs is begonnen aan een nieuwe plaat en de eerste single verschijnt tegen de zomer. Ze heeft ook nog andere plannen. De zangeres wil samen met haar Spaanse vriend Andres Valencoso een gezinnetje stichten. "Ik wil eerst mijn nieuwe album uitbrengen en dan aan een gezin beginnen", aldus Minogue. Haar zus Dannii geeft alvast het goede voorbeeld. De zangeres wordt binnenkort moeder.



14-03-2010 om 17:36 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex van Elton John sprong onder bestelwagen wegens homoseksualiteit

Ex van Elton John sprong onder bestelwagen wegens homoseksualiteit

Klik op de foto om 'candle in the wind' te beluisteren





Sir Elton John onthulde aan de Sunday Telegraph dat een ex-vriend van hem zelfmoord pleegde wegens zijn homoseksualiteit. De zanger had jaren geleden een relatie met de man. Die kon zijn geaardheid echter niet in overeenstemming brengen met zijn geloof.

Elton John (62) zegt dat hij diep onder de indruk was van de zelfmoord. Hij had een tijdje een relatie met het slachtoffer voor hij in 2005 met zijn huidige echtgenoot in het huwelijksbootje stapte. "Jaren geleden had ik een relatie. Hij gooide zichzelf onder een bestelwagen en ik had het niet zien aankomen", legt Elton uit.

"De man werd zo gekweld door zijn geaardheid en geloof dat hij besloot zelfmoord te plegen", zegt David Furnish, de man van Elton John. Het incident zette Elton ertoe aan om een theaterstuk in New York financieel te steun. Het stuk 'Next Fall' gaat over twee homoseksuele mannen, een gelovige en een ongelovige. "De timing is perfect. De religieuze kloof tussen rechts en links is groter geworden", zegt Furnish.

"Kijk, we hebben allemaal liefde nodig. We hebben allemaal dezelfde angsten en onzekerheden. We moeten allemaal de kans krijgen om vrij te zijn", voegt Elton eraan toe.  (br.hln)



14-03-2010 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Meubelstukken Michael Jackson geveild in Las Vegas

Meubelstukken Michael Jackson geveild in Las Vegas

Klik op de foto om 'bad' te beluisteren






In het Amerikaanse Las Vegas worden in juni 22 meubelstukken van de overleden popzanger Michael Jackson geveild. Dat meldt het veilingbureau Julien's Auctions.

Het gaat om de luxueuze meubels die Wacko Jacko vlak voor zijn dood bestelde om zijn huis in Londen op te sieren, waar hij zou verblijven in de periode van zijn afscheidsconcerten die er uiteindelijk toch niet kwamen.

De meubels zullen wel eerst nog tentoongesteld worden in een Iers museum in Kent en later nog op een expositie in Las Vegas.

De King of Pop bestelde onder meer een roodfluwelen sofa met gouden randen en ingelegde stenen, goed voor een prijskaartje van 150.000 dollar.



  http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Michael-jackson-Black-or-Wh.jpg

  
Op de veiling in Las Vegas zullen ook heel wat anderen persoonlijke spullen van Jackson van eigenaar veranderen zoals bijvoorbeeld een gesigneerd exemplaar van de songtekst Bad.



14-03-2010 om 12:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ouders kunnen de begrafenis Corey Haim niet betalen

Ouders kunnen de begrafenis Corey Haim niet betalen


http://img59.imageshack.us/img59/8606/coreyhaim.jpg



De ouders van de overleden acteur Corey Haim (38) beschikken over voldoende geld om de begrafenis van hun zoon te betalen. Zij smeken zijn fans dan ook om geld te storten.

Afgelopen woensdag werd het levenloze lichaam van Corey Haim aangetroffen in zijn appartement. Volgens eerdere berichtgevingen stierf ie aan een overdosis, maar volgens zijn moeder werd een opeenhoping van vocht in zijn longen hem fataal. Bovendien had hij een vergroot hart.

"Vanwege de hoge kosten om Corey's lichaam te vervoeren naar Canada is er een fonds opgezet", aldus de familie.

Een goede vriend van Corey besloot bezittingen van de acteur te veilen op de bekende website eBay.



14-03-2010 om 11:31 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franse zanger Jean Ferrat op 79-jarige leeftijd overleden

Franse zanger Jean Ferrat op 79-jarige leeftijd overleden

Klik op de foto om 'La montagne' te beluisteren






De Franse zanger en tekstschrijver Jean Ferrat is vandaag op 79-jarige leeftijd in het ziekenhuis van Aubenas overleden. De maatschappijkritische zanger woonde al jaren in de Ardèche in het zuiden van Frankrijk, de inspiratiebron voor zijn beroemd chanson "La montagne".

De erg productieve maar bescheiden zanger heeft een 200-tal liedjes gecomponeerd en bewerkt, een mengeling van maatschappijkritische teksten, eerbetuigingen aan de communistische dichter en romancier Louis Aragon en zijn liefde voor de Ardèche.
 
Jean Tenenbaum, de echte naam van Jean Ferrat, werd geboren op 26 december 1930 in Vaucresson, in de banlieue van Parijs. Op elfjarige leeftijd verloor hij zijn vader, een joodse immigrant uit Rusland, in het vernietigingskamp van Auschwitz.
 
Hij werd gered dankzij communistische militanten, iets wat hij nooit zou vergeten. Als metgezel van de communistische partij zonder ooit lid te zijn geweest, nam hij echter al heel snel afstand van Moskou.



  http://www.hln.be/static/FOTO/pe/1/4/1/media_xl_3617791.jpg?20100313172939
 

"La montagne" werd bewerkt door de Nederlandse tekstschrijver Friso Wiegersma tot "Het dorp" op dezelfde melodie, waarmee zijn levenspartner Wim Sonneveld vervolgens een groot succes behaalde.



14-03-2010 om 11:04 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
13-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viking mogelijk laatste regiewerk van Mel Gibson

'Viking' mogelijk laatste regiewerk van Mel Gibson


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/viking-van-Mel-Gibson.jpg?t=1268509084



Hollywoodacteur Mel Gibson zal voor de film 'Viking' mogelijk voor het laatst plaatsnemen in de regisseursstoel. In het historische epos over de Vikings zal Leonardo DiCaprio de hoofdrol vertolken.
 
"Het was de eerste film die ik ooit in mijn leven wilde maken. Al van in de tijd toen ik tiener was, had ik de prent al voor ogen. En ik denk dat het mijn laatste film wordt waarbij ik de regie zal voeren. Wanneer ik klaar ben, stop ik ermee", zei de 54-jarige Gibson in de Amerikaanse krant Los Angeles Times. De opnamen zouden in de herfst beginnen.
 
Voor zijn regie bij 'Braveheart' (1995), waarin hij ook de hoofdrol vertolkte, kreeg Gibson een Oscar. Succesvol was hij ook met de productie van de omstreden Jezus-film 'The Passion of the Christ' (2004), die wereldwijd 612 miljoen dollar (444 miljoen euro) opbracht.


13-03-2010 om 20:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoffelijk overschot James Brown niet gestolen

Stoffelijk overschot James Brown niet gestolen

Klik op de foto om 'I Feel Good' te beluisteren






Het stoffelijk overschot van James Brown is helemaal niet zoek. Dat beweert de advocaat van vijf kinderen van de soulzanger.

Het stoffelijk overschot van 'The Godfather of Soul' bevindt zich, gehuld in één van Browns kenmerkende glitterpakken, netjes in zijn graftombe, zegt de advocaat tegenover de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

LaRhonda Petit, een 48-jarige buitenechtelijke dochter van Brown, beweerde dat het stoffelijk overschot was gestolen om zo een autopsie te voorkomen die de werkelijke doodsoorzaak aan het licht zou brengen.

Petit meent dat Brown geen natuurlijke dood stierf. Officieel overleed de soulzanger op kerstdag 2006 aan de gevolgen van een hartaanval, te wijten aan een longontsteking. Brown werd 73 jaar oud.



13-03-2010 om 19:42 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Take That-zanger Mark Owen in afkickkliniek

Take That-zanger Mark Owen in afkickkliniek

Klik op de foto om 'Alone without you' te beluisteren






Mark Owen heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek om van zijn alcoholverslaving af te komen. "Ik drink nu al tien jaar en het is uit de hand gelopen", zegt de Take That-zanger in de Britse boulevardkrant The Sun.

Nadat hij publiekelijk bekende zijn vrouw met tien anderen bedrogen te hebben, heeft Mark Owen gezegd dat hij zijn alcoholproblemen zal aanpakken. De Britse zanger wil zijn verslaving, waarmee hij naar eigen zeggen al meer dan tien jaar kampt, niet meer als excuus voor zijn ontrouw gebruiken. Hij ziet nu in dat het zo niet langer door kan gaan. Zijn vrouw Emma (33) zou er bij hem op aangedrongen hebben om professionele hulp te zoeken. Het is volgens haar een eerste stap om hun huwelijk te redden.   Robbie Williams, ex-bandlid van Take That, steunt Owen. Williams liet zich zelf al tweemaal opnemen in een ontwenningskliniek voor drank- en drugsverslavingen.



13-03-2010 om 17:47 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe foto's John Lennon

Nieuwe foto's John Lennon

Klik op de foto om 'Give Peace A Chance' te beluisteren






Vanaf dit weekend zijn er nieuwe beelden van John Lennon en zijn vrouw Yoko Ono te zien in de kathedraal van Coventry, in Groot-Brittannië. De foto's werden genomen tijdens de beroemde 'Bed-In for Peace' in 1969 in Montreal.

De nooit gepubliceerde foto’s werden genomen door Life-fotograaf Gerry Deiter. Hij was de enige fotojournalist die was toegelaten op de Bed-In om de gebeurtenis volledig te verslaan en op de gevoelige plaat vast te leggen.

De foto’s worden vanaf zaterdag tentoongesteld in de kathedraal van Coventry, een stad 30 kilometer ten oosten van de Centraal-Britse stad Birmingham. Volgens Nick Chevasse, de touristische directeur van de kathedraal, zijn de foto’s maar onlangs boven water gekomen.

"Niemand heeft ooit eerder de foto’s gezien. Daarom zullen de beelden niemand bekend voorkomen, zelfs de Lennon-fans niet”, zegt Chevasse. “Deiter fotografeerde de celebrities die langskwamen, de gebeurtenissen op zich, én intieme momenten tussen John en Yoko." Op de beelden zijn Lennon en Ono onder andere te zien terwijl ze hun vredeslied 'Give Peace a Chance' schrijven en opnemen.

Het was de tweede Bed-In van het koppel. Een jaar eerder organiseerde het koppel een soortgelijke actie in het Hilton Hotel in Amsterdam. 

Met hun Bed-Ins wilden ze op een vreedzame manier opkomen voor de vrede. Het lied ‘Give Peace a Chance’ werd het themalied van de anti-Vietnambeweging.



13-03-2010 om 15:00 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
12-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Norah Jones opent Gent Jazz

Norah Jones opent Gent Jazz

Klik op de foto om 'Dont Know Why' te beluisteren






Gent Jazz heeft zijn eerste namen bekendgemaakt.  Meest opvallende naam in het lijstje is die van Norah Jones, die op 7 juli aan de Bijloke optreedt. De Amerikaanse zal er die avond haar nieuwe album The Fall voorstellen.

Die dag staat ook De Beren Gieren (winnaar van de wedstrijd Jong Jazztalent Gent) op het podium en wordt er tijd gemaakt voor DjanGo! 100 Years Django Reinhardt A Tribute, een hommage aan Django Reinhardt.

Vrijdag 9 juli is voor Vijay Iyer en zijn Trio en Chick Corea en zijn Freedom Band.

Op de slotdag, 18 juli, staat het bluesmuzikant Joe Bonamassa op het programma. Aflsuiter is Black Dub, het nieuwste project van Daniel Lanois, Brian Blade en de Gentse Trixie Whitley.

Tickets kosten 29 Euro per concertavond (excl. reserveringskosten), met uitzondering van de avond met Norah Jones, die 42 euro kost (excl. reserveringskost). Een driedagenpas kost 73 Euro (excl. reserveringskost). Tickets zijn te koop via www.gentjazz.com of via Fnac. (br.De Standaard)



12-03-2010 om 17:42 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jack White: "Het zou vreemd zijn weer met White Stripes te spelen"

Jack White: "Het zou vreemd zijn weer met White Stripes te spelen"

Klik op de foto om 'We're Going To Be Friends' te beluisteren






Gitarist-zanger Jack White weet niet hoe hij het moet aanpakken om weer met Meg White te gaan spelen. De twee speelden in 2007 voor het laatst samen als The White Stripes.

"Het zal heel vreemd zijn om opnieuw in de White Stripes te stappen en mijn spel te herdenken. Maar dat zou er net het goeie aan zijn, want het zou een geheel nieuwe White Stripes opleveren. Mijn bands beïnvloeden elkaar, en dat kan ik alleen maar toejuichen".

De band stopte met toeren wegens Megs acute angstaanvallen, maar ze is volgens Jack aan de beterhand. In tussentijd richtte Jack twee nieuwe bands op, The Dead Weather en The Raconteurs.


"Zo zorg ik voortdurend voor nieuwe uitdagingen. Wellicht door mijn achtergrond en door de manier waarop ik White Stripes in de mainstream heb geloodst, kan ik het me veroorloven ergens mee te stoppen en in een totaal andere vijver duiken. Dat is mijn groot geluk, dat en het feit dat het me allemaal niet kan schelen. Iedereen zegt me dat het slecht is voor de verkoop, maar dat kan me aan mijn reet roesten. Het is belangrijker jezelf voor nieuwe uitdagingen te stellen en nieuwe paden te betreden. Heel wat collega's kiezen voor een doodlopende straat, maar daar pas ik voor. Ik kan ook thuis zitten en nietsen".



12-03-2010 om 16:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slash:

Slash: "Janettenriff op 'Black or White' is niet van mij"

Klik op de foto om 'Black or White' te beluisteren





Slash ontkent dat hij op Michael Jacksons 'Black or White' speelde en noemt de song 'nichterig'. De voormalige gitarist van Guns 'N Roses werkte vanaf 1991 met Jackson, maar op de eerste single uit diens album 'Dangerous' speelt hij geen enkele noot. De verwarring stamt volgens Slash uit het feit dat hij op een ander nummer uit dat album speelt, 'Give in to Me'.


Slash op CNN: "Ik heb nooit op 'Black or White' gespeeld. Als je luistert naar die riff, hoor je dat die janetterig is. Ik zou dat nooit spelen. Ik speel op 'Give in to Me' en in de video van 'Black and White'".







Slash (44) praatte in het tv-interview ook over Jacksons dood en de beschuldigingen van kindermisbruik aan zijn adres. "Michael was gewoon fantastisch om naar te kijken. Het enige wat hij wilde, is dat iedereen hem graag mocht. De beschuldigingen van pedofilie hebben hem de das omgedaan".


Intussen werd onhuld dat het eerste nummer op een album vol onuitgegeven songs van Jackson het nummer wordt dat hij opnam met Lenny Kravitz. De song was bestemd voor het 'Invincible'-album, maar werd uiteindelijk te 'rockachtig' bevonden.



12-03-2010 om 16:05 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Paula stopt na 28 jaar met 'Sesamstraat

Paula stopt na 28 jaar met 'Sesamstraat'

http://img683.imageshack.us/img683/3525/paulasleijp.jpg
Foto vtm


Paula Sleijp (79) verlaat na 28 jaar het tv-programma 'Sesamstraat'. Ze doet dat om gezondheidsredenen, meldt de Nederlandse omroep NPS. De Belgische actrice vertolkte vanaf 1982 de rol van grootmoeder in de Nederlandse versie van het populaire kinderprogramma, waarmee ook in ons land talrijke kinderen zijn opgegroeid.
 
Als eerbetoon aan Sleijp zijn in de uitzending van vrijdag 26 maart bijna een half uur lang scènes te zien waarin zij een glansrol speelt. Na die dag zal ze wel nog meerdere keren in de serie voorbijkomen, aangezien de actrice in reeds opgenomen afleveringen speelt.


12-03-2010 om 15:53 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The Prodigy werkt met Dizzee Rascal op hun nieuw album

The Prodigy werkt met Dizzee Rascal op hun nieuw album

Klik op de foto om 'Firestarter' te beluisteren van The Prodigy



The Prodigy


Rapper Dizzee Rascal is al jarenlang fan van de electro-dance act The Prodigy en was dan ook meteen akkoord toen Liam Howlett hen vroeg mee te werken aan hun nieuw album. The Prodigy is een van de hoofdacts op Pinkpop


12-03-2010 om 14:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stoffelijk overschot James Brown vermist

Stoffelijk overschot James Brown vermist

Klik op de foto om 'It's a mans world' te beluisteren






Het stoffelijk overschot van James Brown is vermist. Het lijk van de peetvader van de soul, die op kerstdag 2006 overleed aan een hartaanval, werd in afwachting van de bouw van een mausoleum begraven in de tuin van zijn dochter Deanna in South Carolina.


LaRhonda Pettit, een van de buitenechtelijke kinderen van Brown, beweert dat het lichaam werd ontvreemd om te verhinderen dat ze een autopsie zou laten verrichten om de ware doodsoorzaak van de zanger te achterhalen.

Vermoord?
LaRhonda (48) is er immers van overtuigd dat James Brown werd vermoord door lui die op zijn geld uit waren. "Het lichaam van mijn papa is verdwenen. Ik heb er geen idee van waar hij naartoe is, maar ik zal er achter komen. Ik ben er van overtuigd dat zijn dood verdacht was en ik wil dat de verantwoordelijken gestraft worden. De enige manier om dat te doen, is hem opgraven en zijn lichaam onderzoeken. Ik kan er maar niet bij dat er nooit een autopsie werd uitgevoerd".



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/stoffelijk-oveschot-james-b.jpg?t=1268394894



21 kinderen
LaRhonda is één van een dozijn mensen die na de dood van Brown beweerden een van zijn kinderen te zijn. In 2007 wees een dna-test uit dat Brown inderdaad haar vader was. Brown had officieel negen kinderen bij vier vrouwen. LaRhonda werd niet in zijn testament opgenomen.

Drugs
LaRhonda in de krant Globe: "Het was een publiek geheim dat mijn pa illegale drugs nam. Hij was ook verslaafd aan verschillende pijnstillers. Op zijn minst zijn er mensen geweest die zijn dood hebben veroorzaakt". Krijgen we in uitgesteld relais een herhaling van de Michael Jackson-saga.




12-03-2010 om 13:04 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.R. Kelly annuleert tournee wegens stemproblemen

R. Kelly annuleert tournee wegens stemproblemen

Klik op de foto om 'I Believe I Can Fly' te beluisteren





De Amerikaanse R&B-ster R. Kelly heeft op advies van zijn arts zijn Europese tournee afgelast. De wereldster kampt met ernstige stemproblemen.
 
Knobbeltjes op zijn stembanden houden R. Kelly thuis. Hij moet zijn stem minstens een maand laten rusten. "Ik ben het aan mijn fans verplicht om de best mogelijke show te geven. Op dit moment is mijn stem daar niet toe in staat", aldus R. Kelly.
 
De aftrap van zijn tournee was voorzien op 23 maart in het Duitse Keulen. Vier dagen later zou de muzikant ook halthouden in de Ethias Arena in Hasselt. Het is nog niet bekend wanneer de Europese concerten worden ingehaald.



12-03-2010 om 12:22 geschreven door artist lover


» Reageer (6)
11-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuw album Friendly Fires bijna klaar

Nieuw album Friendly Fires bijna klaar

Klik op de foto om 'Kiss Of Life' te beluisteren






Het nieuwe album van de Britse dance-groep Friendly Fires is bijna klaar en zal naar hun zeggen "veel vetter" klinken dan hun debuut. De vijf nummers die al zijn opgenomen omschrijven ze als meer gefocust en gevarieerder dan hun titelloze debuut. De band heeft zichzelf ook opgenomen met het oog op een reeks podcasts. "Maar verwacht geen beelden van ons op luxejachten, zuipend en omringd door horden groupies. Het meeste speelt zich af in luchthavens en kleedkamers. Als je Prince bent, wil je niet dat je gefilmd wordt terwijl je je ontbijt klaarmaakt, dan wil je een soort mystiek bewaren. Maar dat soort band zijn wij niet", aldus Edd Gibson.



11-03-2010 om 20:59 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Snow Patrol loopt 8 jaar rond met ontwrichte kaak

Zanger Snow Patrol loopt 8 jaar rond met ontwrichte kaak

Klik op de foto om 'Chasing Cars' te beluisteren






Gary Lightbody, zanger-gitarist van Snow Patrol, zingt al acht jaar met een ontwricht kaakbeen. Dat heeft hij te danken aan een val van een trap in 2003, tijdens een dronken avond. Pas vorig jaar liet hij zijn kaak door artsen bekijken, omdat de pijn ondraaglijk was geworden.

Schaamte
"Ik maakte toen een lelijke val. Mijn oog was dicht en ik verloor enkele tanden, maar die liet ik al vervangen. Wakker worden in een ziekenhuisbed met één oog en de ergste kater die ik ooit had, dat wens ik mijn ergste vijand niet. Vanwege mijn gedrag de avond voordien, wilden de verpleegsters me daar zo snel mogelijk weg en dus werden er geen röntgenfoto's van mijn hoofd genomen. Let op, ik ben niet kwaad op de verpleegsters, ik ben beschaamd op mezelf. Enkele jaren na die val, begon mijn kaak pijn te doen. Dat duurde jaren, tot enkele weken geleden de pijn ondraaglijk werd en ik foto's liet nemen in Los Angeles, waar ik aan mijn soloplaat werkte".

Beugel
Gary moet nu enkele maanden een beugel op zijn tanden dragen om zijn kaakbeen terug op zijn plaats te krijgen. Tegen de pijn krijgt hij acupunctuurbehandelingen.



11-03-2010 om 18:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!