Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

bestblogs artist_lover
Foto
ARTIST LOVER

23-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.U2-gitarist oogst protest tegen bouwplannen in Malibu

U2-gitarist oogst protest tegen bouwplannen in Malibu

Klik op de foto om 'with or without you' te beluisteren






The Edge ligt onder vuur nadat hij zijn plannen bekendmaakte om vijf huizen te bouwen op een stuk grond in de Sierra Canyon van het Californische Malibu.

De 47-jarige muzikant, echte naam David Evans, voert echter aan dat zijn bouwplannen op zijn 630.000 vierkante meter grond het uitzicht van de omgeving niet zal schenden. Hij maakt zich sterk dat hij de omwonenden die zijn plannen willen dwarsbomen daarvan zal kunnen overtuigen. The Edge kocht de grond voor ruim 7 miljoen euro.


"De lokale tegenstand zal verstommen als ik mijn plannen uitleg. Deze huizen zullen het landschap niet schaden, maar het juist aanvullen. Er is een kleine groep omwonenden die botweg elk bouwplan wil dwarsbomen", verklaarde The Edge.


De tegenstanders hebben alvast een medestander in de burgemeester van Malibu, Jefferson Wagner. "Malibu wil zijn karakter bewaren en staat niet open voor dit soort egotripperij", aldus Wagner. The Edge zal zijn zaak voorleggen aan de Californische kustcommissie, die zal beslissen of hij zijn plannen mag uitvoeren.

Milieubewustzijn
U2 staat bekend om het milieubewustzijn dat ze wensen uit te dragen, maar tegelijk krijgt de Ierse band zware kritiek op hun dure openluchtconcerten. Vorig jaar haalden ze zich de toorn van hun stadsgenoten in Dublin op de hals toen ze voor geluidsoverlast zorgden tijdens hun concerten in het Croke Park stadium in de Ierse hoofdstad. Tijdens hun drie concerten daar hadden ze tot twaalf keer toe de toegelaten geluidsgrens van 75 decibel overtreden, de promotoren van het concert kregen daarvoor een boete van 36.000 euro. Een belachelijk milde straf, zo oordeelden de omwonenden.



23-03-2010 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Harry Potters toverschool gaat in vlammen op

Harry Potters toverschool gaat in vlammen op


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/harry-potter.jpg?t=1269347523



De Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus van Harry Potter is in vlammen opgegaan. Een brand verwoestte een deel van de coulissen en de set voor de de nieuwe film 'Harry Potter and the Deathly Hallows'. Niemand raakte gewond. Ook de start van de film in de herfst van dit jaar komt voorlopig niet in het gedrang, luidde het in Londen. De brand was vrijdagavond al tijdens opnames in het Engelse Watford in het graafschap Hertfordshire uitgebroken. Volgens de brandweer was een ongeval de oorzaak van de brand.
 
Het eerste deel van de laatste film rond de toverleerling en zijn strijd tegen het kwaad komt vanaf 17 november in de Vlaamse bioscopen. Omdat het laatste boek in de reeks zo compact is verteld, werd de verfilming in twee delen opgesplitst. Het tweede en laatste deel wordt verwacht op 13 juli 2011.



23-03-2010 om 14:28 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tatoeagemodel chanteerde man Sandra Bullock

Tatoeagemodel chanteerde man Sandra Bullock


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Michelle-McGee.jpg?t=1269345757
Michelle McGee


Michelle McGee wilde van Jesse James geld voor haar stripclub. Toen Jesse niet over de brug kwam, verkocht ze haar verhaal aan een tabloid.
Stripper Michelle 'Bombshell' McGee probeerde Jesse James ertoe te bewegen haar stripclub te financieren. Toen die weigerde, zag ze geen andere optie dan hun affaire te verkopen aan een tabloid.



http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Sandra-Bullock-en-Jesse-Jam.jpg?t=1269345801
Sandra Bullock en Jesse James.


Een bron vertelt aan perezhilton.com: "Michelle wordt snel kwaad en ging dus ook door het lint toen Jesse weigerde te betalen."

Ze kreeg 30.000 dollar van In Touch magazine voor haar verhaal, en had Jesse daarna niet meer nodig.

Topadvocaat
Inmiddels schakelt Sandra Bullock een versnelling hoger in haar scheidingsplannen. De Oscarwinnares heeft haar assistent de opdracht gegeven een topadvocaat te zoeken. Scheidingsspecialist Lance Spiegel, die ook de scheidingen van Charlie Sheen en Michael Jackson regelde, zou bovenaan haar verlanglijstje staan. 

Premières afgelast
Bullock annuleerde de première van haar jongste film 'The Blind Site', die gisteren in Berlijn zou plaatsgrijpen. Ze zal morgen ook niet aanwezig zijn op de première in Londen.

Haar vriendin Mo'nique, die een Oscar kreeg voor beste vrouwelijke bijrol, heeft in een interview haar steun betuigd. "Aan mijn lieve zus Sandra: mijn gebeden gaan uit naar jou. Maar ook naar je man, lieveling. Dit is tussen jullie en ik hoop dat jullie het kunnen doen werken. Aan alle anderen: bemoei je verdorie met jullie eigen zaken". (br.hln)



23-03-2010 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Zanger Mötley Crüe lanceert vliegmaatschappij

Zanger Mötley Crüe lanceert vliegmaatschappij

Klik op de foto om 'Saints Of Los Angeles' te beluisteren






Vince Neil, zanger van metalband Mötley Crüe, lanceert zijn eigen vliegmaatschappij: Vince Neil Aviation. Neil biedt een jetservice aan tussen Las Vegas en New York. Hij stelde zijn nieuwe bedrijf voor met zijn vrouw Lia en Marley Taylor van de band Zowie Bowie.



23-03-2010 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cheryl Cole bedreigd met verkrachting

Cheryl Cole bedreigd met verkrachting


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Cheryl-Cole-3.jpg?t=1269348059
De bedreigingen aan Cheryl Cole - hier tijdens de Brit Awards - kwamen op de voicemail van een collega terecht.


De Britse politie is een onderzoek gestart nadat Cheryl Cole (26) bedreigd wordt met verkrachting. Een anonieme man liet bedreigingen achter op de voicemail van Dermot O'Leary, die in Engeland het tv-programma 'X Factor' presenteert.

O'Leary sloeg meteen alarm toen hij de boodschap hoorde die gericht was aan Cole. Zij werkt als jurylid mee aan 'X Factor'.

Voor de Girls Aloud-zangeres komen de bedreigingen midden in een moeilijke periode: ze heeft haar man Ashley Cole verlaten omdat hij haar bedroog en bereidt zich voor op een lange echtscheidingsstrijd.


"De boodschap op Dermots mobiele telefoon was seksueel, bedreigend en ziekmakend", zegt een bron aan The Sun. "Dermot was gechoqueeerd toen hij ze hoorde. Wellicht had de beller geprobeerd om Cheryls nummer te pakken te krijgen, maar kreeg hij toevallig dat van Dermot. Hopelijk zijn het loze bedreigingen, maar van iemand die zich zoveel moeite getroost, weet je nooit hoe ver hij wil gaan."


Hoewel Cole op de hoogte is dat er bedreigingen werden geuit, liet niemand haar de boodschap horen. Haar management stelt wel alles in het werk om de speurders te helpen bij hun onderzoek.

"We zijn onderzoeken inderdaad een klacht naar aanleiding van een obscene boodschap die op een voicemail werd achtergelaten", bevestigt een politieman.


Het is niet de eerste keer dat een 'X Factor'-medewerker met bedreigingen moet kampen. In 2008 vond Simon Cowell een verborgen zendertje in zijn wagen, waarop de security voor de juryleden van het programma werd verhoogd.



23-03-2010 om 14:27 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lady Gaga dolblij met haar gouden tanden

Lady Gaga dolblij met haar gouden tanden


http://img718.imageshack.us/img718/8094/ladygagametgoudentanden.jpg



Lady Gaga is dolblij met de gouden neptanden die ze voor haar verjaardag kreeg.

Vol enthousiasme postte de zangeres een foto op haar Twitter met de bijgaande tekst: "Russische roodgouden vampieren-grill! Vroeg cadeau van the haus [of Gaga, red.] Gravediggaz! Hier smeekte ik om!" Op 28 maart wordt Gaga 24.



23-03-2010 om 14:16 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boudewijn en Fabiola wilden troonopvolger adopteren

"Boudewijn en Fabiola wilden troonopvolger adopteren"



In het midden van de jaren zestig speelden koning Boudewijn en koningin Fabiola met de idee kinderen te adopteren. Het kinderloze koningspaar wilde daarmee niet alleen hun kinderwens vervullen, ze wilden ook een troonopvolger.


Dat zegt royaltykenner en beursanalist Thierry Debels, die officiële documenten zag om dat te staven. Minister van Staat Mark Eyskens (cd&v) is vertrouwd met de beweringen van Debels.


In 1964 wilden Boudewijn en Fabiola twee weesjes adopteren. Het paar kon geen kinderen krijgen, maar Boudewijn wilde toch een troonopvolger. Boudewijn wilde Belgische kinderen adopteren die hun ouders hadden verloren bij de oproer in Congo.



http://static3.hln.be/static/FOTO/pe/11/5/14/media_l_3628859.jpg?20100323102934



Boudewijn legde zijn voornemen voor aan de toenmalige regering van premier Theo Lefèvre (CVP, 1961-1965). Lefèvre zag er geen graten in, integendeel: kinderen zouden de koning dichter bij het volk brengen. De regering won het advies van de Raad van State in, die geen wettelijke bezwaren tegen adoptie zag maar waarschuwde dat een adoptiekind geen aanspraak zou kunnen maken op de troon.


Dat stelde Boudewijn voor een paleizenhoog probleem. Het was hem immers om de troonopvolging te doen en bovendien wilde hij koste wat het kost dat zijn familiefortuin naar de kroonprins zou gaan. Dat zou niet gebeuren met adoptiekinderen, want die en niet de kroonprins zouden de 'reservataire' erfgenamen worden. "Hoe graag Boudewijn ook kinderen wilde, dat had Boudewijn er niet voor over", stelt Debels.



Boudewijn en Fabiola tijdens een kinderfeest op het paleis van Laken in 1979.



Tegen het advies van artsen in probeerden Boudewijn en Fabiola alsnog kinderen te verwekken. Fabiola kreeg echter drie miskramen, die haar ei zo na het leven kostten.



23-03-2010 om 12:47 geschreven door artist lover


» Reageer (4)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Arno doet mini-tournee in Brussel

Arno doet mini-tournee in Brussel

Klik op de foto om 'Je veux Nager' te beluisteren






Arno, de rebel van de Belgische muziekscène, is helemaal terug met een nieuw album. Op 29 maart ligt 'Brussld' in de winkels. Daarmee slaat Arno nog maar eens stevig raak zonder in te boeten aan gekte en moderniteit. Arno houdt niet van half werk en trouw aan zijn imago stort hij zich voluit in een nieuw hoofdstuk van zijn turbulente leven. Naar aanleiding van dit album stelt hij een tournee door Brussel voor. Vijf keer treedt hij op in onze hoofdstad. Op 20 oktober in de KVS (www.kvs.be), op 22 oktober in de Botanique (www.botanique.be), op 23 oktober in het Koninklijk Circus (www.goformusic.be), op 25 oktober in de Ancienne Belgique (www.ab.be) en op 27 oktober in VK (www.vkconcerts.be).


23-03-2010 om 10:19 geschreven door artist lover


» Reageer (5)
22-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Demi Moore redt tiener met zelfmoordplannen via Twitter

Demi Moore redt tiener met zelfmoordplannen via Twitter


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Demi-Moore-2.jpg?t=1269284145


De actrices Demi Moore en Nia Vardalos, bekend uit 'My Big Fat Greek Wedding', hebben het leven van een tiener gered die zelfmoord wou plegen. De 18-jarige jongen had die boodschap verzonden via de netwerksite Twitter.


In het Twitter-bericht zei de jongen dat hij zelfmoord ging plegen in zijn woning in Orlando. "Ik ga mezelf zo dadelijk ophangen aan een boom in de tuin om mijn leven te beëindigen. Ik heb geen reden meer om te leven", schreef hij. Demi Moore antwoordde al binnen één minuut en vroeg of hij dat ernstig meende. De tiener zei van wel.

Nia Vardalos
Er zitten zo'n 2,5 miljoen mensen op de Twitter-pagina van Demi Moore en één van hen is Nia Vardalos. Die tweede actrice belde meteen naar een zelfmoordhulplijn en gaf de naam en het adres van de jongen door. De politie reed naar zijn huis en trof de tiener huilend achter zijn computer aan. Hij vertelde de agenten dat hij niet wist wat hij met zichzelf zou doen zonder hulp.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Nia-Vardalos.jpg?t=1269284072
Nia Vardalos



De jongeman werd naar het ziekenhuis gebracht. Enkele uren later schreef Vardalos een update op de pagina van Demi Moore. "Ik sprak net met de politie van Florida, ze zijn nu bij hem. Hij is in orde, het is geen grap."

In april vorig jaar kreeg de Twitter-pagina van Demi Moore vreemd genoeg ook al te maken met een zelfmoordgeval. Een vrouw schreef toen dat ze zelfmoord zou plegen. Ook in dat geval werden hulpdiensten verwittigd en de politie bracht de vrouw naar het ziekenhuis. Twitter kan dus levens redden...



22-03-2010 om 19:56 geschreven door artist lover


» Reageer (1)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Naomi Campbell: Nooit gedacht dat ik 40 zou worden

Naomi Campbell: "Nooit gedacht dat ik 40 zou worden"


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/naomi-campbel.jpg?t=1269283407



Naomi Campbell had niet gedacht dat ze haar veertigste verjaardag, aanstaande 22 mei, zou halen.

Dat zegt het Britse supermodel in een interview met de Daily Mail. "Ik heb me tussen 1998 en 2003 uit de naad gewerkt. Ook heb ik ontzettend veel gefeest. Ik heb met een alcoholverslaving en aggressie geworsteld. Ik had niet gedacht dat ik er nu nog zou zijn."

Ook was Naomi nooit tevreden met haar uiterlijk. "Ik keek in de spiegel en er mankeerde altijd wel wat. Ook al vertelden mensen hoe mooi ik was. Het ging het ene oor in en het andere oor weer uit."

Inmiddels is het topmodel wijzer geworden, ook al gaat ze nog steeds af en toe tekeer tegen haar medemens. "Dat komt doordat ik geen ja-knikkers meer in mijn omgeving heb. Mijn vrienden vertellen me waar het op staat."



22-03-2010 om 19:46 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vier Belgen genomineerd voor Libris Literatuur Prijs

Vier Belgen genomineerd voor Libris Literatuur Prijs


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Tom-Lanoye.jpg?t=1269282976
Tom Lanoye dingt ook mee naar de Gouden Uil.


De Belgen zijn dit jaar goed bedeeld bij de nominaties voor de Libris Literatuur Prijs. Liefst vier landgenoten maken kans op de prestigieuze literaire onderscheiding. Twee vrouwen houden de eer van Nederland hoog. Dat heeft de Stichting Literatuur Prijs maandag bekendgemaakt.
 
Tom Lanoye was vorige week nog de enige Vlaming die de shortlist van de Gouden Uil haalde. Zijn "Sprakeloos" is nu ook genomineerd voor de Libris Literatuur Prijs, maar Lanoye is niet de enige landgenoot. Ook Walter van den Broeck met "Terug naar Walden", Bernard Dewulf met "Kleine Dagen" en Peter Terrin met "De Bewaker" maken kans.
 
Marie Kessels met "Ruw" en Mensje van Keulen met "Een Goed Verhaal" redden de meubelen voor onze noorderburen. Ook van Keulen schopte het vorige week al tot de shortlist van de Gouden Uil.
 
De zes genomineerden hebben alvast elk 2.500 euro gekregen. Wie op 10 mei wordt uitgeroepen tot winnaar van de Libris Literatuur Prijs, ontvangt 50.000 euro. De bekendmaking gebeurt traditioneel tijdens een galadiner in het Amstel Hotel in Amsterdam.
 
De Libris Literatuur Prijs vormt samen met de AKO Literatuurprijs en de Gouden Uil een trio vanwege het hoge prijzengeld. Dimitri Verhulst won vorig jaar de Libris Literatuurprijs met "Godverdomse Dagen op een Godverdomse Bol".



22-03-2010 om 19:39 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koen de Bouw naast Sharon Stone in Largo Winch II?

Koen de Bouw naast Sharon Stone in Largo Winch II?


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Koen-de-Bouw-naast-Sharon-S.jpg?t=1269262262



Zien we Koen de Bouw straks aan de zijde van Sharon Stone in de film Largo Winch II, waarvoor ook in België wordt gefilmd? De Vlaamse acteur is gevraagd om voor één draaidag in de sequel een scène met de sexy Amerikaanse actrice te spelen. De Bouw houdt zijn antwoord nog in beraad. "Voor die vrouw heb ik veel respect, maar ik zou toch graag de inhoud van de scène even afwachten. Ik moet eens bekijken wat het precies is", aldus de Bouw, die er nog bij vertelde dat hij Stone niet zo razend knap vindt.

Voor Largo Winch II wordt er naast Azië ook in Brussel en de streek rond Charleroi gefilmd. "Sharon zal een procureur van het internationaal strafhof spelen die de held opjaagt", aldus auteur Jean Van Hamme. "Ikzelf ga er ook in voorkomen. Ik probeer altijd op te duiken in bewerkingen van mijn strips, zoals Hitchcock dat deed in zijn films. Meestal knippen ze me er uit, maar nu ga ik zo dicht tegen Sharon plakken dat ze er mij wel moeten bijnemen."



22-03-2010 om 15:08 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Plankenkoorts verhindert Robbie Williams te toeren

Plankenkoorts verhindert Robbie Williams te toeren

Klik op de foto om 'Angels' te beluisteren






Robbie Williams trilt als een espenblad telkens hij het podium op moet. De plankenkoorts treft hem zo zwaar dat hij er enorm tegen opziet op tournee te gaan. Zijn management maakt plannen voor een reeks optredens in november, maar Robbie blijft dwarsliggen. Volgens The Sun lopen de spanningen tussen Robbie en zijn management, dat vindt dat hij zijn succesvolle comebackplaat live moet promoten, hoog op.

Verslavingen
Sinds zijn wereldtournee van 2006, waarin hij tal van concerten annuleerde, heeft Robbie enkele nog losse shows gespeeld. Naast zijn plankenkoorts kampte Robbie ook met zijn verslavingen.

"Deze keer zonder drugs"
Vorige week, tijdens een optreden in Londen, hintte Robbie dat hij misschien toch opnieuw op tournee zou gaan. "Wie wil dat ik op tournee ga? Misschien doe ik er later dit jaar wel één", zei hij aan zijn fans. "Zouden jullie komen kijken? Als ik het doe, zal ik niet onder invloed van drugs zijn".

Voetballen voor Unicef
Inmiddels werd aangekondigd dat Robbie een voetbalwedstrijd ten voordele van Unicef organiseert. Op 6 juni speelt Robbie als kapitein van een ploeg celebrities op het veld van Manchester United tegen een team van voetballegendes. In Robbie's team spelen ook acteur Jesse Metcalfe, leden van Westlife, tv-kok Gordon Ramsay en bokser Ricky Hatton. Het wordt de derde 'Soccer Aid' match die Robbie, ambassadeur van Unicef, op poten zet.



22-03-2010 om 15:07 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sacha Baron Cohen stiekem getrouwd

Sacha Baron Cohen stiekem getrouwd


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/sacha_baron_cohen_isla.jpg?t=1269259601
Sacha Baron Cohen, alias Borat en Brüno, en zijn vriendin Isla Fisher zijn vorige week in het geheim getrouwd in Parijs.


Het stel heeft al een dochtertje van twee samen, Olive. Actrice Isla bevestigde het blijde nieuws in een email aan vrienden. "We hebben het gedaan, we zijn getrouwd! Het was de gelukkigste dag van mijn leven en ik heb jullie allemaal verschrikkelijk gemist. Ik heb aan jullie gedacht, maar Sacha en ik wilde geen gedoe, gewoon met z'n tweetjes!"



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/sacha_baron_cohen_isla-1.jpg?t=1269259689



Sacha en Isla trouwden in een traditionele joodse ceremonie. Isla bekeerde zich tijdens haar zwangerschap tot het jodendom.



22-03-2010 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Operaleider Wolfgang Wagner overleden

Operaleider Wolfgang Wagner overleden


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Wolfgang-Wagner.jpg?t=1269258547



In het Beierse Bayreuth is Wolfgang Wagner op 90-jarige leeftijd overleden. Hij was een halve eeuw hoofd van de Bayreuther Festspiele, het jaarlijkse muziekfestival rond componist Richard Wagner van wie hij een kleinzoon was, zo heeft woordvoerder Peter Emmerich laten weten. Volgens Wagner's dochter en co-opvolgster Katharina Wagner is de op 30 augustus 1919 geboren man vredig in zijn slaap overleden.


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Katharina-en-Eva-Wagner.jpg?t=1269258737
 Katharina-en-Eva-Wagner
 

In 1951 werd Wolfgang Wagner samen met zijn broer Wieland codirecteur van de op Wagner geconcentreerde Bayreuther Festspiele. Na de dood van Wieland in 1966 werd Wolfgang het enige hoofd, tot in 2008. Toen namen Katharina (31) en haar halfzuster uit het eerste huwelijk van haar vader, Eva Wagner-Pasquier (64), het roer over.


22-03-2010 om 13:18 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Boyle krijgt 4 miljoen voor haar verjaardag

Boyle krijgt 4 miljoen voor haar verjaardag

Klik op de foto om 'I Dreamed A Dream' te beluisteren






Susan Boyle kijkt ongetwijfeld reikhalzend uit naar 1 april. Dan wordt de werelberoemde  zangeres en huisvrouw niet alleen 49 jaar, bovendien zal ze ook haar eerste loonbriefje ontvangen. 4,4 miljoen euro wordt gefluisterd, haar deel van de opbrengst van het succesvolle debuutalbum 'I Dreamed a Dream'. Met het geld zou Susan zich een riant stulpje willen aanschaffen in haar geboortedorp Blackburn.

Haar fortuin zal de komende maanden flink aanzwellen. De Schotse begint immers aan een tournee door Australië en Japan. "Iedereen denkt dat Susan al een tijdje miljonair is omdat haar album al sinds november in de handel ligt. Maar dat klopt niet. Oke, ze kwam de afgelopen maanden dankzij haar management niets tekort, maar in april krijgt ze eindelijk haar deel van de koek", klinkt het.



22-03-2010 om 13:14 geschreven door artist lover


» Reageer (2)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weelderige boezem Pamela voor- of nadeel bij ijsdansen?


Weelderige boezem Pamela voor- of nadeel bij ijsdansen?


http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Pamela-Anderson-2.jpg?t=1269254846


Pamela Anderson doet mee aan 'Dancing with the Stars', maar nog voor de start van het programma is er al deining ontstaan over haar weelderige boezem? Zal die omvangrijke borstpartij daarbij wel of juist geen obstakel vormen?

Een voormalig danskampioen heeft geroepen dat haar borsten haar op allerlei manieren in de weg zullen gaan zitten. Maar Pamela's danspartner Damian Whitewood is het daar totaal niet mee eens.



http://i719.photobucket.com/albums/ww193/dayaken/Pamela-Anderson-met-danspar.jpg?t=1269254881


"Het helpt juist bij een goed lichamelijk contact, en qua balans van het lichaam is het ook goed." De twee zijn nu zo'n drie weken aan het oefenen, en volgens Damian danst Pamela 'fantastisch'.



22-03-2010 om 12:56 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
21-03-2010
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Novarock in Kortrijk lokt vijfduizend muziekliefhebbers

Novarock in Kortrijk lokt vijfduizend muziekliefhebbers

Klik op de foto om 'Victory' van Daan te beluisteren



Ook Daan was van de partij in Kortrijk.


Bijna 5000 mensen hebben de negende editie van het muziekfestival Novarock bijgewoond, dat voor de derde opeenvolgende keer in de Xpohallen in Kortrijk plaatsvond. Daarmee was het festival uitverkocht. "Novarock heeft toch naam gemaakt als opener van het nieuwe festivalseizoen", vindt organisator Francis Benoit.
 
De Sustainable Dancefloor van Novarock was een primeur op de Belgische festivalpodia. Het is een dansvloer die oplicht als er op wordt gedanst. Hoe meer dansbewegingen hoe heviger de verschillende panelen van de dansvloer oplichten.
 
Novarock brengt traditioneel een mix van toppers en jong talent op de twee podia van het festival. Naast de grote namen zoals Flip Kowlier, Daan en Absynthe Minded kwamen ook minder bekende muziekgoden aan de bak: drie regionale groepjes, People of Pavement, Maya's Moving Castle en Adyssa mochten aantreden in de Novarock Rally, die uiteindelijk door de Kortrijkse groep Adyssa gewonnen werd.



21-03-2010 om 23:10 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EMI wil catalogus vijf jaar uitlenen aan concurrentie

"EMI wil catalogus vijf jaar uitlenen aan concurrentie"


http://img156.imageshack.us/img156/826/platenmaatschappijemi.jpg


De Britse platenmaatschappij EMI wil zijn catalogus voor vijf jaar aan de concurrentie uitlenen om uit de schulden te raken. Dat schrijft de Sunday Times.

Door zijn back catalogue voor de Amerikaanse markt een vijftal jaar uit te lenen, zou EMI zo'n 400 miljoen pond (444 miljoen euro) kunnen binnenhalen. Op die manier hoopt de platenmaatschappij een overname door Citigroup, waarbij het veel schulden heeft, te vermijden. In de catalogus zitten platen van onder meer The Beatles, Pink Floyd en Queen.
 
EMI zou gesprekken voeren met Universal, Sony en Warner, al wil het dat zelf niet bevestigen. Volgens bronnen bij de onderhandelingen zouden de concurrerende maatschappijen geïnteresseerd zijn, maar een langere periode dan vijf jaar verkiezen. Als de deal rond raakt, trekt EMI zich voor enkele jaren nagenoeg terug uit de belangrijkste muziekmarkt. Het bedrijf zou dan wel nog steeds nieuwe Amerikaanse acts kunnen aantrekken en uitbrengen.



21-03-2010 om 21:55 geschreven door artist lover


» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hommage aan Hugo Claus op het strand van Oostende

Hommage aan Hugo Claus op het strand van Oostende


http://i655.photobucket.com/albums/uu273/aphrodite_doe/Hugo-Claus-1.jpg?t=1269186572


Schrijvers en dichters onder wie Erwin Mortier, Tom Lanoye, Gerrit Komrij en Remco Campert houden zaterdagavond 17 april een wake voor de Vlaamse schrijver Hugo Claus, die twee jaar geleden overleed. Ze doen dat op het strand van Oostende.


Claus woonde van 1948 tot 1950 in de Belgische kustplaats Oostende. Tijdens die jaren maakte hij er de sprong naar zijn eerste roman en hield er zijn eerste expositie. Claus schreef veel boeken, waaronder Het verdriet van België. Hij was ook bekend als schilder en filmer.


De hommage begint vrijdagavond 16 april met een lezing van Gerrit Komrij in Thermae Palace. Op 17 april opent een expositie in het Ensorhuis, die tot 29 augustus loopt. Ook zijn er Clauswandelingen en is er een Clauscafé in het kunstencentrum Vrijstaat O. Uitgeverij De Bezige Bij presenteert er de heruitgave van De Verwondering, een boek dat zich afspeelt in Oostende.


21-03-2010 om 18:19 geschreven door artist lover


» Reageer (0)


Foto

Foto

Gastenboek

Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

E-mail mij

Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Archief per maand
  • 03-2020
  • 02-2020
  • 01-2020
  • 12-2019
  • 11-2019
  • 10-2019
  • 09-2019
  • 06-2019
  • 05-2019
  • 04-2019
  • 03-2019
  • 02-2019
  • 08-2018
  • 06-2018
  • 05-2018
  • 04-2018
  • 02-2018
  • 01-2018
  • 12-2017
  • 11-2017
  • 10-2017
  • 09-2017
  • 08-2017
  • 07-2017
  • 06-2017
  • 05-2017
  • 04-2017
  • 03-2017
  • 02-2017
  • 01-2017
  • 12-2016
  • 11-2016
  • 10-2016
  • 09-2016
  • 08-2016
  • 07-2016
  • 06-2016
  • 05-2016
  • 04-2016
  • 03-2016
  • 02-2016
  • 01-2016
  • 12-2015
  • 11-2015
  • 10-2015
  • 09-2015
  • 08-2015
  • 07-2015
  • 06-2015
  • 05-2015
  • 04-2015
  • 03-2015
  • 02-2015
  • 01-2015
  • 12-2014
  • 11-2014
  • 10-2014
  • 09-2014
  • 08-2014
  • 07-2014
  • 06-2014
  • 05-2014
  • 04-2014
  • 03-2014
  • 02-2014
  • 01-2014
  • 12-2013
  • 11-2013
  • 10-2013
  • 09-2013
  • 08-2013
  • 07-2013
  • 06-2013
  • 05-2013
  • 04-2013
  • 03-2013
  • 02-2013
  • 01-2013
  • 12-2012
  • 11-2012
  • 10-2012
  • 09-2012
  • 08-2012
  • 07-2012
  • 06-2012
  • 05-2012
  • 04-2012
  • 03-2012
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 12-2011
  • 11-2011
  • 10-2011
  • 09-2011
  • 08-2011
  • 07-2011
  • 06-2011
  • 05-2011
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
  • 10-2009
  • 09-2009
  • 08-2009
  • 07-2009
  • 06-2009
  • 05-2009
  • 04-2009
  • 03-2009
  • 02-2009
  • 01-2009
  • 12-2008
  • 11-2008
  • 10-2008
  • 09-2008
  • 08-2008
  • 07-2008
  • 06-2008
  • 05-2008
  • 04-2008
  • 03-2008
  • 02-2008
  • 01-2008
  • 12-2007
  • 11-2007
  • 10-2007
  • 09-2007


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!