Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

21-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hommage aan Hugo Claus op het strand van Oostende

Hommage aan Hugo Claus op het strand van Oostende


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Hugo-Claus-1.jpg?t=1269186572


Schrijvers en dichters onder wie Erwin Mortier, Tom Lanoye, Gerrit Komrij en Remco Campert houden zaterdagavond 17 april een wake voor de Vlaamse schrijver Hugo Claus, die twee jaar geleden overleed. Ze doen dat op het strand van Oostende.


Claus woonde van 1948 tot 1950 in de Belgische kustplaats Oostende. Tijdens die jaren maakte hij er de sprong naar zijn eerste roman en hield er zijn eerste expositie. Claus schreef veel boeken, waaronder Het verdriet van België. Hij was ook bekend als schilder en filmer.


De hommage begint vrijdagavond 16 april met een lezing van Gerrit Komrij in Thermae Palace. Op 17 april opent een expositie in het Ensorhuis, die tot 29 augustus loopt. Ook zijn er Clauswandelingen en is er een Clauscafé in het kunstencentrum Vrijstaat O. Uitgeverij De Bezige Bij presenteert er de heruitgave van De Verwondering, een boek dat zich afspeelt in Oostende.


21-03-2010 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zo sexy was Angelina Jolie al op haar vijftiende!

Zo sexy was Angelina Jolie al op haar vijftiende!

http://img199.imageshack.us/img199/2321/angelinajolieu.jpg
foto Mail Online


Ze was amper vijftien en wist al perfect wat ze wilde. Het knappe meisje zou de wereld veroveren op het witte doek en schitteren op de boulevards van Hollywood. Met haar mooi gevormde lippen en bruine ogen was ze als puber al een knappe verschijning die alle aandacht naar zich toe zoog, blijkt uit deze foto die negentien jaar geleden genomen werd en pas nu onthuld wordt.

Jolie heeft ook veel te danken aan haar vader, de oud-Hollywoodster Jon Voight. Angelina die als studente bijkluste als model begon haar loopbaan in videoclips van de Rolling Stones en Meatloaf. Intussen is ze 34 en heeft ze een Oscar gewonnen. De Amerikaanse is ook VN-ambassadrice en moeder van zes kinderen.(br.hln)




21-03-2010 om 13:30 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Angelina Jolie heeft een oogje op Vanessa Paradis

Angelina Jolie heeft een oogje op Vanessa Paradis


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Vanessa_Paradis-jolie.jpg?t=1269105302


Vanessa Paradis heeft Johnny Depp verboden een seksscène met Angelina Jolie op te nemen, maar blijkt nu zelf op Angelina's verlanglijstje te staan.

Angelina heeft immers aan vrienden onthuld dat ze een oogje heeft op Vanessa, de vrouw van Johnny Depp.

Biseksueel
"Angelina voelt zich aangetrokken tot vrouwen en heeft daar nooit een geheim van gemaakt", vertelt een bron. "Mocht ze geen relatie hebben met Brad Pitt, zou ze al lang al aan het daten zijn met vrouwen."

Meer interesse voor Vanessa
Angelina is momenteel samen met Johnny bezig met opnames voor de film 'The Tourist'. "Er staat regelmatig in de bladen dat ze een oogje heeft op Johnny. Angelina moet daar erg om lachen. Ze vindt de acteur aantrekkelijk, maar is meer geïnteresseerd in zijn vrouw Vanessa".

Eerder ging het gerucht dat Angelina een wilde nacht heeft beleefd met zangeres Lady GaGa.



21-03-2010 om 10:48 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
20-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brittany Murphy nam honderden pillen per maand

Brittany Murphy nam honderden pillen per maand


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Brittany-Murphy-1.jpg



De overleden Amerikaanse actrice Brittany Murphy nam vanaf januari 2008 tot augustus 2009 niet minder dan 200 pillen per maand, soms liep dat aantal zelfs op naar 400.

Pijnstillers
De 32-jarige Brittany Murphy overleed vorig jaar. Ze gebruikte gedurende bijna twee jaar de alias 'Lola Manilow Murphy' om aan haar medicatie te geraken. De actrice kreeg regelmatig voorschriften voor Vicodin en Vicoprofen (pijnstillers), Clonazepam  en Klonopin (beide helpen tegen paniekstoornissen). Alle voorschriften kwamen van de arts Richard Kroop, hij zou ondertussen al bezoek hebben gekregen van rechercheurs.

De apotheker zei dat hij vier maanden voor de dood van Murphy stopte met het gezin medicatie te geven omdat hij vreesde dat het eens fout zou aflopen.
(br.hln)



20-03-2010 om 23:23 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 Fabiola is publieksact op Back To The 90's

2 Fabiola is publieksact op Back To The 90's

Klik op de foto om 'Freak Out' te beluisteren






Dance-act 2 Fabiola won de People's Choice wedstrijd waarbij bezoekers van Back To The 90's, op 3 april in het Antwerpse Sportpaleis, konden stemmen op één van de artiesten die er vorig jaar optraden en die opnieuw een plaats op het podium geven.

Ook Run D.M.C., Snap!, Captain Hollywood, Whigfield en Corona staan op de affiche van het bijna uitverkochte evenement.




20-03-2010 om 18:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jade Goody stierf door nalatige en incompetente artsen

"Jade Goody stierf door nalatige en incompetente artsen"


http://img443.imageshack.us/img443/1899/jadegoody.jpg


De dood van realityster Jade Goody had voorkomen kunnen worden, zo stellen haar arts en een advocaat die met een beschuldigende vinger naar de Britse gezondheidsdienst wijzen.

Ongeveer een jaar na haar dood op 22 maart 2009 stelt dokter Ann Coxon dat de symptomen waar Goody aan leed, zoals kortademigheid en abnormale uitstrijkjes, de artsen hadden moeten alarmeren voor baarmoederhalskanker. Goody had volgens Coxon een tumor zo groot als een mandarijn die de artsen echter niet hebben opgemerkt.

"Jade stierf door nalatigheid en incompetentie van de artsen die haar behandelden", besluit Coxon dan ook. (br.hln)



20-03-2010 om 18:35 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Freida Pinto wordt nieuw Bondmeisje

Freida Pinto wordt nieuw Bondmeisje


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Freida-Pinto.jpg?t=1269101764


Freida Pinto, bekend van 'Slumdog Millionaire', heeft een miljoenencontract getekend om het liefje van 007 te spelen in de 23ste Bondfilm. Die zal zich in Afghanistan afspelen.


"Regisseur Sam Mendes wilde haar al maanden strikken, maar ze was te nerveus om meteen toe te happen. Dit wordt de meest ambitieuze Bondfilm ooit. Sam is van plan het genre opnieuw uit te vinden", aldus een insider in de Daily Mirror.

Peter Morgan, die ook 'The Queen' schreef, heeft de eerste versie van het script gepend.

Freida heeft een relatie met Dev Patel, haar tegenspeler in 'Slumdog Millionaire' en die is blij dat zijn vriendin zo'n grote rol te pakken heeft.

Daniel Craig herneemt zijn rol als James Bond, de Amerikaanse Olivia Wilde is benaderd om een medewerkster van de VN te spelen.



20-03-2010 om 17:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen miljoenen voor erfgenamen Anna Nicole Smith

Geen miljoenen voor erfgenamen Anna Nicole Smith


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/anna_nicole_smith.jpg?t=1269086213
Anna Nicole Smith (1967-2007) overleed aan een overdosis medicijnen.



Er komt geen miljoenenerfenis voor de nabestaanden van het Amerikaanse Playboymodel Anna Nicole Smith. Een hof van beroep in San Francisco (Californië) heeft gisteren beslist dat de erfgenamen van Smith, die in februari 2007 stierf, geen recht hebben op de naar schatting 300 miljoen dollar waarvoor ze jarenlang streed met de nabestaanden van Howard Marshall.
 
Smith was kortstondig getrouwd met de Amerikaanse miljardair voordat hij in 1995 overleed. De rechter in Californië bevestigde daarmee een vonnis van een rechtbank in Texas.
 
Na de dood van haar moeder door een overdosis medicijnen was de nu 3,5 jaar oude dochter Dannielynn tot de enige erfgename van het vermogen van haar moeder verklaard. Het hoederecht over het meisje werd aan haar biologische vader Larry Birkhead toevertrouwd.
 
Anna Nicole Smith had Marshall, een oliemiljardair, in 1994 leren kennen in een club waar ze als naaktdanseres werkte. Kort daarna trouwde ze met hem op 26-jarige leeftijd. Hij stierf veertien maanden later op de leeftijd van 90 jaar. Het model en de nabestaanden van Marshall streden sindsdien om zijn miljoenenerfenis.
 


Anna Nicole Smith was
kortstondig getrouwd met de stokoude Texaanse miljardair Howard
Marshall.
Anna Nicole Smith was kortstondig getrouwd met de stokoude Texaanse miljardair Howard Marshall.



Een rechtbank kende Smith aanvankelijk 474 miljoen dollar toe. Maar het bedrag werd in beroep eerst verlaagd en dan geschrapt. De zaak ging daarna verder.
 
Na de uitspraak van vrijdag kondigden de advocaten van de erfgenamen van Smith aan dat ze opnieuw hoger beroep zouden aantekenen



20-03-2010 om 13:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.'Dossier K' wint scenarioprijs 2010

'Dossier K' wint scenarioprijs 2010


http://img715.imageshack.us/img715/5987/dossierk.jpg



De film 'Dossier K' is door de leden van de Vlaamse Scenaristengilde verkozen tot het beste Vlaamse filmscenario van het afgelopen jaar.
 
Carl Joos, Erik Van Looy en Jan Verheyen, die het scenario voor deze Vlaamse succesfilm schreven op basis van de roman van Jef Geeraerts, zijn bijzonder blij met de prijs.


Sterke Vlaamse filmjaren in het verschiet
Joos: "In een land geplaveid met rode lopers, kunnen scenaristen maar zelden opdraven als prijsbeest. We zijn dus blij met elke prijs. Maar met deze prijs voelen we ons extra vereerd. Want hij wordt uitgereikt door collega's, én in een heel sterk fictiejaar. We dragen hem dan ook op aan alle scenaristen die dag in dag uit het gevecht aangaan met het witte scherm, en de basis leggen voor de sterke Vlaamse filmjaren die er aan komen. Want dat voel je gewoon."
 
De Vlaamse Scenaristengilde werd opgericht in 2004 en telt meer dan 120 leden.
 
Joos, Van Looy en Verheyen krijgen hun prijs overhandigd op vrijdag 19 maart in het Arsenaal in Mechelen tijdens de jaarlijkse Algemene Vergadering van de Scenaristengilde.



20-03-2010 om 11:44 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Green Day werkt aan nieuw album én musical

Green Day werkt aan nieuw album én musical

Klik op de foto om 'She' te beluisteren






Tijdens hun Europese tournee vorig jaar is Green Day een nieuw album beginnen opnemen. Zanger Billie Joe Armstrong: "We hebben demo's opgenomen in Berlijn, enkele in Stockholm, in de buurt van Glasgow en in Amsterdam. We wilden de nieuwe songs in hun rauwe vorm vastleggen".

Het punktrio werkt ook aan de musical 'American Idiot', die volgende maand zijn première op Broadway beleeft.

Vorig jaar onthulde Billie Joe dat hij nooit meer drugs wil doen. "Wat ik nooit meer zal doen? Metamfetamine. Ik snuif nog liever benzine dan dat ik speed in mijn neus steek. Lsd kan ik ook niet meer gebruiken. Mocht ik dat doen, zou ik in mijn blote en zuigend op mijn duim op het dak van een wolkenkrabber belanden, op zoek naar een plek waar ik gelukkig ben".



20-03-2010 om 10:51 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
19-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sterren op de Dansvloer: Blog Anthony Kumpen en danspartner Nicky


Sterren op de Dansvloer: Blog Anthony Kumpen en danspartner Nicky




http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Anthony-Kumpen.jpg?t=1269023738



Nicky
We zijn ondertussen al enkele weken verder in het zware trainingsschema van 'Sterren op de dansvloer en het mag gezegd: dansen is fysiek enorm zwaar.
Niet alleen voor Anthony, die spieren heeft ontdekt waarvan hij het bestaan niet eens afwist, maar ook voor de danser in kwestie.
Iemand van de 0 naar de 100 brengen in enkele weken tijd is geen sinecure...
"Trekken, sleuren en versleurd worden", dat waren de eerste trainingen. Na uren en uren van zweten, zwoegen en hard werken wordt het stilaan "leiden en geleid worden".
Gelukkig, want binnen enkele dagen is het zover... de eerste liveshow.  
Nu volgt er de belangrijke fase van afwerking, inleving en techniek. Elke vrije minuut wordt opgeslorpt door wals, jive, salsa, quickstep, paso doble, ... en dat opnieuw en opnieuw en opnieuw.
En opnieuw. Om dan alle inspanningen van de voorbije weken te verzamelen in één enkele, ultieme en enige kans op de dansvloer en de jury en kijkend Vlaanderen te overtuigen.
Het is mijn taak om de trouwe fans kennis te laten maken met "Anthony, de elegant dansende autoracer". Het is erop of eronder. En in ons geval wordt het hopelijk "erop". "Eronder" is geen optie met mijn Antwerps geduld en zijn Limburgse wilskracht. 
Limburg en Antwerpen verenigd in een danskoppel, kan niet misgaan. Toch? 


Anthony

Nu is het "echt" aan het worden. We hebben voor redelijk wat dansen de basis gelegd, maar nu komen de details. Dan besef je eens te meer hoe moeilijk het is.

Het "spelen" is gedaan, nu wordt Nicky pas echt streng. Nee ik moet wel toegeven heb het getroffen met haar, ze weet streng te zijn op de juiste momenten, maar het toch leuk te houden voor mij. Eigenlijk doet ze zich vaak veel strenger en moeilijker voor dan ze werkelijk is en dit is typisch voor iemand die competitie heeft gedaan op hoog niveau. Een façade optrekken om ervoor te zorgen dat je geen zwaktes toont. In de racerij heb ik dit vaak genoeg gedaan en dat sterkt je prestatie. Maar eigenlijk is het een schaapje in een leeuwenvacht. Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat zij er bij mij wat betreft dansen het maximale kan uithalen. Aan haar zal het dus niet liggen. Hopelijk heb ik voldoende in huis heb om het ver te schoppen.

We hebben in ieder geval heel hard gewerkt en trachten zo ver mogelijk te geraken. Daarbij zal natuurlijk ook het mentale aspect een rol spelen. Ik word nu al een beetje nerveus, maar dat heb ik bij het racen ook en dan komt vaak het beste in mij naar boven, hopelijk hier ook. (br.hln)



19-03-2010 om 19:37 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Debuutsingle Liam Gallagher komt uit in oktober

Debuutsingle Liam Gallagher komt uit in oktober

Klik op de foto om de clip van'Adidas' te bekijken






Het worden drukke maanden voor Liam Gallagher. Niet alleen gaat hij binnenkort met zijn modelabel Pretty Green een kledinglijn starten voor vrouwen, er is eindelijk ook een releasedatum voor zijn debuutsingle na de split van Oasis.

In het Japanse muziekmagazine Asahi maakte de jongste Gallagher bekend dat de debuutsingle van zijn nieuwe groep, met ex-Oasis-bandleden Gem Archer en Andy Bell, in oktober zal uitkomen. Een naam voor de groep is er nog steeds niet. Een volledig album zal pas volgend jaar volgen.


Oudere broer Noel zit ondertussen ook niet stil. Het brein van Oasis maakte onlangs zijn opwachting in een reclamefilmpje van Adidas als een straatmuzikant. Het is het eerste publieke 'optreden' van Noel sinds de split van de Britse supergroep eind augustus. Volgende week treedt hij in de Londense Royal Albert Hall op voor het 'Teenage Cancer Trust'. In de video, onderaan te bezien, doen ook andere celebrities als David Beckham, Ian Brown en Snoop Dogg mee.



19-03-2010 om 19:00 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Katherine Heigls borst wou eruit!

Katherine Heigls borst wou eruit!


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Katherine-Heigls.jpg?t=1269020616



Als je een award in ontvangst mag gaan nemen, dames, let er dan op dat je garderobe 'boob slip proof' is. Kijk maar naar Katherine Heigl, die tot Vrouw van het Jaar werd uitgeroepen en tijdens haar speech met de vrijheidsdrang van haar linkerborst kreeg af te rekenen. Haar jurk weigerde dienst, maar Katherine greep net op tijd in.



19-03-2010 om 18:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Twee foto's Carla Bruni onder hamer

Twee foto's Carla Bruni onder hamer


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Carla-Bruni.jpg?t=1269004501
Foto Helmut Newton.



Net nu Carla Bruni, na de geruchten als zou haar huwelijk met Nicolas Sarkozy op springen staat, het wat low profile wil houden, wordt ze nog eens geconfronteerd met haar verleden. Twee foto's van een naakte Miss Bruni als model worden geveild. Op het ene beeld, van de hand van de legendarische Helmut Newton, leunt een een 25-jarige Bruni verleidelijk tegen een piano. Op de andere foto, die dateert van 1987 en van Pamela Hanson is, rookt de Française een sigaret met haar t-shirt hoog opgetrokken.

Vorige week werd Bruni (43) nog gelinkt aan de Franse zanger Benjamin Biolay, met wie ze een romantische vakantie in Thailand zou beleefd hebben. Sarkozy (55) van zijn kant werd gesignaleerd aan de zijde van zijn ecologieminister, de 40-jarige Chantal Jouanno, in haar vrije tijd een karatekampioene. Eerder was Bruni al aan de rol met onder andere Eric Clapton, Mick Jagger en de Amerikaanse vastgoedtycoon Donald Trump.



http://img208.imageshack.us/img208/6998/carlabruni.jpg
Foto Pamela Hanson.


Twee jaar geleden ging er al eens een naaktfoto van Bruni in Londen onder de hamer, net toen het koppel op staatsbezoek in Engeland was en er verbleef bij de Queen en prins Philip. Die foto van Michael Comte, waarop Bruni haar borsten bedekt met alleen de handen, leverde toen 69.000 euro op.



19-03-2010 om 18:49 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ex-vriend vervolgt Lady Gaga voor 22 miljoen euro

Ex-vriend vervolgt Lady Gaga voor 22 miljoen euro


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Lady-Gaga-12.jpg


Songschrijver-producer Rob Fusari, tevens ex-vriend van Lady Gaga, eist 22,4 miljoen euro van de zangeres omdat hij naar eigen zeggen meeschreef aan haar songs. Hij zou ook haar artiestennaam en sound hebben bedacht.


Fusari beweert dat hij niet alleen de artiestennaam voor zijn ex-lief heeft bedacht, hij zou haar ook geholpen hebben bij het ontwikkelen van haar typerende sound en meegeschreven hebben aan de hits 'Paparazzi' en 'Beautiful, Dirty, Rich' die op haar debuutalbum 'The Fame' staan.



http://img228.imageshack.us/img228/8933/robfusari.jpg
Rob Fusari richtte een bedrijf op met Lady Gaga om haar carrière te promoten. Nu eist hij boter bij de vis.


Kiezen voor dance
In de gerechtsdocumenten staat dat Fusari in 2006 Gaga leerde kennen en dat hij haar overtuigde om de rockriffs te laten vallen ten voordele van een meer op dance gerichte sound. Fusari schreef onder meer mee aan 'Wild Wild West' van Will Smith en 'Bootylicious' van Destiny's Child.

Samen in zaken
Gaga en Fusari werden een koppel en richtten samen een bedrijfje op, 'Team Love Child LLC', om haar carrière te promoten. Daarbij werd overeengekomen dat hij 20 procent van de royalties en 15 procent van de opbrengst van merchandise zou opstrijken.

Fusari stelt verder dat hij Gaga voorstelde aan de platenbaas die haar uiteindelijk een contract bij Interscope Records bezorgde.

"Ik was op mijn negentiende al Gaga"
Vorig jaar nog beweerde Lady Gaga, echte naam Stefani Germanotta, haar flamboyante podiumact al op haar negentiende bedacht.

Gaga, nu 23, zei toen: "Ik was al op mijn negentiende Gaga. Ik kleedde me altijd al zo, lang voor mensen me kenden als Lady Gaga. Ik was altijd al zo, je kon niet naast me kijken".

Fusari heeft tot nog toe 450.000 euro van Gaga ontvangen, maar houdt voet bij stuk dat dit slechts een fractie is van wat hem toekomt.



19-03-2010 om 14:03 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.acteur Fess Parker (85) gestorven

'Davy Crockett'-acteur Fess Parker (85) gestorven

Klik op de foto om 'Davy Crockett' te kijken






De Amerikaanse acteur Fess Parker, bekend van de avonturenserie 'Davy Crockett', is overleden. Dat meldde een woordvoerder van de familie aan showbizzsite Tmz.com. De 85-jarige tv-ster stierf een natuurlijk dood.
 
Filmstudio Disney schakelde de acteur in 1954 in voor de rol van volksheld Davy Crocket in de gelijknamige miniserie. In die rol was hij ook te zien in de speelfilms 'Davy Crockett, King of the Wild Frontier' (1955) en 'Davy Crockett and the River Pirates' (1956).

In de tv-serie 'Daniel Boone' kroop Parker opnieuw in de huid van een historisch figuur. De serie over de Amerikaanse pionier en avonturier werd van 1964 tot 1970 uitgezonden. Naast acteur was hij ook wijnboer in Californië.



19-03-2010 om 12:35 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Evi Hanssen verwacht tweede kindje

Evi Hanssen verwacht tweede kindje


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Evi-Hanssen.jpg?t=1268993522



Evi Hanssen is opnieuw zwanger. De presentatrice maakte het nieuws vanmorgen bekend op Q-Music. "Ik ben drie maanden zwanger. Ik ben heel moe geweest en ik heb veel honger, maar het valt allemaal goed mee", vertelt Hanssen, die samen met haar man Fred di Bono al een 1-jarig zoontje Scout heeft.

"Het moederschap bevalt me enorm goed. Ik geniet met volle teugen van onze kleine Scout en ontdek dagelijks met Fred hoe wonderlijk het toch is om samen zo'n klein mensje op de wereld te zetten dat stilaan een eigen persoonlijkheid ontwikkelt."

Gewoon met dikke buik
Het tweede kindje wordt begin oktober verwacht. Aan haar werkschema verandert voorlopig niets. "Ik heb vrij snel een goeie balans gevonden tussen mijn werk en mijn taken als mama. Dus ook op dat vlak voelt dit allemaal héél goed aan. Tenslotte zijn de mensen me al gewoon met een dikke buik."

Hanssen presenteerde dit seizoen op vtm nog 'De designers' en werkt ook aan een muzikale carrière.



19-03-2010 om 11:31 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Artiesten hebben 480 miljoen tegoed

Artiesten hebben 480 miljoen tegoed


http://img341.imageshack.us/img341/7412/sabam.jpg



De verschillende vennootschappen die auteursrechten innen, zoals Sabam, zijn zeer traag bij het verdelen van dat geld. Uit de laatste cijfers, van 2008, blijkt dat zij 480 miljoen euro nog niet uitbetaald hadden aan de artiesten uit alle genres. En dat in volle economische crisis in de sector, meldt de krant Het Laatste Nieuws.

"Dit gebeurt bewust om het geld te laten renderen op eigen rekeningen", zegt Bart Tommelein (Open Vld) die de cijfers uitbrengt. Bevoegd minister Vincent Van Quickenborne heeft na lang vechten een nieuwe wet door het parlement gekregen die de misstanden aanpakt. "Binnen de twee jaar moet alles uitbetaald zijn. En met de nodige controle", zegt hij.

Sabam, de Belgische vereniging van auteurs, componisten en uitgevers, ontkent beweringen dat ze bewust auteursrechten laat uitkeert om het geld te laten renderen op eigen uitkeringen. "Dat zijn schandalige beweringen", luidt het bij Sabam.
 
Sabam wijst erop dat er 23 verenigingen zijn die auteursrechten innen en dat het niet eerlijk is iedereen over dezelfde kam te scheren.
De vennootschappen die de rechten innen zijn, als het bijvoorbeeld om muziek gaat, afhankelijk van de gebruikers die hun de gegevens moeten doorspelen. Dat gebeurt vaak pas na een jaar. En er is de kwaliteit van de gegevens, waardoor de verwerking ook vertraging kan oplopen, aldus Sabam.
 
"Schandalige beweringen"
Er is drie jaar tijd om de rechten uit te keren. Als die termijn wordt overschreden, wordt het geld uitgekeerd aan alle rechthebbenden, benadrukt men nog bij Sabam.
 
Dat er wordt getalmd om zo het geld te laten renderen op eigen rekeningen, is volgens Sabam een schandalige bewering. "De intrest wordt gebruikt om onze werkingskosten te verminderen. Maar we zijn een coöperatieve. Het zijn de auteurs die de kosten dragen, dus of we de intrest nu gebruiken om de kosten te verminderen, of hem uitkeren, komt op hetzelfde neer." (br.hln)



19-03-2010 om 10:29 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gaga vraagt Boy George om handtekening op vagina

Gaga vraagt Boy George om handtekening op vagina


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Boy-George-1.jpg?t=1268943273


Lady Gaga heeft er nooit een geheim van gemaakt een groot fan te zijn van Boy George. Toen de flamboyante zanger bij het optreden van de 'Telephone'-zangeres om een handtekening werd gevraagd, was Boy George dan ook blij verrast. Alleen de plek waarop Gaga de krabbel van haar idool wilde, was op zijn zachtst gezegd vreemd.

"Ik was naar haar optreden gegaan en ontmoette haar backstage", doet de zanger van Culture Club het verhaal uit de doeken op digitalspy.com. "Het was enorm chaotisch achter de schermen, net een circus. Ik dacht: mijn god, een paar jaar geleden was ik die vrouw! Het was leuk om een keer van buiten naar binnen te kijken. Ze was erg aardig. Ze vroeg of ik haar vagina wilde signeren..."



   http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/gaga.jpg?t=1268943467


Boy George, toch wel het een en ander gewend, weigerde haar 'down under' te signeren en verkoos zijn krabbel op de hoed van Gaga te zetten.



19-03-2010 om 09:22 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
18-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Jessica Simpson drinkt urine om mooier te worden

Jessica Simpson drinkt urine om mooier te worden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/jessica-simpson-1.jpg?t=1268938199



Voltijds zangeres en halftijds actrice Jessica Simpson maakte in haar eerste realitysoap op MTV -'Newlyweds' (met haar toenmalige echtgenoot Nick Lachey)- niet meteen indruk met haar gezond verstand, in haar nieuwste show 'The Price of Beauty' maakt ze het nog wat bonter. Daarin maakt ze een rondreis door de wereld met twee vrienden (haarstylist Ken Paves en gewezen assistente Cacee Cobb) met als doel de kijkers ervan te overtuigen dat niemand perfect is, zelfs niet de celebs. De 29-jarige zus van Ashlee was vorig jaar immers in het oog van de mediastorm gekomen toen ze wat verdikt was.


"Ik stel me erg kwetsbaar op in de show", aldus Simpson. "Ik kon nergens meer naartoe gaan zonder te denken 'zouden ze me dik vinden?'. Dat moest ik maar eens aanvaarden. Met de show wil ik iedereen laten zien dat ik ook maar een normale vrouw ben, met alledaagse problemen."


Gelukkig bevat het programma ook enkele lichtere momenten. Zo liet Simpson, over heel de wereld op zoek naar schoonheidstips, zich in Mumbai vertellen dat je van koeienurine drinken mooier wordt. De ster testte het onmiddellijk uit, om daarna alles terug over te geven. Naast de urinestunt at ze ook wormen, die ze ook meteen terug uitspuwde. Ondanks alle inspanningen van Simpson vallen de kijkcijfers op VH1 tegen. Amper 1.000.000 mensen keken naar het programma.




18-03-2010 om 19:51 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!